z Sevgiliye Anlamlı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye güzel hediyeler
Sözlerin anlamsız ve yetersiz kaldığı anlarda sevgilinize duygularınızı nasıl gösterirdiniz? Sevginizi vücut dili ile göstermek, bu seçeneklerden bir tanesi. Mesela; Kocaman bir sarılma, etkileyici bir bakış, küçücük bir öpücük, ellerini veya saçlarını okşamak gibi! Diğer etkileyici bir seçenek de; sevgiliniz için seçeceğiniz özel ve anlamlı hediyelerdir. Sevgiliye Anlamlı Hediyeler başlıklı bu yazımızda, sıradan ya da özel günler için sevgilinizin kalbini okşayacak, sevildiğini en güçlü şekilde hissettirecek, özel olduğunu O'na yeniden hatırlatacak en güzel hediyeleri bir araya toplamaya çalıştık!

Sevgilinize dair tüm özel duygularınızı, anlamlı bir hediyenin sırtına yükleyerek, O'na en güzel şekilde belli edebilirsiniz. Sevgi ve aşkı ifade eden anlamlı bir hediye ile, sevgilinize duyduğunuz özlemi, Ona olan aşkınızı, Onunla ilgili beklentilerinizi yüzlerce kelimelik bir konuşmadan daha etkili bir şekilde gösterebilirsiniz. Çünkü, hediye dediğimiz şey, insanlar üzerinde o kadar güçlü bir etkiye sahiptir ki, bu etki hayal ettiğinizin çok daha ötesindedir. Örnek vermek gerekirse; Kız arkadaşınıza "Seni Seviyorum" demek mi daha etkileyicidir? Yoksa bunu üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı romantik bir hediye ile göstermek mi? Elbette ki, sadece "Seni Seviyorum" demek de sevgilinizi çok mutlu edecektir ancak, bize göre bu duyguyu sevgi mesajları taşıyan anlamlı bir hediye ile göstermek çok daha güçlü bir etki bırakacaktır! "Söz uçar, hediye kalır." Sorun şu ki, sevgiliye anlamlı hediyeler neler? Hangi hediyeleri seçersek, sevgilimiz için özel anlamları olan hediyeler satın almış olacağız? Sizi heyecanlandırır mı bilmeyiz ama, sevgilinize alabileceğiniz birbirinden güzel, mesajı olan, kaliteli ve son derece anlamlı hediyeler seçtik! Erkeğe ve bayana, aşk duygusunu temel alan, sevgi ifadesi anlamına gelen sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi ve yıl dönümü hediyesi fikirleri oluşturduk! 

Sevgiliye Alınabilecek Anlamlı Hediyeler


Sevgiliye anlamlı hediyeler

Seninle Sonsuz Dek Sevgilim- Hediye Sepeti 


Seninle Sonsuz Dek Sevgilim Hediye Sepeti, sevgiliye ithaf olunur! Aşk, o kadar güçlü bir duygudur ki, insan onun için bazen her şeyi göze alabiliyor. Örneğin kariyerinden, yaşadığı şehirden, alıştığı insanlardan, sevdiği dostlarından vazgeçebiliyor. Yüreğinde aşk ateşi taşıyan kişi için artık bu duygu, "sonsuza dek" hiç sönmeyecek bir alev! Sevdiceğinize anlamlı sevgililer günü hediyesi vermeyi düşünüyorsanız, Seninle Sonsuz Dek Sevgilim Hediye Sepeti, içerisindeki çok romantik ürünlerle sizi bekliyor. Seninle Sonsuz Dek Sevgilim Hediye Sepeti içerisinde neler var? Üzerinde kalpler ve öpüşen çiftlerin bulunduğu fotoğraf çerçevesi! Kırmızı kalp kağıtlar üzerine yazılmış 100 dilde "Seni Seviyorum" mesajları. 2 Adet kalp tasarımlı çikolata. Son derece şirin bir tasarım ile "Gelin-damat" biblo. Son olarak da 1 Adet romantik mum.

sevgiliye güzel hediyeler

Sevgilime Seni Seviyorum Mesajlı Çikolatalar 


Aşkınızı 15 farklı romantik mesajlar içeren ve her biri sütlü çikolatalarla hazırlanmış şık hediye kutusu içerisindeki Seni Seviyorum Çikolatası ile O'na anlatabilirsiniz. Üzeri kırmızı kalp şekilleri ile süslenmiş "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" yazılı dikdörtgen şeklindeki çikolata ambalajlarının her biri özenle hazırlandı! Romantik resimlerle süslenmiş olan bu çikolatalar sevgilinizin gönlünü fethetmeye yeter! 15 adet mesajlı ve romantik resimli çikolatalarla sevgilinize en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz. 

