z Kız Arkadaşa Yılbaşı Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

Kız Arkadaşa Yılbaşı Sürprizleri

Kız arkadaşlarımız hayatımızın her alanında bizim yanımızda bulunan ve en büyük destekçimiz olan kişilerden birisidir. Bize bizlerden çok inanır ve her anımızı kolayca paylaşabiliriz. İyi ya da kötü her anımız için bize destek olan, kız arkadaşa yapılabilecek yılbaşı sürprizleri hakkında bu yazımızdan fikir alabilirsiniz. Arkadaşınıza hem ne kadar özel olduğunu hissettirirken hem de bu hediyelerle ruhuna dokunabilirsiniz. Ona vereceğiniz hediyeyi muhtemelen ne olursa olsun sevecek ve daima baş köşesinde saklayacaktır. Bu nedenle ona vereceğiniz hediye için emeğinizi de katabilir ve her an sizi hatırlamasına yardımcı olacak dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Sizi sizden çok seven muhteşem kız arkadaşlarınız için hediye fikirleri almak istiyorsanız, yazımız içerisindeki fikirlerden yararlanabilirsiniz. 

Kitap Tutkunlarına Ayraç

Kız Arkadaşa Yılbaşı Sürprizleri

Kız arkadaşınız okumayı çok seviyor ve kendisini kitapların dünyasında daha mı mutlu hissediyor? Öyleyse ona verdiğiniz hediye daha mutlu hissettiği dünya için olmalıdır. Kız arkadaşa yapılabilecek yılbaşı sürprizleri içerisinde el emeği bulunan ayraçlar da yer alır. Bu ayraçları kolaylıkla kendiniz de yapabilir ve manevi anlamlar katabilirsiniz. Hatta resim yeteneğiniz biraz var ise bu hediyeyi çok daha özel bir hale getirebilirsiniz. 

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

Dondurma çubukları ya da dışarıda satılan ıspatulalardan alabilir, bu hediyeniz için ana malzemenizi temin edebilirsiniz. Özellikle mat boyaları tercih edebilir ve çubuğun tamamını boyayabilirsiniz. Bu işlemden sonra yapacağınız her aşama tamamen sizin yaratıcılığınız olacaktır. Çeşitli kalemlerle üstüne istediğiniz figürleri çizebilir ya da yapıştırmalar yaparak daha özel kılabilirsiniz. 

Birlikte Güzel Yıllara Hediye Kutusu

Birlikte Güzel Yıllara Hediye Kutusu

Kız arkadaşa yapılabilecek yılbaşı sürprizleri fikirleri arasında olması gereken hediyelerden birisi de çikolata olmalıdır. Kızların en sevdiği şeylerden birisi de hiç şüphesiz ki çikolatadır. Peki siz böyle bir günde ona bir sürü çikolata almaya ne dersiniz? Öncelikle bir kavanoz, alüminyum folyo, pamuk ve keçeli kalemle bu hediyeyi yapabilirsiniz. 

Kişiye Özel Melek Kanadı Kolye

Kişiye Özel Melek Kanadı Kolye

Kavanozu alüminyum folyo ile kapattıktan sonra pamukla kar efekti verebilirsiniz. Ardından pamuğa çizeceğiniz kaş ve göz şekilleri ile tatlı bir hediye kavanozu elde edebilirsiniz. Kavanozun içerisine sevdiğiniz kişinin seveceği ve beğeneceği çikolataları doldurabilirsiniz. Yılbaşında bu hediyeyi alan kız arkadaşınız oldukça tatlı bir sürpriz yaşayacaktır. 

Ateşli Görevler +18 Oyun

Ateşli Görevler +18 Oyun

Kız arkadaşınıza yapılabilecek yılbaşı sürprizleri arasında düşündünüz ve bir kolye almaya karar verdiniz. Ancak oldukça özenle seçmiş olduğunuz bu kolyeyi ona nasıl sunacaksınız? Sıradan kolye kutuları içerisinde hediyenizi vermek istemez ve daha özel bir sunum tercih ederseniz kendi kutunuzu yapabilirsiniz. Bu işlem için bir adet cevize ihtiyaç duyacaksınız. Ardında yapıştırıcı, sim ve kurdele ile bütün hediyeniz hazır olacaktır. 

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

Öncelikle cevizin içini özenle açmalı ve kabuğun kırılmamasına özen göstermelisiniz. Ardından kabuğun iç kısmına yapıştırıcı sürün ve sim dökün. Dış kısmına da farklı renkte bir sim kullanarak aynı işlemi uygulayabilirsiniz. Kabukları kurumaya bırakın ve kuruduktan sonra içerisine kolyenizi yerleştirin. Ardından kutuyu güzel bir kurdele ile bağlayarak sevdiğiniz kişiye verebilirsiniz. 

Seni Tanıdığımda Gökyüzü Kanvas Tablo

Seni Tanıdığımda Gökyüzü Kanvas Tablo

Kız arkadaşınız makyaj yapmaya çok düşkün ve bütün malzemelerini özenle saklamaya çaba mı gösteriyor? Öyleyse bu emeği içerisinde ona yardımcı olabilir ve fırçaları için şık bir kavanoz yapabilirsiniz. Kız arkadaşa yapılabilecek yılbaşı sürprizleri seçeneğinde bu kavanoza yılbaşı konseptini uygulayabilirsiniz. 

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

Fırçalarının içerisinde hoş gözüktüğü ve bir arada durduğu bu kavanoz makyaj masasını süsleyebilir. Bu kutu için öncelikle cam bir kavanoza ihtiyacınız vardır, ardından yapıştırıcı ve simlerinizi de kenarda tutabilirsiniz. Yılbaşı ağaçları için satılan kar tanesi süsü ve buz mavisi renkte bir kurdele ile de kavanozunuzu yapmaya başlayabilirsiniz. 

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Öncelikle kavanozun dış kısmına fırça yardımı ile simleri sürün ve kavanozun dışının tamamen simle kapanmasını sağlayın. Ardından kurumaya bıraktığınız kavanozunuza dokunmayın ve simlerin dökülmemesine gayret gösterin. Kavanozun kapak kısmına güzel bir şekilde kurdele yapın ve kar tanesi süsünü de buraya yapıştırın. 

Bayan Sevgiliye Hediye İsimli Çelik Termos

Bayan Sevgiliye Hediye İsimli Çelik Termos

Kız arkadaşa yapılabilecek yılbaşı sürprizleri içerisinde bu hediyeyi bir kutuya koyabilir ve gece verebilirsiniz. Kız arkadaşınızın hem görsel olarak hoşuna gidecek hem de işini görecek bir hediye olacaktır. Eğer isterseniz kutunun içerisine onun sevdiği markanın fırçalarını ya da allıklarını da koyabilir ve hediyenizde farklılık yaratabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top