z Yıldönümü Hediyeleri ve Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

evlilik yıldönümü hediyeleri
Romantik ve Güzel Yıldönümü Hediyeleri. Yıl dönümü için sevgilinize-eşinize güzel bir hediye arıyorsanız, doğru bir hediye sitesinde olduğunuzu hemen belirtmek isteriz. Bu yazımızda erkek/bayan çiftler için, kaliteli, birbirinden romantik ve bize göre en güzel hediye seçeneklerini beğeninize sunuyoruz. Seçmiş olduğumuz yıl dönümü hediyelerinden biri veya birkaçı ile, Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi Ona derinden hissettirecek, "Mükemmel bir eş/sevgili olduğu için teşekkürlerinizi, hayranlığınızı, aşkınızı en romantik hali ile" Ona göstermiş olacaksınız!

Haklı olarak, aşkla, sevgiyle, ilişkinizdeki koca bir yılı daha geride bırakmış olmanın, huzuru ve mutluluğu içerisindesiniz! Çünkü sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz bu koca yıl, acı hatıralarıyla, mutlu anlarıyla, bir çok özel duyguyu içerisine alarak artık geçmişte kaldı! Şimdi ise önünüzde, yine aynı güzel duygularla, sağlık ve mutluluk içerisinde, birlikte olmayı umut ettiğiniz koca bir yıl daha var! İlişkinizdeki/evliliğinizdeki yepyeni yıla güzel bir başlangıç yapmak içinse, yüzünüzde tebessüm, kalbinizde aşk, gözlerinizde mutluluk yaratacak, üzerinden yıllar da geçse asla unutulmayacak, şık ve özel bir kutlamaya ihtiyaç var! Mesela bunun için, özel bir mekanda rezervasyon yaptırıp, sevgilinizle/eşinizle baş başa romantik bir kutlama partisi hazırlayabilirsiniz! Aynı zamanda bu özel anınızı taçlandırmak ve gelecekte de tekrar tekrar anımsamasını sağlamak içinse, güzel bir yıl dönümü hediyesi, Ona verdiğiniz değerin en somut ifadesi olacaktır! Özenle seçip oluşturmaya çalıştığımız yıl dönümü için hediye önerilerimize göz aşağıda atabilirsiniz! Yazımızın sonuda ise, birinci yıl dönümünü kutlayacak olan ve bu özel gün için romantik fikirler araştıran heyecanlı çiftlere "Evlilik yıl dönümünde neler yapılabilir?" konusunda düşüncelerimizi paylaştık!

Yıl Dönümü İçin Sürpriz Hediye Fikirleri


yıldönümü hediyeleri

Yıldönümü Hediyesi & Sonsuzluk Yastık Seti


Sonsuzluk simgesinin bir hediye üzerinde olması onu son derece romantik bir havaya sokmaya yetiyor. Bir de üzerinde sevgilinizle birlikte isimlerinizin yazılı olması ve Size özel bir tarih taşıması da bir nevi Hediyenin anlamını Everest'in zirvelerine taşıyor. Yıldönümünüzde sevgilinize 2'li olarak satışa sunulan Sonsuzluk yastıklardan hediye ederek, evinde kullanabileceği dekoratif ve romantik bir armağan verebilirsiniz.

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz


1. Yıldönümünüzü de geride bırakmanın sevincini ve heyecanını yaşıyorsunuz. Acı tatlı bir çok hatırayı geçen yıla dip not olarak düştünüz ve gelecekte üzerine çok konuşacağınız anılar biriktirdiniz. Gerek 1. ay dönümünüzde, gerekse de sonrasında sevgilinize yaptığınız sürprizleri de bir bir tüketmeye başladınız haliyle. Peki, daha önce aklınıza hiç gelmemiş olan farklı romantik sürpriz önerileri ister misiniz? 1. yıldönümünüzden sonra önümüzdeki bu yıl çok daha renkli ve heyecanlı geçecek. Neden mi? Çünkü içerisinde 100 farklı romantik görev içeren bu büyüleyici kavanozla. 


erotik aşk oyunu

Ateşli Görevler Erotik Aşk Oyunları


Partnerinize yıldönümünüzde aklını başından alacak ve kalbinin daha hızlı çarpmasına neden olacak sürpriz bir armağan vermek isterseniz bu oyun tam size göre. İçerisinde 100 adet 50'si kadın, 50'si ise erkek için erotik görevler bulunan ve eminiz ki oynamaya asla doyamayacağınız bu güzel oyunla rutin giden ilişkinizi yeniden şaha kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda bu kışkırtıcı aşk oyunu içerisinde karanlıkta parlayabilme özelliğine sahip fosforlu Kamasutra Cinsel Pozisyon Zarları da yer alıyor.

yıldönümü hediyesi

Erkeğe 1. Yıldönümü Hediyesi & Mesajlı antika Oyuncak Araba


Birinci Yıldönümünüzün şerefine, erkek arkadaşınıza süper bir hediye verebilirsiniz. Şöyle ki, yan tarafta resmini göreceğiniz Chevy Marka 1950- 1970 Model oyuncak araba ile. Üzeri gelin arabası gibi süslenmiş olan bu antika oyuncak araba size özel olarak hazırlanıyor. Plakasına ister yıldönümümüz kutlu olsun mesajınızı; ister erkek arkadaşınıza seni seviyorum mesajınızı yazdırabiliyorsunuz.  

romantik hediye sepetleri

Her Gün için 365 Adet Aşk Mesajı Hediye Kutusu


Görmüş olduğunuz hediye sepetleri birbirinden şık ve romantik! Özellikle siz değerli takipçilerimiz için kalp kutu içerisinde hediye sepetleri seçmeye çalıştık! Yani böyle de olması lazım öyle değil mi? En nihayetinde sevgilinizle birlikte romantik bir ortamda yıl dönümünüzü kutlayacak ve O'na aşkınızı daha güçlü bir şekilde haykırmak isteyeceksiniz! Mesela kalp kutu içerisinde 365 adat kalpli kırmızı kartlar üzerine yazılı romantik aşk mesajlarıyla kız arkadaşınıza Ay Dönümü Hediyesi olarak oldukça romantik bir armağan verebilirsiniz. 

1. ay dönümü hediyesi

1. Yıldönümü Hediyesi & Aşk Dolu Konserve Kutusu


Kalp kutu içerisindeki romantik sunumundan bağımsız ve şaşırtıcı bir özelliğe sahip olan Aşk DOlu Konserve Kutusu da yine kız arkadaşınıza 1. yıl dönümü veya  ay dönümü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri. Aşk konserve kutusu yiyecek konserevesi şeklindeki ekstra şaşırtıcı özelliği ile sevgilinize kahkaha dolu anlar yaşatacak. Ama ne zaman ki içindeki yazılı kalp kartları okumaya başladığında İşte sevginizin kudretini en güzel şekilde yılın 365 günü hissetmiş olacak. 

