z Öğretmenlere Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Öğretmenlere Doğum Günü Mesajları
Öğrencilik hayatımız süresince birçok öğretmen tanırız. Kendimize yakın bulduğumuz bazı öğretmenlerimizi ise diğer öğretmenlerimizden daha bir özel ve daha bir başka severiz. O, artık bizim için ailemizden biri gibidir. Bir baba gibidir, bir anne gibidir, bir sırdaş gibidir. Öğretmenlerimizin hayatımızdaki yeri önemlidir ve bazı öğretmenlerimizin üzerimizdeki etkilerini ömrümüz boyunca hissederiz. Gerçekten de, bize değer veren ve üzerimizde emeği olan öğretmenlerimizi hepimiz çok severiz öyle değil mi? Söz konusu doğum günü ve bir de doğum günü olan kişi de sevgili öğretmenimiz olunca, öğretmenimize özel, mesleği ile alakalı bir kutlama mesajı göndermek isteriz. İşte bu yazımızda sizlere biricik öğretmeninize doğum gününde harika duygular yaşatabileceğiniz anlamlı doğum günü kutlama mesajları hazırladık.

İlginizi Çekebilir >> Öğretmene Hediye Fikirleri 

Öğretmene doğum günü mesajları listemizde yer alan güzel sözleri, öğretmeninize vereceğiniz doğum günü hediyesi ile değerlendirebilir veya öğretmeninize kısa SMS olarak da iletebilirsiniz. Veyahut Whatsapp mesajı olarak resimli doğum günü kutlama sözlerimizden beğendiğinizi seçerek öğretmenlerinize iletebilirsiniz. Eğer siz de öğretmeniniz için güzel bir doğum günü mesajı arıyorsanız, eminiz ki bu çalışmamız ve verdiğimiz emeği siz de takdir edeceksiniz. O halde gelin, sizin için hazırladığımız ve sevgili öğretmeninize gönderebileceğiniz en harika öğretmene doğum günü mesajları nelermiş, birlikte inceleyelim.

~ Yaşınızın 3 katı kadar puanlar veresiniz, her zaman derslere geç kalasınız, canım öğretmenim ömür boyu mutlu olasınız. Doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Dünyada açan en güzel çiçeksin öğretmenim. Doğum günün kutlu olsun.

~ Özlem ve hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara öğretmenim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Bize verdiğiniz puanların manevi değeri sizin doğum gününüzün manevi değeriyle eşittir iyi ki doğdun hocam

öğretmene doğum günü mesajları

~ İnsanlar geçmişte yaşadıkları çoğu şeyi unuturlar ama öğretmenlerinin hiçbirini unutmazlar. Çünkü onlar  unutulacak insanlar değillerdir. Öğretmenimin doğum günü kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Bugün en sevdiğim hocamın doğum günü hocam sizi çok seviyorum doğum gününüz kutlu olsun

~ Sevgilerin en güzeli, saygıların en masumu sizin olsun. Yaşamınız mutluluk, sevinç dolsun. Öğretmenim üzerimdeki emekleriniz için minnettarım. Sizi canı gönülden seviyor, mutluluğunuzu diliyorum. Doğum gününüz kutlu olsun ve dilerim yeni yaşlarınız mutluluklar ve hayaller ile sizi karşılasın.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Rabbim sağlıklı uzun  ömürler versin inşallah. Tüm güzel sözler sizin için olsun. Afiyet içinde nice yıllara inşallah.

~ Şefkat dolu yüreğiniz, her zaman destekleyen sözleriniz, hiçbir karşılık beklemeden verdiğiniz sevginiz için binlerce kez teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum. İyi ki doğdunuz.

