z Sevgiliye Romantik Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye romantik hediye
Sevgilinize özel günlerde duygularınızı en iyi şekilde ifade edecek, çok güzel romantik hediyeler seçtik! Çünkü, gerçekten romantizmi yansıtacak özel hediyeler bulmak her zaman için kolay olmuyor. Amacımız, size birbirinden güzel, anlamlı ve romantik hediye fikirleri vererek, doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü, yılbaşı gibi özel günlerde, sizlere hediye rehberliği yapmak! Bir kere, sevgilinizin çekim gücüne girdiniz! Geriye dönüş ve kurtuluş yok artık! Gerçi bundan kurtulmak isteyen kim öyle değil mi? Bir gördünüz ve o günden sonra aklınızda sadece O var! Sevgilinizin hayatınıza girmesi ile her şey, daha bir güzelleşmeye başladı! Çünkü O var diye, sabahları çok daha mutlu yatağınızdan uyanıyorsunuz! Cep telefonunuzu hiç bu kadar sevmemiştiniz. Çünkü, sevgilinizden gelen sıcacık bir aşk mesajı, gününüzü daha iyi geçirmenizi sağlıyor. Sevgiliniz ile buluşacaksınız diye, artık tüm tatil günlerini ve hafta sonlarını da iple çekmeye başladınız. Sevgiliniz bir nevi sizin kurtuluşunuz, O, yağmurda ıslanırken sığındığınız bir dağ kulübesi! Sizi bu kadar mutlu eden ve yaşamınıza anlam katan sevgilinize, her hediyeyi de yakıştıramaz oldunuz. Çünkü sevgiliniz için satın alacağını hediye, hayatınızdaki diğer sevdiğiniz insanlar için beğendiğiniz hediyelerden çok daha farklı ve özel olmalı! En başta romantik hediyeler olmalı! Sevgiliniz bu hediyeyi her gördüğünde ya da her dokunduğunda, sevginizin büyüklüğünü çok daha iyi kavramalı! İşte tam da bu noktada sevgiliye özel romantik hediye fikirlerimiz ile sizin yanınızdayız.
sevgiliye romantik hediyeSevgilinizi diğer insanlardan ayrı ve özel kılan yönü nedir sizce? Cevabınızı şimdiden tahmin edebiliyorum aslında: "Çünkü O'na Aşığım ve Seviyorum. Bu yüzden sevgilim herkesten özel ve farklıdır." Muhtemelen özetle söyleyeceğiniz en önemli söz bu olacaktır! Aslında aşk dediğimiz duygu, iç dünyanızda saklı olan ve sadece sizin bilebileceğiniz bir his? Peki bu özel duyguyu sevgiliniz nasıl bilecek? Sevgilinize duyduğunuz o kocaman sevgiyi O'na nasıl daha iyi hissettirebilirsiniz? İşte tam da bu noktada adına romantizm dediğimiz sevgi davranışları devreye giriyor! Sevgimizi nasıl ifade ederiz?
Romantik Hediyeler
Bazen bir gülümseme ile, bazen yanağa kondurulan sıcacık bir buse ile, bazen kocaman bir sarılma ile ve bazen de anlamlı bir bakış ile gösteririz. Çünkü kalbimizdeki sevgiyi, davranışlarımıza yansıtmadığımız takdirde egoist olmaktan öteye geçemeyiz. Sevgiyi ifade etmenin bir diğer etkileyici yolu ise, sevgiliye hediye almaktır. Ama hediye derken, öyle sıradan hediyeleri kast etmiyoruz. İçerisinde buram buram aşk kokan, sevgilinizi acayip derecede özel hissettirecek, anlamlı ve sürprizlerle dolu sevgiliye romantik hediyeler!

Sevgililere Romantik Hediye Fikirleri


Pırlanta Sonsuzluk Yüzük

Romantik Hediye Fikirleri & Pırlanta Sonsuzluk Yüzük


Sonsuz aşk, Pırlanta Sonsuzluk Yüzük üzerinde hayat buldu! Son derece zarif ve kusursuz tasarımı bu harika yüzük, kız arkadaşınıza verilebilecek romantik hediyelerden biri! Sonsuzluk işareti her ne kadar matematik ile birlikte anılan bir simge olsa da, sevgililer arasında bu sembolün çok başka ve özel bir yeri vardır! Biricik aşkınıza büyük sevgilinizi sunmak için özel bir hediye arıyorsanız, Üzerindeki 0,01 karat Pırlantası ile Sonsuzluk Yüzük iyi bir hediye tercihi olabilir.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


İnci Tanelerinin denizlerden ne zahmetlerle çıkartıldığını ve gerçek bir inci tanesinin oluşumunun ne kadar uzun yıllar sürdüğünü biliyorsanız, bu kolyenin neden çok anlamlı ve değerli olduğunu biliyorsunuz demektir. Gördüğünüz ürün aslında gümüş bir kolye! Bu kolyenin ucunda ise gerçek inci tanesi bulunuyor! Bu hediyenin sevgilinize verdiği mesaj ise çok daha anlamlı! Sevgilinizin yeryüzünde bir eşinin, bir benzerinin olmadığı ve sevgilinizin kalbinizin tek sahibi olduğu! İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, bayan sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak verebileceğiniz anlamlı ve özel hediyelerden biri!

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Romantik Hediyeler & Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Romantik bir hediyenin ne olduğu kadar, ne şekilde göründüğü de sizin için önemli ise, Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, romantik bir hediyeden beklentinizi fazlası ile karşılayacak bir ürün! Bir kere hazırlanışı itibari ile bu hediye kulesi çok şık bir armağan! Kırmızı tüller ile sarılıp sarmalanmış ve üzeri kırmızı kurdele ile bağlanmış bir ürün! Peki bu kadar göze ve estetiğe dikkat edilerek hazırlanmış olan Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi içerisinde neler var? 4 Kırmızı kalp kutudan oluşan ve tüm kutular yan yana geldiğinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" gibi romantik bir mesajı bulunan hediye kulesi içerisinde; renkli ve enfes lezzetlerde drajeler, 8 adet kalp şeklinde çikolata, 20 Adet "Seni Seviyorum" yazılı çikolata ve kırmızı kalp kağıtlarda, 100 adat farklı dillerde "Seni Seviyorum" yazısı. Sevgiliye romantik hediye başka ne gibi özellikler bulundurabilir? Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi bana göre bayan sevgiliye alınabilecek çok romantik bir hediye!

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Erkeğe Romantik Hediyeler & Kişiye Özel 1 Numara Ödülü


Bugüne kadar hayatınızda acı, tatlı, iyi ve kötü bir çok anınız oldu. Tüm bunlar, hayatın içerisinde olan ve herkesin yaşayabileceği türden şeyler de olabilir. Biraz daha fazlası da! Ama tüm bu zor anlarınızda sizi desteği ile asla yalnız bırakmayan bir sevgiliniz vardı. Yoğun bir yıl geçirdikten ve yaşamınızdaki olumsuz şeyleri geride bıraktıktan sonra, şimdi sevgilinizi ödüllendirmenizin zamanı geldi! Kişiye Özel 1 Numara Ödülü ile, kalbinizin bir tanesine çok anlamlı bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. Doğum günü veya sevgililer günü gibi özel günler için düşünülebilecek Kişiye Özel 1 Numara Ödülü, hem erkekten-bayana, hem de bayandan-erkeğe verilebilecek son derece anlamlı bir armağan!