Sevgiliye yıldönümü hediyesi

Sürpriz Yıldönümü Hediyesi & Aşkın Tapusu


Sevgilinize yıldönümünüzde ne kadar güzel sürprizler yaparsanız, bu günü o kadar unutulmaz ve özel kılarsınız! Hem romantik jest ve sürprizler; hem de sürpriz hediyelerle Onu şımartın! İşte karşınızda Aşkın Tapu Senedi! Aşkın tapusu mu varmış? diye hiç düşünmeyin! Biricik sevgilinize yıl dönümünde O'na olan bağlılığınızı, aşkınızı ve sevginizi Sevgililere özel Aşk Tapusu ile sunabilirsiniz. Ya da centilmen, cömert ve yakışıklı erkek arkadaşınıza "Yılın En İyi Sevgilisi" sertifikası hediye ederek, koltuklarının kabarmasını sağlayabilirsiniz.

sevgiye yıldönümü hediyesi

Sevgiliye Sürpriz Yıldönümü Hediyesi


Biricik kız arkadaşınızı çok şımartacağınızı ve mutluluktan ayaklarını yerden keseceğinizi kolaylıkla iddia edebilirim. Bana bunu söyleten özel hediye seçeneği ise, fotoğraflarınıza özel olarak düzenlenecek ve isimlerinizin yazılmasıyla tıpkı bir evlilik cüzdanı görünümünde olan sevgili cüzdanı! Sevgili Cüzdanı, özellikle yıl dönümünüz için sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz en etkileyici armağanlardan biri.

Kız arkadaşa 1. yıldönümü hediyesi

Kız Arkadaşa Romantik Yıl Dönümü Hediyesi


Kız arkadaşınıza birinci tanışma yıldönümünüz şerefine, üzerinde "Bitanem" yazılı 925 Ayar gümüş kolye hediye edebilirsiniz! Bitanem Yazılı Kolye, bu özel günde O'na olan aşkınızı dillendirmek ve ifade etmek için ihtiyacınız olan en romantik armağanlardan biri! Kolye zinciri üzerinde yer alan Kalp sembolü, dolu dolu sevgiyi işliyor! Size göre de hem romantik, hem de çok zarif ve etkileyici öyle değil mi? Benzer nitelikteki daha fazla hediye fikirlerine ulaşmak için şu linke tıklayabilirsiniz; Kız arkadaşa hediyeler

yıldönümü hediyeleri

Kişiye Özel Muhteşem Yıldönümü Sürprizleri


Aşkınızın üzerinden seneler geçse de, ilk günkü gibi büyük bir tutku ve güçlü bir heyecanla sevgilinize hala hayransanız, böyle bir aşk için söylenebilecek tek şey taş gibi sevgidir! Yüreğinizde her zaman sapasağlam duran, gözünüz gibi koruduğunuz bu büyük aşkı, taş gibi bir yıl dönümü hediyesi ile ödüllendirmenin zamanı geldi! Ahşap zemin üzerinde oldukça dekopratif bir görünüm sergileyen size özel taş baskı üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırarak aşkınıza özel bir taş baskı hazırlatabilirsiniz. Sevgilinizle yemek yaparken, dans ederken, el ele kol kola yürürken veya çıktığınız bir tatilin fotoğrafını taş hediyesi ile sonsuza kadar unutulmaz kılabilirsiniz. 

Erotik Kavanoz

Yıldönümünde Sevgilinizi Heyecanlandıracak Bir Armağan


Partnerinize yıldönümü için hediye etmeniz yönünde öneride bulunduğumuz EWrotik Kavanozun ne olduğunu kısaca açıklamamız gerekiyor. Bu kavanoz içerisinde erkek ve bayan çiftler için 100 erotik görev yer alıyor. Birbirinden ateşli erotik oyunlarla ilişklinize bambaşka bir soluk katabilirsiniz. 50'si erkek; 50'si kadın için geçerli olan ateşli aşk oyunları ile yıldönümünüzde partnerinize heyecan verici bir armağan verebilirsiniz. 

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Bayana Romantik Yıl Dönümü Hediye Seçenekleri


Konumuza giriş yaparken, bazı erkeklerin özellikle yıl dönümü, doğum günü gibi özel günleri sürekli ıskaladığını ve unuttuğunu söylemiştik! Şayet kız arkadaşınız da sizin bu yönünüzden şikayetçi ise, yaklaşan yıl dönümünde O'na hiç unutamayacağı ve sizi affettirecek çok özel sürpriz bir hediye hazırlayabilirsiniz! Bu şekilde, hem ne kadar romantik bir adam olduğunuzu O'na göstermiş olacak, hem de aslında ilişkinizi haddinden fazla önemsemiş olduğunuzu sevgilinize hissettirmiş olacaksınız! 

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller Güzeli Sevgilime Özel Hedite Sepeti


Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, içerisinde romantik hediyelik eşyaların bulunduğu son derece şık bir hediye sepeti! Hele hele içerisinde Sevimli bir peluş ayıcık olduğunu fark eden kız arkadaşınızın ayakları yerden kesilmiş olacak! Sonsuzluk Kolyeli Sevgili Sepeti içerisinde; Güzeller güzeli sevgilinize özel makyaj aynası, kupa bardak kalp çikolata bulunuyor! Sevgilinize Romantik yıl dönümü hediyesi düşünüyorsanız, Sonsuzluk Gümüş Kolyeli Sevgili Sepeti güzel bir hediye seçeneği!

yıldönümü hediyesi

Yıldönümünde Sevgilinizi Şımartacak Özel Bir Armağan


Romantik tasarımlarıyla büyüleyici güzellikteki bu yastık modelleri ile eşinize/sevgilinize yıl dönümü için benzersiz ve oldukça orijinal bir hediye verebilirsiniz. Üzerinde size özel tarih, size özel mesaj ve isimlerinizin yazılı olacağı modeller ile, romantik sonsuzluk sembolü, aşık çiftler, kalp figürlerin yer aldığı şirin tasarımlarla kişiye özel yastıklar yıldönümü hediyesi olarak oldukça ideal armağanlardan.

Aşk Kulesi

Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Aşk Kulesi ile sevgilinize hislerinizi tatlı tatlı anlatın! İrili ufaklı boyutlarda 4 kalp kutudan oluşan ve tüle sarılarak gönderilen aşk kulesi, sevgilinize verebileceğiniz en romantik yıldönümü hediyelerinden bir tanesi. Dolayısıyla hediye sepetleri bu özel gün için akla gelebilecek en güzel hediyelerden. İçerisinde 365 adet her gün için farklı aşk sözlerinin yer aldığı hediye kutularından tutun da, üzerinde fotoğraflarınızın yer alacağı kişiye özel çikolatalara, sürpriz mesaj şişelerinden tutun da, seni seviyorum yazılı kare çikolatalara kadar birbirinden şık ve romantik hediye sepetleri sizi bekliyor. 

Sevgiliye yıldönümü hediyesi

Kişiye Özel Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası


Sevgilinizi 1. yıldönümünüzde onurlandırın ve Ona bu gururu yaşatın. Sevgili cüzdanından sonra, en iyi sevgili sertifikası, tamamen size özel olarak tasarlanan çerçeveli bir hediye alternatifi. Işığı yansıtmayan mat cam içerisindeki bu sertifika üzerine istediğiniz duygu yüklü mesajlarınızı yazdırabilirsiniz. Örneğin, sevgilinize güler yüzü için, anlayışı için, sizi çok sevdiği için teşekkür edebilir ve Onu kaybetmeyi asla düşünmediğinizi bu anlamlı yıldönümü hediyesi ile Ona yaşatabilirsiniz. 

Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkek Sevgiliye En Güzel Yıl Dönümü Hediyesi


Eğer erkek arkadaşınıza, son bir kaç günde internet siteleri içerisinde güzel bir yıl dönümü hediyesi aradıysanız, muhtemelen şu psikolojiyi siz de yaşamışsınızdır. O da ne mi? "Erkeğe hediye seçmenin, deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu." Bunun en önemli nedeni, ekonominin kadınlardan beslendiği ve erkekler için çok fazla ürün alternatiflerinin olmadığıdır. Neyse efendim! Gelelim konumuza! 

Sonsuzluk Simgeli Deri Erkek Cüzdanı

Erkek İçin Sonsuzluk Simgeli Deri Cüzdan


Yukarıda görmekte olduğunuz ürün, özel siyah hediye kutusu içerisinde, erkek arkadaşınızın uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceği ve içerisinde; %100 Deri Erkek Kemer, Hakiki deri anahtarlık ve Kişiye Özel Deri Erkek Cüzdan yer almaktadır! Cüzdan üzerine sevgilinizin ismi ve isminin baş harfinin yazılı olduğunu belirtmekte yarar görüyoruz! Kişiye Özel Deri Hediye Seti, hem evlilik yıl dönümü hediyesi, hem de sevgiliye doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri! Ya da yan tarafta yer alan isimlerinize özel ve sonsuzluk simgeli bu deri cüzdan da oldukça güzel bir yıldönümü hediyesi.

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti


Önceki yıl olduğu gibi, bundan sonraki yıllarda da sevgilinizin gülen yüzü hiç solmasın! İçerisinde oldukça pozitif ve sevgi dolu hediyeliklerin yer aldığı Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti ile sevgilinizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturabilrisiniz. Oldukça göze hoş gelen bir sunuma sahip olan bu pozitif sepetle, hem güzel dileklerinizi sevgilinize iletebilir; hem de klasik hediyelerden çok farklı bir yıldönümü hediyesini Ona verebilirsiniz.  

güzel yıldönümü hediyeleri

Yıldönümü İçin Sürpriz ve Şaşırtıcı Kupa Bardaklar


Sevgilinize her yudumunda aşkı yeniden tattıracak, sizi her an hatırlatacak romantik kupa bardaklardan hediye etmeye ne dersiniz? Efsane aşıklar kupası, isim ve tarih yazılı sonsuz aşk kupası, Tatlı sevgilimin güzel huyları kupası, Dünyanın en güzel kızı/erkeği Google kupası, Sihirli kupa bardak ve aşkın çekim gücü kupa bardak! Gördüğünüz kupaların hepsi kişiye özel olarak hazırlanıyor. Yıldönümü hediyesi olarak hem uygun fiyata, hem de oldukça etkileyici ve güzel bir hediye seçeneği.

yıldönümü hediyesi

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


İlişkinizin birinci yıl dönümünde, erkek arkadaşınıza unutamayacağı sürpriz bir hediye hazırlamaya var mısınız? Sevgilinize hissettiğiniz özel duyguları bir de Puzzle gibi farklı bir yolla anlatmayı deneyin! Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle ile iddia ediyoruz ki, üzerinden asırlar bile geçse sevgiliniz bu klas jestinizi asla unutamayacak!

erkeğe kişiye özel özel gömlek

Erkeğe Yıldönümü Hediyeleri & Kişiye Özel Gömlek


Kocanıza, sürpriz evlilik yıldönümü hediyesi arıyorsanız, yakasına en güzel sevgi mesajlarınızın nakışla işleneceği ve cep/kol bölümüne de isminin baş harfi yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Gömlek Hediye edebilirsiniz! "İyi ki varsın Kocacığım","Seni Çok Seviyorum Aşkım" şeklinde özel mesajlar bu gömleği hem çok özel hale getirecek, hem de unutulmaz bir yıl dönümü hediyesi olacaktır! Elbette bu ürün aynı zamanda tanışma yıl dönümü hediyesi olarak da düşünülebilir! Benzer kategoride yer alan diğer hediyeler için lütfen tıklayın: Erkek sevgiliye hediye

yıldönümü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Üzerinde kendi fotoğrafınızın yer aldığı Kişiye Özel Fotoğraflı Kare Saat 7/24 sevgilinize sizi hatırlatabilecek çok anlamlı bir armağan! Sevgiliniz yatağının baş ucunda, kitaplığında ya da masasının üzerinde rahatlıkla sergileyebileceği Kişiye Özel Fotoğraflı Kare Saat, sizin seçeceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanıyor!

Kişiye Özel Siyah ve Taba Renk Cüzdan

Erkeğe Yıl Dönümü Hediyeleri & Kişiye Özel Cüzdan


Üzerinde isminin baş harfi yazılı olan ve son derece kaliteli %100 hakiki deriden üretilmiş olan Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, "Erkek sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınır?" sorusuna en güzel cevap! Siyah ve kahve renk seçenekleri bulunan Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan ile, erkek sevgilinize uzun yıllar kullanabileceği şık bir hediye hazırlayabilirsiniz! Burada hatırlatmamız gereken en önemli husu; kişiye özel hediyeler 2 iş günü içerisinde hazırlandığı için, bu tip hediyeleri en azından bir kaç gün öncesinden sipariş edilmelidir! Benzer kategoride yer alan ve erkek arkadaşınıza, nişanlınıza ve kocanıza armağan edebileceğiniz daha fazla cüzdan modelleri görmek istiyorsanız lütfen tıklayın: Kişiye Özel Erkek Cüzdan

sevgili tişörtleri

Sevgili Tişörtleri ile Sevgilinize Sürpriz Yapın


Erkek arkadaşınızı şaşırtacak benzersiz bir yıldönümü hediye önerisi ister misiniz? Çevrenizdeki herkese ne kadar uyumlu ve harika bir çift olduğunuzu kıyafetlerinizle göstermeye ne dersiniz? Eğlenceli, komik ve kişiye özel modelleri bulunan sevgili tişörtleri ile sevgilinize yıldönümü için harikulade bir sürpriz yapabilirsiniz.

sürpriz yıldönümü hediyesi

Eşinize Özel Evlilik Yıldönümü Hediyesi & Mükemmel Eş 


Eşiniz için de "Mükemmel Eş" sertifikası ile şahane bir yıl dönümü hediyesi hazırlatabilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde bu sertifikalar, sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınabilir sorularına hem sürpriz, hem de romantik bir cevap niteliğinde.

