z Yılbaşında Hangi Burca Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Yılbaşında Hangi Burca Ne Hediye Alınır

Bu yazımızda sizlere yılbaşında burçlara özel olarak alabileceğiniz bir takım hediye önerilerinden bahsedeceğiz. Önerilerimizi örnek resimlerle ifade etmeye çalıştık. Hangi burçtan sevdiğinize hediye almak istiyorsanız beğendiğiniz resim üzerine tıklama yaparak, söz konusu hediyeyi satın alabilirsiniz. Özellikle burçlar için özel olarak hazırlanmış hediyelik eşyalara yer vermeye çalıştık. Burçlara özel yılbaşı konsept hediye kutuları, karikatürlü yılbaşı kupa bardakları, sevgiliye özel yılnbaşı hediyeleri gibi çeşit çeşit fikirler bu yazımızda sizlerle. İlk olarak yazımıza koç burcuna özel yılbaşı hediye fikirleri ile başlamak istiyoruz. Konsept Mars'ın yönettiği arkadaşınızın etraftaki en cesur ve en ateşli kız olduğunu zaten biliyorsunuz. Başka bir deyişle, o gerçek bir kız patronu. Mükemmel hediyeyi bulmakta güçlük çekiyorsanız, çarpıcı, bağımsız parçaları (ve gerçekten kırmızı olan herhangi bir şeyi) düşünebilirsiniz.  

  • Koç

Yılbaşında Hangi Burca Ne Hediye Alınır

Madewell büyük boy geometrik halka küpe! Koç arkadaşınız onun bir kraliçe olduğunu biliyor ve bunu düpedüz korkusuz tarzıyla gösteriyor. Aksesuarlardaki kraliyet zevkine uyması için onu bu çarpıcı geometrik küpelerle şaşırtın. 

Metronom takı standı! Minimal ama güçlü standın sağlam tasarımı, neredeyse bir savaşçı pozu veren bir yogi gibi alabilirsiniz. Ateşli kolye ve küpeleri sergilemek için mükemmel hale getiriyor.

  • Aslan

Aslan Burcuna Hediye Kupa Bardak

Güneş tarafından yönetilen, Aslan, aşk lüks ünlüler gibi ve duygu. Yangın işaretleri, onların ilgi, hobiler üzereyiz tutkulu ve sevdikleriniz ve inatçı olarak sabit burçların, onlar ne istediklerini biliyorum! Ancak tüm bunlar, bankayı kırmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu kedi kedileri için alışveriş yaparken, cesur ifadelere ve temelde özelleştirilmiş herhangi bir şeye bayıldıklarını unutmayın (ne kadar özel hissederlerse o kadar iyi).

Mutlu Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak

Küpe seti! Aslanlar gürültülüdür ve burçlarından (olması gerektiği gibi) gurur duyarlar, bu da bu sevimli saplama setini çok uygun bir hediye haline getirir. 

Ev hasreti mumlar! Aslan arkadaşın şu anda kendi ülkesinden uzakta mı yaşıyor? Yoksa hep o özel yeri mi temsil ediyorlar? Eğer öyleyse, özelleştirilmiş konum mumları mükemmeldir.  

  • İkizler

İkizler Burcuna Hediye Kitap Ayracı

İkizler bir hava burcudur (Kova ve Terazi ile birlikte), bu da onların zeki, tuhaf ve süper çekici oldukları anlamına gelir. Belki de bu yüzden İkizler, bazen kötü bir üne sahip olsalar bile bu kadar sevimli olma eğilimindedir. İkizler tarafından temsil edildiklerinde, güçlü görüşleri ve kişilikleri var bunları tam anlamıyla ifade etmekten korkmadıklarını söylediğimizde bize inanın. Dikkatlerini çekmek zor olsa da bir kez yaptıktan sonra buna değecektir.

Anında film kamerası! İkizler dışarı çıkar ve en iyi hayatlarını yaşarlar. Ve muhtemelen bu anları yıllarca hatırlamak isteyeceklerdir. Bu vahşi geceleri belgelemek için eski moda bir fotoğraf makinesinden daha iyi bir yol var mı?  

