z Öğretmenler Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Öğretmenler Günü Hediyeleri
"Her yıl, öğretmenler gününde aynı hediyeleri görmekten bıktım usandım." diyenler, artık derin bir nefes alma zamanı. "Yok mu daha farklı, daha orijinal öğretmenler günü hediyesi?" diyenler, "Öğretmenime kalem, kravat, çiçek, kitap, ajanda dışında farklı ve özel hediye fikirleri istiyorum." diyenler, işte bu yazı sizin için hazırlandı. Sizi her defasında klasik öğretmenler günü hediyelerine mahkum bırakan tüm önerileri ret ediyoruz.

Sizin için bugünün çağdaş hediye anlayışına uygun, ilginç, anlamlı ve kişiye özel, Türkiye'nin en güvenilir hediye siteleri içerisinden bir dünya öğretmenler günü hediyeleri seçtik. 24 Kasım Öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizi çok mutlu edecek, sadece mutlu etmekle kalmayıp gururlandıracak, erkek ve bayan öğretmenler için alınabilecek en güzel öğretmenler günü hediyeleri bu yazımızda sizi bekliyor.

Öğrencilerde ve ailelerinde şu günlerde yepyeni bir öğretmenler gününü karşılayacak olmanın büyük heyecanı yaşanıyor. Velilerin yaşadığı heyecanın nedeni oldukça açık; Çocuklarının iyi ve kaliteli bir eğitim almasını sağlayan, bu konuda tüm imkanlarını seferber eden, insan üstü bir çaba sergileyen öğretmenlerine güzel bir öğretmenler günü hediyesi seçmek. Çocukların yaşadığı heyecan ise çok daha farklı! Onlar, anne ve babalardan farklı olarak şu günlerde öğretmenler günün anlam ve öneminin altını bir kez daha çizecek, güzel bir kompozisyon hazırlama veya şiir ezberleme telaşındalar:) Bu özel gün için şimdiden tören hazırlıkları yapılmaya başlandı bile. Öğretmenler gününün önemine vurgu yapan konuşmalar yapılacak, şiirler okunacak ve öğretmenliğin ne kadar yüce ve kutsal bir sorumluluk olduğu bir kez daha hatırlanacak. Öğretmenlik mesleğine emek veren, Türkiye'nin dört bir köşesinde bilimi yaymaya çalışan, karanlığa aydınlık olan, cehalete savaş açan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım 2018 öğretmenler günü saygı ve sevgi ile bir kez daha kutluyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyeleri


Öğretmenler günü hediyesi

Klasik Öğretmen Sözleri Kupa Bardak


Sınıfta bir uğuldu olur ve O bilindik sözü öğretmenimizden işitiriz; "Arka taraf ne oluyor? Kesin sesinizi!", Yine Hoca tahtada ders anlatır ve bir anda yüzünü sınıfa dönerek;"Evladım Dön Önüne!!" İşte bu ve bunun gibi artık her öğretmenden duymaya alışık olduğumuz klasik sözler, şimdi bu sıra dışı kupa bardağın tasarımına taşındı. Klasik öğretmen sözleri ile hazırlanacak bu şık kupa bardakla sevgili öğretmeninizin yüzünü gülümsetecek en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Klasik Öğretmen Sözleri Kupa Bardağı Sevgili Öğretmeninize özel olarak hazırlatabilirsiniz.

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti


En Güzel Öğretmenler Günü Hediyesi Nedir? İşte bu soruyu Google, Yandex gibi arama motorlarına sorup çeşitli hediye fikirler araştırdınız Buradan çocuklarını okutan ve öğretmenler günü için hediye arayan velilere sesleniyoruz. Çocuğunuza kendi çocuğu gibi sahip çıkan, bilgisiyle birikimiyle en iyi şekilde eğitmeye çalışan sevgili öğretmeninize küçük bir hediye ile teşekkür etmek istiyorsunuz öyle değil mi? İşte size sevgili öğretmenlerinizi çocukluk yıllarına götürecek olan 80 ve 90'lı yılların en eğlenceli nostaljik oyuncak hediye sepeti.

öğretmene hediye

Öğretmene Özel Prestijli Hediye Seti


Öğretmene hediye olabilecek ve tüm öğretmenlerin beğenisini fazlasıyla kazanacak şık bir armağan seçeneği. İster öğretmenler gününde, isterseniz de öğretmeninize doğum günü hedciyesi olarak takdim edebileceğiniz Kişiye Özel Öğretmen Seti ile, biricik öğretmeninize kullanışlı bir armağan verebilirsiniz. Bu özel setin içerisinde bakın neler var; 1 adet öğretmeninizin ismine özel çelik termos bardak, 1 adet rüzgarda sönmeyen isme özel metal çakmak, 1 adet isme özel kalem ve deri kapaklı çizgili defter ve 1 adet yine öğretmeninizin ismine özel kitap ayracı.

Öğretmenler Günü Hediyesi
Mustafa Kemal Atatürk Dekoratif Taş Süs


Hayatınızdaki en özel insanlardan biri olan öğretmenleriniz için hediye seçimi yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Oysa öğretmeninize hazır ve klişe bir taş baskı hediye etmek yerine, bu hoş sunumlu taş blokla şaşırmasını sağlayabilirsiniz. Normal günlerde veya öğretmenler gününde öğretmeninizle aranızdaki sevgi alış verişinizi arttırmak ve muhabbetinizi kaynaştırmak için en etkili yöntem ona hediye vermekten geçer. Yeri gelmişken onlarca hediye sitesi içerisinden markamıza, sitemize kısacası bize güvenerek tercih ettiğiniz için minnettarız. 

öğretmenler günü hediyesi
Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lambası


Öğretmenler günü hediyesi olarak kişiye özel hediye platformu o kadar dolu ki, her bir tasarım hediyeye baktığınızda eminiz ki hayret edecek ve şimdiye kadar kimsede görmediğiniz bu hediye çeşitlerini bir an önce almak isteyeceksiniz. Klasik hediyenin koltuğuna göz diken bu kişiye özel nostaljik hediye, ucuz fiyatıyla da hayran bıraktırıyor. Kişiye özel detaylarını sizlerin belirleyeceği hediyelerle yıllarca anısı taptaze kalacak hediyeler tasarlanıyor. Öğretmeninize küçük ama anlamlı bir hediye ile gitmek istediğinizi biliyoruz. Oysa ki kişiye özel nostaljik gaz lambası tercihiniz sayesinde ona tek kelime ile verdiğiniz değeri yansıtabilirsiniz. Kişiye özel nostaljik gaz lambası sayesinde öğretmeninize olağanüstü etkileyicilikte bir hediye hazırlayacaksınız. Kişiye özel nostaljik gaz lambası, öğretmeninize verdiğiniz değeri en layıkıyla yerine getirecek harikulade bir armağan. Eniyihediyefikirleri olarak sizlere en doyurucu ve en güzel öğretmenler günü hediye fikirlerini sunmaya çalışıyoruz.

