z Erkek Arkadaşa Yaratıcı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

erkek arkadaşa hediye
Erkek arkadaşınıza güzel bir doğum günü hediyesi seçebilmek için, kim bilir belki de onlarca alış veriş mağazası gezdiniz. Bu yetmedi, yüzlerce hediye sitesi içerisinde de gezinip durdunuz! Vaktinizin büyük çok bir bölümünü heba ettiniz ama yok, yok, yok! Sizi etkileyebilecek, gözünüzü kırpmadan satın alabileceğiniz özel bir hediye bir türlü bulamadınız!

Artık iyiden iyiye, bu konuda karamsar düşünmeye başladınız! Mağaza içerisindeki düşünceli tavırlarınızı birileri gizlice kameraya çekse ve size gösterse, telaşlı ve dalgın tavırlarınızı gördüğünüzde "Bu ben miyim?" diye gözlerinize inanamayacaksınız! "O olmaz.","Bu ürün güzel ama, erkek arkadaşıma hitap etmiyor","Şu ürün hiç de fena değil, Dur bi bakiyim? Ooo! fiyatı çok yüksek!" şeklinde düşüncelerle, hiçbir hediyeyi beğenemeden geri evinizin yolunu tuttunuz! Sanki yer yarılmış da, erkek arkadaşınıza hediye olabilecek tüm güzel ürünler içine girmiş gibi... Aslında etrafınızda gördüğünüz her şey sevgilinize alabileceğiniz potansiyel birer hediye ama, gelin görün ki erkek arkadaşa hediye beğenme noktasında aklınız bir hayli karışık! İyisi mi size bu konuda hediye fikirleri verebilecek, eş, dost veya yakın arkadaşlarınıza danışın! "Benim bu kadar vaktim yok! Hemen şimdi erkek arkadaşım için bir hediye almam lazım diyorsanız, "Eniyihediyefikirleri.com" olarak bizim seçtiğimiz, erkek arkadaşınıza özel günlerde armağan edebileceğiniz, çarpıcı, etkileyici, dikkat çekici, romantik, orijinal ve birbirinden güzel onlarca hediyelere göz atın!

Erkek Arkadaşa Hediye Fikirleri


erkek arkadaşa ne hediye alınır

Seni Sevmemin Nedenleri Kitabı


Bir düşünelim bakalım! Erkek arkadaşınız için hangi kategorilerden hediye seçmek isterdiniz? Örneğin teknolojik ürünlerden oluşan son model hediyeler olabilir.mi? Ya da erkek sevgilinizin şıklığına yönelik giyim, aksesuar türü hediyeler mesela? Bunlar içinizi açmadı mı? Daha farklı şeyler mi olsun istiyorsunuz? O halde, erkek arkadaşınızın zevklerine, beğenileri, hobilerine yönelik hediyeler hoşunuza gider herhalde? Ya da, erkek arkadaşınıza, içerisinde özel illüstrasyonlar ve birbirinden romantik sevgi nedenlerinin yazılı olduğu bu sıra dışı kitabı hediye edebilirsiniz. Seni sevmemin 48 nedeni kitabı, erkek arkadaşınıza duygularınızı ifade etmekte kullanabileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri. 

erkek arkadaşa hediye

Nostaljik Çivili Futbol Sahası


80'li ve 90'lı yılların nostaljik ürünleri son zamanlarda trend hediyelikler arasında yerini almaya başladılar bile. İşte bu ekolden gelen ve eminiz ki birçok sevdiklerinizi geçmişin güzel günlerine nostaljik bir yolculuğa çıkartacak süper bir hediye önerimiz var sırada. El yapımı olarak hazırlanmış olan ve geçmişte çivili futbol oyunu diye bilinen bu güzel hediye ile erkek arkadaşınıza, anlamlı bir hediye vermeniz mümkün!

erkek arkadaş için hediye

Erkeklere Özel Premium Hediye Setleri


Kaliteli deri cüzdanlardan, bileklik, tespih, kol düğmesi ve anahtarlıklardan oluşan erkek hediye setleri hem havalı, hem de oldukça işe yarar hediye seçeneklerinden. İş yaşamında olan, okuyan veya yolculuğa uğurladığınız tüm sevdiklerinize kendi isimlerine özel olarak hazırlanacak ve şık sunumları ile akıl almaz güzellikteki bu setlerden çekinmeden armağan edebilirsiniz.

Arkadaşa Özel Prestijli Hediye Seti

Erkeklere Özel Havalı Hediye Sepeti


Her biri kişiye özel olarak hazırlanan ve ahşap kutusu üzerine dilediğiniz kutlama mesajınızı taşıyabileceğiniz bu güzel sette yine favori bulduğumuz ve sizin için seçtiğimiz önerilerden bir tanesi. Çey tiryakisi sevdiklerinize özel çelik termos, sigara kullanan erkekler için isme özel çakmak, iş yaşamında programlarını içerisine not olarak alabileceği ajanda ve kalem ve son olarak da kendi ismine özel olarak hazırlanacak bir kitap okuma ayracı. Bu güzel set, erkek arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna bize göre mükemmel bir yanıt olacak!

Oyuncak Vosvos Araba

Sevgililere Özel 2'li Vosvos Oyuncak Araba


Nasıl olsa siz, "Erkek arkadaşa ne hediye alınır?" konusunda net fikirlere sahip değildiniz ve hediye fikirleri istiyordunuz! O yüzden en  iyisi, kendinizi Eniyihediyefikirleri.com sitesinin şefkatli kollarına bırakın! Koltuğunuza kurulup rahatça geriye yaslanın ve önünüze de bir bardak kahve almayı unutmayın! Siz kahvenizi keyifle yudumlarken, bizim sizler için titizlikle seçtiğimiz, içerisinde ilginç hediyelerden tutun da, esprili, komik, romantik hediyelere kadar erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilecek hediyelere bakın!

erkek arkadaşa hediye

Uygun Fiyatıyla Defacto Parfüm


Erkek arkadaşınızın tercih ettiği kokuları veya kullandığı parfüm markasını biliyorsanız, özel günlerde ona parfüm hediye edebilirsiniz. Defacto'nun onlina internet satış sitesinde rastladığımız bu parfüm uygun fiyatıyla da bizden tam not aldı. Ayrıca firmanın güzel bir de uygulaması var, satın aldığınız parfüm markasını evinizde deneyebilir, kokusunu beğenmemeniz halinde ise size en yakın Defacto mağazasından değişim yapabiliyorsunuz!

Aşk Dolu Konserve Kutusu

Erkek Arkadaşa Sürpriz Konserve Kutusu


Tanışmanızın üzerinden bir tam yıl daha geçti! Dolu dolu, acısıyla tatlısıyla, mutluluğu ve heyecanıyla geçen 365 gün! Hala aynı inanç, güven, sadakat ve aşkla birbirinize bağlıysanız işte bu kutlanmaya hak eden bir gün! Sevgilinize yıl dönümü hediyesi olarak güzel bir hediye fikri isterseniz, sizin için tartışmasız olarak önerebileceğimiz en iyi hediye içerisinde 365 adet romantşk sözlerin kalpli kartlar üzerine yazılı olduğu aşk dolu konserve kutusudur.

Tek Kişilik Karakalem Portre Resim

Kişiye Özel Karakalem Portre Resim


Erkek arkadaşımla ne kadar övünsem, ne kadar gurur duysam az! Çünkü O, mükemmel kalbi ile aynı zamanda kalbimin de birincisi! Siz de bu şekilde diyenlerden misiniz? O halde şimdi, sevginiz için harekete geçme zamanı! Biricik erkek arkadaşınıza öyle bir hediye hazırlayacağız ki, O'na olan en güzel duygularınızı sözde değil, özde göstermiş olacaksınız! İşte karşınızda, sevgilinizin güzel yüzünü portre olarak çizdirebileceğiniz kişiye özel karakalem portre resim fırsatı. Özel çerçevesi içerisinde gönderilecek olan karakalem resimle, biricik erkek arkadaşınıza son derece orijinal bir hediye hazırlatabilirsiniz. 

