z Sevgiliye Hediye Ne Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Hediye Ne Alınabilir
Sevgiliye hediye almak, papatya falı açmaya hiç benzemeyen ve asla şansa bırakılmaması gereken çok özel bir konudur. Çünkü beğenmeye çalışacağınız bu hediye, sıradan bir hediye olmayacağı gibi, çok sıra dışı bir kişiye, yani sevgilinize alınacak bir hediyedir. Duygularınızı en iyi şekilde yansıtacak, sevgilinize verdiğiniz değeri en güzel şekilde gösterecek ve en önemlisi kalbinizin gerçek sahibine verilecek çok özel bir hediye olmalıdır. Sevgiliniz için seçilmiş güzel bir hediyede; nezaket, zarafet, sevgi ve aşk vardır. Gerçekten sevgilinize etkileyici bir hediye seçmek istiyorsanız, bunun için oturup etraflıca düşünmek ve araştırmak gerekir. Sevgilinizi çok iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız, güzel bir doğum günü hediyesi seçmek, zaten sizin için çok da zor olmayacaktır. Ancak, sevgilinizi yeteri kadar tanımadığınızı düşünüyorsanız ve O'na ne hediye alacağınıza dair kararsızlıklar yaşıyorsanız, sizin de çok sağlam hediye fikirlerine ihtiyacınız var demektir. Çünkü, fiyatı ne olursa olsun, etkili ve anlamlı bir hediye seçerek, sevgilinize vermiş olduğunuz değeri göstermiş olacaksınız. Genellikle, sevgililer günü, yılbaşı ve doğum günü gibi özel günlerde, erkek ve bayan sevgililer kendilerine şu soruyu çok sık sorarlar; "Sevgiliye hediye ne alınır?". Aslında bu soru, genel bir soru olmakla birlikte, özel günler için de değişiklik göstermektedir. Örneğin sevgilisinin doğum günü yaklaşıyorsa, "Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?" sorusu sorulmaktadır. Diğer yandan sevginin ve aşıkların bayramı olarak kabul edilen, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştığında ise, genellikle sevgililer Google gibi arama motorlarına şu soruyu yöneltirler; "Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?". Aslında bu soruların sorulmasındaki asıl amaç, sevgiliye en güzel hediyeyi alabilmektir! Sevgisini ve sevgilisini önemseyen ve O'nun için en güzel hediyeyi arayan tüm sevgilileri, canı yürekten tebrik ediyoruz. Hediye kararsızları şimdi sıkı durun! Bu yazımızda sizlere etkileyici, romantik hediye fikirleri vereceğiz. Bakalım beklentilerinizi karşılayacak sevgiliye hediye fikirleri hazırlayabilmiş miyiz?

Sevgiliye Alınabilecek En Güzel Hediyeler


Sevgiliye ne hediye alınabilir

Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati


Nefes aldığınız her an, her saniye sevgilinizin yanında olmak ister miydiniz? Bunu kim istemez öyle değil mi? Ancak hayatın koşuşturması ve gerçekleri içerisinde bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Belki sevgiliniz ile yan yana her saniyeniz birlikte olmayacak ama, Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati üzerinde bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sevgililer gününde kız arkadaşınıza her saniye yanındayım mesajını Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati ile gösterebilirsiniz! Üzerine 2 adet fotoğraf basılabilen ve yine kendi cümleleriniz ile aşk mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu özel duvar saati, en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri!

sevgiliye ne hediye alınır
Sevgiliye Hediye Video Gif Film Makinesi


Her insan için sevdikleriyle geçirdiği vakit çok değerlidir. Hayattan kaygılarımızı unuttuğumuz sadece neşe dolduğumuz anlar aynı zamanda güç kaynağıdır. Tüm sevenleri bir araya getiren özel durumlardan biri de sürprizlerdir. Fikir olarak sunduğumuz sürprizlerin başrolünü oluşturan sevdiklerimiz ile güzel anların sahibi olabiliriz. Hatta hiçbir zaman unutulmayacak anlardır bunlar. Eğer doğum günü hediyesi arayışınızda sizin için daha evvel kişiselleştirilmiş bir tasarım karşınıza çıkmadıysa, bu orijinal hediyeyi sipariş edin deriz. Doğum gününde ne hediye alsam diye sevgilinize alabileceğiniz bu çok zarif sevgiliye hediye video gif film makinesi ile sevgilinizi çok mutlu edeceğinizden şüpheniz olmasın.

sevgiliye hediye ne alınır
Film Şeridi Dekoratif Şişe Lamba


Modern hediye tasarımlarının en güzel örnek ve efektlerini sizlerle buluşturan eniyihediyefikirleri bu kez de sevgilinizi mutlu edecek etkili modellerden birine yer veriyor. Size sesleniyoruz bu orijinal armağanı kaçırmayın. Siz de sevgilinize doğum günü sürprizinizi sevgiliye hediye film şeridi dekoratif lamba ile yapın. Sevgiliye hediye film şeridi tasarımlı gece lambası bize göre doğum günü için akla gelebilecek en yaratıcı armağan. 