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevesi


Sitemiz içerisinde diğer konulara da göz gezdiren dikkatli bir okuyucumuz, Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçevenin, diğer başlıklar içinde de hediye fikirleri olarak geçtiğini mutlaka fark etmiştir. Çünkü, bana göre hediyelerin en güzeli anılardır! Anıları da ölümsüz kılan şey ise fotoğraflar! Güzel bir fotoğraf karesi hediyelerin en güzeli olsa gerek! Örneğin sevgiliye doğum günü hediyesi olarak, içerisinde kendinizin olduğu ve mutluluğunuzu en iyi yansıtan fotoğraf karesini Kişiye Özel Ahşap Fotoğraf Çerçeve içerisine yerleştirip armağan edebilirsiniz. Bu çerçevenin her köşesi size ayrılmış durumda! Her iki köşesinde de isimlerinizin yer aldığı çerçeve üzerinde aynı zamanda romantik kalp sembolleri de bulunuyor! Romantik bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bundan daha iyisi olamaz!

Sevgili Eldiveni

Sevgiliye Romantik Hediye Fikirleri


Denize sınırı olan bir şehirde yaşıyorsanız sevgiliniz ile geçireceğiniz en romantik anların denizi izlerken yaşandığını mutlaka bilirsiniz! Gerçi bunu bilmek için illa denize komşu bir şehirde olmak da gerekmiyor! Sevgililer günü 14 Şubat'ta. Bu tarih biraz havaların soğuk olduğu bir tarih! Ancak üzülmeyin. Çünkü o soğukta bile sevgilinizin elini bırakmak zorunda kalmayacaksınız! Sevgili Eldiveni ile elleriniz asla ayrılmayacak!

Love Pillows Sevgili Yastığı

Sevgililer için Romantik Hediyeler & Aşk Yastığı


Bir üstte yer alan son derece romantik sevgili eldiveni, ellerinizi soğuk kış günlerinde asla ayırmayacak harika bir ürün idi! Şimdi ise Sevgili Yastığı ile uyurken bile aynı yastığa baş koyacaksınız! Kalp şeklinde tasarlanmış olan Sevgili Yastığı ile uyumakta çok romantik, uyanmak da!

Romantik Kalp

İlişkinize Heyecan Katacak Romantik Görevler


Aslında çok duygusal ve çok romantik birisiniz ama, bunu sevgilinize ifade etmekte biraz sorunlar yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz? İlişkinize renk ve heyecan katacak aşk oyunları oynamak ister misiniz? Romantik Kalp, içerisinde 100 farklı görev içeren bir kalp kutusu! Özel cımbızı ile kalp kutusu içerisinden çektiğiniz bir görevi yapmak zorundasınız! Bu gözünüzü korkutmamalı. Yapılmayacak görevler değil tabi ki. Romantik Kalp kutu içerisinde sizi ne gibi görevler bekliyor bunun detaylarını öğrenmek için lütfen ürüne tıklayınız!

Kişiye Özel Kare Taş Baskı

Romantik Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Kare Taş Baskı


Bildiğiniz taştan romantik bir hediye çıkabileceğini belki de hiç hayal dahi etmemişsinizdir! Ama gelişen teknoloji artık buna imkan veriyor! Sizin seçeceğiniz bir fotoğraf, özel baskı yöntemi ile taş üzerine işleniyor. Mükemmel bir işçilik ile hazırlanan Kişiye Özel Kare Taş Baskı, sevgilisine romantik bir hediye hazırlamak isteyenlere eşsiz fırsatlar sunuyor! İster üzerine sevgiliniz ile gün batımında çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafı bastırın, ister birbirinizin elinden bir şeyler içerken çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafı bastırın! Finalde ortaya kesinlikle çok etkileyici ve romantik bir hediye çıkacağı kesin!

Retro Künye Bileklik

Sevgiliye Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Retro Bileklik


Bilmeyenler için "Retro" kelimesi "Geçmişe yönelik, geçmişe ait" anlamlarına gelmektedir. Geçmişin bileklik modası, kişiye özel bir şekilde aramıza geri döndü! Retro Künye Bileklik ile farkınızı ve tarzınızı herkese gösterebilirsiniz! Üzerinde 10 harfe kadar isim yazılabilen bu özel bileklik, 14 ayar altın kaplamadır ve kesinlikle altın suyu değildir. Hemen hatırlatmakta yarar görüyoruz; Bu ürünü sevgilinize hediye etmeyi düşünüyorsanız, kesinlikle çok isabetli bir karar verdiğinizi ve ürün şık hediye kutusunda olduğunu belirtmek isteriz.

Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak

Romantik Hediyeler & Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak


Sevgilinize bakmaya doyamıyor musunuz? Günün her saati O'nun gülen gözlerine mi bakmak istiyorsunuz? O halde size ve sevgilinize ait en güzel fotoğraf karelerini gönderin, en kullanışlı eşyalardan biri olan Çay ve Kahve kupasına işlensin! Üstelik kişiye özel (isimleriniz ve sizin için önemli tarihle birlikte) ve yine üstelik tıpkı klasik fotoğraf efekti verilmiş şekilde! Son derece şık bir görünüme sahip Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak, size özel 2 fotoğrafla nasıl romantik bir hediyenin tasarlanabileceğine en büyük kanıt! Doğum günü, sevgililer günü, ve yılbaşı gibi özel günlerde kız arkadaşınıza gönül rahatlığı ile armağan edebileceğiniz Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak, sevgilinizin size olan özlemini kahve keyfi ile buluşturuyor!

Aşıklara Özel Çerçeve Aşkınızı Ağaca Kazıyın

Aşıklara Özel Çerçeve Aşkınızı Ağaca Kazıyın


Artık çağ değişti! Eskidendi o, çakı ile ağaç üzerine isim kazımalar! Diyelim ki, aşkınız o kadar büyük ki, sevgilinizin ismini ve kendi isminizi bir ağaç kovuğuna işlemek istediniz! Ama, büyük şehirlerde etrafında ağaç bulabilene aşk olsun! Beton yığınlarının ve apartmanların arasında olsa olsa cılız yapıdaki ağaçlar bulursunuz!! Bu anlamda şansız bir nesil olduğumuzu kabul etmek gerekir! Bizim de tıpkı eskiden olduğu gibi, sevgilimizin ismini ağaçların üzerine yazmaya hakkımız yok mu? Üzerinden yıllar geçtikten sonra "İşte bak, bu bizim ağacımız" demeye hakkımız yok mu? Durun durun! Paniğe gerek yok! Size tıpkı eskiden olduğu gibi, güzel ve romantik bir nostalji yaşatmaya kararlıyız! Günümüz için konuşacak olursak, aşkınızı dışa vurmak, hiç bu kadar romantik olmamıştı! Aşıklara Özel Çerçevesindeki fotoğraf ağacın üzerine, sevgilinizin ve kendinizin isimlerini tıpkı orijinal ağaç görüntüsüne yakın bir şekilde işleyebiliyorsunuz! Sevgilinize romantik olduğu kadar orijinal bir hediye isterseniz, Kişiye Özel Aşkını Ağaca Kazı Çerçeve tam size göre!

Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye

Sevgiliye Romantik Hediyeler & 4 Yapraklı Yonca Kolye


4 yapraklı Yonca ile ilgili, başta Hristiyanlık Dini olmak üzere, farklı bir çok kültürlerde çeşitli inanışlar yer almaktadır. Bunlardan en önemlisi ve en çok kabul göreni; 4 yapraklı yoncanın kişilere şans-uğur getirdiği inanışıdır. Bu düşünceye siz de inanır mısınız bilemeyiz ama, yaprakları kalp şeklinde tasarlanmış , son derece romantik bir görünüme sahip ve ortasında 0,01 karat pırlantası bulunan Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye, sevgilinizin boynuna çok yakışacak! Bayan sevgiliye, romantik olduğu kadar şans getirdiğine de inanılan Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye armağan ederek, O'na hem şans verin, hem de sevginizi gösterin!