Erkek Arkadaşa Hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


O kaşlar, o şahane bakan gözler, o duruş, o boy pos kimde var Allah Aşkınıza? Yakışıklı sevgilinize esprili bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Üzerinde sevgilinize ait 4 fotoğraf, İsmi ve "Dünyanın en yakışıklı erkeği kim?" ya da "En Şirin Sevgili" gibi esprili yazılarınızla hazırlayabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak ile erkek arkadaşınıza güzel bir hediye verebilirsiniz. Hem kullanışlı, hem şık, hem de sevgi dolu bir kupa bardak sizi bekliyor.



PHILIPS KURU TIRAŞ MAKİNESİ

Philips Kuru Traş Makinesi 


Bakımına ve dış görünümüne özen gösteren erkeklerin en önemli bakım aleti malumunuz üzere tıraş makinesidir. İşte bu da size erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz harika bir armağan fırsatı sunuyor. Tüm özel günlerde erkek sevgilinize, elektronik tıraş makinesi hediye edilebilir ve her zaman karşınıza tam da sevdiğiniz şekilde çıkmasını sağlayabilirsiniz:) Piyasada bir çok farklı modelde ve her bütçeye hitap eden tıraş makinesi modelleri bulabilmeniz mümkün. Biz size hediye fikirleri vermesi ve örnek olması açısından tüm modeller içerisinden Philips AT770 model tıraş makinesi seçtik. 

erkek arkadaşa hediye fikirleri

Doğum Gününe Özel Sürpriz Konserve Kutusu


Tipik konserve kutusunu bilirsiniz. Genellikle market raflarında ve evimizin mutfağında karşılaştığımız yemeklerimizde kullandığımız teneke kutular. İçinde ya salça, ya bezelye, ya da türlü gibi yiyecekler olur. Kim derdi ki bu teneke konserve kutusundan sürpriz bir doğum günü hediyesi tasarlanacak! İşte karşınızda erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz, çok ama çok acayip bir hediye! Doğum Günü Konserve kutusu, içerisinde yer alan çikolataları ve 100 romantik doğum günü kutlama sözleri ile tam da yaratıcı hediye fikirleri düşünenler için ideal bir armağan! Doğum günü konseptli şık konserve kutusu ve içinde yer alan doğum gününe özel ürünleri ile erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en orijinal hediyelerden biri. 

Erkek arkadaşa hediye

Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


Size özel fotoğrafınızla anlamlı bir hediyeye dönüşecek olan Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık karşınızda. Erkek arkadaşınıza bu anahtarlıkla oldukça kullanışlı bir armağan vermiş olacaksınız! Üzerine arabasının, iş yerinin, evinin, kasasının anahtarlarını takabileceği Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık, yıllarca sizi hatırlatacak en özel eşyalarından birine dönüşecek! Ön tarafına kalbinizde hatırası olan ve erkek arkadaşınızla birlikte yer aldığınız özel bir fotoğrafı, arka tarafına ise dilediğiniz kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık, ucuz fiyatıyla da beğeni toplayan hediyelerden biri.

Erkek arkadaşa ne hediye alınır

Kişiye Özel Aşkın Tapusu Sertifikası


Erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim diye harıl harıl hediye fikirleri araştırıyorsanız, işte size süper bir hediye önerisi. O'na olan Sevginizden zerre şüphe duyan olan bir erkek arkadaşınız varsa, karşısına kapı gibi Aşk Tapusu ile çıkın! Böylelikle de size bir daha "Sen Beni Hiç Sevmiyorsun!" şeklinde hiçbir şey söyleyemesin! Aşk tapusu, espri ile romantizmi bir araya toplayan çok özel ve ender hediyelerden biri. Üzerinde fotoğraflarınızın yer alacağı ve esprili sözlerle harikulade bir hediyeye dönüşecek olan Sevgiliye Özel Aşk Tapusu, hem çok eğlenceli hem de çok romantik!

erkek arkadaşa hediye

Kişiye Özel Instagram Yastık


Her geçen gün Sosyal Paylaşım Sitelerine bir yenisi daha ekleniyor. Öyle ki artık hepimizin bu tarz sitelerde bir ya da bir kaç tane hesabı var! Google Plus, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram ve daha niceleri. Düşünce, fikir, aktivite, fotoğraf, dosya paylaşımı g,b, amaçlarına bağlı olarak hepsi birbirinden farklı siteler. Sosyal paylaşım siteler içerisinde hepimizin yakından bildiği Mobil Fotoğraf Paylaşım Sitesi ise Instagram! Peki instagram'ın erkek arkadaşınıza hediye ile ne alakası olabilir? Üzerinde Instagram logosu bulunan ve etrafını göndereceğiniz 8 fotoğrafla doldurabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Yastık ile erkek arkadaşınıza mükemmel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

erkek arkadaşım için hediye

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık


Erkek arkadaşınız için şu an romantik bir yıl dönümü hediyesi arıyorsanız, bu hediye tam size göre. Aşk karmakarışık ve tarifi zor bir duygu olabilir ama bu kare yastık hiç de öyle söylemiyor. Olabildiğince net ve sade bir şekilde aşkın tarifini yapıyor. Üzerinde çöp adam figürleri yer alan, mesajınıza, size özel bir tarihe ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık ile, erkek arkadaşınıza harika bir yıl dönümü hediyesi verebilirsiniz.

Erkek arkadaşa ne hediye alınır

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


O'na devasa boyutlarda büyük bir hediye almak istemiyorsanız, küçük ama son derece kullanışlı bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmağın bir yüzüne fotoğraf, diğer yüzüne ise isim ve mesaj yazılıypr. Bu şekilde de erkek arkadaşınız için oldukça havalı, anlamlı ve şık bir çakmağa dönüşüyor. Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmakla sevgiliniz bundan böyle aşkla sigarasını yakacak! Erkeğe yönelik daha fazla hediye önerisi görmek için bu adrese tıklayabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Erkeğe Hediye

Erkek arkadaşa anlamlı hediye

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı


Her aşkın mazisinde unutulmayacak çok ama çok özel anlar vardır. Eğer bu değerli anları fotoğraflamayı ve ölümsüz kılmayı başarabildiyseniz, bu hediye tam sizin için tasarlanmış diyebiliriz. Üzerinde film şeridi efekti bulunan ve içerisine 3 özel fotoğrafınızın basılacağı bu taş baskı, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri. Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskının sol tarafına erkek arkadaşınızla ilişkinizin başlangıcını ifade eden anlamlı bir fotoğrafı, ortasındaki fotoğraf alanına, duygu yüklü anlarınızdan birini yansıtan bir fotoğrafı, sağ tarafına ise en yakın zamanda çektirdiğiniz bir fotoğrafınızı bastırabilirsiniz. Bu şekilde aşkınızın bir nevi özetini Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı ile erkek arkadaşınıza hediye etmiş olacaksınız!

erkek arkadaşa hediye fikirleri

Sevgililere Özel Resim Çerçevesi


Kaliteli fotoğraflar çeken akıllı cep telefonlarıyla artık hayatımızın hiçbir anını kaçırmadan fotoğraflayarak kolayca ölümsüzleştirebiliyoruz. Eğer siz de erkek arkadaşınızla paylaştığınız tüm özel anlarınızı fotoğraflarla güzel hatıralara dönüştürüyorsanız, işte size harika bir hediye fırsatı! Sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraflardan bir tanesini seçin ve O'na en anlamlı sevgililer günü ya da yıl dönümü hediyesini hazırlatın! Üzerine isimlerinizi, romantik aşk mesajlarınızı, size özel bir tarihi taşıyabileceğiniz Sevgililere Özel Resim Çerçevesi, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en şahane armağanlardan biri.

erkek arkadaşa değişik hediyeler

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi


Romantizm, karşısındakini iyi anlama ya da sevgisini en güzel şekilde ifade etmek konularında erkek arkadaşınız diğer erkeklerden çok farklı olabilir ama, bir konuda tüm erkeklere aynı şeyi düşünüyor veya hissediyordur! O da her erkek, kız arkadaşının kendisine değer verdiğini, hakkında neler hissettiğini ve kendisini ne kadar sevdiğini bilmek ister. İşte karşınızda, erkek arkadaşınıza konserve kutusu şeklindeki tasarımıyla hem sürpriz bir hediye; hem de Ona olan duygularınızı en iyi şekilde anlayacağı Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi!