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

Sevgiliye Özel Yıl Dönümü Hediyeleri


Bir üstte yer alan kişiye özel dekoratif ürünü tanıtırken, şiir yazma yeteneğinizin olup olmadığını sormuştuk! Ancak, sevgilinizin zaten şiir gibi gözleri, şiir gibi güzelliği varken, bunu kelimelere dökmenin ya da O'na şiir yazmanın ne anlamı var diyebilirsiniz! O halde, sizin için yine dekoratif ve yine şahane bir yıl dönümü hediyesi daha tavsiye edebiliriz. Kişiye Özel Fotoğraflı Madalyon içerisine gönderin sevgilinizin en güzel fotoğrafını, sonsuza kadar parlak madalyon içerisinde aynı güzelliği ile kalsın! Özel bir lazer tekniği ile basılan fotoğraflar, çizilmez, bozulmaz ve yıpranmaz! Tıpkı ilk günkü hali ile kalır.

yıldönümü için sıra dışı hediye

Doğruluk mu Cesaret mi Erotik Oyun


Çok aykırı ve marjinal bir yıldönümü hediyesi düşünür müyüz? İlişkinize biraz hareket katmaya ve heyecanın dozajını arttırmaya ne dersiniz? Rutin giden ve galiba artık sizi de sıkmaya başlayan renksiz geceleriniz Doğruluk mu Cesaret mi erotik oyunlarla yeniden heyecan verici bir hale bürünecek. Oyunla ilgili olarak daha detaylı bilgi almak ve nasıl oynandığını görmek için FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

yıldönümü hediyeleri

Romantik Tasarımlı Kişiye Özel Taş Baskılar


Evlilik yıl dönümü, nişan yıl dönümü veya tanışma yıl dönümü gibi tüm özel günlerinizde sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı ve özel hediye Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçevedir. Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın özel bir teknikle basılacağı Taş Baskı, tıpkı sevginiz gibi uzun yıllar zamana meydan okuyan bir armağan!

Kama Sutra Oyun Kağıtları

Eşinize Yıl Dönümünüzde Seksi Bir Sürpriz


Evlilik yıl dönümünü evde eşiniz ile baş başa kutlamaya karar verdiyseniz, bu geceyi unutulmaz geceler arasına sokmayı başarabilirsiniz. İşte karşınızda 52 farklı cinsel pozisyon yer alan Kamasutra Pozisyon Kartları. Ya da Kırmızı rengin kışkırtıcı cazibesi ile Miorre Bayan Dantelli Gecelik güzel bir hediye seçeneği olabilir.! Eşinize hoş bir sürpriz yapmak için son derece seksi ve baştan çıkartıcı! Ürün %100 Polyesterden imal edilmiştir ve güncel bir tasarıma sahiptir. Dekoltesi bulunan ince askılı ve taşlarla göz alıcı. Miorre Bayan Dantelli Gecelik 2 parçadan oluşan bir takım!

yıldönümü hediye fikirleri

Romantik ve Sürpriz Yıl Dönümü Hediye Fikirleri


Yıl dönümü için yapılması gerekenler listesinde özellikle bayanlar için mutlaka çiçek alınmalı maddesini hatırlıyorsunuz değil mi? İşte güzel şekilde aranjmanı yapılmış çiçek buketi ile birlikte "Eşime, nişanlıma veya kız arkadaşıma başka ne hediye edebilirim?" diye düşünüyorsanız, içerisinde nefis lezzetlerdeki şekerlemelerin ve romantik hediyeliklerin yer aldığı, kırmızı tüllerle bezenmiş, kurdeleler ile süslenmiş Melek Sevgilime Hediye Kulesi mükemmel bir tercih olacaktı! Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi ve içerisinde hangi özelliklerde nelerin bulunduğunu öğrenmek için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli! Bu ürün yukarıda yer alıyor.

yıldönümü için sürpriz hediye

Bayan Eşe Yıl Dönümü için Romantik Hediyeler


Rutin giden evlilik hayatına heyecan katmak ve adrenalin aşılamak için yapılabilecek en önemli şey; eşinizde "Farkındalık" yaratmaktır. Evlilik yıldönümünüzde eşinize tüm güzelliğiniz ile mükemmel ve son derece kışkırtıcı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz! ETSY tarafından el yapımı olarak üretilmiş olan pembe renkli iç çamaşırı işte sizlerle! Göz alıcı tasarımı ile oldukça etileyici olan bu iç çamaşırı, sürpriz ve romantik anlarınız için!

yıldönümü için güzel hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Yıldönümü Mousepad


Sevgilinizin masasının üzerinde fotoğrafınız ve sevgi mesajınız ile anlam kazanan özel bir mousepad armağan etmek sizce de güzel bir yıl dönümü hediyesi sayılmaz mı? Sade tasarımı ile göz yormayan Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Yıldönümü Mousepad üzerine hangi domantik mesajınızı yazdıracağınız tamamen size kalmış durumda! İster sevgilinizi ne kadar önemsediğinizi, ister onu ne kadar çok sevdiğinizi ister sadece yıl dönümü kutlama mesajınızı yazdırın! 30 harf karakterle ne yazılmasını istiyorsanız kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Yıldönümü Mousepad üzerine o yazılsın! Ürünün yüksek kalitede hazırlanabilmesi için, özellikle göndereceğiniz fotoğrafın kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf olmasına azami dikkat etmelisiniz!

sevgiliye sürpriz yıldönümü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı 99 Parça Kalp Puzzle


Üzerine ister Seni Seviyorum Aşkım yazın, ister "Hayatı seninle paylaşmak istiyorum sevgilim" yazın! Puzzle üzerine ne yazılacağı tamamen kendi hayal gücünüze kalmış! Özel hediye kutusu içerisinde 2 adet de kalp çikolata bulunan bu ürünün farklı bir kaç modeli daha var! Erkek arkadaşınıza bu şekilde anlamlı bir sürpriz yapmak isterseniz, modeller içerisinde zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz! Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle, tanışma yıl dönümü armağanı olarak hem oyun, hem eğlence, hem de romantizm vaat ediyor.!

yıldönümü hediyeleri

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti


İnancınıza bağlı olarak adına kader de diyebilirsiniz, rastlantı ederi de diyebilirsiniz ama hayatımız aslında ne kadar büyük sürprizlere gebe! Yaşamımızdaki bir çok şey, doğru zamanda, doğru yerde olmakla mümkün hale gelebiliyor! Bu konuyu daha iyi anlatabilmek için örnek olarak aşk hayatınızı gösterebiliriz! O'nunla ilk defa buluştuğunuz günü aklınıza getirin! Bir düşünün bakalım eğer Kız arkadaşınız ya da siz, randevu yerine 15-20 dakika gecikmiş olsaydı ya da tam görüşmeye giderken önemli bir haber alıp bu görüşmeyi farklı bir zamana ertelemiş olsaydınız, büyük bir ihtimal şu an böyle bir aşktan söz etmek mümkün olmayacaktı! Belki de şu dakikalarda ya arkadaşlarınızla birlikte bir şeyler yapıyor olacaktınız, ya da belki de evde tek başınıza oturmuş film izliyor olacaktınız! 

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi İnci Gümüş Kolye 


Haliyle şu dakikalarda yıldönümü hediyesi de araştırmıyor olacaktınız! Hangisini tercih ederdiniz?:) Varlığıyla aşk hayatınıza dolu dolu anlam katan, size muhteşem güzellikler tattıran biricik sevgilinize romantik olduğu kadar şık bir yıl dönümü hediyesi isterseniz, size inanılmaz bir armağan önereceğiz! Okyanuslardan toplanan ve 925 ayar gümüşten üretilmiş İstiridye Kabuğu İçerisinde İnci Kolye! Sevgilinize kalbinizdeki önemli yerini hissettirmesi açısından son derece anlamlı bir hediye! Ve sevginiz bu kolyeye can veriyor! Ortasında yer alan inci tanesi aşkınızın daimi sembolü oluyor! Nasıl sizce de etkileyici bir yıldönümü hediyesi değil mi?

