z Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Erkek Arkadaşa Hediye
Sanıyoruz ki, erkek arkadaşınızın doğum günü için hediye seçmenin size bu kadar sıkıntı yaşatacağı, aklınızın ucunda bile geçmemişti öyle değil mi? Ama işte adına aşk dediğimiz bu garip duygu, başta sıkıntıymış gibi görünen, ancak sonrasında yerini büyük bir mutluluğa terk eden, böyle tatlı heyecanlar da yaşatabiliyor insana! Biz bu durumu izah edebilecek, duygularınıza tercüman olabilecek teşhisi koyduk! Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi beğenememenizin sebebi, acaba O'nu çok özel bulduğunuz için olabilir mi? Aksini kimse de iddia edemezdi zaten, elbette ki öyle! O'nu bu kadar çok önemsememiş olsaydınız, ya da erkek arkadaşınıza aşırı derecede değer vermemiş olsaydınız, doğum günü hediyesi seçmek, sizin için çocuk oyuncağından farksız olurdu! Çünkü, sıradan bir hediyeyi istememenizin nedeni; erkek arkadaşınızın sıradan ya da herhangi biri olmaması! Bu telaşın, heyecanın ya da yaşanan sıkıntının arka planında var olan duygu budur işte!

Evet! Kabul ediyoruz ki, erkek arkadaşınızı çok seviyor ve size seçenek olarak sunulan hiçbir doğum günü hediyesini, O'na layık görmüyorsunuz! Gerçi henüz hediyenizi seçemediniz ama, isterseniz olaya bir de güzel tarafından bakalım! Şimdi size yönelik bir takdir ve övgü cümlesi okuyacaksınız; Tek düşüncesi sevgilisini mutlu edecek, özel hissettirecek, sevgisini ifade edecek ve sürprizlerle dolu özel bir doğum günü hediyesi almak olan bir bayan, elbette ki erkek arkadaşını çok gururlandıracak ve inanılmaz derecede duygulandıracaktır! Bu sözümüz içinizi rahatlattı mı bilemeyiz ama, Sizi temin ederiz ki, burada çeşitli kategorilerde ve sadece erkekleri ilgilendiren hediye fikirleri ile, arayıp da bulamadığınız o özel doğum günü hediyesi ile sizi buluşturmaya çalışacağız!

Erkek Arkadaşa Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri


fotoğraflı kupa bardak

Romantik Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak


Şimdi diyeceksiniz ki, makalenin başlangıcında o kadar attınız, tuttunuz ama hala erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak hiç hediye önerisinde bulunmadınız! Çok haklısınız, artık birbirinden güzel ve etkileyici hediyeler ile buluşma zamanı geldi! Hediye önerilerimizi daha sağlıklı sunabilmek ve size kolaylık sağlamak açısından şöyle bir yöntem izlemeyi tercih ediyoruz; Yaş günü hediyesi olarak aşağıdaki hediyeleri önce kendi içerisinde kategorilere ayırdık! Örneğin erkek arkadaşınıza doğum günü için hediye sepeti satın almayı düşünüyorsanız, tüm hediye sepetlerini bir arada görebileceğiniz bir kategori oluşturduk!

erkek arkadaş için doğum günü hediyeleri

Doğum Gününe Özel Sürpriz Konserve Kutusu


Erkek arkadaşınızı doğum gününde şoke edecek ve elbette ki yüzüne de tatlı bir gülümseme konduracak Doğum Günü Sürpriz Konservesi işte karşınızda. İçerisinde 100 değişik ve oldukça etkileyici doğum günü kutlama mesajının yer aldığı; doğum günün kutlu olsun mesajları ile hazırlanmış sütlü çikolatalardan oluşan bu sürpriz hediye ile erkek arkadaşınıza ömrünün sonuna kadar unutamayacağı en güzel doğum günü hediyelerinden birini şimdi verebilirsiniz. Balonlar, konfetiler ve yaş günü kutlama mesajından hazırlanmış şahane ambalajı ile doğum günü konserve kutusu en güzel sürpriz hediyelerden biri. 