SONY PlayStation

Oyun Meraklısı Erkek Arkadaşa Hediye Fikirleri


Eski eğlence alışkanlıklarımız teknolojinin de gelişmesiyle birlikte yavaş yavaş yerini farklı eğelence türlerine terk etmeye başladı! Playstation, X-box gibi makineler ve bu makinelerin desteklediği oyunlar yeni nesil eğlence modası! Son 5-10 yıl içerisinde ise özellikle oyun konsolları erkeklerin en önemli eğlence kültürü haline gelmeye başladı! Eğer bütçeniz el veriyorsa, erkek sevgilinize teknoloji marketlerden oyun konsolu satın alabilir ve çocuk ruhunu okşayabilirsiniz:)


Erkek arkadaşa hediyeler

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon


Hak eden de etmeyen de kısacası herkes bu hayatta ödül alıyor da, varlığıyla, fedakarlığıyla, komik esprileriyle, duygusallığıyla ödül almayı herkesten daha çok hak eden erkek arkadaşınız neden almasın? Acı-tatlı, karlı-yağmurlu, iyi-kötü her anınızda sizi asla yalnız bırakmayan erkek arkadaşınıza ödül gibi bir hediye vermek ister misiniz? Normalde yalnızca yarışmacılara verilen şıkır şıkır parlak madalyon, bu kez sizin ellerinizle Yılın en iyi sevgilisi erkek arkadaşınızın boynuna asılacak! Üstelik bu madalya hem aşk dolu mesajlarınıza, hem de sevgilinize ait fotoğrafa özel olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon, erkek arkadaşa anlamlı ne hediye verilir sorusuna en güzel cevap olacaktır.

erkek arkadaşa romantik hediyeler

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak


Kalbinizde tuttuğunuz en özel duygularınızı sevgilinize kullanışlı ve anlamlı bir hediye ile göstermek isterseniz, Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak tam size göre. Üzerinde yer alan 6 adet kalp şekil içerisine, ister esprili, ister duygusal, isterseniz de aşkınıza özel mesajlarınızı yazdırabilirsiniz. Ayrıca unutmadan bu romantik kupa bardak üzerine bir de fotoğrafınızı taşıyabiliyorsunuz! Düz modeli ve sihirli kupa olmak üzere iki farklı modeli bulunan Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak yıl dönümü hediyesi olarak uzaktaki sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden biri!

Erkek arkadaşa hediye

Sevgili Tişörtleri - 2'li Birleşen Kalpler T-Shirt


Yaz ayları için erkek arkadaşınıza özel düşünülebilecek belki de en şahane hediye seçeneği, Sevgili Tişörtleri. Üzerinde birbirinden eğlenceli, komik ve neşeli tasarımların yer aldığı sevgili tişörtleri ile sadece erkek arkadaşınıza değil, bir nevi kendinize de hediye almış olacaksınız! 2'li olarak satışa sunulan, üzerine isimlerinizin yazılı olacağı eğlenceli ve renkli tişörtlerle, sevgilinizle mükemmel bir ikili olduğunuzu dosta düşmana bir kez daha en güçlü şekilde ilan edebilirsiniz. Üzerinde kırmızı kalp figürleri bulunan, çöp adam resimleri ile esprili bir hale getirilmiş olan 2'li Birleşen Kalpler T-Shirt yaz mevsimi için en güzel hediye seçeneği.

erkek arkadaşa hediye

Kama Sutra Oyun Kağıtları


İş tam da biraz yakınlaşmaya, biraz yelkenleri suya indirmeye geldiğinde, bir bahane ile yanınızdan uzaklaşan sevgilinize cesurca bir hediye vermeye ne dersiniz? Utangaç bir erkek arkadaşınız mı var? O halde O'nu biraz daha utandırmaya ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza çok daha çılgın, daha etkileyici ve daha yaratıcı ne hediye alabilirim diyorsanız, işte size üzerinde tam 54 farklı cinsel pozisyonların yer aldığı Kama Sutra Oyun Kağıtları! Özel kutusu içerisinde yer alan pozisyon poker kağıtları ile en çılgın eğlenceler sizi bekliyor:)

erkek arkadaşa yaratıcı hediyeler

Erkek Arkadaşa Hediye Ne Alınabilir & DONAN KUPA


İçecekleri buzdolabında soğuk bir şekilde muhafaza etmek hiç de zor değil! Asıl marifet ise, bardağınızı doldurduktan sonra bardak içerisindeki içeceği soğuk şekilde tutabilmekte yatıyor! Peki bu nasıl sağlanabilir? Bayanlar ve Baylar, işte karşınızda içecekleri çok uzun bir süre serin bir şekilde tutacak olan süper kupa bardak; DONAN KUPA! Yazın plajda sıcağın altında, balkonunuzda tavla oynarken, piknikte mangal keyfi yaparken içeceklerinizi hep soğuk içmek istemez misiniz? İster kolanızı, ister biranızı, isterseniz de suyunuzu Donan Kupa Bardakla soğuk bir şekilde içebilirsiniz. Peki nasıl oluyor da Sihirli Donan Kupa İçecekleri bu şekilde soğuk tutabiliyor? Bunun ayrıntılarını da "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıkladığınızda ürün detaylarını görebilirsiniz.

erkek arkadaş için hediye ne alınır

Choco Mouse - Çikolata Fare


Siz de çikolatanın büyüleyici görüntüsü karşısında kendinizden geçenlerden misiniz? O eşsiz lezzeti, kokusu ve görüntüsüyle çikolata bambaşka bir şey! Şimdi size gerçek bir çikolata değil ama, görenleri inanılmaz şekilde yanıltacak ve adeta elinizin altında gerçek bir çikolata varmış gibi inanmalarını sağlayacak özel bir mouse'den bahsetmek istiyoruz! Choco Mouse - Çikolata Fare, kenarından ısırık alınmış şekilde tasarlanmış olan en tatlı bilgisayar faresi! Erkek arkadaşınıza yaratıcı hediye fikirleri içerisinde favori olarak gördüğümüz bu ürünü siz de sevgilinize içiniz rahat bir şekilde hediye edebilirsiniz.

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı


Erkek arkadaşınıza hiç unutamayacağı ve yıllarca her okuduğunda da sizi hatırlayabileceği özel bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı bu çabalarınıza fazlasıyla değecek özel bir hediye seçeneği! Çünkü birincisi içerisinde erkek arkadaşınıza duygularınızı çarpıcı bir biçimde dile getiren doğum günü mesajları yazılı, ikincisi ise içerisinde yer alan harikulade illüstrasyonlarla oldukça eğlenceli bir kitap! Sevgilinizin sadece doğum gününde değil, sonraki günlerde de açıp açıp okuyacağı bu güzel kitap, çok renkli ve oldukça romantik! 

erkek arkadaşa hediye önerileri

Mini Masa Üstü Bilardo Seti


Bilardo oynamayı seven bir erkek arkadaşınız varsa, O'na ofisinde oynarken stres atabileceği Mini Masa Üstü Bilardo Seti hediye etmeye ne dersiniz? Şipşirin tasarımıyla mini bilardo oyun seti ile sevgiliniz ev ya da iş yerinde keyifli zamanlar geçirebilecek! Mini ölçülerde 1 adet Amerikan Bilardo masası, 2 adet arkadaşı ile bu oyunu oynayabilmesi için bilardo ıstakası, küçük bilardo topları ve topları bir arada tutan üçgen kalıbı ile birlikte gönderilen bu eğlenceli hediyeyi kaçırmamanızı öneriyoruz.