sevgiliye hediye
Sonsuza Dek Aşkla Ahşap Mühür Seti


Minimalist tasarımlı isme özel hediyeyle ile en sade şekilde sevgilinize aşkınızı anlatabilirsiniz. Doğum günü hediyeleri konusunda sonsuza dek aşkla ahşap mühür seti sevgilinize en güzel hatıra hediyesi olacaktır. Eminiz ki bu eşsiz güzellikteki hediyelerimize siz de kayıtsız kalamayacaksınız. Sonsuza dek aşkla ahşap mühür seti'in sevgilinize özel hazırlanacak olması onu her türlü fark edilebilir kılıyor. Sevgilinize aşkınızı sunmak gibi ulvi bir amaca hizmet edecek bu hediye, en çok satanlar listesinde de yer alıyor. Hediyeye değer katan onu özel kılan şey sahibine özel olmasıdır. Bu sayede en orijinal hediyeyi almış olursunuz. Kişiye özel olarak seçeceğiniz modele göre üzerine fotoğraf veya isim aktarabileceğiniz bu hediye modeli, hem şık, hem de manevi yüklü bir hediye olacaktır. Üzerindeki kişiye özel detayları sayesinde hediyenin sevgilinizi mutlu edecek bir hediye olarak tercih edilmesi sağlanmaktadır.

sevgiliye alınabilecek hediye kupa

Seni Çok Seviyorum Kupa Bardak


Bazen bir kaç basit şekil ya da figür, aşkı en güzel şekilde tarif eden şeye dönüşüyor. Örneğin sevgilinize sayfalar dolusu bir aşk mektubu yazıp Onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatabilirsiniz ancak aynı şeyi Seni Çok Seviyorum Sevgilim Kupa Bardağı üzerinde yer alan Sevimli PONÇİKLER ile de gösterebilirsiniz. Elbette ki her ikisinin yeri ayrı ancak "Seni Seviyorum" demenin en güzel yollarından biri de aşkı anlatan çöp adam figürleri. Kişiye Özel Seni Çok Seviyorum Sevgilim Kupa Bardakla sevgilinize Onu ne çok sevdiğinizi anlatmakta hiç zorlanmayacaksınız!

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye

Kız Arkadaşa Ne Hediye Alınır? İsme Özel Kolye


Bayan sevgiliye ne hediye alınabilir? Şöyle anlamlı, kendini değerli hissettirecek ve uzun yıllar kullanabileceği bir şey olması herhalde ki istediğiniz şey. O halde, üzerinde isminin yazılı olacağı bu kolyeye ne dersiniz? Her zaman şunu söyleriz; Hediye dediğiniz aynı zamanda göz de doyurmalı! Yani, üzeri süslemeli gösterişli ve şık bir hediye kutusuna sahip olmalı! Görmekte olduğunuz boy boy hediye sandıkları ile, sevgilinizi gerçek anlamı ile hediyelere boğacaksınız.

sevgiliye alınacak hediyeler

Fotoğraflı Çift Saatleri 


Sevgili tişörtlerinden sonra sevgili kol saatleri de oldukça popüler hale geldi. Sevgiliye alınacak hediyeler listemize bu kez, çok beğeneceğinizi düşündüğümüz kol saatlerini aldık. Ancak, bu saatler hiç de sıradan değil. Çünkü tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Sevgilinizle kalpleriniz birse, kol saatleriniz neden ayrı olsun ki? Biri sizin, diğeri ise sevgiliniz için hazırlanacak olan fotoğraflı çift saatleri işte karşınızda. Spor bir kasa tasarıma sahip olan ve şık kordonu ile mükemmel bir görünüm sergileyen sevgili kol saatleri üzerine dilediğiniz fotoğrafınızı bastırabiliyorsunuz. 2'li olarak satışa sunulan kişiye özel kol saatleri ile sevgilinize bu sevgililer gününde anlamlı bir sürpriz hediye verebilirsiniz.


Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yıldönümüne Özel 6 Fotoğraf ve Mesajlı Taş Baskı


Bir ilişkiyi güzelleştiren en önemli şeylerden biri de yıl dönümü diye isimlendirilen; esasen çiftler arasında aşkın başlangıcı kabul edilen günün kutlanmasıdır. İşte size aşkınızın yıldönümünde sevgilinize alabileceğiniz en kalıcı hediye seçeneklerinden biri. Yıldönümüne Özel Taş Baskı... Kız/erkek arkadaşınıza üzerinde fotoğraf, kişisel mesaj, tarih ve 6 farklı fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz bu kalıcı ürünü armağan edebilirsiniz.

sevgiliye ne hediye alınabilir

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var


Aşık olan birinin yaşadığı psikolojiden bir anektot: Geceleri aklında, Ona bir sonraki gün telefonda ya da yüz yüze söylemek istediği bir çok şey düşünür. Ancak sabah olduğunda ya da sevgilisiyle yüz yüze geldiğinde ise nutku tutulur. Dün gece o kadar çalıştığı, "şunları şunları söyleyeceğim" dediği konulardan eser kalmamıştır! Büyük bir heyecan yaşar çünkü. Heyecan da beraberinde dili damağı birbirine karıştırır. Peki sevgilinize söylemek istediğiniz şeyleri ya sizin adınıza bir hediye söylüyor olsaydı? İşte karşınızda sevgilinizin kalbini çalacak şirin mi şirin, romantik mi romantik çok özel bir hediye! Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var hediye sepeti ile kız arkadaşınıza duygularınızla ilgili çok şey anlatabilirsiniz:)

sevgiliye ne hediye alınır

Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo


Sevgilinizle aranızdaki bağı daha da güçlendirecek tam da paylaşımınıza layık özel bir kanvas tabloya ne dersiniz? Tamı tamına 7 fotoğrafınızla birlikte hazırlanacak olan Kanvas tablo, hem görüntüsü itibariyle size özel bir tablo olacak, hem de üzerinde yer alacak fotoğraflarınızla sevgilinizin mutluluk kaynağı olacak! İsterseniz aşkınız özel kanvas tablo ile mini bir foto roman bile hazırlayabilirsiniz. Mesela yukarıdan aşağıya doğru nerede tanıştığınızdan itibaren alarak 7 özel fotoğrafınızla aşkınızı ölümsüz bir tabloda ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Kanvas, Sevgiliye ne hediye alınabilir sorunuza zannediyoruz ki etkileyici bir cevap olacak.

