z Teyzeye Doğum Günü Kutlama Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Teyzeye doğum günü mesajları

Teyzeler için anlamlı ve özel doğum günü mesaj listesi oluşturduk. Siz de biricik sevgili teyzenize doğum günü mesajları yollamak istiyorsanız teyzeye doğum günü mesajları başlıklı bu yazımızdan yararlanabilirsiniz. Ne de olsa teyze anne yarısıdır ve o sevgilerin de sözlerin de, hediyelerin de en güzelini hak eder. Birçok kimse için bir sene içerisinde yaşanılan en özel gündür doğum günü. Bir yıl daha geride bırakılmıştır ve insan bu özel günde sevdikleri ile bir arada kutlamak ve yine sevdiği kimseler tarafından da hatırlanmak ister. Hatta hatırlanmanın da ötesinde beraber olmayı, birlikte eğlenmeyi beraber olmadığı sevdiklerinden ise güzel mesajlar almayı ister. Doğum gününde yalnız bırakmak istemediğiniz teyzenizi anlamlı bir mesajla kutlamayı istiyorsanız eniyihediyefikirleri'den size müjdeli bir haber var; çünkü bu konumuz teyzeye anlamlı doğum günü kutlama sözleri ile ilgili ve duygularınızın güzel bir yansıması olacak en yaratıcı sözleri şimdi burada önünüze seriyoruz. Yaş günleri sevdiklerimizle aramızdaki bağları daha da güçlü tutan özel kutlamalardır. Doğum gününde teyzenizden uzakta da olsanız varlığınızı bu güzel sözler ile teyzenize hissettirebilirsiniz.

ilginizi çekebilir » Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Kısa ve son derecede etkileyici doğum günü sözleri ile teyzenizi mutlu etmek istiyorsanız sayfamıza göz gezdirebilirsiniz. Eğer teyzenizi bu özel günde yazması çok uzun süren ve aynı zamanda da yorucu cümleler yerine kısa ve etkileyici cümleler yollamak istiyorsanız kesinlikle sayfamızdaki kısa doğum günü sözlerini tercih edebilirsiniz. Kısa bir doğum günü mesajının yeterli olmayacağını düşünüyorsanız şayet, eniyihediyefikirleri'nde uzun ve anlamlı doğum günü mesajları ve kutlama sözlerimizi de bulabilirsiniz.

~ Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması teyzecik. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü. Nice yıllara canım teyzeciğim.

~ Hayatımız kısa sürse dahi teyzemin hatırı benim için en büyüğüdür nice yıllara dilerim.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Doğduğumda mutluluktan ağladın, ilk adımlarımda hep yanımdaydın. Ağladığımda hüznüme ortak oldun. Bana anne sıcaklığını hep hissettirdin. Biricik teyzeme iyi ki doğdun.

~ Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere teyzelerin en güzeli.

~ Herkesin bir teyzesi olmalı bu hayatta. Canı sıkkın olduğunda başını yaslayabileceği candan öte bir dost. Biricik teyzeciğim iyi ki doğdun.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Yaramazlık yaptığımda yanına koştuğum, mutsuz olduğumda yüzümü güldürüp hüznüme ortak olanım, hayatıma anlam katanım iyi varsın canım teyzeciğim, mutlu yıllar.

~ Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara teyzeciğim.

~ Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Dostluğunun arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın. Birlikte daha nice yaşlara teyzem.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara teyzelerin bir tanesi.

~ Sana binlerce kez öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Bil ki hep yanındayım. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim. İyi ki varsın.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Doğum günün kutlu olsun Teyzoşum! En güzel yıllar senin olsun teyzelerin en güzeli.

~ Bu mesajı neden çekiyorum unuttum inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım. Dur dur buldum doğum günün kutlu olsun canım teyzem!

teyzeye doğum günü mesajı

~ Doğum günün kutlu olsun canım teyzem. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

~ Clickk! Bu bir sms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana teyze.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Nice nice güzel yıllara teyzelerin bir tanesi.

~ Her şey belirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman mesafelere inat benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. Mutlu yıllar teyzeciğim.

~ Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum iyi ki varsın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Herkesin teyzesi vardır ama benim teyzem bir başkadır. Sadece teyze değildir o; en yakın arkadaş, bazen de sırdaş. Her şeyim, biricik teyzem daha birlikte nice mutlu yaşlarımız olsun inşallah. Seni seviyorum.

