z Yaratıcı Evlenme Teklifi Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

Evlenme Teklifi Sözleri

Evlilik teklifi, evlenme hayali olan hemen hemen herkesin sabırsızlıkla beklediği bir süreçtir. Genellikle erkekler tarafından edilse de günümüzde evlilik teklifinde bulunan kadınların sayısı da artmaktadır. Bu özel gün için birbirlerine sürpriz yapacak olan çiftler, her şeyin mükemmel ve sorunsuz geçmesi için özenli bir şekilde hazırlıklarını tamamlarlar. Romantik bir şekilde size içini açan ve duygularını ileten sevgilinize evlilik teklifi sonrasında vereceğiniz cevap, onun heyecanını artırmaktadır. Vereceğiniz cevabın tüm bu hazırlıkları ve duygusal teklifi karşılıyor olması gerekir. Yaşadığınız yüksek heyecan altında kendi hislerinizi tam ve net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Sevdiğinize “Evet” derken tüm kalbinizi ortaya çıkaracak kelimeleri seçmekte zorlandığınız zaman, evlilik teklifi evet sözleri en büyük yardımcılarınızdan biri olur.

Hem kendi duygularınıza tercüman olması hem de karşınızdaki kişiye sizi en iyi şekilde yansıtması açısından hazırlanmış sözlerden ilham alabilirsiniz. Sadece sevdiğinize iletmek için değil, sosyal medya hesaplarınız üzerinden tüm çevrenizle ve tanıdıklarınızla bu mutluluğu paylaşmak için kullanabilirsiniz. Böylece evlilik teklifi evet sözleri ile, içinizdeki duyguları haykırabilirsiniz. Evlilik teklifi aldığınız o özel gün hissettiklerinizi uzun yıllar boyunca unutamayacak, çok sonraları dahi aynı duyguları hatırlayarak mutluluğunuzu artırabilirsiniz. Romantizm dolu evlilik teklifine vereceğiniz cevap sayesinde sevdiğiniz kişiyi derinden etkileyebilir, onun size karşı sevgiyle dolu kalbini tekrar fethedebilirsiniz. Evlilik sürecinin en heyecanlı adımlarından biri olan evlilik teklifini, bu sayede ölümsüz bir hale getirebilirsiniz.

Anlamlı Evlilik Teklifi Sözleri

Evlenme Teklifi Sözleri

~ Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gelip hep benimle ol istiyorum.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Geceleri uykun kaçtığında benimle aynı tavana bakar mısın? Benimle evlenir misin?

~ Senle yendim makûs talihimi. Kırdım; umutsuzluğun-mutsuzluğun, kimsesizliğin-yalnızlığın birbirine sıkıca bağlandığı zinciri. Kıymetlim tut elimi. Eşim ol. Bir ömür boyu bırakma beni.

~ Hayat boyu benimle aynı geceye uyuyup aynı sabaha uyanır mısın?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Gözlerinde ki bana bakış, gülümsemende ki iyimserlik, huylarında ki yumuşaklık, burnunda ki kararlılık, doğruda ki inatçılık ve bedeninde ki sımsıcaklık yeter bana. Öylece gel, kendince. Evlenir misin benimle?

~ Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, kuyumcunun, fotoğrafçının, gelinlikçinin ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmesine yardımcı olmama ortak olur musun?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Annemin kaynanan olmasını ister misin???

~ Annem senin kaynanan olmak için yanıp tutuşuyor, bana gelince, ben senin eşin olup bir ömür aynı yastığa baş koymak için ölüyorum zaten. Babam desen ‘Böyle gelinim olsun, bir dünya borcum olsun’ diyor. Bir ‘Evet’ demen ile en az 3 kişiyi mutlu edeceksin yani. Benimle evlenir misin?

~ Geriye dönüp baktığımızda; sadece anlar, anılar olmasın anlatacak. Paylaştığımız yaşam, birlikte yaşanmışlık, beraber yaşlanmaya adanmışlık olsun. Bir ömre sığacak tüm anlar için benimle evlenir misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Soyadımı soyadına ekler misin?

~ Yüzümü güldüren tek kadın olur musun?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Sana doyamayacak kadar kısa olan bu ömrüm de , bir ömür iki ayrı beden de tek yürek olup atmaya ve sonsuza kadar aynı yastıkta yaşlanmaya söz veriyorum.

~ Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe. Ortak bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık. Senin dahil olmadığın akıp giden bir zamana da tahammül edemiyorum artık. Benimle evlenir misin aşkım?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Benimle Evlenir Misin ?

