z Seni Seviyorum Çünkü Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

Sevdiğiniz kişiye güzel sözler söylemek ve neden söylediğinizi dile getirmek istiyorsanız eğer seni seviyorum çünkü sözleri ile sevdiğiniz kişinin gönlünü fethedebilirsiniz. Birçok kişi karşısındaki insana beni neden seviyorsun sorusunu yöneltmiştir. Eğer bu soru size de yöneltilmişse hemen cevabınızı verebilirsiniz. Böyle bir soru karşısında nasıl bir cevap vermeniz gerektiğini de kestirememişseniz eğer kesinlikle sayfamızda yer alan özlere göz gezdirebilirsiniz. Bu sözler sayesinde karşınızda yer alan insanın mutlu olmasını ve onu neden sevdiğinizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Böyle bir soruyla karşı karşıya kalmamışsanız bile yine de karşınızdaki kişiye onu neden sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. Böylelikle de sevdiğiniz kişinin son derecede mutlu ve iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Seviyorum çünkü yazıları ile sevdiğiniz kişiye neden âşık olduğunuzu ifade etmek istiyorsanız eğer sizler için hazırladığımız sözlere göz gezdirebilirsiniz. Bu sözler sayesinde sevdiğiniz insanın onun hangi yönlerini sevdiğinizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiğiniz kişiye neden âşık olduğunuzu en şiirsel dilde belirterek sevdiğiniz kişinin hislerinizi çok daha iyi bir şekilde anlamalarını sağlayabilirsiniz. Sayfamızda yer alan seviyorum çünkü sözleri sayesinde sevdiğiniz kişinin size karşı olan ilgisinin de daha olumlu yönde etkilenmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle de sevdiğiniz insanla birlikte çok daha sağlam temellere dayanan ve tutku dolu bir ilişki yaşama şansını elde edebilirsiniz. İşte sizler için sayfamızda yer verdiğimiz seni seviyorum çünkü sözleri…

115 Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

1 -) Seni seviyorum çünkü; sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da

2 -) Seni seviyorum çünkü; bana değer verdiğin için

3 -) Seni seviyorum çünkü; beni her zaman telefonda aradığın için…

4 -) Seni seviyorum çünkü; ben karanlıkta yolunu kaybetmiş, nereye gideceğini bilemeyen biriyken, ışığınla aydınlattın yolumu. Bana hayatı sundun ellerinle, aşkı armağan ettin. Geçmişe dair tüm acı izleri sildin.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

5 -) Seni seviyorum çünkü; mutsuz günümde yanımda olduğun için…

6 -) Seni seviyorum çünkü; sadece seviyorum işte. Sevmenin hesabı olmaz, mantığı olmaz, sayısı olmaz, sebebi olmaz. Birini ya seversin ya sevmezsin. Sevdin mi tam seversin…

7 -) Seni seviyorum çünkü; bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı…

8 -) Seni seviyorum çünkü; en çok bana yakışıyorsun.

9 -) Seni seviyorum çünkü; yağmurlar düşünce tenime her damlayı sen sanıp aşk bildim. Ve biliyor musun gölgeni bile çok özledim.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

10 -) Seni seviyorum çünkü; ömrüme ömür kattığın için…

11 -) Seni seviyorum çünkü; seninle her gün hayatı yeniden keşfediyorum. Bana her gün keşfedilecek bir şey sunuyorsun mutlaka. Soluksuz keşif maceralarının yorulmaz kâşifi oluyorum.

12 -) Seni seviyorum çünkü; gözlerinin deryasına kapıldım gidiyorum gözüm kapalı, sözlerine kapıldım duymuyorum dünyayı, gülüşüne vuruldum umrumda değil hayat sen varken yanımda sevgilim benim seviyorum seni.

13 -) Seni seviyorum çünkü; sen benim yaşama sebebimsin.

