z Pek Güzel Sözler | En iyi Hediye Fikirleri

Pek Güzel Sözler
Sözler insanın karakterini yansıtır, kişinin karakteri ve fikirleri nasıl bir yapıdaysa kullandığı sözler kelimeler de o şekilde olur. Tabii ki ilk bakışta anlayamayabilirsiniz ancak o kişiyi bir süre tanıdığınız zaman sözlerin ona ait olduğunu bilirsiniz. İşte o zaman sözler anlam kazanır. Kişiyi yansıttığı için sizde önemli olduğunun farkına varırsınız. Güzel ya da kötü hiç fark etmez, söz söyleyen kişiye ait olduğu için tümüyle onu simgeler. Kendine özgü değerleri de barındırır bu sözler. Saygı ve sevgi çerçevesinde mesajı karşı tarafa iletmek genellikle amaçlansa da, bazen bu durumun dışına çıkıldığı zamanlar da oluyordur. Örneğin kişiler uyarı veya ikazda bulunarak karşıdaki insanı olumsuz yönde etkileyebilir. Böyle bir durum da iletişim kopukluğuna ve kişiler arası iletişimin azalmasına sebep olabilir. Bunun tekrar meydana gelmemesi için mesajı ileten ve mesajı alan kişi arasında ortak yaşanmış değerlerin olması daha doğru olur. Bu sayede sağlıklı bir iletişim gerçekleşir, ayrıca hoşgörü de bu durumda oldukça etki sağlar. Her iki tarafta farklı düşüncelere ve dünya görüşüne sahip olsalar bile hoşgörü olduğu sürece mesajın/ sözün iletilmesi gerçekleşir ve kişinin kabulü sağlanır. Sözler o nedenler ayrı bir öneme sahiptir diyebiliriz. Her ne tarafa çekilirse o açıdan anlaşılabilir. Bu yüzden dikkatli olunması ve herhangi bir söz söylenmeden tartıp biçilmesi gerekmektedir. Güzel sözler de ancak bunlar gerçekleşirse meydana gelir. Eğer siz de güzel sözler arıyorsanız buradan istediğiniz kadar söz seçip sevdiklerinizle paylaşımda bulunabilirsiniz. Unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. 

Pek Güzel Sözler
** Sevgilim, gidersen tüm dünya duracak. Kuşlar şarkı söylemeyi bırakacak ve güneş parlamayı bırakacak. Ve bunu düzeltebilecek tek kişi sensin. Umarım asla ayrılmayız, çünkü sana olan aşkım sonsuzdur.

** Her gün Duam; Ey kalbim öyle sev ki onu bir daha hiç üzülmesin, gülen yüzü hiç solmasın. Öyle yaşasın ki benimle hayatı, birlikte olduğumuza hiç pişman olmasın. Hep huzurlu ve mutlu olsun benimle. Onu ömür boyu seveyim. O benim eşim olsun. Âmin

** Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi.

** Sen gözlerimde bir umut, sen yüreğimde bir sevinç ama karşılıksız aşk yaşarken ölmekmiş gülüm.

** Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine.. Ama hata bizde.. Küçücük yürekle kocaman sevmek ne haddimize..

Pek Güzel Sözler

** Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın.

** Yağmurlu bir günde koşar sana gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla, ansızın dudaklarımı dudaklarıma değdir. Masum bir çocuk gibi konuşursam anla ki sana muhtacım; ver elini elime yalanda olsa bir kez seni seviyorum de…

** Sen benim denizimin en güzel kıyısısın.

** Belki kavga ederiz veya birbirimizi üzeriz ama ne olursa olsun hep yanımda kal bir tanem...

** Sen tanıdığım en güzel kadınsın. Kalbimde aşk dediğim bir çiçek büyüttün sen. Kalbimin en derinine sakladım seni bir daha hiç çıkmayasın diye.

** Aramızda bu kadar çok mesafe olması adil değil. Sana sarılmak yerine yastığına sarılmak zorunda olmam adil değil. Soğuk cep telefonu ekranında sadece yüzüne dokunabilmem adil değil. Seni özledim. Seni Seviyorum…

Pek Güzel Sözler

** Öyle güzel bakıyorsun ki, bütün dünya kör olsun istiyorum.

** Kim ne derse desin sen benim duymak istediğim tek şarkısın.

** Koku, tat, sıcak... sende her aradığım vardı. Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.

** Aşk, ışık girmeyen su değmeyen topraklarda çiçeklerin can bularak yeşermesi gibidir. Yeter ki aşk araziniz sevilmeye elverişli olsun.

** Aşkın kör olduğunu söylüyorlar ama aslında gözlerimi açtı ve beni daha iyi hale getirdi. Sayende artık gerçek aşkın ne olduğunu biliyorum.

** Sen benim mutluluğa köprüsün. Sen beni cennete yükselten kulemsin. Sen beni üzüntülerden koruyan şatomsun. Sen beni karanlıkta yönümü kaybettiğimde bana yolumu gösterecek ay ışığımsın. Seni çok seviyorum.