LOVE Fotoğraf Çerçevesi

Romantik "LOVE" Yazılı Fotoğraf Çerçevesi


LOVE Yazılı Fotoğraf Çerçevesi ürünü hakkında, şöyle romantiktir, böyle özel romantik mesajlar verir demeye hiç gerek yok! Çünkü "Love" Yazısı bile başlı başına insanların kafasında zaten sevgiyi ve aşkı çağrıştıran bir kavram! Dört harften oluşan ve Türkçe anlamı ile "Aşk" demek olan bu özel fotoğraf çerçevesi içerisinde 4 tane kendinize özel fotoğrafınızı koyabiliyorsunuz! LOVE Fotoğraf Çerçevesi, masa üzerinde, kitaplık ya da vitrin üzerinde son derece şık bir görüntü verecektir!

eJOYA Gümüş Kolye

Bayan Sevgiliye Romantik Bir Armağan & Kalp Kolye


Şu dakikalarda bu kalp kolyeye bakıp da, bayan sevgilisine armağan etmeyi düşünen bir erkek, kalbinden kim bilir neler geçiriyordur! Mesela; belki bu romantik kolye, bir erkeğin herhangi bir kabahatinden dolayı özür dileme hediyesi olacaktır kim bilir! Yani umudunu, bu kolyenin omuzlarına yükleyecek! Bu şekilde sevgilisinin kendisini affetmesini bekleyecek! Belki de kalp tasarımlı bu gümüş kolye, bir erkeğin sevgilisine ilan-ı aşkta bulunduğu bir sırada sevgilisine armağan edeceği bir hediye olacak! Belki de bu kolye, doğum gününde sevgilisini ne kadar çok sevdiğini göstermek isteyen bir erkeğin, sevgisini en iyi şekilde gösterebileceği en romantik hediye olacak! Belki de Kalpli Gümüş Kolye, bir zaman sonra sevgilisinden ayrılan bir bayanın, bir başkası vasıtası ile geri göndereceği eşyalardan biri olacak! Aslında bir hediye nelere gebe öyle değil mi? Bakış açısına göre ne kadar fazla şey ifade ediyor! Yani şu an bu kolyeye bakarken sizin hissettikleriniz ya da gördükleriniz ile, bir başkasının hissettiği ve gördüğü aynı kolye değil! Umarım anlatabilmişimdir! Sözü çok uzatmadan! Kalp Kolye, kalp tasarımı ile çok romantik ve tüm özel günler için bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz fiyatı ile de son derece uygun olan özel bir kolye!

Kalp Şeklinde Su Küresi Fotoğraf Çerçevesi

Kalp Şeklinde Su Küresi Fotoğraf Çerçevesi


Yağmur altında sevgililerin el ele, kol kola olmaları ve birlikte ıslanmaları, sevgililerin yaşamayı en çok istedikleri en romantik fantezilerden biridir! Şimdi önereceğimiz ürün ile, belki başınıza yağmur taneleri düşmeyecek ama, kalp şeklinde küçük parçacıklar yağacak! Kalp Şeklinde Su Küresi Fotoğraf Çerçevesi içerisine 9 x 6,5 cm ebatlarındaki en mutlu anınızı yansıtan özel bir fotoğrafınız yerleştirin ve küreyi sallayın! Su küresi içerisindeki kalp tanecikleri başınızdan aşağı yağsın! Sevgilinize, romantik bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, ucuz ve ekonomik fiyatı ile su küresi resim çerçevesini tavsiye ederiz!

Seni Seviyorum Mesajlı Duvar Saati

Romantik Hediye Önerileri & "Seni Seviyorum" Mesajlı Duvar Saati


Seni Seviyorum iki kelimeden oluşan ve söylenmesi son derece basit bir cümle! Ancak gelin görün ki, bu basit zannettiğimiz kısa cümle, bazı anlarda dünyanın söylenmesi en zor cümlelerinden birine dönüşebiliyor! Özellikle henüz yeni bir sevgiliniz varsa! O'na olan duygularınızı söylemek istiyor ama kelimeler boğazınıza düğümleniyorsa! Eğer sevgilinize duygularınızı dile getirmekte zorlanıyorsanız, ya da sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi bir de hediyenizin söylemesini istiyorsanız, size Seni Seviyorum Mesajlı Duvar Saati yeter! Üzeri kalp motifleri ile süslenmiş olan ve "Seni Seviyorum" cümlesi ile romantizmin doruklarında dolaşan bu özel duvar saati, günün her saatine sevginizi taşıyor!

eJOYA Altın Çift Kalp Bileklik

Romantik Hediyeler Sevgiliye & Çift Kalpli Altın Bileklik


Hani, O'nunla birlikte yürürken parmaklarınız iç içe geçer ya! O an kendinizi dünyanın en mutlu insanı hissedersiniz! Çünkü tuttuğunuz el, aynı zamanda kalbinizi de adadığınız kişinin elleri! Aslında birbirini seven eller bir araya geldiğinde, kalpler de o an bütünleşir ve birbirlerini daha iyi hisseder! Tıpkı resmini gördüğünüz iç içe geçmiş kalpler gibi! "eJOYA" marka Altın Çift Kalp Bileklik, sizi en çok mutlu eden işte bu ruh halini mükemmel bir tasarım ile ifade etmeye çalışıyor! Altın Çift Kalp Bileklik, duygu dünyanızı en romantik hali ile sevgilinizin bileklerine taşıyor!

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Aşk için çarpan kalbinizin ritmi, bu kez "Tik tak" şeklinde kalp tasarımlı masa saati üzerinde atacak! Kişiye Özel Hazırlanan Fotoğraflı Kalp Masa Saati ile kız arkadaşınıza duyduğunuz aşkı, masasının üzerinde sergileyebileceği şık bir saat ile ifade edebileceksiniz! Kalp Masa Saati üzerinde akan her saniye aşkınız için dönecek!

Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve

Sevgili İçin Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve


Kız arkadaşınıza çelik gibi sağlam duygularınızı, taş gibi bir hediye ile göstermek ister misiniz? Şaka değil! Gerçekten sevgilinize bu sefer vereceğiniz hediye aslında özel bir taş! Göndereceğiniz fotoğraf ve üzerine yazdıracağınız sevgi mesajları ile emsalsiz bir armağana dönüşecek olan Kişiye Özel Granit Fotoğraf Baskı Taş Çerçeve, romantizmi dolu dizgin yaşatacak çok özel bir armağan! Destek ayakları ile düz olan tüm zeminlerde rahatlıkla karşısına alıp bakabileceği, size olan özlemini giderebileceği ve aynı zamanda dekoratif bir görünüyle de bulunduğu mekana bambaşka bir hava katacak olan Taş Baskı Çerçeve size bir adım ötede!

İstanbul Silüeti Resimli Çerçeveli Tablo

İstanbul Silüeti Üzerine Hat Sanatı İle İsim


Giyim, aksesuar, teknoloji, bakım ve güzellik, mücevher ve diğer tüm hediyelikler içerisinde gönlünüzü kazanan, "İşte bunu sevgilime hediye edebilirim" diyebileceğiniz romantik bir hediyeye ulaşamadıysanız, İstanbul Kız Kulesi'nin mistik ve son derece romantik silüeti üzerine sevgilinizin ismini hat sanatı ile yazdırabilirsiniz! Altın sarısı, gümüş ve kahverengi desenli çerçeve seçenekleri ile kişiye özel bu ürün, duvara asılabileceği gibi destek ayakları sayesinde masa üzerine de konulabilir! Sevgilinize hiçbir hediyeyi layık görmediyseniz Hat Sanatlı İstanbul Silüeti Çerçeve O'nu fazlasıyla mutlu edecektir!