~ Güzelliğin ruhunun aydınlığından, uyumun güzelliğinden, bana getirdiğin düzen uyumundan, kalbimdeki barış düzeninden, içimdeki his bütününden; aşkınla, sevginle gel gel de tamamlansın bu beden.

~ Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama. Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni tümden ıslatan sağanaklar ol, güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde. Umut ol bana, her şey çok güzel olacak de. Sımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de. Evlen benimle.

~ Sabahları senden önce uyanıp yüzünü izlemek, kötü bir rüya gördüğünde sana su uzatıp “geçti” demek, akşamları kumanda kavgası yapmak, sonra hemen barışmak, sona çorabımın diğer eşinin yerini sormak istiyorum. Bunca basit şeyler yalnızca seninle anlam buluyor. Var olan her şeyin anlamı sensin.

Kısa Evlenme Teklifi Sözleri

Evlenme Teklifi Sözleri

~ Hatıram değil, hayatım olur musun?

~ Her günü, her saati, her saniyeyi seninle beraber geçirmek istiyorum!

~ Canımdan bir can olur musun?

~ Müsaitsen evlenebilir miyiz?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Cebinde benimle aynı evin anahtarını taşır mısın?

~ Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom nede mısraları senle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikâyem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.

Unutulmaz Evlilik Teklifi Karikatürlü Kupa Bardak

~ Benimle Beraber Yaşlanıp Ölmek İçin Ne Dersin ?

~ Topluma ayak uydurup dışlanmamak adına, hukuki bir dizi işlemin ardından, medeni kanun hükümlerince seninle aynı evi paylaşmak istiyorum!

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Benim Hem Dünyada , Hem Ahirette Huzurum Olur Musun ?

~ Rakımı tek değil de, aklımda kalbimde ömrümde bir kadın için kaldırmak istiyorum. Sende bardağını alıp benimle rakı içmeye var mısın?

~ Benimle sonsuza dek birlikte olur musun?

~ Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum!

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Yan yana uyuyamayanlar, yan yana uyanıyor bazı sabahlar… uzaktan…. Her sabaha benimle uyanır mısın ?

~ Huzur bulduğum, aşkı tanıdığım Gözlerinde hayatı bulduğum Bir ömür huzurum olur musun, Benimle evlenir misin..?

~ Engelli koşan atletler gibi, koştum, atladım, aştım tüm engelleri. Şimdi önümde bir tane kaldı. Eğer onu da geçebilirsem, mutlu yorgun ama gönlünün şampiyonu olmak istiyorum. Benimle evlenir misin?

~ Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?

Benimle Evlenir Misin Karikatürlü Kanvas Tablo

~ Benimle “Doctor Who” izlemeye var mısın? 

~ Sanki ben dünyaya gelirken seni bulacağım ve seninle her şeyin sonsuza dek değişeceği belliydi. Sanki her şey çoktan belirlenmiş, gözlerin gözlerime öğretilmişti. Hiç zorlanmadım sana alışırken… Kadere inanır mısın? Ben seninle inanıyorum. Benim kaderim sensin benimle evlenir misin?

~ Hayat boyu, bu filmin başrolünde benimle oynar mısın?

~ Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum…

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Hayatımda her şeyin ortağı ve benim diğer yarım olmak için benimle evlenir misin?

~ Bazen bir hikaye tutuşmuş iki eldir, bu hikayenin başrolünde benimle olmak ister misin?

~ Artık bana sabahları da yumurta kırmaya var mısın?

~ Ömrümün geri kalanı olur musun?

~ Her anımda yanımda olur musun?

~ Son nefesime kadar gözlerinin içinde gülmeme izin verir misin?

~ Geceleri uykun kaçtığında benimle aynı tavana bakar mısın?

~ Bak ben tek maaşla ne araba ne ev alabiliyorum gel beraber duble maaşla her haltı yiyelim

~ Yazılan bütün şiirleri, söylenen bütün şarkıları daha iyi anlıyorum artık. Bize yazılmış sanki hepsi. Aşk, nasılda büyütüyor insan kalbini. Ben artık kendi şarkımızı söylemek istiyorum.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bir sen oldu bende; bildiklerimi unutturan, doğrularımı saptıran, ezberlerimi bozup hayatımı senden önce senden sonraya ayıran. Bir geldin böldün, parçaladın, çıkardın ama yine de razıyım. Yeter ki beni senle çarp, senle çoğalt ama asla sensiz bırakma. Yürür müyüz beraberce hayat yolunda?