Pek Güzel Sözler

** Yüreğinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Kalbin öyle bir sevgiyle dolsun ki , isteyen değil hak eden alsın.

** Seni canımdan çok seviyorum. Seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime...

** Düşünecek fırsat bulamayanlar için yazmak her şeyin çözümüdür. Aşkı düşünmek mi istersin yoksa yazmak mı? Düşünürsen var olursun, yazarsan sonsuz olursun.

** Seni bana veren rabbime şükürler. Yaşanan senli her anıma şükürler. Göz görüp gönlüm severse sevgim için seni gören gözlerime teşekkürler.

** Aşkı kalem yazmaz ki kitaplarda bulasın.

** Batan güneş umudumuz doğan güneş tesellimiz olsun.

Pek Güzel Sözler

** Öptüm aşkım geceyi aydınlatan o güzel gözlerinden...

** Hayatıma neşe getiren milyonlarca küçük şey yapıyorsun.

** Ve aşk. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı.

** Ben seni koklasam nefesimi vermeye kıyamam.

** Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.

Pek Güzel Sözler

** Aşk, koskoca dünya nüfusunu bir anda sadece iki kişiye düşürmeye yarar. Nüfus sayımına gerek yoktur; çünkü aşk hiçbir zaman yerinde saymaz.

** Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum...

** Sevmek adına ne varsa sende buldum.

** Dünyalar kadar seven bir şehir kadar özlemiyor şimdi...

** Gül dediğin nedir ki, solar gider, ateş dediğin nedir ki, kül olur gider, gün dediğin nedir ki, geçer gider, ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter!

** Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…

** Yüzüme okunmuş bir dua gibisin sevgilim. Çok şükür bugün de aşığım sana...

** En güzel kitaplarda bile yazılamayan bir roman gibisin sevgilim.

Pek Güzel Sözler

** Sen yeşil bir denizsin uzayıp giden, en güzel emelsin içimde tüten. Seni seviyorum.

** Hayal kırıkların denizdeki kum kadar çok olabilir. Önemli olan hayallerinin kırıldığı yerden yaşama tutunabilmektir. Çünkü her aşk engin bir tecrübedir.

** Burası gönül demliği yar. Dile dua, çaya dem, yüreğe kıdem. Aşk’a vefalı olan gelsin.

** Sen benim başımda esen en güzel bahar meltemisin sevgilim.

** Sevmek bir renkse, gel gökkuşağım ol.

** Bana göre aşık öyle olmalı ki, şöyle bir kalkınca, her tarafı ateşler sarsın; her tarafta kıyametler kopsun.

** Neyim olursan ol da hayal kırıklığım olma. Orası çok kalabalık. Tanıyamam seni...

** Nasıl özlediğimi anlatsam aramızdaki yollar dağlar taşlar utanır...

Pek Güzel Sözler

** Yemin ederim kokundan anlamıştım, benim için herhangi biri olmadığını.

** Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana…

** Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, bir ömür hiç bırakmamaktır.

** Seni severken aklımın durmasını da seviyorum. Bütün mutluluklar senin olsun, sen benim ol sevgilim. Seni çok seviyorum.

** Sen oradan bir canım dersin. Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burada...

** Nedir senin gerçeğin. Aşk kime yakışır, vuslat kime? Canı seni çekene mi, senin için canından geçene mi?

Pek Güzel Sözler

** İnsan sesini hiç duymadığı, kokusunu hissetmediği, gülüp eğlenmediği, sarılıp öpemediği birini bu denli çok düşünür mü?

** Kafamı senden başka bir yana çevirdiğim zaman bile özlüyorum seni.

** Gözlerimin içindeki ülkemsin. Her sokağın ayrı bir devrim...

** Gülüşünü göremediğim ve hissedemediğim gün, büyük ihtimalle ölmüş olduğum gündür.

** Bazı duyguları yazamazsın. Anlatamazsın. Çünkü tefsiri ancak his ile mümkündür. Bu yüzden sadece yaşarsın.

Pek Güzel Sözler Kısa 


Sevgililere Özel İsimli Çorap
Şu hayatta en güzel şey, eminiz ki sevdiğiniz kişiden aldığınız güzel sözlerdir. Çünkü içindeki mesajlar ve hissettirdikleri oldukça kalıcıdır ve anlamlıdır. Bunu anlam katan da tabii ki hem siz hem de karşınızdakidir. Sevdiğiniz kişiden aldığınız sözler elbette güzeldir ancak bunu nasıl aldığınız da oldukça önemlidir. Örneğin size canlı olarak karşılıklı bir şekilde bu güzel mesajları iletebilir. Veya telefon aracılığı ile bu sözleri iletebilir. Hepsi birbirinden güzeldir ancak siz nasıl almayı seviyorsanız o şekilde güzeldir bu sözler. Çünkü en değerli olan şey de size sevildiğinizi hissettirmesidir. Dünyada bundan kıymetlisi yoktur diyebiliriz. Çünkü sevmek ve sevilmek en güzel hislerdir. Güzel sözler de sevdiğinizin ve sevildiğinizin farkına varmanızı sağlar. Ayrıca karşınızdaki kişide nasıl göründüğünüzü de görmenizi sağlamaktadır. Çünkü sizi nasıl görüyorsa o yönde sözler söyleyecektir. Tabi bu sözleri size söylerken fazla uzatmasının her zaman anlamı olmaz. Kısa olması sizin için bir anlam bile ifade edebilir. Sonuçta bir mesajın kısa olması onun kalitesiz ve özenilmeden düşünülerek gönderildiği anlamına gelmez. Kişinin hissettiği neyse sözlerine onu aktarır ve bunun uzunluğu aktaran kişi tarafından belirlenir. O nasıl isterse o şekilde oluşur. Mesajın ya da sözün kısa olması da güzelliğini daha çok ön plana çıkartabilir. Sizler de pek güzel kısa sözleri paylaşmak isterseniz buradan dilediğiniz sözü veya sözleri seçip paylaşırsanız mutlu oluruz.