Kişiye Özel Aşkım ve Sen Masa Saati

Anlamlı Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Aşkım Ve Sen Masa Saati


Kız arkadaşınıza en anlamlı hediyelerden birini bu özel masa saati ile verebilirsiniz. Arka fonunda ahşap desen bulunan ve üzerinde kalp şeklindeki yakut görünümüyle rüya gibi bir tasarıma sahip Kişiye Özel Aşkım ve Sen Masa Saatiyle Sevgilinize en unutulmaz sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Fotoğrafınıza, kişisel mesajınıza, isimlerinize ve Size özel yıldönümü tarihina özel olarak hazırlanacak bu masa saati, başta yıldönümünüz olmak üzere tüm özel günler için eşsiz bir armağan fırsatı sunuyor.

sevgililere özel hediyeler

Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi


İnsan aşıkken, ağaç kovuklarına, sıralara, defter sayfalarına, kumlara, dağlara, taşlara kısacası her yere sevgilisinin ismini veya içindeki aşkı yazmak-çizmek ister. Siz de içinizdeki büyük sevginizi buğulu camlarda ölümsüzleştirmek ister misiniz? Kişiye Özel Adını Buğulu Camlara Yazdım  çerçevesi ile sevgilinize son derece romantik ve anlamlı bir armağan verebilirsiniz. Şık tasarımıyla üzerinde adeta gerçek damla efektleri bulunan ve yazılacak mesajınızın da aşağı doğru kayan su damlası şeklinde tasarlanacağı bu anlamlı resim çerçevesi tamamen size özel olarak hazırlanıyor.

Aşkın Çekim Gücü 2'li Kupa Bardak

Sevgilimle Ellerimiz Ayrılmasın 2'li Kupa Seti‏


İyisi mi, bu özel duyguyu yaşamak ve tadını çıkartmak en güzeli! Eğer siz de tutkuyla bağlı olduğunuz sevgilinize, merkezinde onun olduğu bu özel duyguları anlatmak için anlamlı bir hediye seçin! Hangisini mi? Elbette ki, üzerinde isimlerinizin yazılı olduğu ve iki elin ortasında kalp tuttukları Ellerimiz Ayrılmasın 2’li Kupa Seti hediye edin! Ellerimiz Ayrılmasın 2’li Kupa Seti, sevgilinize tüm özel günler için verebileceğiniz en anlamlı ve aynı zamanda en kullanışlı hediyelerden biri! Kişiye özel hazırlanan bu kupa bardakları, kendinize ve sevgilinize özel hale getirmek için sipariş öncesi gerekli bilgileri belirtmeyi sakın ha unutmayın! 

Sevgiliye anlamlı hediye fikirleri

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


O'na ne kadar büyük bir aşkla bağlı olduğunuzu sözlerle anlatmak yerine, bu sefer gelin derdinizi Ellerimiz Ayrılmasın 2’li Kupa Seti ile anlatmaya çalışın... Aşk anlatılmaz yaşanır derler ya hani? Aşk dediğimiz duyguyu hangi kalıba sokarsak sokalım, hangi sözcüklerle tanımlamaya çalışırsak çalışalım, o asla hiçbir kalıba da söze de sığmayacaktır. Çünkü Aşk, heyecandır, tutkudur, sadakattir, aptallıktır, zekiliktir, gelecektir, hayaldir, gerçektir hayattır! Hadi bakalım bu kadar sıfatın ardından aşkı neyle izah edebiliriz? Aslında en güzeli aşkın ne olduğu veya ne olmadığı hakkında hiçbir şey söylememektir. 

