z Sevgiliye Kısa Aşk Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Kısa Aşk Sözleri

Ona olan aşkınızı bu titizlikle hazırlanmış romantik kısa sözlerle bir kez daha ilan edin!  Sizleri sevgililer gününe özel en güzel sözler ve mesajlarla buluşturuyoruz. Eğer siz de biricik sevgilinize yıldönümü kutlama mesajı olarak ne tarzda bir kutlama mesajı göndereceğinizi bilemiyorsanız bu çalışmamızdan sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Özel ve anlamlı bir şekilde sevgilinizin sevgililer gününü kutlamak istiyorsanız eğer sevgililer günü mesajları arasından dilerseniz çok daha uzun ve anlamlı olanlarını seçebilirsiniz. Aşk denilen kavram çiftin mutluluğunun yanı sıra bir aile kurmanın da önemli bir parçasıdır. O nedenle aşk önemlidir. Bu nedenle sevgiliye her zaman sevildiğini hissettirebilmek için aşk dolu sözler söylenmesi büyük önem taşır. Anlamlı, etkileyici, resimli, uzun veya kısa güzel sözler söyleyerek sevdiğiniz insanı mutlu etmek elinizde. Elbette bunun için bu sayfada yer alan aşk dolu sözlere göz gezdirerek içinden en beğendiğinizi sevgilinize söyleyebilir ve onun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Birçok kişi sevgilisine beni seviyor musun sorusunu yöneltmiştir. Eğer bu soru sevgiliniz tarafından size de yöneltilmişse hemen aşağıdaki güzel sözlerle ona cevabınızı verebilirsiniz.

Sevgiliye Kısa ve Net Aşk Mesajları

Uykusuz gecelerimin sabahısın, bütün güzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın.

Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına…

Sen benim seni nasıl sevdiğimi bir başkasını sevdiğinde değil, bir daha böyle sevilmediğinde anlayacaksın.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet. Sen kopuyorsun yüreğimde; gönlüm gönlüne emanet. Seni seviyorum kadınım!

Sen benim en kıymetlimsin, en güzel vazgeçilmezimsin. Kalbimin en güzel yerini sana ayırdım. Sonsuza kadar huzur bulasın diye. Unutma ki, ben hep seninleyim, sen de benimle ol!

Seni ne zamana kadar seveceğimi söyleyemem çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum aşkım...

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘ömrüm’ olur musun?

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Ne anlamı var sanıyorsun sensiz hayatın? Ne kadar boş gelir bana sensiz nefes almamın? Bırakıyorum kendimi acıların içine, sensizlik zulüm olur ağlarım adın nefesimde hece hece…

Canım aşkım asla güllere sen özenme bırak güller sana özensin! Üzme tatlı canını sen güllerden daha özel ve güzelsin. Sevgi kadar özgürsün. Seni çok seviyorum hayatımın tek anlamı!

Arada bir yokluyorsun sol yanımı. Öyle bir seni seviyorum dedin ki inan olsun kalbime indin.

Gidemem sensiz yarınlara, adımlarım kesilir senin olmadığın hayat yolumda... Benim için hayat sensin ne olur bunu anla, Sensiz yaşamak bana acı verir. Her şeyim beni hiç bırakma!

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Seni herkese benzetecek kadar değil, baktığım her yerde seni görecek kadar sevdim.

Yalnızlık hep güzeldir. Ama şu sensizlik yok mu, gel canımı al diyor.

Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen seni sevebiliyor oluşuma aşık olurdun…

güzel hediye fikirleri

Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey ama artık ben şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.

Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sen benim damarımda kanımsın, canımda can olduğun gibi, sen benim gözlerimde ki renksin gülüm olduğun gibi, sen içimde bir bensin sana aşık olduğum gibi sevgilim seviyorum seni.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde.

Gözlerine üfleyen uyku perisini cebime hapsettim. Çünkü bana verdiğin en iyi hediyelerden biri o. Onunla şarkılar fısıldamak istiyorum kulağına. Benim kurtarıcım bu uyku perisi.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sen var ya sen! Ya sen ne güzel bir yalansın öyle. Her zaman kandığım ve hep inandığım.

Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı…

Bir gece titreyerek uyanırsan bil ki resmini öptüğüm andır. Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden bil ki bir tanem yokluğundan öldüğüm andır.

Bana kimse senin bana baktığı gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım Aşkım. Seni çok seviyorum Dünyam!

Ömrümün her gününde, asırlık elem saklı. Adın kalbimde mühür dilimde yasaklı!

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yine de.

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyor mu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek…

Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüz bin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.

Ya bir gün karşı karşıya geldiğimizde, birbirimize düşman gibi değil de pişman gibi bakarsak…

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar. Yaşama sebebimsin, su kadar, ekmek kadar.

Adın ki en güzel kelimedir dağarcığımda. Ne zaman adını ansam; kelimelerim kendini asar darağacında.

Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; tene değil, kalbe dokunacaksın.

Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç kaldığını sorar aşk meleği.

Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Yol sen olsan bıkmadan ve yorulmadan yürürüm. Rüyam sen olsan, gece gündüz senin için uyurum! Gecem sen olsan, sabahlar olsun hiç istemezdim. Son nefesime kadar seni daima seveceğim.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

Sana gülüm desem solar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin acaba sana seni seviyorum desem ne dersin?

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Ey sevgili bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi taşıyabilir miydin acaba bendeki seni.

Sen benim türkülerimsin yazılmamış şiirlerim gibi, sen beni şarkılarımsın melodisi duyulmamış gibi, sen benim ilahımsın kalbimin tek sahibi.

Gözlerim hafif ıslak nemli, seni çok seviyorum ne olur affet beni, bırakma beni vurma sensizliğe, sensiz yaşamak haram olur biterim acıların içinde.

Romantik Kısa Aşk Mesajları

Sevgiliye duyguları uzun sözlerle değil ve/fakat kısa ama net sözler ile ifade etmek bazen çok daha yerinde bir davranış olabilir. Hatta uzun bir aşk mesajından çok daha derinden sevgiliyi etkileyebilir. Karışık, içte yaşanan duyguların ne olduğunu tam vermeyen mesajlar kafa karıştırabilir. Bu nedenle biz de istedik ki, sevgilinize aşkınızı en temiz şekilde ve kafa karışıklığına mahal vermeden kısa aşk mesajları ile aktarın. Dolayısıyla bu çalışmamızı sizler için hazırlama gereği duyduk. Kısa aşk mesajlarımızı sevgilinize telefonunuzdan atacağınız mesajlarınız ile iletebileceğiniz gibi, hediye notu olarak da düşünebilirsiniz.

Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgârıyla. Bana eylülü yaşatma ey sevgili!

Dertlerim olsa da güler geçerim sen varsın yanımda, acılar sensiz vursa da bilirim bürgün olacaksın yanımda, ellerim şimdi boş olsa da bıraktığın sıcak sevgin yeter bana sevgilim.

Güneşin buz tuttuğu bir yerde kor alevler görürsen, bil ki o yalnız ve sadece senin için alev almış kalbimdir. Seni çok seviyorum sevda türkülerim.

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sen daima, her an aklımdasın… Hani gözler vardır ya sözleri anlatır... Hani sözler vardır ya gözleri anlatır... Bir de efsane aşk vardır, o da yalnızca seni bana anlatır.

Bugünde seni yazdım yarınlarıma, umutlarıma bağladım seni, ufuklara yazdım adını sen oldun hayatımın anlamı, bir umut ile başlayan bu aşkı cennete çevirdin seviyorum seni aşkım.

Merak ediyorum, acaba bütün şairler de mi sana aşıktı? Çünkü her okuduğum şiirde, dinlediğim her ezgide sen vardın.

Mürekkepten denizler, kâğıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Saçının her bir teline kurban olduğum… Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen.

Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana.

Titreyen ellerimin acısıdır sensizlik, gözlerimdeki yaşların tek sebebidir sensizlik, hayata son yemindir sensizlik, bırakma beni ölüm olur sonum sebebimdir sensizlik.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana.

Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı başkası kapacak korkusu işte.

Seni dünler için sevmedim. Dünler yaşanıp bitti. Seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek. Seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Sonbahar yağmuru gibi gözlerim sen gittiğinden beri, gülmez oldu yüzüm ellerimde sensizliğim, şimdi karanlık odanda yalarım tek başıma, haram gelir aldığım her nefes adınla.

Konuşmamam, seni sevmediğim anlamını taşımaz! Benden seni seviyorum dememi bekleme ey sevgilim. Çünkü biz de aşk zikri sessiz çekilir.

sevgiliye hediye sürprizi

Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.

Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlarımla gülecek gibi duran yüzünü özledim.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Süzül gel bir bahar güneşinde. Biraz portakal rengi karıştır gelişine, biraz da leylak kokusu. Özledim seni.

Benden çok uzakta olsan da sana sarılıp dokunamasam da sana sesimi duyuramasam da kalbimizin bir olduğunu ve senin de beni ben kadar özlediğini biliyorum.

Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken, bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi âlemde hangi düşlerde isen gel, çünkü gülüşünü çok özledim.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugün de mi geçmedim aklının kıyılarından.

Birlikte olmamamız için benim bile bir yığın sebebim var ama yine de olsun istiyorsam demek ki aşktır bu.

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde. Ne olur kır şeytanın bacağını bir kez beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse, sevgin duyulur elbette. Özlemek ne renktir sence? Sen rengi düşünürken, ben seni özlediğimi çoktan söyledim bile:)

Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı.

Her anımda seni düşünürüm, seni düşündükçe yalnızlığımı unuturum, hayalin sırdaş olur bana karanlık odamda ve adına türküler yazarım seviyorum seni aşığım sana.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Bütün insanları sevebilirdim oysa ki sevmeye senden başlamış olsaydım.

Sevmekle bitmeyenimsin, sen benim gerçeğim, tek hakikatlmsin. Bir ömür seni sevmeye, bir ömür sana aşık olmaya razıyım Aşkım!

Beni sevdiğini nasıl anlardım? Çünkü hep açık çay içerdi! Çay bardağı demli çay olunca, diğer tarafından beni göremediğini hep söylerdi… Seni çok seviyorum biricik sevgilim!

Gül dediğin nedir ki, solar gider, ateş dediğin nedir ki, kül olur gider, gün dediğin nedir ki, geçer gider, ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter!

İnan her günün sabahı gözlerimde senin gözlerinin görme umudu olmasaydı sevgilim hiç uyanmazdım.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Hani bir zaman özlemler kalbini sızlatır çok istersin çok özlersin ama gidemezsin ararsın ama bulamazsın. Bil ki herkes unutulsa da sen yüreklerde kalırsın.

Aşkım, benim çok sevilmeye değil; hep sevilmeye ihtiyacım var. Beni her zaman sev olur mu? Çünkü ben seni hep seveceğim. İyi ki benimsin, iyi ki benlesin... Seni çok seviyorum sevgilim.

Tenine dokunmak mı? Hâşâ! Sadece gözüm gözlerine değsin yeter. Hadi gir düşlerime; tutmayana aşk olsun.

Seni seviyorum Hayatım! Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Yum gözünü aç elini. Yüreğim senindir. İster cam kenarına koy, güneş alsın. İster can kenarına koy, hep sende kalsın.

Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsa da sesini duyabildiğim için yaşamaya değer.

Ben seni ne dağlara, ne de buğulu camlara yazdım sevgilim! Ben seni ta yüreğime kazıdım oraya yazdım.

Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin. Seni seviyorum. Hem de çok.

Sevgiliye kısa aşk sözleri

Ey alfabemin en güzel harfi sevgilim… Gönlüm seni gözümden, gözüm ise seni gönlümden istiyor. Huzurum, gururum, tutkum seni daima seveceğim.

Dünyanın neresine gidersem gideyim gönlümün başkentinde oturanla bağlantımı koparamıyorum.

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.

Bil ki düşmek değildir insanları üzen… Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.

sevgiliye güzel hediyeler

Yorum Gönder

 
Top