For Lovers - Fantezi Seti

Bayan Eşe Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Ne Alınabilir?


Mükemmel bir akşam yemeği. bir kaç kadeh kırmızı şarap, romantik mum ışıkları, etrafa saçılan gül yaprakları. Evlilik yıl dönümünü unutulmaz kılmak için, bu gecenin finalinin çok iyi yapılması gerekiyor! Evlilik yıl dönümünde, romantik gecenize biraz aksiyon ve heyecan katmak isterseniz, kışkırtıcı ve son derece seksi gecelik modellerinden biri ihtiyacınız olacak ürünlerden biri! Ya da biricik eşinizle, unutulmaz aşk oyunları oynayabileceğiniz Fantazi oyunları aşk seti ilginizi çekebilir.

Sevgilim Benim Her şeyim Kanvas Tablo

Sevgiliye Özel Yıl Dönümü Hediyesi Seçenekleri


Kişiye Özel Kanvas Tablo karşısına geçip, aşkınızı izlemeye doyamayacaksınız! Kişiye özel kanvas veya duvar aynası ile bu yıldönümünüzü özel kılabilirsiniz. "Ayna Ayna, söyle bana var mı bu dünyada benden daha güzeli?" demenizin pratikte size hiçbir yararı olmayacak! Keza, bu ayna taraf tutan bir ayna ve üzerinde aşkınızın izleri var! Dolayısı Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Aynaya her baktığınıza "yeryüzünün en sevileni" ve en güzel kişisi olarak rakipsiz sadece kendinizi bulacaksınız! 

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kanvas Tablo

Sevgiliye Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kanvas


Bayan eşinize yıl dönümünüzde sürpriz bir hediye hazırlamak istiyorsanız, kalp şeklinde kesilmiş olan ve içerisinde isimlerinizin yer alacağı Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna hediye edebilirsiniz! Kalp şeklindeki kişiye özel ayna klasik aynalardan farklı olarak kırılmaz ve sır akması gibi bir olumsuzluk taşımaz! Duvara kolaylıkla uygulanabilir! Bu ürünü kullanarak evlilik yıl dönümünü için size bir tüyo vermemizi ister misiniz? Örneğin yatak odanızın duvarına eşinize sürpriz yapıp Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna uygulayabilirsiniz! Ya da size özel resimli yıldönümü kanvas tablo ile.. 

romantik hediye sepetleri

Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi Önerileri

İçerisinde buram buram sevgiyi anlatan hediyeliklerden oluşan ve tutkulu aşkların rengi olan kırmızısı ile dikkat çekici Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, romantik yıl dönümü hediyesi düşünenler için iyi bir seçim olacaktır. Sevgiliye Özel Hediye Kutu içerisinde; Sevimli Peluş ayı, çikolatalı bonbonlar, kalp baskısı bulunan kupa bardak, "Seni Seviyorum" yazılı kırmızı kalp yastık ve şekerlemeler yer alıyor! Bu ürüne daha önce sevgililer günü hediyeleri içerisinde de yer vermiştik ve çok beğenilmişti! Amaç, "Seni Seviyorum" mesajınızı en güçlü şekilde hissettirebilmek ise, sevgililer günü olmuş ya da yılbaşı olmuş çok da önemli değil! Önemli olan bu duyguyu sevgilinize geçirebilmek! Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, işte dolu dolu sevgiyi işleyen sevimli hediyeliklerden oluşmuş şık ve romantik bir hediye kutusu! Söz konusu hediye kutusu ürün aşağıda yer almaktadır.

yıldönümü hediye fikirleri

Sevgiliye Anlamlı Yıl Dönümü Hediyeleri


Şiir yazmak gibi bir yeteneğiniz varsa, sevgilinize verebileceğiniz çok anlamlı ve aynı zamanda çok romantik bir yıl dönümü hediyesi daha şimdiden hazır! Sevgilinizin her an okumasını istediğiniz en güzel aşk şiiri Sevgiliye Özel Resimli Plaket üzerine işlensin! Zaman karşı meydan okuyan, uzun yıllar sergilenebilecek Sevgiliye Özel Resimli Plaket Ödül, aşkınızın de, sevginizin de, duygularınızın da en özel delili olsun! Sevgiliye Özel Plaket her zaman sevgilinizin gözünün önünde bulunacak ve her baktığında da bu ödülü armağan ettiğiniz anı hatırlayabileceği çok özel bir ürün!

Kalbimin Tek Sahibine Hediye Sepeti

Sevgi Dolu Ürünler Hediye Sepeti


İnsan hayatında bir kere evlenir, ancak bu özel gün sonsuza kadar unutulmaz! Özellikle bayanların hayatında düğünün, gelinliğin, nikahın bambaşka bir yeri ve anlamı vardır! Üzerinden yıllar da geçse de, düğünde yaşananlar, hissedilenler, giyim, kuşam, kutlama kısacası her şey tekrar rekrar konuşulur! İçerisinde Gelin & Damat Biblo bulunan, aşk kağıtları ile romantizim serpiştirilmiş, minik yastık ve uğur böceği çikolata bulunan bu hediye seti, yeni evli çiftlere hediye edilebilecek en şirin armağanlardan biri!

Erotik Konserve Kutusu

Unutulmayacak Bir Evlilik Yıl Dönümü Kutlaması


Yıl dönümünüzde size unutulmaz romantik bir gece yaşatan ve hiçbir masraftan çekinmeyen eşinize, gecenin ilerleyen saatlerinde siz de seksi bir sürpriz hazırlayabilirsiniz! Miorre Yarı Dolgu Büstiyer Şort Takım, kusursuz ve son derece kışkırtıcı tasarımı ile tüm duyuları harekete geçirecek özel bir ürün! Eşinize unutulmaz bir gece yaşatmak için bu ürün düşünülebilir! Ya da içerisinde harika fantezi oyunların yer aldığı bu erotik hediye setini armağan edebilirsiniz.

Sevgililere Özel Efsane Aşıklar Çerçevesi

Sürpriz Yıl Dönümü Hediyesi & Efsane Aşıklar


Efsane aşıklar çerçevesi içerisinde sizin de isminiz olsun ister misiniz. Şıklığına ve güzelliğine önem veren bayan sevgilinizin belkide en büyük hayali, Dünyaca ünlü bir derginin kapağında yer almaktır! Size de yıl dönümünüzde sevgilinizin bu en büyük hayalini sürpriz bir hediye ile gerçekleştirmek kalıyor! Kişiye Özel Cosmopolitan Dergisinin bu ay ki saysının kapağında, biricik sevgilinizin fotoğrafı ve sizin romantik mesajlarınız yer alıyor! Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli. Dergi kapağına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Birbirini Tamamlayan Sevgililer Sertifikası