Sevgiliye en anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Sevgiliye Mesajlı Saten Yastık


Sevgiliniz sizden kilometrelerce uzakta olsa bile, ona sarılıp hasretinizi giderebileceği, ne kadar sevildiğini tekrar tekrar yeniden hatırlayabileceği özel bir yastığı var! Çünkü bu kare yastık, üzerinde sizin sevgi cümlelerinizi taşıyor! Sıradan bir yastığın, sevgiliye bu kadar özel ve anlamlı bir hediyeye dönüşebileceği bir çokları gibi eminiz ki sizin de aklınıza daha önce hiç gelmemiştir! Ancak gördükleriniz bir hayal değil! Kişiye Özel Sevgiliye Mesajlı Saten Yastık üzerine 50 karakter ile sınırlı olmak üzere istediğiniz sözleri yazdırabilirsiniz! İsimleriniz ve size özel bir tarihin de işleneceği bu özel yastık ile, yalnız geceler sevgi yüklü olacak!

bayan sevgili için anlamlı hediyeler

Sevgiliye Anlamlı Hediyeler & Sonsuzluk Kolye


Aşkınızı sonsuzluk simgeli gümüş kolye ile sevgilinize göstermeye ne dersiniz? Üzeri parlak taşlarla süslü sonsuzluk kolye hem fiyatıyla ucuz, hem de kapıda ödeme ve aynı gün kargoya teslim ile gönderiliyor. Ne ağaç kovuklarına kazınmış kalp ve o kalbin ortasına saplanmış ok figürleri, ne de sayfalar dolusu yazılmış romantik şiirler! Biricik bayan sevgilinize aşkınızı, en saf, en yalın ve en şık şekilde göstermek için Sultan Kalp Kolye yeter! Kalbinizin sultanına verilebilecek en zarif armağanlardan biridir! Özel kırmızı plaket şeklinde hediye kutusu içerisinde, 925 ayar gümüş ve değerli Swarovski taşlardan oluşturulmuş son derece anlamlı Kalpli Kolye!

bayan sevgili için anlamlı hediyeler

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Çok uzaklardan, Güney Çin Denizi Kıyılarından çıkartılmış olan gerçek inci taneleri. Özel deniz suyu ile muhafaza edilmiş olan istiridye içerisindeki gerçek inciler! İnci taneleri ile ilgili olarak, yerli kabilelerce bir çok efsane anlatılmıştır. Bunlardan bir tanesine göre; gerçek bir inci tanesine ulaşan ve bunu boynunda taşıyan kişinin tüm hayalleri gerçeğe dönüşür şeklindedir. Bu türden mitolojik şeylere inanır mısınız bilemem ama, kız arkadaşınıza gerçek inci tanesi ile hazırlanmış olan bir kolyenin son derece anlamlı bir hediye olacağını düşünmekteyim. İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak son derece güzel bir hediye tercihi olacaktır.

Anlamlı hediyeler

Sevgililere Özel Fotoğraflı Ahşap Çerçeve


Fotoğraflar içerisinde en değerli olanı, doğallığı yansıtan ve bunu ölümsüzleştiren fotoğraflardır. Sevgilinize ve size ait doğal bir fotoğrafı, Sevgililere Özel Fotoğraflı Ahşap Çerçeve içerisinde sunmak ister misiniz? Doğal ahşap malzemeden yapılmış olan bu fotoğraf çerçevesi ile, en doğal fotoğraflar hak ettiği çerçeveye kavuşmuş olacak! Sevgililer gününde erkek arkadaşınıza içerisinde sizin olduğunuz bir fotoğrafı, bu özel çerçeve içerisinde hediye edebilirsiniz. Herhalde ki böylesine bir armağan, hediyelerin en anlamlısı ve en güzeli olacaktır.

Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Bayan Sevgiliyi Gururlandıracak Anlamlı Bir Sertifika


Sevgilinizin kendi el yazısı ile size hitaben yazmış olduğu bir mektup ya da bir şiir nihayetinde bir kağıt parçası üzerindedir ama, Sizin gözünüzde o kağıt parçasının o kadar büyük bir anlamı vardır ki, o mektubu ömür boyu saklamayı ve korumayı yeğlersiniz! Sevgilinize hediye etmeniz yönünde tavsiye edeceğim hediye de yine son derece anlamlı ve sevgilinizi gururlandıracak bir hediye! Yılın Sevgilisi Belgesi ile, kalbinizdeki aşkınızı bir belge ile tescil edebilirsiniz! Başlık olarak bu belgenin üzerine istediğiniz mesajı yazabiliyorsunuz! İster "Yılın Sevgilisi" yazdırın, ister "Seni Seviyorum" şeklinde bir başlık atın! Başlığın altına da sevgilinizin okumasını istediğiniz özel mesajınızı yazın! Üzerinde aynı zamanda size ait bir fotoğrafın da yer alacağı Yılın Sevgilisi Belgesi, sevgiliye doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri! 

