z Erkeğe Yılbaşı Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Erkeğe Alınabilecek yılbaşı hediyeleri
Yanılıyor muyum acaba; Meğerse erkek arkadaşına, kocasına, babasına ya da sevgilisine yılbaşı hediyesi bulamamaktan şikayetçi ne çok kadın varmış öyle? "Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır?" sorusunun peşine takılıp, aklına herhangi bir hediye düşüncesi gelmeyen ve yakın dostlarından erkekler için yılbaşı hediye fikirleri sorup soruşturan ne çok bayan var. Abartmıyorum, cidden de durum aynen size aktardığım gibi... Acaba, hediye fikirleri veren bir sitede yazılar yazıyorum diye mi bu durum dikkatimi bu kadar cezbetti? Yoksa benim yaşadığım algıda seçicilik durumu filan mı? Belki de ben bu durumu kendime paranoya yapıyorumdur kim bilir:) İşin şakası bir yana da, bu durumdan şüphelenmeye başladım. Sonra bir kaç bayan arkadaşıma konuyu açtım ve sahiden de yanılmadığımı büyük bir mutlulukla gördüm. Yani anlayacağınız; sizin gibi diğer hemcinsleriniz de şu günlerde cayır cayır hayatındaki o özel erkeğe yılbaşı hediyesi aramakla meşgul. Özellikle 2015 yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde, ayak üstü bile hangi bayana rastlasam ya da hangi sohbette katılsam, erkek arkadaşıma, sevgilime, kocama yılbaşı hediyesi arıyorum bir fikrin var mı acaba? diye benden hediye önerileri soruyor. Ben de bu işin kompedanı olarak diğer bayanlara da bir faydam dokunur düşüncesiyle, oturup erkeklere alınabilecek yılbaşı hediyeleri başlıklı bir yazı kaleme almaya karar verdim. Sevgilisine, babasına, eşine, kardeşine veya erkek arkadaşına yılbaşı hediyeleri araştıran Bayan ahali! İşte bu yazı sizin için hazırlandı.

Aslına bakarsanız, erkeklere yılbaşı hediyeleri bulamamakta bayanlar çok da haksız sayılmazlar. Çünkü hediye dünyasında varsa yoksa her şey, tamamen kadın merkezli hazırlanmış. Takılar, aksesuarlar, çantalar, bakım ürünleri, mücevherler, giysiler kısacası her şey bin bir çeşit. Zavallım erkekler ise, maalesef biraz bu işin kıyısında tutulmuş ve onlar için kısıtlı seçeneklerde hediyeler oluşturulmuş. Böyle bir düzen veya yapı oluşunca da kadınlar için erkeğe klasik hediyeler seçmenin ötesinde yapacak pek de bir şey kalmıyor. Normalde bakarsanız bu durum sadece yılbaşı için değil, erkeğe hediye almaya karar verdiğimiz tüm özel günlerde yaşadığımız bir şey. 

Peki biz bayanlar ne yapacağız şimdi? Hayatımızdaki özel erkek için şöyle adam gibi, kaliteli, gösterişli, anlamlı veya orijinal bir yılbaşı hediyesi bulamayacak mıyız? Neyse ki, Siz Değerli Okurlarımıza yılbaşı için erkeğe alınabilecek hediye fikirleri oluşturduk. Bu şekilde üzerinizdeki hediye kararsızlığınızı bir nebze de olsa üzerinizden atmış olacaksınız belki de. Peki bu yazımızda neler bulabileceksiniz? Hemen söyleyelim. İçerisinde; yılbaşına anlam katacak ve erkekleri pek bir mutlu edecek kişiye özel hediyeler; erkeğin gözlerini yuvalarından fırlatacak, inanılmaz derecede şaşırtıcı ilginç yılbaşı hediyeleri; romantizmi ile kalpleri mutlulukla saracak, sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek romantik yılbaşı hediyeleri bulacaksınız.

Erkeğe Yılbaşı Hediyesi Ne Alınabilir?