~ Eğer senin bir parçan olmam gerekseydi, göz yaşların olurdum. Kalbinden gelip, gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak ve dudaklarında ölmek için. Benimle bir bütün olmaya var mısın?

~ Benimle birlikte nikah memurunun sorusuna EVET der misin? Benimle evlenir misin?

~ Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben.Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; benimle evlenir misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bir kış gecesi binlerce meleğin yeryüzüne indirdiği kar taneleri misali dökül üzerime tane tane. Her tanede seni görmek gibi olsun bu kış gecesi. Ya da kıştan bahara geçiş ol benimle, ilk filizleri beraber verelim. Bir ağacı bir tohumun tuttuğunu beraber görelim. Saltanatım ol mesela bir ömür sende sürdüğüm. Günlerime dokun, benim bırakmaya kıyamadığım ellerinle. Bende sana söz vereyim, yaşlanınca bile aynı sevgiyle bakacağıma gözlerine. Bu sözüme güvenerek, evlen benimle…

~ Benimle evlen yoksa ben seninle evlenirim!

~ Her yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuğum için bana trip atar mısın?

~ Gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum!

İlginç Evlilik Teklifi Sözleri

Evlenme Teklifi Sözleri

~ Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum. Göğe bakalım. Tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum. Şimdi otobüs gelir biner gideriz. Dönmeyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç. Bir ellerin, bir ellerim yeter; belleyelim yetsin. Seni aldım, bana ayırdım. Durma kendini hatırlat, durma göğe bakalım. Kaderim, yirmi beşinci saatim, on üçüncü ayım, beşinci mevsimim…

~ Göğe doğru usul usul ama korkusuzca yükselen bir uçurtma yaptım aşkımızdan, bulutlarda bir taht salıncağı kurdum sağlamlığı bir yanında sen bir yanında ben olan iplerden, kendi evrenini seyretsin, kendine yetsin, kararlı ve güçlü olsun istedim. Aşkımız ebediyen sürsün istedim. Bahtım ol, eşim ol, sol yanım ol istedim.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Sensiz bir hayatı bir an bile düşünmedim. Ömür boyu benimle ol. Seni çok seviyorum

~ Hep senle dolu, benim aşkımla deli, ümitlerimle, hayallerimle bezeli, hem hisli hem içli hem çok güçlü dünyamı senli kılar mısın? Elimi sımsıkı tutar mısın sevdiceğim?

~ Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Ve her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama. Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

~ Alın Yazım Olur musun?

Uzun Evlilik Teklifi Sözleri

Uzun Evlilik Teklifi Sözleri

~ Ben başka sularda yüzemeyen, beslenemeyen, sadece senin akvaryumunda yaşamaya mecbur hassas bir balık olmuşum. Dertlenmiyorum aksine halinden memnun, bu yaşamaya muhtaçlık cezbediyor beni. Yaşlanıp ölene kadar, balık gibi yüzmeyi unutana kadar kalmak istiyorum sularında. Gel evet de bırakma sakın beni.

~ Benim Bir Ömür Boyunca Aşkım Olarak Kalır Mısın ?

~ Tüm hayretlerimin, hayranlıklarımın ünlem işareti oldun önce, sonra sana ait senle bana gelenleri özenle biriktirirken aralarına koyduğum virgül, senden önce senden sonra derken üç nokta, bizli anları içinde saklayan parantez ve senli cümlemde son noktam oldun. Şimdi bizli anların sonsuza dek bitmeyeceğini anlatan nokta noktalarım ol sonsuz ol istiyorum.

~ Hayatını hayatıma katar mısın?

Benimle Evlenir misin WEB Sitesi

~ Rüyalarımda gördüğüm sensin, her dakikam sensin. Nefesim olur musun?

~ Ellerin… Ellerin dünyayı büyütüyor. Seni sevdikçe dünya büyüyor. Bütün evren seni sevmem için bir araya gelmiş gibi. Bütün zorlukları aşabiliriz seninle. Ne kadar düşersek düşelim kalkabiliriz. Ben sevginin aşamadığı hiçbir engel görmedim. Hayata birlikte meydan okuyalım mı?

~ Nasıl ki adımla beraberdim şimdiye kadar hayatımın geri kalanında da seninle olmak istiyorum!

~ Kelebeklerin ömrü bir gün. Sana hayatımın sorusunu sorarken kelebekler uçurmak istemiştim. Şimdi kargaları uçuracağım, yadırgama sakın. 400 yüz yıl yaşayabiliyorlarmış çünkü. Benimle evlenip katlanabilir misin bana çok uzun yıllar?

