z Öğretmen Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Öğretmen Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmenlik yapan sevgilinize 24 Kasım öğretmenler Gününde hem mesleğini, hem de iyi bir öğretmen olarak kendisini kutlamak için duygusal öğretmenler günü mesajı arıyorsanız bu yazımız tam da aradığınız gibi. BHu yazımızda öğretmen sevgiliye gönderilebilecek anlamlı, duygusal, romantik ve içten öğretmenler günü mesajları bulabileceksiniz. Aynı zamanda biricik öğretmen sevgilinize gözünüzde hak ettiği değeri de en güzel şekilde yansıtmış olacaksınız. Bu sayfadaki sözleri ister SMS olarak öğretmen sevgilinize yollayın, isterseniz de Ona alacağınız öğretmenler günü hediyesi üzerine küçük bir hediye notu olarak ekleyebilirsiniz. Anlam ve nitelik itibari ile bu sayfadaki sözler öğretmen eşe öğretmenler günü mesajı olarak da düşünülebilir. Kısa fakat etkin sözler, bir duygu veya düşünceyi ifade etmek için sayfalarca yazı yazmanın manasız olduğunu gösteren kanıtlardır. Böylece uzun cümlelere gerek olmadığını kısacık bir cümlenin bile çok daha etkili bir şekilde sevdiklerimize aktardığına şahit oluruz.

Bu Konu İlginizi Çekebilir : Öğretmenler Günü Mesajları

Uzakları yakın etmenizi, öğretmen eş veya sevgilinize hissettiklerinizi aktarabilmenizi sağlayacak en unutulmayacak Öğretmenler günü kutlama mesajlarını bu yazımızda sizin için derledik. Romantik anlar geçirmekten öte eğlenceli zaman geçirmekten de keyif alan bir çiftseniz kesinlikle sayfamızda yer alan öğretmen sevgiliye öğretmenler günü sözlerine göz gezdirmelisiniz. Sizler de yorum kısmına öğretmenler günü sözünüzü ekleyin bu konumuzda hemen yayınlayalım. Yoruma en güzel öğretmenler günü sözünü ekleyen misafirimizin sözlerini ismi ile birlikte bu makalede yayınlanacaktır. Öğretmeninizin yalnız olmadığını en güzel bu öğretmenler günü sözleriyle öğretmen sevgilinize hissettirebilirsiniz. Öğretmen eşe duygusal ve ilham veren öğretmenler günü mesajları ile siz de sevgilinizi 24 Kasım'da etkileyin! En güzel cümleler eşliğinde öğretmenler günü için duygu ve düşüncelerinizi öğretmeninize bu harika sözlerle ifşa etmiş olacaksınız. Sevginizi en etkileyici haliyle öğretmenler gününde paylaşmak istiyorsanız sizi en iyi ifade eden ve anlatan anlamlı cümleyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

# Öğretmen olmanın verdiği düşünce seninle birlikte geleceğe taşınacak.

# Öğretmenin “Bir” canı yoktur, öğretmenin “öğrencisi kadar” canı vardır. Benim canım da bir tek sensin. Öğretmenler günün kutlu olsun meleğim.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sevginin var olduğu yürekte kin ve nefret barınmaz. Sen benim limanım, sığınağım yol arkadaşım canım sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun.

# Öğrencilerini kendi evladıymış gibi seven, onlar için gece gündüz çalışan benim fedakar eşimin öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sınıfta bilgi ve kültür öğreten canım sevgilim. 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. Kal sağlıcakla.

# Ben, istemem öyle iki günlük sevgili. Yüreğin varsa, bir ömür sev beni. Canım sevgilimin öğretmenler günün kutlu olsun.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sınıfın asla boş kalmasın öğrencilerin en iyi yerlere ulaşsın öğretmenler günün kutlu olsun.

