z Sevgiliye İlginç Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye ilginç hediye
Hediye deyip geçmeyin! Özelliğine, türüne, cinsine göre, sevgiliniz için seçeceğiniz herhangi bir hediye, Ona farklı mesajlar ulaştırır. Örneğin sevgiliniz bu hediye ile, kişiliğiniz hakkında, ruh haliniz hakkında daha iyi fikir sahibi olur! Tarzınızı, karakterinizi, zevklerinizi verdiğiniz hediye ile daha iyi ölçer! Nasıl ki, her çiçeğin farklı bir anlamı varsa; Örneğin Gül, "Seni seviyorum"; Karanfil, "Sana bağlı ve sadığım" demek ise, hediyelerin de farklı anlamları vardır. Sevgiliniz için beğeneceğiniz bir hediye, Onda farklı duyguların harekete geçmesine neden olur! Örneğin bazı hediyeler esprilidir! Sevgilinize verdiğinizde yüzlerde gülümsemelere neden olur. Sevgiliyi neşelendirmek, eğlendirmek ve güldürmek için, esprili hediyeler seçilir. Bazı hediyeler de vardır, duygu yüklüdür. Kimi zaman sevgilinizi mutluluk göz yaşlarına boğar, duygulandırır! Bu hediyeler romantik ve aşk yüklüdür! Ancak bazı hediyeler de vardır ki, çok ilginç ve sıra dışıdır! Renkli kişiliğinizi açığa vurur! Eğlenceli bir insan olduğunuzu haykırır. İşte bugün bizim bahsedeceğimiz ve en güzel örneklerini vereceğimiz hediyeler bu guruptan hediyeler!

Sizlere, sevgilinize alabileceğiniz çok sıra dışı, orijinal ve ilginç hediye fikirleri vereceğiz. Eğer, bugüne kadar sevgiliniz için sadece klasik hediyeler almışsanız ve bu durum can sıkıcı olmaya başlamışsa, içinizdeki eğlenceli ruhu dışarı çıkarmanın zamanı geldi! Sevgiliye ilginç hediyeler başlıklı yazımızda, aklın ve zekanın ürünü olan birbirinden ilginç hediyeler bulabileceksiniz! Herkes, 14 Şubatta sevgilisine, klasik sevgililer günü hediyesi seçerken, siz farkınızı ve tarzınızı ilginç hediyeler ile gösterebileceksiniz! Bu genellemeyi sevgiliye doğum günü hediyesi için de yapabiliriz. Seçeceğiniz şaşırtıcı derecede ilginç bir hediye ile, erkek arkadaşınıza veya kız arkadaşınıza asla unutulmayacak bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri


Sevgiliye ilginç hediyeler

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası


Sevgilinize hem ilginç, hem de romantik bir hediye vermek isterseniz, mesela gece lambasını değiştirmeye ne dersiniz? Duvarlarınız aşk dolu temalarla ışıldasın. Projeksiyonlu Lover Gece Lambası ile en romantik dakikalar sizi bekliyor. Kalp figürleri, öpüşen sevgililer, yıldızlar ve "I Love You" yazısıyla, Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası, hem romantik hem de ilginç hediyelerin başında gelmektedir.

İsmini Dövme Yaptırdım Kupa Bardak

Sevgiliye En İlginç Hediyeler & Adını Dövme Yaptırdım Kupa


Kalıcı dövme meraklıları işte bu kupa bardağı çok sevecekler. Siz de sevgilinizin güzel ismini, sıra dışı bir kupa bardak üzerinde dövme olarak yaptırmak iste misiniz? Kupa bardak üzerinde yer alan erkek vücudu üzerine tıpkı gerçek dövme şeklinde tasarlanan bu ilginç hediye ile, sevgilinizi çok şaşırtabilirsiniz. Dövme şeklinde gül motifi üzerine sevgilinizin isminin yazılı olacağı bu enteresan kupa bardak, hem sürpriz, hem de kalıcı bir armağan seçeneği. 

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati


Tasarım duvar saatleri modelleri içerisinde her zevke, her ihtiyaca yönelik birbirinden ilginç duvar saatleri bulabilirsiniz. Pizza saat, futbol ve basketbol topu saati, kahvaltı tabağı saat, disko topu saat ve daha bir çok farklı hediye seçeneği Sizi bekliyor. Özellikle tekerlek tasarımlı duvar saati, erkek arkadaşınızın çok beğeneceği ve spor dekore edilmiş mekanlara çok yakışacak özelbir duvar saati, Klasik veya spor arabalara ilgi duyan bir sevgiliniz varsa, Ona tekerlek tasarımlı bu şık saati hediye edebilirsiniz.

Erotik Görevler İçeren Kavanoz

Erotik Görevler İçeren Ateşli Kavanoz


Aşk yaşamınıza soluksuz heyecanlar katabileceğiniz Erotik Kavanoz, Kamasutra pozisyon zarlarıyla birlikte işte karşınızda. Bu ilginç kavanoz içerisinde 100 adet mesaj kağıtları üzerinde hem kadın; hem de erkek için birbirinden ateşli görevler yer alıyor. Erotik kavanoz şöyle kullanılıyor; Kavanozun içerisinden bir görev çekiyorsunuz ve kağıtta yazılı olan görevleri yerine getiriyorsunuz. Görevlerden bazıları ise, utangaçlığınızın sınırlarını zorlayacak fazlasıyla cesaret isteyen  görevler. Rutin giden aşk yaşamınıza heyecan katmak ve sevgilinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız, Karanlıkta Parlayan Kamasutra Pozisyon Zarları da bulunan Erotik Kavanoz tam size göre. 