~ Salonda uyuyakaldığımda kalk yerine yat diyenim olur musun?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bir dakika değil bir saat değil bir gün değil bir ömür boyu benimle olur musun benimle EVLENİR MİSİN???

~ Hayatımı karartmak istiyorum bana yardım eder misin?

~ Belki seçimdir, belki değil. Belki doğaçlamadır, belki rüya. Kurnazlıktır belki. Belki de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır. Zorunluluktur, zorladır. İstemli hırs, ekonomik yaklaşımdır belki de kim bilir kim nasıl kurar. Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum. Benimle evlenir misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Günün geceye, tohumun toprağa, toprağın yağmura, gülün bülbüle, yarımın bütüne hasreti gibi; ışığına, saflığına, bereketine, çokluğuna, naif varlığına muhtaçlığım var sana. Kalplerimiz bir, dünyamız biz olsun. Evlenir misin benimle sonsuzluğa?

~ Her günü, her saati, her saniyeyi seninle beraber geçirmek istiyorum.

~ Benimle ortak bir hafizaya, ortak bir geçmişe ve anılara sahip olmak ister misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Eğer sevginin, aşkın, dostluğun ve mutluluğun ne olduğunu biliyorsam, senin sayende biliyorum. Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?

~ eni ilk gördüğüm o andan beri kalbimin ritmini değiştirebilen tek kişi oldun. Bakışını, gözlerini, gülüşünü bir an bile aklımdan çıkartamadım. Düşündüğüm zamanlardaysa kalbim yerinden çıkacakmış gibi olmaya başladı. Eğer sen de istersen bir ömür boyu kalbimin ritmini arttır mısın?

Komik Evlilik Teklifi Sözleri

Komik Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bi biskrem versem benimle evlenir misin?

~ Ne yani papatyada bir yaprak daha olsaydı beni sevmeyecek miydin ? Ben kendimi sende tanıdım, sende bildim; sende öyle bil…

~ Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık. Yastığınla, sıcağınla, rüyalarınla gelir misin bana.

~ Gözünde Nur, İçinde Huzur Olmak İstiyorum. İç Huzurum Göz Nurum Olur Musun?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Eğer seni sevmek ve nefes almak arasında seçim yapmam gerekseydi, son nefesimi “seni seviyorum” demek için kullanırdım. Son nefesimi verene kadar birlikte olmak için, benimle evlenir misin?

~ Ruh eşim, hayatımın anlamı olur musun?

~ “Bir varmış, bir yokmuş…” Böyle başlar tüm masallar. Bak; bir varız, bir yokuz, şu dünyada. Ve yaşadığımız şu kısacık zamanda masalım sensin benim. Bilirsin, masallar mutlu sonsuz biter. Benimle bir masalı yaşamaya var mısın?

~ Benimle aşkı bitirmek istermisin?

~ Bu çiçek çikolata geçici daima hayatımda olan sensin…

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Saatler gibi, tıkır tıkır işlerken, ben beş olsam sen yirmi beş geçiyor ol, ben üç olsam sen çeyrek geçiyor ol, altı olsam, buçuk, iki olsam on geçe, dört olsam yirmi geçe, on iki olsam sende tam üstümde benle on iki ol, ne bir dakika ileri ne bir dakika geri hep eşit hep birlik ol istiyorum. Zamanı beraber tutalım gel hadi.

~ Benimle Halley kuyruklu yıldızının geçişini izler misin? (Bilmeyenler için; Halley kuyruklu yıldızının bir sonraki geçiş tarihi 2061!)

~ Ben seninle sadece bu dünyada değil ahirette de birlikte olmak istiyorum. Cennete kadar bana eşlik eder misin meleğim benimle evlenir misin?

~ Benimle aynı evin faturasına "oha!" der misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Mutluluğun tanımıdır gözlerin. Hayatımın her gününü seninle beraber geçirmek istiyorum. Birlikte yaşamaktan çok, beraber yaşlanmak istiyorum. Bundan yıllar sonra geriye dönüp baktığımda, tüm anılarımla yanımda sen ol istiyorum. Seninle olmak masal gibi geliyor bana. Ancak evlendiğimiz zaman inanırım gerçek olduğuna. Beyazlar içinde bir melek olup, bana gelir misin?

~ Biliyorum her şey öyle bilindik ki… su içmek gibi, yemek yemek gibi, sevdiğin filmi izlemek, evi temizlemek yada işe gitmek gibi… Ya o filmi birlikte izlersek, ya sen temizlik yaparken yardım eden ben olursam sana, ya her sabah işe ben bırakır, akşam ben alırsam, ya her akşam sana sarılarak yatar ve öperek uyandırırsam seni… İşte her şey öyle bilindik, ve öylesine güzel ki… Bu hayatı ve bu hayali benimle paylaşır mısın?