# Sevgilim Öğretmenler gününü kutlar, böyle bir kutsal bir vazifeyi icra ettiğin için seninle gurur duyuyorum.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Öğretmenler bir bahçıvana benzetilir, bahçesinde bulunan gülleri kırpar onların bakımı ile ilgilenir tıpkı okulda öğrencileri yetiştirmeleri gibidir. Öğretmenler günün kutlu olsun sevgilim.

# Güzel ve bir o kadar da başarılı kadın, Öğretmenler Gününü tebrik ederim.

# İdeallerin ile çıktığın bu yolda başarı sağlayarak çok güzel yerlere geldin. Çocuklara olan sevgini bilgi ile yoğurarak geleceğe ışık oldun ne mutlu sana ne mutlu öğrencilerine! Öğretmenler Günün Kutlu Olsun. Nice 24 Kasımlara…

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Senin gibi sevgilim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.

# Bir öğretmene yakışacak ahlak, düşünce, eğitim sevdalısısın.

# Öğretim, içgüdüsel bir sanattır ve sen bu sanatı gerçekten çok iyi icra ediyorsun. Bütün güzel başarılar seninle olsun aşkım.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sen, benim hayatta başıma gelen en güzel şeysin. Rabbim seni başımdan eksik etmesin. Hayatımın anlamının öğretmenler günü kutlu olsun.

# Sen işini çok iyi yapan, öğrencilerini severek bilgiyi aktaran ve onları koruyup kollayan bir meleksin. Bu özel günde her şeyin gönlünce olması dileğiyle başarı ve esenlik dilerim.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni çok seviyorum öğretmenim. Öğretmenler günün kutlu olsun.

# Canım sevgilim, öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. İyi ki varsın.

# Belki dünyanın sonu değilsin ama sen benim solumda bir dünyasın. İyi ki varsın hayatım. Öğretmenler günün kutlu olsun.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Bugün sana en güzel hediyeye vermek istiyorum ama zaten ben sana en özel en güzel hediyeyi verdim daha başka ne verebilirim ki kalbimden başka. Öğretmenler günün kutlu olsun.

# Öğretmen 1 can değil 100 candır. Sen de benim sonsuz canımsın. Öğretmenler günün kutlu olsun bitanem.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Seni tanımak hayata tutanmaktı, seni sevmek ise bu hayatı anlamıyla yaşamaktır. Canım sevgilim Öğretmenler günün kutlu olsun.

# İyi bir eğitim herkesi değiştirebilir, iyi bir öğretmen her şeyi değiştirebilir. Hayatlara dokunan özel insan. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun!

# Canım eşim seni çok seviyor bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bitanem 24 Kasım Öğretmenler günün kutlu olsun.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Hayatım, böylesi güzel ve zorlu bir görevi yaptığın için çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Severek özveri ile yaptığın bu meslekte hayatın boyunca mutlu olman dileği ile 24 Kasım Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.

# Bir gün değil bir öğretmene bir ömür teşekkür borç bilmek gerekir sevgilim. Öğretmenle günün kutlu olsun.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Bana sevmeyi sevip de sabır etmeyi öğreten sensin. Bu yüzden Öğretmenlik mesleği sana çok ama çok yakışıyor.

# Bugün senin en güzel en özel günün canımın içi, 24 Kasım öğretmenler günün kutlu olsun. Allah her zaman yardımcın olsun.

# Hayatım, bu ilk Öğretmenler günün, sağlık ve başarı ile daha nice Öğretmenler Gününe erişmen dileğiyle…

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Öğretmenler günün kutlu olsun bana sevgiyi aşkı öğreten kadın!

# Öğrencileri için her şeyi yapan, karanlıkları aydınlatan, yol gösteren canım kocacığım öğretmenler günün kutlu olsun.

# Böylesi zor ve meşakkatli bir görev üstlenmek herkese nasip olmaz. 24 Kasım öğretmenler gününü tebrik ederim. İyi ki varsın.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Bir öğretmenin kaleminin mürekkebi alın teridir. Senin çalışmaların ile bir ulusun kaderini belirleyecek sevgilim.