Romantik Sevgililere Hediye Kutusu

Romantik Sevgililere Hediye Kutusu


Kızlar, içerisinde sevgi dolu ve çok romantik hediyeliklerin bulunduğu Deri Pembe Hediye Kutusunu çok beğenecek! İçerisinde değim yerindeyse yok yok! Romantik Sevgililere Hediye Kutusu, hem kalbe, hem damağa ve hem de gönüllere hitap ediyor! Sevgililer gününde kız arkadaşınıza tatlı, güzel kokulu ve romantik hediyelikler mi düşünüyorsunuz? Pembe özel deri hediye kutusunda, üzeri mor kalp ile süslenmiş bu hediye kutusu, aradığınız tüm özellikleri bünyesinde taşıyor! İçerisinde 1 adet Anahtarlık (Kızların çok beğendiği ve sevimli bulduğu Pelüş Ayıcıklı), 1 adet su küresi, 6 adet 2 cm. kalp şeklinde tasarlanmış çok güzel kokulara sahip sabun, 1 adet cam şişe içerisinde frambuaz kokulu drajeler bulunmaktadır. Ayrıca Romantik Sevgililere Hediye Kutusu yapay gül yaprakları süslenmiş, üzeri mor kalp ile de göze daha güzel görünmesi sağlanmıştır!

Özel Hediye Kutusunda Farklı Renk Seçenekleri ile Polar Atkı

Romantik Hediyeler & Sevgiliye Özel Hediye Kutusunda Polar Atkı


Farklı renk seçenekleri ile hediyelik özel polar atkılar, kış aylarında soğuk esen rüzgardan sevgilinizin boynunu sımsıcak tutarken, aynı zamanda da kalbini ısıtacak! Muhteşem bir hediye kutusuna sahip ve içerisinde "Seni Seviyorum" yazılı 5 adet kalp şeklindeki çikolatası ile kalplere hitap eden, çok romantik bir armağan! Beyaz, mavi ve pembe renk Seçenekleri ile Polar Atkılar, süslenmiş ahşap hediye kutusu ile çok beğeni kazanacak! Beğeninize en uygun olan rengi seçip, sevgilinize ister doğum gününde, ister sevgililer gününde armağan edebilirsiniz!

Çünkü Seni Seviyorum Çikolata ve Peri Kızı Kolye

Çünkü Seni Seviyorum Çikolata ve Peri Kızı Kolye


İçi romantik hediyelikler ile dolu bu özel kalp kutu, sevgilinizi harikalar diyarına sizinle birlikte özel bir yolculuğa çıkarıyor! Bakın bu son derece romantik kalp kutu içerisinde sevgilinizin aklını başından alacak hangi hediye ürünler var; 24 farklı dilde "Seni Seviyorum" sözlerinin yer aldığı tam 24 sütlü çikolata, bununla birlikte "Seni Seviyorum Çünkü ...." ile başlayan ve nokta nokta olan bölümlere 100 farklı cevap veren sevgi mesajları ve son olarak da 925 ayar gümüşten imal edilmiş olan Peri Kızı Kolye bulunuyor! Aslında aşık olmak için illa da bir neden aramak yanlış olacaktır! O'na aşık olmuşsunuzdur ve bu mutlaka bir nedene bağlı olmak zorunda değildir! Siz de sevgilinizi nedensiz yere sevmiş olabilirsiniz ama bir an geldiğinde "Acaba O'nu neden bu kadar çok seviyorum?" sorusuna o an cevap bulamayabilirsiniz! İşte sevgilinizin sizden merakla beklediği bu sorunun cevabı olarak bu hediye kutusu içerisinde tam 100 "Çünkü" ile başlayan romantik sevgi sözcükleri bulunuyor! Çünkü Seni Seviyorum Çikolata ve Peri Kızı Kolye, doğum günü için ya da sevgililer günü için sevgilisine romantik hediye düşünenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken güzel hediyeliklerden biri!

Gül Buketli Utangaç Ayı

Bayana Romantik Gül Buketi Sevimli Ayıcık


O, utangaç bir sevgili, siz ise duygularınızı dile getirmekte çekingenlik yaşayan duygu ürkeği bir erkek! Peki bu ilişki nasıl yürüyecek? İkinizden birinin bir adım atması, ilişkinizi utangaçlık kalkanından arındırması gerekiyor! Bu nasıl mı olacak? Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi sizin yerinize anlatacak çok romantik bir hediye ile tabi ki! Elinde gül buketi bulunan ve en az sizin kadar utangaç görünümlü bu sevimli ayıcık, aşkınızı sevgilinize sizin adınıza haykırmak için can atıyor! Hemen hemen bütün kızların gördüklerinde kendilerini kaybettikleri ve inanılmaz derecede çok sevdikleri beyaz pelüş sevimli ayıcık, bu sefer sizin aşkınızın ilham perisi olmaya geliyor! Bu romantik hediyeyi kız arkadaşınıza hediye ettiğinizde gece gündüz yatağının baş ucundan ayırmayacağını garanti ediyoruz:)

Kişiye Özel Bir Tanem Posteri

Sevgiliye Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Bir Tanem Posteri


Kız arkadaşınızın duvarında size özel bir poster olsa ve her sabah gözlerini açar açmaz göreceği ilk şey bu poster olsa hiç de fena olmaz mı diyorsunuz? O halde bu fırsat ayağınıza kadar geliyor. Sevgilinize öyle romantik bir hediye hazırlıyoruz ki, içerisinde yalnızca siz bulunuyorsunuz! "Bir Tanem ve Biriciğim" şeklinde son derece romantik bir yazının fonunu, size özel bir fotoğraf dolduruyor! Kişiye özel poster (40x30 cm.) ebatlarında olup, sevdiklerinize unutamayacakları çok özel bir armağan! Bu özel ürünü kaliteli bir şekilde kişiye özel hale getirebilmeniz için, dijital ortamdan daha önceden yüksek çözünürlükte bir adet en güzel fotoğrafınızı seçmenizi tavsiye ediyoruz.

İki İsimli Kalpli Tablet Kolye

Sevgilinize Ne Kadar Romantik Biri Olduğunuzu Gösterin!


İlişkinize, küçük sürprizler serpiştirerek ilişkinizi daha da güzelleştirmek ve sevgilinizin size daha sıkı bağlanmasını sağlamak aslında çok da zor değil! Örneğin arada sırada çalışma masasının üzerine bir gül bırakarak, çekmecesine, ajandasının arasına, çantasına sevgi notları koyarak, hatta gazete manşetlerinden kestiğiniz harflerle "Seni Seviyorum" mesajı oluşturarak O'na minik sürprizler yapabilirsiniz! Yaptığınız romantik jestler küçük olabilir ama, etkisinin küçük olacağını hiç kimse iddia edemez! Bu tip romantik hareketler sevgilinizde inanılmaz büyük mutluluklar yaratır! Eğer bu sefer sevgilinize ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu, şık ve aynı zamanda göz kamaştıracak bir hediye ile göstermek isterseniz, İki İsimli Kalpli Tablet Kolye tüm zarafeti ile size buradan göz kırpıyor! Kişiye özel olarak hazırlanan (Sizin ve sevgilinizin isimleri yazılı olacak şekilde), ucunda madalyon ve içerisinde ise kalp ve isimlerinizin yer alacağı İki İsimli Kalpli Tablet Kolye, en romantik doğum günü hediyelerinden biri!

