z Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı hediyesi
Nice Mutlu Yıllara..." Herkes için yılbaşı, eğlencenin limitinin zorlandığı, neşe ve coşkunun tavan yaptığı ve sevgi gösterilerinin mutlulukla birleştiği çok özel günlerden biri. Yılbaşını güzel ve unutulmaz kılan şeylerden biri de, saatler gece yarısını gösterdiğinde sevdiklerimize sunduğumuz yılbaşı hediyeleri. Üzerinde "Mutlu Yıllar", "Nice Senelere...","Birlikte nice güzel yıllara" gibi güzel yılbaşı kutlama sözlerinin not olarak iliştirildiği yılbaşı hediyeleri, yılbaşı akşamına mutluluk katan en özel şeylerden! Peki siz, bu özel gece için sevdiklerinize bir yılbaşı hediyesi aldınız mı? Eğer almadıysanız çok şanslı sayılırsınız! Neden mi? Bu yazımız, tam da bu konu üzerine! Siz değerli okurlarımıza bu makalemizde birbirinden güzel yılbaşı hediye fikirleri vermeye çalışacağız. Zannediyoruz ki, burada yer alan 2016 model hediyelik ürünlere göz attığınızda, "Yılbaşı Hediyesi Olarak Ne Alınabilir?" sorusuna bir nebze de olsa cevap bulacak ve hediye kararsızlığınızı büyük bir ölçüde atlatmış olacaksınız. Kaliteli, yılbaşı ruhunu yansıtacak, özenle hazırlanmış hediye sepetleri, ilginç ve kişiye özel hediyelerden oluşan bu armağanları biliyoruz ki siz de çok beğeneceksiniz. Erkeğe yılbaşı hediyeleri ile bayana yılbaşı hediyelerinin yer aldığı hediye önerilerimiz içerisinde bütçenizi çok zorlamayacak onlarca armağan seçeneği oluşturduk!

Yepyeni bir yıla, koşar adım yaklaşmak üzereyiz! En nihayetinde 2015 geride kalıyor ve 2016'e artık sayılı günler var. Acısıyla, tatlısıyla, iyi günleri veya sıkıntılı anlarıyla bir yılı daha bitirmek üzereyiz! 2015 yılını kötü geçirenler için "Bu yıl bitse de artık, önümüzdeki yılda güzel şeyler görsek" temennisi hakimken, 2015 yılını güzel geçirenler için ise bu yıl, gelecekte hep mutlulukla hatırlanacak bir yıl olarak kalacak! Bir sene daha yaşlanmış olmanın içimizde bırakmış olduğu buruk duygular, ancak çok iyi şeylerin olabileceği ümidiyle 2016 yılına merhaba! Önümüzde, çok iyi geçeceğini ümit ettiğimiz, hayallerimizin gerçekleşmesini arzuladığımız bir yıla daha girmek üzereyiz. Yılbaşını güzel ve özel kılan en önemli şey, sevdiklerimizle birlikte olmak! Onlarla aynı havayı solumak, o özel anı birlikte geçirmek ve neşeyle, eğlenceyle yeni yıla girmek! Hani o herkesin aşina olduğu ve inanmayanın bile kulak ardı edemediği klasik söz vardır ya "Yeni yıla nasıl girersen öyle gider..." diye, işte size yeni yılı mutlulukla karşılamanızı sağlayacak en güzel yılbaşı hediyelerini sunuyoruz. 

Yılbaşı İçin Alınabilecek Hediyeler


Yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Şu günlerde bol bol şu klasik esprilere şahit olacağımız kesin; "Hadi seneye görüşürüz." Yılbaşı için bu espri artık bayatlamış olsa da, eminiz ki bir çok kişi tarafından bir kez daha dile getirilecek! Haliyle zorlayarak da olsa buna tebessümle karşılık vereceğiz:) Gelelim hediye önerimize! Üzerine en sevdiğiniz kişi/kişilerin fotoğraflarını taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, hem uygun fiyatı, hem de etkileyiciliği ile erkeğe verilebilecek en güzel yılbaşı hediyelerinden biri!

Yılbaşı hediyesi güzel

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık


2016 yılbaşı, sevgi dolu bir yıl olsun ve başınızın altında da Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık olsun. Üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz fotoğraf baskılı yastık ile, harikulade romantik bir yastığınız olacak! Yılbaşında ve yılın geriye kalan tüm günlerinde sevgiliniz, bu yastıkta uyurken en güzel hayaller Ona eşlik edecek. Göndereceğiniz bir fotoğrafla hazırlanacak olan Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık, yılın en romantik hediyelerinden biri.

Yılbaşı için romantik hediyeler

Kalbimin İçi Hediye Sepeti


Yılbaşı gecesinin en heyecan verici sahnesi, (ki hele hele kalabalık bir meydanda yeni yıla giriliyorsa) zannediyoruz herkes bu konuda bizimle hem fikir; "10-9-8" diye geri sayıldığı an var ya? İşte O! İşte o an, sanki 10 saniye sonra farklı bir Dünya'ya adımınızı atacakmışsınız gibi olur. İşte yeni yılın büyüsü de burada! Güzel şeylerin sizi beklediğine o kadar çok inanırsınız ki, kendinizi o coşkuya kaptırmaktan alıkoyamazsınız! Tam da bu anda, sevgilinize öyle romantik bir hediye vereceksiniz ki, mutluluktan boynunuza atlayı vericek! İçerisinde bir dolu romantik hediyeliklerin bulunduğu Kalbimin İçi Hediye Sepeti, sevgilisine yılbaşı için güzel hediye arayışında olanların tek adresi! 

