z Anneanneye Anneler Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

Bu yıl anneannenize farklı ve özel bir kutlama yapmak için hazırlık yapıyor olmalısınız. Anneler günü mesajlarını bizler de sizler kadar ciddiye alıyor ve dolayısı ile her yıl en güzel ve en yeni anneler günü mesajlarını bir araya toplayarak sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. En güzel sözler veya en anlamlı hediyeler bile bir annenin değerini ve önemini anlatmaya kafi gelemez. Dolayısıyla kelimelerle annelerimize sevgimizi anlatmaya gücümüz yetmez. Bunu çok iyi biliyoruz ama yine de onların ruhuna ulaşmak için, gururlarını okşayabilmek için en özel anneler günü mesajlarını yayınlamak için çalışıyoruz. İşte benim anneanneme bu anneler günü mesajı çok uygun diyebileceğiniz en özel kısa mesajlar sizleri bekliyor. Annelerimiz için ne yapsak, ne söylesek, en alsak yetmez ki? Onları her gün seviyor ve sayıyoruz ama anneler gününün ruhu ve anlamı bir başka. Ona her yıl farklı sürprizler ve hediyeler alıyor olabilirsiniz. Bu yıl anneannenize güzel bir anneler günü mesajı ile ulaşmayı da unutmayın. İster bu sayfadan beğeneceğiniz anlamlı notu, anneannenize vereceğiniz hediye kutusu üzerine not olarak; isterseniz kendi elleriniz ile alacağınız çiçeğe iliştirebilir ve kendisine gönderebilirsiniz. Her anne, bu özel günde ilgi bekler. Gerek hediye olsun, gerek bir kaç güzel söz! Bu anlamda da anneler günü mesajları oldukça değerlidir. Anneannenizi düşünmeniz, anneler gününde hatırlamanız, boynuna sarılmanız veya olmadı arayarak halini hatırını sormanız mutluluğuna mutluluk katacaktır. Anneler günü mesajlarının en değerlisini, en anlamlısını ve kesinlikle en yenilerini sizler için sunuyoruz. Benim anneanneme en çok uyan işte şu mesaj diyorsanız hemen kopyalayarak dilediğiniz gibi annenize ulaştırmasını yapabilirsiniz.

# Senin o hayatın çemberinden geçmiş tecrübe ve sevgi dolu bir gülüşüne, şefkatle bakan gözlerine, güzel yüreğine, bana candan yavrum deyişine ölürüm. Anneler Günün Kutlu Olsun canım Anneanneciğim benim.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Benim azıcık canım yansa kendi daha çok acıyan, bana ancak ben üzülmeyeyim diye kızan ve herkese karşı beni kollayan melek Anneannem. Anneler günün kutlu olsun…

# Bir konuda haksız bile olsam kıyamayıp herkese her şeye karşı hep beni tutan, beni koruyan Anneannem, sen benim bir tanemsin. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Herkesin yeri başkadır insanda. Benim olmazsa olmazım Anneannem. Cennet kokan biriciğim. Seni çok seviyorum. Ellerimi hiç bırakma. Anneler günü kutlu olsun.

# Allah’ın katında bile en yüce sevgiler arasında gösterilir anne sevgisi, çünkü bir anneyi sevmek cennet kapısına doğru yürümek gibidir. Sen benim ikinci annem, biricik Anneannemsin. Anneler günün kutlu olsun…

# Pamuk şekerim Anneannem, nice zamandır hasret kaldım kokuna, sarılışına, hasret kaldım bakışına, dokunuşuna, hasret kaldım yavrum diyen sözlerine. Seni dünyalar kadar çok seviyorum canım Anneannem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Yanında olmayı en çok istediğim gündür anneler günü, fakat olmadı işte.  Bu anlamlı günde seni hiç özlemediğim kadar çok özledim canım Anneannem… Sen benim cennet kokan meleğimsin. Seni ne çok özledim bilsen. Bu günler de geçecek ve hep beraber olacağız, merak etme. Anneler günün kutlu olsun…

# Beni kollarına aldığında senin çirkin bebeğindim, senin kollarında büyüdüm, serpildim, senin huyun suyunla güzelleştim. Senin kokuna, şefkatine, muhtaçtım. Bana bir hayat verdin, bana bir kalp verdin. Hakkın ödenmez, benim fedakâr Anneannem. Anneler günün kutlu olsun benim gül Anneannem…

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Biliyorum, ben kaç yaşıma gelirsem geleyim, her zaman senin bebeğin olarak kalacağım. Ne güzel değil mi… Ben hiç büyümeyeyim, sen beni hep bir bebek gibi sev melek Anneannem. Allah seni başımdan eksik etmesin. Anneler günün kutlu olsun.