Yıl Dönümü Hediyesi & Birbirini Tamamlayan Sevgililer


Tanışma yıl dönümünüzün şerefine kız arkadaşınıza benzersiz bir sürpriz hediyenin altına imzanızı atmak isterseniz, özel ahşap çerçevesi içerisinde sevgili Sertifikası bunun için ideal! İddia ediyoruz ki, Kişiye Özel Birbirini Tamamlayan Sevgililer Sertifikası Onu çok şaşırtacak en güzel sürpriz hediyelerden biri! Ya da Türkiye'nin en çok okunan aktüel, moda, güzellik, bakım, cinsellik, ilişkiler, aşk ve sağlık üzerine gündem yaratan dergilerinden Marie Claire, ile de sevgilinizi büyüleyebilirsiniz. Kişiye Özel Marie Claire Dergi Kapağı sürpriz hediyesini hazırlamak ise çok kolay! Birinci adımda sevgilinizin en güzel fotoğraf karesini seçiyorsunuz! İkinci adımda ise, dergi kapağı üzerinde yer almasını istediğiniz özel aşk mesajlarınızı belirliyorsunuz! Sizin yapmanız gereken sadece bu iki adım! Bundan sonrası ise artık profesyonel ekibin işi...

yıl dönümü hediyeleri

Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi Seçenekleri


Size özel isim yazılı ve resim baskılı kişiye özel çikolatalarla sevgilinize son derece nefis bir hediye verebilirsiniz. Ya da bayan sevgilinize, hat sanatı ile yazılmış ve üzeri gümüş kaplama olan aşağıda bulacağınız dekoratif tabağı hediye edebilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan Hat Sanatı Gümüş Kaplama tabak, destek ayakları sayesinde masa üzerinde kolaylıkla sergilenebiliyor!



Pembe Kalpler Fotoğraflı Kanvas Tablo

Erkeğe Anlamlı ve Kişiye Özel Yıl Dönümü Hediyesi


Eşiniz her zaman için sizin çok önemsediğiniz evlilik yıl dönümünüzü unutup, ancak yaptığı şirinlikler ile kendisini affettirmeyi beceriyorsa, şimdi önereceğimiz hediyelik ürün ile artık bir mazeret uyduramayacak! Kişiye Özel Yıl Dönümü Kanvas Tablo eşinizin masasının üzerinde sizin için önemli olan bu özel tarihi her zaman için kendisine hatırlatacak! Kişiye Özel Tablo Çerçeve içerisinde ister evlilik yıl dönümü tarihini, ister nişan veya tanışma yıl dönümü tarihini işleyebilirsiniz! Size özel olan önemli tarih, kırmızı yazıyla tabloya mühürlenmiş olacak ve dolayısıyla eşiniz bir daha asla evlilik yıl dönümü tarihini unutmayacak!

romantik hediyeler

Bayan Eşe Romantik Yıldönümü Hediyeleri

Sonsuza kadar eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? "Eveeeet" İşte bu kısa ama oldukça önemli sözle yepyeni bir yaşam şekillenmeye başlar! Aşkla başlayan, sevgiyle çoğalan ve muhabbetle devam eden upuuzun bir evlilik hayatı! Hayatınıza girdikten sonra gözünüz eşinizden başkasını görmüyorsa, sevginiz evliliğinizin yıldönümünün kaçıncı yılı olursa olsun çığ gibi büyüyorsa, yaklaşan yıldönümünde ona kocaman sevginizi bu özel Kalp Kutu ile gösterebilirsiniz!

yıldönümü hediyeleri

İsminize Özel Sonsuzluk Kupa Bardaklar 2'li


Sevgilinizle geride bıraktığınız o güzel yılın yorgunluğunu kahvenizi karşılıklı yudumlayarak ve kritiğini yaparak kutlayın! Yıldönümünüzde sevgilinize üzerinde isimlerinizin, yıldönümü tarihinizin ve mesajınızın yazılı olacağı bu 2'li kupa bardağı hediye edebilirsiniz. Ya da aşağıda bulabileceğiniz kalp kolyeyi. 14 Ayar altından imal edilmiş olan ve üzeri 0,09 ct. pırlantalarla süslenmiş kalp şeklinde oldukça zarif bir kolye! Pırlanta Kalp Kolye, dolu dizgin giden evliliğinizin gelecekte de en önemli mihenk taşlarından biri olmaya aday! Çünkü bu romantik kolye, uzun yıllar eşinizin boynundan asla inmeyecek bugüne dair önemli bir hatıraya dönüşecek!

Sevgiliye Dönümü Hediyesi Duvar Saati


Aşkınız duvar saatine taşınsın ve 7/24 sevgilinize büyük bir mutluluk yaşatsın! Duvar saati veya aşağıda bulabileceğiniz matara hediye seti erkeklere verilebilecek güzel armağanlardan! İster eşinize, ister sevgilinize yıl dönümünüzde orijinal bir hediye vermek niyetindeyseniz, paslanmaz çelik yüzeye sahip, pırıl pırıl parlak görüntüsü ve en önemlisi üzerinde sahibinin isminin yer aldığı Kişiye Özel Matara Seti, kaçırılmaması gereken ürünlerden biri! Eşiniz sürekli seyahat eden biriyse, Kişiye Özel Matara Seti hem çok beğenebileceği bir ürün ve hem de kesinlikle hiç beklemediği orijinallikte bir hediye olacaktır.

Erkeklere Özel Deri Hediye Seti

Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti


Eşinize, yıl dönümü hediyesi beğenmekte zorlanan biriyseniz, aradınız taradınız hiçbir yerde gönlünüze uyan bir armağan bulamadıysanız, işte size Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti! Erkeğin en temel aksesuar gereksinimlerinden olan kemer ve deri cüzdan, %100 hakiki deriden, %100 el işçiliği ile göz kamaştırıyor! Üstelik son derece de şık rugan deri kutu içerisinde! Kahverengi, siyah ve taba renk seçenekleri bulunan bu set ile, eşinize son derece kullanışlı bir yıldönümü hediyesi verebilirsiniz!

bayanlara yıldönümü hediyeleri

Bayan Eş için El Yapımı Kelebek Kolye 


Evlilik yıl dönümünüzde eşinize hissettirebileceğiniz belki de en güzel duygu; "Mükemmel bir eş, mükemmel bir sevgili ve mükemmel bir arkadaş olduğunu O'na iliklerine kadar hissettirmek" olacaktır. Belki evliliğinizin birinci, belki beşinci, belki de on beşinci yılındasınız! Önemli olan evliliğin ne kadar süre devam ettiği değil, hangi nitelikte veya kalitede devam ettirildiğidir! Eğer eşiniz mükemmel bir eş olmamış olsaydı, emin olun bu kadar süre sizinle aynı yatağı, aynı evi, aynı yüzü yıllarca görmeye veya yaşamaya katlanamazdı! Bu yüzdendir ki evlilik kutsal ve mucizevi bir birlikteliktir. 

El Yapımı Yıldönümü Hediyesi 


Laf gebeliği yapmadan şimdi gelelim evlilik yıldönümü için hediye önerimize! Görmekte olduğunuz bu özel kolye, eşinizin ismine özel hazırlanıyor! Zincirinin ucunda ise, belki O'na seslenirken kullandığınız "Kelebeğim" kelimesi yazılı! Kelebeğin ömrü 24 saat, sizin aşkınız ise sonsuza kadar! Biricik eşinize, unutamayacağı sürpriz bir evlilik yıl dönümü hediyesi düşünüyorsanız, Kelebek Kolye aradığınız hediye olabilir! Daha fazla sevgiliye hediye önerileri bakmak isteyebilirsiniz ki bunun için şu linke tıklamanız yeterli; Bayan sevgiliye hediye

en güzel yıldönümü hediyeleri

Bayan Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyesi Ne Alınabilir?