Romantik yılbaşı hediyeleri

Sevgilinize Yılbaşı Hediyesi & 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Yılbaşında sevgilinize duyduğunuz kocaman sevgiyi Ona göstermenin tam 100 farklı yoluyla sizi tanıştıralım! Üzerinde en popüler 100 dilde "Seni Seviyorum" yazısının yer aldığı ve tam da ortasına sevgilinizin isminin geleceği 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak tam size göre. Almanca, İngilizce, İtalyanca! Hangi dilde "Seni Seviyorum" demek daha heyecanlı? Hangi dilde olduğunun ne önemi var ki? Önemli olan bunu kalpte hissetmek! 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, sevgiliniz için hem çok sürpriz, hem de çok şaşırtıcı bir yılbaşı hediyesi olacak! 

Anlamlı yılbaşı hediyesi

Anlamlı Yılbaşı Hediyeleri & Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Yeni yılda sevdiklerinize hem mutluluk; hem de başarı dileklerinizi ileteceksiniz! Peki bunu daha gösterişli bir şey ile dile getirmeye ne dersiniz? Mesela, pırıl pırıl altın sarısı parlaklığa sahip, %100 orijinaline benzeyen ve sevdiklerinizin kendilerini tıpkı bir yıldız gibi hissedecekleri Oscar Heykelciği ile? Büyük Boy Oskar Başarı Heykeli ile, hem sevdiklerinize anlamlı bir armağan verin, hem de yılbaşı tebrik dileklerinizi bu gösterişli armağanla iletin! "Yılın En İyi Sevgilisi Oscar Heykelciği","Yılın En İyi Annesi Oscar Ödülü","Yılşın En İyi Aşığı Oscar Ödülü" beğeneceğiniz modellerden sadece bir kaçı

Bayana yılbaşı hediyesi

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Yılbaşında göz bebeğiniz kız arkadaşınıza duıygu dolu ve son derece şık bir kolye hediye etmeye ne dersiniz? Ona ödeyeceğiniz parayı sonuna kadar hak edecek olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, yılbaşının en gözde hediye seçeneklerinden biri! Sevgilinize hem kendisini çok özel hissettirecek, hem de kalbini büyük bir mutluluk kaplayacak! Şık ve gösterişli kadife kutu içerisinde satılan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyenin zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten üretilmiştir!

sürpriz yılbaşı hediyesi

Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri & Kişiye Özel Şişede Mesaj


Şimdi sizlere hem nostaljik, hem çok klasik ve hem de acayip derecede içinde sürpriz saklayan bir yılbaşı hediyesi önereceğiz. Gerçekten de teknolojiye çok şey borçluyuz ama bazen insan nostaljik şeylere de özlem duymuyor değil. İşte onlardan biri. Sevgilinize yeni yıl dileklerinizi şişe içerisinde kırmızı mesaj kağıdı ile sunmaya ne dersiniz? En güzel dileklerinizi 250 karaktere sığdırın ve O'na olan duygularınızı en romantik şekilde anlatın! Hazırladığınız bu mesaj kırmızı mesaj kağıdına işlenecek ve görmekte olduğunuz ağzı mantar tıpası ile kapalı cam şişe içerisine konulacak! Aynı zamanda sevgilinizi 30 cm boyundaki orijinal şişe içerisinde gerçek deniz kabukları ve kum bekliyor. 

esprili yılbaşı hediyeleri

Romantik Yılbaşı Hediyesi & Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları


Uzun süre peşinden koştuğunuz sevgilinizin kalbini nihayet kazanmayı başardınız! En başından beri Onun da size karşı ilgisi vardı tabi ama kadınlar böyle ne yaparsınız:) Süründürmeden teslim olmazlar:) İşin şakası bir yana, yılbaşı gecesi biricik eşinize/sevgilinize üzerinde romantik çöp adam figürleri bulunan bu esprili yastık setini armağan etmeye ne dersiniz? Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları 4 farklı modeli ile yılbaşının en sevgi dolu hediye seçeneklerinden biri. 

Romantik yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle


Yeni yılda sevgilinizi sürpriz bir hediye ile şaşırtmak ister misiniz? Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle bu anlamda kusursuz bir hediye seçeneği! İstediğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanan bu yapboz ile sevgilinize biraz bulmaca, daha çok da aşk dolu bir hediye vermeniz an meselesi. 99 parçanın tamamı, sizin göndereceğiniz fotoğpraftan oluşuyor. İsterseniz göndereceğiniz fotoğraf üzerine "Seni Bu Yıl da Çok Seveceğim Aşkım" şeklinde romantik bir yazı ekleyin ve o şekilde gönderin!  Kırmızı özel kalp kutu içerisinde yer alacak olan 99 Parça Puzzle ile yılbaşında yapabileceğiniz sürprizler sınırsız! 