** Gerçek aşk ebedi kalbe ve ruha dayanır. Bu nedenle ne zaman ne de mesafe ona zarar veremez veya onu bitiremez.

** Sen bir gül bahçesinde açan en nadide çiçeksin sevdiceğim.

** Karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

** Seni kaybetmek bu hayatta hiç aklıma getirmeyeceğim bir düşünce. Ben sadece seni ve seninle birlikte olmayı hayal ediyorum. Gönlümün baharında açan en güzel çiçeğim, prensesim.

** Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

Pek Güzel Sözler

** Keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, daha önce aşık olurdum sana.

** Çok güzel gözlerin vardı. İçinde kaybolacağım cinsten. Ve sanırım kayboldum...

** O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim.

** Aşk; her iki bedende birbirine sıkı sıkı kopmaz bağlarla bağlanan duygunun ve hazzın her iki tarafın etkileşimiyle ortaya çıkan bir his yoğunluğudur.

** Bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sen de sever misin?

** Sevmekten daha önemli olan tek hissettirmektir. Eğer sevgin bir his içermiyorsa, sevdiğin insanın sana bir hayaletmişsin gibi bakması normaldir.

Sevgililere Özel 4 Fotoğraflı Kupa Bardak

** Aşk seni koklamaktır. Senin kokunu alıp içime çektiğim, sonra sana kendimi verdiğim, her nefesin diyetidir. Seni koklamaya doyamayıp, zamanın durmasını istemektir.

** İlk bakışın, ilk öpüşün beni karanlıktan aydınlığa çıkaran en güzel olaydı.

** Ne söylersem söyleyeyim ve ne yaparsam yapayım, seni düşünmediğim tek bir an bile yok. Seni gerçekten özledim.

** İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek, özleyip de sevdiğini görememek. İşte aşk bu olsa gerek!

Pek Güzel Sözler

** İnsanları korkutan aşk değildir. Çünkü aşk kimsenin kırılmasına izin vermez. Ancak hayaller kırıldığı zaman insanın yardımına aşk bile yetişemez.

** Benim en büyük sırrım sensin. Kimseye anlatamam, sadece yaşarım o sırrı.

** Seni sevmek hayallerim de, seni sevmek rüyalarımda, sen sevmesen de ben böyle de mutluyum seninle.

** Her yüreğin harcı değildir dokunmadan sevmek.

** Artık yalnız gecelerin olmayacağı günü hayal ediyorum. Seni özledim!

** Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun.

Pek Güzel Sözler

** Bir gün aynı deftere seninle imza atmak istiyorum.

** Başıma bela olduğun günden beri hep söylerim Allah belamı versin! Deli gibi sarhoş olup her şeyi iki tane gördüğümde bile sen bir taneydin...

** Altı kelimelik aşk hikayem: “Sensiz bir hayatı hayal edemiyorum.

** Aşk insanı hayata bağlar hayat ise insanı aşka bağlar.

** Bizim de dünyamızda sabah olacak gülüm, düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm. Umuduma bin kurşun sıksa da ölüm. Unutma, umuduma kurşun işlemez gülüm.

Pek Güzel Sözler

** Uzağız sevgilim ama yüreğimde uyanıyorsun bugün...

** Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek! Sevdiğini anla artık büyüdün bebek! Masal değil ki bu aşk öğrenmen gerek! Gitmesi kolay olur zor olan sevmek…

** O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

** Aşk insana insan olduğunu hatırlatan bir kavram. Lakin insanı insanlıktan çıkarmakla daha çok ün kazanmış. Bunun nedeni insanların Aşk’ı yaşamayı bilmemeleri. İnsanlar Aşk’ı iki kişilik sanar ama aşk tek kişiliktir.