Kişiye Özel I Love You Duvar Saati

Romantik Hediyeler & Kişiye Özel I Love You Duvar Saati


Sevgilinizle, belki bir tatilde, belki yağmur altında birlikte ıslanırken, belki de bir düğünde O'nunla dans ederken çekilmiş romantik bir fotoğrafınız varsa, size çok güzel bir haberimiz olacak! Şimdi o mükemmel fotoğrafınızı son derece kullanışlı bir hediye üzerinde ölümsüzleştiriyoruz. Kişiye Özel I Love You Duvar Saati, sıradan bir duvar saatinden çok öte, çok daha özel! Çünkü bir duvar saati düşünün ki, her milimetre karesinde romantizm olsun, her santiminde size ait izler olsun! Kişiye Özel I Love You Duvar Saati işte size bu fırsatı sunuyor! Üzerinde isimlerinizin ve fotoğrafınızın yer alacağı bu anlamlı duvar saati ile, sevgilinize unutamayacağı romantiklikte özel bir armağan hazırlayabilirsiniz!

Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat

Erkek Sevgiliye Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat


Tasarımına romantizmin alasını taşıyan Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat, sizin ve sevgilinizin isimine özel! En büyük mutluluk sebebiniz sevgilinize, kalpten bir hediye vermek isterseniz, olağanüstü romantik bu duvar saatini hiç çekinmeden satın alabilirsiniz! Romantikliği ile duvar saati konseptine şirinlik yorumu da katan Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat, sevgililer günü hediyesi de dahil, tüm özel günlerin en anlamlı en romantik hediyesi!

Kişiye Özel Aşk Raporu

Sevgiliye Romantik Ne Hediye Alınır? & Kişiye Özel Aşk Raporu


O'na olan özel duygularınız kalbinizin hızlı atmasına neden oluyorsa, durumunuzu en iyi özetleyecek ve bu durumunuza en iyi teşhisi koyabilecek Kişiye Özel Aşk Raporu ile tanışmanızın zamanı geldi! Kişiye Özel Aşk Raporu, sevgilisi için sıra dışı hediye arayan aşıkların en esprili ve eğlenceli adresi! Bu sefer aşkınıza dair duyguların teşhisini siz koyun ve kendi kendinizin doktoru olun! Acaba sevgilinizi ne kadar çok seviyorsunuz? O'na ne kadar bağlısınız? Yokluğunda neler hissediyor ne ızdıraplar çekiyorsunuz? Tüm bunları Kişiye Özel Aşk Raporu üzerine esprili bir anlatımla işleyin ve sevgilinize hediyelerin en romantiğini verin! Masasının üzerinde her an keyifle okuyup mutlu olacağı Kişiye Özel Aşk Raporu, her aşığın bu hayatta sevgilisine mutlaka hediye etmesi gereken ürünlerden biri!

Sevgililer Gününe Özel Kupa 14 Şubat

Sevgililere Özel Romantik Kupa Bardak


En aşk dolu kupa bardakla tanışmaya ne dersiniz? Kırmızı kurdelesi, kalp sembolleri ve üzerinde size ait en özel fotoğraf Sevgililer Gününe Özel Kupa Bardağa romantizm katıyor! Çay ve kahve keyfine şeker dışında biraz da sevgi katacak olan Sevgililer Gününe Özel Kupa, ucuz ve romantik hediye sevdalılarına önerilir.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Altı Kesik Kristal

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Altı Kesik Kristal


Kalbinizin kapılarını sonuna kadar araladığınız ve kalbinizdeki en değerli yeri kapan sevgilinize, sizin için ne kadar kıymetli olduğunu hediyeniz ile gösterme fırsatını sunuyoruz! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal içerisinde sevgiliniz ile birlikte olduğunuz en güzel fotoğraf karesi lazerle işleniyor! Sürtünmeye, aşınmaya ya da deforme olmaya karşı son derece mukavemetli olan bu özel kristal ile, Sevgilinize hayatının hiç unutamayacağı en özel hediyeyi verebilirsiniz! Kimsenin kalbiniz içerisinden söküp alamayacağı sevginiz gibi, Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal de, sonsuza kadar ilk günkü gibi duruyor! Dekoratif özellikleri de bulunan bu özel kristal, doğum günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi olarak kız arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!

Sevgililere Özel Hediyelik Ahşapfoto

Romantik Hediyeler & Sevgililere Özel Hediyelik Ahşapfoto


Erkek arkadaşınızı, size karşı içten-samimi ve son derece doğal olduğu için bu kadar çok seviyorsanız, size harika bir haberimiz var! Sevgililere Özel Hediyelik Ahşapfoto, doğadan gelen romantizmi aşkınızın hizmetine sunuyor! Sevgilime hem romantik, hem de doğal bir armağan arıyorum ama ne olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok diyenler için Sevgililere Özel Hediyelik Ahşapfoto şahane bir hediye seçeneği! Ahşap üzerine istediğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı bu özel hediye ile, erkek sevgilinize hayatının hediyesini verebilirsiniz!

Kişiye Özel Yuvarlak İşlemeli Kol Düğmesi

Erkeğe Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Yuvarlak İşlemeli Kol Düğmesi


Erkek sevgilinize, küçük, fark edilmesi zor ama her zaman kullanabileceği ve her kullandığında da sizie hatırlatacak prestijli bir armağan verebilirsiniz! Kişiye Özel Yuvarlak İşlemeli Kol Düğmesi, sevgilinizin isminin baş harfine özel hazırlanıyor! İster bir tanesine kendi isminizin, diğerine ise sevgilinizin isminin baş harflerini yazdırarak, bu klasik hediyeye romantizm serpiştirebilirsiniz!

Kişiye Özel Şarap Kadehi

Romantik Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Şarap Kadehi


Gül yaprakları, loş mum ışıkları, kışkırtıcı sözler, slow müzik, birbirine bakan gözler kısacası tamamen aşk kokan bir ortam! İşte böyle bir atmosferin olmazsa olmazı şarap kadehleri. Eşinize, sevgilinize-partnerinize romantizm dolu anlar yaşatmak isterseniz, böyle anlar için harika bir ürünümüz var! Kişiye Özel Şarap Kadehi ile en romantik anlarınıza minik ayrıcalıklar katabilirsiniz! Kişiye Özel Şarap Kadehi üzerine sevdiğiniz erkeğin isminin baş harflerini yazdırın ve kendisini çok daha özel hissetmesini sağlayın.

Aşk Kavanozu

Romantik Hediye Tavsiyeleri & Aşk Kavanozu


Aşk, bir hediye ile daha nasıl bu kadar güzel ifade edilebilirdi hiç bilemiyoruz! Bol miktarda kırmızı tüller, Aşk Kavanozunu sevgilinize daha mükemmel şekilde sunmanız için hazırlandı. Hem hediye görüntüsü, hem de içerisindeki bol dozajda romantik hediyelikler, sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek! Nedir bu aşk kavanozunu özel ve romantik kılan? Hemen söyleyelim; Bu kavanozun içerisinde yılın 365 günü için, en güzel aşk sözlerinin yazılı olduğu mesaj kağıtları var! 1 Adet sevgilinizin ağzı tatlansın diye kalpli çikolata, 1 adet nazarlardan korunsun diye nazar boncuğu ve son olarak da T-BOX Saat bulunuyor.