Düz bir mantık ile düşünüldüğünde hediye sadece basit bir obje gibi görülebilir! Ancak işin içine duygular ve insan faktörü girdiğinde ise olayın rengi kendiliğinden değişiyor! Hediye ile duygularımızı ifade ederiz. Hediye ile karşımızdakine bir şeyler anlatmaya çalışırız! Yukarıda görmekte olduğunuz hediyelik eşya da, bir duyguyu veya bir hissiyatı anlatmak üzere tasarlandı! Ne mi? "Sonsuz Aşk" Harfli Sonsuzluk Bileklik, kız arkadaşınıza duymuş olduğunuz aşkın sadece bir gün ile sınırlı olmayıp, sonsuz olduğunu ifade etmek için ideal bir seçim! Aşkınızı en yoğun hali ile sevgilinize yıl dönümünüzde hissettirmek istiyorsanız, Harfli Sonsuzluk Bileklikten yararlanabilirsiniz!

el yapımı yıldönümü hediyesi

Bayan Sevgiliye Yıl Dönümü için Anlamlı Bir Hediye


Küçücük ve son derece zarif bir yüzük üzerine muhteşem bir tasarım ile sizin isimlerinizin baş harfleri gelse ve tam da ortasına sevimli de bir kalp sembolü gelse, herhalde yıl dönümü için düşünülebilecek en anlamlı hediye kendiliğinden ortaya çıkmış olacak! Kişiye Özel Kalpli İki Harfli Alyans Yüzük, 14 ayar altın kaplama ve şık hediye kutusu içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte isimlerinize özel! Sitemiz içerisinde yer alan diğer anlamlı hediye fikirlerine göz atmak isterseniz; Sevgiliye Anlamlı Hediyeler yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

kişiye özel ayna

Romantik Çiftlere Özel İsim Aynası


Kız arkadaşınıza fiyatuıyla oldukça ucuz ve oldukça şık bir tasarımı olan resmine özel bir makyaj aynası armağan etmeye ne dersiniz? Çantasında, makyaj masasında, çekmecesinde kısacası her an yanında taşıyacağı bu özel ayna ile mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Ya da aşağıda bulabileceğiniz isim yazılı duvar aynası da ilginizi çekebilir. Yukarıda yer alan kalpli ve isimli ayna modeline alternatif olarak, isimlerden oluşan ve iki isim arasına kalp figürü ile romantik bir görünüme kavuşturulan Çiftlere Özel İsim Aynası! Her iki model de, evlilik yıl dönümü için düşünülebilecek orijinal hediyelikler içerisinde!

Bayana Alınabilecek Anlamlı Yıl Dönümü Hediyeleri

Bayanlar için yıldönümü hediyeleri
Yukarıda yer alan ürünler, Bayan Sevgiliye hediyeler başlıklı yazımızda yer alan bazı hediyelere ait örneklerdir! Bu yazımızda kendi kategorisi içerisinde bayan sevgiliye yönelik onlarca hediye önerisine ulaşabilirsiniz! kişiye özel aşk gazetesinden, kişiye özel Canvas Tablolara, Dekoratif ve son derece anlamlı ödüllerden, hat sanatı ile yazılmış kişiye özel tabaklara kadar bir çok yıl dönümü hediyesi sizi bekliyor! Eminiz ki, bu hediyelikler içerisinden beğeninize ve zevklerinize uygun özel bir armağana mutlaka ulaşacaksınız! 

Evlilik Yıl Dönümü İçin Kişiye Özel Hediyeler

yıldönümü için hediyeler
Yukarıda yer alan Ürünlere de göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Kişiye Özel hediyeler içerisinden, sevgilinize veya eşinize sürpriz yıl dönümü hediyeleri seçebilirsiniz!

Romantik ve Sürprizlerle Dolu Yıl Dönümü için Hediyeler


Sevgiliye hediye fikirleri
Yukarıda görmüş olduğunuz hediyelikler, Sevgiliye hediye fikirleri sayfasından bazı hediyelere ait örneklerdir. Daha fazla hediye önerisi görmek için lütfen resim üzerine tıklayınız!

Erkek Arkadaşa Yıl Dönümü Hediyeleri

erkek sevgiliye hediyeler
Erkek arkadaşınızı mest edecek, kişiye özel hediyeler, ilginç ve sıra dışı hediyelikler ve daha fazlasını bulabileceğiniz şahane ürünler bu sayfada sizi bekliyor!

Yıl dönümünde Neler Yapılabilir? Yıl Dönümü Sürprizleri?


yıldönümü nasıl kutlanır
1-Evlilik yıl dönümü/Nişan yıl dönümü/Tanışma yıl dönümü kutlaması için her zaman en klasik, ancak çiftler tarafından en çok tercih edilen kutlama türü; Eşlerin baş başa olacakları romantik bir akşam yemeğidir! Akşam yemeğinde farkı yaratacak olan , romantizmin dozunu belirleyecek olan kişi de, malumunuz üzere ERKEK eştir! Sizin için özel bir anlamı olan, Evlilik Teklifinizi yaptığınız mekanda bir akşam yemeği ayarlayabilirsiniz mesela! Bu mekanda yapacağınız rezervasyon ve yenilecek akşam yemeği, size romantik ve aynı zamanda nostaljik bir gece yaşatacaktır.

yıldönümü kutlaması
2-Evlilik yıl dönümünüzde eşiniz ile birlikte baş başa bir akşam yemeği planlıyorsanız, mümkünse bunu sürpriz bir şekilde hazırlayın! Bildiğiniz gibi erkeklerin özellikle evlilik yıl dönümü ve diğer özel günleri her defasında unuttuğu şeklinde bir "şehir efsanesi" vardır! Evlilik yıl dönümünüzde bu durumu kendi lehinize kullanabilirsiniz! Mesela eşinize karşı hiç falso vermeyip, sanki bu özel günü unutmuşsunuz gibi davranabilirsiniz! Bu şekilde eşinize yapacağınız bir sürpriz, bu özel gecenin daha da unutulmaz ve etkileyici olmasını sağlayacaktır.

yıldönümü sürprizleri
3-Yemek yiyeceğiniz özel mekanda daha önceden rezervasyon yaptırdığınızı düşünelim! Mümkünse manzarası olan veya deniz kenarında bir mekan ayarlayın! Şimdi sıra bu özel gecede eşinize yapılabilecek sürprizlere geldi! Bunun için mekandaki şef garsondan destek alabilirsiniz! Örneğin oturacağınız masayı, siz mekana girmeden önce güllerle, mumlarla donatmasını isteyebilirsiniz! Mekan sahibi ya da orada çalışan arkadaşlar, gece boyunca kafanızdan geçirdiğiniz tüm sürpriz ya da romantik jestlerde size en büyük yardımcılar olacağı için, kendileri ile daha öncesinden irtibata geçmenizde yarar var! Aksi halde olası bir çok aksaklık sizi bekliyor olacak!