** Ne kadar uzakta olursak olalım, hep aynı gökyüzünü paylaşmış olacağız.

Pek Güzel Sözler

** İsmim aynı isim ama sen söyleyince dudaklarından damlayan bal gibi oluyor.

** Seni severken haddimi hudumu aşmak istiyorum. Öylesine sonsuz. Öylesine soluksuz. Nefesimi keser gibi.

** Sana yerine getiremeyeceğim sözler veremem, fakat istersen hiç kullanılmamış tertemiz bir kalp verebilirim.

** Hayatta sana bir şey verebilseydim eğer, sana kendini benim gözlerimle görme yeteneği verirdim, ancak o zaman benim için ne kadar özel olduğunu anlardın sevgilim. Bir tanemsin sen.

** Aşkına kurban olduğum, gözlerine hayran olduğum seviyorum seni.

Pek Güzel Sözler

** Benim her zerrem, âşık senin her zerrene. Seni seviyorum az kalır bence. Ebedi bir aşkla seviyorum seni.

** Anladım ki aşk; her iki tarafı da mağdur eden, yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem.

** Bir gün beyazlar giyip benim olsana sevdiğim.

** Bir öpücük alabilir miyim? Geri vereceğime söz veriyorum.

** Sen mavi giyin aşkım ben gökyüzünü bile unuturum. En güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin sen aşkım...

** Sen mi yazdın benim alın yazımı, sen mi çizdin benim yalnızlığımı, Söyle bana seni kim değiştirdi, Değiştirdin benim tüm yaşantımı, Akşam olmadan güneş batmadan gel, gel Beni yalnız bırakma, Beni sensiz bırakma….

** Fısıldadığın kulaklarım değil kalbimdi, öptüğün dudaklarım değil ruhumdu.

** Hayatımı bir sevgi ve mutluluk yolculuğuna çevirdin. Seninle geçirdiğim her saniye; sana daha da âşık oluyorum!

Pek Güzel Sözler

** Öyle bir gülüşün var ki, gülüşün yıldızları kıskandıracak kadar güzel ve anlamlı.

** Ne bakmaya doyuyorum ne de ne de bakarken doyuyorum sana.

** Ben küçücük bir bebektim “sen” kocaman bir sevda. Ben senin ellerinde büyüdüm “sen” benim yüreğimde…

** Yanında uyanmak bir rüyanın gerçekleşmesi ve güne başlamanın en güzel gerekçesidir.

** Bana bu kadar güzel bakan kadının, gelinim olduğunu görmeden ölmek istemem.

Pek Güzel Sözler

** Bir lades tutuşsak, nesine desen, sesine derim. Bilirsin yüzün aklımdadır hep, ben sesini özlerim.

** Ben senin için her akşam besteler yazsam da adına şiirler okusam da senin haberin olmayacak biliyorum bunu da.

** Sensiz geçen günlerimin telafisi yok sevgilim.

** Şiir gibi gülüşün var, mısra mısra öpmek istiyorum.

** Kalbinde hakikat ve gözlerinde tutku olan insanlara rastlamak zordur. Seni bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aşkım seni çok seviyorum!

Pek Güzel Sözler

** Sen aşkın en güzel çiçeğe konmuş halisin. Seni seviyorum gülüm.

** Sana bir gül vermek istiyorum ama korkuyorum sevgilim, ya seni görünce utanır da solarsa diye.

** Günüm, gecem, ayım, yıldızım, güneşim, sultanım, baş tacım… İki kalbin birlikte atması. Sanki birimiz olmasa diğerimiz nefes alamayacakmış gibi. Sanki birimiz görmese diğeri siyaha boyanacakmış gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzel ve mükemmeliz.

Pek Güzel Sözler Anlamlı ve Öz 


Sevgiliye Hediye Mesajlı Çubuk Kolye
Sözler insanların aktardığı fikirlerdir. Bu sözlerin kısa ve öz olması yerinde olduğunu da gösterebilir. Yani yerinde derken bir sözün yakıştığı yere uymasından bahsetmekteyiz. Söz uçar derler ancak akılda kalan sözler asla uçmaz. Tarihe yazılan sözler de yıllar boyunca dilden dile dolaşmıştır. Günümüze kadar en iyi haliyle ulaşmıştır. O yüzden söylediğiniz sözler, bir gün tarihe karışıp adınızın anılmasına sebep olabilir. Bu sözlerin uzun olması mecburi değildir. Sonuçta içten gelen her söz ve kelime kısalığına veya uzunluğuna bakılmaksızın içerdiği anlama özgüdür. Aktaran kişinin seçtiği kelimeler birleşerek güzel ve anlam dolu sözleri oluşturur. Buradan da bilinir ki herkes güzel söz söylemez. Bu demek oluyor ki herkesin az çok doğuştan gelen bir yeteneği vardır bu konuda. Kimisi konuşmayı tam olarak beceremezken kimisi bu konuda oldukça uzmandır. Kendi görüş ve bakış açıları yardımı ile farklı perspektiflerden bakarak kısa ve öz sözler ortaya koyabilir. Bunu sevdiği insana hitaben de yapabilir, topluma hitaben de. Yeter ki istesin bu güzel sözleri söylemeyi. Gerisi domino taşları gibi gelecektir elbet. Kısa ve öz sözler söylemenin de elbette zor yanları vardır. Verilen mesajda net olmak gerektiği için bir hayli uğraş gerektirebilir. Sizler de pek güzel kısa ve öz sözler tercih ederseniz, bu sitedeki sözlerden dilediğinizi paylaşırsanız bizleri oldukça memnun etmiş olursunuz.