Sevgiliye Özel Sözler Duvar Saati

Sevgiliye Özel Sözler Duvar Saati


Sevgilinize telefonda konuşurken, yüz yüzeyken, mesajlaşırken kısacası O'nunla iletişim kurduğunuz her anınızda nasıl seslenirsiniz? Aşkım? Hayatım? Tatlım? Bitanem? Bu ve buna benzer özel sözlerden hangisi sevgilinizi ve aşkınızı tanımlamak için kullandığınız en favori kelimeniz? Sevgiliye Özel Sözler Duvar Saati üzerinde sizin için özel olan bir kelime mutlaka var! İşte o kelimenin olduğu saat, sevgilinizi arayacağınız saat olsun!

Sevgililer Gününe Özel Fantezi Seti

Sevgililer Gününe Özel Fantezi Seti


İlişkisine heyecan ve aşk serpiştirmek isteyenler için eğlenceli Fantezi set! Sevgililer Gününe Özel Fantezi Seti, sadece sevgililer günü için değil yılın her günü dolu dolu romantik dakikalar paylaşmak isteyenler için özel olarak hazırlandı! Kırmızı kalp kutu içerisinde, hem gözlere, hem de kalplere hitap eden bir sürü romantik hediye bulunuyor. Merak edenler için hemen özetlemek gerekirse, bu özel set içerisinde; 1 Adet Pozisyon Aşk Zarları, 1 Adet kırmızı renkte son derece kışkırtıcı bayan iç çamaşırı, 1 adet kalp şeklinde sütlü çikolata, 1 adet aşk oyunlarında kullanılan göz bandı bulunuyor. Eşinize, partnerinize eğlenceli ve aynı zamanda romantik bir hediye isterseniz Sevgililer Gününe Özel Fantezi Seti tam size göre!

Her Güne Ayrı Mesaj Kavanozu Kalpten Gelen Mesajlar

Sevgiliye Romantik ve Süslü Hediye Sepeti


Sevgilinize bu romantik hediyeyi vererek, dolu dolu tam bir yıl boyunca ne kadar çok sevildiğini hissettirmek ister misiniz? Evet ama nasıl mı? Üzerinde "Aşk" yazılı son derece süslü, şık bir hediye çantası içerisinde, üzeri tüllerle süslenmiş olan bir kavanoz ve bu kavanozun içerisinde 365 adet sevgi mesajı, 1 adet kalp çikolata, nazar boncukları ile süslenmiş bu hediye sepeti ile! Sevgilinize kocaman sevginizi anlatmanın yüzlerce yolu varsa, Her güne ayrı mesaj kavanozu bu yollardan en kestirme ve romantik olanı!

Divas Değerli Taşlı Love U Kolye

Sevgiliye Romantik Hediyeler & Taşlı Love U Kolye


Kendinizi sinemada, O'nunla birlikte son derece romantik bir filmin en acıklı sahnesini izlerken hayal edin! Öyle ki, bu filmde anlatılan hikaye, yaşamları boyunca bir araya gelemeyecek olan aşıkların hikayesi olsun! Derken sinemadaki tüm izleyiciler, bu hikayeye kendilerini o kadar kaptırmışlar ki, artık göz yaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başlıyorlar! Kafasını omuzunuza yaslayarak filmi izleyen sevgiliniz, romantik her sahnede elinizi daha sıkı tutmaya çalışıyor! Bir de boynunda asılı olan, sizin O'na doğum gününde armağan ettiğiniz son derece romantik Divas Değerli Taşlı Love U Kolyenin kalbine dokunarak! Romantik bir kolye tanıtımı yapalım derken, sizi aldık nerelere götürdük! Ama bunlar hiç olmayacak şeyler değil! Hatta denemesi bedava:) Sevgilinize romantik olduğu kadar, aynı zamanda anlamlı bir hediye vermek isterseniz, tasarımı ile muhteşem bir görünüme sahip Divas Değerli Taşlı Love U Kolye armağan edebilirsiniz. Ucunda kırmızı kalbi bulunan ve "U" harfinin çevresi taşlarla süslenmiş bu özel yüzük, kız arkadaşınıza hem çok yakışacak, hem de çok mutlu edecek!

Ömür Boyu Beraberliğe Evet Çay-Kahve Kupası

Sevgiliye En Romantik Hediye Ne Olabilir?


Vitrinlerde, bayan dergilerinde, kataloglarda Gelinlik modelleri kadar bir bayanın ilgisini çekebilecek başka de bir şey yoktur! Bayanlar için beyaz gelinliğin, düğünün ve nikahın yeri daima özel ve anlamlı olmuştur! Neden olmasın ki? Çünkü gelinlik, bir bayanın bütün yaşamı boyunca giyebileceği en özel kıyafettir. Gelinliğin resmi bile bir bayanı fazlasıyla heyecanlandırmaya yetiyorsa, kim bilir aslı hangi özel duyguları yaşatır! Ömür Boyu Beraberliğe "Evet" Çay ve Kahve Kupa baskısı üzerinde, ortak bir yaşama adım atan mutlu bir çift resmi yer almakta! Kupa bardağın arka kısmında ise "Ömür Boyu Beraberliğe Evet" baskısı bulunmakta! Kız arkadaşınızın kalemlik olarak da kullanabileceği Ömür Boyu Beraberliğe "Evet" Çay-Kahve Kupası günün 24 saati sizi sevgilinize hatırlatacak anlamlı ve romantik hediyelerden biri!

Goldstore 14 Ayar Altın Mineli Kelebek Kolye

14 Ayar Altın Mineli Kelebek Kolye


Sevgilinize sadece romantik bir hediye vermiş olmayacak, aynı zamanda boynuna bahar esintisi taşıyacaksınız! Rengarenk benekli tasarımı ile "Goldstore" marka 14 Ayar Altın Mineli Kelebek Kolye, sevgilinize duyduğunuz sevgiyi de, aşkı da en layığı ile yerine getirecek! Kız arkadaşınızın boynunda adeta bir gurur abidesi olacak 14 Ayar Altın Mineli Kelebek Kolye, her türlü övgüyü hak edecek derecede şık ve özel bir tasarım!

Kişiye Özel Saatli Çerçeve

Kişiye Özel Romantik Saatli Çerçeveler


Çalışan bir kişinin masasının üzerinde mutlaka bir saat ve yine mutlaka sevdiklerine ait fotoğraflar bulunur! Kişiye özel Saatli Çerçeve ise bu iki önemli eşyayı aynı ürün üzerinde birleştirmeyi başaran çok özel bir parça! Üstelik tamamen de kişiye özel hazırlanan bir ürün! Yani bu çerçevelerin her biri üzerine 10 karakterlik yazı yazabiliyorsunuz! İçerisine ister sadece kendi fotoğraflarınızı koyun, ister sevgilinizle baş başa çektirdiğiniz bir fotoğrafı, isterseniz de ayrı ayrı olmak üzere kendi fotoğraflarınızı koyabilirsiniz! Mesajınız, isimleriniz ve fotoğraflarınız ile hediyelerin en romantiği haline gelebilecek olan Kişiye Özel Saatli Çerçeve, tüm özel günler için en iddialı hediyelerden biri!

Sevgiliye Özel Romantik Hediye Seti

Bayan Sevgiliye Özel Romantik Hediye Seti


Gelecek hayallerinizi süsleyen kız arkadaşınıza, romantik ve aynı zamanda tatlı bir sürprize hazır mısınız? Bayanlar için aşk hayatında ilgi, şefkat ve sevgi başlı başına her şey iken, romantik bir aşık olarak, kız arkadaşınıza daha fazlasını hissettirmek, onu ne kadar kıymetli ve özel bulduğunuzu her fırsatta en net şekilde O'na göstermek istersiniz! Aşkı anlatan, duyguları yansıtan, sevgi dolu hediyeler bulmak zor diye düşünüyorsanız bir de Bayan Sevgiliye Özel Romantik Hediye Setine göz atın deriz! Sevgiliye Özel Romantik Hediye Seti içerisinde bonibon şekerler ve özel kadife kutusu içerisinde iç içe geçmiş kalpli kolye bulunuyor! Aşka tarif gerekmez ama, kalplerimiz kolye, bu tarifi en güzel haliyle gösteriyor! Doğum günü, sevgililer günü için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz Sevgiliye Özel Romantik Hediye Seti, ucuz ve hesaplı fiyatıyla da diğer hediyelik ürünler içerisinde bir kaç adım öne çıkıyor!