# İyi ki varsın ve iyi ki bizim yanımızdasın canımın içi Anneannem. Anneler günü kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Benim hayat ustam, yaş aldıkça ve olgunlaştıkça seni daha iyi anlıyor ve sana olan sevgimin de saygımın da kat ve kat çoğaldığını hissediyorum. Allah sana güzel ve sağlıklı günler versin Anneanneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Bu anneler gününde aramıza mesafeler girmiş olsa da kalplerimiz bir atıyor. İnşallah birlikte geçireceğimiz ve hiç ayrılmayacağımız güzel günler de gelecek.  Sen bize bir alo desen yeter. Anneler günün kutlu olsun.

# Senin yanında bir şeyin ustası olmayı öğrendim. Bir aşçıbaşı olarak benim yaptığım o acemi işi yemekleri beğenmese de hiç belli etmeden aferin, eline sağlık kızım diyerek yiyen nazik Anneanneciğim benim… Anneler günün kutlu olsun…

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Senin başının tatlı belası olarak dünyaya geldiğim günden beri sen benim hayatımda kutup yıldızı gibi parladın. Nereye gidersem gideyim beni takip ettin, yol gösterdin. Bu güvenle geçen her günüm için sana teşekkür ederim canımın içi Anneannem.  Seni seviyorum, anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Dünyaya gözümü açtığımdan beri senden öğrendiğim sayısız hayat dersi ile olgunlaştım, büyüdüm. Bana hem iyiliğin, sevginin hem de başarının yolunu gösteren güzel anneannem, ne kadar teşekkür etsem azdır sana.  Anneler günün kutlu olsun benim akıl küpü Anneannem.

# Evimizin neşesi, bereketi, vazgeçilmezim Anneannem, anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Her nefesimde şükür sebebimsin canım Anneannem, anneler günün kutlu olsun.

# Hayatımdaki insanların en güzeli ve anlamlısı olan Anneannem benim, seni tarif edilemeyecek kadar çok seviyorum… Benim için yılın en anlamlı günü bugün. Yanında olamasam da kalbim seninle atıyor, bunu sakın unutma. Anneler günün kutlu olsun…

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Bilirim bu dünya da her anne bir kanat gibidir, bizi sarıp sarmalar, hayat yolunda onlar sayesinde uçarız. Sen benim kanatlarımsın melek Anneannem. Anneler günün kutlu olsun.

# Her sıkıntımda gelip bana nasihat eden, hadsiz sevgi ve sabır gösteren güzel Anneannem, ellerinden öperim, sana her şey için çok teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Ah benim gönlü ayrı yüzü ayrı güzel Anneannem, bugün anneler günü ve ben sana uzaklardan kalbimi ve çiçeklerimi yolluyorum. Ama çiçeklerin arasında canımı da gönderdiğimi bil canım annem. Seni o kadar özledim ki, keşke yanında olabilsem.  Anneler günün kutlu olsun…

# Benim için her türlü sıkıntıyı göze alan, beni bir anne gibi büyüten,  her zorluğa katlanan Anneannem. Anneler günün kutlu olsun…

# Gözümün nuru, pamuğum, yaşam pınarım, ciğerimin köşesi Anneannem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Baldan tatlım, dünyamın güneşi Anneanneciğim, Allah seni başımızdan eksi k etmesin. Gül yüzlüm benim, anneler günün kutlu olsun.

# Kıymetli Anneanneciğim benim, yerin başımın üstünde, kalbimin başköşesindedir. Bu hayatta sen bir yana dünya bir yana, benim canım Anneannem … Anneler günün kutlu olsun…

# Bir dakikada kalbimi okuyan güzel anneannem, anneler günün kutlu olsun. Her sıkıntıyı bir çırpıda çözen ve beni hiç yalnız bırakmayan canım Anneannem. Sen olmasan her şey çok daha zor olurdu bu hayatta.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Hayattaki en büyük nimetlerimden biri olan Anneanneciğim, sen benim bir günümde değil bütün bir hayatımdasın. Her zorlukta yanımda olan can parçam Anneannem, iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun…

# Bir gün bile bana sitem etmeyen canım Anneannem, nasıl burnumda tüttün bilsen. Bu anneler gününde yanında olabildiğim için çok mutluyum. Sana kanatlanıp geliyorum canımın için Anneannem. Kollarını aç. Seni çok özledim. Anneler günün kutlu olsun…

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Kraliçem, valide sultanım benim. Bir yıldız gibi bizim hayatımızı güzelleştiriyorsun. Hepimiz biliyoruz ki sen hepimizin, evimizin melek kraliçesi, başımızın tacısın. Sana alınacak hiçbir hediye sana layık olamaz. Anneler günün kutlu olsun canım Anneanneciğim benim.