sevgiliye en ilginç hediyeler

Evlilik Cüzdanı Şeklinde Sevgililik Cüzdanı


Evli çiftlerin cüzdanları varsa, artık sevgililerin de var! İşte karşınızda, kız arkadaşınızla sevgili olduğunuzun en esprili şekilde ispatı sayılacak Sevgili Cüzdanı. Tıpkı evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan sevgililik cüzdanı, kız arkadaşınızı kahkaha krizlerine sokacak son derece eğlenceli bir hediye seçeneği. Fotoğraflarınızla hazırlanacak sevgili cüzdanı ile biricik sevgilinize sürpriz bir armağan hazırlatabilirsiniz. 

ilginç hediyeler sevgiliye

Mesaj Yazılabilen Ahşap Kalp Puzzle


Kız arkadaşınıza doğum günü için ilginç ve romantik bir sürpriz yapmak isteyenler bu ürüne daha yakından göz atabilirler! Duygularınızı, iyi dileklerinizi veya aşkınızı; sevgilinize Puzzle sürprizi yaparak göstermek hoşunuza gider mi? Eğer "Evet" diyorsanız, Kalp şeklindeki ahşap Puzzle tam size göre! Üzerine istediğiniz mesajları kendi el yazınızla yazabileceğiniz Ahşap Puzzle, Sevgilinize romantik olduğu kadar en ilginç sürprizlerden de biri olacak!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Kalbinizin Sevgilinize Söyleyecekleri mi var? İşte Kalbim diyor ki


Sevgilinize ilginç olduğu kadar romantik bir hediye vermek isterseniz, işte bu kalp de son derece çarpıcı bir armağan! Sevgilinize ne söylediğiniz kadar, nasıl söylediğiniz de önemlidir. Mesela "Seni Seviyorum AŞKIM" mesajı normal şekilde bir kağıda yazılıp sevgilinize sunulabileceği gibi, Heart s Desire - Kalbim diyor ki içerisinde daha romantik bir şekilde de sunulabilir pekala! Kalbinizde aşka dair en güzel duygularınızı sevgilinize iletmek hiç bu kadar romantik olmamıştı! İçerisine minik romantik notlarınızı rulo haline getirerek koyabileceğiniz Heart s Desire - Kalbim diyor ki; kalbinize tercüman oluyor!

Sevgilime ilginç hediye

Sevgili Tişörtleri - 2'li Birleşen Kalpler T-Shirt


Utangaç ya da maço bir erkek olarak, sevgilinizle aynı tişörtleri giyinme fikrine sıcak bakmayabilirsiniz! Ama emin olun ki, kızlar böyle şeylerden çok hoşlanırlar bizden söylemesi! 2'li olarak satışa sunulan Sevgili Tişörtleri Birleşen Kalpler T-Shirt ile hem sizi kıskananlara çatlatacak, hem de sevgilinize oldukça romantik bir sürprizde bulunacaksınız! Eğlenceli, esprili ve rengarenk çöp adam tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan Sevgili Tişörtleri, doğum günü, sevgililer günü veya yıldönümü için kız arkadaşınıza en ilginç ve de en romantik hediyelerden biri. Hem erke, hem de bayan için istediğiniz renk ve bedende modellerini bulabileceğiniz Birleşen Kalpler Tişört ile herkese mükemmel bir çiftin nasıl olması gerektiğini ispat edebilirsiniz!

sevgiliye ilginç hediyeler

En İlginç Kalem Modelleri


Hediye seçmek bir zevk işidir. Aynı zamanda da kişiliğimiz hakkında önemli ip uçları verir. Bazen hayatı renklendirmek ve keyif katmak için tercihlerimizi ilginç tasarımlı hediyelerden yana kullanmamız da gerekiyor. Gerçekten de her zaman da klasik hediyelerle iş yürümüyor. İşte karşınızda ofis ya da öğrencilik hayatınıza renk katacak ilginç kalem modelleri. İçerisinde baltadan tutun da, testere, pense, İngiliz anahtarı, şırınga şeklinde, papatya, pizza, ruj kalemlere kadar bir çok ilginç kalem modeli bulunan kalemlerle, sevgilinize en şaşırtıcı ilginç hediyelerden verebilirsiniz..

sevgiliye alınabilecek ilginç hediyeler

Sevgililere Özel Aşk Tapusu 


Aşk, aşk oldu olalı, ne böyle bir hediye gördü, ne de duydu! İşte karşınızda sevgilinizi mest edecek en ilginç hediyelerden bir diğeri. Erkek arkadaşınıza öyle bir hediye verin ki, gözleri dört açılsın ve mutluluktan havalara zıplasın. İşte O'na kalbinizin tapusunu verebileceğiniz Sevgililere Özel Aşk Tapusu Sertifikası! Fotoğraflarınız da dahil olmak üzere mesajlarınızla birlikte Kişiye özel olarak hazırlanan bu sıra dışı tapuyu aşkınıza özel olarak hazırlatabilir ve sevgilinize en ilginç hediyelerden birini verebilirsiniz.

sevgiliye ilginç hediye fikirleri

Romantik Görevler İçeren Kalp


Sevgilinizle son zamanlarda artık rutine bağlanmış bir ilişki mi yaşıyorsunuz? "Ah'lar, Vah'lar" çekmek yerine duruma müdahale etmeye ne dersiniz? İşte ilişkinizi yeniden ayağa kaldırmak ya da şahlandırmak için aradığınız taze kan! İçerisinde 100'den fazla romantik görevler içeren bu özel kalp kutusu ile hem aşkınıza dop dolu bir heyecan katın hem de sevgilinize unutamayacağı bir hediye verin! Romantik Görevler İçeren Kalp kutu içerisinde cımbızı ile bir görev çekiyorsunuz ve bu görevi eksiksiz bir şekilde harfiyen yerine getiriyorsunuz! Heyecanlı ve oldukça romantik görevler içeren Romantik Görevler İçeren Kalp, sevgiliye alınabilecek bir başka ilginç hediyelerden biri.