İstiridye İnci Kolye Bukle Küpe Set

Romantik Hediye Önerileri & İstiridye İnci Kolye Bukle Küpe Set


İzin verirseniz, sevgiliye alınabilecek romantik hediyeler listemize bu sefer küpe ve kolyeden oluşan harika bir seti dahil etmek istiyoruz! Romantizmin sınırlarını zorlayacak derecede göz kamaştırıcı Akoya incisi küpe ve kolye seti! Bu romantik hediyenin şöyle bir sırrı var; Konserve kutusu içerisinde özel bir sıvı ile korunmuş istiridye Akoya incisi bulunuyor! Daha sonra ise, bu inci tanelerini içerisine yerleştirebileceğiniz, 925 ayar saf gümüşten yapılmış olan ve üzeri swarovski taşlarla süslü kolye ucu ve küpesi! Bukle Kolye ve Küpe Seti!

I Love You 2’li Aşk Yastığı Seti

I Love You 2’li Aşk Yastığı Seti


Doğada da, gerçek yaşamda, insanlar arasında bazı şeyler vardır hani, biri olmadan diğerinin anlamı olmaz ya da ancak ikisi bir arada olduklarında daha güçlü bir anlam ifade eden şeyler! Örnek mi istersiniz? Örneğin peynir-simit, sigara-çay, bal-kaymak gibi! Sizin de bir diğer yarınız sevgiliniz ise ve O'na deliler gibi aşıksanız bu aşkınızı en romantik hali ile gösterecek I Love You 2’li Aşk Yastığı Seti ile tanışın! Her iki yastık da bir araya geldiğinde üzerinde çarpıcı bir şekilde kalp sembolü bulunan ve "I Love You" yazılı bu romantik yastık seti ile, kız arkadaşınıza en romantik hediyelerden birini verin! İkiniz de birbirinizden uzaklarda dahi olsanız, I Love You 2’li Aşk Yastığı Seti aşkınızı her daim size hissettirecektir!

Kişiye Özel Kare Duvar Saati

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Dekoratif Duvar Saati


Saatin kaç olduğunu öğrenmek hiç bu kadar romantik olmamıştı! Zira, bakacağınız duvar saati üzerinde size ait özel fotoğraf baskısı bulunuyor. Kişiye Özel Kare Duvar Saatine bakarken bir yandan saati öğrenebilecek, diğer yandan sevgilinize olan özleminizi bir nebze de olsa gidermiş olacaksınız! İçerisinde sevgilinizden izler taşıyan her şey, sizin için romantik bir hediye sayılmaya yeter bir sebepse, Kişiye Özel Kare Duvar Saatini gerçek anlamda çok beğeneceksiniz! Bu saatte saniyeler sadece ama sadece aşkınız için akıyor! Şık ve süslü çerçevesi ile duvarlara dekoratif bir görünüm katacak olan Kişiye Özel Kare Duvar Saatinden kimse gözlerini ayırmayacak! Kişiye Özel Kare Duvar Saatini ister kendiniz için sipariş edin, isterseniz tüm özel günlerde sevgilinize hediye edin!   

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Muck Sihirli Kupa

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı "Muck" Sihirli Kupa


Kız arkadaşınıza adım adım romantik bir hediye nasıl hazırlanır? Bunun için öncelikle ihtiyacımız olan şeyleri sıralayalım; Sevgilinize toplamda 50 harfi geçmeyecek şekilde çok romantik 2 adet mesaj kurgulayın! Örneğin bu özel mesaj; sevgilinizin doğum günü için olabilir, sevgililer günü için olabilir veya dilerseniz kız arkadaşınıza "Evlilik teklifi" yapmak için bile olabilir. Daha sonra ise, sevgilinizin gülümsediği kaliteli ve yüksek çözünürlükte güzel bir fotoğraf belirleyin! Bu fotoğrafı seçtikten sonra, "Satın Al" butonuna tıklayın ve hediyemen.com sitesinde bu mesajlarınızı ilgili kutucuklara yazın, fotoğrafı ise "Resim Yükle" kısmından yükleyin! Sizin işini burada bitiyor. Gönderdiğiniz iki adet özel mesajınız ve bir adet fotoğraf, Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Muck Sihirli Kupa Bardak üzerine işleniyor! Hepsi bu muydu yani? Mesajım ve sevgilimin fotoğrafı, sıradan bir kupa bardak üzerine mi işlenecekti? Durun! Bu kupa, bildiğiniz beyaz ya da klasik kupa bardaklardan çok farklı! Çünkü Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Muck Sihirli Kupa aslında sihirli kupa bardaklardan! Sihri ise şu; ilk etapta kupa bardak simsiyah bir görünüme sahip! İçerisine sıcak içecek konduğunda ise, siyah olan renk yavaş yavaş kayboluyor ve yerine sizin 2 adet romantik mesajınız ve sevgilinizin fotoğrafı belirmeye başlıyor. Nasıl? Son derece etkileyici öyle değil mi? Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Muck Sihirli Kupa Bardak, tüm özel günler için sevgilinize armağan edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!

Gümüş isim yazılı kolye

Bayan Sevgilinize Kendi İsmine Özel Kalpli Kolye


Kız Arkadaşınıza, mükemmel yazı karakteri ile hazırlanmış, hemen altında kalp sembolü bulunan 925 Ayar Gümüş isimli kolye hediye etmek, olabilecek en romantik hareketlerden biri! Şık hediye kutusu içerisinde Goldstore güvencesi ile satışa sunulan bu anlamlı kolye ile, kız arkadaşınızın kalbini tam on ikiden vuracaksınız.

Else Silver Kişiye Özel Halka Küpe Altın Kaplama

Kişiye Özel Halka Küpe Altın Kaplama


Sevgilinizin narin kulaklarını kendi ismine özel altın kaplama halka küpeler süslesin! Üzeri gümüş ve zirkon taşlar ile süslenmiş olan Else Silver Marka bu son derece zarif küpeler, kız arkadaşınıza hem en romantik hediyelerden biri, hem de uzun yıllar severek kullanabileceği hoş bir aksesuar!

Kişiye Özel 24''lü Çikolata ve Çay-Kahve Kupası

Kişiye Özel 24''lü Çikolata ve Çay-Kahve Kupası


Sevgilinize, duygularınızı en tatlı ve en romantik nasıl sunabileceğinizin çeşitli yollarını keşfetmeye koyulduysanız, çok üzgün olarak belirtmek isteriz ki bu macera pek de uzun sürmeyecek! İçerisinde üzeri göndereceğiniz fotoğraf ile ambalajlanan 24 adet çikolatanın bulunduğu ve yine üzeri fotoğrafınız ile süslenmiş çay & kahve kupası tüm özel günler için en tatlı hediyelerden biri! Sevgilinizi sevdiğinizi mi söylemek isyorsunuz? Ya da O'ndan özür dilemek mi? Tüm özel anlarınız için en romantik hediye İçi de kupa bardağı da fotoğraf ile kaplı bu ürün tam size göre!