~ Allah size matematiğin problemlerinden, sayıların birbirleriyle mücadelesinden, x, y, z eşitliğinden çıkan mutsuzluktan uzak eylesin. Doğum gününüz kutlu olsun öğretmenim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Matematik 2.yazılımdan 80 alsam hoca sözlüme 100 verse insanlar el ele tutuşsa hayat bayram olsa. Nice mutlu yıllara hocam

~ Canım öğretmenim, doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Yaşınızın 3 katı kadar puanlar veresiniz, canım öğretmenim ömür boyu mutlu olasınız. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Bana yaşamın sırlarını, geleceğin önemini, ilim ve irfanı öğreten değerli insan, öğretmenim! Sizin emeklerinizin karşılığını ödemek mümkün değil. Sizin varlığınız bizim için çok değerli. Siz bizim en kıymetlimizsiniz ve bu özel günde yani doğum gününüzde sizi mutlu etmek istiyoruz. Doğum gününüzü canı gönülden kutluyoruz.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Hastalığını, sıkıntılarını bilmedik, bilemedik. Sen her zaman bilginle ışığınla yanımızda oldun öğretmenim. Doğum günün kutlu olsun.

~ Ömrünüz uzun,  verdiğiniz notlar bol olsun. Öğretmenim doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Öğretmenim, nice mutlu, huzurlu, neşeli yaşlara.

~ Sizin sayenizde hayat yolculuğunda ayakta kalmayı, bilgi ile yol bulmayı öğrendik öğretmenim. İlk okul günü heyecanımız eğitim hayatımız boyunca devam etti. İyi ki varsınız hocam. .Doğum gününüz kutlu olsun inşallah.

~ Sevgili öğretmenim. Yeri geliyor sizi üzüyor, zor durumda bırakıyoruz ama siz hiç pes etmiyorsunuz. Doğum gününüzü canı gönülden tebrik ederim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Siz bir mum misali yandıkça çevrenize ışık saçıyorsunuz. Siz hiç düşünmeden bizler için çalışıyorsunuz. Nice mutlu yıllara yeni yaşınız kutlu olsun.

~ Hocam bir kere beni çok fena dövmüştün bende olsun hocanın vurduğu yerde gül biter demiştim ama bitmedi eliniz çok çorakmış. Doğum gününüz kutlu olsun hocam.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Allah, sizi , matematik problemlerinin, sayıların eşitsizliğinin, belirsiz denklemlerin mutsuzluğundan uzak etsin. Yarınlarınız gönlünüzden geçtiği kadar güzel geçsin. İyi ki doğdunuz.

~ Size dünyadaki en değerli hediyeyi vermek isterdim ama hiçbiri sizin karşılıksız emeklerinizi, o yüce sevginizi ve değerli fedakarlıklarınızı karşılayamaz. Doğum gününüzü kutlar, ellerinizden öperim.

~ Bizleri çocuğu kadar çok seven, hatalarımızı gerektiğinde görmezden gelen, her zaman iyiliğimizi düşünen çok değerli öğretmenim. İyi ki varsınız. Nice yıllara.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Özel günlerde özel insanların hatırlanacağını bana siz öğrettiniz öğretmenim. Bu özel gününüz kutlu olsun. Nice yıllara.

~ Bizlerin başarısı için sürekli çalışan, çabalayan ve bizler başarınca mutlu olan öğretmenim! Bu gün sizin için özel ve önemli bir gün. Bundan sonraki her gününüzün bir önceki günden daha mutlu ve güzel geçmesini diliyorum. Yeni yaşınız kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Zor gelirdi matematik sizi tanımadan önce. Nice sağlıklı yıllara, doğum gününüzü saygıyla ve büyük bir sevgiyle kutluyorum.

~ Doğum gününüz güzel bir gün bütün hayalleriniz gerçek olsun iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız öğretmenim…

öğretmene doğum günü mesajları

~ Canım Hocam, nice mutlu yıllara. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Bu hayatta annelerden sonra eli her zaman öpülecek tek kişi öğretmendir. Öğretmen candır, yol gösteren kılavuzdur. İyi ki doğdun öğretmenim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Yarınlarınız mutluluk ve sevinçle dolsun, hayal ettiğiniz ne varsa gerçek olsun.

~ Okuduğunuz bu mesaj dünyanın en fedakar, en özel öğretmeninin doğum günü için hazırlanmıştır. Ne yapsa hakkınızı ödeyemeyecek bu öğrenciniz size güzel, başarılı ve huzurlu, her zaman yaşam dolu yarınlar diler, ellerinizden öper.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Öğretirken kendini sevdirirken, sevdirirken hayatı öğreten, bizlerin yol göstericisi olan değerli öğretmenimin doğum gününü kutlarım.