sevgiliye en ilginç hediyeler

Kişiye Özel Instagram Yastık


Kız Arkadaşınıza doğum gününde ilginç ve şık bir hediye mi vermek istiyorsunuz? İşte aradığınız o özel şey! Biliyorsunuz ki, sosyal medya artık günümüzde 7'den 70'e herkesin günlük hayatında en fazla meşgul olduğu mecralardan biri haline geldi. Bu ilginç hediye de tamamen sosyal medya ile alakalı bir armağan! Eğer sizin de Sosyal Medya Bağımlısı bir sevgiliniz varsa, O'na hem dekoratif, hem de şık bir hediye vermeniz mümkün! Peki bu hediye nedir diye soruyorsanız, işte karşınızda üzerine 8 adet fotoğrafınızı taşıyacağınız, ortasında Instagram Logosu bulunan Size özel Instagram Kare Yastık!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Bayan Sevgiliye İlginç Hediye & Google Bardak


Dünyanın En Mutlu Çifti?,"En Yakışıklı Türk Erkeği?","Kainatın en sevimli kızı?" farz edin ki, Google'a bu tarzda sorular soruyorsunuz ve Google da size kız/erkek arkadaşınızın ismi ile birlikte resimlerini gösteriyor. İşte bu sıra dışı ve hoş sürprizi sevgilinize Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak ile yapabilirsiniz. Düşünebiliyor musunuz, Google Bardakla sevgilinize hem çay/kahve içerken kullanabileceği güzel bir kupa armağan ediyor, hem de etkileyici bir sürpriz yapıyorsunuz! Sevgiliye ilginç hediye ne alınabilir dersiniz, özellikle kız arkadaşınıza bu şekilde bir hediye vererek, unutamayacağı güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

İlginç hediyeler

Kama Sutra Oyun Kağıtları


Sevgilinizi çok şaşırtacak, muhtemelen birazcık da baştan çıkartacak, bir diğer ilginç hediye ise, Kama Sutra Oyun Kağıtları! Üzerinde cinsel pozsiyonların karikatürize edildiği bu poker kağıtlarıyla geceler çooook uzun olacak! Hem gecelerinize renk katmak, hem de heyecanlı dakikalar geçirmek isteyenler için Kama Sutra Oyun Kağıtları, 54 farklı cinsel pozisyon ile işte karşınızda! Bayan sevgilinizi çok şaşırtacak Kama Sutra Pozisyon Kağıtları ile aşk hayatınıza rengarenk bir eğlence katabilirsiniz.

Erkek sevgiliye ilginç hediyeler

Erkek Sevgiliye İlginç Hediye & Kitap Kasa


Tüm önemli ve değerli eşyaları, kimsenin fark edemeyeceği kitap şeklindeki kumbaraya koyabilirsiniz. Orijinal bir kitap şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç kumbarayı gerçek bir kitaptan ayırt edebilene aşk olsun! İçerisine paranızı, mücevherlerinizi, çek, senet ya da takılarınızı koyabileceğiniz Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara ile işiniz bittiğinde, kitaplığınıza geri koyabilir ve güvenle uyuyabilirsiniz! Üzerinde İngilizce ifadeler ile "The New English Dictionary" yazılı bu özel kumbara, sevgilinize armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!

Erkek sevgiliye ilginç hediyeler

Erkek Sevgiliye İlginç Hediyeler - Sihirli Kupa Bardak


Soğuk haldeyken simsiyah, içerisine sıcak içecek konulduğu zaman ise, renk değiştirerek (beyazlaşarak) üzerindeki fotoğraf baskısını dışarı gösteren sihirli kupa ile erkek arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Üzerine dilediğiniz fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz sihirli kupa bardak, sevgilinize verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri. Şansızlıktan yakınan erkek sevgilinize, moral niteliğinde ilginç bir armağan verebilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan Şanslı Kupa Bardak üzerine erkek arkadaşınızın ismini yazdırın ve şans dileklerinizi bu şekilde iletin! Farklı tasarımı ve üzerinde yer alan zarlar ve poker kağıtları ile son derece şık!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Karakterli Çim Adamlar


Sevgilinize, şirin mi şirin çim adamlardan hediye ederek, evinde keyifle uğraşabileceği güzel bir hobi edinmesini sağlayabilirsiniz. Karakterli çim adamlar, birbirinden farklı modelleri ile evlerin, ofislerin yepyeni neşesi olmaya aday! İçerisinde korsan çim adam, müzisyen Çim Adam, güzeller güzeli kraliçe çim adam, kızıl derili ve külhanbeyi çim adam modelleri bulunan bu enteresan ürünlerle hayatınıza uzayan yemyeşil saçları çim adam neşesi katabilirsiniz. 

Sevgiliye ilginç hediyeler

Sihirli Yumurta


Kız arkadaşıma hediyem ilginç olduğu kadar, duygularımın da bir yansıması olsun diyorsanız, sevgilinize yapraklarında sevgi dolu mesajlar açan, sihirli yumurta da hediye edebilirsiniz. "Seni Özledim","İyi şanslar","Doğum günün kutlu olsun","Seni Seviyorum" modelleri bulunan Sihirli Yumurta, sevgilinize en ilginç hediye seçeneklerinden biri. Sihirli yumurtalar hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız, şu yazımıza da göz atabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Sihirli Yumurta

sevgiliye ilginç hediye fikirleri

Sevgiliniz için İlginç Hediye Önerileri - Notlu Saat


Gökyüzü sizin için, çok geniş ve engin bir huzur kaynağı ise, evinize gökyüzünün renklerini ve gökyüzüne ait bir tasarımı taşıyabiliriz! Kişiye Özel Notlu Saat, üzerinde yer alan rengarenk not kağıtları ile evinize bambaşka bir hava katıyor! Evinize tarz ürünler koymaktan ve kullanmaktan hoşlanıyorsanız, bu ürünler içerisine bir de Notlu duvar saatini de koymalısınız! Erkek arkadaşınıza özel günler için kullanışlı ve ilginç bir hediye düşünüyorsanız Bu Duvar Saati tam size göre!