~ Hayatının Geri Kalan Bölümünü Benimle Paylaşır Mısın ?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bundan sonra hep aile çay bahçelerine gitmek için benimle evlenir misin?

~ İkimizin kuracağı bir hayatın altına imzanı atar mısın?

~ Çoğu zaman uykuya dalmak istemiyorum, sana aşık olmanın gerçekliği rüyalarımdan çok daha harika. Bu rüya sonsuza dek sürsün diye, benimle sonsuz bir uykuya dalmaya ne dersin?

~ Yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tüm anılarımda sen ol istiyorum. Benimle evlenir misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Romantik Dolu Evlilik Teklifi İçin Kısa Sözler

~ Güzelim, kim alacak seni şu yastan sonra, hadi evlenek ha?

~ Seninle başladı, seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Sana gönülden evlilik teklifi ediyorum. Benimle Evlenir Misin?

~ Artık teslimat adresiyle fatura adresi aynı olsun istiyorum!

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Dünya olsam, güneşim olur musun? Gökyüzü olsam, mavi rengim olur musun? Deniz olsam dalgalarım olur musun? Bir beden olsam, canım olur musun? Bir can olsam, hayatım olur musun?

~ Ben tek maaşla geçinemiyorum evimin ikinci maaşı olur musun?

~ Bana bir ömür boyu katlanır mısın?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen olsun, ben olsun, sevgi olsun.

~ Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak için benimle evlenir misin?

~ Seninle güldüm seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık bir anlık bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım tüm varlığımla sorsam sana benimle evlenir misin?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Kendi yalnızlığımı kucakladım, başka birini bir kalkan gibi görmeden yalnızlığa. Kimsenin beni seyretmesine gereksinim duymadan süzüldüm semalarda yalnız bir kartal gibi. Ta ki seni görene dek. Salt sevip kabullenerek benimle uzun soluklu bir yürüyüşe var mısın?

~ Aşkım sen sürekli bizim evde kalıyorsun biz evlenelim o zaman!

~ Senin yerin başımın üstü, kalbimin odaları; ama sen misafirim değil ruhumun ortağı, bir başınalıkla savaşımın kahramanı. Yüz akım, gururum, aşkım, anlamım gel bir daha gitme bu kalbimdeki federe cumhuriyetinden, mülkiyeti artık sana ait bedenden.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Aşk, hiç yoktan köprüler yaratandır; aşk, karanlık yüzünden ertelenmeyecek tek oyundur. Sonsuza dek bu oyuna benimle var mısın?

~ Hep beni sana getirecek yollar, seninle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Her şeyden çokta seninle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum. Benimle evlenir misin?

Romantik Evlenme Teklifi Sözleri

Evlenme Teklifi Sözleri

~ Benimle her gece aynı uykuya dalar mısın?

~ Sevgilim ilişkimizin devlet tarafından tanınmasını istiyorum.

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Uzun metrajlı bir aşk filminin başrolünü benimle paylaşmaya var mısın?

~ Önümüzdeki 60 yıl için başka bir planının yoksa evlenebilir miyiz? Benimle evlenir misin?

~ Önümüzdeki 50 yıl için başka bir planının yoksa evlenebilir miyiz?

~ O Güzel Kalbini Bana Verir Misin ?

~ Evlen Benimle, Kadınım Ol!

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Bir resim çerçevesi istiyorum, altın, gümüş filan olmasa da etrafı. Biliyorum ki dünyanın en kıymetlisi en paha biçilemezi dolduracak içini. İster el ele, ister sarmaş dolaş bana yaşamımın en güzel anını en güzel pozunu verir misin benimle bir çerçeve içine girer misin aşkım?

~ Sen karşıma çıkmadan önce dünyanın bu kadar heyecanlı bir yer olduğunu bilmiyordum. Dünyamı güzelleştirdin sen benim! Dünyanın bana her daim bu denli güzel görünebilmesi için ömür boyu yanımda yer alır mısın?

Evlilik Teklifi Sözleri

~ Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen, sen, sen. Olmasan neylerim ki ben. Varlığını varlığıma armağan eder misin? Benimle evlenir misin?