Evimizin Anahtarı İkimizde de Olsun Anahtarlık

Sevgiliye Evimizin Anahtarları İkimizde de Olsun Anahtarlık


İnanması zor ama, duygularınızı bir anahtarlıkla da sevgilinize kolaylıkla iletebilirsiniz. Ancak, bu anahtarlık öyle eşantiyon dağıtılan ya da üzerinde şirket logoları olan anahtarlık modellerinden değil. Kişiye özel hazırlanan fotoğraf ve mesaj baskılı anahtarlık. Hem fiyatıyla ucuz, hem de son derece kullanışlı bir hediye seçeneği olan bu özel anahtarlığın üzerine "Öyle bir gün gelsin ki, evimizin anahtarları ikimizde de olsun." şeklinde baya bir etkileyici mesajınızı yazdırabilirsiniz. Fotoğraf, mesaj, tarih ve isimlerinizle hazırlanacak romantik anahtarlık modeli, yıldönümü hediyesi ne alınır sorusuna da güzel bir yanıt:)

Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu

Sevgiliye Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?


Peki sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır? İşte bu merakınızı en iyi şekilde giderecek olan muhteşem ötesi bir kavanoz var karşınızda. İçerisinde 100 etkileyici doğum günü mesajlarının yer aldığı (Ki bu mesajlar kırmızı renkte kalp kartlar üzerinde) çikolatalarla tatlandırılmış, şık sunumuyla ve hediye kutusuyla sevgilinizin aklınız başından alacak oldukça romantik bir kavanoz! Cam kavanozun etrafı tam da doğum gününe uygun balonlarla süslenmiş, üzeri ise uğur böceği süsü ve kurdele ile zenginleştirilmiş şahane bir doğum günü hediyesi

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller Güzeli Sevgilime Özel Hediye Sepeti


Kız arkadaşınıza Sizin için ne kadar güzel ve özel biri olduğunu bu dikkat çekici hediye sepeti ile gösterebilirsiniz. Sepet içerisinde yer alan kupa bardak ve makyaj aynasına sevgilinizin ismini ve "Bugün her zamankinden daha güzelsin Sevgilim." şeklinde bir mesajınızı yazdırarak, hediyenizi kullandığı her günde Ona özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Çikolata dolu metal kalp kutu, 925 ayar sonsuzluk gümüş kolyesi ve kişiselleştirilebilir makyaj aynası ile kupa bardağı olan Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti, bayan sevgiliye hediye ne alınır sorusunu en azından bu seferlik bertaraf ediyor:)

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık


Sevgiliniz ayrı bir şehirde üniversite okuyor olabilir, ya da belki de bir işi nedeni ile sizden belli bir süre uzak kalabilir! Şimdi 124 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor ve siz, sevgilinize ne hediye alacağınıza bir karar veremiyorsanız, size harika bir hediye önerimiz olacak! Uzaktaki sevgilinize etkileyici ve son derece romantik bir sevgililer günü hediyesi hazırlamak ister misiniz? Sevgiliniz kafasını her yastığında koyduğunda aklına gelecek ilk kişi siz olacaksınız! Nasıl mı? Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık ile elbette! Kişiye özel olarak hazırlanan bu özel yastıkta, kalp sembolleri içerisine fotoğraflarınız yerleştiriliyor ve Sevgiliye Özel Kalpler Saten Yastık üzerine isimleriniz yazılıyor! Uzun yıllar akıllardan çıkmayacak son derece güzel bir hediye! Siz ne dersiniz?

Sevgiliye ne hediye alınabilir

Peluş Oyuncak Seven Sevgiliye Şirin Kuzu Oyuncak


Bazıları sevgilisini "KUZUM" diye sever. Bu belki de, kuzuların masumane görüntüsünden ve şirinliğinden ileri gelmektedir. Eğer sizin de "Kuzum" diye seslendiğiniz bir sevgiliniz varsa, işte Ona arkadaşlık ve sırdaşlık edecek şipşirin Kuzu Oyuncak armağanı! Tüm şirinliği ile Kuzu Peluş Oyuncak, kız arkadaşınızı mutluluktan ayaklarını yerden kesecek cinsten! Peluş oyuncakları seven bir sevgiliniz varsa, Ona bu doğum gününde Kuzu Peluş Oyuncak 25 cm. hediye edebilirsiniz.