Erkek arkadaşa esprili hediyeler

Erkek Arkadaşa Orijinal Bir Hediye & Karikatür


Kişiye Özel Karikatür hediyesine yakından ve son derece dikkatli bir şekilde baktığınıza göre, şu an beyninizdeki düşüncelerinizi hemen size söyleyebiliriz! Çünkü siz erkek arkadaşınıza öyle bir hediye satın almak istiyorsunuz ki, olabildiğince orijinal ve etkileyici bir hediye olmalı diye aklınızdan geçiriyorsunuz! Kişiye Özel Karikatür, erkek arkadaşa hediye fikirleri içerisinde bu yüzden dikkatinizi en çok çeken ürün oldu! Aslında bu, bizim beyin okuma yeteneğimizden ileri gelmeyip, Kişiye Özel Karikatürün son derece orijinal olmasından ileri gelmekte! 

erkek arkadaşa yaratıcı hediye fikilrleri

Erkek Arkadaşınıza Mutluluğun Tablosunu Hediye Edin!


Gerçekten de erkek sevgilinize, son derece orijinal ve yaratıcı bir hediye önerisi istiyorsanız, Kişiye Özel Karikatür en ideal seçeneklerden biri! Göndereceğiniz yüksek çözünürlükteki bir adet fotoğrafın profesyonel karikatüristler tarafından çizilmesi ile çok özel bir armağana dönüşüyor. %100 el emeği ile yapılan bu karikatür ile, sevgilinize son derece farklı bir hediye vermiş olacaksınız! Bir diğer enteresan ve dikkat çekici hediye alternatifi ise, yine sevgilinizin duvarlarına romantizm taşıyacak olan Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas!

Kareli Erkek Gömlek

Koton Kareli Erkek Gömlek Modelleri


Mevsimine göre t-shirt, kazak, hırka, boxer, yelek, mont gibi erkek ürünleri de aslında sevgiliniz için düşünebileceğiniz güzel hediye seçeneklerinden. Koton alış veriş sitesinde, kampanya dahilinde birbirinden şık ve kaliteli gömlek modelleri sizi bekliyor. İster kareli gömlek, isterseniz de farklı kıyafet modelleri içerisinden tercih yaparak erkek arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Erkek arkadaşıma hediye

Kişiye Özel Resim Çerçevesi - 2


Acaba erkek arkadaşa hediye fikirleri verdiğimiz bu yazımızda çok mu fazla fotoğraflarla ilişkili hediye önerisinde bulunduk? Bizim de dikkatimizden kaçmadı! Ancak, resmini görmekte olduğunuz bu muhteşem şıklıktaki Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeveyi sizlere tavsiye etmeseydik çatlardık:) Erkek arkadaşınızın ve sizin isimleriniz Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçevenin dört bir yanına yazılıyor! İçine ise sizin en çok beğendiğiniz, dış dünyaya sergilemekte mahsur görmediğiniz en güzel fotoğraf karesi geliyor! Bu ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli!

erkek arkadaşa hediye

Erkeğe Özel Fotoğraf Baskılı Kol Saati


Seviyorum Aşkım bu ya da buna benzer, tamamen sizin belirleyeceğiniz romantik bir fotoğrafınızla, sevgilinize özel hazırlanacak fotoğraf baskılı bir kol saati olmasını ister misiniz? Erkek arkadaşınıza sürpriz ve romantik bir hediye düşünüyorsanız bu harika kol saati modelini şiddetle tavsiye ediyoruz! Ürün ile ilgili fiyat ve detaylı bilgi almak için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli. İçerisine dilediğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı erkek kol saati, her saniyede aşkınızı sevgilinize ifade edecek en şık aksesuar hediyelerinden biri. Seni 

Erkek arkadaşa hediye

Erkek Arkadaşa Sürpriz Hediye & Fotoğraf Baskılı Puzzle


Ya da en sevdiğiniz şarkının sözleri ile oluşan bir resim! Erkek arkadaşınıza yazdığınız bir mektup da olabilir! İşte bu kelimelerin tamamı sizin resminizi/fotoğrafınızı oluşturuyor! Text resimler ya da diğer bir anlatımla kelimelerden resim oluşturma, son dönemde oldukça popüler hale geldi! Ürün, sevgililerin en çok tercih ettikleri hediyelikler arasına girmeyi de başardı! Birbirini tekrar eden kelimelerden oluşan bir resim tasarlanebileceği gibi, şiir, şarkı, mektup gibi uzun cümlelerden de size ait kelimelerden oluşan bir resim çerçevesi tasarlanabiliyor.

Şarj Edilebilir Şişe Işığı

Şarj Edilebilir USB Şişe Lambası


Çağımızda teknolojiden uzak durmak ne mümkün? Akıllı cep telefonları, dijital fotoğraf makineleri, iPad, Masa üstü PC bilgisayarlar, Tablet Bilgisayarlar, Laptop Dizüstü Bilgisyarlar her tarafımızı sarmış durumda! O halde erkek arkadaşa alınabilecek hediyeler listemize teknoloji ile alakalı ürünler ile konumuza hızlı bir giriş yapalım! Örneğin, yan tarafta resmini gördüğünüz bu ilginç ürün, aslında dekoratif bir gece lambası! Mantarlı şişe kapağı şeklinde tasarlanmış olan bu şaşırtıcı ürün, rengarenk şişelerden yayılan ışıklarıyla ortamda büyüleyici bir ambiyans yaratıyor. Üstelik USB girişi ile tüm bilgisayarlardan kolaylıkla da şarj edilebiliyor. 

erkek arkadaşa hediye seçenekleri

Kişiye Özel Love Sihirli Kupa


Çay&Kahve kupalarının en sevimlisi, en romantiği Kişiye Özel Love Sihirli Kupa sizlerle! Üzerinde yer alan kırmızı kalplerden oluşan balonlar içerisine sevgilinizle birlikte isimleriniz yazılsın, erkek arkadaşınız çayını yudumlarken de sadece sizin düşünsün! Ön ve arka bölümüne sizin belirteceğiniz isimlerin yer alacağı Kişiye Özel Love Sihirli Kupa, sevgilisine küçük ancak romantik hediye düşünenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri! Her an sevgiliniz sizi mi düşünsün istiyorsunuz? Her an aşkınızı hatırlayıp, kalbini heyecan mı sarsın istiyorsunuz? O halde, erkek arkadaşınıza sizden ayrı olsa da, çay&kahve yudumlarken bile her an sizi hatırlayabileceği Kişiye Özel Love Sihirli Kupa armağan edin!

erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim

Kişiye Özel Hazırlanan Sevimli Ayıcıklar Kupa Bardak 2'li Set


Yan yana geldiklerinde anlam bütünlüğü oluşturan, sevgiyi ve aşkı çağrıştıran romantik kupa bardaklar sizlerle! Bu kapa bardakların üzerinde sevimli ayıcıklar yer alıyor! Bir tanesinin elinde üzerinde sevgilinizin isminin yazılı olduğu kalp, diğerinin elinde ise kendi isminizin yazılı olduğu bir çerçeve! Ayıların Aşkı 2’li Kupa Seti, sevgiliniz ile baş başa çay ve kahve içebileceğiniz, en romantik sohbetlerinizde içinizi ısıtacak en sevgi dolu kupalardan!