Kalpli Sevgililer Günü Kupası

Romantik Sevgililer Günü Hediyesi & Kalpli Sevgililer Günü Kupası


Aşkı en yoğun şekilde üzerine taşıyan, en romantik kupa bardak hiç kuşkusuz ki, Kalpli Sevgililer Günü Kupa bardak! Üzeri kıpkırmızı kalpli gül yaprakları ile süslemiş, "Love" yazısı ile kusursuz bir görünüme kavuşturulmuş, isimleriniz ve size özel tarihlerle anlamlandırılmış Kalpli Sevgililer Günü Kupası, sevgilinizi mutlu etmeye geliyor.

eJOYA Gümüş Kolye

Uygun Fiyata Romantik Kalpli Kolye


Kız arkadaşımı hediyemle nasıl mutlu ederim ve O'na sevgimi nasıl gösterebillirim diye türlü türlü hediye arayışlarınız varsa, size hem fiyatı ile, hem de taşıdığı anlam itibari ile son derece romantik bir hediye kolye öneriyoruz! Kalp şeklindeki tasarımı ile eJOYA Gümüş Kolye, sevgilinizin sonsuza kadar boynundan hiç çıkartmak istemeyeceği ve her dokunduğunda sizi hatırlayabileceği özel bir kolye! Doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi olarak ucuz fiyatlı bir armağan düşünüyorsanız, eJOYA Gümüş Kalp Kolye size hitap ediyor.

Sevimli Ayıcıktan Aşk Mesajınız

Sevimli Ayıcık ve Aşk Dolu Romantik Hediye Sepeti


Kırmızı karton kutu içerisinde şirin mi şirin bir ayıcık ve kucağında aşkınızın sembolü kalp bulunuyor! Durun daha bu hediye sepetinin asıl romantik yönü sadece bu değil! İçerisinde rulo halinde sarılı olan kırmızı mesaj kağıdında ise, sevgilinize iletmek istediğiniz romantik aşk mesajı bulunuyor! Diğer yandan bu romantik hediye sepeti içerisinde 5 adet enfes lezzette dev kalpli çikolata bulunuyor. Kız arkadaşınızın asla reddedemeyeceği bir evlilik teklifi mi düşünüyorsunuz, hemen bu hediye sepetinin gücünden yararlanabilirsiniz! Sevimli Ayıcık ve Aşk mesajınız Hediye Sepeti, ilan-ı aşkta bulunmak istediğiniz her vakit, en romantik arkadaşınız olmaya geliyor.

100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kutusu

100 Dilde "Seni Seviyorum" Mesaj Kutusu ve Altın Kolye


Seni Seviyorum demenin 100 farklı yolunu araştırıyor ve hangisinin daha romantik olabileceğini mi test etmeye çalışıyorsunuz? O halde, size kırmızı kalp kağıtlar üzerine yazılmış ve tamı tamına 100 farklı dilde hazırlanmış "Seni Seviyorum" mesajı verelim! Kalp kutu içerisinde 1 adet kalp çikolatanın bulunduğu ve aynı zamanda sevgilinizin boynunu süsleyecek Kalpler Gümüş Kolye ile anlamlı hale gelen bu özel hediye kutusu, sevgilinizi romantik harikalar diyarına taşıyor.

Mare Mir Marka İsme Özel Bayan Deri Cüzdan

Mare Mir Marka İsme Özel Bayan Deri Cüzdan


Kişiye Özel Hediyeler, tüm diğer kategorilerden hediyelerden hep daha başka, hep daha özeldir. Bir kere kişiye özel hediye, sahibine özeldir. Yani bu ürünü, sahibi dışında kimse kullanamaz! Ayrıca, kişiye özel hazırlanan ürünler, diğer sıradan ürünlere göre daha anlamlı, daha sıcaktır. Çünkü, bu tip hediyelerin bir mesajı, daha özel bir değeri vardır! İşte bu nedenle kişiye özel hazırlanmış tüm hediyeler aynı zamanda romantik hediyelerdir. Bayan Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak Mare Mir Marka İsme Özel Bayan Deri Cüzdan hediye edin, her kullandığı vakit sadece sizi hatırlasın!

Elia Accessories Bijuteri Takım

Bayan Sevgiliye Romantik Bijuteri Takım


Elmadan ilham alınarak tasarlanmış olan bu Bijuteri Takım Seti, sevgilinize çok ama çok yakışacak! Kırmızı Elma ve üzerinde yeşil yaprağı ile bayan sevgilinizin spor kıyafeti üzerine harika gidecek! Uygun fiyatı ile de göz kamaştıran bu özel set ile, sevgilinizin kendisini değerli hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Sultan Altun Kar Tanesi Kolye

Bayan Sevgiliye Romantik Hediye & Sultan Altun Kar Tanesi Kolye


Hemen hemen herkesin sevgilisiyle yaşamak istediği en büyük romantik macera hayali üç aşağı, beş yukarı şöyledir; Dışarıda dondurucu bir soğuk ve fırtına vardır. Kar lapa lapa yağmaktadır. Bu yoğun kar fırtınasında sığınılabilecek ahşaptan yapılmış bir dağ kulübesi bulunmaktadır. Derken sevgililer canlarını zor kurtarırlar ve bu kulübeye bir şekilde ulaşmayı başarırlar! Derken odun ateşi yakılır ve işte insanın sevgilisiyle yaşamak istediği en romantik an yaşanır:) Sadece macera filmlerinde karşılaştığımız bu sahneyi gerçek hayatta kaç kişi yaşar bilinmez ama, daha ulaşılabilir bir romantik fikir isterseniz, size sevgilinie armağan edebileceğiniz Kar Tanesi Kolyeyi öneririz:) Muhteşem bir şekilde tasarlanmış olan Kar Tanesi Kolye, hem sevgilinizin boynunda çok şık duracak, hem de birbirine asla benzemeyen kar taneleri gibi, sevgilinizin de yer yüzünde sizin için ne kadar özel ve tek olduğunun mesajını iletecek! Nasıl oldukça romantik öyle değil mi?

Goldstore 14 Ayar Altın Çift Kalp Kolye

Goldstore 14 Ayar Altın Çift Kalp Kolye


Aşkın en karasını dolu dolu anlatan romantik hediyeler keşfetmek istiyorsanız, bunlardan bir tanesiyle karşı karşıya olduğunuzu sevinerek söylemek isteriz. 14 Ayar Altın Çift Kalp Kolye, kalp içinde kalp tasarımıyla, sevgilinize na kadar aşık olduğunuzu adeta belgeliyor. Tasarımında büyük bir ustalık bulunan bu anlamlı kolye ile, sevgilinize hediyelerin en romantiğini seçiyor olduğunuzu söylesek, sanırız hiç de abartılı olmayacaktır. 14 Ayar Altın Çift Kalp Kolye, yıl dönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak seçebileceğiniz en romantik armağanlardan biri.

Hediye Sepeti, Aşık Ayıcığın Aşk Sandığı

Hediye Sepeti, Aşık Ayıcığın Aşk Sandığı


Sevimli Ayıcık, "Love" yazılı yastık, Kırmızı renk, kalpli çikolatalar, güller size ne çağrıştırıyor? Aşkı öyle değil mi? Değim yerindeyse romantizm adına ne varsa, Aşık Ayıcığın Aşk Sandığı Hediye Sepeti içerisinde. Kırmızı Kraft Karton kutu içerisinde acayip derecede şık bir hediye formatında satışa sunulan bu hediye sepeti ile kız arkadaşınıza O'nu ne çok sevdiğinizi en romantik haliyle sunacaksınız!

Yıl dönümü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top