Erkeğe yılbaşı hediyeleri

Erkeğe Özel Yılbaşı Hediye Seti


Aynı set içerisindeki 3'ürün de erkeğin en sevdiği ve keyif aldığı hobileriyle ilgili. Kahve içmekten hoşlanan erkeklere kupa bardak, sigara kullanıcıları için çakmak ve kitap kurdu erkeklere de kitap ayracı. Yılbaşı mesajınıza ve armağan edeceğiniz kişinin ismine özel olarak düzenlenmiş çakmak, kupa bardak ve kitap ayracından oluşan 3'lü hediye seti işte karşınızda. Yeni yılda erkek sevdiklerinize armağan edebileceğiniz, sade tasarımlı oldukça da şık bir hediye seti. İsim ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak, kupa bardak, çakmak ve kitap ayracından oluşan Yılbaşına Özel 3'lü Hediye Setiyle babanıza, patronunuza, erkek kardeşinize ya da eşinize yeni yılın en hoş armağanlarından birini verebilirsiniz.

erkeklere özel yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Atatürk Resimli Kitap Ayracı


Bir ulusa kahramanlık destanı yazdıran ve 7'den 70'e herkesi tek yürek etrafında birleştiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün üzerinde resminin yer aldığı Kişiye Özel Kitap Ayracı. Sevdiklerinize 2016 yılbaşının mana yönüyle en değerli hediyelerinden biri işte karşınızda. Üzerinde Atatürk resmi bulunan ve hediye edeceğiniz kişiye özel mesajınızı yazdırabileceğiniz acayip derecede şık bir kitap ayracı. Aynı zamanda çocuklarınızın hem Atatürk Sevgisini pekiştirecek olan ve Kitap okumayı daha da fazla sevdirecek olan Atatürk Resimli Kişiye Özel Kitap Ayracı, erkler için de en güzel yılbaşı hediyelerinden biri.

erkekler için yılbaşı hediyeleri

Erkek Arkadaşınıza Romantik Aşk Yastıkları Hediye Edin


Bir hayli şaşırtıcı ve bir o kadar da şık 2'li yastık setleri ile erkek arkadaşınıza rüya gibi bir yılbaşı armağanı verebilirsiniz. Biri sizin, diğeri ise sevgilinizin fotoğrafına özel olarak hazırlanacak, üzerine isimlerinizin yazılmasıyla da anlamına daha özel bir anlam katacak olan 2'li Sevgili yastıkları sımsıcak renklerle dizayn edildi. Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır diye köşe bucak romantik yılbaşı hediyeleri arıyorsanız, aşk yastıklarını önemle tavsiye ediyoruz.

erkeğe yılbaşı hediyesi

Plakasında İsim Yazılı Vosvos Oyuncaklar 2'li 


2016 Sizin yılınız olsun! İşte karşınızda yeni yılın en şirin oyuncakları! Hem de plakasında isimleriniz yazılı olarak. Araba meraklısı bir sevgiliniz varsa, plakasında her ikinizin isimlerinin yer aldığı Sevgiliye Özel Vosvos Araba hediyesiyle mutluluktan havalara uçacak! 1967 model Volkswagen Beetle (Tospağa) referans alınarak hazırlanmış olan Oyuncak Vosvoslar, erkek sevgiliniz için tam anlamıyla nokta atışı bir yılbaşı hediyesi olacak.

Kişiye Özel Taba Rengi Kartvizitlik Cüzdan

İsme Özel Gerçek Deriden Kredi Kartlık-Kartvizitlik


Erkeğe Yılbaşı Hediye Seçeneklerinden biri de bu özel cüzdan! Aslına bakarsanız modern cüzdan desek daha yeridir. Hem taşıması kolay, hem çok şık, hem çok prestijli, hem de erkek için gerçek anlamda bir ihtiyaç! Son yıllarda erkek cüzdan modasında kredi kartlık ve kartvizitlikler oldukça popüler hale geldi. Siz de bu yılbaşında erkek sevgilinize, babanıza veya eşinize kendi ismine özel gerçek deriden imal edilmiş kartlık-kartvizitlik armağan edebilirsiniz. Yumuşacık dana derisinden üretilmiş olan Kişiye Özel Deri Kartvizitlik, hediye edeceğiniz erkeğin ismine özel olarak hazırlanıyor.

