z Anneye Resimli Cuma Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

anneye cuma mesajları

Annelerinizden uzakta yaşıyorsanız hep bir tarafınız buruktur diye düşünüyoruz. Onları her gün arıyor ve mutlaka hallerini hatırlarını soruyor olmalısınız. Bunun yanı sıra hiç atlamadan yaptığınız anneye Cuma mesajları gönderme aşamasında da sizlere en güzel mesajlar ile yardımcı olmak istiyoruz. Anneler genellikle çocuklarından gelen mesajları ve telefon aramalarını gün içinde hep beklerler. Günde birkaç kez arasanız bile sanki sizinle ilk kez konuşuyormuş gibi mutlu olurlar. Evlat ile anne arasında ki bu derin bağ elbette hiçbir şey ile kıyaslanamaz. Dolayısı ile sizler özellikle Cuma günleri annenizi aramayı ve hatırını sormayı unutmayınız. Hatta telefonda yüz yüze arasanız bile sonrasında mesaj olarak anneye Cuma mesajları göndererek onları ekstra olarak mutlu edebilirsiniz.

İşte bir anneyi sevindirmek ve mutlu etmek bu kolay. Annelere özel Cuma kutlama mesajları hazırladık. İçinde bolca yüklü duygular saklı. Bazıları görsel ile süslenmiş, bazıları derin anlamlar ile. Bizler herkese hitap eden Cuma mesajları hazırlamaya dikkat ediyoruz. Kısa ya da uzun, anlamlı ya da klasik bir söz ile. Amacımız Cuma gününüzü güzelleştirmek ve anlamlı kılmak olacaktır.

Cuma mesajları göndermek artık bir gelenek görenek haline geldi. Sizler de mutlaka Cuma günleri gün içinde birçok sevdiğinize Cuma mesajı çekiyor olmalısınız. Peki ya anneniz. Anneniz ilk hatırlayacağınız kişilerin başında gelmeli. Annenize Cuma mesajı göndererek onu her an hatırladığınızı gösterebilirsiniz. Özellikle annenizden uzakta yaşıyorsanız Cuma günlerini mutlaka önemsemelisiniz. Hem annenin bir hatır duasını almak hem de onun yüzünde bir tebessüm bıraktırmaktan daha güzel ne olabilir ki?

Sizler de ister annelerin yanında olun, ster uzağında. Hatta yan odada bile olabilirsiniz. Unutmamanız gereken onun Cuma gününü kutlamak olmalıdır. Anneler için Cuma günü mesajlarını sizler için hazırladık. Bu benim annem için çok özel dediğiniz mesajları seçerek ona bir tık ile gönderebilirsiniz.

Anneye Özel Cuma Mesajları

# Canım Anneciğim, Allah'ın Selamı Rahmeti, bereketi üzerine olsun! Mübarek Cuman Kutlu Olsun… Seni çok seviyorum…


# Cannet Anaların ayakları altındadır. Mübarek ellerinden öperim Canım Anam! Cuman hayırlara vesile olsun. Bizim için bol bol dua et!

anneye resimli cuma mesajları

# Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne. Cumanız mübarek olsun Anneciğim.


# Bugün Cuma Anneciğim. Ettiğin tüm dualar, kıldığın tüm namazlar Rabbimin nezdinde inşaallah karşılık bulsun. Allah sana sağlık ve afiyet versin. Cuman mübarek olsun.


# Güzeller güzeli Canım Anneciğim! Allah bu mübarek günde hepimizin günahlarını bağışlasın. Allah bizlere sağlık ve afiyet versin. Avuçlarını semaya açıp ettiğin tüm dualar bu mübarek Cumada kabul olsun. Seni çok seven evladın!


# Canım Anneciğim Mübarek Cuma Günü'nü kutluyorum. Dualarım seninle.

anneye resimli cuma mesajları

# Biricik Anneciğim. Senin o temiz kalbinle edeceğin her dua eminim ki karşılık bulacaktır. Seni çok seviyorum. Mübarek Cuma günün hayırlara vesile olsun. 


# Allah'tan bir dua gibi, Peygamber'den bir amağan gibi sevabın bol olsun Anneciğim! Sana Hayırlı Cumalar Dilerim…


# Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun…

anneye resimli cuma mesajları

# Bu mübarek Cuma Gününün tüm inananlar ve tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum… Cuman mübarek olsun Anneciğim.


# Allah'ım; inancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar…


# Canım Anneciğim; Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar dilerim…

anneye resimli cuma mesajları

# Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… İyi kullarını hayırlı, bedenlerimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl Yarabbi… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme… Hayırlı cumalar dilerim.


# Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Canım Anneciğim Cumamız bayram tadında olsun inşallah…


# Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Güzel gönlünüz iman, ahietteki mekanınız cennet olsun…  Hayırlı Cumalar Anneciğim…

anneye resimli cuma mesajları

# Bir gül kurur, kalpteki anne sevgisi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama bir anne asla unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim güzel anneciğim.


# Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar dilerim Anneciğim


# Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar Anneciğim…


# Ey rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar Anneciğim…


# Biricik Annem! Günümüz aydın, Cumamız Mübarek Olsun! Seni çok seviyorum Hayırlı Cumalar….

anneye resimli cuma mesajları

# Güzellikler içini aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinden tebessüm hiç eksilmesin. Sni çok seviyorum Anneciğim. Cumamız mübarek olsun!


# Alışmış dilimiz, fitne tadına, islâm zulmedermiş, güyâ kadına. Yalan söylüyoruz, Kur'ân adına; Yüce kelâmına, açmışız harbi Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyâna tâbî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Yâ Rabbi... AMİN.. AMİN. AMİN... Cumanız hayırlı ve kutlu olsun ..


# Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

anneye resimli cuma mesajları

# Ya Rabbi; gönlümün tesbihine umut boncukları dizdim tane tane. Her bir çekişte af diyerek sığındım rahmetine. Hayırlı Cumalar.


# Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar. Cumanız mübarek olsun…


# Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında bilginiz var mı… O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir. Dualarınız kabul olsun… Hayırlı Cumalar…


# Cumanız mübarek olsun Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim. önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

anneye resimli cuma mesajları

# Ya Rabbi; sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle dualarımızı kabul eyle. Cumamız mübarek olsun.


# Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı nurlu cumalar…

anneye resimli cuma mesajları

# Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.


# Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı Cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük Allah vardır. Cumanız Mübarek Olsun.


# Ey Rabbim dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma… Hayırlı cumalar…

anneye resimli cuma mesajları

# Allahım! Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!


# Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi… Hayırlı cumalar…

anneye resimli cuma mesajları

# Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında babanın Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem'den bir hadis rivayet ettiğini duydun mu? diye sordu. Ben de: Evet, duydum. Babam, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem'i şöyle buyururken işittiğini söyledi: "O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir."


# Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en kuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar… En güzel günün cuma bayramın olsun…


# Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.


# Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# Allahım! Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!


# Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. Hayırlı Cuma'lar.


# Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed'imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Cumamız mübarek olsun…


# Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

anneye resimli cuma mesajları

# Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allah dilediğini verir. (Hadis-i Şerif)


# Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor, Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun. Selam ve DUA ile hayırlı cumalar…! “Bahar Balak Bozoğlu"


# Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.


# Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.


# Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.


# Günlerin en değerlisi cumadır. Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır. Cumanız Mübarek Olsun.


# Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur'ana, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.


# Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise, Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.


# Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim. Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.


# Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir ırmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


# Şeytandan yaradana sığın ki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar.


# Ya Rabbi; gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar…


# Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar…


# Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun Cumanız Mübarek Olsun


# Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…


# İnsan; geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir… Allah bizi şikayet edenlerden değil şükredenlerden eylesin. Hayırlı cumalar…


# Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin.


# Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Hayırlı cumalar…


# Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım…


# Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar…


# Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur'an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…


# Ey Allah'ım; yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme darda ve muhtaç koyma.


# Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

anneye resimli cuma mesajları

# Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağanak sağanak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun… Cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun…


# Allah'ım, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cumamız Mübarek olsun…


# Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun…


# Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.


# Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.


# Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar…


# Yakınlık ne zamanla ne mekânla sınırlıdır. Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun…

anneye resimli cuma mesajları

# Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır. Hıyanetten ki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden sana sığınırım.


# Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı zaman, hemen Allah'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilmiş olsanız, elbette bu,sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi /9)


# Selamun Aleykum " Eğer Din, Ölümden önce bir işe yaramazsa, Ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır " Hayırlı Cumalar!

anneye resimli cuma mesajları

# Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.


# Allah'ım, peygamberin Muhammed (s.a.v) in hürmeti için senden istiyorum, sana yöneliyorum. Bu mübarek gün dualarımızı kabul eyle. Hayırlı nurlu cumalar…


# Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

anneye resimli cuma mesajları

# Ey Rabbimiz; bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tövbemizi kabul et. Zira tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sensin… (Bakara, 128) Alemlerin efendisine salat-ü selam(a.s.m) ile… Hayırlı Cumalar dua ile…


# Rabbimiz! güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız sana arz ediyoruz. Cumanız mübarek olsun


# İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

anneye resimli cuma mesajları

Yorum Gönder

 
Top