# Hayatımda tanıdığım en güzel öğretmenin, öğretmenler günü kutlu olsun.

# Canım sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun. Hayatta her şeyin güzellikle, mutlulukla geçmesi dileğiyle.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# İyikilerim oldu benim çünkü bana keşke dedirtmeyen bir centilmen sevgilim var bu hayatta. 24 Kasım öğretmenler günün kutlu olsun sevdiğim.

# Okulda ilim ve irfan öğreten sevgilim. Seninle birlikte öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım.

# Bir kelebeğin kanadına düşen, çiğ tanesine benzer sana olan aşkım, sensiz geçmez bir günüm. Öğretmenler gününü kutluyorum Yârim.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Öğretmenlerin en güzeli canım sevgilim. Günün kutlu olsun.

# Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan bilim, kültür ordusudur. Öğretmenler günün kutlu olsun canım.

# Çok yoruluyorsun ama hiç sızlanmıyorsun çünkü sen bu mesleğe aşıksın. Yolun açık olsun başarılar her daim seninle olsun. Öğretmenler günün kutlu olsun Aşkım.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Sonra sen geldin bir iken iki olduk biz olduk. Sevgiliydik can yoldaşı olduk. Şimdi aynı hayatı yaşıyoruz aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu özle gününde yanında olmak boynuna sarılmak isterdim. Bitanem öğretmenler günün kutlu olsun.

# Öğretmen geçmişi unutturmayan, aynı zamanda geleceğe de bizleri yetiştiren büyük insandır. Sen de benim geleceğim, herşeyimsin. İyi ki varsın, öğretmenler günün kutlu olsun.

# Öğretmenler günün kutlu olsun, senin gibi bir öğretmene hediyeler anlamsız kalır.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Minik yavrular sana emanet öğretmenim. Onların geleceklerini sen belirleyeceksin.

# Dünyanın en zor mesleği olan öğretmenliği yerine getiren sevgilim, sana böyle güzel bir günde en büyük hediye olarak kalbimi sunmak isterim.

# Sevincim ve mutluluğum hep seninle birlikte olacaktır. Öğretmenler gününde gelecek ve neşem sana aittir.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Biricik sevgilim öğretmenlik döneminin ilk senesini en içten dileklerimle kutlarım.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Bana bir harf öğreten öğretmenin bin yıl kölesi olunur. Öğretmenler günün kutlu olsun.

# Senin gibi bir insanı sevmek hayatın en güzel anlamı. İyi ki benim sevgilimsin. Öğretmenler günün kutlu olsun herşeyim.

# Bir milletin kaderi senin engin bilginde saklı sevgilim.

öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları

# Öğrencilerini aydınlattığın gibi, benim hayatıma girerek de beni aydınlattın. Öğretmenler günün kutlu olsun aşkım.

# Sevgilim öğretmenliğini bir melek gibi yerine getiriyorsun. Sadece bana değil tüm öğrencilerine sevginin ne olduğunu öğrettin.

# Öğretmenler bir mum gibidir çevresindekileri aydınlatarak onları doğru yola iterler. Sende sevgilim alev gibisin beni aydınlığın ile büyüledin.

# Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Benim hayatıma da güneş gibi doğdun. Öğretmenler günün kutlu olsun sevdiğim.

bayan öğretmene hediye

# Yürek yüreğe değmişse eğer, elin ele değmesine gerek yok. Seni çok seviyorum sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun.

# Öğretmenler altın kelebeklere benzerler gittikleri yerlere tozlarını serperek geleceği parlak insanlar yetiştirir. Öğretmenler gününü tüm kalbimle kutlarım biricik sevgilim.

# Sen bahçemde tek gül, kalbimde tek cansın. Sen sevdiren öğretensin öğretmenler günün kutlu olsun canım eşim.

# Hasretinle yanan bir yürek var uzaklarda ama hep seninle. Öğretmenler günün kutlu olsun canım sevgilim.

Yorum Gönder

 
Top