erkeğe alınabilecek yılbaşı hediyeleri

Esprili Noel Baba Yılbaşı Yastık


2016 yılbaşı için erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize esprili bir hediye vermek için bu yastık modeline ne dersiniz? Tonton dede Noel Baba'nın ak sakallı ve kırmızı şapkalı figürünün içerisine göndereceğiniz yüz resmi geliyor. Şık ve dekoratif görüntüsüyle de oldukça güzel bir yastık modeli olan Yılbaşı Noel Baba Temalı Kişiye Özel Yastık, erkeğe alınabilecek en şirin ve en etkili yılbaşı hediyelerinden biri.

erkeğe yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Siyah ve Lacivert Cüzdan


Spor kıyafet tercihinde bulunan erkekler için, kalıcı ve ömürlük bir hediye alternatifi düşünüyorsanız, kaliteli gerçek deriye sahip ve çift renk (Siyah-Lacivert) görüntüsüyle oldukça etkileyici Zenga marka cüzdan düşünebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlanacak bu özel deri cüzdanla, yılbaşı için oldukça anlamlı bir armağan verebilirsiniz.

erkekler için yılbaşı hediyeleri

Erkeklere Özel Deri Hediye Seti


Bir erkeğe yılbaşında ne hediye alınabilir ki? Erkeklere özel tasarlanmış aksesuar sayısı o kadar az ki, topu topu cüzdan, kemer, kravat, gömlek kol düğmeleri dışında saymak mümkün değil! Hepsi hepsi 3-5 parça şeyden ibaret. Üstelik renk alternatifi deseniz o da kıt! Sadece siyah veya kahve rengi. Ama hanımlar için öyle mi? Hepsi cıvıl cıvıl canlı renklerden oluşan bin bir çeşit aksesuar ve bir o kadar da renk/desen alternatifi sayabiliriz! Sözün özü, erkek arkadaşınıza, babanıza, patronunuza, dedenize kalıcı ve anlamlı bir yılbaşı hediyesi isterseniz, özel deri kutusu içerisinde satın alabileceğiniz kaliteli Cüzdan+kemer+anahtarlıktan oluşan erkeğe özel bu hediye setini düşünebilirsiniz.

erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır

Kişiye Özel Yılbaşı Kitap Ayracı


Kitap okuma alışkanlığı edinmiş ve elinden kitap düşürmeyen entelektüel erkeklere özel bir yılbaşı hediyesi önerimiz var! Üzerine dilediğiniz yılbaşı kutlama mesajlarınızı taşıyabileceğiniz, isme özel bir kitap ayracı! O kadar şık, o kadar göz kamaştırıcı ki, her kitabın sayfalarına çok yakışacak! Üzeri yılbaşı figürleri ve şampanya/kadeh desenleriyle süslenmiş olan Kişiye Özel Yılbaşı Kitap Ayracı, fiyatıyla oldukça uygun ve anlamlı yılbaşı hediyelerinden.

erkeğe alınabilecek yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı Hatırası Fotoğraf Çerçevesi


Siz değerli okurlarımız için veya sitemizi düzenli olarak takip edenler için tamamı yılbaşı için hazırlanmış ve ağırlıklı olarak da Kişiye Özel hazırlanan yılbaşı hediyeleri sunmaya özen gösteriyoruz. İşte bunlardan bir tanesi daha! Dört köşesi de yılbaşına özel süslerle dizayn edilmiş, şıkır şıkır bir fotoğraf çerçevesi. Eminiz ki, babanız, erkek arkadaşınız, eşinize veya kardeşiniz; içerisinde en güzel fotoğrafınızı sergileyeceği bu çerçeveyi çok beğenecek! Yılbaşı Hatırası Fotoğraf Çerçevesi içine, en beğendiğiniz fotoğraflarınızdan birini yerleştirerek, sevdiğiniz erkeğe en güzel yılbaşı hediyelerinden birini verebilirsiniz.