  • Yengeç

Yengec Burcu Kadınına Hediye Kahve Fincanı

Yengeçlerin hassas, duygusal, besleyici ve sezgisel olduğu biliniyor.  Onlar konum beri Ay tarafından yönetilen, yengeçlerin duyguları yükselir, bu da onları aşırı duygusal veya aşırı derecede karamsar (veya her ikisi) gösterir. İyi taraflarında kalın, yoksa yengeç pençeleriyle saldırırlar! Ve duygularında olma eğilimleri nedeniyle, genellikle kadroyu bir arada tutan tutkaldırlar. Temelde, her zaman tam anlamıyla yanınızda tutmak isteyeceğiniz kişilerdir. Arkadaşlarıyla ve ailesiyle kaliteli zaman geçiremiyor olsalar bile, Kanserin sadık doğası, bağlantılarını yakın tutacakları anlamına gelir.

Ahşap Kutulu 12 Renkli Mini Polaroid Çerçeve


Kızartma tavası seti! Yengeçler harika aşçılar yaparlar (ve sevdikleri insanları tek bir yerde bir araya getirmek için her türlü bahaneyi kullanırlar). Öyleyse devam edin ve mutfak malzemelerini birkaç kaliteli yapışmaz tavayla doldurun. 

  • Başak

Başak Burcuna Özel Konsept Hediye Kutusu

Genellikle abartısız, yüksek kaliteli kıyafetler ve mücevherler seçerler, bu yüzden modaya uygun bir şeyden daha uzun sürecek iyi yapılmış bir şeyler seçin. Toprak işaretleri olarak, duyularıyla uyumludurlar, bu nedenle onlara rahat bir battaniye verin, parmaklarını gezdirip kıyafet seçerken polyesterleri atlayabilirler. İşaretleri sindirim sistemini yönetir, bu nedenle mutfak aksesuarları veya lezzetli atıştırmalıklar başka bir seçenektir. Son olarak, Başak burcu bitkileri sever, bu yüzden evet, onlara bir tane daha etli olsun, takdir edeceklerdir!

Dikim makinesi! Başaklar büyüyen şeyleri sever ve bu çarpıcı küçük ekici üzerindeki yüz ve saç gibi ayrıntıları takdir eder.

  • Terazi

Terazi Burcuna Hediye Kupa Bardak

Muhtemelen hayatınızda en az bir Terazi arkadaşınız var (süper girişkenler). Ve ultra diplomatik ve barışçıl dostunuzun size kaç kez yardım ettiğini düşünürsek, muhtemelen bu yıl onun hediye almalısınız. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Kişisel Planlayıcılar! Teraziler etraflarındaki herkesi mutlu etmekle ilgilidir. Bu da bir daveti geri çevirmekte zorlandıkları anlamına gelir. İmza renginde bir planlayıcıyla sosyal takvimlerini takip etmelerine yardımcı olun.  

  • Akrep

Akrep Burcuna Özel Konsept Hediye Kutusu

Bir Akrep için hediye rehberi, su burcunun yoğunluğuyla eşleşmelidir. Bu işaret tutkulu ve duygusal ve sahip olduğunuz en sadık arkadaşınız. Ayrıca her zaman bir maceraya hazırdırlar, bu yüzden evrensel bir adaptör bu spontane gezginler için mükemmel bir hediyedir. Bununla birlikte, kıskanç, şüpheli ve gizemli de olabilirler, bu nedenle yüz maskesi veya sakinleştirici göz jelleri gibi bir hediye, bu akrepleri kendilerine bir dakika ayırmaya zorlayabilir. Temel olarak, hayatınızdaki Akrep'in, evet, sevildiklerine dair bazı güvencelerin yanı sıra, yardımınıza ihtiyacı var. Seksi iç çamaşırlarından vibratörlere, aromaterapiye ve diğer kişisel bakım yöntemlerine kadar, bu hediye kılavuzu sizi kapsıyor.

Seyahat Adaptörü! Akrepler gizemi ve macerayı severler ve bazen çok fazla haber vermeden uçağa binerler. Ortadan kaybolmak için başka bir ülkeye gittikleri biliniyor. Tabii ki seni özleyecekler ve her zaman cep telefonlarını getirecekler. Sevimli bu evrensel seyahat adaptörüyle bir prize bağlanmalarına yardımcı olun.  