# Torununun hamarat ve pratiklik abidesi Anneannesi. Sen benim hayat idolümsün. Hep yanımda ol. Senin torunun olduğum için ne kadar şanslıyım. Beni her zaman koruyup kolladığın için çok teşekkür ederim.  Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Dünyanın en en en en güzel, en en en pamuk Anneannesi benimki. Anneler günün kutlu olsun. İyi ki benim Anneannemsin. Seni çok seviyorum.

# Pamuk yüzünden tebessümler hiçbir an eksilmesin güzel Anneannem. Senin doğduğum günden beriki emeklerin karşısında hakkını nasıl öderim ki… Anneler günün kutlu olsun.

# Herkesi sınırsız bir sevgi ve merhametle seven canım Anneannem. Beni kollarına sar ve hiç bırakma. Çünkü ben hep senin sevgine layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Bebekliğimden bu yaşıma kadar yürüdüğüm yollarda bana yön veren, bana ikinci bir anne olan Anneanneciğim. Anneler günün kutlu olsun…

# Bir gece geç gelsem pencerelerde yolumu bekleyen pamuk Anneannem. Senin hakkını ölsem ödeyemem, sen benim başımın tacısın. Anneler günün kutlu olsun.

# Yavrularının rahatı için çektiği her sıkıntıyı içine gömerek gülümseyen her anne bir cennet kapısı demektir. O kapıdan girmek nasip olsun bize de. Anneler günün kutlu olsun bitanecik anneannem.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Gözünden sakınarak büyüttüğün torunların olarak seni çok seviyoruz. Bu anlamlı anneler gününde yanında olmayı çok isterdim, ama olmadı, nasip işte. Ayrı da olsak kalplerimiz hep birlikte atıyor güzel Anneannem, buna şüphen olmasın. Anneler günün kutlu olsun…

# Biri bana fedakârlık, alçakgönüllülük, sabır ve merhamet ne demek diye sorsa, tek cevabım Anneannem demek olur herhalde. Seni sevmek için bir değil bin ömrüm olsa bile az gelir pamuğum. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun…

# Canımın parçası Anneanneciğim, inşallah öğrettiklerini hayata geçirip bana gösterdiğin sınırsız sevgi ve sabrın karşılığını sana en güzel şekilde verebilme şansım olur… Anneler günün kutlu olsun.

Anneanneye Anneler Günü Mesajları

# Bir ömür başımda taşısam senin hakkın gene de ödenmez. Hele benim Anneannemi sevmeye yıllar az gelir. Bütün dünyayı verseler sana değişmem gül yüzlü Anneannem, Anneler günün kutlu olsun.

# Her şey yolunda giderken karşıma çıkan en beklenmedik sıkıntılar karşısında bile dik duruşu ile bana örnek olan canım Anneannem, senin öngörülerin, senin tecrübelerinle bugünlere geldim. Bana bütün nasihat edişlerin için çok teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun.

annanneye güzel sözler

# Evladı için yaşayan bütün anneler güldür, ama benim Anneannem gülden de güzel, gülden de mis kokuludur. Bütün hayatım boyunca elimi hiç bırakma, nice güzel günler yaşayalım birlikte. Sen bu dünyanın en güzel Anneannesisin, ben de en şanslı torunuyum, anneler günün kutlu olsun.

# Sana ne hediye alırsak alalım, yetmez, çiçek bahçesini getirsek bile senin yanında hiç kalır, anneler günü kutlu olsun melek Anneannem.

annanneye güzel sözler

# Senin başının tatlı belası torununun olarak seni sadece bu mayısta değil her zaman çok seviyorum, güzel Anneanneciğim benim. Anneler günü kutlu olsun.

# Anneannelerin en iyi niyetlisi, en hoşgörülüsü, en beceriklisi, en güler yüzlüsü ve tatlısı… Anneler günün kutlu olsun…

# Benim candan tatlım, hayat öğretmenim, pamuk Anneannem seni çok seviyorum. Anneler günü kutlu olsun.

Yorum Gönder

 
Top