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Ellerine İhtiyacım Var Kupa Bardak


Aşk ne tuhaf değil mi? Yeryüzünde 5 milyardan fazla insan yaşıyor ancak kalbimiz için 1 kişi, diğer herkesten daha önemli! Çünkü O'na aşık olmuşuzdur! Aşık olduktan sonra da O özel olan insan; geriye kalan diğer tüm insanlardan daha fazla ihtiyaç duyduğumuz kişi haline gelir! O olmadan nefes almak, O olmadan mutlu olmaya çalışmak, ya da Onsuz bir şey planlamak veya bir gün geçirmek adeta imkansız bir kabusa döner! Senin Ellerine İhtiyacım Var Kupa Bardak, sevgiliye duyulan şiddetli ihtiyacı çok çarpıcı ve anlamlı bir biçimde gözler önüne seriyor! Sevgilinize hem romantik bir sürpriz yapmak, hem de değerini bir kez daha hatırlatmak için güzel bir hediye vermek isterseniz, Senin Ellerine İhtiyacım Var Kupa Bardak tam size göre!

Sevgiliye hediye ne alınır

Sevgiliye Özel 99 Parça Kalp Puzzle


Sevgilinize hediye sürprizleri yapmak, daha hediyenin fiyongunu açarken bile gözlerindeki o heyecana tanıklık etmek sizi çok mutlu mu ediyor? O halde şimdi önereceğimiz sürpriz sevgililer günü hediyesi ile kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz! Sevgiliye Özel 99 Parça Kalp Puzzle ile, aşkınızı parçalara ayıracak ve sevgilinizden bu parçalara bir araya getirmesini isteyeceksiniz! Bu hediyenin içerisinde hem bir oyun, hem de aşk var! Sevgiliye Özel 99 Parça Kalp Puzzle, sevgilinizi doğum günü veya sevgililer günü gibi özel günlerde şaşırtabileceğiniz son derece güzel ve aynı zamanda da romantik bir armağan! 99 Puzzle parça bir araya geldiğinde kalp şeklinde bir tasarım ortaya çıkıyor ve masalar bu özel armağan ile şenleniyor.

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Hem şirin, hem sempatik, bir o kadar da romantik bir hediye sepeti ile sevgilinizi bir hayli mutlu edebilirsiniz. Şık ve göz kamaştırıcı bir hediye sepeti içerisinde, 1 Adet şirin peluş ayıcık oyuncak (Kucağında taşıdığı kalp kutu içerisinde 100 adet kalpli kartlar üzerine yazılı Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var sözleri), 1 Adet son dönemlerin bayanlar tarafından en beğenilen kolye modeli Sonsuzluk Sembolü Kolye (Bu kolye de şık bir hediye kutusuna sahip, üzeri zirkon taşlarla süslenmiş, 925 ayar gümüşten hazırlanmış) ve son olarak da Kalp Şeklinde "Seni Seviyorum" yazılı bir mini yastık. Eğer sevgiliniz için dolu dolu şirinlik ve romantizm içeren bir hediye sepeti düşünüyorsanız, Bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

erkeğe özel deri kemer

Erkeğe Özel Deri Kemer


Deri aksesuarlar ya da deriden yapılmış ürünler, bizim her zaman zarif bulduğumuz hediye seçeneklerinden. Siz ne düşünürsünüz? Mesela erkek arkadaşınıza, birbirinden şık kemer modelleri içerisinden seçim yaparak, zevklerine uygun bir deri kemer hediye edebilirsiniz. Kadınların, erkekler ile ilgili en büyük şikayeti; yıl dönümü ve doğum günü gibi özel tarihleri, erkeklerin sürekli olarak unutuyor olmalarıdır. "Hayatım! inan bana çok yoğundum. Evlilik yıl dönümümüzü hiç unutur muyum? Ama bugün neler yaşadığımı bir bilsen! Bana mutlaka hak verirsin!" Siz, eşinize ne derseniz deyin, kadınların gözünde hiçbir mazeret, böylesine önemli bir tarihi unutmak için yeterli bir neden olmaz! İyisi mi siz işinizi şansa bırakmayın! 

sevgiliye ne hediye alınabilir

Kişiye Özel Yıl Dönümü Çerçeve


Özel tarihleri sürekli unutan ve size karşı mahcubiyet duyan eşinize Kişiye Özel Yıl Dönümü Takvim hediye edin! Üzerine ikiniz için anlamlı olan "Evlilik Yıl Dönümü Tarihi" veya "Tanışma Yıl Dönümü Tarihi" gibi özel tarihleri kalp sembolü ile işaretleyin! Sevgilinizin çalışma masasının üzerinde harika bir dekor olacak olan Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik Çerçeve üzerine aynı zamanda sevgilinizin her zaman okumasını istediğiniz özel mesajınızı ekleyin! Bu harika kişiye özel dekor ürün, "Sevgiliye yıl dönümü hediyesi ne alınır?" sorusuna en güzel cevap!

Sevgiliye esprili hediyeler

Sevgili Tişörtleri - Tencere ve Kapak


İnsan birine aşık oldu mu, huyundan da suyundan da almaya başlar. Bir süre sonra bakmışsınız ki, daha birbirinizin gözüne bakınca bile ne anlatmak istediğini şıp diye hemencicik anlıyorsunuz! Size hayatı kolaylayan, kendinizi yanında en çok mutlu hissettiğinz O ruh ikizinize esprili bir hediye vermek ister misiniz? Bayanlar  ve Baylar işte karşınızda sevgilinize verebileceğiniz en orijinal hediyelerden biri olan Tencere ve Kapak Sevgili Tişörtleri. Erkek ve bayan için istediğiniz bedende satın alabileceğiniz beyaz renk çift tişörtleri ile sevgilinize bu yaz için en moda armağanlardan birini hazırlatabilirsiniz. 