~ Bu gün güzel bir gün. Çünkü sevgili öğretmenim bu gün doğmuş. İyi ki doğdun, nice sağlıklı günlere öğretmenim.

~ Siz kurumuş otların arasında yetişmiş nadide bir çiçeksiniz, siz gül bahçesinin en güzel gülüsünüz. Canım öğretmenim doğum günün kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Beni her zaman iyiye, doğruya yönelten ve hatalarımda bile yanımda olan canım öğretmenim… Sevdiklerinizle nice güzel yaşlar görmenizi diler, ellerinizden öperim. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Başarılı olmanın zor olduğu bir zamanda güzel sözlerin ile sen her zaman yanımdaydın öğretmenim. İyi ki doğdun. Doğum gününü tebrik ederim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Ders anlatışınız kadar akıcı, güzel bir hayatınız olsun, not veren kaleminizin mürekkebi bol olsun,  Canım öğretmenimin doğum günü kutlu olsun.

~ Dünyanın en kutsal mesleği öğretmenliği, dünyanın en temiz duygularıyla icra eden değerli öğretmenime sevgilerle. Doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Bir bilsen sana olan saygımı. Seni çok seviyoruz canım öğretmenim. Doğum günün kutlu, yarınların huzurlu olsun inşallah.

~ 1 işçi bir doğum günü pastasını 1 günde yaparsa, üç işçi aynı pastayı kaç günde yapar bilmem ama öğretmenimin pastasını güzel yapın. Çünkü o iyi kalpli mükemmel bir insan. Doğum günün kutlu olsun hocam.

~ Canım öğretmenim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere.

~ Hayatımıza yeni bir sayfa açar bizlere yol gösterirsin. Nice mutlu günlere öğretmenim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Ömürde bir kere açan ve ölene kadar hiç solmayan tek çiçek öğretmendir. Canım öğretmenim doğum günün kutlu olsun.

~ Hayatıma anlamlı dokunuşlarınız için, bıraktığınız güzel izler için size minnettarım. Dilerim her şey gönlünüzce olur. Doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Öğretmen bir mum gibidir, kendi tükense de çevresini aydınlatır. Biliyorum ki siz öğrencileriniz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadınız, siz her zaman şefkat dolu yüreğinizi bize açtınız. Biliyorum ki siz bizi severken hiçbir karşılık beklemediniz, bu yüzden size binlerce kez teşekkür etsem az. İyi ki doğdunuz!

~ Yarın hayallerinize yaklaşmak için büyük bir adım atmanız ve emeklerinizin karşılığını her zaman almanız dileğiyle. Hak ettiğiniz mutluluğa ulaşacağınıza inancım sonsuz. İyi ki doğdunuz.

~ Bu özel gününüzde sağlık, başarı ve mutluluk her zaman sizinle olsun. Allah ömrünüzü hayırlı kılsın. Doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Yarınlarınız huzurlu, ömrünüz uzun, verdiğiniz notlar bol olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Sevgi ve mutluluk dolu, ışıl ışıl bir yaş dilerim hocam. Doğum gününüz kutlu olsun...

öğretmene doğum günü mesajları

~ Yüce Mevla’m size gönlünüzden geçtiği şekilde yaşamak nasip etsin. Ömrünüz hayırlı ve huzurlu olsun. Sağlık içinde, mutluluk içinde yaşamanız dileğiyle doğum gününüzü kutlarım öğretmenim.

~ Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel hediyeler özel insanlara verilir. Siz de bu dünyadaki en özel insanlardan birisiniz doğum gününüz kutlu olsun Öğretmenim!

öğretmene doğum günü mesajları

~ Siz bana dünyadaki her şeyi sevmeyi ve ne olursa olsun yaşama tutunmayı, her zaman aynı inançla mücadele etmeyi öğrettiniz. Siz benim için sıradan bir öğretmen değil, ailemden biri, en yakın dostlarımdan biri, yoldaşımsınız. Sizi tanımamış olsam belki de hayatım çok daha farklı olurdu, bana kazandırdıklarınız için minnettarım. Doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Yıllarca ilim ve irfan yolunda bizlere emek verdiniz. Yorulmak nedir bilmediniz. Nice güzel doğum günlerine öğretmenim. İyi ki hayatımızda yer aldınız.

