z İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı Kalem | En iyi Hediye Fikirleri

İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı Kalem

Kalem hediyesi yıllardır en çok tercih edilen hediyelerin arasında yer alıyor. Ağır ve elit bir hediye olan isme özel kalem hediyeleri, hediye konusunda ne kadar hassas olduğunuzu göstermiş oluyor. İş arkadaşınıza hediye olarak, patrona hediye olarak, müdüre hediye olarak, öğrenciye hediye olarak yani aslında günlük hayatta herkesin işine en çok yarayacak olan bu özel kalemleri hediye olarak alabilirsiniz. Kırmızı renkli tasarımı kalemin daha fazla ön plana çıkmasını sağlıyor.

İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı Kalem

İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı kalem hoş bir sunum ile karşınıza çıkıyor. Üzerine hediye etmek istediğiniz kişinin adı yazılınca o artık sıradan bir kalem olmaktan çıkıp, kişisel bir eşyaya dönüşüyor olacak. Çantasından ayırmayacağı ya da kalemliğinden asla ayırmayacağı kalemlerden biri olacak diye düşünüyoruz. İlk işe başlama hediyesi, okul hediyesi olarak da ona kendini iyi hissetmesini saplayacak olan bu isimli kalemi satın alabilirsiniz. 

kalem hediyesi

Üstelik belki de ilk defa bu kadar ucuz İsim yazılı kalem görüyor olabilirsiniz. Ekonomik olarak çok ucuz bulacağınız İsme Özel Kırmızı Kalem tasarımı alımı da kolaylaştırmış oluyor. Hatta bizce sipariş verirken birden fazla sipariş vererek sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Kendiniz için de bir adet siparişi vermeyi unutmayın deriz. İnsanın kendi kendini de şımartmaya ihtiyacı var öyle değil mi?


İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı Kalem Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1 -) Kutu içerisinde 1 adet kalem bulunmakta olup, şeffaf kalem kutusuna sahiptir.

2 -) Kalem Tükenmez Kalem olup mavi yazmaktadır. Biten mürekkebi kolaylıkla temin edilerek yenisiyle değiştirilebilir.

3 -) Kutu ölçüleri: 16,5 x 3,5 x 2,5 cm'dir.

4 -) Kalem üzerine istediğiniz mesajı veya hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. 

5 -) İsme Özel Şeffaf Kutuda Kırmızı Kalem hafta içi saat 14.00'a kadar verilecek siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Yorum Gönder

 
Top