** Dünyadaki en sevdiğim yer kollarında yatmak ve güzel gözlerine bakmak.

** Sevmeye layık olmayana hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma sevgi yürekli olana yakışır.

** Mutluluğu sende bulan senindir. Ötesi Misafir ...

** İsmin dudağımda oldu bir hece, bakışın sitemli aşksız bilmece, uykusuz kaldığım kaçıncı gece, sokak lambaları şahidim olsun!

** Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin. Ne çok sevmiştim seni, ne çok hatırlar mısın? Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin.

** Sen varsın ya, artık kimse beni yalnız bırakamaz.

Pek Güzel Sözler

** Korkunç uçurumlara bırakmak kendimi, uçsuz bucaksız denizlere atmak isterdim bedenimi. Ama içimde sen varsın… Ya sana bir şey olursa?

** Aşka uçarsan kanatların yanar. Aşka uçamazsan kanatların neye yarar? Aşka varınca kanadı kim arar? Aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var? Aşk, kanatlanıp uçmaktır ey yar!

** Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişsin bilememişim. Oyalanmışım, kalakalmışım.

** Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

** Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.

** Hayatıma senin gibi bir melek gönderdiği için her gün Allah’a dua ediyorum. Sen benim için çok özel birisin. Seni çok seviyorum.

** Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verilebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir.

Pek Güzel Sözler

** İsterse dünyalar sizin olsun, yeter ki o benim olsun.

** Elleri ellerime, gözleri gözlerime, saçları saçlarıma karışan bir sen olsan…

** Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.

** Gerçek aşk şans oyunları gibi hayali bile mutlu ediyor insanı. Fakat tutturabilene aşk olsun.

** Seni niye mi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum.

** Bir kişiyi sevmek kolaydır, vazgeçmek zordur.

Pek Güzel Sözler

** Ben seni severek güzelleştim her şeyim. Sen bana sarılınca bir hoş oluyorum ve seni çok seviyorum aşkım.

** Stop lambası olsaydım, her geçtiğinde kırmızıya dönerdim, böylece sana biraz daha uzun süre bakabilme imkânı yakalardım.

** Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum aşkım...

** Olduğun yerde ne aya gerek var ne de güneşe. Karanlığımı aydınlatanım seni seviyorum.

** Sen gördüğüm en güzel rüyasın hiçbir zaman uyanmak istemediğim.

** Gökyüzündeki yıldızları saymayı bitirebilirsin ama sana olan sevgimi saymayı asla bitiremezsin. Çünkü kalbim senin için sonsuz aşkla dolu!

** Aşk, iki bedende yaşayan tek bir ruhtan oluşur. -Aristo

Pek Güzel Sözler

** Tüm dünyanın beni sevmesine ihtiyacım yok. Sadece bir kişinin beni sevmesine ihtiyacım var. Ve o kişi de sensin.

** Hata senin değil karşılıksız seven kalbimin senin haberin olmasa da bu kalpten seviyorum seni of çekiyorum hep içten.

** Bir kurşun ol saplan kalbime, çıkarırsam namerdim.

** Yağmurları sevmezdim ta ki altında seninle ıslanıncaya kadar.

** Kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir.

** İçimde hatıralar gözlerimde sen. Sen ki en tatlı şarkısın dudaklarımda her an.

Sevgiliye Özel Web Sitesi

** Ben sadece kışın karpuzu yazın portakalı özlerdim. Şimdi bir de sen çıktın başıma...

** O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

** Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim. Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım.

** Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm

** Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun

** Hadi kalbim topla kırıklarını da duaya gidelim. Yaradan'dan başkası anlamaz bizi...

Pek Güzel Sözler

** Sevdiğiniz kişi tarafından sevilme duygusuna hiçbir duygu eşit olamaz.

** Yastığa başını koyduğunda başlar asıl macera gözyaşların intihar eder. Tek tek gözlerinden yastığa dertleşirsin yalnızlığında.

** Sonuna kadar birbirimizi sevelim ve bizi çekemeyenleri çatlatalım.

** Bütün mükemmel sevgililerin sadece kitaplarda olduğunu sanıyordum.

** Senin tarafından sevilmek sadece mutluluk değil aynı zamanda muhteşem bir hediyedir.

** Hayatın ne anlama geldiğini sen benim hayatıma girince anladım, dolu dolu ve aşkla yaşa. Ben sana aşığım tatlı kız.

** Sen benim gözümde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için asırlarca ağlamazdım.

** Hayat stresli hale geldiğinde, hala çok şanslı hissediyorum çünkü sana sahibim. Paylaştığımız aşk, hayatın zorluklarına ve engellerine katlanmayı çok daha kolay hale getiriyor.

** Seni olduğun gibi seviyorum Kimsenin mükemmel olmadığını biliyorum. Ne sen ne ben, ama senin her özelliğini seviyorum. Ve eğer bir gün değişirsen, seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, çünkü özün benim için hala aynı olacak.