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati


Çünkü aşkların en güzelini yaşıyorsunuz! Size bu güzel duyguları yaşatan sevgilinize küçük bir teşekkür etmek isterseniz, Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati bunun için ideal bir hediye tercihi! Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati, hem sevgililer günü hediyesi, hem de sevgiliye doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri!

erkek sevgiliye hediye

Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı


Bazı hediyelerin sembolik anlamları vardır. Bu hediyeler öylesine derin anlamlar içerir ki, hediye verdiğiniz kişiye dünyaları verseniz bu hediyeyi hiçbir şeye değişmez. Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı işte bu tip sembolik değeri olan hediyelerden biri! Kalbinizdeki özel yeri itibari ile sevgilinize bir ödül vermeyi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı bunun için ideal hediyelerden biri! Pırıl pırıl altın sarısı rengi ve taşıdığı müthiş anlamı itibari ile hediyelik Sevgili Oscar'ı kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri! Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı üzerine istediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz! Örneğin "Yılın En İyi Sevgilisi", "Kalbimin Biricik Sahibi","Seni Her Zaman Seveceğim" gibi. İstediğiniz özel mesajı bu Oscar ödülü üzerine yazdırın ve sevgilinizi ödüllendirin! Amerikan sinema endüstrisi ile meşhur olan ve yılın en iyi sinema ödülleri olarak bilinen Oscar Ödülleri bu kez, sevgilinizi mutlu etmek için var!

Bayan sevgiliye ne hediye alınır

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu


Sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, ağaç kovuklarına, defter aralarına, sıra üzerine yazmaktan artık vazgeçin! Çünkü sevgilinize öyle güzel bir hediye ile sizi buluşturuyoruz ki, tüm bu romantizmi sevgilinize en derin hali ile ifade edebileceksiniz! Görmekte olduğunuz kavanoz, sıradan kavanozlardan çok farklı! Çünkü bu özel kavanozun içerisinde aşk var, sevgi var! Üstelik tam 100 farklı dilde! İçerisinde en çok bilinen ve en popüler 100 Dilde "Seni Seviyorum" diyebileceğiniz bu özel kavanoz ile sevgilinizi çok mutlu edeceksiniz!

Erotik Görevler İçeren Kavanoz

100 Erotik Görevler İçeren Kavanoz


Sevgiliye hediye ne alınır başlıklı bu yazımızda şimdi de heyecan verici ve adrenalin dozajını arttırıcı bir ürünü tanıtalım! İçerisinde 100'ün üzerinde erotik görevler barındıran bu özel kavanoz gecelerinize renk ve heyecan taşıyacak! Erkek için siyah, kadın için kırmızı renkteki ateşli görevler içerisinde bir tane çekerek, aşk dolu bir oyunun içinde kendinizi buluyorsunuz! Şık kavanoz sunumu ve içerisinde yer alan Karanlıkta Parlayan Kamasutra Pozisyon Zarlarıyla birlikte son çiftler için son derece eğlenceli bir kavanoz! Erotik Kavanozla partnerinize hem unutulmayacak bir sürpriz yapın, hem de belki de rutin giden ilişkinizi yeniden atağa kaldırın:)

bayan sevgiliye ne hediye alınabilir

Gümüş Kalpli Sonsuzluk Kalp Kolye


O, sadece kalbinizi verdiğiniz kişi değil, aynı zamanda bir iyilik perisi mi? Tüm zor anlarınızda sizi sadece teselli etmekle kalmayıp, elinden ne geliyorsa var gücü ile çabalayan gerçek bir melek mi? İyilik perisine tüm bu güzel çabaları için, anlamlı bir hediye almanın ve kendisini ödüllendirmenin zamanı geldi o halde! Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye ile, sevgilinize sadece küçük bir teşekkür etmekle kalmayacak, aynı zamanda sevgilinize verdiğiniz değeri en şık ve zarif hali ile göstermiş olacaksınız!

Sevgiliye alınabilecek romantik hediyeler

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta


Öyle romantik bir hediye arıyorsunuz ki, sevgililer gününde kız arkadaşınızın kalbine işlesin! Aradığınız o özel hediyeye yakın bir, armağan önerimiz olacak. Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta, tüm hanımların kalbini okşayacak romantiklikte! İçerisinde yılın 365 günü için, yani her gün için dolu dolu aşk mesajları var! Elinde "Love" yazılı sevimli ayıcık ise, tüm kızların sevebileceği ve hayranlık duyabileceği şirinlikte! Özel kırmızı hediye kutusu içerisinde yer alan Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta ile ilgili daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisi almak için ürün üzerine tıklamanız yeterli.

Dijital fotoğraf çerçevesi

Dijital Fotoğraf Çerçeveleri


Dijital resim çerçeveleri ile en güzel anılarınız, sevgilinizin masasını süslesin! Son dönemlerin en popüler hediye seçeneklerindenbiri olan Dijital Resim Çerçeveleri Vatan Bilgisayar online satış mağazasında! iPhone markası daha şimdiden gerçek bir efsane haline gelmeyi başardı! Çünkü, bir iPhone telefon, klasik bir cep telefonundan çok daha fazlası demek! Belki de bu şahane telefon için; cep bilgisayarı, navigasyon, harika bir fotoğraf makinesi, çok fonksiyonlu bir hesap makinesi, fax cihazı aklınıza teknoloji ile ilgili olarak artık ne geliyorsa demek lazım! Gerçekten iPhone cep telefonlarını artık çok farklı bir kategoride değerlendirmek lazım! 