Kişiye özel fotoğraf baskılı çakmak

Kişiye özel fotoğraf baskılı çakmak


Her iki yüzeyinde (Ön ve Arka) yer alacak fotoğraflarınızla anlamını ikiye katlayacak olan Kişiye Özel Çakmakla, erkek arkadaşınıza şahane bir doğum günü hediyesi olabilir. Neden derseniz, bu çakmak, diğer klasik çakmaklardan çok daha anlamlı. Sebebi de üzerinde en sevdiğiniz 2 adet fotoğrafın yer alması! Sevgilinizin gittiği her yere beraberinde götüreceği ve çakmağa ihtiyaç duyduğunda da cebinden çıkartıp hem sigarasını yakabileceği hem de fotoğraflarınıza bakıp size duyduğu özlemi giderebileceği harika bir hediye seçeneği.

Erkek arkadaşa doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti


Yine erkek arkadaşınıza farklı, sıra dışı, değişik, şaşırtıcı derecede dikkat çekici, ilginç doğum günü hediyeleri isterseniz, bu tipteki hediyeleri de bir arada görebileceğiniz farklı gruplara ayırdık! Sanıyoruz ki, bu şekilde hem erkek arkadaşınıza doğum gününde alabileceğiniz tüm güzel hediye seçeneklerini bir arada görebilecek, hem de hediyeleri birbiri ile kıyaslama şansı bulacaksınız! Hadi o zaman başlıyoruz!

Kişiye Özel Pusula ve Dürbün Seti

Erkek Arkadaşınızın Maceracı Ruhuna Yönelik Bir Hediye & Kişiye Özel Pusula ve Dürbün


Çok gezen mi, çok okuyan mı bilir? Elbette ki okumak insanın hayal dünyasını geliştirir, kelime hazinesini arttırır ancak, gezerek öğrenmek hayata dair daha kalıcı ve daha pratik bilgiler edinmemizi sağlar! Eğer Erkek Arkadaşınız en az size olduğu kadar doğaya da aşık, yeni bir şeyler keşfetmeye meraklı biriyse, O'nun maceracı ruhuna çok iyi gelecek harika bir doğum günü hediye önerimiz olacak! Üzerinde kendi isminin yazılı olacağı, şık hediye kutusu içerisinde Dürbün ve Pusula Seti! Yanınızda Kişiye Özel Pusula ve Dürbün Seti varken; denizler, dağlar, ovalar, gökyüzü, yıldızlar, kuşlar, böcekler tüm detayı ile, tüm güzellikleri ve tüm ayrıntıları ile her an yanı başınızda olacak! Tabiatı tüm ayrıntıları ile yeniden keşfetmek için ihtiyacınız olacak en önemli şey Kişiye Özel Pusula ve Dürbün Seti!

İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizitlik‏Çalışan Erkeğe İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizitlik‏


Görüntüsüne, şıklığına ve iş yaşamındaki prestijine önem veren erkekler için İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizit sizlerle! Mükemmel şıklıktaki bu özel ürün üzerindeki çift dikişiyle hem sağlam, hem de oldukça dikkat çekici! Kişiye özel olarak hazırlanan Çift Dikişli Deri Kartvizitlik üzerine hediye edeceğiniz erkeğin ismini yazdırarak prestijine prestij katabilirsiniz! Kartvizitler artık günümüz iş yaşamının en çok kullanılan, küçük ama son derece önemli prestij araçlarından biridir! Hele bir de güzel tasarlanmış, dikkat çekici bir kartvizitse ve cebinizden çıkarttığıınızda orası burası bükülmemişse! Gelişi güzel bir şekilde cüzdanınıza kartvizit taşımanın eğilme bükülme gibi çeşitli riskleri vardır ve bize kalırsa da bu pek de şık bir hareket sayılmaz! Oysa ki İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizit ile, hem kartvizitleriniz eğilip bükülmeyecek, hem de prestijinize ekstra bir katkı sağlamış olacaksınız! İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizitlik, siyah deriyle kaplanmış ve metal kısmı üzerine en fazla 25 harfi geçmeyecek şekilde erkek arkadaşınızın ismini ve soy ismini yazdırabilirsiniz! Ürün üzerine yazılan yazılar pantograf tekniği tyazıldığından kalıcıdır! İsme Özel Çift Dikişli Deri Kartvizitlik ile Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır sorusunun cevabı zannediyoruz ki böylelikle bulunmuş oluyor!