Öğretmenler Günü Hediyesi
Bunu mu Demek İstediniz Öğretmen Kupası


Öğretmene verilebilecek en şahane kişiye özel hediye işte bu taş baskı. Aynı gün kargo gönderim avantajımızdan yararlanmak için hemen bu sayfamızda yer alan taş baskı özelleştirme kısmını doldurun ve sepete ekle butonuna tıklayarak siparişinizi hızlıca oluşturun. En şık formunda hediye notunuzu hazırlayalım ve bu çarpıcı bardak üzerinde öğretmeninize ulaştırın. Kişiye özel Google Kupa Bardak büyüleyici tasarımları nefes kesiyor. Öğretmeninize hediyeniz gerçek bir sevgi festivaline dönsün istiyorsanız hemen şimdi bu güzel taş baskıyı kişiye özel olarak yani öğretmeninize özel hale getirerek ona unutulmaz bir jest hazırlayabilirsiniz.

öğretmenler günü hediyesi
Yılın Öğretmenine Özel Hediye Kutusu


Öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak eniyihediyefikirleri üzerinden hazırlatacağınız kişiye özel hediye kutusuyla öğretmeninize sevgi dolu anlar yaşatarak, ona kalıcı bir hatıra bırakabilirsiniz. Yılın öğretmenine özel hediye kutusu öğretmenlerinize özel olarak hazırlatabileceğiniz ve aynı gün kargo hizmetinden yararlanabileceğiniz şahane bir hediye seçimi. Çok güzel öğretmenler günü hediyeleri bulunduğu önerimiz olan hediye sitesindeki alışverişinizde kafanızda acabalar varsa, hiç endişelenmeyin.


öğretmenler günü hediyeleri
Canım Öğretmenim Hediye Kutusu


Radikal tasarımıyla yılın öğretmenine özel hediye kutusu öğretmeninizin baktıkça bakacağı ve güzel düşüncelere dalacağı süper bir seçim olacak. Özellikle kişiye özel, yani sadece öğretmeninize özel hediyelerin değeri daima daha yüksek olacaktır. Profesyonel şekilde hazırlanacak olan konsept hediye kutusu hediyenizin kutusunu açtığında, karşılaşacağı tablo karşısında eminiz ki biricik öğretmeniniz bu jestinizden çok duygulanacaktır. İster dini, ister eğlenceli, ister aşk dolu en güzel konsept kutularla sevdiklerinize sevgi dolu kutular gönderebilirsiniz.

öğretmenler günü hediyeleri

En Başarılı Öğretmen Ödül Hediye Seti


Biliyorsunuz, 24 Kasım Öğretmenler günü için genellikle herkes, hediye tercihini geleneksel diye tabir edebileceğimiz hediyelerden yana kullanır. Peki siz de öyle misiniz? Yoksa Öğretmeninize, daha orijinal, daha farklı bir hediye mi almayı düşünüyorsunuz? Eğer hedefinizde, öğretmeninizi şaşırtacak sıra dışı ve orijinal bir hediye seçmek varsa, işte karşınızda Kişiye Özel Ödüllerden Oluşan En Başarılı Öğretmen Hediye Seti! O, aslında sert bakışları altında bile, bir baba şefkatine sahip, yufka yürekli biri. Bazen bizlere kızsa da, bağırsa da biliriz ki, tüm bu çabası, bizlerin başarılı bir öğrenci olması içindir. Sert bakışlarıyla okul koridorlarını titreten, sınıfınızı dize getiren O en kral öğretmeninize en iyi öğretmen hediye seti ile anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermek ister misiniz?

Öğretmenlere Özel Esprili Hediye Sepeti

Öğretmene Özel Hediye Sepeti


Fiyonklu ve son derece şık bir hasır sepet içerisinde öğretmeninizin hem okul yaşamında, hem de ev hayatında kullanabileceği bir dolu hediye, bu öğretmenlere özel hediye sepetinde. Öğretmeninize 24 Kasımda verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri ile karşınızdayız. Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak, üzerinde klasik öğretmen sözlerinin yazılı olduğu mükemmel bir hediye sepeti! Sevgili öğretmeninize emeklerinin bir karşılığı olarak teşekkür etmek veya meslek hayatında başarılar dilemek için en ideal hediye seçeneği. Acayip derecede şık bir hediye alternatifi olan bu sepetteki tüm ürünler üzerine öğretmenler günü için kutlama mesajınız yazılıyor. 

erkek öğretmenler için hediye fikirleri

Öğretmene Özel Prestijli Deri Hediye Seti


Erkek Öğretmene öğretmenler Günü için ne hediye alınabilir? İşte cevabı; prestijli ve karizmatik bir hediye seti işte karşınızda. Şık olduğu kadar erkek öğretmeninize alabileceğiniz ömürlük bir hediye seçeneği. Türkiye'nin en kaliteli deri aksesuar üreticisi Zenga tarafından %100 gerçek deri ile üretilmiş cüzdan ve deri kemer şık hediye kutusu içinde! Üzeri siyah deri ile kaplı hediye seti ile, erkek öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Gününün en değerli armağanlarından birini verebilirsiniz.

öğretmene hediye

Öğretmene Hediye Şık Kare Duvar Saati


Üzerimizde sonsuz emeği bulunan öğretmenimizi anne veya babamız  gibi görürüz. Ona sonsuz sevgi ve güven duyarız. Tıpkı anne ve babamız gibi Ona da alabileceğimiz en anlamlı hediye, içerisine sevgimizi katabileceğimiz hediyelerdir. İşte bunlardan biri ile karşınızdayız. Arka fonunda öğretmeninizin branşını "Sınıf Öğretmenim, Canım Öğretmenim, Matematik Öğretmenim " gibi mesajlarınızı, hemen altına ise öğretmeninizin ismini yazdırabileceğiniz harita metad defteri temalı harika bir duvar saati! 24 Kasım öğretmenler gününde değil, yılın tamamında verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri işte bu duvar saati. 

Öğretmene alınabilecek hediyeler

Öğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati


Çay ve kahve kupası üzerine klasik öğretmen sözleriyla hazırlanacak kupa bardağa yukarıda örnek vermiştik! Yine aynı şekilde hazırlanacak bir diğer hediyelik eşya ise, Öğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati! Şık ve oldukça güzel bir görünüme sahip olan bu duvar saati, Öğretmenler Günü Hediyesi olarak düşünülebilecek en eğlenceli hediyelerden biri.

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Fotoğraflı En İyi Öğretmen Madalyonu


Öğretmeninize en anlamlı teşekkürü, Onun fotoğrafına ve kendi mesajınıza özel hazırlanacak bu madalyonla edebilirsiniz. Altın sarısı renginde parlak dış çeperi bulunan ve ortasına Öğretmeninizin resminin taşınacağı Kişiye Özel En İyi Öğretmen Mdalyonu ile Sevgili Öğretmeninize en anlamlı öğretmenler günü hediyelerinden birini verebilirsiniz.

öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık


Öğretmeninize, evinde aynı zamanda koltuk kenarı dekoratif bir süs eşyası olarak da kullanabileceği Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık hediye edin! Üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz En İyi Öğretmen Yastığı tamamen Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanıyor! Hem farklı, hem anlamlı, hem de dekoratif bir öğretmenler günü hediyesi düşünenler için, Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık iyi bir seçim olacaktır.

öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Çikolatası


Çikolatalar ve çiçekler öğretmenler gününün en çok düşünülen hediye seçeneklerinden. Biz de hediye fikirlerimiz içerisinde çikolatalara değinmeden geçemezdik! Öğretmenler Gününün anlamına uygun ve üzerinde kişisel kutlama mesajlarınızla hazırlanacak 15 adet özel çikolata ile Sevgili Öğretmeninize teşekkürlerinizi sunabilirsiniz. Kara tahta şeklindeki şık hediye kutusuna sahip, ve içerisinde özel ambalajına sarılı 15 adet sütlü kare çikolata, kişisel mesajlarınızla hazırlanıyor.