sevgiliye ilginç hediyeler

Erkek Sevgiliye Alınabilecek İlginç Hediyeler & 100 Dolar Cüzdan


Hadi pamuk eller ceplere. İyi ve güzel huyları olduğu kadar, söz konusu hesap ödemeye geldiğinde kesinlikle geride durmayan, son kuruşuna kadar tüm parasını sizinle paylaşmaya çalışan erkek arkadaşınıza en ilginç hediyelerden biri olan Dolar Cüzdan karşınızda. Her zaman, Cömertliği ile sizi maddi anlamda her zaman çeken arkadaşınıza sürpriz ve ilginç bir hediye vermek isterseniz, 100 dolar görünümündeki bu cüzdan tam size göre. 100 Amerikan Doları şeklinde tasarlanmış olan 100 Dolar Cüzdanın, 6 adet kredi kartlık bölmesi, 2 adet kimlik ve banknot koyma gözü bulunuyor.

erkek sevgiliye ilginç hediyeler

Bayan Sevgiliye İlginç Hediyeler - Mikser Kupa Bardak


Kahvenizi nasıl isterdiniz? Yoğun iş yaşamı içerisinde sıcak bir kahve çok şey ifade eder! Güzel hazırlanmış bir kahvenin lezzetini son damlasına kadar almak isterseniz, ya elinizde bu kahveyi sürekli karıştırmak için bir kaşık olması gerekecek, ya da size çok pratik bir çözüm sunan Mikser Kupa Bardak gerekecek! Düğmesine bastığınız anda, içindeki kahveyi karıştıran ve lezzetini arttıran Mikser Kupa Bardak kız arkadaşınız için düşünülebilecek en ilginç hediyelerden biri!

sevgiliye ilginç hediyeler

12 Farklı Renkten Oluşan Saç Tebeşiri


Sevgili bayanlara çok güzel bir haberimiz var! Saç Tebeşiri ile, istediğiniz an saçınızın rengini değiştirebileceğinizi söylesek, bu sizi mutlu eder mi? Bize göre çok eder! Sağlık açısından herhangi bir yan etkisi bulunmayan Saç Tebeşirleri ile ruh halinize göre saçınızı istediğiniz renge boyayabilirsiniz! Saçlarınızda mor rengi mi görmek istiyorsunuz! Bunu hemen o an gerçekleştirebiliyorsunuz! İster mor, ister pembe, ister yeşil, ister mavi! Keyfiniz nasıl görünmek istiyorsa, bu renklerden dilediğinizi saçınıza kullanabilirsiniz! Tekrar eski saç rengine mi ulaşmak istiyorsunuz? Bu da çok kolay! İstediğiniz an boyalı tebeşirlerden saçlarınızı tek yıkama ile arındırıyorsunuz! Saç Tebeşiri ile özgürlük size bir adım daha yakın oluyor! Akşam rock konserine mi gideceksiniz? Hemen Rock Müzik havasına girmek için saçınızın rengini değiştirip, ortamın gerektiği görünüme girebilirsiniz! Saç Tebeşirleri ile ruhunuzu özgür bırakmanın zamanı geldi! Bu şahane ve aynı zamanda sıra dışı ürünü, kız arkadaşınıza hediye edebilirsiniz!

Sevgiliye alınabilecek ilginç hediyeler

Kişiye Özel Aşkın Çekim Gücü 2'li Yastık Seti


İlginç ve üzerindeki çöp adam çizgileri ile kahkaha dolu eğlenceli yastıklar ister misiniz? Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları ile eşinize veya sevgilinize olan aşkınızı, muzipçe çizgilerden oluşan çöp adamlar ile anlatın! 4 farklı modeli bulunan bu yastıkların üzerindeki çizgi adamlar aşkı en eğlenceli biçimi ile anlatıyor!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Kişiye Özel Aşkbiyotik


Kız arkadaşınızı kahkahaya boğacak ve aynı zamanda O'na olan aşkınızı da bir kez daha pekiştirecek ilginç bir hediye daha karşınızda. Gülüşüne, bakışlarına, kaşına, gözüne hasta olduğunuz sevgilinize ilaç gibi gelecek ilginç bir hediye vermek ister misiniz? İlaç kutusu şeklindeki Aşkpirin, aşkınıza derman oluyor. Üzerine isimlerinizi yazdırabileceğiniz, size özel prospektüsüyla Kişiye Özel Aşkpirin, aşkına ilaç arayanlar için tasarlandı.

sevgiliye ilginç hediyeler

Kahve İçmeyi Seven Sevgilinize İlginç Kupa Bardak


Sevgilinize ilginç bir kupa bardak mı aramıştınız? Kupa bardak dünyasının en sıra dışı ürünü ile tanışmaya hazır olun! Sevgiliniz kahvesini sert içiyorsa, işte en az kahvesi kadar sert görünümlü bu kupa bardağı da çok sevecek! Çekiç şeklinde tasarlanmış olan ve görenleri kayrete düşürecek olan Çekiç Kupa bardak, kahve sever erkek arkadaşınıza verebileceğiniz son derece ilginç doğum günü hediyelerinden biri.

erkek arkadaşa ilginç hediyeler

Dinamit Görünümlü İlginç Alarm Saat


Hepimiz biliyoruz ki erkekler aksiyonu ve hareketi çok severler. Bu durumu özellikle erkeklerin film tercihlerinde de görebilmek mümkün! Mesela bayanlar daha çok romantik filmleri izlemeyi tercih ederken, erkekler ise vurdulu kırdılı, ajan, macera veya polisiye filmleri izlemeyi tercih eder. İşte bir erkeği film izlerken en çok heyecanlandıran anlardan biri olan bombayı etkisiz hale getirme sahnesi, bu ilginç saatin tasarımı için ilham kaynağı oldu. Macera filmlerinden hoşlanan sevgilinize ilginç bir hediye vermek istiyorsanız, bu saat tam size göre. Sevgilinize sabahları heyecanlı bir şekilde uyanmasını sağlayacak dinamit görünümlü alarm saat hediye edebilirsiniz.