Erkek arkadaş için hediyeler

Kişiye Özel İsim Instagram Mousepad


Bilgisayarsız bu çağa ayak uydurmak imkansız! Bir çoğumuzun ev ve iş yerinde olmak üzere en az 2 adet bilgisayarı oluyor! Nasıl olmasın ki? Çünkü çağımızda hemen hemen her iş bilgisayarlarla yapılıyor! Bu gerçeği göz önünde bulundurarak, işte size erkek arkadaşınıza verebileceğiniz şık bir hediye önerisi! Avukat, doktor, dişçi, mühendis ya da mimar! Erkek arkadaşınıza, üzerinde unvanı ile birlikte isminin yazılı olacağı Kişiye özel bir mousepad armağan etmeye ne dersiniz? Kişiye Özel İsim Ünvan İşlemeli Mousepad'in, küçük ama bir o kadar da mutluluk verici bir armağan olduğunu düşünüyoruz!

erkek arkadaşa hediye fikirleri

Erkek Arkadaşa Romantik Hediye & En Yakışıklı Sevgili Google Sertifika


Aşkınızı son derece romantik bir belge ile sertifikalandırmak ister misiniz? Günümüzde her şeyi sertifikalara bağlamak moda oldu! Nereye müracaat edilse, bir şekilde kişilere sertifika soruluyor! Yabancı dil sertifikan var mı? Ustalık sertifikan var mı? gibi. Her şeye bir sertifika düzenleniyor, her şeyden bir sertifika soruluyor da, aşkın niye sertifikası olmasın? Kulağa çok ilginç ve romantik geliyor öyle değil mi? Ama şaka değil! 

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kare Duvar Saati

Erkek Arkadaşa Yıldönümü Temalı Duvar Saati


Erkek arkadaşınıza, bu yıldönümünüzde hem muhteşem bir sürpriz yapmak, hem O'na olan sevginizin büyüklüğünü göstermek için, romantik bir hediye aıyorsanız, Yıldönümümüz Kutlu Olsun Sevgilim Kare Duvar Saati tam da aradığınız şey! Bu özel duvar saati üzerine ister romantik-duygu dolu sözlerinizi, isterseniz de esprili mesajınızı yazdırın! Yıldönümü duvar saati erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel sürpriz hediyelerden biri.

erkek arkadaş için hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Romantik Taş Çerçeve


Erkek arkadaşınıza taş gibi sapasağlam sevginizi göstermek için, orijinal bir hediye arayışınız varsa, size taştan nasıl mükemmel bir hediye hazırlanabileceğinin ip uçlarını vermeye çalışacağız! Resimde görmekte olduğunuz ürünümüzün adı; Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve! Üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz Fotoğraflı Taş çerçeve ile, O'nu ne kadar çok sevdiğinizi en sağlam hali ile göstermiş olacaksınız! Siz yeter ki bu taş yüzeyin üzerine hangi fotoğrafın geleceğine karar verin! Gerisi ise çok kolay! Göndereceğiniz fotoğraf, parlak taş yüzeyine mükemmel bir baskı tekniği ile basılmakta ve ortaya kusursuz güzellikte dekoratif bir ürün çıkmakta! Destek ayakları ile düz yüzeylerde sergilenebilen Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve, erkek arkadaşınıza, sevdiklerinize en güzel armağanlardan biri!

erkek arkadaşıma hediye

Kişiye Özel Antika Model Araba


Erkeklerin arabalara karşı olan merakları bilinen bir şey! Otomobil sevgisi tüm erkeklerin ortak zevki ya da merakıdır! Şimdi önereceğimiz hediyelik ürün gerçek bir otomobil değil ama, en az gerçek otomobil kadar erkek arkadaşınızın beğenisini kazanacak bir ürün! Üzeri gelin arabası şeklinde süslenmiş olan ve hem ön, hem de arka plakasına dilediğiniz romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz antika model araba ile erkek arkadaşınıza mükemmel bir yıldönümü hediyesi verebilirsiniz. Dekoratif görünümüyle de erkek arkadaşınızın evine şıklık katacak olan bu şık hediye ile, sevgilinizin gönlünü bir kez daha kazanabilirsiniz. 

Erkek arkadaşa ne hediye alınır

Erkek Arkadaşa Hediye Ne Alınır?


Erkek arkadaşınıza hem 9 adet size ait fotoğraflardan hazırlanacak olan ve aynı zamanda mini bir fotoğraf albümü olarak da düşünülebilecek şık bir duvar saati armağan etmek ister misiniz? Sevgiliniz zamanı öğrenmek için bu duvar saatine her baktığında, en güzel fotoğraflarınız gözüne ilişsin ve sizi günün 24 saati hiç aklından çıkartamasın! Kişiye Özel Resim Albümü Saat, rengarenk tasarımı ve size özel fotoğraflardan hazırlanması ile hediyelerin en anlamlısı! Hem bir saat, hem de romantik bir fotoğraf albümü, ikisi aynı hediye üründe hayat buluyor! 

erkek arkadaşa özel hediyeler

Erkek Arkadaşa Hediye & Kişiye Özel Romantik Saat


Erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim diye, günlerce özel bir hediye arayıp da bulamadıysanız, sizi böyle anlamlı bir hediyelik ile buluşturduğumuz için kendimizle ne kadar övünsek az! Çünkü, romantik mesajlarınızla şekillenecek olan ve size özel  bir fotoğrafınızla da renklenecekolan bu harika duvar saati, akan her saniyesinde sevginizi yansıtacak. Doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü veya her hangi bir özel günd e erkek arkadaşınızı mutlu etmek isterseniz, kişiye özel olarak hazırlanan konuşan kalpler duvar saati tam size göre bir hediye alternatifi. 

erkeklere hediye fikirleri

Erkek Arkadaşa Orijinal Bir Hediye & Dürbün


Hayatta ki tüm detayları en ince ayrıntısına kadar merak eden ve birazcık da maceracı bir ruha sahip olan bir erkeğe ne hediye alınabilir? Örneğin objeleri onlarca kat büyüten ve uzakları yakın eden bir dürbün olabilir mi? Decathlon'un internet mağazasında satışa sunulan ve her biri ayrı özelliklerdeki dürbün modelleri ile erkek arkadaşınıza harika bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Farklı fiyat aralıklarındaki dürbünler, arkadaşınızı şaşkınlığa uğratacak orijinallikte. 

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek


Daha iyi karşılaştırma yapabilmeniz açısından, hediye olabilecek benzer ürünleri alt alta vermenin daha uygun olabileceği kanısındayız! Şimdiki ürün de, yukarıda yer alan hediyelik ürün gibi şık bir USB Bellek! Bu ürün üzerinde de sahibinin ismi yazılı ve 4 GB veri depolama sınırı var! Kişiye özel olarak hazırlanan LED Işıklı Akrilik USB Bellek şeffaf akrilik yapısı ve USB Bağlantı noktasına takıldığında ortama verdiği mavi ışığı ile son derece etkileyici bir armağan! Yukarıdaki ürüne göre fiyatının biraz daha yüksek olduğunu belirtmekte yarar var! Burada yer alan tüm ürünlerin fiyatlarını ve detaylı bilgileri "Satın Al" butonuna tıkladıktan sonra görebilmeniz mümkün!

Altın Külçesi USB Bellek

Erkek Arkadaşa İlginç Hediyeler & Altın Külçesi USB Bellek


Erkek arkadaşınız için USB Bellek almaya karar verdiniz ama bu ürünün biraz daha ilginç ve dikkat çekici olmasını istiyorsanız, Orijinal altın külçesi şeklinde tasarlanmış olan pırıl pırıl Altın Külçesi USB Bellek sizlerle! Eminiz ki, erkek sevgiliniz Altın Külçesi USB Bellek'i ilk gördüğünde, ne olduğu veya böyle bir hediyenin ne olabileceği şeklinde tereddütler yaşayacaktır! "Zengin Olduk" diye havalara fırlarsa hiç şaşırmayın! Çünkü Altın Külçesi USB Bellek adeta gerçek bir altın külçesi şeklinde!