erkeğe yılbaşı hediye fikirleri

Yılbaşına Özel Süslü Fotoğraf Çerçevesi


Süslü Yılbaşı çam ağaçlarının zilleri, topları ve çan resimleriyle size özel fotoğrafınızın çerçeveleneceği; üzerine istediğiniz yılbaşı kutlama mesajlarınızı yazdırabileceğiniz harika bir yılbaşı fotoğraf çerçevesi! "Güzel bir yıl dilerim","Birlikte nice güzel yeni yıllara" gibi mesajlarınızla babanıza, kardeşinize, erkek arkadaşınıza harika bir yılbaşı hediyesi hazırlatabilirsiniz. Hemen belirtmeliyim ki, Size özel fotoğraf çerçevesi içerisine fotoğrafınızı kendiniz yerleştiriyorsunuz! Çerçeve size özel olarak hazırlanıyor ve teslim aldığınızda içine güzel bir fotoğrafınızı yerleştirerek sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

erkeğe özel yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Yılbaşı Temalı Mutfak Önlüğü - Erkek Modeli


Mutfağınızda enfes yemekler hazırlayan biricik kocanıza sürpriz bir yılbaşı hediyesi vermek ister misiniz? İşte bu armağan, sevgili kocanızı tüm yıl mutfakta tutmaya yeter:) Üzerinde yılbaşı kutlama sözlerinizin ve eşinizin isminin yer alacağı tamamen Ona özel bir mutfak önlüğü! Hem farklı, hem de orijinal bir hediye olacağından hiç şüphe yok! Size her zaman mutfakta yardımcı olan ve Siz evde yokken de güzel yemekleriyle sofranıza nefis yemekler hazırlayan biricik eşinize en farklı yılbaşı hediyesi işte böyle bir şey olsa gerek:)

erkeklere ilginç yılbaşı hediyeleri

Otel Resepsiyon Zili Şeklinde Esprili Aşka Davet Zili


Aşkınızla özel haberleşme aracınıza merhaba diyebilirsiniz:) Çünkü bundan böyle heyecanın ve adrenalinin yeni sesi, Aşka Davet Zilinden gelecek:) Sevgilinize aşk daveti göndermek istiyorsanız, Resepsiyon ziline dokunmanız yeterli. Heyecanlı aşk oyunlarının startını verecek olan Aşkda Davet Zili, sıra dışı bir yılbaşı hediyesi düşünenler için bir hayli ilgi çekici. Otellerdeki resepsiyon zili şeklindeki esprili tasarımıyla erkeklere verilebilecek en ilginç yılbaşı hediyelerinden biri:)

erkeğe yılbaşı hediyesi

Boş Kırmızı Karton Hediye Kutuları


Diyelim ki, erkek arkadaşınıza veya eşinize el yapımı sürpriz bir hediye hazırladınız. Büyük bir zahmete kalkışıp hazırladığınız bu hediyeye, küçük ve son bir dokunuşla mükemmel bir şıklık katabilirsiniz. İşte karşınızda boş halde satışa sunulan ve yılbaşının asil renklerinden biri olan KIRMIZI renge sahip hediye kutuları. Vereceğiniz yılbaşı hediyelerinin sunumuna dikkat ediyorsanız, işte karşınızda son derece şık hediye kutuları. 6 farklı boy seçenekleri ile kırmızı hediye kutuları yılbaşı hediyenize hak ettiği şık görünümü sokuyor. 

Erkeğe yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati


Yeni yılda zaman yine aşkınızla aksın. Erkek sevgilinize yılbaşı hediyesi mi arıyorsunuz? O halde en güzel fotoğrafıınızı ortaya çıkarma zamanı geldi. Sevgilinize yeni yılın en güzel sürprizlerinden birini Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati ile yapabilirsiniz. Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı ve yılbaşı mesajınızla anlamına anlam katacak bu duvar saati ile, erkek arkadaşınıza romantik bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz. Sevgilinize alabileceğiniz diğer yeni yıl hediyelerine şu başlıkta yer alan diğer hediyelere bakarak da karar verebilirsiniz; Sevgiliye Yılbaşı Hediyeleri

Erkeğe anlamlı yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Oscar Heykelciği Hediyesi


Erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize Oscar hediye etmek için yılbaşından daha iyi bir zaman düşünülemezdi. Yılın En'lerini Oscar ödülleri ile sevdiklerinize vermeye ne dersiniz? Üzerine "Yılın en iyi sevgilisi","Yılın en cömert kocası","Yılın en yakışıklı sevgilisi","Yılın en tatlı babası" gibi sevgi dolu mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Oscar Heykeli ile, sevdiklerinize onur verici bir armağan verebilirsiniz. Altın sarısı rengiyle gerçeğini aratmayan Kişiye Özel Oscar Heykelciği Hediyesi, hediye siteleri içerisinde tüm zamanların en çok satışı yapılan ürünlerinden biri. 

Erkeğe hediye

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Yılbaşı akşamı erkek arkadaşınızla ya da eşinizle baş başa yemek yemeyi hayal ediyorsanız, işte masanızdaki romantik mumları yakacak olan karizmatik çakmak karşınızda duruyor. Sevgilinize üzerinde göndereceğiniz fotoğrafın baskısıyla hazırlanacak Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak hediye ederek, tüm yıl boyunca cebinde mutlulukla taşıyabileceği bir çakmağa sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Erkeğe yılbaşı hediyesi olarak ufak, ucuz ve şık bir hediye arıyorum diyenler için Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak güzel bir seçime benziyor. 

Yılbaşı hediyeleri

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Ne tombala, ne sessiz sinema, ne şarkı yarışması, ne de bir başka oyun! Yılbaşı gecesine eğlence ve tebessüm katacak en güzel oyun karşınızda. Sevgilinize tam 130 parçadan oluşan ve üzerinde göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yer alacağı 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle armağan etmeye ne dersiniz? Yapboza ait tüm parçalar bir araya gelsin ve sevgilinizin kalbinde yer yerinden oynasın! Yaratıcılığınızı kullanarak yılbaşı gecesi 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile erkek arkadaşınıza ne sürprizler yapabileceğinizi hayal edin! Üzerine ister sadece kendi resminizi, isterseniz de birlikte yer aldığınız bir fotoğrafı ekleterek size özel bir yılbaşı puzzle'si hazırlatabilirsiniz. 

Erkek için yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık


Görenler için "Maşallah ne büyük aşk" dedirtecek Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık karşınızda. Sevimli kalp figürleri içerisine fotoğrafınızın yer alacağı bu romantik yastık ile, erkek sevgilinize unutamayacağı bir yılbaşı armağan verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık hem dekoratif, hem sevgi dolu, hem de aşkınızı bulunduğu her yerde ilan edecek anlamlı bir hediye seçeneği. 

Erkeğe yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti


Büyük bir heyecan ve coşkuyla "Evet" derken Ona "Seni Sonsuza Kadar Seveceğim" bakışını attığınız eşinize sürpriz bir yılbaşı hediyesi vermek ister misiniz? Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, tıpkı önceki yılbaşılarında olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda da eşinizin sımsıcak ellerini bırakmayacağınıza dair vereceğiniz sözü içeriyor. Bundan daha iyi, daha anlamlı ve daha güzel bir yılbaşı hediyesi düşünemiyoruz. Üzerinde gelin ve damat figürleri yer alan ve yanyana geldiğinde ancak anlam ifade eden Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti ile, eşinize en güzel yılbaşı hediyesini seçmiş olacaksınız!

Erkek için yılbaşı hediyeleri

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları


2015 Yılbaşı gecesi öyle kolay kolay biteceğe hiç benzemiyor. Kırmızı donlar, seksi kıyafetler, romantik anlar ve kırmızı noktalı dakikalar:) İşte yalnızca size özel dakikalarda aşk dolu bir oyun arıyorsanız, üzerinde pozisyon ve mekan zenginliği yer alan  Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları tam size göre. Sallayın zarlarınızı, evinizde kendinizi en be an farklı bir mekanda, farklı bir pozisyonda bulun! Mutfak, salon, oturma odası eya yatak odası artık şansınıza ne çıktıysa. Yılbaşına eğlence ve heyecan katacak Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları, size bir tık mesafede.

Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Yılbaşı Kupa Bardak


Çayınızı, kahvenizi yeni yılda aşkla yudumlayın. Son derece şirin ve yılbaşına özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Fotoğraflı Yılbaşı Kupa Bardak ile, erkek arkadaşınıza mutluluk verici bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. Kupanın kırmızı, beyaz zemini üzerinde Noel Baba, kar taneleri, sevgilinizle birlikte fotoğrafınız ve isimlerinizin yer alacağı romantik Sevgiliye Özel Fotoğraflı Yılbaşı Kupa Bardak, erkeğe alınabilecek en güzel yılbaşı hediyelerinden biri.

Erkeğe yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Yılbaşı Noel Baba Kupa Hediyesi


Erkek Arkadaşınıza hem kupa bardak hediye edin, hem de bu şirin kupa bardakta O'nu Noel Babaya çevirin. Kişiye Özel Yılbaşı Noel Baba Kupa, yılbaşının en eğlenceli, en kahkaha dolu armağan seçeneklerinden biri. Düşünebiliyor musunuz, sevgilinizi bu kupa bardak üzerinde ak sakallı tonton Noel Baba'ya çevireceksiniz. Göndereceğiniz 1 adet fotoğrafla hazırlanacak olan ve üzerine sevgilinizin isminin yer alacağı bu kupa bardak, tüm yıl boyunca üzerinde en çok konuşulacak armağan seçeneklerinden biri. 

Erkeğe sürpriz yılbaşı hediyesi

Erkeğe Sürpriz Yılbaşı Hediyesi


Erkek arkadaşınıza yılbaşında klasik ama her zaman geçerliliğini koruyan bir hediye aldığınızı düşünelim. Elbette bu hediye öyle kuru kuruya verilmemeli. Mesela klasik bir armağan da olsa bu hediyeyi nasıl daha farklı ve romantik kılabiliriz? Bunun üzerine düşünelim isterseniz! Peki bu noktada size güzel bir fikir versek? İşte karşınızda hem nostaljik, hem de sürpriz içerikli mesaj Şişesi. İçerisine erkek arkadaşınıza en güzel yılbaşı kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz mesaj şişesi ile, sevgilinize unutulmayacak bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Erkeğe güzel yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Love Desenli iPhone Kılıf


Eminiz ki aklınıza hiç, sevgilinizin telefonuyla O'na yılbaşında güzel bir sürpriz yapabileceğiniz düşüncesi gelmemişti. İşte övünmek gibi olmasın ama burası hediye fikirleri dünyası! İşte bu fikri de biz size verlim! Neden yılbaşında erkek arkadaşınıza üzerinde fotoğrafınızın basılı olacağı ve isimlerinizle anlamını katlayacak Kişiye Özel Love Desenli iPhone Kılıf hediye etmiyorsunuz? Kişiye özel olarak hazırlanan bu kılıf ile sevgilinize hem romantik, hem de anlamlı bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. 

yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata 


Sevgilinizle yılbaşı gecesini ister denize karşı arabanızı çekerek baş başa havai fişeklerini izleyerek geçirin, isterseniz de bulunduğunuz şehirin en kalabalık meydanına giderek yılbaşına birlikte girin. İşte o özel gecede ağzınız tatlanacak ki, kalpleriniz ısınsın, dudaklarınızından romantik sözler çıksın! İçerisinde bulunan çikolata harflerle istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata, erkeğe alınabilecek en güzel yılbaşı hediyesi! Hem çikolata, hem de harf özelliği taşıyan bu özel çikolata, lezzetli olduğu kadar sevgi dolu bir armağana dönüşecek.

yılbaşı hediyeleri erkek

Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak


Bu sevgi, dün olduğu gibi, yarın da, sonsuza kadar sürsün! Biricik eşinize, yılbaşının en anlamlı armağanını Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak ile verebilirsiniz. Üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan, erkek arkadaşınızla birlikte isimlerinizin yazılacağı ve size özel tarihin de işleneceği Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak, hem anlamlı, hem de oldukça etkileyici bir yılbaşı hediyesi. 

erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşı Hediyeleri Erkek İçin & Burçlara Özel Metal Çakmak