sevgili için ilginç hediyeler

İstiridye LED Gece Lambası


Bir canlı tarafından meydana getirilen en değerli taş, biliyorsunuz ki inci taneleridir. İşte bu hediye de kalbinizdeki inci tanesine gelsin. Göz bebeğiniz, inci taneniz sevgilinize geceleri huzur içerisinde uyumasını sağlayacak olan İstiridye Kabuğu Şeklindeki bu gece ilginç lambasından hediye edebilirsiniz. Mavi, sarı, yeşil ve pembe renk alternatifleri bulunan İstiridye LED Gece Lambası, yatak odasına okyanus ışıltısı taşıyor. 

ilginç hediyeler
Ters şekilde durmuş bir bardak ve içerisinden masa üzerine sanki kahve dökülüyormuş gibi bir tasarıma sahip! Aslında masaya dökülen bir şey yok çünkü görmekte olduğunuz bu ilginç ürün aslında bir çalışma lambası! Adı da Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası! Öğrenci bir sevgiliniz varsa,ya da sevgiliniz sürekli olarak masa başında, bilgisayar karşısında çalışan biriyse, Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası Ona doğum gününde verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri. Bu ilginç ürünle birlikte sevgilinizin çalışma masasına renk ve tarz katacaksınız!

ilginç hediyeler

AntSpace-Karınca Evi


Çok daha mı ilginç hediye istiyorsunuz? O halde birlikte ilginç ürünlerin en zirvesine çıkalım. Şimdi sıkı durun! Bu dekoratif ve ilginç ürünle birlikte sizleri karıncaların hayatını gözlemlemeye davet ediyoruz. Siz de mini minnacık karıncaların dünyasını A'den Z'ye keşfetmek ister miydiniz? İçi özel bir besin jel ile doldurulmuş olan AntSpace-Karınca Evi ile, karıncaların nasıl sosyal canlılar olduğunu ya da nasıl birbirleriyle dayanışma içerisinde çalıştıklarını çıplak gözlerinizle bizzat göreceksiniz. Evinizde akvaryumlardan, muhabbet kuşlarından öte sıra dışı bir canlı görmek istiyorsanız AntSpace-Karınca Evi tam size göre. İster kendinize ofisinizde ya da evinizde bakmak için için satın alın, isterseniz de Bu sıra dışı ürünü ister bizzat 

en ilginç hediyeler

İlginç Hediyeler & USB Mini Buzdolabı


Dışarıya alevini iletmeyen ve özel bir madde olan biyoçözünür malzemeden hazırlanmış Mumluk Poşetlerin içerisindeki tea light mum, evinize inanılmaz romantik bir hava katacak! Mumluk Poşetler 10’lu Set ile neler yapılabilir? Yoğun bir iş günü ve yorucu bir koşuşturma sonrası kendinizi en rahat hissettiğiniz yer olan evinize attınız! Tealigt Mumun dinlendirici loş ışığı altında hafif bir müzik açıp, oturmaktan en çok keyif aldığınız rahat koltuğunuza güzelce kuruldunuz! Derken ayaklarınızı uzatıp, düşünce alemine daldınız! Bu hareketiniz, gün boyu yaşamış olduğunuz tüm olumsuzluklardan sizi arındıracaktır! İster açık havada, ister evinizde mükemmel bir dekoratif etki yaratacak bu özel mumları bayan sevgilinize de hediye edebilirsiniz!

ilginç hediye fikirleri

Sihirli Plazma Küre


Büyüleyici görüntüsü ile Sihirli ışıklar yayan küre ile, kendinizi adeta bir kahin gibi hissedeceksiniz. Bu ürününün detaylarını görmek ve fiyatını öğrenmek için resim üzerine tıklamanız yeterli. Yanınızdan bir an olsun bile ayrı kalmasını istemediğiniz iPhone 5 Cep telefonunuz, artık gecenin zifiri karanlığında bile rahatlıkla görebileceğiniz bir kılıfa kavuşuyor! Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı ile, geceleyin telefonunuz kendisini her yerden fark ettirecek! Fosforlu Sarı rengi ile telefonunuza mükemmel de bir görünüm katacak olan bu özel kılıfın ayrıca içerisine kredi kartınızı koyabileceğiniz bir de bölmesi bulunuyor! Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı, belki sevgiliye romantik hediyeler grubuna mensup bir armağan sayılmayabilir ama, son derece ilginç bir hediye olduğu kesin!

ilginç hediyeler

Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak


Sarı metal düğmeleri, pantolon cebi, kot pantolon dikiş izleri, mavi iplik tasarımıyla tam bir kot pantolon tasarımındaki ilginç Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak işte karşınızda! Erkek arkadaşınıza, hem masasına renk katacak, hem de çay/kahvesini keyifle yudumlayabileceği Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak hediye edebilirsiniz! Sıra dışı tasarımıyla diğer kupa bardakları açık ara sollayan Kot Kupa, hem ilginç hem de şık bir hediye alternatifi.

ilginç hediye fikirleri

LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü


Kitapları seven ya da geceleri bile aşırı şekilde ders çalışmaya düşkün bir sevgiliniz varsa, işte bu ilginç hediye de onun için! Sevgilinize ihtiyaç duyduğunuz anlarda genellikle "Hayatım! Haftaya sınavım var! Şimdi gelemem!", "Bitirmem gereken bir proje ödevim var!" deyip, teklifinizi geri çeviren bir erkek arkadaşınız mı var? O halde, amiyane tabiri ile erkek arkadaşınız "İnek" sözcüğünü çoktan hak etmiş bile! İşin şakası bir yana, LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü hem erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz çok eğlenceli bir hediye, hem de geceleri kitap okurken kimscikleri rahatsız etmeden kullanabileceği şahane de okuma gözlüğü.