~ Mutluluğunuz kum taneleri kadar çok, acılarınız sabun köpükleri gibi geçici olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Sevgilerin en güzeli, saygıların en masumu sizin olsun, yaşamınız mutluluk, sevinç dolsun. Öğretmenimin doğum günü kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Doğum gününüz kutlu olsun hocam sevdiklerinizle nice nice mutlu yaşlara

~ Emek verdin. Belki dünyanın en zor işiydi yaptığın. İnsan yetiştirmek uğruna koca bir ömür. Sağolasın öğretmenim. Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel günlere inşallah.

~ Sen bize okumayı, yazmayı hayatı öğrettin, sen bize zorluklara karşı göğüs germeyi öğrettin. Doğum günün kutlu olsun öğretmenim iyi ki varsınız.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Benim hayatımda önemli yere sahip olan değerli öğretmenimin doğum gününü kutlarım.

~ Öğretmenler bir gül gibidir; koku verir güzelliği gösterirler ama asla dikenini batırmazlar. Doğum gününüz kutlu olsun öğretmenim.

~ Yarınlarınız mutluluk ve sevinçle dolsun, hayal ettiğiniz ne varsa gerçek olsun. Canım öğretmenim, doğum gününüz kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Öğretmenim öğretmenim bu gün tuttuğunuz tüm dilekleriniz gerçek olsun, ömrünüzü mutlu ve huzurlu olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Seni unutmayacağım sevgili öğretmenim. Her zaman yüreğimdesin. Doğum günün kutlu olsun.

~ Değerli öğretmenim doğum gününüz kutlu olsun

~ Happy bördday öğretmenim. Anlamı: Hep notu bol ver öğretmenim. Doğum gününüz kutlu olsun öğretmenim.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Türkçe’yi edebiyatı bize sevdirdiniz. Sizi çok seviyoruz. Doğum gününüz kutlu olsun öğretmenim.

~ Canım öğretmenimin doğum günü kutlu olsun.

~ Üzerimde büyük emeği bulunan canım öğretmenimin doğum günü kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Sizi çok seviyorum öğretmenim! Doğum gününüzü kutlar, sağlıkla huzurla nice güzel yıllar dilerim.

~ Doğum gününüz kutlu olsun Hocam. Size sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Çalışmalarınızda başarılar

öğretmene doğum günü mesajları

~ Hocam doğum gününüz kutlu olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle, sağlık ve mutluluk içinde nice yıllara

~ Siz bana sadece okumayı, yazmayı değil; hayattaki her zorluğa göğüs germeyi her zaman mücadele etmeyi ve ne olursa olsun pes etmeden yaşamayı öğrettiniz. Benim için çok değerlisiniz. Doğum gününüz kutlu olsun.

~ Bana bir çiçek çiz dediğinde seni çizmek istemiştim öğretmenim. Çünkü benim en narin, en güzel kokan çiçeğim sendin. Öğretmenim doğum günün kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Sen bizlere hayatı öğrettin, elimizden tutup tehlikeleri gösterdin. Annem yanlış dediğinde bile hayır öğretmenim öyle dedi diye hep senin söylediklerinle yaşama başladık. Seni çok seviyorum öğretmenim doğum günün kutlu olsun.

öğretmene doğum günü mesajları

~ Allah’tan dileğim bugün sizin için hayırlı olan dilediğiniz bütün dilekleriniz gerçek olsun. Canım öğretmenim, doğum gününüzü büyük bir sevgi ve saygıyla kutluyorum.

~ Bilmiyordum öğrettin, yoruyordum sabrettin. Okulu bana sen sevdirdin. Nice yıllara öğretmenim. İyi ki doğdun.

~ Öğretmen; şefkat demektir, hayat demektir, yol gösteren demektir. Öğretmen öğrencisi için ömür boyu unutulmayacak bir kılavuz demektir. Seni hiç unutmayacağım canım öğretmenim. İyi ki doğdun mutlu yıllara...

Yorum Gönder

 
Top