Kişiye Özel Love Desenli iPhone Kılıf

Kişiye Özel Romantik Telefon Kapakları


İçerisindeki yüzlerce uygulama ve farklı bir çok özellik barından bu mini cihaz sayesinde hayatımız tahminlerinde ötesinde çok kolaylaştı. İşte bu kadar özel bir telefon olan iPhone telefonunuzu kişiye özel hale getirmek ister misiniz? Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları ile, telefonunuzun kapağında kimi görmek istiyorsanız o resim geliyor. Başlığımız özel günlerde "Sevgiliye ne hediye alınır" olduğuna göre, bu harika ürün ile iPhone cep telefonu olan sevgilinize güzel bir hediye sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Koton'dan Uygun Fiyata Bayan Kol Saati


Bayanlara hediye yelpazesi içerisinde o kadar geniş hediyelikler vardır ki, gerçekten insanın aklının karışmaması mümkün değildir. Bayan aksesuar ürünleri (Çanta, cüzdan, kolye, yüzük, bileklik, küpe, toka, fular, broş, v.s.) güzellik ve bakım ürünleri, parfümler, kol saatleri, giyim ürünleri daha binlerce ürün!  İşte karşınızda KOTON online mağazasında uygun fiyatıyla dikkat çeken ve bayan sevgilinize hediye edebileceğiniz şık bir kol saati! Ancak siz bu klasik hediyelerin tamamını, sevgilinize olan duygularınızı ifade etmekte yetersiz mi buluyorsunuz? O halde hediye fikirlerimizi incelemeye devam edin!

sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler

Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak


Sevgilinizi gördüğünüz her an kalbiniz "küt küt" atıyorsa ve Onsuz geçen her dakika sizin için gerçek anlamda bir zulüm ise, fena halde aşık olduğunuzu kabul etmeniz gerekiyor. Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak, işte bu ruh haline esprili bir şekilde ışık tutuyor. Sevgilinize romantik olduğu kadar, eğlenceli ve esprili bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde çizgi karakterleri ile sizi temsil eden Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak armağan edebilirsiniz.

Sevgiliye güzel hangi hediyeler alınabilir

Kalbimin Gerçek İncisine Özel Hediye Sepeti


Aşk, hiç bu kadar sevimli hediyelikler ile ifade edilmemişti. Sevimli Ayıcığın "Seni Seviyorum" Mesajı hediye sepeti, kırmızı kurdele ile süslenmiş metal kutusu ile görenleri büyüleyecek güzellikte! İçerisinde yer alan sevimli ayıcık ise, genç bayanların hemen hemen tamamının aşık olduğu türden bir oyuncak ayı! Şık metal hediye kutusu içerisinde dolu dolu "Seni Seviyorum" mesajı taşıyan ürünler var! Kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak, sevgi mesajları verebileceğiniz son derece şık bir hediyelik! Sevimli Ayıcığın "Seni Seviyorum" Mesajı Hediye Sepeti içerisinde hangi romantik hediyelerin yer aldığını öğrenmek için, lütfen ürün resmi üzerine tıklayınız!

Kişiye Özel I Love You Kupa Bardak

Seni Seviyorum Sevgiliye Hediyelik Kupa


Sevgiliye Hediyelik Kupa, sıradan bir kupa bardağın, sevgiliye armağan edilebilecek ne kadar romantik bir hediye dönüşebileceğinin en güzel kanıtı! Sevgiliniz kahvesini yudumlarken, bir taraftan da bu romantik kupa bardak üzerindeki bakıp sizi hatırlamasını ister misiniz? Sevgiliye Hediyelik Kupa işte size bu fırsatı sunuyor! Son derece şık bir tasarıma sahip olan Sevgiliye Hediyelik Kupa, sevgilisine ucuz ve güzel hediye düşünenlerin en çok tercih ettiği hediyelikler arasında!

Romantik Görev İçeren Kavanoz

Romantik Görevler İçeren Kavanoz


Evlilik aşkı öldürüyor mu? En fazla boşanma oranının, evlenmeden önce flört yaşayan veya sevgililik ilişkisi yaşayan çiftler arasında olduğunu biliyor muydunuz? Bu bilgiyi gerçek istatistik verilerine dayalı bir bilgidir. Bana kalırsa boşanmadaki en önemli neden; sevgililerin evlendikten sonra birbirlerini bir "sevgili" olarak görmeyip, karı koca olmaktan ibaret saymalarıdır. Bu sosyal rol veya statü sevgililerin birbirilerine olan bakış açılarını da ters düz ediyor. Evet gerçekte atılan evlilik imzası ile sevgililer, kanun önünde karı koca olmuşlardır ama, "sevgili olmak" bu arada unutulup gidiyor. 