~ Sabahları gözlerimi açar açmaz görmeyi istediğim yüz, senin yüzün. Duymak istediğim ilk ses, senin sesin. Öyle tanıdık ki her şey… Sanki asırlardır tanıyormuşum gibi seni. Hep varmışsın ve hep olacakmışsın gibi. Saçlarımdaki ilk beyazı sen gör, yaşlandığımda gözlüğü nereye koyduğumu sen bul, ilaçlarımı sen hatırlat. Evlen benimle…

Evlilik Teklifi Alan Kızın Duyguları

Evlilik Teklifi Alan Kızın Duyguları

Hemen hemen her genç kızın hayalleri arasında sevdiği kişiyle hayatını birleştirerek, mutlu bir birlikteliğe başlamak yer alır. Evliliğe giden sürecin ilk adımlarından birisi ise evlilik teklifidir. Bu özel gün için çok öncesinde hazırlanmaya başlayan damat adayı, sevdiği kızdan evet cevabını alabilmek için birbirinden ilginç yöntemlere başvurabilir. Romantik ve bir o kadar da şaşırtıcı sürprizler sonrasında edilen evlilik teklifi, çiftler için hayatları boyunca unutamayacakları bir güne işaret eder. Evliliğin belki de en heyecanlı ve en güzel aşamalarından biri olan evlilik teklifinde duyguları tanımlamakta zorluk çekilebilir. Sevdiği erkekten evlilik teklifi alan kızlar, kendi hislerini tanımlamakta ve ifade etmekte zorluk çekebilirler. Bu gibi durumlarda evlilik teklifi alan kızın duyguları karmaşık bir yapıda olabilir.

Benimle Evlenir misin Butik Kurabiye

Sevgilinizden evlilik teklifi aldığınız zaman hislerinizi hem sevdiğinizle hem tanıdıklarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendi duygularınıza ışık tutacak içeriklerle sosyal medya üzerinden tüm sevdiklerinizle ya da mesajla sadece erkek arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. Böylece mutluluktan havaya uçtuğunuz o anda bu coşkunuz tanıdıklarınızla birlikte kutlama olanağı da elde edebilirsiniz. Sürpriz ve romantik bir evlilik teklifi sonrasında çok şaşırabilir, duygularınızı tanımlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sizinle benzer duyguları paylaşmış birçok genç kızın varlığını içinizde hissetmek, kendinizi çok daha iyi hissetmenize olanak tanır. Heyecanınızın zirveye ulaştığı o gün hissettikleriniz ve duygularınız, çok uzun yıllar sonrasında dahi mutlulukla anımsayacağınız bir anıya dönüşür. 

Evlilik Teklifine Evet Sözleri

Evlilik Teklifine Evet Sözleri

Evlilik, aşkın ölümsüzleştirildiği ve çiftlerin birbirilerinin yanında her daim yanlarında olacaklarına söz verdikleri en kutsal birlikteliklerden biridir. Evliliğe ilk adım ise gerçekleştirilen evlilik teklifi ile atılır. Bir ömrü paylaşacak olan çiftler için evlilik teklifinde bulunmak, belki de evlilik hazırlığını yaparken yaşanan en heyecanlı ve en stresli anlardandır. Tüm detayları düşünerek sevgiliyi etkileyecek bir organizasyona imza atmak, alınacak cevabın ne olacağı bu stresi tırmandırabilir. Çiftlerin birbirlerini düşünerek hoşlanacakları ve unutamayacakları bir plan yapmak, evlilik teklifinin büyüleyici yanını da artırmaktadır. Yapılan evlilik teklifi kadar, teklife verilecek cevabın etkileyiciliği de önem taşır. Çiçekler, kırmızı kalpler ve daha pek çok ayrıntıya sahip evlilik teklifi sonrasında verilecek cevabın sıradan bir “Evet”in çok daha ötesinde olması gerekir.

Evlilik teklifi aldığınız anda çok şaşırabilir, duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Evlilik teklifine evet sözleri arasından seçebileceğiniz etkileyici cümlelerle, sevgilinize harika bir cevap verebilirsiniz. Evlilik teklifi sonrasında sosyal medyada paylaşabileceğiniz bu sözlerle sevginizi herkese ilan edebilir, vereceğiniz “Evet” cevabını sevdiklerinize duyurabilirsiniz. İçinizden kopan sevgiyi en iyi biçimde ortaya koyacak evlilik teklifine evet sözleri, sevgilinizin kulaklarında uzun yıllar sonra bile çınlayacaktır. Dilerseniz sevgilinize daha sonra mesaj olarak da atabileceğiniz sözlerle onu kendinize tekrar aşık edebilirsiniz. Evliliğin en değerli adımlarından biri olan evlilik teklifinizi unutulmaz kılarken, belki de torunlarınıza dahi severek anlatacağınız bir anıya kavuşabilirsiniz.

