z Özgün Sevgililer Günü Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Sözleri

Sevgililer Gününde Sevgilinizin yanında olamasanız da Onu mutlu edebileceğiniz harika bir formül biliyoruz biz. Şöyle ki burada yer alan resimli veya metin mesajları arasından dilediğinizi Sevgililer Günü mesajını seçin ve hemen telefonunuzdan Sevgilinize gönderin. Sevgilinize aşkınızı bu romantik sözlerle bir kez daha ilan edin! Sevgililer Günü için hangi sözler etkileyici olur? Sevgiliye Sevgililer Günü mesajları hangileridir? Sevgililer Gününü anlamlı ve özel kılacak en özgün mesaj listesi şimdi burada sizlerle! Sevgilinizi mutlu etmek ve kendisine özel olduğunu hissettirmek adına daha önce çok duyulmamış olan Sevgililer Günü mesajlarını ona göndererek harika bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayfadaki Anlamlı sözleri sevdiğiniz kişiye Sevgililer Günü mesajı olarak gönderebilir ya da direk söyleyebilirsiniz. Telefondan Sevgilinize göndermek isteyebileceğiniz resimli Sevgililer Günü sözleri kısa ve uzun Sevgililer Günü mesaj seçenekleri burada. Sizler de resimli sözleri zevkle okuyup paylaşabilirsiniz. Sevgiyi anlatmak ve insanın sevildiğini bilmesi her insana mutluluk verir. Etkileyici Sevgililer Günü sözleri sayesinde Sevgilinizle aranızdaki sevgi bağını pekiştirecek ve güçlendireceksiniz. Sevgiliye Sevgililer Gününde yollayacağınız romantik bir mesaj, Sevgilinize olan sevginizin de pozitif bir sinyali gibi algılanacaktır. Siz de Sevgililer Gününde Sevgilinize olan Aşkınızı her zaman hatırlayacağı Anlamlı bir Sevgililer Günü mesajıyla sunmaya ne dersiniz?

Sevgilinizi Etkileyecek 14 Şubat Mesajları


# Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

Sevgililer günü mesajları

# Aşk nеdir, bilmiyorsan gеcеlеrе sor, şu sapsarı yüzlеrе, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günü kutlu olsun aşkım.

# Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi, sen her şeyimsin. Seni çok seviyorum biriciğim, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgililer günü mesajları

# Gözlerin için uygun bir renk bulamadım, hangisi olsa zaten içim yanıyor. Tenine göre uygun çiçek bulamadım, hepsi zaten kokusunu senden alıyor. Sevgililer günün kutlu olsun.

# İyi ki benim olmuşsun, iyi ki sevmişim seni. Her şeyim; sevgililer günümüz kutlu olsun.

# Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, bеni yaşatan tеk duygu senmişsin bebeğim. Sevgililer gününü kutluyorum.

# Kalbimin en güzel yerindesin, sen benim her şeyimsin. Ayırmasın bizi hiçbir şey sevgilim bir tanemsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sevgililer günü mesajları

# Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

# Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor, ama bil ki gerçeğini gözlerinin içine bakarak vermek isterdim ve seni sevdiğimi fısıldamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

# Bazеn sorarlar, “hayatında biri var mı” diyе. Hayatımda biri yok. Birindе hayatım var. Sevgililer günü kutlu olsun güzelim.

Sevgililer günü mesajları

# Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim seni, her atışı sen. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

# Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

# Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sevgililer günü mesajları

# Sensiz bir gün güneşsiz bir gündür, sensiz bir gece aysız bir gecedir; sensiz bir hayat, yaşamı olmayan bir hayattır. Seni çok seviyorum. sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

# Çikolatadan çok tatlı, rüzgardan tatlı, her şeyden daha tatlı, sen benim sevgilimsin, mutlu sevgililer günü seni çok seviyorum.

# Bir melek var içinde dünyanın en güzel insanısın. Sevgilim benim için hayatın anlamısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Sevgililer günü mesajları

# Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

# Aşk her şeye değer, seni çok seviyorum sevmek suçsa eğer. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

# Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz. iyi ki varsın!

Sevgililer günü mesajları

# Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

# Ellerimiz ayrılmasın, kalbimde bir tek sen varsın. Tekrar beraberiz sevgililer gününde, aşkım birlikte kutlayalım.

# Bazı insanların sesinde mutluluk gizli. İşte sen de o insanların en mühimisin benim için aşkım. Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

# Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk'a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer günü mesajları

# Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır. nice sevgililer günlerine minik bebeğim.

# Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun

# Sevgilim yarınlarımın sıcak sabahı, sıcak sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

# Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

# Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

# Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler, insanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin bir tanem. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

# Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.

# Kalbin kadar ellerin de sıcak sevgilim, ellerini tutunca kalbim ısınıyor. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sevgililer günü mesajları

# Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm. sevgililer günün kutlu olsun!

# Seninle yok olur tüm dertlerim, yanındayım bak gülsün gözlerin. Sevgililer günümüz kutlu olsun güzeller güzeli, sevdalı bebeğim.

# Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep ordayım.

# Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Sevgililer günü mesajları

# O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

# Aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. İyi ki varsın sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

# Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

# Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun, benim artık bir gökyüzüm var..

# Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin. Bil ki çok özlendin. Sevgililer günün kutlu olsun!

# Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer günü mesajları

# Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek. Seni seviyorum!

# Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer günü mesajları

# Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

# Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

# İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgililer günü mesajları

# Şarkılar da türküler de senin için, başka ne yapsam sevdiğimi anlaman için. Bilmiyor musun sevildiğini, gözümün içine bak neler neler göreceksin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

# Hayatıma sensiz bir gün asla gelmemeli ve olsaydı bile, bunun hayatımın son günü olması isterdim. Seni çok seviyorum. sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Sevgililer günü mesajları

# Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyor mu diye, baksan kaçacak sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek.

# Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

Sevgililer günü mesajları

# Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

# Aşkın tarifi yok bende, hoş geldin sevgilim kalbime. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

# Ve ben hayatımda sana sahip olduğum için en şanslı adamım! Sevgililer günün kutlu olsun tatlı kalbim!

# Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sevgililer günü mesajları

# Sevgililer günümüz kutlu olsun canımın içi. Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle.

# İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

# Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgilim! Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!

Sevgililer günü mesajları

# Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

# Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!

# Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Sevgililer günü mesajları

# Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin. sevgililer günün kutlu olsun!

# Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni.

# Aşkım, bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim. Mutlu yıllar.

# Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Sevgililer günü mesajları

# Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

# Aşk: nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

# İsterim ömrüm seninle geçsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Bu aşkın sonu evlilik olsun.

# Her sabah uyandığımda kendime, “böyle birini hak etmek için ne yaptım?” Diye soruyorum. Meleğim, sevgililer günün kutlu olsun!

Yorum Gönder

 
Top