Sevgiliye hediye olarak ne alınır

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Evlenen çiftler (eski sevgililer) evlilik yaşamları boyunca karşılıklı olarak birbirlerine görev yüklemeye başlarlar. Bu da sevgi dediğimiz duyguyu körelten bir şey bana göre! Eşinize bakış açınızı hala bir sevgiliymişsiniz gibi devam ettirirseniz evlilik daha anlamlı ve özel olur düşüncesindeyim. Şimdi gelelim sevgiliye hediye ürünümüze. Ürüne ait resim aslında her şeyi tüm çıplaklığı ile anlatıyor. Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati ile eşinize mükemmel bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Sevgilinize özel günlerde alınabilecek daha fazla kişiye özel hediye seçeneği görmek ister misiniz? O halde lütfen tıklayın: Kişiye Özel Hediyeler

erkek sevgiliye ne hediye alınır

Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak


Bazı aşklar adeta parçalı bulutludur. Bir küslük olur, bir barışma! Yaşanan ayrılıklar böylesine aşkları bitirmeye yetmez! Keza her ayrılık sonrası, daha büyük bir sevgi ile geri dönüşler yaşanır! Böyle sevgiler hiç sönmeyen ateş gibidir. Tıpkı Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak gibi! Erkek arkadaşınıza tıpkı sönmeyen sevginiz gibi, farklı ve değişik bir hediye almayı düşünüyorsanız, özellikle sigara kullanan erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğüm Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak armağan edilebilir. Bu özel çakmağın parlak metal yüzeyine isim baş harfleri yazılabiliyor.

sevgiliye hediyelik eşya

Yıl dönümüne Özel Cam Duvar Saati


Üzerinden yıllar da geçse, asırlar da geçse, ne sevgiliniz ile tanıştığınız o özel an unutulur, ne de evlenirken eşinize avazınız çıktığı kadar bağırıp "Evet" dediğiniz an unutulur! İnsan yaşamının zaman çizgisi üzerinde bazı tarihler ve bazı anlar asla unutulmaz! Bu tarihlerden biri de, tanışma yıl dönümü, evlilik yıl dönümü, nişan yıl dönümü gibi anlardır! Çünkü bu tarihler, insanın hayatını etkileyen ve değiştiren tarihlerdir! Size özel tarihlerin şık bir duvar saati üzerinde mesajınız ile birlikte yer almasını ister misiniz? Üzerinde iki adet son derece şık alyans bulunan ve arka fonda beyaz lalelerin süslediği Yıl dönümüne Özel Cam Duvar Saati ile, sevgilinize veya eşinize unutulmaz bir yıl dönümü hediyesi armağan edin!

sevgiliye hediye

Gerçek İstiridye İnci Kolye


Melek kelimesi her ne kadar dinsel bir terim olsa da, özellikle kalbi temiz olan ve her zaman başkaları için iyi duygular taşıyan kimseler için de bir sıfat olarak kullanılır. Örneğin "Melek gibi bir insan" dediğimizde, bu kişinin aslında ne kadar iyi biri olduğunu vurgulamak isteriz. Sevgililer için ise "Melek" sözü, özellikle halden anlayan, sevgilisinin her an yanında bulunan, anlayışlı ve sevecen sevgili için kullanılır! Siz de sevgilinizin aslında bir melek olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde, melek kalpli sevgilinize, şıklığını tamamlayacak Pırlantalı Melek Bileklik armağan edebilirsiniz! Üzerinde pırlantalı melek sembolü bulunan bu özel bileklik, sevgilinizin koluna çok yakışacak!

sevgiliye ne hediye alınabilir

Sevgiliye Hediye & Romantik Ürünlerden Hediye Sepeti


3 farklı boydaki karton hediye sandıkları içerisinde, sevginizi ifade eden hediyelik ürünler var! Son derece şık büyük boy sandık içerisinde: "Seni seviyorum" yazılı kırmızı yastık, biricik aşkım kurdeleli sevimli ayı oyuncak ve altın para çikolatalar. Aynı şıklıktaki ve aynı desenlere sahip orta boy sandıkta: Zarif süslemeleri ile metal kutu içinde lüks kuru yemiş, "Love" yazılı aşk dolu anahtarlık, "Seni seviyorum" yazılı kalp resim çerçevesi ve gül kokulu gül yaprakları. Son olarak küçük boy sandık içerisinde ise: Kalpli mum, mis kokulu kalp sabunlar, kırmızı zincir ve gül yaprakları bulunuyor. Sevgilinizi özel hissettirecek hediye sandıkları ile 14 Şubat sevgililer günü bambaşka olacak.

sevgiliye ne hediye alınır

Kalp Kutuda Kırmızı Gül Yaprakları


Kırmızı kalp hediye kutusu içerisinde, birbirinden romantik gül yaprakları ile hayat bulmuş ve adeta gerçek bir gül görüntüsünde olan doğal yüzlerce adet gül kokulu yaprakları güllerle sevgilinize unutamayacağı sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Bayan sevgilinize Kırmızı Gül hediye ederek, "Seni Seviyorum" mesajını en güçlü şekilde O'na hissettirmiş olacaksınız!

Kişiye Özel Siyah ve Taba Renk Cüzdan

Kişiye Özel Çift Renkli Gerçek Deri Cüzdan


Cüzdanımızda ya da çantamızda, kredi kartları, alış veriş kartları, üye olduğumuz dernek, kurum ya da kuruluşlara ait kartlar ve daha sayamadığımız bir sürü kart taşımak zorunda kalırız! Bunlardan bazılarını sık sık kullanırken, bazıları ise belli zaman aralıkları ile kullanılır! Örneğin hepimizin cebinde; alış veriş yaptığımız büyük marketlere ait indirim kartları mutlaka vardır. Akar yakıt satın aldığımız şirketlere ait Puan kartlar da mutlaka vardır. Banka kredi kartları zaten olmazsa olmazlardan, hepimizin cüzdanında 3-5 tane farklı bankalara ait kredi kartı mutlaka bulunur. 

erkek sevgili için bileklik

Mavi Jeans Erkek Deri Bileklik


Plantonik ve asla ulaşılamaz olan aşk, kimileri için aşkların en güzeli, en değerlisi sayılabilir. Bu bir bakış açısı tabi. Kimileri için ise, içerisinde paylaşımın olmadığı, karşılık bulmayan ve sadece tek taraflı yaşanan aşk, acıdan başka hiçbir şey ifade etmez! Eğer, aşkınıza bir karşılık bulabildiyseniz ve kalbinizdeki duyguya aynı derecede karşılık veren bir sevgiliniz varsa, gerçekten de çok şanslısınız! İşte karşınızda, o çok sevip, gönlünüzde taşıdığınız biricik erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz, metallerle süslü deri erkek bilekliği! 