Sevgiliye anlamlı hediyeler

Sevgilinize Kişiye Özel Fotoğraflı Madalyon


Sevgilinize kişiye özel bir madalyon hediye etme düşüncesi ilk etapta size çok resmi ya da soğuk gelebilir! Çünkü, genellikle madalya verilen ortamlar ya çok sıkıcı yerlerdir ya da fazlası ile resmi yerler! Ancak siz de takdir edersiniz ki, herhangi bir başarısından dolayı bir kişiyi madalyon ile ödüllendirmek ve o kişiyi takdir etmek kesinlikle mutlulukların en büyüğü! Çünkü bir madalyon ile kişinin başarılarını, özverisini, çabalarını fark ettiğinizi ve bunu önemsediğinizi hissettirmiş olursunuz! Siz de, erkek sevgilinize ya da eşinize iyi bir insan, iyi bir sevgili, mükemmel bir eş olduğu için Ona plaket armağan edebilirsiniz! Üzerine istediğiniz mesajınızı yazdırabileceğiniz ve istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Madalyon ile sevgilinizi ödüllendirin! Son derece anlamlı ve özel bir ödül olan Kişiye Özel Mesajlı ve Fotoğraflı Plaket, sevgilinizin masasının üzerine ya da kitaplığının baş köşesine konulacaktır!

En Anlamlı Hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Aşkıma Özel Duvar Saati 


Şimdi ise, sizi bu mutluluklara gark eden biricik aşkınızın doğum günü yaklaşıyor! Acaba sevgilime doğum günü hediyesi olarak anlamlı ne hediye alsam telaşı yaşıyorsunuz! Bunun için önerebileceğim en güzel hediyelerden biri de Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Aşkıma Özel Duvar Saati! Bu saatin üzerine tüm yüzeyini kaplayacak şekilde fotoğrafınızı bastırabiliyorsunuz! Aynı zamanda bu romantik duvar saati üzerine sevgi dolu mesajınızı da ekleyebiliyorsunuz. Nasıl sizce de anlamlı bir hediye değil mi?

Sevgili için anlamlı hediye fikirleri

925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Sen ve Ben Kolye


O hayatınıza girdikten sonra yaşamınızda neler değişti? Kendiniz ile ilgili olarak değişen en önemli şey; En başta kendinizi onunla birlikte çok daha özel hissetmeye başladınız! Artık yaşamınızda daha anlamlı hedeflerinizin olduğunu fark ettiniz! Daha önce tekil olarak kurduğunuz gelecek planları, O'nunla birlikte "biz" olarak kurulmaya başladı! Şurası kesin ki, sevgilinizin hayatınıza girmesi ile, hayat sizin için çok daha anlamlı olmaya başladı! Parlak isim yazılabilen yüzeyi ve içerisine fotoğraf yerleştirilebilmesi ile 925 Ayar Gümüş Fotoğraflı Kalp Kolye, sevgiliye verilebilecek yine son derece anlamlı hediyelerden biri. Sipariş edilmesi halinde özel kadife kutusu içerisinde ve zinciri ile beraber gönderilmektedir.

Sevgiliye alınabilecek anlamlı hediyeler

Sevgiliye Kişiye Özel İsim Yazılı Love Tshirt


Bir kot pantolon ve bir T-shirt, erkeklerin günlük yaşamındaki en rahat, en basit kıyafet tercihlerinden biridir! Peki sıradan siyah bir T-Shirt ile sevgiliye anlamlı bir hediye nasıl tasarlanabilir? İşte bu tamamen sizin hayal gücünüze kalmış bir şey! Spor kıyafetler tercih eden ve özellikle siyah renk T-Shirt tutkusu bulunan erkek arkadaşınıza, üzerinde kendi mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesajlı Siyah Tshirt hediye edebilirsiniz! Her boy bedeni bulunan siyah penye T-Shirt üzerine "Seni Seviyorum Aşkım","Seninle Sonsuza Kadar","Seninle Bir Ömür Elele" gibi romantik sözlerinizi yazdırarak, sevgilinize unutamayacağız özel bir sürpriz hediye tasarlayabilirsiniz! Dolabındaki en değerli kıyafetlerden birine dönüşecek olan Kişiye Özel Mesajlı Siyah Tshirt'ü tüm yaz boyu sevgilinizin sırtında görürseniz hiç şaşırmayın!