İngilizce Evlenme Teklifi Mesajları

Evlenme Teklifi Sözleri

“Benimle evlenir misin?” klişesinden kurtulmak ve bir farklılık yapmak adına İngilizce evlenme teklifi mesajları arayan kişiler kesinlikle sayfamıza bakabilirler. Klişelerin dışına çıkarak daha eğlenceli ve güzel bir evlenme teklifi yapmak isteyen kişiler, evlenme tekliflerini İngilizce mesajlar ile de yapabilirler. Böylelikle de daha faklı, eğlenceli ve komik bir evlenme teklifi hazırlayabilirler. Bu durum özellikle de evlenme teklifine genellikle oldukça takıntılı olan birçok kadının son derecede hoşuna gitmektedir. Eğer sizler de evlenme teklifi yapacak ve daha farklı bir konsept arıyorsanız sevdiğiniz kişiye İngilizce evlenme teklifi ederek onu mutlu edebilirsiniz. Bunun için de sayfamızda sizler için hazırlamış olduğumuz biri birinden romantik, etkileyici, komik ya da eğlenceli evlenme teklifi mesajlarına bakabilirsiniz.

İngilizce evlenme teklifi yapmak isteyen kişiler, farklı bir dilde farklı bir şekilde evlenme teklifi yapmak istediklerinde hazırladığımız mesajlara bakabilirler. Bu evlilik teklifi mesajları ile farklı konseptte planlamış oldukları evlilik tekliflerini çok daha sıra dışı ve etkileyici bir şekilde yapabilirler. Alışılmışın dışına çıkarak daha farklı ve etkileyici bir evlenme teklifi yapmak isteyen kişiler sayfamızda bulunan İngilizce evlenme teklifi mesajları ile sevdikleri kişileri de son derecede şaşırtabilirler. Böylelikle de aradan yıllar bile geçse sıradan bir evlilik teklifi yerine daha etkileyici ve akılda kalıcı bir evlilik teklifi etmiş olabilirler. İşte sizler için hazırladığımız İngilizce evlenme teklifi mesajları...

It’s funny how you need an expensive ring to get someone to agree to marry you, then only a piece of paper to make that union legal. Here’s to Step One. / Birinin seninle evlenmeyi kabul etmesini sağlamak için pahalı bir yüzüğe ihtiyacının olması daha sonra da bu birliği yasal hale getirmek için sadece bir kağıt parçasına ihtiyaç duyması komik. İşte Birinci Adım.

When two lines cross, that “X” marks the spot. Will you find the treasure of marriage with me? / İki çizgi kesiştiğinde, o “X” noktayı işaretler. Benimle evlilik hazinesini bulacak mısın?

When I look into my heart, I see only you. If you can look into your heart and only see me, then we should spend the rest of our lives together. / Kalbime baktığımda sadece seni görüyorum. Kalbine bakıp sadece beni görüyorsan, o zaman hayatımızın geri kalanını birlikte geçirmeliyiz.

My heart was a desert until you came and watered it with you love. Let’s spend the rest of our lives together pulling the weeds and enjoying the blossoms. / Gelip sevgiyle sulayana kadar kalbim bir çöldü. Hadi hayatımızın geri kalanını yabani otları toplayarak ve çiçeklerin tadını çıkararak geçirelim.

They say money can’t buy love, but I paid for this ring with money, and you’re going to accept it under the condition that you have to stay with me forever, so it’s kind of like buying love if you say “yes.” / Paranın aşkı satın alamayacağını söylüyorlar, ama aşk için bu yüzüğe para ödedim ve bu yüzüğü sonsuza kadar benimle kalman şartıyla kabul edeceksin, bu yüzden “evet” dersen aşkı parayla satın almış olacağım.

When I think of the future, I like to picture us as two trees planted side-by-side, our roots growing together more firmly as the years go by, and our children sprouting like seedlings around us. / Geleceği düşündüğümde, bizi yan yana dikilmiş iki ağaç olarak resmediyorum, yıllar geçtikçe köklerimiz daha sıkı bir şekilde büyüyor ve çocuklarımız etrafımızdaki fideler gibi filizleniyor.

I know my life will never be complete without you beside me to share it. / Biliyorum paylaşmak için sen yanımda olmadan hayatım asla tamamlanmayacak.

When I think about you, I know that no one else will ever hold my heart the way you do. / Seni düşündüğümde, kimsenin kalbimi senin gibi tutmayacağını biliyorum.