Kişiye Özel Kartlık ve Deri Cüzdan


%100 gerçek deriden imal edilmiş ve üzerinde sahibinin isminin yazılı olduğu (Aynı zamanda isim baş harfi) Kişiye Özel Kartlık ve Deri Cüzdan! Şeffaf bölümü sayesinde arkalı önlü kullanabileceğiniz 12 adet kredi kartı gözü, 1 adet para bölümü, 1 adet file göz ve 1 adet nüfus cüzdanı bölmesi bulunmaktadır. İster bu ürünü kendiniz için satın alın, ister erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edin!

Bitanem Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti

Bitanem Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti


Üzeri mükemmel bir şekilde süslenmiş olan metal hediye kutusu, aşkınıza elçilik ediyor! Daha önce belki de binlerce kez kendi ağzınızdan, sevgilinize "Seni Seviyorum" dediniz. Ancak, bu sefer sizin yerinize bırakın, sevgilinize O'nu ne kadar çok sevdiğinizi Sevimli Ayıcık Oyuncak Anlatsın... İçerisinde "Seni Seviyorum" mesajları ile bezenmiş romantik Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu "Seni Seviyorum" Hediye kutusu, bayan sevgilinize romantik mesajlar vermeye geliyor. Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu "Seni Seviyorum" Mesajı, kalbinizin gerçek sahibine verilebilecek gerçekten de dopdolu çok romantik bir hediye. 

Erkek sevgili için DENIM Cüzdan

LEVI'S Denim Kovboy Cüzdan


Western meraklısı sevgilinize armağan edebileceğiniz çok özellikli fermuarlı bir cüzdan! Üstelik Levi's marka... Levi's'dan kovboy desenli spor bir cüzdanla sevgilinize kalıcı bir armağan verebilirsiniz. Arka kısmı denim kumaş, ön alanı ise kovboy desenli baskıyla hazırlanmış çok yönlü bir kese! eğlenceli Western stili ile temel eşyalarınızı bir arada tutar ve bu mevsim için mirasımızdan esinlenen harika bir hediyedir. Kimlik, sürücü belgesi, kartvizitler ve daha sayabileceğimiz bir sürü kart! Anlayacağınız Kart Çağında yaşıyoruz! Tüm bu gerekli-gereksiz kartları belli bir düzene koymak ve yıpranmalarını engellemek için sizlere harika bir ürün öneriyoruz! 

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgilime Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti


Şık ve özel metal hediye kutu içinde romantik "bi dünya" hediye var: En başta boynunda "Seni seviyorum" yazan kırmızı kurdelesiyle Sevimli ayıcık, Yine üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı kadife kalp yastık, "Seni seviyorum" etiketli mum, "Seni seviyorum" yazılı mükemmel kokulu sabun, "Seni seviyorum" yazılı lolipop şeker, Dolgu çikolatalar ve romantizmi ateşleyecek son ürün olarak da gül yaprakları… Tüm bu ürünler metal kutu içerisine yerleştirildikten sonra, üzeri kırmızı tüllerle süslenip son derece şık hediye sepeti haline getiriliyor! Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak şık ve romantik bir hediye sepeti arıyorsanız, Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu "Seni Seviyorum" Mesajı sizin için ideal bir armağan olabilir.

sevgiliye hediye seçenekleri

Erkek Sevgilinize Spor Kol Saati


Spor tasarımıyla dikkat çeken ve özellikle spor giyim meraklısı erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz güzel bir kol saatini sevgilisine hediye arayışında olan bayanların zevkine sunuyoruz. En romantik anlarda, kutlama partilerinde, özel günlerde "Elimde şampanya kadehi olmadan yapamam" diye düşünenlerdenseniz, o halde buyurun tam 8 farklı model seçeneği ile, Kişiye Özel Şampanya Kadehleri sizi bekliyor! Sipariş etmeniz halinde ikili set olarak tarafınıza gönderilecek olan Kişiye Özel Şampanya Kadehleri, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz son derece klas bir hediye! 

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Kişiye Özel Şampanya Kadehleri


Üzerine istediğiniz mesajı ekleyebileceğiniz Kişiye Özel Şampanya Kadehleri, aynı zamanda sevgililer günü için de düşünülebilecek en şık hediyelerden! İyi bir şarabın kokusundan, renginden ya da tadından çok iyi derecede anlayan bir eşiniz varsa, O'na son derece klas bir hediye sürprizi yapabilirsiniz! Eşinize romantik bir akşam yemeğinde, kendi isminin baş harflerine özel, Paşabahçe üretimi olan Kişiye Özel İsim Baş Harfi İşlemeli Şarap Kadehi armağan edebilirsiniz!

sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top