güzel yıldönümü kutlaması nasıl olur
4-Yemeğin ilerleyen saatlerinde, sürpriz bir şekilde ikinizin şarkısını çalmasını isteyebilirsiniz! Romantik bir müzik eşliğinde O'nu dansa kaldırıp, gözlerinin içine bakarak O'nu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi dans ederken ifade edebilirsiniz! Bu noktada size tavsiyem; yine çok klasik olacaktır ama, masanızda size özel keman çaldırabilirsiniz! Bildiğiniz gibi müzik aletleri içerisinde özellikle kemanın, insanın içini titreten ve kalbini saran özel bir sesi vardır! Canlı müzik yapan kalabalık bir mekan tercih ettiyseniz şayet, sanatçıya ricada bulunup Sizin eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi Ona söylettirebilirsiniz. Bu eşinizi kalabalık içerisinde kendisini daha özel ve mutlu hissetmesine neden olacaktır.

yıldönümü nasıl kutlanır
5-İstanbul'da yaşıyorsanız ve hava da çok soğuk değilse, size harika bir yıl dönümü kutlama önerimiz olacak. Öyle ki, aşkınıza ve bu mutlu birlikteliğinize İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarası da şahitlik edecek! Bu özel gecede sevgilinizle birlikte boğaz manzarası eşliğinde mükemmel bir Tekne Turuna çıkabilirsiniz! 

yıldönümü kutlaması
6-Bildiğiniz gibi romantizm, kişiden kişiye değişen bir duygudur. Kimileri için romantik bir akşam yemeği evlilik yıl dönümü için yapılabilecek en romantik şey iken, kimi çiftler için çok sıradan gelebilir! Belki de eşinizi mutlu edebilecek ve kendisini bu anlamlı günde daha özel hissettirecek farklı fikirlere ihtiyaç vardır! Mesela bir Rock Konseri ya da Pop Konseri olabilir mi? Evlilik yıl dönümünüzde eşinizin en sevdiği sanatçının konserine (konseri rahatlıkla izleyebileceği iyi bir noktada) rezervasyon yapabilirsiniz! Ya da bir tiyatro oyununa bir bilet! Hatta size tavsiyemiz; evlilik yıl dönümünüzde bol bol gülebileceğiniz ve kaliteli esprilerin olduğu Stand Up gösterisine bilet alabilirsiniz!

yıldönümü nasıl kutlanır
7-Çocuklu bir aile değilseniz, evlilik yıl dönümünü evde romantik bir atmosferde baş başa kutlamak en şahane kutlama fikirler arasındadır! "Çocuklarım olmadan asla!" diyenlerdenseniz, bu konuda takdiri size bırakmaktan başka çaremiz yok! Ama en azından yıl dönümünüzde, çocuklarınızı bir kaç saat Anneanneye ya da babaanneye bırakmanın kimseye zararı olmaz her halde:)

yıldönümü kutlaması
8-Evde özel bir kutlama yapacaksanız, kendi elleriniz ile eşinizin/sevgilinizin beğendiği güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, yemeğin mümkünse ağır bir yemek olmamasıdır. Çünkü ağır bir et yemeğinin ardından uyku ya da mayışma hali söz konusu olabilir! Bununla birlikte, soğan veya sarımsak gibi nefesin kötü kokmasına neden olabilecek türden yiyeceklerden de uzak durulmalıdır. Yemek masasına ve ortama romantizm katın! Yemek masasının üzerini gül yaprakları ve mum ışıkları ile süsleyebilirsiniz! Tercihe göre masanızın üzerinde şampanya veya şarap bulundurulabilir. Gecenizin kısa sürmemesi veya çabuk bitmemesi için, aşırı derecede alkol alınmasında yarar var! Ayrıca yemek masasında arka fonda kafa şişirmeyecek ve sohbetinizi bölmeyecek şekilde hafif bir ses ayarında slow bir müzik çalması, hem dans etmeniz için uygun bir hava yaratacak hem de, birbirinize daha fazla yoğunlaşmanızı sağlayacak! Hatırlatmakta yarar görüyoruz, mümkünse bu geceye özel bir saç tasarımı, özel bir makyaj, özel bir koku ve seksi, kışkırtıcı, dekolte kıyafetler giyilmesi, gecenizi daha romantik, daha unutulmaz kılacaktır. 

evlilik yıldönümü hediyesi
9- Elbette ki ister tanışma yıl dönümünüz, isterseniz de evlilik yıl dönümünüz için olsun, sevgilinizi mutlu ve değerli hissettirecek güzel bir hediye seçmelisiniz! Şanslısınız çünkü, sevgiliye hediye fikirleri veren bir sitedesiniz şuan! Siz sadece "Eşinize/sevgilinize yıl dönümü için romantik sürprizler" yapmaya odaklanın, sevgiliye hediye seçme işini bizim tecrübelerimize bırakın!

evlilik yıldönümü kutlaması
10-Burası çok mühim aman dikkat! Erkekler çiçeklere, kadınların gösterdiği gibi özel anlamlar yüklemese de, kadınlar için çiçek son derece önemlidir! Bir erkek olarak, "Çiçeğin bir bayan için neden bu kadar özel anlamlar ifade ettiği" konusunda kafa patlatmak yerine, durumu kabullenmek en güzeli! Bayanlar çiçek ile kendilerini daha özel ve daha değerli hissederler! Özetle, çiçeği kadınlara bir iltifat olarak kabul edebileceğiniz gibi, kendilerine bir sevgi gösterisi olarak da değerlendirebilirsiniz! Bayan eşinize/kız arkadaşa mutlaka ama mutlaka, yıl dönümünüzde aşkınızın somut bir nişanesi olarak, özenle hazırlanmış bir buket çiçek vermeyi unutmayın!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Granit Taş ÇerçeveKişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp PuzzleKişiye Özel Fotoğraflı Kare Saat
14 Ayar Altın 0.02 ct Pırlanta İsim KolyeKişiye Özel İsim Yazılı Deri CüzdanMiorre Yarı Dolgu Büstiyer Şort Takım
Sevgiliye Özel Akrilik ÖdülKişiye Özel Fotoğraflı Kristal CamAltın Kolyeli Sevgili Sepeti
PIERRE CARDIN GECELIK SABAHLIK TAKIMSaten Bayan GecelikMiorre Bayan Dantelli Gecelik
Melek Sevgilime Hediye KulesiGelin & Damat Biblo ve Her Güne Bir Mesaj YıllıkKişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna
Sevgiliye Özel Hediye KutusuKişiye Özel Cosmopolitan Dergi KapağıKişiye Özel Marie Claire Dergi Kapağı
Kişiye Özel GömlekKişiye Özel Deri Hediye Setiİsme Özel Gümüş Tabak Hat Sanatı ile
Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik ÇerçeveGoldstore 14 Ayar Altın 0.09 ct Pırlanta Kalp KolyeKişiye Özel Matara Seti
Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer SetiÇiftlere Özel İsim Aynasıİsim Yazılı Kelebek Kolye
Bitanem KolyeKişiye Özel Kalpli İki Harfli Alyans YüzükHarfli Sonsuzluk Bileklik Model 2

Yorum Gönder

 
Top