14 -) Seni seviyorum çünkü; senden başka kimseyi tanımıyorum

15 -) Seni seviyorum çünkü; aşk zayıflar için değildir.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

16 -) Seni seviyorum çünkü; küçük şeylerden büyük mutluluklar doğabileceğinin farkındasın. Hayatını hep o büyük mutluluğu aramakla geçirmek yerine, küçük mutlulukları biriktirerek kocaman bir mutluluğun sahibi oluyorsun.

17 -) Seni seviyorum çünkü; canımı kapına, yüreğimi ellerine, ruhumu bedenine, uykumu yatağına, öpücüklerimi dudağına göndereceğim! Ve yemin ederim seni ölünceye kadar seveceğim…

18 -) Seni seviyorum çünkü; beni daha iyi bir insan yapıyorsun…

19 -) Seni seviyorum çünkü; seninle her gün hayatı yeniden keşfediyorum.

20 -) Seni seviyorum çünkü; bana hayatını verdiğin için….

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

21 -) Seni seviyorum çünkü; daha önce hiç kimse beni sevdiğin gibi sevmedi

22 -) Seni seviyorum çünkü; bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

23 -) Seni seviyorum çünkü; yaşanmış bunca sahte hayatın içinde tek gerçek olan seni belledim. Yapmacık sevdalardan, bitmek tükenmek bilmeyen elde etme hırsından eser yok sende.

24 -) Seni seviyorum çünkü; güven kaynağımsın....

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

25 -) Seni seviyorum çünkü; sen benim hayatımı yaşamaya değer hale getiren yegane varlıksın

26 -) Seni seviyorum çünkü; seni sevmeyen kimse yok ki…

27 -) Seni seviyorum çünkü; ilacım da sensin, çarem de sensin. Yüz parça olmuş gönlümün nuru da sensin. Çaresiz gönlüm de, senden başka ne varsa hepsi yok oldu.

28 -) Seni seviyorum çünkü; Sen umudumsun...

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kupa Bardak

29 -) Seni seviyorum çünkü; güven denen şeyin var olduğuna dair tüm umutlarımı kaybetmişken, bu duyguya ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım sayende. Bana verdiğin güvenle şimdi dimdik duruyorum kalleşliklerin karşısında.

30 -) Seni seviyorum çünkü; sen bana gülümsedin ve ben o an yeniden doğdum. Miladım oldun, aşkım oldun, aşka inancım oldun. Seni seviyorum ve hep seveceğim.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

31 -) Seni seviyorum çünkü; beni dünyanın en mutlu insanı yapıyorsun…

32 -) Seni seviyorum çünkü; soluksuz keşif maceralarının yorulmaz kaşifi oluyorum.

33 -) Seni seviyorum çünkü; imkansız diye bir şeyin olmadığını, sadece istemenin insan hayatında ne kadar önemli olduğuna beni inandırabiliyorsun.

34 -) Seni seviyorum çünkü; korkmadan açıyorum yüreğimin kapılarını sana. Biliyorum ki hoyrat davranmayacaksın, biliyorum ki kanatmayacaksın yüreğimi.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

35 -) Seni seviyorum çünkü; nefesin ılık bir meltem gibi okşuyor bedenimi. Sert, kuzey rüzgârları gibi yıkıcı değilsin hiçbir zaman. Senin bu yumuşaklığın, benim sivri yönlerimi de törpülüyor.

36 -) Seni seviyorum çünkü; sen sadece gel sevgili, ben seni her defasında yeniden başka bir aşkla severim...

37 -) Seni seviyorum çünkü; bana asla yalan söylemediğin için...

38 -) Seni seviyorum çünkü; hastalandığımda beni sürekli arayarak halimi öğrenmek istediğin için…

39 -) Seni seviyorum çünkü; her gecen aşık olma sebebiyeti veriyorsun…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

40 -) Seni seviyorum çünkü; ne ağlarken gözyaşını, ne de gülerken kahkahanı saklıyorsun. Yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor, ağız dolusu gülebiliyorsun.

41 -) Seni seviyorum çünkü; sabah uyandığımda bakmak istediğim ilk kişi ve iyi geceler diyerek öpmek istediğim tek kişi sensin. Ellerini ilk gördüğümde onları tutamamayı hayal bile edemedim. Seni seviyorum çünkü evleneceğim adamın/kadının sen olacağını ve beni dünyanın en mutlu insanı yapacağını biliyorum.