öğretmene hediye ne alınır

Kimya Öğretmenlerine Özel Deney Önlüğü


Çılgın Profesörlere taş çıkaran ve laboratuvarda yaptığı deneylerle yüreğinizi ağzınıza getiren Sevgili Kimya Öğretmeninize, esprili bir deney önlüğü hediye edebilirsiniz. Deney Önlüğü üzerine "Kimyamızı Bozan Öğretmenimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz" şeklinde bir mesaj yazdırabileceğiniz gibi, "En Kıral Kimya Öğretmeni" şeklinde bir mesaj da yazdırabilirsiniz. Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak Esprili bir tasarıma sahip olan Kimyacılara özel deney önlüğü, 24 Kasım'ın en çok adından söz ettirecek 1. gündem maddesi olacak.

Anlamlı öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenlere Özel Hazırlanan Fotoğraflı Teşekkür Plaketi


Hayatını insan eğitimine adamış olan ve bu uğurda içinde bulunduğu tüm olumsuz ekonomik koşulları bir kenara iterek, mesleğini layıkıyla yerine getirmeye koyulan Sevgili Öğretmenlerimiz için "Teşekkür Etmek" en hafif sayılabilecek hareketlerden biridir. Öğretmenlerimizi el üstünde tutmak ve değerlerini iyi bilmek gerekiyor. İşte karşınızda 24 Kasım Öğretmenler Gününü en anlamlı biçimde kutlayabileceğiniz ve Sevgili Öğretmeninizi mutluluktan dört köşe edecek Kişiye Özel En İyi Öğretmen Plaketi. Kutlama Mesajınıza, Öğretmeninizin ismine ve Fotoğrafına özel olarak hazırlanacak Öğretmenlere Özel Plaket, en anlamlı öğretmenler günü hediyesi olmaya aday!

Öğretmenler günü hediyeleri

LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü


Öğretmeniniz kitap okumaya aşık biriyse, işte bu ürünü gerçekten çok beğenecek. Geceleri karanlıkta kitap okumayı kolaylaştıran LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, en ilginç öğretmenler günü hediyesi olmaya aday! İçerisinde cam bulunmayan ve her iki yanında güçlü Led ışıkları sayesinde karanlıklar aydınlığa kavuşuyor. Hem kitap okurken, hem de karanlıkta yapılabilecek rutin işlerde kullanılabilen LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, fonksiyonel özelliği ile bir çok alanda kullanılabiliyor. Sıradanlıktan ve klasik olmaktan öte bir şekilde Öğretmenime ne hediye alabilirim diyorsanız, bu ürünü tavsiye edebiliriz.

Mini Mesaj Şişeleri

Öğretmene Anlamlı Hediye Hazırlamak & Mini Mesaj Şişeleri


Diyelim ki; çok sevdiğiniz ve çok beğendiğiniz bir ürünü, 24 Kasım Öğretmenler günü için Öğretmeninize hediye edilmek üzere satın aldınız. Peki bu armağanı daha anlamlı, daha değerli bir hale nasıl getirebilirsiniz biliyor musunuz? İşte görmekte olduğunuz Mini Mesaj Şişeleri ile! 3 farklı modeli bulunan Mini Mesaj Şişeleri içerisine öğretmenler günü ile ilgili en güzel kutlama mesajınızı ya da öğretmeninize sevgi sözlerinizi yazıp, hediye kutusu içerisine koyabilirsiniz. Bu şekilde hem hediyenizin anlamına anlam katacak, hem de öğretmeninize unutulmayacak bir armağan vermiş olacaksınız.

Öğretmenler günü için hediyeler

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Çerçeve


Gurur duyduğunuz, "İyi ki O benim öğretmenim..." dediğiniz biricik öğretmeninize uzun yıllar, siz değerli öğrencisini hatırlatacak bir Öğretmenler günü hediyesini Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Çerçeve ile vermeniz mümkün. İçerisinde istediği fotoğrafını koyarak, evinde, öğretmenler odasında sergileyebileceği bu özel çerçeve, aynı zamanda dekoratif de bir ürün! Bu çerçevenin "Canım Öğretmenim" yazılı kahve rengi zemin sabit olmak üzere, sol alt köşesinde bulunan alana gönlünüzden geçen en sevgi dolu mesajlarınızı yazdırıp, Öğretmeninize özel hale getirebilirsiniz.

Öğretmenler gününe özel hediyeler

Kişiye Özel Öğretmenler Günü Kupası


Ah, şu kara tahta yok mu ah! Bir çok öğrencinin korkulu rüyası! Öğrenci olan herkesin kara tahta ile ilgili bir hatırası mutlaka vardır. Ayrıca hangimiz önünde tek ayakta durma cezası almadık ki? Ya da hangimizin karizması kara tahtayla son bulmadı ki? Hafif bir uğultu andında "Oğlum /Kızım Sen! Tahtaya Kalk" deyişi ile Öğretmenin radarına giren ilk kişi olursunuz. İşte kara tahta ile ilgili güzel bir öğretmenler günü hediyesi! Kişiye Özel Öğretmenler Günü Kupası, tasarımına kara tahtayı taşıyan ve Öğretmeninize özel olarak hazırlatabileceğiniz kullanışlı bir armağan seçeneği.

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar


Öğretmenler günü için alınabilecek hediyeler nelerdir?Bu soruyu Google'a sordunuz ve karşınıza yüzlerce öğretmenler günü hediyeleri çıktı. Ancak eminiz ki siz de çok iyi biliyorsunuz ki, Çikolata, çiçek, kalem öğretmenler günü için en çok tercih edilen armağan türlerinden. Eğer kararınız çikolatalardan yana ise, 16'lı, 24.'lü ve 32'li olamak üzere 3 farklı modeli bulunan Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar, en mükemmel çikolatalardan biri. Hem kutusu, hem de içindeki çikolataları kişiye özel hazırlanabilen Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar ile öğretmeninizi çok mutlu edebilirsiniz.

Öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı


Okumak, yazmak ve alanı ile ilgili bildiklerini öğrencilerine aktarmak Öğretmenlerin işi. İşte karşınızda araştırmayı ve okumayı seven öğretmeninize hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı! Metal malzemeden üretilmiş olan ve püskülü ile birlikte oldukça şık bir tasarımı bulunan Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı, tamamen öğretmeninize özel hale getirilebiliyor. Üzerine ister ünlü bir düşünürün anlamlı bir sözünü, isterseniz de öğretmenler günü ile ilgili kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz kitap ayracı, öğretmeninizin ismine özel düzenleniyor. 