Sevgiliye alınabilecek hediye fikirleri,

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Bayan Oscar Ödülü


Hemen kafamızda şöyle bir mizansen canlandıralım! Yılın En iyi Sevgilisi Oscar ödülleri dağıtılıyor! Oscar ödül töreni,180 ülkede canlı yayın ile izleyicilerin karşısında! Oscar ödül töreninde kırmızı halı seremonisi başladı ve en iyi sevgili dalında bu yılki en güçlü aday "Sevgiliniz" kırmızı halının üzerinde görünmeye başladı! Derken ödül töreni başladı ve ödül "And the Oscar Goes To" "Sizin Sevgilinize" gidiyor! Görmeye alışkın olduğumuz klasik Oscar ödül törenleri ve bu törenlerde Holywood Yıldızlarına verilen Oscar'lar artık kişiye özel! Sevgilinizi adeta bir yıldız gibi hissettirecek çok orijinal bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Bayan Oscar Ödülü şimdi burada ve tam karşınızda! Altın sarısı renginde ve son derece şık bir görünüme sahip olan Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Bayan Oscar Ödülü, ister doğum gününde, ister sevgililer gününde sevgilinize verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri!

Sevgiliye anlamlı hediyeler

Sevgiliye 100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri


Sevgilinize doğum gününde verfebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri de üzerinde romantik doğum günü kutlama mesajlarının yer aldığı bu kalpli kartlar! Kırmızı renk kalpli kartlar üzerindeki 100 değişik ve romantik doğum günü sözleri ile Onu çok mutlu edebilirsiniz. Diğer yandan Sevgilinize plaket hediye etmeye şayet ikna olduysanız, bir diğer kişiye özel plaket modeli ile devam edelim! Yukarıda yer alan fotoğraflı plaketten farklı olarak, görmekte olduğunuz kişiye özel plaket modelinde fotoğraf bulunmuyor! Üzerine sadece mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Plaket ile sevdiklerinize hem anlamlı, hem de uzun yıllar unutamayacakları çok özel bir hediye verebilirsiniz!

Sevgiliye Anlamlı Hediye Fikirleri

Şirin Aşıklar Beyaz Kupa Kişiye Özel Hediye


Kişiye Özel bir ürün olan Şirin Aşıklar Beyaz Kupa üzerinde çok sevimli bir şekilde karikatürize edilmiş aşıklar yer alıyor. Sıcak bir yaz günüdür! Erkek, bayan sevgilisine çiçek hediye etmiştir. Her iki sevgili de el ele tutuşmuşlardır ve mutlu surat ifadeleri ile objektiflere poz vermektedirler. Olayın özeti tamamen budur! Şirin Aşıklar Beyaz Kupa, sevgilinize eğlenceli olduğu kadar, çok da anlamlı bir armağan! Üzerine istediğiniz sevgi mesajınızı ekletebileceğiniz bu harika ürün ile, sevgilinizin her zamanki çay keyfi, iki kat daha artmış olacak!

Sevgiliye alınabilecek anlamlı hediyeler

Bayan Sevgiliye Sonsuz Aşkımız Sonsuzluk Kolye


Sevgilinize duyduğunuz o yüce aşkınız tarif etmek, şiddetini, büyüklüğünü göstermeniz açısından, size şöyle bir soru sorulmuş olsa; "O'nu ne kadar çok seviyorsun?" sorusu gibi. Acaba bu soruya vereceğiniz cevap ne olurdu? Muhtemelen bu soruyu cevaplayanlar arasında kimileri "Canımdan çok seviyorum", kimileri ise "O'nu tarif edilemez derecede sonsuz seviyorum" cevabını verecektir! Sevgi işte böyle kudretli ve değerli bir şey! Tarif etmek için önüne ne sınır çekilebilir ne de ölçü verilebilir! Sevgisini dolu dolu yaşayan ve aşkının sınırları olmayan bir sevgiliyseniz, kız arkadaşınıza bu kocaman sevginizi hissettirebileceğiniz çok anlamlı bir hediye önerimiz olacak! İç içe geçmiş iki adet sonsuzluk sembolünün olduğu ve üzerini pırlantaların süslediği mükemmel Revenge Pırlanta Sonsuzluk Kolye!

anlamlı hediyeler

Şirin Aşıklar Duvar Saati İsme Özel Hediye


Yukarıda yer alan, Şirin Aşıklar Kupa Bardak beğeninizi kanadı ise, aynı şekilde tasarlanmış olan Şirin Aşıklar Duvar Saatleri de, çok beğeneceğiniz ürünlerden biri! Her iki ürün üzerinde de aynı sahne bulunuyor! Birbiri ile sevgili kız ve erkek karikatürleri. Şirin Aşıklar Duvar Saatleri, sıradan duvar saatlerine romantikliği ile fark atan çok özel bir ürün! Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak ne alınır sorusunun da en anlamlı cevabı!