~ Teyze anne yarısıdır derler, ne kadar güzel söylemişler. Anne kadar yeğenini düşünen, kol kanat geren, hep iyiliğini isteyen candan ötedir teyzeler. İyi ki doğdun teyzeciğim.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Canım teyzeciğim iyi ki doğdun. Sağlık başarı aşk mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

~ Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum teyzeciğim. Doğum günün kutlu olsun.

~ Teyzem! Aynı zamanda benim en yakın sırdaşım ve en güzel arkadaşım! İyi ki varsın teyzeciğim. Mutlu yıllar.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun teyzeciğim!

~ Güneş kadar sıcak kar tanesi kadar berrak yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.

~ İyi ki doğdun benim güzel, iyi kalpli, canım tatlı teyzem.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Kalbim hep seninle. Birlikte daha nice yaşlara teyzoşum.

~ Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlimsin doğum günün kutlu olsun.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Dalgalar vuruyor sahile yıldızlar parlıyor sonsuz mavide ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun teyze.

~ Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice mutlu yaşlara teyzoşum.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice mutlu yaşlar teyzelerin bir tanesi.

~ O yüzündeki muhteşem gülümsemen hiçbir zaman noksan olmasın teyzem. Doğum günün kutlu olsun.

~ Kelimeler anlamsız gelebilir ben senin her zaman yanındayım mutlu gününde değil zor zamanında da seninleyim. Doğum günün kutlu olsun teyzeciğim.

~ Canım güzel teyzem sen her şeyin iyisine layıksın her şey gönlünce olsun mutlu yıllara.

~ Mesafeler önemli değil önemli olan kalpten yazılacak olanlardır sevgili teyzecim doğum günün kutlu olsun.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Dünyaya gönderilmiş kanatsız melek doğum günün kutlu olsun.

~ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar acı sen nefes kadar önemli canım kadar değerlisin iyi ki doğdun bir tanecik teyzem.

~ Annem olmadığı zaman sen bakardın bana emeğini hiçbir zaman ödeyemem doğum günün kutlu olsun teyzelerin an akıllısı ve en güzeli.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Bir mesaja neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak senin sevgin kelimelerle anlatılmaz. Seni çok seviyorum canım teyzeciğim! Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara.

~ Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun teyze ya bulamadım galiba!

~ Bugün kimin günüymüş? Kaç yıl önce tam da bugün biricik teyzem doğmuş. Ananem seni iyi ki doğurmuş. Canım teyzem iyi ki doğdun, iyi ki benim teyzemsin.

~ Senin tarafından bu kadar sevilmek çok güzel teyzeciğim iyi ki varsın, iyi ki doğdun ve iyi ki hep yanımdasın.

teyzeye doğum günü mesajı

~ Teyze bambaşka bir şeydir benim için. Bana sen öğrettin düştüğümde kalkmayı. Annem kadar sen de yanımdaydın. Candan öte biricik teyzem iyi ki varsın dilerim ki yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin.

~ Yaşa sev gül! Bunlar noksan olmasın yaşamından. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun canım teyzecim. Doğum günün kutlu olsun.

~ Doğduğun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara güzeller güzeli canım teyzem.

~ Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Ben de hep senin dizinin dibinde. Daha hep birlikte nice güzel yaşlar görebilmek dileğiyle iyi ki doğdun teyzemm.

~ Saf ve temiz su gibisin teyze hayatımda olduğun için binlerce kez şükrediyorum iyi ki doğdun.

~ Pastanın etrafında sevdiklerin, senin etrafında sevenlerin olsun teyzeciğim bugün senin günün iyi ki doğdun.

~ Teyzeler yıldızlar gibidirler, onları her zaman göremezsiniz ama sizin için her zaman var olduklarını ve sizi düşündüklerini bilirsiniz. Doğum günün kutlu olsun bir tanecik teyzem.

~ İyi ki doğdun ve iyi ki yanımdasın canım teyzem. Allah sona uzun güzel ömürler nasip etsin!

~ Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlim. Teyzoşummm doğum günün kutlu olsun.

~ Bugün de senin doğum günün teyzeciğim.Tıpkı senin yaptığın gibi ellerin her zaman avuçlarımda olacak. İyi ki benim teyzemsin, yeri geldiğinde arkadaşımsın, sırdaşımsın, suç ortağımsın. Kısacası sen her şeysin. NOT: ve ben dünyanın en mutlu yeğeni.

~ Teyzelerin en güzeline nasıl bir doğum günü mesajı gönderilir ki? Onun güzelliğinden daha güzel bir mesaj var mıdır ki? ve ondan daha değerli hediye. Doğum günün kutlu olsun Teyzoş.

Yorum Gönder

 
Top