Kişiye Özel USB Bellek

Erkek Arkadaşa Kişiye Özel USB Bellek Hediyesi


Erkek arkadaşınız teknoloji yakından takip eden biriyse ve bilgisayarlar ile içli dışlı biriyse bu hediyelik ürünü çok beğeneceğinei düşünüyoruz! Kendi ismine özel olarak düzenlenmiş olan ve 4 GB veri depolama kapasitesine sahip Kişiye Özel USB Bellek! Ucuz fiyatı ile de dikkat çeken bu ürün, Erkek Arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel armağanlardan biri!

Kişiye Özel 3 Boyutlu Karikatür 2 Kişilik

Erkek Arkadaşa Orijinal Hediyeler & 3D Karikatür 2 Kişilik


Hazır böyle orijinal bir hediye yakalamışken ve erkek arkadaşıma klas bir hediye bulmuşken içerisinde ben de olmalıyım... demekte son derece haklısınız! Olmuşken tam olsun öyle değil mi? Göndereceğiniz en kaliteli fotoğraf karesi, 3 boyutlu karikatürlere dönüşüyor! Ortaya ise kusursuz, yıllarca unutulmayacak çok şahane bir doğum günü hediyesi çıkıveriyor! Kişiye Özel 3D Karikatür, sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü gibi tüm özel günler için düşünülebilecek en orijinal hediyelerden biri!

Burçlara Özel Metal Çakmak

Burçlara Özel Metal Çakmak


Burçlara Özel Metal Çakmak, Kova, Balık, Başak, Terazi kısacası diğer burçlara özel hazırlanıyor. 12 burçtan en özeli benim burcum diyorsanız ya da sahip olduğunuz burç özellikleri ile gurur duyuyor ve iyi ki bu burcun özelliklerini taşıyorum diyorsanız, burcunuza özel metal çakmak karşınızda. Burçlara Özel Metal Çakmak üzerinde hem burcunuz, hem isminiz, hem de doğum tarihiniz yer alıyor! Bu şekilde isminizi de, doğum tarihinizi de, burcunuzu da herkes size özel hazırlanan çakmakla öğrensin! Belki de sevgilinizin burç özelliklerinden dolayı iyi anlaştığınızı düşünüyor olabilirsiniz! Belki de sizi bu kadar iyi hissedip, bu denli iyi anlamasının sebebi birbiriyle anlaşan burçlara sahip olmanızdır. O halde doğum gününde erkek arkadaşınıza, üzerinde ismini, doğum tarihini ve burcunu gösteren Burçlara Özel Metal Çakmak armağan edin!

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Erkek Arkadaşa Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan Hediyesi


Erkek arkadaşınız için çileli bir hediye arayışı sonrasında böylesine özel bir hediye size kesinlikle ilaç gibi gelecektir! Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, tüm erkeklerin beğenerek kullanabileceği çok özel bir cüzdan! Çünkü üzerinde sahibinin isim baş harfi, ismi ve soy ismi yer alıyor! Kahverengi ve saiyah renk seçenekleri ile kişiye özel cüzdanlar hakiki deriden imal edilmiş uzun ömürlü kullanıma uygundur! Sitemiz içerisinde yer alan diğer isme özel hediyelere bakmak için : Kişiye özel hediyeler linkine tıklayabilirsiniz!

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Modelleri

Erkek Arkadaşa Hediye Fikirleri & İzim Yazılı Cüzdan


Yukarıda yer alan isim yazılı erkek deri cüzdan modeline ek olarak, alternatif bir ürün olarak önerebileceğiniz çift renk seçeneği ile bir diğer Kişiye Özel Erkek Deri Cüzdan Modeli! Sitemiz içerisinde yer alan erkekler için tasarlanmış, kaliteli materyallerden hazırlanmış diğer cüzdan modellerine bakmak için Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan linkini tıklayabilirsiniz!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkek Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler & Kişiye Özel Deri Hediye Seti


İçerisinde üzerinde sevgilinizin isminin yer alacağı kişiye özel deri cüzdan, yine isminin yazılı olacağı deri anahtarlık ve son olarak da kaliteli ve yumuşak dokusu ile gerçek deriden imal edilmiş deri kemer var! Tüm bu aksesuar ürünler göz alıcı ve şahane bir görünüme sahip hediye kutusu içerisinde! Kişiye Özel Deri Hediye Seti, erkek arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna ise en güzel cevap! Sitemiz içerisinde sadece erkekler için hazırladığımız diğer hediye önerilerimize bakmak isterseniz Erkek Sevgiliye Hediyeler linkine tıklamanız yeterli!

Kişiye Özel Resim Çerçevesi

Erkek Arkadaşa Hediye & Kişiye Özel Tekli Çerçeve


Her fotoğraf karesinin, ona bakan kişiye geçirdiği ya da anlattığı özel bir duygu vardır! Kimi fotoğraf özlem, hasret gibi duyguları depreştirirken, kimi fotoğraflar ise tebessüme mutluluğa ya da hüzne neden olur! Şurası kesin ki, geçmişe dair bir özel anın dondurulduğu her fotoğraf karesi, çok değerli ve çok anlamlıdır! Sevdiklerinize özel günlerde armağan edebileceğiniz Kişiye Özel MDF Baskı Tekli Çerçeve ile, masalarının üzerine hayat katacaksınız! Kişiye özel hazırlanan bu özel ürünün kaliteli çıkabilmesi için, seçeceğiniz fotoğrafın yüksek çözünürlükte olması da son derece önemlidir! Erkek arkadaşınıza yıl dönümünde böyle bir armağan verebilirsiniz!

Nixon Erkek Kol Saati

Erkek Arkadaşa Hediye & Nixon Erkek Kol Saati


Zamana değer katan bir kol saati, erkek arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyelerinde biri! Yarım asırdır bayanlar tarafından erkeklere en çok hediye edilen ürün, hiç şüphesiz ki kol saatleridir! Kol saati, hem en klasik, en geleneksel hediyelerden biri, hem de aynı zamanda asla da eskimeyecek en modern armağandır! Kalem, kravat, cüzdan, kemer ve kol saati dışında, pek az hediyelik eşya da bu özelliği görmek mümkün! Kol saati, erkek için sadece sıradan bir aksesuar olmayıp, aynı zamanda en prestijli hediyelerden biri! Eğer erkek arkadaşınıza günümüzde bile modası hiç geçmeyen bir kol saati hediye etmeyi düşünürseniz, deri kemeri, çelik kasası ve son derece zarif görüntüsü ile Nixon Erkek Kol Saati armağan edebilirsiniz! Sitemiz içerisinde yer alan diğer saat modellerine buradan bakabilirsiniz; Erkek Kol Saatleri

Casio Erkek Kol Saati

Erkek Arkadaşa Hediye Casio Erkek Kol Saati


Sıcak yaz günlerine şunun şurasında artık sayılı günler kaldı! Gardıroplarda kışlıklar kalkacak ve onların yerini T-Shirt'ler almaya başlayacak! Hal böyle olunca ve siz de erkek arkadaşınıza etkileyici bir hediye arıyorsanız, bu yazın kendisini gösterecek en en güzel hediyesi görmekte olduğunuz Casio Erkek Kol Saati olacak! Sevgiliniz bu saat kolundayken suda 100 metre derinliğe bile dalsa, Casio Erkek Kol Saati su geçirmiyor! Muhteşem bir tasarımı bulunan Casio Erkek Kol Saatinin, kronometre, takvim gibi özelliklerine ek olarak, 2 yıl garantisi bulunuyor! Ürün şık bir hediye paketi içerisinde yer alıyor!