Sevgiliye anlamlı hediyeler

Sevgililere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket


Erkek sevgilinizin başarılarını takdir etmek için anlamlı bir hediye arıyorsanız, şampiyonlara yakışır bir kupa ile Onu gururlandırabilirsiniz. Sevgililere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket, tıpkı Süper Lig'deki şampiyonluk anlamına gelen ödüllendirme kupası gibi! Ancak bu sefer bu kupa şampiyon olan takıma değil, sizin gönlünüzün şampiyonuna yani biricik sevgilinize özel olarak hazırlanıyor! Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Plaket ile, erkek arkadaşınıza hem çok anlamlı, hem de evinin baş köşesinde gururla sergileyebileceği özel bir hediye verebilirsiniz!

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Özel Anlardan Sevgiliye Çok Anlamlı Bir Hediye


Sevgiliniz ile yaşadığınız en özel anları, gelecekte birlikte yeniden hatırlamak ve bu mutluluğu tekrardan yaşamak için bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediyseniz, size inanılmaz güzel bir hediye önerimiz olacak! İçerisine en güzel fotoğraflarınızı koyabileceğiniz Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler, sevgilinizle yaşadığınız mutlulukları gözlerinizin önüne sererek yeniden hatırlamanızı sağlıyor. 2 farklı modeli bulunan, kristaller kadar parlak ve saydam Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler üzerine bir de sevgi sözcüklerinizi yazdırarak hediyenizin anlamına anlam katabiliyorsunuz! Kişiye Özel Akrilik Çerçeve üzerine hangi sevgi mesajlarınızın yazılacağını istiyorsanız, siparişiniz esnasında belirtmeyi unutmayınız! Ürünü bu şekilde sipariş ettikten sonra, tarafınıza teslim edilecek olan Kişiye Özel Akrilik Çerçeveler içerisine fotoğrafınızı kendiniz kolaylıkla yerleştirebilirsiniz!

Anlamlı hediye fikirleri erkeğe

Bayan Sevgiliye Anlamlı Hediyeler & Aşkın Renkleri Duvar Saati


Aşk olsun! Kalbinizde yeter ki aşk olsun! Sevgilinize anlamlı hediye fikirleri ise bizden olsun.... Sizi mutluluktan mutluluğa sürükleyen, her günü anlamlı ve özel kılan biricik sevgiliniz kız arkadaşınıza, duygularınızı açacak özel bir hediye arayışınız mı var? Şimdi koltuğunuza rahat bir şekilde kurulun ve arkanıza doğru yaslanıp, yukarıda yer alan Kişiye Özel Aşkın Renkleri Kalp Duvar Saatine dikkatlice göz gezdirin! Nasıl? Tasarımı zaten kalp şeklinde olan ve içerisinde kırmızı kalp figürleri, isimleriniz, size özel tarih, ve sevgi mesajınız ile tamamlanacak olan bu anlamlı duvar saati, size göre de aşkı en iyi anlatacak armağanlardan biri değil mi? Kişiye Özel Aşkın Renkleri Kalp Duvar Saati, hem sevgililer günü için, hem de doğum günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden!

yıldönümü için anlamlı hediye

Sevgiliye Yıldönümüne Özel Taş Baskı


Hayatımızda bazı insanlar vardır, ne yapsalar, ne etseler O'nlara karşı kırgınlığımız ve küslüğümüz olamaz! Olsa bile bunu çok fazla devam ettiremez ve gönlümüzü aldıkları vakit, dayanamaz yine yelkenleri suya indiririz. Hatta bu gibi durumlarda sevgimiz eskisinden bile daha fazla artmış olur! Örneğin, sevgilimiz, annemiz, can dostumuz, babamız veya kardeşimiz. Kalbinizde sevgisi asla eksilmeyecek sevdiklerinize, taş gibi sağlam ve anlamlı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Oval Taş Baskı bunun için mükemmel bir hediye tercihi olacaktır! özel bir baskı tekniği ile hazırlanan ve masa üzerinde sergilenebilmesi için arka destek aparatları ile birlikte gönderilen Kişiye Özel Oval Taş Baskı, sevgiliniz, anneniz veya babanız için düşünülebilecek en anlamlı armağanlardan biri!