Öğretmene anlamlı öğretmenler günü hediyesi

Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı


Annemiz yemek yaptığında, sofradaki herkesin kendisine "Ellerin Sağlık çok güzel olmuş" denilmesinden, Babamız bir işi başardığında aile fertleri tarafından "Harikasın Baba, seninle gurur duyuyoruz." denilmesinden müthiş bir gurur duyar! Peki öğretmenlerin de tüm çabalarına, emeklerine karşı gurur duymaya hakkı yok mu? Bize göre, en fazla takdir edilmesi gereken, en fazla ödülü hak eden insanların başında öğretmenler gelir. Eğer siz de, hem öğretmeninizin gururlanmasını sağlayacak, hem de başarılarını takdir etmek için özel bir hediye arıyorsanız, Yılın En İyi Öğretmeni Oscar'ı tam da aradığınız hediye! Sevgili Öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Gününde hem şık, hem de esprili bir hediyeyi Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı ile öğretmeninize verin.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


İşte biricik öğretmeninizi el üstünde tuttuğunuzu, Ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecek İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye! gerçek inci tanesi ile hazırlanmış bu kolye, sevgili öğretmeninizin boynundan hiç inmeyecek! Güzel Öğretmenler günü hediyeleri araştıranlar için İnci Kolye ideal bir tercih.

Kişiye Özel 42 Parça Yapboz

Kişiye Özel 42 Parça Yapboz


Sıra dışı bir armağan ile öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizi şaşırtmaya ne dersiniz? Tam 42 parçadan oluşan yapboz ile, sizi bugüne kadar sınavlarda terleten öğretmeninize bulmaca gibi bir armağan vermiş olacaksınız. Kişiye Özel Olarak hazırlanan ve üzerine öğretmeninizin en sevdiğiniz fotoğrafını ve Öğretmenler günü mesajınızı yazabileceğiniz Kişiye Özel 42 Parça Yapboz, bugüne kadar öğretmeninizin alacağı en ilginç, en güzel hediyelerden biri olacak.

Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası

Öğretmenler Gününe Özel Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası


Hadi biraz öğretmenimizin gururunu okşayalım. Ona, üzerinde "Yüzyılın En İyi Öğretmeni" yazılı ve kendi ismi ile anlam kazanacak en iyi öğretmen sertifikasını hediye edelim. 24 Kasım Öğretmenler gününde değerli öğretmeninize hediye edebileceğiniz en şık tasarımlı sertifika karşınızda! Üzerine öğretmeninizin adını ve soy adını yazabileceğiniz Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası ile Onu çok mutlu edeceksiniz. 

Matematik Öğretmenine Hediye Plaket

Matematik Öğretmenine Özel Hediye Plaket


Bir eğitim sezonu içerisinde, arkadaşlarımızdan, anne ve babamızdan, tüm dostlarımızdan çok daha fazla öğretmenimizi görürüz. Her şeyimiz ile birebir ilgilenen, tek amacı bize yararlı bilgiler öğretmek olan öğretmenlerimize, hem esprili, hem de yıllarca saklayabileceği gösterişli bir hediyeyi bu sertifika ile verebilirsiniz. Öğretmeninize Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikasını vererek Ona tüm sene boyunca gösterdiği emekleri için anlamlı bir teşekkür edebilirsiniz. Fonunda yeşil tahta tasarımı bulunan ve üzerine öğretmeninizin fotoğrafı ve ismi yer alacak olan bu sertifika, 24 Kasım için en ideal armağan alternatifi.

Öğretmene küçük şirin hediyeler

Öğretmenim Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri


Şirinlikte ve sevimlilikte rakip tanımayan bu kupa bardak, Öğretmeninize olan sevginizi göstermek için en güzel hediye seçeneklerinden biri! Kız ve erkek modellerinin bir arada sunulduğu Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri ile, Öğretmeninize kucak dolusu sevginizi gönderin! Kollarını iki yana açmış ve "Öğretmenim Seni Bu Kadar Seviyorum" diye haykıran bu şirin çizgi karakter de kim? Bunu tahmin etmek pek de zor olmasa gerek:) Öğretmeninize, küçük ancak kullanışlı bir öğretmenler günü hediyesi almayı düşünüyorsanız Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri içerisinden bir model seçin ve biricik öğretmeninizi çok mutlu edin!

Öğretmene hediye çikolata

Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar


Özel günlerin en popüler hediye seçeneği çikolatalar. Eğer siz de öğretmenler gününde öğretmeninize çikolata hediye etmeyi düşünüyorsanız, bu neden kalpli çikolatalar olmasın ki? İşte hem kutusu, hem de içinde çikolataların kalp şeklinde olduğu Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, öğretmeninizin ağzını çikolata lezzeti ile tatlandırmakla kalmıyor, Ona olan sevginizi de en şirin şekilde gösteriyor. Kırmızı kurdele ile süslenmiş şık bir hediye kutusuna sahip olan Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, öğretmenler gününün en sevgi dolu çikolataları.

Öğretmene karakalem portre resim

Kişiye Özel Kara Kalem Portre Resim


Sosyal Medyada Sevgili öğretmeninizin sıkı bir takipçisiyseniz; (Örneğin facebook, Twitter, Instagram) buradan Öğretmeninizin en beğendiğiniz fotoğrafını seçip, kara kalem portre resim olarak yaptırabilirsiniz. Üstelik Portre resim siparişi vermek öyle zannettiğiniz gibi pahalı da değil! Karakalem resim çizdirerek hem öğretmeninize çok anlamlı ve çok farklı bir armağan vermiş olacak, hem de duvarında yıllarca sergileyebileceği, her baktığında sizi hatırlayacağı özel bir hediye yaptırmış olacaksınız! Ayrıca, aşağıda yer alan hediye fikirlerimiz içerisinde bol bol kalem, defter, ödül, çiçek gibi geleneksel hediyeler bulabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış!

Öğretmenler günü hediye fikirleri

Öğretmene Hediye & En İyi Öğretmen Sertifikası


Erkek ve kadın öğretmenler için düşünülebilecek en anlamlı hediyelerden biri de, kişiye özel olarak hazırlanan öğretmen sertifikalarıdır. Öğretmenler gününde biricik öğretmeninize hem teşekkür etmek, hem de ne kadar iyi bir öğretmen olduğunu bir kez daha farklı bir yoılla göstermek isterseniz En İyi Öğretmen Sertifikası tam size göre. Eğitim camiasının baş aktörleridir öğretmenler. Onların hakkı kesinlikle ödenmez. Ancak yılda sadece bir gün kutlanan Öğretmenler gününde, Ona olan saygımızı ve şükranlarımızı anlamlı bir hediye ile gösterebiliriz. Saygıyı en sonsuz şekilde hak eden öğretmeninize gururlandırıcı bir armağan düşünüyorsanız, üzerine dilediğiniz kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz bu özel sertifika kaçırılmaması gereken çok özel bir armağan seçeneği. Üzerinde Öğretmeninizin isminin yer aldığı sertifika dilerseniz değiştirebileceğiniz anlamlı sözlerle anlam kazanmakta.

Öğretmene hediye

Öğretmenler Günü Hediyesi & Kişiye Özel Bambu İkili Kalem


Öğretmeniniz için şık bir hediye arıyorsanız Kişiye Özel Bambu İkili Kalem tam aradığınız armağan alternatifi. Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırarak bu kalemi daha da anlamlı hale getirecek, öğretmenler günü hediyesi bulma derdine son vereceksiniz. Öğretmene hediye almak genellikle sevgili öğrencileri düşündüren ve bir türlü "ne hediye alınabilir?" diye karar verememelerini güçleştiren bir eylem. Öğretmenler günü hediye arayışları için çözüm; Kişiye Özel Bambu İkili Kalem setiyle geliyor. Bu seti hediye ettiğiniz öğretmeninize hem şık; hem de anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız. Üzerine bir de öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırdığınızda kendisini daha da önemli hissedecek.