Kişiye Özel Gömlek

Erkek Arkadaşa Yıl Dönümü Hediyesi & Kişiye Özel Gömlek


Üzerine istediğiniz sevgi mesajlarınızı yazdırarak, klasik bir gömleği son derece romantik bir hale getirebilirsiniz! Kişiye Özel Gömleğin kol ve cep kısmına baş harfleri, yakasına ise sevgi mesajınızı yazdırabilirsiniz. Örneğin yaklaşan yıl dönümü için Kişiye Özel Gömlek yaka iç kısmına;"Seninle Nice Yıllara Aşkım" şeklinde romantik bir mesaj yazıdrabilirsiniz. Ya da sevgilinizin doğum günü için etkileyici bir aşk mesajı yazıdırabilirsiniz. Sizin belirttiğiniz mesajlar gömleğin içerisine nakış ile işlenir! Sevgilinizin üzerine bu gömlek varken her an, her dakika aklında sadece siz olacaksınız! Kişiye Özel Gömlek, tüm özel günler için erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en ideal hediye seçeneklerinden biri.

Kişiye Özel Kutulu Kalem

Erkek Arkadaşa Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Kutulu Kalem


Erkek arkadaşınıza anlamlı bir diğer hediye, kişiye özel kalem! Kişiye Özel Kalem, üzerinde isminin yazılı olduğu son derece şık özel kutuya sahip! Arkadaşınızın her kullandığında sizi hatırlayabileceği Kişiye Özel Kutulu Kalem ile, tüm yazılar, tüm imzalar daha da özel hale gelecek!

Bugatti Radyolu Hoparlör

Erkek Arkadaş için Hediyeler & Bugatti Radyolu Hoparlör


Bugatti Radyolu Hoparlör ile müzik zevkinizi her yere, her ortama rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz! İster iPhone 4/4S telefonunuzdaki müzikleri dinleyin, ister USB Bellek içerisinde sakladığınız en sevgiğiniz şarkıları dinleyin! Orijinal ve efsane Bugatti otomobillerden ilham alınarak tasarlanmış olan Bugatti Radyolu Hoparlör erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Erkek Arkadaşa İlginç Hediyeler & Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati


Erkekler için araba tutkularının ne kadar yüksek olduğunu bir üstte yer alan hediyelik ürünümüzün tanıtımını yaparken belirtmiştik. Şimdi yine bu tipte bir ürün önereceğiz. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati, erkek arkadaşınızın yaşadığı mekana çok farklı ve sıra dışı bir dekor katacak! Orijinal tekerlek şeklinde tasarlanmış duvar saati ile, erkek arkadaşınıza şaşırtıcı bir armağan verebilirsiniz.

4 Girişli USB Çoklayıcı

Erkek Arkadaşa Yaratıcı Hediyeler & 4 Girişli USB Çoklayıcı


Bilgisayarlarda standart halde bulunan 2-3 adet USB bağlantı noktası, bazen ihtiyaçlarımıza cevap vermeyebiliyor. Kamera, Yazıcı, Fotoğraf Makinesi, Cep Telefonu gibi daha fazla sayıda donanım eklemek istediğimizde 2 ya da 3 Adet olan USB girişleri bizlere yetmez! İşte sıkıntılı durumu aşmak için sizlere son derece ilginç bir görünüme sahip bir ürün önereceğiz. Üzerinde 4 adet USB girişi bulunan Sinema Film Şeridi şeklinde tasarlanmış olan USB Çoklayıcı! 4 Girişli USB Çoklayıcı, yine erkek arkadaşınızın çok beğeneceğini düşündüğümüz kullanışlı hediyelerden biri!

Mini Buzdolabı Soğutucu

Erkek Arkadaşa Enteresan Hediyeler & USB Bağlantılı Mini Buzdolabı


Yazın kavurucu sıcakları ile baş başa olduğunuzu hayal edin! Bu, öyle bir sıcak ki, perdeler bile yerinden kımıldamıyor. İnsan böyle durumlarda özellikle masa başında iş yapıyorsa, yerinden kalkıp buz dolabından soğuk bir içecek almaya bile üşenebiliyor! Keşke buzdolabı, iş yaptığımız bilgisayarın hemen yanı başında olsa da kapağını açıp içinden ya buz gibi bir kola ya da su alabilsek! Buzdolabınız çalışma masamıza getiremeyeceğimize göre, bunun için daha pratik bir çözüme ihtiyacımız var! Ne mi? Enerjisini bilgisayarınızın USB Bağlantı noktasından alan ve içeceklerinizi 8,5 dereceye kadar soğutabilen bir USB Bağlantılı Mini Buzdolabına! Erkek arkadaşınıza son derece ilginç ve şaşırtıcı bir hediye almayı düşünüyorsanız USB Bağlantılı Mini Buzdolabı tam size göre!

İçki Lambası Jack Daniels Şişe Abajur

İçki Lambası Jack Daniels Şişe Abajur


İçki içseniz de içmeseniz de, içki şişelerinin son derece estetik göründüğü konusunda sanırız ki siz de bizimle hem fikirsinizdir! Her biri farklı tasarımlara sahip içki şişeleri, özellikle bar ortamlarında rengaren ışıklar altında göze son derece hoş gözükmektedir. İşte barlarda ömrünü tamamlamış olan şişelerden ortaya kusursuz bir tasarım çıkıyor. Dünya'nın en meşhur içki markalarından biri olan Jack Daniels'a ait, içki şişesinden evinizin dekorasyonuna hizmet edecek son derece şık bir Abajur Lamba tasarlandı!İçki Lambası Jack Daniels Şişe Abajur ürününü çok beğenip hijyen olmadığını ve hala içki koktuğunu düşünüyorsanız, hemen içinizi rahatlatalım! Ürün, 200 santigrat derecede fırınlanmakta ve temizlenmektedir. Dolayısı ile bu konuda bir endişe ya da tereddüt taşımamalısınız! Böyle bir ürünün erkek arkadaşınıza hediye edilip edilemeyeceği konusunda tereddüt yaşıyorsanız bu konuda da takdiri size bırakmamız gerekiyor. Ancak ortaya sonderece dekoratif, kusursuz ve ilginç bir hediyenin çıktığı da aşikar!

Else Silver Atatürk Erkek Yüzüğü

Else Silver Atatürk Erkek Yüzüğü


Üzerinde değil Atatürk'ün resmi ya da imzası, O'nun attığı bir nokta bile benim için çok değerli ve özel diyorsanız, o halde buyurun olağanüstü şık bir tasarıma sahip Atatürk İmzalı bir Erkek Yüzüğü karşınızda... Üzerinde Atatürk'ün imzasını taşıyan, etrafı Türk Bayrağı ile ile süslenmiş olan bu erkek yüzük, erkek arkadaşınıza doğum gününde verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri! 925 Ayar Gümüşten üretilmiş olan Else Silver Atatürk Erkek Yüzüğünün üzeri, onu daha şık göstersin diye oksit kaplı! Son derece özel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu harika yüzüğü kaçırmayın deriz.

Kişiye Özel Romantik Kalp Duvar Saati

Kişiye Özel Romantik Kalp Duvar Saati


Erkek arkadaşınıza gelecekte de hatırası olabilecek, Sevgililer günü hediyesi için size güzel bir hediye fırsatı sunuyoruz! Erkek arkadaşınıza hediye olarak düşünebileceğiniz, kaliteli ve romantik mesajlarınız ile dilediğiniz gibi özelleştirebildiğiniz kalp şeklinde saati, sevgilinizin duvarlarına romantizmi taşıyor! Ürün, hediye olabilecek tüm özel günler için düşünülebilir! Erkek arkadaşınıza yıl dönümü hediyesi, doğum günü hediyesi olarak alınabilecek kişiye özel isimli hediyelik duvar saatleri.