sevgililer için anlamlı hediyeler

Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak


Önce küçük bir kıvılcımla başlayan "Aşk Ateşi", bir bakmışsınız ki asla söndürülemeyecek sonsuz bir orman yangınına dönüşür. Bu vakitten sonra her şey için artık çok geç! Çünkü Alevler tüm ormanı sarmıştır ve kontrol edilemez bir noktaya gelmiştir. Kalbinizde adeta bir orman yangını gibi büyük bir aşk var ve gözleriniz artık O'ndan başkasını görmüyorsa, "Yangın kimin umurunda ki?" çünkü böyle bir aşk olsa olsa "Sonsuz Aşktır." diyebilirsiniz. Sonsuz Aşkla bağlı olduğunuz kız arkadaşınıza özel ve anlamlı bir hediye isterseniz, üzerinde çok şirin bir şekilde sonsuzluk sembolü bulunan, isimler ve size özel tarih ile hayat bulacak Çiftlere Özel Sonsuzluk Kupa Bardak! Bu romantik kupa bardak üzerine sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi gösterecek romantik aşk mesajları yazdırabileceğiniz gibi, "Evlilik Teklifi" yapmak için de kullanabilirsiniz!

sevgiliye anlamlı hediyeler

Erkek Sevgilinize Aşkınızı Özel bir T-Shirt ile İfade Edin


Aşkınızı en sıra dışı ve içerisinde sürprizler taşıyan özel bir hediye ile anlatmak pek tabi ki en çok istediğiniz şeylerden biri! Hem sevgilinize güzel bir sürpriz yapın, hem de ona asla unutamayacağı çok anlamlı bir hediye verin! Nasıl mı? Üzerinde konuşma balonları bulunan Kişiye Özel Mesajlı Siyah T-Shirt'ler ile... Bu sıra dışı ve bize kalırsa oldukça romantik hediye T-Shirt üzerine neler yazdırabilirsiniz? Mesela; Sevgilinizden duymaktan en keyif aldığınız cümleyi yazdırabilirsiniz! O'nun en çok kullandığı esprili sözleri yazdırabilirsiniz! Kendinize ve erkek arkadaşınıza özel soru cevap şeklinde kısa bir mesajınızı yazdırabilirsiniz!

sevgililer günü için anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Kalp Raporu Sertifikası


Aşkın şarabını içtiniz, tadını aldınız, şimdi ise bu aşkın bedelini ödemeye geldi! Ancak şunu da hemen söyleyelim ki, aşkınızın faturası çok kabarık! Bu faturanın altından nasıl kalkacağınızı tamamen size kalmış! Kredi mi çekersiniz, yoksa borç mu alırsınız siz bilirsiniz! Sevgilinize aşkınızı hem anlamlı, hem de eğlenceli bir hediye ile dile getirmek ister misiniz? Sevgilinize sürpiz ve eğlenceli bir hediye vermek istiyorsanız baş vuracağınız adres Kişiye Özel Aşk Faturası Sertifikası! Bildiğiniz klasik fatura şeklinde tasarlanmış olan ama içeriğini istediğiniz şekilde doldurabileceğiniz Kişiye Özel Aşk Faturası Sertifikası, özel çerçevesi içerisinde satışa sunuluyor! Sevgilinizin yüzünde mutlu tebessümlerin tetikleyicisi olacak olan Kişiye Özel Aşk Faturası Sertifikası, satın almanız halinde, uzun yıllar unutulmayacak bir hediye sevgilinizi bekliyor!

Anlamlı yıldönümü hediyeleri

Bayan Sevgiliye Özel Anlamlı Hediyeler


Konserler, filmler, gösteriler, tiyatrolar kısacası tüm aktivitelerde yanınızda illa ki kız arkadaşınız olsun istiyor ve kendinizi bu şekilde daha mutlu hissediyorsanız, size bu güzel duyguları yaşatan sevgilinize anlamlı bir hediye vermenin zamanı çok gelmiş demektir! Kalp sembol üzerine oturmuş, elinde "Eros Aşk Oku" bulunan ve hemen karşısında ise mutlu bir kız figürü bulunan Kişiye Özel Ebedi Aşk Duvar Saati üzerine isimlerinizi yazdırarak size özel hale getirebilirsiniz!