42 -) Seni seviyorum çünkü; yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm.

43 -) Seni seviyorum çünkü; senin yanında çok yakışıklı görünüyorum…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

44 -) Seni seviyorum çünkü; seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Bugünü yaşarken, yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme. Ulaşmak istediğim her yerde, her hedefte de seni görüyorum çünkü benimle birlikte yürüyorsun.

45 -) Seni seviyorum çünkü; hayatını bir şeylere sahip olmak adına harcamıyorsun. ”elimdeki bana yeter” diyebilme erdemine sahipsin. Gözün aç değil, yetinmeyi biliyorsun.

46 -) Seni seviyorum çünkü; yıllardır sakladığım aşk sözcüklerini ortaya çıkardın. Kıymet bilmez yüreklerden sakındığım o sözcükleri şimdi korkmadan, gururla söyleyebiliyorum. Biliyorum ki bir tek sen hak ediyorsun onları.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

47 -) Seni seviyorum çünkü; benimle tek kelime etmeden bile gözlerime bakarak konuşabiliyorsun…

48 -) Seni seviyorum çünkü; ne zaman bir şeyler yazmaya niyetlensem, kalemimin ucundan sadece sana dair kelimeler çıkmaya başlıyor. Bazen bir aşk bestesini düşündüğümde, sanki onu sana ben yazmışım hissine kapılıp övünmeye başlıyorum kendimce.

49 -) Seni seviyorum çünkü; gün boyunca aklından kaç kez geçiyorum desen, hiç geçmiyorsun derim. Korkma, seni seviyorum çünkü seni gördüm, aklıma girdin ve oradan hiç gitmedin.

50 -) Seni seviyorum çünkü; ne zaman ihtiyacım olsa orada olacağını biliyorum...

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

51 -) Seni seviyorum çünkü; sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim sen varsın.

52 -) Seni seviyorum çünkü; seni sevmek hayata haykırmak gibi, seni sevmek bütün güzeııiklerin başlaması gibi. Seni sevmek hayata yeniden başlamak gibi...

53 -) Seni seviyorum çünkü; ben gülümsemeyi neredeyse tamamen unutmuşken nasıl gülündüğünü yeniden bana öğrettin

54 -) Seni seviyorum çünkü; bencil değilsin. Sadece kendini düşünmüyorsun. Aşkın iki kişilik yaşanması gerektiğinin farkındasın. Attığın her adımı, içine beni de katarak atıyorsun.

55 -) Seni seviyorum çünkü; damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde, şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı sen oldun bunu çok iyi biliyorum…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

56 -) Seni seviyorum çünkü; tüm kilometrelere rağmen yanımda olduğunu, dokunuşlarınla değil ses tonunla bile belirtmen hoşuma gidiyor.

57 -) Seni seviyorum çünkü; yıldızları getiriyorsun avucunda. Sarı, sıcak güneşi sunuyorsun bana. En coşkun denizlerin maviliğini getiriyorsun. Dalga dalga yayılıyorsun içime.

58 -) Seni seviyorum çünkü; beni ben yapıyorsun.

Seni Tanıdığımda Gökyüzü Kanvas Tablo

59 -) Seni seviyorum çünkü; sana ne demeliyim bilmiyorum güneşim desem güneş batıyor, hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor.

60 -) Seni seviyorum çünkü; bana aşkı tattırdığın için...

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

61 -) Seni seviyorum çünkü; biz kuru fasülye ile pilav gibiyiz. Sen olmazsan ben yavan kalırım

62 -) Seni seviyorum çünkü; sen uyurken bile senden uzak kaldığım o dakikaları vurup öldürmek istiyorum. Çayını içmeyi sevdiğin o ince belli bardağı bile kıskanıyorum bazen.