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kol Düğmesi ve Kravat İğnesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kol Düğmesi ve Kravat İğnesi


Erkek arkadaşınız bir düğüne, partiye ya da seçkin bir organizasyona katılacak ama siz, O'nun sadece takım elbise ve kravat ile bu özel davetlere katılmasını istemiyorsunuz! Sevgiliniz yakışıklılığı kadar, giyimiyle de göz kamaştırıcı olmalı! Bunun için yapılacak en güzel şey, O'na kendi isminin baş harflerine özel olarak düzenlenmiş, son derece parlak gümüş kaplama kol düğmeleri ve kravat iğnesi armağan etmek! Siparişiniz halinde özel hediye kutusu içerisinde adresinize teslim edilecek olan Kol Düğmeleri ve Kravat İğnesi, tamamen sahibinin ismine özel olarak hazırlanıyor!

Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupası

Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupası


Cumhuriyetimizi bize Ulu Önder Atatürk hediye etti, siz de erkek arkadaşınıza "Atatürk Sevgisi" hediye edin. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'e ait, en güzel fotoğraflardan birinin baskısı bulunan bu kupa bardak, erkek arkadaşınıza en anlamlı armağanlardan biri. Erkek Arkadaşınızın ofisinde ya da evinde mutluluk ve gururla kullanacağı Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupasının hangi tarafını çevirirseniz çevirin Atatürk'ün yakışıklı fotoğrafını karşınızda buluyorsunuz!

eJOYA Deri Spor Kemer Siyah

Erkek Arkadaşa Hediye Seçenekleri & eJOYA Deri Spor Kemer Siyah


Melekler kadar iyi kalpli ve her anında sizi düşünecek kadar da romantik erkek arkadaşınıza, kaliteli bir deri kemer hediye etmek ister misiniz? eJOYA Siyah Deri Spor Kemer, üretiminde kullanılan kaliteli derisi ile çok uzun yıllar erkek arkadaşınızın kullanabileceği bir ürün! Spor çizgilerle tasarlanmış olan bu kemer, kot ve keten pantolon üzerinde çok şık bir aksesuar!

eJOYA-Kravat & Mendil-Füme

D'S Damat-Kravat & Mendil-Füme


Bakışlarıyla gönlünüzü delip geçen, gülüşüyle içinize bahar şenliği getiren yakışıklı aşkınıza, özel hediye kutusu içerisinde yer alan D'S Damat marka Füme Renk Kravat & Mendil hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz, belki sadece işi gereği, belki de sırf sevdiği için kravat kullanıyor olabilir. O halde O'na, yıl dönümünüzde birbiriyle uyumlu kravat ve mendilden oluşan son derece şık D'S Damat Kravat & Mendil armağan ederek, sürekli kullanabileceği özel bir aksesuar verebilirsiniz.

Sevgiliye Özel Madalyon

Erkek Arkadaşa Hediye & Sevgiliye Özel Madalyon


Sevgiliye Özel Madalyon ile, O'nunla ne kadar gurur duyduğunuz, O'nu ne kadar başarılı bulduğunuzu ve O'nu bir sevgili olarak ne kadar çok takdir ettiğinizi, orijinaline çok yakın bir şekilde tasarlanmış olan bu madalyon ile gösterebileceksiniz! Sevgiliye Özel Madalyon, kişiye özel hazırlanan, üzerinde isimlerinizin yer alacağı, yuvarlak ve altın sarısı rengi ile gerçek bir madalyonu aratmayacak şekilde tasarlandı! Erkek arkadaşıma hediye arıyorum ama özel ve anlamlı olsun diyorsanız, Sevgiliye Özel Madalyon tam size göre!

Süperman T-Shirt

Erkek Arkadaşa Hediye & Süperman T-Shirt


Ne zaman başınız sıkışsa, o mülayim, ağır başlı adam gidip de, yerini gerçek bir kahramana bırakıyorsa ve sizi her türlü sıkıntıdan kurtarıyorsa, işte O aslında gerçek bir kahraman! Kalbinizin gerçek kahramanına, süper bir hediyeye var mısınız? Erkek arkadaşınıza üzerinde, çizgi kahraman bulunan Süprmen T-Shirt armağan edebilirsiniz! Sevgilinizin nasıl bir kahraman olduğunu sadece siz değil, herkes bilsin!

Kişiye Özel İkili Kalem Seti

Kişiye Özel Zarif İkili Kalem Seti


Erkek arkadaşınıza kendisini çok özel hissettirecek, üzerinde isim ve soy isminin yazılı olacağı son derece zarif 2'li kalem seti armağan edebilirsiniz! Çantasında, ceketinin iç cebinde rahatlıkla taşıyabileceği ve yıllar yılı kullanabileceği bu özel kalemler, her an sizi sevgilinize hatırlatacak! Kim bilir belki de size yazılacak en romantik aşk şiirleri, bu zarif kalemlerin ucundan yazılacak! Yazma eylemine estetik ve güzellik katan Kişiye Özel İkili Kalem Seti, erkek arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyelerinden biri!

Kaslı Vucut Baskılı T-Shirt

İlginç Hediyeler & Kaslı Vücut Baskılı T-Shirt


Erkek arkadaşınıza doğum günü için esprili ve biraz da muzipçe bir hediye mi arıyorsunuz? O halde, son derece komik ve erkek arkadaşınızın kahkahalarla gülmesine neden olacak harika bir ürün ile sizleri tanıştıralım! Üzerinde kaslı erkek vücudu bulunan, görselde gördüğünüz bu T-Shirt tam size göre! Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Kaslı Vucut Baskılı T-Shirt, yüzlerde gülümsemelere yol açarken, kalpleri de fethedecek!

Espirili Boxer

Erkek Arkadaşa Esprili Hediyeler & Esprili Boxer


Esprili Boxer ile erkek arkadaşınıza bugüne kadar aldığı en eğlenceli, en komik ve yüzünde tebessüme yolacak çok esprili bir hediye vermek ister misiniz? Kabul ediyoruz ki, böyle bir ürünü erkek arkadaşınıza armağan etmek için, sevgilinizin de espriden anlayan ve bunu hoş görü ile karşılayacak biri olması lazım! Ancak biz ilgilisi olur diye, üzerinde hindi resmi bulunan bu eğlenceli boxer'i sizler için erkek arkadaşa hediyeler listemize dahil ediyoruz!

Mezuniyet Kupa - Kişiye Özel Hediye

Kişiye Özel Mezuniyet Kupası Hediyesi


Üniversiteden ya da liseden mezun olan tüm sevdiklerinize, bu mutlu anlarını unutulmaz kılmak için, küçük ancak anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Mezuniyet Kupası düşünülebilir. Üzerinde mezuniyet kepi ve diploma resimleri yer alan ve sizin belirteceğiniz ad-soy ad ile anlam kazanacak olan Mezuniyet Kupa Bardağı, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en şirin armağanlardan biri.

Granit Erkek Deri Cüzdan

Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınır? & Granit Erkek Deri Cüzdan


Küçük beyler için siyah-kahverengi, isim yazılı-yazısız, düz veya desenli hiç fark etmez, cüzdanın özel bir anlamı yoktur! Ama olgun erkekler için öyle mi? Cüzdan erkeler için, en önemli prestij araçlarından biri. Bir ortamda ya da hesap öderken masaya konulan cüzdan, erkeğin tarzı, karizması stili hakkında önemli ipuçları verir. Erkek arkadaşınıza sade tasarımı ile göz kamaştıran, kahverengi Granit Erkek Deri Cüzdan hediye ederek, en güzel hediyelerden birini verebilir ve O'nun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.
Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Yorum Gönder

 
Top