Doğum günü hediyeleri erkek arkadaşa

Zamanla Sevgim Artıyor Ürünleri


İlk, küçük bir kıvılcımla başlar aşk! Sonra tıpkı üzeri karlarla örtülü yüksek bir dağdan aşağı atılan küçük bir kartopu gibi döndükçe büyümeye, büyüdükçe daha da sağlamlaşmaya başlar! Aşk gerçekten de bir kartopu gibidir! Önüne engel çıktığında dağılıyorsa, bir daha bir araya toplanmaz! Ama o engelleri bir bir aşıyorsa işte çığ dediğimiz devasa bir büyüklüğe ulaşır! Sizin de sevginiz zamanla çığ gibi büyüyen bir aşka dönüştüyse, Erkek arkadaşınıza bu doğum gününde Zamanla Sevgim Artıyor Ürünleri hediye edebilirsiniz! Eğer en büyük kabusunuz, içerisinde O'nun olmadığı bir gelecekse, o halde kolları sıvayıp, aşkınızın geleceğini tesadüflere bırakmamalısınız! Olabilecek her fırsatta erkek arkadaşınıza sevginizi en derinden hissettirmelisiniz! 

Romantik hediye kutusu

Erkeğe Özel Hazırlanmış Hediye Sepetleri


Zamanla Sevgim Artıyor Ürünleri sevginizi hem eğlenceli, hem de çok yalın bir şekilde gösterme fırsatı sunuyor! Zamanla Sevgim Artıyor Ürünleri hangi ürünlerden oluşmakta? Her çey kahve içtiğinde sizi hatırlayabileceği beyaz kupa veya sihirli kupa, masasının üzerinde aşkınızı her dakika anlatacak olan kare masa saati veya duvarlarını süsleyecek romantik duvar saati, son olarak da sürekli olarak billgisayar kullanan bir sevgiliniz varsa Mouse pad olmak üzere 5 çeşitten oluşmaktadır. Zamanla Sevgim Artıyor Ürünleri, erkek arkadaşınıza doğum günü için düşünülebilecek en romantik hediyelerden biri!

Erkek arkadaşa hediye

Kişiye Özel 45'lik Plak


Yakışıklılığıyla olduğu kadar, sesiyle de sizi büyüleyen bir erkek arkadaşınız varsa, bundan sonra tüm aşk şarkılarını sadece sizin için söylesin! Erkek arkadaşınıza doğum gününde asla unutamayacağı çok özel ve muhteşem bir sürprize hazırlanın! Kişiye Özel 45'lik Plak, tüm tasarımı ile sadece sizin hazırlayacağınız bir armağan! Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın basılacağı, 6 adet şarkı ismi ve albüm adını kendinizin düşünüp yazacağı, finalde ise sevgilinizin ismi ile anlam kazanacak olan Kişiye Özel 45'lik Plak, acayip eğlenceli bir doğum günü hediyesi. Bildiğiniz orijinal albüm, şimdi tamamen size özel hazırlanıyor! Nasıl çok beğendiniz değil mi?

Erkek Arkadaşa Doğum Günü için Hediye Sepetleri


Erkeğe romantik hediye sepeti

Hayatımın Anlamı Sensin Hediye Sepeti


İçerisinde hasarı sepete konulmuş kaliteli bakım ürünlerinden tutun da, sevginizi en romantik şekilde sunabileceğiniz, kalp şeklinde tasarlanmış sevgi mesajlarına kadar bir çok hediye sepeti sizi bekliyor! Aynı zamanda son derece şık hediye paketi içerisinde kişiye özel gömlek, kişiye özel hazırlanan deri cüzdanın bulunduğu hediye sepetlerini de koymayı ihmal etmedik! Doğum günü için sürpriz bir hediye düşünüyorsanız, bu hediye sepetleri tam size göre! Benzer kategoride yer alan daha fazla hediye sepeti seçeneği görmek için lütfen şu linkteki hediyelere de göz atın: Erkeğe hediye sepetleri