  • Yay

Yay Burcuna Hediye Kupa Bardak

Kendiliğinden davranırlar ve planlarını değiştirmeye her zaman hazırlar. Bir hataya karşı dürüstler ve açık sözlü olma eğilimindedirler (hey, gerçek acıtır!). İnanılmaz derecede akıllılar ve "büyük resmi" önemsiyorlar. Hatta onlara felsefi diyebilirsiniz. Bağlı hissetmeye dayanamazlar. Çok komik bir mizah anlayışları var. Ve sıkılmaktan nefret ederler.

 Yay kolye! Yay burcu arkadaşınızın sevimli bir kolye ile burcunu gururla takmasına izin verin.

  • Oğlaklar

Oğlak Burcuna Hediye Kitap Ayracı

Pratik Oğlaklar, belirli işaretler gibi her bir eğilime yakalanma eğiliminde değildir. Modalarında veya iç dekorlarında klasik bir stil anlayışına sahip olma eğilimindedirler. Bu, bir trendi asla denemeyecekleri anlamına gelmez, ancak "Tarz sahibi" olmaktan daha iyi bir nedene ihtiyaçları vardır! bir şans vermek için. Oğlaklar, iyi yapılmış ve düşünceli olan hediyeleri takdir ederler. Bunlar "nicelikten çok nitelik" türüdür.

Özel evcil hayvan portresi! Oğlakların gizli bir duygusal yanı vardır. Kürk bebeklerinin portresini çok severler! 

  • Kova

Kova Burcu Kadınına Hediye Kahve Fincanı

Kova burcu büyük hayalperestler, maceracılar ve harika dinleyiciler arasında, Kova burcu insanları sanatsal bir yetenek sergiliyor ve insani yardım işlerinden zevk alıyor. Genelde keskin bir alaycı zekaya sahip olduklarını da söylemiş miydim? 

Kablosuz Bluetooth hoparlör! Tabii ki herkes müziği seviyor ama Kova burcu onu başka bir seviyeye taşıyor. Onunla güçlü bir bağ hissediyorlar. Taşınabilir hoparlör, çantanızdan bisikletinize ve arabanıza herhangi bir yere takılabilecek kadar küçüktür. Ayrıca su geçirmezdir ve mükemmel, net ses kalitesine sahiptir. 

  • Balık

Balık Burcuna Özel Konsept Hediye Kutusu

Balıklar çok arkadaş canlısıdır, bu yüzden seçkin insanların arkadaşlığından zevk alma eğilimindedirler. Bunlar, hiçbir şeyi geri almayı ummadan, her zaman başkalarına yardım etmeye istekli olan özverili insanlardır. Balık bir su burcudur ve bu nedenle bu burç empati ve ifade edilen duygusal kapasite ile karakterizedir.  Neptün müzikle bağlantılıdır, bu nedenle Balık hayatın ilk aşamalarında müzik tercihlerini ortaya çıkarır. Cömert, şefkatli, son derece sadık ve şefkatlidirler. 

İşte Bizim Sevdamız Konsept Hediye Kutusu

Bitkiler! Bu su burcu büyük bir doğa aşığıdır ve farklı bölgelerin her uzunluğuna ve genişliğine seyahat etmeyi sever.  Yeşil Hediyeler, Balık burcundaki arkadaşınıza hediye edebileceğiniz çok düşünceli hediyelerdir. Klişe seçeneğe güvenirseniz, sonsuza kadar bakacaksınız çünkü bu burç burcunun telaşlı doğası. Yani bir Bitki, Balık için düşünceli hediye fikirlerinden biridir.

Açık Kot! Süper sevimli kova şapkasıyla bazı ciddi ahlaksızlara hizmet etmesi garantilidir. Sadece diyorum ki, kafalar dönecek ve çeneler düşecek. 

Toprak Kremi! Aslanlar genellikle kendinden emin ve çekicidir, çünkü kendilerine çok iyi bakarlar. Cilt bakımı rutinlerini seviyorlar ve kişisel bakım için buradalar, bu yüzden yüz maskeleri harika ve kolay bir yol.

Yorum Gönder

 
Top