İsme Özel Hediyelik Deri Anahtarlık

İsme Özel Hediyelik Deri Anahtarlık


Öğretmene güzel ne hediye alınabilir? İşte bu soruyu kendinize soruyorsanız, öğretmeninizi çok önemsiyor ve Ona layık bir hediye arıyorsunuz demektir. O halde biz bir öneri sunalım; Parlak metal halka ve üzerinde kaliteli bir deri üzerinde de Öğretmeninizin isminin yazılı olacağı bu anahtarlığa ne dersiniz? Üzerinde ev, iş, araba, dolap gibi tüm anahtarlarını taşıyabileceği İsme Özel Hediyelik Deri Anahtarlık, küçük ancak en güzel öğretmenler günü hediyesi olarak göze çarpan ürünlerden.

Öğretmenler günü için farklı hediyeler

Kişiye Özel Şehir Ürünleri


Bülbülün altın kafes hikayesini biliyorsunuz değil mi? Hani şu "İlle de Memleketim" diyen meşhur bülbül var ya, işte o! İşte bu herkesin bildiği hikaye, yan tarafta gördüğünüz hediyelik ile, muhteşem bir öğretmenler günü hediyesine dönüşsün! Öğretmeninize Kişiye Özel Şehir Ürünleri, (İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Eskişehir) memleketini hediye edebilirsiniz. Üzerine istediğiniz mesajı yazarak hazırlatabileceğiniz bu sıra dışı ürün ile, biricik öğretmeninizi duygulandırabilir, memleket hasretini bir nebze de olsa bastırabilirsiniz!

Öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Kırmızı Hediye Seti


Öğretmenler günü için ne hediye alınabilir? Öğretmeninize, şöyle havalı, karizmatik, klas ve prestijli bir hediye neden almıyorsunuz ki? İşte aradığınız o özel hediye seti! Kırmızı renk, bu özel sete şıklık katarken, Öğretmeninizin ismi anlam kazandırıyor. Ortaya ise, son derece kullanışlı ve etkileyici Kişiye Özel Kırmızı Hediye Seti çıkıyor. İçerisinde İsmi yazılı kartvizitlik, 2 adet isim yazılı kalem ve 1 adet yine öğretmeninizin isminin üzerinde yazılı olacağı defter bulunan Kişiye Özel Kırmızı Hediye Seti, Öğretmenler günü için en şık hediye seçeneklerinden biri!

Öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır & Öğretmene Özel Dekor Hediye


Arkalı ve önlü olmak üzere iki bölümüne de istediğiniz kutlama mesajı yazdırarak öğretmeninizi en mutlu öğretmen kılabileceğiniz Öğretmene Özel Dekor Hediye karşınızda. Cam saydamlığında ve elmas parlaklığındaki bu özel dekor ile, bu özel gururu  öğretmeninize yaşatma fırsatı elinizde. Öğretmenler günü için hediye arayışında olan sevgili okurlarımız için özel olarak seçip beğendiğimiz Öğretmene Özel Dekor Hediye, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Sağ üst köşesinde öğretmeninize olan sevginizin bir nişanesi olarak kırmızı kalp sembolü yer almakta! İster üzerine ister "Öğretmen Seni Çok Seviyorum" yazısını yazdırın, ister "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" yazısını. Her halükarda, öğretmeninize sevgi dolu bir öğretmenler günü hediyesi vermiş olacaksınız. 

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata


Öğretmenime ne hediye alabilirim sorusuna bir diğer cevap ise lezzetli çikolatalar. Görmekte olduğunuz bu hediyelik ürün, sıradan bir çikolatadan çok daha fazlasını ifade ediyor. Evet, tam 33 harf karakterden oluşan özel bir çikolata! Bunun anlamlı şudur; 33 harf ile öğretmeninize çikolatalar ile mesajınızı iletebiliyorsunuz. İster 33 çikolata harf ile Öğretmeninizi sevdiğinizi söyleyin, ister öğretmenler gününü kutlayın! Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile öğretmeninize sevgilerin en tatlısını göstermiş olacaksınız.

Öğretmene ne hediye alınır

Kişiye Özel Çay Kupası


Sabahları bir bardak tavşan kanı çay içmeden sınıfınıza adımını atmayan bir öğretmeniniz varsa, çok şanslı sayılırsınız. Çünkü şimdi söz edeceğimiz hediyelik, çay içmeyi seven herkesin büyük takdirini toplayan özel bir kupa bardak! Öğretmeninize çay veya kahve içmeyi daha da sevdirecek, kendisini çok özel hissedebileceği Kişiye Özel Çay Kupası karşınızda. Üzerine Öğretmeninizin ismini ve isim baş harfini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Çay Kupası, farklı ve değişik öğretmenler günü hediyesi düşünenler için oldukça cazip bir seçenek!

Kişiye Özel Deri Kapaklı Ajanda

Kişiye Özel Deri Kapaklı 2015 Ajanda


Plansız programsız öğretmen olmaz! Bilakis öğretmenler öğrencilerine özellikle hayatlarını belli bir plan çerçevesinde yürütmelerini öğütlerler. İşte sevgili öğretmeninizin 2015 yılında yapacağı tüm işleri, ders planlarını, özel hayatını içerisinde not olarak alıp kullanabileceği Kişiye Özel Deri Kapaklı 2015 Ajanda. Hem öğretmenlerin işlerini çok kolaylaştıracak bir hediye seçeneği, hem de şıkır şıkır görüntüsüyle oldukça etkileyici. Üzerine isim ve soy isim yazdırılabilen bu ajanda ile, biricik öğretmeninizi özel hissettirebilirsiniz.

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3


Sevgili öğretmeninizi gururlandıracak, masasında ya da evinde ömrünün sonuna kadar sergileyeceği akrilik ödül, Ona kocaman bir teşekkür etmek ve sevginizi göstermek için harika bir tercih. Değerli öğretmeninizin Öğretmenler Günü’nü kutlamak için daha iyi bir hediye alternatifi düşünülemez bile. Çünkü kristal görünümüne sahip olan akrilik üzerine yazılacak mesajınız sonsuza dek kalıcı biçimde yer alıyor. Sevgili öğretmeninize verdiğiniz değeğeri, böylesine anlam dolu bir ödül ile gösterebilirsiniz.

Erkek öğretmene hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


Genellikle kalem hediye etmek dışında erkek öğretmene hediye bulmak zordur. Bayan öğretmen olsa, çiçeklerle durumu kurtarmak mümkün ancak, erkek öğretmenler için hediye seçenekleri çok fazla yok! Kişiye özel olarak hazırlanan bu cüzdan ile, erkek öğretmeninize hoş ve anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Kaliteli ve yumuşak bir deriden hazırlanan Kişiye özel cüzdan, üzerine yazılacak öğretmeninizin ismi ile değerine değer katacak! Siyah ve taba renk seçenekleri ile satışa sunulan bu cüzdan modelleri, hem kullanışlı bir hediye alternatifi, hem de klasik öğretmenler günü hediyelerinden çok farklı.