Erkeğe hediye sepeti

Şık Erkeğe Özel Hediye Sepeti


Erkek arkadaşınıza aşkınızı kanıtlamak adına "Bana illa da romantik, kırmızılı veya aşk mesajları olan hediyeler gerekmez, yeter ki sevgilimin severek kullanabileceği hediyelikler olsun..." diyorsanız, bu hediye sepeti tam sizin için! Erkek arkadaşınıza, içerisinde 2 adet deri aksesuar (Deri kemer ve deri cüzdan) ve 1 adet de son derece şık beyaz gömlekten oluşan bu hediye sepetini doğum gününde armağan edebilirsiniz! Bu hediye sepeti içerisindeki ürünleri çok beğendiğiniz ama sadece bir tanesini satın almak istiyorsanız, bu da mümkün! İster tek başına deri kemer, ister cüzdan, isterseniz sık erkekler için özel dikim gömleği satın alabilirsiniz! Gömlek siparişinizi verirken, erkek arkadaşınızın beden ölçülerini belirtmeyi ve kişiye özel hale getirmek istiyorsanız, mesajınızı belirtmeyi unutmayınız!

Bakım ürünleri hediye sepeti

Erkek Bakım Ürünleri Hediye Sepeti


Sizinle randevusuna her zaman tertemiz ve bakımlı gelmeye özen gösteren erkek arkadaşınıza, doğum gününde içerisinde kaliteli erkek bakım ürünlerinden oluşan bu özel hediye sepetini armağan edebilirsiniz! Üstü kurdele ile bağlanmış ve hasır sepet içerisinde sevgilinizin beğenerek kullanacağı bir dünya kaliteli ürün var! Erkek Bakım Ürünleri Hediye Sepeti içerisinde; 1 Adet Gibbs marka tıraş sonrası kolonyası, 1 adet Gilette Mach 3 marka tıraş bıçağı ve tıraş jeli, 1 adet kızların aklını başından alan çekici kokusuyla AXE Deodorant, 1 adet Özdilek Marka yumuşacık dokusu ile el havlusu bulunmakta...

D'S Damat Erkek Hediye Sepeti

Erkek Arkadaşa Şık Doğum Günü Hediye Sepeti


O, ne giyinirse giyinsin her zaman, her haliyle yakışıklı! Gözlerine baktığınızda kalbinizin küt küt atmasına neden olan yakışıklı erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olabilecek bir diğer zarif hediye sepeti, içerisinde Frenzy Marka kaliteli erkek gömleğinin yer aldığı ve aynı zamanda bu gömleğe zarafet kazandıracak kol düğmelerinin de bulunduğu bir D'S Damat Hediye Sepeti. Hediye kutusuyla, içerisindeki kullanışlı ürünlerle, uzun yıllar unutulmayacak zarif bir hediye sepeti. Bu hediye sepeti içerisinde yer alan gömlek, kişiye özel gömlek hazırlanabilmektedir. Dilerseniz kısa doğum günü kutlama mesajınızı gömlek içerisine de yazdırabilirsiniz! Kol düğmeleri üzeri taşlarla süslenmiş özel bir modeldir!

Dünyanın en tatlısı sevgilime hediye

Senden Daha Tatlısını Bulamadım Kalp Kutulu Hediye Sepeti


Erkek arkadaşınıza, doğum gününde aşkınıza vurgu yapacak tatlı mı tatlı bir hediye düşünürseniz, Dünyanın En Tatlısına Hediye Sepeti düşünülebilecek en romantik armağanlardan biri! Aşkın rengi kırmızı kalp kutu içerisinde, minik minik 6 adet kalp ve onlarında içerisinde çikolata drajeler bulunuyor! Üzerinde ise "Hepsini denedim senden daha tatlısını bulamadım" yazılı mesaj! Erkek Arkadaşınızın kalbini çepeçevre saracak çikolata dolu bu tatlı hediye sepeti doğum günü için güzel bir armağan tercihi olacaktır!