** Küçücük şu yüreğimde dünyalar kadar sen var...

** Senin bir gülüşün benim için hayat öpücüğü gibi. Seni sürekli gülümsetmeye çalışmam bu yüzdendir.

** Artık üzüntülerden korkmuyorum çünkü aşkının kalbimi anında iyileştireceğini biliyorum. Seninle birlikte olmak işte böyle bir şey sevgilim…

Pek Güzel Sözler

** Ötesi yok bu duanın benim ol. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

** Güzelliğin aklımı başımdan alıyor ve sonra bırakıyorum işi gücü.

** Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.

** Kalbimin anahtarını tutuyorsun. Bir ömür sende kalsın ben razıyım.

** Aklımda olduğun sürenin yarısı kadar yanımda olsan, hiç sorun kalmayacak gibime geliyor.

** Hayatta ihtiyacım olan tek şey senin gülümsediğini görmek; kalbimin prensesisin. Seni seviyorum aşkım…

** Senin dünyan kararsın bir ben aydınlatayım aşkımla.

** Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hiçbir fırtına ya da dalga onu silemesin!

** Aşk dediğin işte böyledir; eğer birinin yüreğinde kaybolduysan başka birinin seni bulabilmesi imkansız hale gelir.

** Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki gülüşe akşam akan göz yaşlarıma ancak sen layıksın çünkü sen benim için özelsin aşkım.

** Seni sevmek bir iş olsaydı, en hak eden, özverili ve nitelikli aday olurdum. Aslında, ücretsiz çalışmaya bile istekli olurdum!

** Seni her gördüğümde sana âşık oluyorum. O sihre sahipsin. Kalbimin sihirli kutusunda her zaman beni sevmekle meşgul olman dileğiyle.

** Bizim ömrümüzde ırmaklarımız vardır. Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.

** Sen günaydın demeden günüm iyi geçmez benim.

** Benimle olduğun için sana teşekkür etmeye sözler yetmez. Sen hayatımı güzelleştiren ve sevdiren en nazik ruhsun.

** Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazıma düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

** Seni ben canımın içinde sakladım. Kalbimin ta derinliklerinde…

** Artık kalbimi benden çaldığına göre, umarım içinde sadece sana olan sevgimi ve kalbimde senden başka hiç kimsenin olmadığını öğrenmişsindir.

** Her şey bana baktığın an başladı.

** Bir tek sen varsın ömrümde aşkım gerisi mi? Vesaire...

** Unuttum dersin çevrendekilere; ama unutmadığını bir tek sen bilirsin. Aşk öyle bir şey işte, gitse bile unutamıyorsun yine.

** Dünyanın bütün güzellikleri sende toplanmış gibi sevgili.

** Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Seni çok seviyorum.

** Ey aşk! Sen öyle bir kişisin ki, dünya tokları, senin vuslatının açlarıdır.

** Peri masallarının gerçeğe dönüştüğünü biliyorum çünkü sen varsın.

** Sen benim okunması en güzel romanım, söylemesi en tatlı şiirimsin.

** Gülüşün, hayatımda gördüğüm en şirin şey.

** En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim.

** Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile çakmam!

Kişiye Özel Dans Eden Mutlu Çiftler Müzik Kutusu

** Sen benim en kıymetlimsin, En güzel vazgeçilmezimsin. Sevmekle bitmeyenimsin, Sen benim hakikatlimsin. En derin, en içimdesin, Sen benim en güzel derdimsin

** Gözlerim, kulaklarım, ellerim ve kalbim sana mühürlü sevdiğim.

** Aynı şehir ya da dünyanın bir ucu olması fark etmiyor sevgin içim oldukça!

** Bir rüyaysan eğer, asla uyunmak istemiyorum.

** Ah be adam sana herhangi bir hediye değil, ömrüm armağan edilmeli.

** Film olsaydın seni defalarca izlerdim.

** Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Ay dolanır pusularda, tenim titrer ve gecem biter.

** Aşk acıtır. Ama sebebi sensen sorun değil. Benimle olduğun sürece, her türlü acıyı ve duyguyu yaşamaya hazırım. Senin için her şeyi yaparım bebeğim. Ben seni sonsuza kadar seviyorum.

** Yanımda olsan şimdi, nasıl da sevesim var seni.

** İnsanın aklı ile kalbi bir olamaz. İkisinin verdiği savaşın ortasında kalan kişiden arta kalanlar hatıralardır.

** Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

** Unuturum diye uyudum, yine seninle uyandım. Belli ki uyurken de sevdim seni.

** Belki hiçbir evrakta isimlerimiz yan yana gelmedi. Ama gayri resmi birçok hayalde ben seninle aynı yastıkta yaşlandım.

** Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet aşık olmak önemli değil bir ömür boyu sevebilmektir meziyet.

** Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri...

** Kollarında olmak, bana sonsuza dek eşsiz bir mutluluk yağmuru altında gerçekten cennetteymişim gibi hissettiriyor. Sen benim cennetimsin. Sen benim canımın ta içisin.