I got down on one knee for you, and whether you say “yes” or “no,” I’m going to need your help getting back up. / Senin için diz çöktüm, “evet” veya “hayır” da desen, yardımına ihtiyacım olacak.

You deserve the very best, someone who will back you up without limits, let you grow without borders, and love you without end. Will you let me be the one? / En iyisini hak ediyorsun, seni sınırsız destekleyecek, sınırsız büyümene izin verecek ve seni sonsuza dek sevecek birini. O kişi olmama izin verir misin?

Life offers many challenges. I know I can meet them if you’re willing to face them with me. / Yaşam birçok zorluk getirir. Başa çıkabileceğimi biliyorum, eğer sen de benim yanımda onlarla yüzleşirsen.

Can’t imagine growing old with anyone else, nor do I want to. / Başka biriyle yaşlandığımı ya da yaşlanmak isteyeceğimi hayal edemiyorum.

If I knew all it took to keep a girl forever was a ring and a question, I’d of been married a long time ago! / Bir kızı sonsuza dek tutmak için gereken her şeyin bir yüzük ve bir soru olduğunu bilseydim, uzun zaman önce evlenmiştim!

Let’s make a plan. Ten years from tonight, we’ll tell our children the story of how I proposed to you. / Hadi bir plan yapalım. Bu geceden on yıl sonra, çocuklarımıza sana nasıl teklif ettiğimi anlatacağız.

When I look into your eyes, I can see a reflection of the two of us and the life I hope we’ll share together. / Gözlerine baktığımda ikimizin ve birlikte paylaşacağımızı umduğum yaşamın bir yansımasını görebiliyorum.

The story of our love is only beginning. Let’s write our own happy ending. / Aşkımızın hikayesi daha yeni başlıyor. Hadi kendi mutlu sonumuzu yazalım.

I know you’re the only one I want to share the rest of my life with. / Hayatımın geri kalanını paylaşmak istediğim tek kişi olduğunu biliyorum.

There are many ways to be happy in this life, but all I really need is you. / Bu hayatta mutlu olmanın birçok yolu var, ama tek ihtiyacım sensin.

When I met you, I knew I’d met my match. It was only a matter of time until we arrived at this moment. How it turns out is all in your hands. / Seninle tanıştığımda, eşimle tanıştığımı biliyordum. Bu ana gelene kadar sadece bir zaman meselesiydi. Ortaya ne çıkacağı tamamen sizin elinizde.

I promise you, no one will work harder to make you happy or cherish you more than me. / Sana söz veriyorum, kimse seni mutlu etmek ya da benden daha fazla değer vermek için daha fazla çalışmayacak.

My heart was once as open as the ocean until you bottled it for yourself. Will your roll through all the tides of life with me? / Sen onu kendin için şişeleyene dek kalbim okyanus kadar açıktı. Hayatın tüm gelgitlerinde benimle yuvarlanacak mısın?

As God created Eve for Adam, he created you just for me. Will you accept your fate? / Tanrı Havva’yı Adem için yarattığında, seni sadece benim için yarattı. Kaderini kabul eder misin?

I don’t really know what I’m supposed to do if you say “no,” so could you save us both the trouble and say “yes?” / “Hayır” derseniz ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum, bu yüzden ikimizi de sıkıntıdan kurtarabilir ve “evet” diyebilir misin?

Give me a “Y,” give me an “E,” give me an “S.” What’s that spell? / Bana bir “Y” ver, bana bir “E” ver, bana bir “S.” ver. Nasıl okunuyor?

Does this ring make you wanna get married? / Bu yüzük senin evlenmeyi istemeni sağlayacak mı?

I never wanted a wife because I thought they were all nagging and bossy. Then, I realized girlfriends are too, so what the heck – will you marry me? / Asla bir eş istemedim çünkü hepsinin sıkıcı ve otoriter olduğunu düşündüm. Sonra, kız arkadaşların da öyle olduğunu fark ettim, bu yüzden ne halt – benimle evlenir misin?

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

Yorum Gönder

  1. Allah seni başımdan eksik etmesin. Benimle evlenirmisin / hayatımın anlamı

    YanıtlaSil
  2. Allah seni başımdan eksik etmesin. Benimle evlenirmisin / hayatımın anlamı

    YanıtlaSil
  3. Allah seni başımdan eksik etmesin. Benimle evlenirmisin / hayatımın anlamı

    YanıtlaSil
  4. Allah seni başımdan eksik etmesin. Benimle evlenirmisin / hayatımın anlamı

    YanıtlaSil

 
Top