İsme Özel Ahşap USB Bellek

Öğretmene Alınabilecek Hediye & İsme Özel Ahşap USB Bellek


Üzeri tamamen doğal ahşap ile kaplı ve içerisine 8GB veri depolanabilen Kişiye Özel Ahşap Kaplı USB Bellek ile öğretmeninizi çok mutlu edeceksiniz. Öğretmenler gününde öğretmenin cinsiyetine bağlı olarak genellikle kalem, kitap, gömlek, kravat hediye edilir. Eğer siz de bu tarz hediyeleri artık demode olarak görüyor ve daha farklı hediyelerin izini sürüyorsanız, İsme Özel Ahşap USB Bellek aradığınız hediye olabilir. Üzerine sevgili öğretmeninizin ismini yazdırabileceğiniz USB Bellek, her an öğretmeninizin elinin altında bulunacak kullanışlı bir armağan seçeneği. 

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül modeli 4

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4


Öğretmeniniz için adeta bir gurur abidesi olacak olan bu özel akrilik ödül, bir öğretmenin duymaktan en fazla mutluluk duyacağı "Canım Öğretmenim" sözleri ile oluşturulmuş. Üzerine Öğretmeninize duyduğunuz sevgi, saygı ve teşekkürlerinizi en etkili bir biçimde yazdırabileceğiniz akrilik ödül, öğretmenler günü için sevgili öğretmeninize verebileceğiniz en içten hediyelerden biri. Bu anlamlı hediyeyi sipariş vereceğiniz zaman sevgili öğretmeninize özel hale getirmeyi unutmayın.

Dev kalemtıraş kalemlik

Kalemtıraş Kalemlik


Kalem, kağıt, yazı tahtası, masa ve sandalye bir öğretmenin öğretmenliği süresince en çok kullandığı eşyalardan. Dev kalemtıraş kalemlik, sevgili öğretmeninizin dağınık şekilde masa üzerinde duran tüm kalemlerine çeki düzen veriyor. Tabi ki bu kadar ilginç ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan dev kalemtıraş kalemliğin tek görevi bununla sınırlı değil. Aynı zamanda öğretmeninizin çalışma masasına renk ve hava katıyor. Olağanüstü bir görünüme sahip dev kalemtıraş kalemlik, öğretmenler günü hediyesi olarak hem ilginç hem de oldukça iddialı bir armağan seçeneği. Diğer ilginç hediyelere bu linkten ulaşabilirsiniz; İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 1

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 1


Anne ve babanın olduğu kadar öğretmenlerin de hakkı ödenmiyor. Çünkü yaşamımız boyunca karşılaştığımız her durumda, onların bizlere öğrettiği bilgilerle ayakta kalmayı becerebiliyoruz. Bu kutsal hak ödenmez belki ama, en azından üzerimizdeki emeklerini takdir ettiğimizi anlamlı bir hediye ile gösterebilir, teşekkürlerimizi kalıcı bir armağanla ifade edebiliriz. Öğretmenler Gününe özel olarak tasarlanmış yukarıdaki ödüller ve bu ödül, bunu öğretmenlerimize göstermenin en şık ve etkili yolu. Kristal kadar parlak olan akrilik ödüller içerisinden en beğendiğinizi seçip, öğretmeninize özel hale getirin ve ona yaşamı boyunca unutamayacağı en kalıcı hediyelerden birini verin. Böylelikle bir öğretmenin öğrencilerinde görmeyi en çok istediği şey olan "vefalı ve düşünceli" bir birey olduğunuzu ispat edin.

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2

Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2


Kıymetli öğretmeninize öğretmenler günü kutlama mesajınızı daha özel ne şekilde gösterebileceğinizin yollarını arıyorsanız, işte size eşsiz bir fırsat! Üzerindeki şerit üzerinde kalp figürü yer alan ve sevgili öğretmeninize kalbinizden gelen en güzel sevgi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu akrilik ödül, kalıcı olduğu kadar anlamlı da bir armağan seçeneği. İyi bir öğretmen olabilmek için, tek başına bilgi yeterli gelmiyor. Buna ek olarak, sabır, şefkat, emek, fedakarlık ve gayret gerekiyor. Az önce saydığımız tüm özellikleri tek başına göğüsleyen Dünya'nın en iyi kalpli öğretmeninize anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermek istiyorsanız, Bu akrilik modellerden birini mutlaka almalısınız. Sevgili öğretmeninize teşekkür etmenzi şık hale getiren, üzerine mesajınızın yer alacağı ve en son kendi isminizle unutulmaz kılabileceğiniz Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 2 kaçırılmaması gereken armağan seçeneklerinden biri.

Şık Öğretmene Hediye Sepeti

Erkek Öğretmenler İçin Hediye Sepeti


Bakımlı, dış görünümüne önem veren ve yakışıklı erkek öğretmenler için düşünülebilecek süper bir hediye sepeti ile karşınızdayız. Artık, yakışıklı öğretmeninize ne hediye alacağınızı artık kara kara düşünmenize gerek yok. Çünkü, size bu kategoride yer alan şık bir hediye alternatifi sunabiliriz. İçerisinde D'S Damat mavi renk erkek gömlek, 1 adet erkek deodarant ve 1 adet kaliteli deri kartvizitlik bulunan Şık beylere Hediye sepeti, öğretmenler günü için muhteşem bir seçim. 

Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü

Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü


Türkiye'nin en yakın, en uzak, kuzeyinde, güneyinde, doğusunda, batısında görev yapan her öğretmen eli öpülmesi gereken çok saygın insanlar. Ancak tüm öğretmenler içerisinde bir tanesi var ki, o gerçek bir yıldız! Sevgili öğretmeninize kalbinizin yıldızı olduğunu, Onu çok özel ve değerli bulduğunuzu göstermek için bir diğer anlamlı hediye ise, kişiye özel olarak hazırlanan Öğretmenlerin Yıldızı Ödülüdür. Okuldan mezun olduktan sonra da gönlünüzde derin izler bırakacak öğretmeninize güzel bir hatıra hediyesi vermek isterseniz Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülüne çok ihtiyaç duyacaksınız. Kalbinizde her zaman ayrıcalıklı bir yeri olacak olan değerli öğretmeninize sevginizi göstermek için anlamlı bir hediye arıyorsanız alın size Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü. Ödül üzerinde yer alan yıldız sembolü öğretmeninizi kendisine bir yıldız gibi hissettirirken, ödülün kendisi de kitaplığını süsleyecek en güzel dekorlardan biri olacak.

Öğretmene Lazer işlemeli Akrilik Ödül‏

Güzel Öğretmenler Günü Hediyeleri & Lazer işlemeli Akrilik Ödül‏


Öğretmenimizin kıymetini, bize verdiği değerli bilgileri ve altın öğütleri hayatımızın ilerleyen dönemlerinde çok daha iyi anlarız. Sevgili öğretmenimizin aslında hayatımıza iyi bir yola koymak için ne kadar büyük bir katkı sunduğunu fark ederiz. Ancak çoğu zaman Ona teşekkür etmek için artık iş işten geçmiştir. Eğer siz de ileri zamanlarda bu konuda bir pişmanlık yaşamak istemiyor ve kıymetli öğretmeninize şimdiden kocaman bir teşekkür etmek istiyorsanız, bu öğretmenler gününde Ona yan tarafta gördüğünüz akrilik ödülü hediye edebilirsiniz. Lazer işlemeli Akrilik Ödül‏, gönlünüzün birincisi sevgili öğretmeninşze en anlamlı hediyelerden biri. Zaman hızla akıp giderken elimizde kalan en değerli şeyin bilgi olduğunu bu ödül ile öğretmeninize en güzel şekilde gösterebilirsiniz.

Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri

Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri


24 Kasım Pazartesi günü tüm sınıf arkadaşlarınızın sevgili öğretmeninize kravat, çiçek gibi klasik hediyeler verirken, siz tüm bunların çok ötesinde öğretmeninize dekoratif ve ömürlük bir hediyeyi Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saati ile vereceksiniz. Üzerinde değerli Öğretmeninizin isminin yer alacağı Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri yıllarca değerinden hiçbir şey eksik olmayacak en özel hediyelerden biri. Canla başla ve büyük bir sabırla bildiklerini sizlere öğretmeye çalışan öğretmeninize, ödül gibi bir hediye vermek isterseniz, üzerine öğretmeninizin isminin yazılı olacağı bu dekoratif ürünü hediye edebilirsiniz. Üzerinde "Canım Öğretmenim" yazılı şık masa saati, değerli öğretmeninizin ismi ile anlamına anlam, değerine değer katıyor. Şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu dekoratif ürünü öğretmeninize özel hale getirmeyi sakın unutmayın.

Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası

Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası


Meslek hayatı süresince bir öğretmenin elinin altından yüzlerce öğrenci gelir geçer. Ancak çok gariptir ki, üzerinde yıllar da geçse öğretmeninizle karşılaştığınızda hala isminizi ve sınıf numaranızı hatırlıyordur. Ne kadar çalışkan biri olduğunuzu, derslerinizde nasıl olduğunuzu tek tek o an size sayabilir. Bu aslında neyi gösteriyor biliyor musunuz? Öğretmenin her bir öğrenci üzerinde nasıl dikkatle durduğunu ve nasıl özen gösterdiğini bizlere gösteriyor. Her bir öğrencisine göz bebeği gibi bakan öğretmeninize, anlamlı bir diğer hediye seçeneği ise son derece şık, desenli bir zemin üzerinde kişiye özel olarak hazırlanan Yüzyılın En İyi Öğretmen Sertifikası. Üzerinde kendi ismi ve resmi olan "Yüzyılın En İyi Öğretmeni" Sertifikası öğretmeninizi çok mutlu edecek.

Kadın öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika


O, her zaman öğrencilerinin karşısına bakımlı çıkan bir öğretmen! Çünkü hem işine saygı duyuyor, hem de öğrencilerine. Her zaman karşınıza şık ve güzel çıkmaya gayret gösteren bayan öğretmeninize, biraz esprili ancak son derece şık bir hediye vermek isterseniz, Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika aradığınız hediye olabilir. Üzerinde öğretmeninizin fotoğrafının ve isminin yer alacağı Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika, geleneksel öğretmenler günü hediyelerinin çok dışında bir armağan seçeneği. Her yıl kasım ayının 24'ünde kutlanan Öğretmenler günü, bu mesleğe tüm kalbiyle sahip çıkan biricik öğretmenimizin değerini bilebilmemiz açısından bize sunulan harika bir fırsat.  İşte bu fırsatı harika bir hediye ile mutluluğa çevirmek sizin elinizde. Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika ister sınıf öğretmeninize, ister coğrafya, tarih, müzik öğretmeninize, isterseniz de matematik veya edebiyat öğretmeninize özel olarak hazırlatabilirsiniz.

En Kral Öğretmen Sertifikası

En Kral Öğretmen Sertifikası


Erkek öğretmeninizi En Kral Öğretmen Sertifikası ile ödüllendirin ve Ona bugüne kadar verilen en orijinal hediyeyi verin. Üzerinde öğretmeninizin bir fotoğrafının ve isminin yer alacağı En Kral Öğretmen Sertifikası, eminiz ki öğretmeninizi çok ama çok gururlandıracak. Her koşulda sadece iyiliğinizi düşünen, yeri geldiğinde bir baba, yeri geldiğinde ise sert bir öğretmen olmayı başarabilen kral öğretmeninize bu hediye ile çok hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve

Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve


Öğretmeninize, içerisine fotoğrafını koyup evinde sergileyebileceği ve her baktığında da siz başarılı öğrencisini hatırlayabileceği güzel bir hediye vermek istemez miydiniz?  Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Fotoğraf Çerçevenin üzerine öğretmeninize kalbinizden gelen en samimi sevgi mesajınızı ve isminizi yazın ve O'na unutamayacağı sürpriz bir öğretmenler günü hediyesi verin. Taba ve lame renk seçenekleri bulunan bu fotoğraf çerçevelerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Erkek veya bayan öğretmeninize kalıcı ve sizi hatırlatacak özel bir hediye arıyorsanız Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam size göre. Gerçek deriden imal edilmiş olan bu çerçevenin son şeklini siz veriyorsunuz. Kişiye özel olarak hazırlanan çerçeve üzerine hangi mesajın yazılmasını istiyorsanız o yazılıyor. Bunun için siparişiniz esnasında "Sepete Ekle" butonunun üzerinde yer alan ilgili kutucukları doldurmanız gerekiyor.

Kişiye Özel Öğretmen Seti

Kişiye Özel Öğretmen Seti


İçerisinde kalem, kartvizitlik ve 4-GB flash bellek yer alıyor. Bu ürünlerin tamamının üzerinde ise öğretmeninizin adı ve soy adı yazılıyor. Kişiye Özel Öğretmen Seti, öğretmenler günü için bir öğretmene alınabilecek en şık ve de en kullanışlı hediye alternatifi. Tüm hayatını, öğrencilerinin başarılı olmaları ve güzel bir geleceğe sahip olmaları için adayan öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği en güzel hediye Kişiye Özel Öğretmen Seti. Böylesine güzel bir armağanı öğretmeninize hediye etmek için mutlaka 24 Kasımın gelmesini beklemeyin. Öğretmeninize doğum gününde de bu harika ürünü hediye edebilirsiniz.

Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata

Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata


24 Kasım öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizin ağzını tatlandırın ki, ömrününün sonuna kadar bu özel günü hiç unutmasın. İşte bunun için harika bir hediye seçeneği. Öğretmeninize çikolata harflerle bir kutlama mesajı yazmaya ne dersiniz? Öğretmenler günü tebrik mesajınız çikolatalardan oluşsun. "Canım Öğretmenim","İyi ki Varsın Öğretmenim","En İyi Öğretmen","En Yakışıklı Öğretmen","En Güzel Öğretmen" yazılı çikolata seçeneklerinden istediğinizi seçin ve öğretmeninizi çok mutlu edin. Çikolata zaten başlı başına mutluluk verici bir lezzet. Hele bir de üzerinde öğretmeninize gurur verici bir mesaj yer alıyorsa bu mutluluğu ikiyle çarpabilirsiniz. Klasik hediyelerden farklı, lezzetli mi lezzetli bir armağan isterseniz bu ürün tam size göre.

Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı

Öğretmenler Günü Çikolataları 16'lı


Son derece şık hediye paketinde bulunan Öğretmenler Günü Çikolatalarının her biri güzel bir sanat eseri aslında. Üzerinde klasik kara resmi yer alan ve sanki tebeşirle yazılmış gibi kutlama mesajı yazılı olan bu çikolatalar öğretmeninize sürpriz bir armağan verebilirsiniz. Sevgili öğretmeninizin bu özel gününü en tatlı hediyelerden biri olan mesajlı çikolatalar ile kutlayabilirsiniz. İçerisinde 16 adet enfes sütlü çikolata  lezzeti bulunan Öğretmenler Günü Çikolataları, öğretmeniniz için çok özel hazırlanan bir pakette sunuluyor. Ambalajın üzerinde kara tahta ve onun da üzerinde "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" mesajı bulunuyor.

Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati

Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati


İşte Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Olabilir? sorusunun en güzel cevabı. Bir duvar saati düşünün ki, öğretmeninizin evinde ya da öğretmenler odasında hep asılı duracak, sizin mesajınızı taşıyacak ve her an sizi hatırlatacak. İşte Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati size bu eşsiz fırsatı sunuyor. Üzerinde Öğretmeninizin fotoğrafını koyabileceğiniz ve Öğretmeninize söylemek istediğiniz en sevgi dolu sözlerinizi yazabileceğiniz Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati karşnıızda duruyor. Bu saat, "Öğretmenler günü hediyesi ne alınır?" sorusunun en anlamlı cevabı olma niteliğinde. 

Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem

Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem


Öğretmenlerin en çok kullandığı eşyadır kalemler, üzerinde isim yazılı kalem ise öğretmene verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalemin kutusuna sınıfınızın ismini yada mesajınızı, kalemin üzerine de öğretmeninizin ismini yazabilirsiniz.  Öğretmenler hakları kolay kolay ödenmeyen insanlar arasındadır. Tüm öğrencilerine ayrım yapmaksızın aynı sevgi ve şefkatle yaklaşan öğretmenler, hayatlarını hep bir şeyler öğretmek için adarlar. Bu kutsal meslek sahiplerine de sene de bir gün Öğretmenler günü olarak armağan edilmiştir. Öğretmenler gününde öğretmeninize sınıfça şık bir hediye almak istiyorsunuz ama bir türlü karar veremiyorsanız. Üzerinde öğretmeninize özel mesajınızın yazlı olduğu Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem güzel bir alternatif olacaktır.

Öğretmenlere özel hediyeler

Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem


Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alabilirim? İşte bu soruya en güzel hediye seçeneği. Bilgi, öğretmenin en değerli gücü, kalem ise onun cehalete karşı açtığı savaşta en önemli silahıdır. Sevgili öğretmeninize üzerinde istediğiniz mesajı yazdırarak hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem hediye etmek ister misiniz? Kalem belki de size çok sıradan bir hediye gibi gelebilir. Ancak sizi temin ederiz ki, bu kalem diğer klasik hediye kalemlerden çok farklı. Çünkü bu kalem tamamen öğretmeninize özel olarak hazırlanıyor. Üzerine sevgili öğretmeninizin ismini yazdırarak Ona bugüne kadar aldığı hediyelerin en anlamlısını hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem tükenmez bir kalem olup, 4 farklı modeli bulunmaktadır. En beğendiğiniz modeli seçin ve sevgili öğretmeninize en güzel öğretmenler günü hediyesini verin. Not: Her Kutuda 2 adet kalem bulunmaktadır.

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi


Bir öğretmenin hayatı kara tahtada önemli bir şeyleri anlatmakla geçer. İşte bu özel hediye seti, mesleği gereğince öğrencilerine değerli bilgileri öğretmek ve anlatmak olan sevgili öğretmeninizin çok işine yarayacak. Özellikle Matematik, Türkçe, Kimya, Fizik öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalem, değerli öğretmeninize alabileceğiniz en faydalı hediyelerden biri. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile öğretmeniniz en karmaşık problemleri bile son derece etkili bir şekilde kolaylıkla sizlere anlatabilecek. Üzerinde öğretmeninizin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel hazırlanan USB bağlantılı Sunum Kalemi 15 mt mesafeden bile sunumları anlatmaya olanak sağlıyor. Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için "Detaylı İncele" butonuna tıklayabilirsiniz.

Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler

Kadın Öğretmene Hediye & Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler


Eğitim hayatımız boyunca, hepimizin hatıralarında iz bırakan ve ömrümüzün sonuna kadar asla unutmayacağımız değerli öğretmenlerimiz olmuştur. Mesela kimi matematik öğretmenin dahice problem çözme yeteneğinden çok etkilenmiştir, kimi ilkokul öğretmeninin adeta öz annesi gibi sevecen yapısından, kimi Türkçe öğretmeninin düzgün konuşma tarzından, kimi ise tarih öğretmeninin anlattığı ve her biri birer altın öğüt sayılan konuşmalarından etkilenmiştir. Gerçek olan şu ki, bir şekilde hepimizin hayatında derin izler bırakan, her zaman örnek aldığımız bir öğretmen muhakkak ki olmuştur. Hayata dair öğrendiğimiz bir çok yeni şeyi, ilk olarak öğretmenimizden öğrenmişiz. Şimdi yepyeni bir öğretmenler günü kapımızda. Bu özel gün için farklı hediye alternatifleri düşünüyorsanız üzerinde tam 10 farklı mesaj bulunan kahveler 18 ve 24’lük paketlerle sizlerle.

Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati

Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati


Öğretmeninizi sadece bu öğretmenler gününde değil, yıllarca mutlu etmek ister misiniz? Üzerinde fotoğrafı ve güzel sözlerinizin yer alacağı Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati ile değerli öğretmeninize kalbinizdeki o özel değeri gösterebilirsiniz. Eğitim ilk olarak aileden başlar. Sonra çok geçmeden kendimizi bir öğretmene emanet edilmiş olarak buluruz. Sonra çok iyi anlarız ki, aslında hayatımız boyunca ihtiyaç duyduğumuz en önemli bilgileri sevgili öğretmenimizden almışız. Eğitim hayatımız boyunca, farklı branşlarda bir çok öğretmen hayatımıza girer. Hepsinin tek amacı vardır; Bizlere eğitimli, doğru, dürüst bir insan olmamızı sağlamak! Bunun için varını yoğunu ortaya koyar öğretmen! Hiç usanmadan, dinlenmek nedir bilmeden tek amacı öğretmek! Hayatını öğrencilerinin eğitimi için sevgili öğretmeninize yılın sadece bir günü değil, her saniyesi, her dakikası için ve her baktığında sizi hatırlayacağı Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saatini hediye edebilirsiniz.

Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri

Erkek Öğretmenler Günü Hediyesi & Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri


Öğretmeniniz bu öğretmenler gününü hep tebessümle anacak! Neden mi? Çünkü duvarında oldukça esprili ve kendi sözlerinden oluşmuş gülümseten bir duvar saati var! Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri en esprili öğretmenler günü hediyesi. Bakalım şu sözleri hatırlayacak mısınız? Siz arka sıradakiler. Sınavda görürüm sizi ben. Komik bir şey varsa söyleyin bizde gülelim. Sizi ayıracağım. Bir öğretmen olarak değil, bir büyüğünüz olarak söylüyorum. Bu gidişle siz çok sıfır alırsınız. Eğer sizin öğretmeninizin de artık klasikleşmiş bu tipten sözleri varsa, gelin bu öğretmenler gününde Ona üzerinde kendi sözlerinden hazırlanacak Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri armağan edin.

Öğretmenler Günü İçin Hediyeler


Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı ÇakmakKişiye Özel Fotoğraflı Kitap AyracıKişiye Özel Yazılı Madalyon
Öğretmenler günü hediyesi ne olabilirKişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB BellekKişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi
Kişiye Özel Metal Hediye SetiÖğretmenler günü hediyesi ne olabilirÖğretmene anlamlı hediyeler
İsme Özel Kalem (İkili Set)Konuşan ÇikolatalarCuplens - Objektif Bardak

Yorum Gönder

 
Top