** Seni ve sana ait olan her şeyi çok seviyorum sevgilim.

** Gerçekten savaşmaya değer tek şey aşktır. Bana sevginin ne olduğunu gösterdiğin ve benim için savaştığın için teşekkür ederim.

** Sarıl be! Öyle bir sarıl ki beklediğim her güne kırıldığım her ana değsin. Öyle bir sarıl ki tüm kırıklarımı toparlasın. Hatta öyle bir sarıl ki seviyorum diyenler sevgisinden utansın.

** Seni sevmekte o kadar kayboldum ki, senin için ne hissettiğimi ifade edecek doğru kelimeleri bilmiyorum. Sana olan aşkımı hiçbir kelime tanımlayamaz!

** Çağın vebası mutsuzluk değil ikiyüzlülüktür. Çünkü mutsuz olmanın bir gururu vardır, ikiyüzlülük ise tamamen karaktersizliğin ürünüdür. Aşık olmak isterken maymun olanlar çoktur.

** Sizi hayallerinden vazgeçecek kadar seven bir kalp bulduysanız Allah’tan yeni bir ömür isteyin. Çünkü bir ömür yetmez onu sevmeye.

** Yağmur gibi sev beni bir tanem, kaçmak mümkün olmasın. Aşkınla sırılsıklam ıslanayım.

** Bu dünyada kaybetmekten korktuğum bir şey varsa o da sensin. Sana o kadar aşığım ki, seni kaybetmeyi göze alamam!

** Söylemek istesem gönlümden geçenleri, dilime dolanan aşkın olur. Yazsaydım ben sana olan sevgimin bir tekini, ciltlere sığmayan bir kitap olur.

** Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm.

** Sen gittiğinde seni özleyecek kadar değil, eksik kalacak kadar seviyorum.

** Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille sunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim…

** Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

** Çaresiz ve ümitsiz olduğum anlarda hep seni düşünürüm. Çünkü varlığın bana cesaret verir. İyi ki varsın sevgilim.

** Seninle olmak istediğim sadece iki zaman var: Şimdi ve Daima.

** Gül dikeniyle, bulut yağmuruyla, ketçap mayoneziyle, kalbim karşılıksız sevgimle tamamlıyor birbirini.

** Gözlerimin içine her baktığında, kalbimi eritiyorsun ve beni yeniden aşık ediyorsun. Seni hayat boyu sevmek benim en büyük mutluluk canımın içi.

** Geceye ay düşer, aklıma gözlerin. Bu nasıl özlemek. Özlemek ne demek. Ucu bucağı yok, dibi sonu, yok koyusundan özledim. Fırtınalar koparıyor gözlerim ve gözlerin aklıma mühür. Özlemek ne demek?

** Sen benim en doğru yanlışım. Tövbesi olmayan günahımsın. Uzak duramadığım yasaklım, en açık ettiğim saklımsın. Sen başımdan giden aklım, severek çektiğim ahımsın.

** Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşamüstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya.

** Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme…

Pek Güzel Sözler

** Ölüme götüreceğini bile bile birbirimizi sevdik. Farkına varamadığımız tek şey, hangimizin hangimize mezar olacağıydı.

** Sevgi hayattır, aşık olmak yetmez. Sevgi yaşamaktır, elini tutmak yetmez. Seveceksen beni adam gibi sev. Ama buna senin yüreğin yetmez.

** Toprağın altında, sarmaş dolaş köklerle, bağlanmışız birbirimize. Cennet gibi, bir yerlerde, kader varsa benimki bu olsun, aşk masalsa, gerçek olsun. Seni çok ama çok seviyorum…

** Ruhun uzay gibi: çok büyük ve çok gizemli. Gerçek aşkın iki ruhun özel bir bağlantısı olduğuna inanıyorum ve sakladığınız tüm sırları keşfedecek astronot olmayı o kadar çok isterim ki!

** Her gün filiz veren bir sevda benimkisi ve en büyütüyorsun aşkınla beni.

Sevgililere Özel Fotoğraflı Sevgili Defteri

** Bir muammadır AŞK, kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır AŞK.

** Tüm yaralarını iyileştirmek ve seni mutlu etmek için buradayım. Seni asla hayal kırıklığına uğratmayacağım ya da ağlatmayacağım. Güven bana. Ve eğer gitmemi istersen, ben giderim. Çünkü önemli olan tek şey senin iyiliğin. Sadece bunu bil yeter.

** Aşık odur ki, Allah’tan aldığı aşk emanetini Allah’a verir. Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk’a kurbandır.

** İyiyim deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi. Peki, karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.

** Gördüğüm en güzel rüyasın ne olur uyandırma beni.

** Ben seni seviyorum falan diyemem sana. Uyurken sırtını ört, hız yapma, kavgaya karışma, çok içme falan derim. Sen anla.

Pek Güzel Sözler

** Evimin içinde ayak seslerini duymak istiyorum. Sabahın bir vakti uyanınca daha gözlerimi açmamışken nefesin yüzme değsin istiyorum.

** Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım…

** Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni; önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak.

** Bugün günlerden ne? Yoksa sensizlik ertesi mi?

** En çok ta çayın demlisini aşkın senlisini seviyorum aşkım...

** Sana kötü bir haberim var aşkım. Seni dünden daha çok özlemişim...

** Aşka hiçbir zaman inanmıyordum. Bir peri masalı gibiydi ama sonra seninle tanıştım. Şimdi sevginin ve aşkın ne olduğunu sende anlıyorum ve sana minnettarım sevgilim.

** Sevgiyle ilgili tek sorun, seni sevmelere tek bir ömürde doyamayacak olmam.

** Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum.

** Keşke mümkün olsa da seni sevdiğimi suya yazabilsem aşkım. Sevmek bir renkse, sana olan sevgim ucu bucağı olmayan bir gökkuşağı.

** Hiç acı çekmeden mutluluğun değerini anlayamazsın. İki damla gözyaşı dökmeden gülmenin estetiğini alamazsın. Aşık olmak istiyorsan, önce yanmayı göze alacaksın.

** Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin.

** Her zaman ve sonsuza kadar seninle olmak istiyorum. Bu dünyadaki hiçbir şey kalbimde senin yerini alamaz. Seni bugün, her gün ve sonsuza kadar seviyorum!

** Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

** Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

** Sensiz geçen bir an, en derin boşluktur bana, o yüzden hep sen ol yanımda.

** Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda bırakılsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım sevgilim.

** Aşk, ölüme kadar insanda yaşayan tek histir……

** Anladım ki beni annem senin için doğurmuş bebeğim.

** Seni habersizce sevdim, habersizce gitmesini de bilirim platonik sevgilim.

** Herkesin yaşama sebebi farklıdır. Benim yaşama sebebim ise sensin. Seni seviyorum sevgilim. Hiçbir şey seni sevmek gibi değil sevgili, her şey sadece senden ve gözlerinden ibaret.

** Belki seni sevdiğimi söylemek için çok erken ama bunu sır olarak saklayamam. Hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim ve nedeninin sen olduğunu bilmeni istedim.

** Aşk; gözyaşıyla dolan bir havuzdur bazen, siz ağladıkça aşkınızın seviyesi artar…

** Hayatım hayallerle dolu. Seni düşünmeyi bırakmaya çalıştım ama her seferinde başarısız oldum. Sana ihtiyacım var aşkım. Seni özledim çok özledim bunu bil!

** Aşkım, gözlerine baktığımda ruhunun bir yansımasını görüyorum. Aşkın ve sevgin harika. Sana olan aşkım sonsuza dek sürecek buna emin olabilirsin.

** Aşk bir sonsuzluksa bırak sana bakayım doyasıya.

** Aşk çare midir yalnızlığa? Yoksa tutsak mı eder yüreğine? Ya da uçurur mu kafesindeki çırpınan kuşu, özgür bırakır mı? Aşk nedir sahi? Aşk sevmektir sevginin de doz aşımı yoktur. Korkmayın doya doya sevin sarmalayın sevdiğinizi…

** Elini tutup, gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım “Son Aşkım” sen olur musun?

** Ben bir deliyim, sürekli adını sayıklayan.

** Sen olmayınca buralar buz gibi. Sensizlik bir iklim adı şimdilerde...

** Dünyadaki herkesin parmak izinin farklı olması, kimsenin sana benim gibi dokunamayacağının kanıtıdır.

** Ne zaman seninle olmak istediğimi sorarsan, cevabım- şimdi ve sonsuza dek olacak.

** Uyuyamıyorum geceleri, çerçevede ki fotoğrafın bile alıp götürüyor uzaklara beni. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

** Bana geldiğin günü hiç unutmuyorum sevgilim. Saçların rüzgârda dalgalanışı bir an olsun çıkmıyor aklımdan. Bütün kapılarım açık ardına kadar sana. Sonbahar da geldi. Hadi yine gel, dalgalansın saçların ve ben yeniden sana âşık olayım sana.

** Sen aşkımdan bir habersiz yaşıyorsun seni izliyorum kalbim ellerimde seni bekliyorum biliyor musun?

** Seni ne kadar çok tanırsam o kadar çok seni seviyorum.

** Kuyruklu yıldızlar vardır dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm o da sensin bir tanem...

** Hasretinle yana yana hiç kül olmaya razı değilim. Biliyorum sensiz yapamam. Hayatın sensiz bana anlamsız geleceğini adım gibi eminim. O yüzden özletme yar, gel çektirme şu ıstırabı bana.

** En güzel şiirlerde bile yazılamayan bir kafiye gibisin sevgilim.

Pek Güzel Sözler

** Gözlerini böyle silkelersen üzerime, benim üstüm başım sen olur. Yapma!

** Seni her şeyden çok seviyorum sevgilim. İstemem malı mülkü şu yalan dünyada, seni her şeyden çok sevmek inan yeter bana.

** Çok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var.

Yorum Gönder

 
Top