Kişiye özel aksesuar Seti

Erkeğe Kişiye Özel Aksesuar Seti


Zenga Marka, % 100 hakiki ve yumuşacık dana derisinden hazırlanmış, acayip derecede şık bir hediye kutusuna sahip ve içerisinde erkek arkadaşınızın şıklığına artık değer katacak; 1 adet cüzdan, 1 adet kemer ve 1 adet anahtarlık Kişiye özel aksesuar Setini oluşturuyor! Üstelik, bu hediye seti içerisinde yer alan deri ürünlerin üzerine de erkek arkadaşınızın adını ve soy adını yazdırıp, Onun ismine özel olarak hazırlatabiliyorsunuz! "Erkek Arkadaşıma etkileyici bir doğum günü hediyesi ne alabilirim?" sorusuna tartışmasız son noktayı koyacak olan bu özel setin 2 farklı modeli bulunmakta! Birinci model; 1 adet üzerine isim yazılabilir cüzdan, 1 adet Kemerden oluşmakta. İkinci modelde ise bu ikisine Anahtarlık da dahil edilmekte! Erkek arkadaşınızın isimine özel cüzdan, anahtarlık ve bu ikiliyi tamamlayan şık deri kemerle karizma tavan yapacak.

Erkeğe hediye sepeti

Erkeğe Deri Ürünlerden Şık Hediye Sepeti


Erkek arkadaşınız ile tanışmadan önce, O'nun doğduğu tarih, sizin için sıradan günlerden hiçbir farklı olmayan basit, alelade bir gündü! Oysa ki şimdi, belki de yaşamınız boyunca unutamayacağınız, her zaman hatırlamak durumunda kalacağınız en özel tarihlerden birine dönüştü! Şimdi bu özel tarihe adım adım yaklaşılıyor! Bunun için sevgilinize güzel bir doğum günü hediyesi arıyorsanız, aşağıda yer alan birbirinden şık, zarif, göz dolduran, mükemmel şekilde hediye paketi haline getirilmiş, hediye sepetlerini bir arada sunuyoruz!

Özel kutusunda erkek kravat seti

Özel Kutusunda Mendil Hediyeli Kravat Seti


Erkeğe hediye sepetleri içerisinde, erkeğin ihtiyacı olabilecek aksesuar ürünlerinden tutun da, en romantik sevgi mesajlarınızı verebileceğiniz en anlamlı hediyelere kadar, bir çok ürün bir arada sunuluyor! Siz değerli bayan dostlarımıza tavsiyemiz, bütçeniz el verdiği ölçüde Sevgilinize hediye tercihinizi, hediye sepetlerinden yana kullanmanız!

Doğum Günü için Kalbinizin Sıcaklığında Kişiye Özel Hediyeler


Erkek arkadaşa sürpriz doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata


Kalbinizde O'na en güzel köşede yer verdiniz ya hani? İşte tüm doğallığı ile, tüm güzelliği ile bu sevginizi dile getirebileceğiniz ve erkek arkadaşınızın kalbini bir kez daha fethede bileceğiniz kişiye özel hediyeler ile sizi tanıştıralım! Kişiye özel hediye hakkında daha önce bir fikriniz olmayabilir diye ,kısaca açıklamakta yarar görüyoruz. Bu kategoride yer alan ürünler, sahibine özel olarak hazırlanır! Yani örneğin hediye edeceğiniz kişiye özel kutlama mesajınızı yazdırabiliyorsunuz, O'nun ve sizin bir arada bulunduğunuz bir fotoğraf karesini hediye üzerine taşıyabiliyorsunuz, isminin tamamına ya da baş harflerine özel olarak hediyenizi hazırlayabiliyorsunuz!

Erkek için romantik hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Anahtarlık


İsme ya da kişiye özel olarak hazırlanan bu kategorideki hediyeler, bu yönü ile son derece ayrıcalıklı ve özel bir konuma sahiptir! Eğer erkek arkadaşınıza O'nun kalbini ısıtacak, sevginizin sıcaklığını hissettirebileceğiniz, doğum günü mesajı yazdırabileceğiniz anlamlı doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, size şiddetle kişiye özel hediye satın almanızı tavsiye ederiz. Örneğin resmini gördüğünüz kalp anahtarlık gibi. Üzerinde dilediğiniz fotoğrafınızı taşıyarak hazırlatabileceğiniz kalp anahtarlık, size özel olarak hazırlanıyor! 

karakalem resim hediye seti

Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti


Ancak küçük bir not olarak belirtmekte yarar görüyoruz; Kişiye özel hediyeler belli bir hazırlık aşamasından geçtiği ve özel olarak hazırlandığı için, eğer bu tip hediyelerden sipariş etmek isterseniz adresinize "Aynı gün kargo" yapılmayacağını bilmelisiniz! Bu yüzden siparişlerinizi ürünün cinsine ve modeline göre birkaç gün öncesinde vermenizde fayda var! Evet, şimdi erkek arkadaşınıza doğum gününde armağan edebileceğiniz, O'na "İyi ki doğdun" diyebileceğiniz birbirinden esprili, ilginç, sürpriz, romantik ve en güzel kişiye özel hediye fikirlerimize geçebiliriz!