Sevgiliye en ilginç hediyeler

Kalp Kulaklık Ayırıcısı


Aşkımı da paylaşırım, müziğimi de! Düşünün ki, sevgilinizle birlikte uzun bir otobüs seyahatine çıkmışsınız! Dağların vadilerin ormanların içinden geçiyorsunuz. Uzun uzadıya sohbetlerin ardından cep telefonunuzu çıkardınız ve sevdiğiniz müziği dinlemeye başladınız! Ama bir sorun var ki, sevgiliniz bu keyiften mahrum kalıyor. İşte sevgilinizle cep telefonunuzdan aynı müziği baş başa dinleyebileceğiniz kalp kulaklık ayırıcısı karşınızda! Tüm telefon modelleri ile uyumlu olan Kalp Kulaklık Ayırıcısı, sevgilinizle cep telefonunuzdan çaldığınız aynı müzikleri dinleme imkanı sunuyor. Kalp tasarımıyla da son derece romantik bir ürün sayabileceğimiz bu ilginç ürünü sevgilinize de hediye edebilirsiniz.

en ilginç hediyeler

Sevgiliye En İlginç Hediyeler - Eriyen Saat


Duvarlarınıza çok yakışacak olan dekoratif Eriyen Saat ile sizleri tanıştırmaktan iftihar ederiz! Son derece şık bir görünüme sahip olan ve tasarımıyla görenlerin dikkatini çekecek olan Eriyen Saat en favori ilginç hediyelerimiz arasında! Bu özel saatin zamanı gösteren yel kovan ve akrebi, erimiş haldeki duvar saati içerisinde nasıl dönüyor insan hayretler içerisinde kalıyor. Modern mekanlarda Eriyen Saat adeta Salvador Dali tablolarından kopup gelmiş gibi kendisini çok daha iyi sergileyebiliyor! Erkek sevgiliye hediye ne alınır derseniz, Eriyen Saati tavsiye edebiliriz.

bayana ilginç hediyeler

Kız Arkadaşa Tek Taş Kupa Bardak


Kız arkadaşınıza karşı bir nevi "Evlilik teklifi provası" yapmak ister misiniz? Üstelik son derece ilginç bir kupa bardak ile! Tek Taş Kupa Bardağın kulp kısmı adeta bir tek taş yüzük şeklinde tasarlanmış! Görenleri şaşkına çevirecek Tek Taş Kupa Bardak, hem çok kullanışlı hem de son derece sürpriz bir armağan!

bayan sevgili için ilginç hediyeler

Bayan Sevgiliye Seramik Ayakkabı Saksı


Görmekte olduğunuz bu ilginç ürün, yüksek bir hayal gücünün ve zarif estetik anlayışının ürünü! Topuklu ayakkabılardan esinlenilerek tasarlanmış olan ve yapı malzemesi olarak seramik kullanılan son derece dekoratif bir saksı! Görenleri büyüleyecek ve hayranlıkla izlemelerine neden olacak Seramik Ayakkabı Saksı, hem çiçeklerinizi daha iyi sergilemenize yardımcı olacak, hem de evinize farklı bir dekoratif hava katacak! Çiçeklerden hoşlanan ve evinde çiçek büyüten kız arkadaşa hediye mi arıyorsunuz? O halde Seramik Ayakkabı Saksı tam size göre!

sevgiliye ilginç hediye seçenekleri

Kendi Magnetini Yap 8’li Set


Sevgilinize, eşinize ya da kız arkadaşınıza ilginç ve sürpriz bir hediye nasıl hazırlanır, adım adım görelim isterseniz! İlk önce, kendinize ve sevgilinize ait yüksek çözünürlükte yüz fotoğrafları seçiyorsunuz! Hediye sitesine seçmiş olduğunuz bu yüz fotoğraflarınızı yüklüyorsunuz! Birinci aşama bu şekilde tamamlanmış oldu! Aslında sizin yapmanız gerekenler burada bitmiş oldu! 2. aşamada göndermiş olduğunuz fotoğraflar 8 eşit parçaya bölünüyor! Sizin yüzünüze ait 4 magnet (metal yüzeylere yapışma mıknatıs özelliği var) parça ve sevgilinizin yüzüne ait 4 parça! Elinize ulaşan 8 parça ile buzdolabı üzerinde adeta bir yapboz yapabilirsiniz! Sizin dudaklarınızı sevgilinizin dudağı yerine, sizin alnınızı sevgilinizin alnının yerine koyabilirsiniz! Nasıl küçük dokunuşlarla hayat daha eğlenceli bir hale geliyor öyle değil mi?

ilginç hediyeler

Tablo Manzarası ile Uyumlu Yanıp Sönen Işıklı Tablolar


Baktığınızda adeta kendinizi o manzaranın içinde bulabileceğiniz Işıklı Tablolar, "Eniyihediyefikirleri.com" farkı ile sizlerle! 3 farklı modeli bulunan ve içerisindeki manzarayla uyumlu bir şekilde yanıp sönen ışıkları, bu tablolara bakan kişileri kendisine hayran bıraktırıyor! Elinizde çayınız ya da kahvenizle bu tablolara bakarken, kendinizi adeta gerçek bir köprü manzarası karşısında oturuyormuş gibi hissedeceksiniz! Köye manzarası ve yanan mum manzarası Işıklı Tablolara ait diğer 2 model! Özellikle yatak odanız için Yanan Mum Tabloları tavsiye ediyoruz!

erkek sevgili için ilginç hediye

Spor Ayakkabı Şeklinde Kalemlik


Çalışma masanızda spor bir ayakkabının olması herhalde ki görenlerde ciddi bir şaşkınlığa sebep olacaktır! Rengarenk tasarımları ile Spor Ayakkabı Kalemlik, rutin giden iş yaşamınıza masanızdan başlayarak eğlence ve renk katacak! Her dönem moda ve tarz olmayı başaran bez spor ayakkabılar, bu sefer hayatımıza rengarenk kalemlikler olarak döndü! Sevgilinize ilginç ve orijinal bir hediye vermek isterseniz bu ürün beklentilerinizi karşılayacak düzeyde!