Erkek arkadaşınızın güzel huyunu ve davranışlarını sahip olduğu burç özelliklerine bağlıyorsanız, işte size sevgilinizin burç özelliklerine göre şekillenecek olan Burçlara Özel Metal Çakmak! Erkek arkadaşınız sigara kullanıcısı olsun ya da olmasın bu çakmak yine de yılbaşı hediyesi olarak armağan edilebilecek şıklıkta! Hem hayatında ağzına hiç sigara sürmemiş olsa dahi, uzun yıllar saklayabileceği hatırası olacak bir armağana dönüşecektir. Burçlara Özel Metal Çakmak, erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınabilir sorusu için güzel bir cevap olabilir. 

Erkeğe anlamlı yılbaşı hediyesi

Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri & Kişiye Özel Ağaç Plaketler


Erkek arkadaşınıza aşkınızı göstermek için, süslü kelimelerden oluşan şiirler aramak ya da duygularınızı izah etmeye yardımcı olacak şarkılar seçmek iyi bir fikir olabilir! Tüm bunlardan çok daha doğal ve etkileyici bir yoıl var mıdır derseniz, işte karşınızda Kişiye Özel Ağaç Plaketler! Üzerine hem fotoğrafınızı, hem de en güzel duygu yüklü yılbaşı mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Ağaç Plaketler, tamamen size özel hazırlanan bir armağan! Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ya da dostlarınıza hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Ağaç Plaketler, dekoratif özellikleriyle yıllarca göz önünde tutulacak en güzel yılbaşı hediyelerinden biri.

yılbaşı hediyeleri

2015 Yılbaşı Gözlükleri


Erkek arkadaşınızı, katıldığınız yılbaşı eğlencesinin en dikkat çekici kişisi kılabilirsiniz. Tabi eğer katıldığınız partide başka kızların sevgilinize göz dikmesinden korkuyor ya da çok kıskanç. biriyseniz, bir altta ki yılbaşı hediye önerimize geçebilirsiniz. Elbette ki sevgilinizi ilgi çekici kılmak ve bunu başarabilmeniz için 2015 Yılbaşı Gözlüklere ihtiyacınız var. Şirin ve eğlenceli tasarımıyla bu gözlükler, yılbaşı eğlencenizi daha keyifli bir hale getiriyor.Üzerinde Noel Baba figürleri yer alan 2015 Yılbaşı Gözlükleri, renkli ve çok eğlenceli. 

yılbaşı hediyeleri erkek

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Anahtarlık


Hediye önerileri sunmaya çalıştığımız ilk günlerden bu güne, her yılbaşı geldiğinde en sık karşılaştığımız sorulardan biri de yılbaşı için küçük ancak sevimli hediyeler hangileridir sorusu oluyor. İşte bu soruya cevap mahiyetinde güzel ve küçük bir yılbaşı hediyesi. Erkek arkadaşınıza en beğendiğiniz fotoğrafla hazırlanacak olan bu kalp şeklindeki anahtarlığı hediye edebilirsiniz. 

yılbaşı hediyeleri erkek

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Yeni yıl ve dini bayramlar daha çok çikolataların hediye edildiği günlerden. Biz de bu nedenle erkeğe yılbaşı hediyeleri yazımızda birden fazla çikolata modeli sunmanın daha doğru olabileceğini düşündük! İşte yılbaşı için kocanıza, erkek arkadaşınıza veya babanıza hediye edebileceğiniz enfes bir çikolata modeli karşınızda. Bu çikolata modelini klasik çikolatalardan farklı yapan en özel yanı, kişiye özel olarak hazırlanması. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza yılbaşında sürpriz ve romantik bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar iyi bir seçenek gibi duruyor. 


Erkeğe yılbaşı hediyesi

Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar


En güzel çikolata modellerinden bir diğeri, yan tarafta gördüğünüz hem içi, hem de dışı kalp şeklinde olan bu özel çikolata modeli. Erkek arkadaşınızla yılbaşında tatlı tatlı konuşup, mutlu bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacak Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, üzerinde yer alan kurdele süslemeleriyle de oldukça şık ve havalı! 

yeni yılbaşı hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top