Erkek arkadaşa hediye doğum günü için

Kişiye Özel Aşkımız Solmasın Yastık


Üzerinden yıllar da geçse, hiç solmayacak, hep ilk günkü gibi aynı heyecanla yaşayacağınız aşkınıza mükafat gibi bir armağan ister misiniz? Kişiye Özel Aşkımız Solmasın Yastık erkek arkadaşınıza olan yüce sevginizi geleceğe taşıyan en özel armağanlardan biri. Üzerinde, aşk ağacının altında sevgilisini paylaşan çiftlerin bulunduğu Kişiye Özel Aşkımız Solmasın Yastık size özel mesajlar en anlamlı doğum günü hediyelerinden birine dönüşüyor! 

Erkek arkadaş doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Doğum Günü Ürünleri 


Bir doğum gününü eğlenceli ve keyifli bir şekilde yaşayabilmek için balonlar, parti süsleri, konfetiler şart! Eğer siz de bizim gibi düşünenlerdenseniz, üzerinde rengarenk balonların, süslerin yer aldığı Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünleri beğeninizi kazanacaktır. 4 farklı modeli bulunan bu şatafatlı doğum günü ürünleri ile erkek arkadaşınızı şaşırtabilir ve kendini son derece özel hissetmesini sağlayabilirsiniz... Beyaz Kupa, Sihirli Kupa Bardak, Mousepad ve Magnet'lerden oluşan Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünlerinden zevkinize uygun olanı seçip, kişiye özel hale getirebilirsiniz! 

Kişiye Özel Kırmızı Set

Kişiye Özel Kırmızı Hediye Seti


Erkek arkadaşınızın çalışma hayatındaki başarısına, Kişiye Özel Kırmızı Set armağan ederek siz de ortak olabilirsiniz! Tamamen sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Kırmızı Set, içerisindeki kullanışlı ofis malzemeleri ile de göz dolduruyor! İki adet deri kılıfı içerisinde üzeri isim yazılı kalem, 1 adet kartvizitlerinin buruşmasını önleyecek kartvizitlik ve son olarak da 1 adet üzerinde erkek arkadaşınızın isminin yer alacağı şık bir defter! Bu üç ürün aynı hediye seti içerisinde, kırmızının aşk dolu çekiciliği ile vücut buluyor. Eğer erkek arkadaşınızla ilişkinizin henüz emekleme aşamalarını yaşıyorsanız, romantik hediyeleri şu aşamada iddialı olur diye düşünüyorsanız sizin için en ideal doğum günü hediyesi Kişiye Özel Kırmızı Set! Hem klasik, hem de erkek arkadaşınız için oldukça kullanışlı hediyeliklerden ibaret.

Kişiye özel gömlek

Erkek Arkadaşınıza Kişiye Özel Gömlek hediye Edin


Yakasına erkek arkadaşınızı ne çok sevdiğinizi gösterecek kişiye özel bir gömlek ister misiniz? Bize göre olur da olur bal gibi olur! Siyah, Beyaz, Mavi renk seçenekleri ve her bedene uygun modelleri ile, kişiye özel gömlekler, son yıllarda isminden en çok bahsedilen hediyelerden biri! Eğer siz de bu trendi kaçırmak istemiyor ve bu son yılların modasına uymak istiyorsanız, doğum günü hediyesi olarak erkek arkadaşınıza gömlek hediye edebilirsiniz!