ilginç hediyeler

Retro Cep Telefonu Ahizesi


Cep telefonlarının yaymış olduğu olumsuz radyasyon etkileri bile, bizi bu akıllı cihazlardan alı koymaya yetmiyor! Ancak şimdi önereceğimiz ürün, cep telefonlarının yaydığı ve sağlık açısından zararlı radyasyon etkilerini minimize edecek, hem de sizi geçmişe götürecek bir ürün! Nostaljik Telefon Standı ile günümüz teknolojisini ve eski teknolojiyi bir arada kullanabilme imkanı bulacaksınız! Eski masa üstü telefonları şeklinde tasarlanmış olan Nostaljik Telefon Standı içerisinde cep telefonunuzu koyun ve konuşmalarınızı tıpkı eskiden olduğu gibi ahizeli telefonlar ile yapmanın keyfine varın! Bu ürünü kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, erkek sevgilinize hediye de edebilirsiniz!

erkeğe ilginç hediye fikirleri

Araba Lastiği Masa Telefonu


Araba sevdalıları ve Otomobil tutkunu erkeklere, müjde! Araba Lastiği Masa Telefonu, adeta orijinal bir araba lastiği şeklinde yorumlanmış bir masa üstü telefonu! Telefon çaldığında içinde yanan ışığı ile görenleri adeta büyülüyor! İş yerinize veya evinize farklı bir ambiyans katmak ve otomobillere olan sevdanızı evinize taşımak isterseniz, Araba Lastiği Masa Telefonu ideal bir ürün!

ilginç hediyeler

İlginç Tasarımlar - İpli Mandallı Resimlik


En güzel fotoğraflarınızı ipe sermenin zamanı geldi! İpli ve Mandallı Resim Çerçeveleri içerisine, ister çocuğunuzun resim çalışmalarını asın, ister sevgiliniz ile çıktığınız tatilin fotoğraflarınız! Bulunduğunuz mekana farklı ve otantik bir hava katmak için İpli Mandallı Resimlik düşünülebilir!

sevgiliye en ilginç hediyeler

Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati


En çok da onun size şarkı söylemesini mi seviyorsunuz? O halde erkek sevgilinize, size söylediği en güzel aşk şarkıları için, şık bir hediye ile teşekkür etme zamanı geldi! Kişiye Özel olarak hazırlanan Plak Tasarımlı Duvar Saati orijinal plak şeklinde tasarlanmış ve üzerine sizin belirleyeceğiniz isimin basılacağı çok şık bir duvar saatidir! Bu ürünü kişiye özel hale getirebilmeniz için doldurmanız gereken iki boş alan bulunmaktadır. Birincisi isim ve soy isim kısmı ki bu alana sevgilinizin isimini girin. İkinci kısım ise Albüm İsmi kısmı. Bu bölüme de yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanarak bir Albüm ismi yazabilirsiniz. Dilersen,z sevgilinize Onu sevdiğinizi belirten romantik bir mesajı da Albüm ismi olarak belirtebilirsiniz. Aynı kategorideki diğer kişiye özel hediyeler için lütfen tıklayın! Kişiye Özel Hediyeler

ilginç hediyeler

Fincanlı Duvar Saati


Alıcılarınızın ayarları ile oynamayın! Evet gördüğünüz ürün, tabağı ile birlikte bir kahve fincanı! Fincan Duvar Saati, bilim ve pratik aklın buluşması ile ortaya çıkarılmış süper bir tasarım! Görenlerin hayranlıkla tekrar tekrar bakmak isteyeceği Fincanlı Duvar Saati, mutfaklara bambaşka bir hava katacak! Klasik bir duvar saatinde bildiğiniz ne varsa hepsini unutun! Çünkü Fincanlı Duvar Saatinde ne bir akrep, ne de bir yelkovan var! Sıra dışı ve orijinal bir tasarım olan Fincanlı Duvar Saati, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!

Himayala Tuz Lambası

Himayala Tuz Lambası


Bütün gün işte çalıştınız! Onlarca telefona cevap verdiniz, iş yerindeki bir çok problemi çözmek için dakikalarca kafa patlattınız! Bu ve buna benzer sebeplerle hem beyniniz, hem de bedeniniz oldukça yoruluyor! Şimdi artık dinlenme zamanı! Ancak evinize döndüğünüzde ayaklarınızı uzatmanıza rağmen hala kendinizi rahatlamış hissetmiyor musunuz? Acaba bunun nedeni, evinizdeki elektrikli aletlerden kaynaklanan radyasyon olmasın? Evinizde, televizyon, buz dolabı, çamaşır makinesi, bilgisayar, cep telefonu, saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi gibi bir çok elektrikli alet nedeni ile ortama radyasyon yayar! Himayala Tuz Lambası ise, hem radyasyonu azaltır, hem de ortama yaydığı negatif iyonlar ile kendinizi daha iyi hissetmenizi neden olur! Kendinizi, tıpkı buz gibi bir akar suyun içine ayaklarınızı sokmuşsunuz gibi hissetmenizi sağlar! Aynı zamanda gece lambası olarak da kullanabileceğiniz Himayala Tuz Lambası, ilginç olduğu kadar, son derece de faydalı bir armağan!

sevgiliye hediyeler

Sevgi Dolu Kişiye Özel Kalp Mouse Pad


Aşkınızı her yere taşımak isteyenlerden misiniz? O halde bu eşsiz fırsat ayağınıza kadar geliyor! Üzerinde dolu dolu aşk ve sevgi temaları yer alan Kişiye Özel Mouse Pad'i kişiye özel hale getirerek, ister masanızın üzerinde bir süs olarak kullanın, ister mosepad olarak kullanın. Sevgi dolu magnetler, sevgiyi ifade etmenin en farklı yollarından biri!