Güzel Yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Koskoca 365 günün tüm 24 saatleri ona feda olsun! Çünkü O güzel olan her şeyi fazlasıyla hak ediyor. Biricik sevgilinize geçen her saniye aşkınız büyüyorsa, işte Ona sevginizi en güzel şekilde gösterebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati! Üzerine ister sevgilinizin, isterseniz de eşinizin fotoğrafını bastırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati yılbaşı için çok romantik bir hediye olacaktır. 

Yılbaşı için hediye fikirleri

Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık


Sevgilinize/Eşinize, yıllarca unutamayacağı çok romantik bir yılbaşı hediye seçeneği de, yan tarafta örneğini göreceğiniz Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık! Üzerine hem isimlerinizi, hem de fotoğraflarınızı ekletebileceğiniz bu romantizm abidesi Yastık ile sevgilinizi yeni yılda şımartın! 2016 yılında da sevgiliniz sabah uyandığında ilk olarak sizi, gece uymadan önce de son olarak sadece sizi görecek! Beyaz renk dikdörtgen şeklindeki Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık yumuşak elyaf dolguludur. 

Yılbaşı Hediyesi

Noel Baba Yılbaşı Hediyeleri


İşye yılbaşının anlam ve önemini en iyi şekilde yansıtacak Noel Baba Yılbaşı Hediyeleri. 2016 yeni yıla Noel Baba Yılbaşı Hediyeleri ile girmeye ne dersiniz? Yılbaşı konseptine uygun olarak hazırlanmış Noel Baba Yılbaşı Ürünleri ile çocuklarınıza, akrabalarınıza veya sevdiklerinize harika bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. Bir yandan şarkı söyleyebilen, diğer yandan da hareket eden Noel Baba Yılbaşı Hediyeleri şirin mi şirin! Noel Baba ile ilgili anlatılan hikayelere inanıp inanmamak sizin elinizde ancak, kırmızı kıyafetleri ile ak sakallı Noel Baba yılbaşı heyecanını ayağa kaldırıyor. Her yeni yıla girerken, TV'lerde, mağazalarda, caddelerde, karşılaştığımız Noel Baba artık evimizin baş köşesinde. Birbirinden farklı 3 modele sahip Noel Baba Yılbaşı Hediyeleri yılbaşı hediyesi ne alınabilir sorusunun da en şirin cevabı! 

yılbaşı hediyesi ne alınır

Dekoratif Noel Baba Figürleri


Başta kendinizi, sonra da evinizi yılbaşına hazırlamak için süslü püslü ürünler mi bakıyorsunuz? Noel Baba figürleri eğlenceli görüntüleri ile evinizi şenlendirmeye geliyor. 4 Farklı modelde satışa sunulan Noel Baba dekoratif süsleri ile evinizi tam anlamıyla yılbaşı havasına sokabilirsiniz. Sert plastik malzemeden hazırlanmış, üzeri bez kumaşla giydirilmiş Noel Baba Süs eşyaları, yeni yılın coşkusunu iliklerinize kadar işlemeye geliyor. 

Anlamlı Yılbaşı Hediyeleri

Kişiye Özel Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak


2016 yılbaşı unutulmaz olsun! Koskoca bir yılı kimi zaman hüzünlü, kimi zaman mutlu, kimi zaman ise anlam veremediğimiz karma karışık hisler altında geçirdik. Gerçek olan şu ki, arkasından "bye bye" diyeceğimiz 2015 yılı artık geride kalıyor. Önümüzde ise kimlerine göre iş, kimine kariyer, kimine aşk, kimine evlilik, kimine ise yeni bir yaşam hayallerinin olduğu 2016 var. Peki, 2016 için sevdiklerinize hep hatırası olacak özel bir hediye vermek ister misiniz?  Üzerine 1 adet fotoğrafınızın ve yeni yıl kutlama mesajınızın basılacağı Kişiye Özel Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak ile sevdiklerinize 2016 yılını hep hatırlatacaksınız.

Yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Nice Mutlu Yıllara Yılbaşı Masa Saati



Yeni yıla girerken, tıpkı diğer özel günlerde olduğu gibi hediye karmaşası mı yaşıyorsunuz? O hediye mi bu hediye mi? En az iki şey arasında kalmak ne can sıkıcı bir durum öyle değil mi? işte size diğer hediye önerilerini elinizin tersiyle iteceğiniz ve gerçekten de çok beğeneceğiniz Kişiye Özel Nice Mutlu Yıllara Yılbaşı Masa Saati! Bu saat masaların üzerinde olduğu sürece, hem yılbaşı mesajınız, hem de şirin yılbaşı hediyeniz hep hatırlanacak! Arkadaşınıza, eşinize dostunuza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Nice Mutlu Yıllara Yılbaşı Masa Saati, ucuz yılbaşı hediyesi düşünenler için de iyi bir tercih olacaktır. 

yılbaşı hediyesi

Yorum Gönder

 
Top