63 -) Seni seviyorum çünkü; beni sadece sen mutlu edebildiğin için…

64 -) Seni seviyorum çünkü; mutluluğa yeniden ad versem, senin isminle anarım…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

65 -) Seni seviyorum çünkü; benimsin kalbin ruhun bana ait..

66 -) Seni seviyorum çünkü; en güzel zamanlarımın sahibisin sen. Seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor. Bitmesin istiyorum. Ya yoksan? İşte o zaman akmaz oluyor dakikalar, bir işkenceye dönüşüyor zamana katlanmak.

67 -) Seni seviyorum çünkü; karakterimde, gülüşümde her şeyimde sen olduğun için...

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

68 -) Seni seviyorum çünkü; gözlerine baktığımda, ikimizin birlikte yaşlanacağını ve sonsuza kadar mutlu olabileceğimizi görebiliyorum.seni seviyorum çünkü hayatımın geri kalanını paylaşmak istediğim tek kişi sensin.

69 -) Seni seviyorum çünkü; benden asla vazgeçmeyeceğini biliyorum

70 -) Seni seviyorum çünkü; bana gerçekçi bir aşk yaşattın…

71 -) Seni seviyorum çünkü; sürekli benimle bulaşmak istediğin için…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

72 -) Seni seviyorum çünkü; doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun, üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acıdığını biliyorum. Her canlıya yardımcı olabilmek için çırpınıyorsun.

73 -) Seni seviyorum çünkü; sen benim ruhumun tamamlayıcısısın, insan ruhunu sevmeden durabilir mi?

74 -) Seni seviyorum çünkü; her şey seninle güzel….

75 -) Seni seviyorum çünkü; kıskanıyorsun beni. Öyle tadında, öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor. Ne aşırıya kaçarak sıkıyorsun beni, ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun.

76 -) Seni seviyorum çünkü; sevmenin çünküsü olmaz...

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

77 -) Seni seviyorum çünkü; senden başka hiç kimse beni sevmiyor…

78 -) Seni seviyorum çünkü; seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor.

79 -) Seni seviyorum çünkü; ben, sen olmadan bir hiçim!

80 -) Seni seviyorum çünkü; kocaman bir kalbin var.

81 -) Seni seviyorum çünkü; kötü yollara bulaşmadığın için…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

82 -) Seni seviyorum çünkü; eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni seviyorum...

83 -) Seni seviyorum çünkü; sevmenin kolay bir şey olmadığını biliyordum zaten

84 -) Seni seviyorum çünkü; hiçbir yere sığmadı aşkın, gönlüme sığdı yalnız. Şimdi gönlüme de sığmıyor, gözlerimden sızıyor.

85 -) Seni seviyorum çünkü; sende ruh var. Yapacağın her işe ruhunla sarılıyorsun. Severken de böylesin. İş olsun diye değil, gerçekten ruhunu da doyuma ulaştırmak için seviyorsun.

86 -) Seni seviyorum çünkü; sen sadece sensin.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

87 -) Seni seviyorum çünkü; hayatım harika çünkü benimle birliktesin, üzgün ve yorgun hissetsem bile beni mutlu ediyorsun. Gülüşün hayatımı güzelleştiriyor ve sayende tüm karanlıklar yok oluyor. Seni seviyorum çünkü aşkın beni çıldırtıyor. Hayatımın sonuna kadar seni seveceğim. Ve tüm hayatım boyunca seninle birlikte olmak istiyorum.

88 -) Seni seviyorum çünkü; seni her şeyinle seviyorum bebeğim…

89 -) Seni seviyorum çünkü; ben her güne seninle başlıyorum, seninle bitiriyorum.

90 -) Seni seviyorum çünkü; sorgulamıyorsun yargılamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun…

91 -) Seni seviyorum çünkü; seni sevdikten sonra hayat daha bir güzelleşti, dallar yeşerdi...

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

92 -) Seni seviyorum çünkü; her zaman aklımdasın ve her zaman seni düşünüyorum. Bana doğru yavaşça gel ve elimi tut, sonra asla bırakma. Hayatımı seninle geçirmek ve senin yanında yürümek istiyorum. Seni seviyorum çünkü tek istediğim hayatım boyunca seninle olmak.