Kitap Tutucu Adamlar

Kitap Okumayı Seven Erkeğe Hediye - Kitap Tutucu Adamlar


Ders Kitapları, Romanlar, Dergiler, Ansiklopediler ve Sözlükler! Hepsi içerisinde pırlanta ya da hazine değerinde bilgiler taşır! Ancak, çoğu zaman bu kitap bolluğu çalışma odamızın da en büyük dağınıklık nedenidir! Kitaplığa gelişi güzel konan kitaplar bir yerden sonra öyle bir kargaşaya neden olur ki, gerçek anlamda ihtiyacınız olan kitabı bulup çıkartmak sorun olmaya başlar! İşte hem bu sorunun önüne geçmek, hem de kitaplığınıza dekoratif bir görünüm kazandırmak için Kitap Tutucu Adamlar imdadınıza yetişiyor! Dik konumda tutmak istediğiniz kitaplarınızın bir ucuna Kitap Tutucu Adamlardan bir tane, diğer ucuna bir tane koyduğunuzda tüm kitaplarınızı dengede tutmuş oluyorsunuz! Kitap Tutucu Adamlar, okuma meraklısı erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en ideal hediyelerden de biri!

sevgiliye değişik hediyeler

İlginç ve Romantik Bir armağan & Manyetik Kare Çerçeve


Etrafı son derece şık metal çerçeve ile kaplı ve içerisi mavi led ışıkları ile aydınlatılmış çok özel bir fotoğraf çerçevesi! Bu çerçeveyi sıradan resim çerçevelerinden farklı kılan en önemli özelliği ise, içerisinde yer çekimine meydan okuyan, boşlukta kendi ekseni etrafında dönen, size ait en özel fotoğraf karesinin bulunması! İçerisine iki adet fotoğraf yerleştirilebilen Manyetik Kare Çerçeve, evinizin ya da ofisinizin en dikkat çekici dekoratif elemanı olmaya aday! Manyetik Kare Çerçeve içerisinde, temassız bir şekilde kendi ekseni etrafında dönen fotoğraf, görenleri adeta büyüleyecek! İlginç olduğu kadar, aynı zamanda romantik de bir ürün olan Manyetik Kare Çerçeve, bayan sevgilinize hediye edebileceğiniz en ilginç ve sıra dışı ürünlerden biri.

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliye İlginç Hediye & Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi


Yukarıda yer alan manyetik fotoğraf çerçevesinin alternatifi olarak, Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi kalp şeklindeki tasarımı ile daha romantik bir görünüme sahip! İçerisine yerleştireceğiniz fotoğraf, temassız uzay boşluğunda kendi halinde dönüyor. Ortama yaydığı kırmızı ışıkları ile ister yatak odanızda bir gece lambası olarak kullanın, ister vitrinde dekoratif bir aksesuar olarak kullanın...

Saatli Tablolar

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri & Saatli Tablolar


Erkek sevgilinize, bünyesinde iki ürünü bir arada mükemmel şekilde taşıyan, dekoratif bir hediye vermek ister misiniz? Saatli tablolar, hem bir duvar saati olarak kullanılabilecek bir ürün, hem de soluk duvarlara canlılık katacak şık bir duvar tablosu! Saatli Tablolar, erkek arkadaşınıza almanız yönünde tavsiye edeceğimiz ilginç olduğu kadar şahane de bir ürün! 50 cm X 30 cm en ve boy değerlerine sahip ve hiç de hafife alınmayacak boyutlardaki Saatli Tablolara ait, farklı bir çok model bulunmaktadır. Eski klasik otomobillerden, Eyfel Kulesi manzarasına, İstanbul şehir manzarasından, Galata Kulesi'nin eşsiz görüntüsüne kadar bir çok farklı model sizleri bekliyor!

sevgiliye ilginç hediyeler

Sevgiliye İlginç Hediyeler & Elma Hoparlör


USB Bağlantı kablosu ile bilgisayarınıza takıp, en sevdiğiniz müzikleri rahatlıkla dinleyebileceğiniz Elma Hoparlör, aynı zamanda ergonomik tasarımları ile de dikkat çeken ürünlerden! Bu hoparlörleri istediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz! Yeter ki, bağlayacağınız cihaz üzerinde USB Bağlantısı noktası bulunsun! Elma yemek, insan sağlığı açısından metabolizmaya ne kadar yararlı ise, Elma Hoparlörden yayılan müzikler de insan ruhuna o kadar faydalı! Adeta ortadan ikiye bölünmüş olan bu elmalardan eğlence fırlayacak! En sevdiğiniz müzikleri, en sevdiğiniz meyve olan elma hoparlörlerden dinlemek müthiş bir keyif olsa gerek! Elma Hoparlörü ister sevgilinize hediye edin, ister kendiniz kullanın! Kenarlarından yaydığı rengarenk LED ışıkları ile geceleri bile son derece şık ve göz kamaştırıcı...

Mıknatıslı Dev Anahtarlık


Ters "U" ya da bir başka değişle at nalı şeklinde tasarlanmış olan bu anahtarlık da yine sevgilinize hediye edebileceğiniz en ilginç armağanlardan biri. Bunun dışında bir de Posta Kutusu şeklinde anahtarlık modeli de bulunuyor. Kıpkırmızı rengi "Welcome" yazısı ile Posta Kutusu Anahtarlık, Anglosakson kültürünü evinize taşıyor! Özellikle uzun yıllardır İngiltere'deki evlerin kapı önlerinde kullanılan Posta Kutusu, klasik tasarımına sağdık kalınarak şimdi masanızın üzerinde çeşitli ufak eşyalarınızı saklamak için tasarlandı! İçerisine, anahtarlık, cep telefonu, mektup gibi özel eşyalarınızı koyabileceğiniz Posta kutusu, aynı zamanda sevdiklerinize verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!

İlginç ve komik hediyeler

Yorum Gönder

 
Top