Kişiye özel matara seti

Kişiye Özel Deri Matara Seti ve Sigara Tabakası


Her zaman kendi arkadaş çevrenize yakışıklı, karizmatik cool ve gizemli bir erkek arkadaşım var diye övünenlerden misiniz? O halde O'na doğum gününde bu görüşünüzü somutlaştıracak sıra dışı bir hediye vermeye de hazırsınız demektir! İçerisinde üzeri deri ile kaplanmış kişiye özel matara ve sigara tabakası bulunan Kişiye Özel Deri Matara Seti, erkek arkadaşınızın bu güne kadar aldığı en farklı doğum günü armağanı olarak tarihteki yerini alacaktır.

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Erkek Arkadaşınıza Prestijli Bir Armağan & Kişiye Özel Erkek Deri Cüzdan


O'nun gibi cömert, eli açık ve size karşı hiçbir masraftan kaçınmayan bir erkek arkadaşınız olduğu için kendinizi ne kadar şanslı hissetseniz az bile! Cömert olduğu kadar son derece de yakışıklı sevgilinize, prestijli bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu düşünecelerinizi somutlaşmış halini Kişiye Özel Cüzdanda görebilmeniz mümkün! Üzerinde sevgilinizin isminin yer alacağı Kişiye Özel Cüzdan, siyah ve kahverengi renk seçeneklerine sahip! %100 hakiki derinden imal edilmiş bu özel cüzdan, uzun yıllar, yıpranmadan, ezilip bükülmeden rahatlıkla kullanabileceği kaliteli bir ürün!

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan


Kişiye özel cüzdan erkek arkadaşınız için hediye listenizde ilk sırayı alıyor ama daha fazla cüzdan modeli görmek istiyorsanız, yukarıda yer alan deri cüzdandan farklı olarak, iki farklı renkle iyi şekilde kombine edilmiş bu kişiye özel cüzdan da beğeninizi kazanacak özel ürünlerden biri! Üzerine hem isim-soy isim yazılabilen, hem de isim baş harfi yazılabilen Gerçek deriden erkek cüzdan modeli!


Kişiye özel kol düğmeleri

Kişiye Özel Oval Tasarımlı Kol Düğmeleri


Evde, ofiste, dışarıda ya da davetlerde her zaman şık olmaya özen gösteren erkekler için Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi, zarif ve asil duruşuyla size tavsiye edilmeyi fazlasıyla hak ediyor! Eğer sizin de, klasik giyinmekten hoşlanan ve gömlek kol düğmesi koleksiyonu bulunan bir erkek arkadaşınıza varsa, Onun kolaksiyonuna en yeni, en şık kol düğmesini siz armağan edin! Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi üzerine ister sevgilinizin isim soy isim baş harflerini, isterseniz de ikinizin isimlerinin baş harflerini yazdırarak, Ona unutamayacağı güzel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz! 

Gümüş kaplama kol düğmeleri

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmeleri


Eğer herhangi bir kız arkadaşınıza doğum günü için bir hediye aksesuar bakıyor olsaydınız, inanıyoruz ki, daha günler öncesinden armağanınızı seçmiş ve çoktan o aksesuarı satın almış olurdunuz! Ama gelin görün ki, erkekler için çok fazla aksesuar seçeneği yok! Bu kategoride erkeğe hediye seçenekleri içerisinde ya bir kemer, ya bir kravat, ya da gömlek kol düğmeleri bulabilirsiniz! Kol düğmeleri ise en fazla revaçta olan erkek aksesuar ürünlerinden biri! Eğer şıklığı ile sizi ikna edebilirse yan tarafta gördüğünüz kol düğmelerini erkek arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyelerinden biri olacak! Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi üzerine isim ve soy isim baş harfleri yazılabiliyor! Dilerseniz sevgilinizin ve kendi isminizin baş harfine özel olarak da hazırlatabilirsiniz!

Kişiye Özel Triko Örme Battaniyekişiye özel USB BellekKişiye Özel Doğum Günü Ürünleri
Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal ÇakmakKişiye Özel Notlu Duvar SaatiKişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü
Kişiye Özel Aşkımız Solmasın YastıkKişiye Özel Balonlu Doğum Günü ÜrünleriZamanla Sevgim Artıyor Ürünleri

erkek için hediyeler

Yorum Gönder

  1. can alıcı ilgi çekici renkler kullanın okyanustan geçip DEREDE BOĞULMUŞSUNUZ ...

    YanıtlaSil

 
Top