93 -) Seni seviyorum çünkü; beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun. Önce sen beni sev, ben seni daha sonra severim” demiyorsun. Açıyorsun yüreğini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun.

94 -) Seni seviyorum çünkü; yeni bir hayat gibi beni mutlu ettiğin için…

95 -) Seni seviyorum çünkü; dostlarınla çok iyi geçiniyorsun…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

96 -) Seni seviyorum çünkü; olur da bir gün, yaşadığımız bu kenti terk etmek zorunda kalırsak, gittiğimiz yerde de kendimize ait mutlu bir hayatımız olacağını biliyorum. Biz birlikte olduktan sonra dünyanın her yeri cennet.

97 -) Seni seviyorum çünkü; içimden başka bir şey yapmak gelmiyor ve bu duyguyu hayatımda ilk defa hissetmenin keyfine varıyorum.

98 -) Seni seviyorum çünkü; biz birlikte olmak için yaratılmışız…

Kişiye Özel Fotoğraflı Sürpriz Kutu

99 -) Seni seviyorum çünkü; sen karanlık gecelerde doğan dolunay gibisin.

100 -) Seni seviyorum çünkü; bana her gün keşfedilecek bir şey sunuyorsun mutlaka.

101 -) Seni seviyorum çünkü; bana tatlış tatlış gülümsediğin için…

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

102 -) Seni seviyorum çünkü; her geçen gün beni kendine tekrar tekrar aşık etmeyi becerebiliyorsun.

103 -) Seni seviyorum çünkü; seni sevdikten sonra hayat daha bir güzelleşti, dallar yeşerdi, gözyüzü daha mavileşti. Karanlıklar aydınlığa döndü, fırtınalar samyeline. Hastalıklar neşelere, hüzünler gülümsemelere…

104 -) Seni seviyorum çünkü; seni sevmeden yaşamak nasıl oluyor bilmiyorum.

105 -) Seni seviyorum çünkü; bana sevgini ıspatlamak için yaptığın mücadeler için…

106 -) Seni seviyorum çünkü; her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana.

107 -) Seni seviyorum çünkü; aşka inandıran sensin.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

108 -) Seni seviyorum çünkü; daha önce hiç kimse beni sevdiğin gibi sevmedi ve hayatım boyunca senden başka kimsenin sevebileceğini de sanmıyorum. Bana bu duyguları yaşattığın için seni çok ama çok seviyorum. Senin bana verdiğin aşkı seviyorum…

109 -) Seni seviyorum çünkü; sen benim gülüşümün kıyılarındasın…

110 -) Seni seviyorum çünkü; mantıklı davranmak adına duygularını ertelemiyorsun. Yaşamak istediğin her şeyi “hemen, şimdi!” Yaşamak istiyorsun. Hayatı ıskalamamak gerektiğini çok iyi biliyorsun.

111 -) Seni seviyorum çünkü; benim için renklerin en anlamlısı sensin, sensiz bir hayatın resmini ne çizebilirim, ne sevebilirim, ne de kabul edebilirim.

112 -) Seni seviyorum çünkü; ihanet yok aşkımızda, yalanlarla örülmüş sahte duygular yok. Birbirimizi kandırmadan, en çıplak halimizle yaşıyoruz bu aşkı. Zaten aşk dediğin böyle yaşanmalı.

Seni Seviyorum Çünkü Sözleri

113 -) Seni seviyorum çünkü; bana değer veriyorsun. Gözünden bile sakınıyorsun beni. Benim için endişe duyuyorsun, beni merak ediyorsun. Birisi tarafından merak edilmek meğer ne kadar güzel bir şeymiş.

114 -) Seni seviyorum çünkü; benim ben olmamda, karakterimde, gülüşümde herşeyimde sen varsın. Beni bir bütün haline getiriyorsun. Bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Sensiz ben bir hiçim…

115 -) Seni seviyorum çünkü; hayatta tek varlığımsın…

sürpriz hediye

Yorum Gönder

 
Top