Sevgili için anlamlı hediyeler

Sevgiliye Anlam Dolu Hediyeler & Çiftlere Özel Fotoğraflı Kalp Anahtarlık


Aşkı tarif eden yüzlerce obje, binlerce sembol olabilir... Ancak hiç birisi Aşık Kediler Fotoğraf Kalp anahtarlık kadar samimi ve içten değil! "I Love You","Seni Seviyorum" ifadesi içeren kalp semboller içerisinde size ve sevgilinize ait fotoğraflar hemen önünde ise aşklarını gizlemeyen mutlu aşıklar, sevimli çiftler! Sevgilinizin doğum gününde ona mükemmel bir sürprizi bu özel hediye ile gerçekleştirebilirsiniz! Sert bir plastik malzemeden yapılmış olan Aşık Kediler Fotoğraf kalp Anahtarlık ofis ve ev için hem dekoratif bir ürün, hem de aşkı en şirin haliyle paylaşabileceğiniz özel bir hediye!

sevgiliye anlamlı hediyeler

Sevgililere Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve


Sevgilinize neden En iyi Sevgili Sertifikası armağan etmeniz gerektiğini, şöyle bir senaryo ile anlatmaya çalışalım! Erkek arkadaşınız iş yerinde bilgisayar başında yoğun bir iş akışı içerisinde çalışmakta! Yaptığı işlerden artık gözleri o kadar bitkin düşmüş ve beyni o kadar yorulmuş ki, iyi gelir düşüncesi ile kendisine bir bardak sıcak kahve alıyor! Derken gözlerini bilgisayardan ayırıyor ve bir an gözüne masasının üzerinde yer alan, içerisinde Ona özel düşüncelerinizin üzerinde yer aldığı En İyi Sevgili Sertifikası ilişiyor! Bir gururlanıyor, bir seviniyor ki dakikalarca sertifika üzerindeki anlamlı sözlerinize bakıyor! Yaşadığınız o en mutlu o anlara tekrar geri dönüyor ve bir daha doyasıya yaşıyor! Bir kaç dakika süren bu bakış, haftalarca süren bir tatil kadar iyi geliyor sevgilinize! 3-5 dakika öncesine göre daha dinlenmiş ve daha mutlu hissediyor kendisini! İşte bu özel sertifika sevgilinize mutluluk ve moral veriyor! Nasıl güzel bir senaryo oldu öyle değil mi? Kenarları şahane motifleri ile süslenmiş, her iki köşesinde de isimlerinizin yer alacağı Kişiye Özel En İyi Sevgili Sertifikası ile, O'na çok romantik, mutluluk verici çok anlamlı bir hediye tasarlayabilirsiniz!

Anlamlı Hediyeler

Erkek Sevgiliye Anlamlı Hediyeler & Kişiye Özel Çikolata


Belki de aylardır ihmal ettiğiniz, ve her keresinde "Hafta sonu bi gelsin, fotoğrafları bastıracağım." dediğiniz ama bir şekilde yine ıskaladığınız, bilgisayarınızda saklı sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafları seçme zamanı! Size ve sevgilinize ait, tatilde, piknikte, düğünde, gezide, turda ya da herhangi bir yerde çektirmiş olduğunuz özel fotoğraflarınızın mantar bir pano üzerine Fotokolaj çalışması ile yer almasını ister misiniz? Farklı ebatlarda çeşitleri bulunan Kişiye Özel Foto Kolaj Çalışması ile sevgilinize unutulmayacak güzellikte sürpriz bir hediye hazırlamanız an meselesi! Siparişiniz halinde göndereceğiniz fotoğraflar, Kodak Marka yüksek kalitede basılacak olup, özel poster kolisi içerisinde adresinize gönderilecektir. Kişiye Özel Foto Kolaj, erkek sevgilinize romantik olduğu kadar son derece de anlamlı bir hediye seçeneği!

Sevgiliye anlamlı hediye ne alınır

Kişiye Özel İsim Ve Mesaj Yazılı Sihirli Kupa


Kız arkadaşınıza hem kahve içerken kullanabileceği, hem de üzerinde sevgi mesajlarınızın yer alacağı sihirli bir kupa bardak armağan edebilirsiniz. Kişiye Özel Mesajlı ve İsim Yazılı Sihirli Kupa Bardakta adeta aşka özel bir davet var! Sihirli kupa bardak üzerine aşkınızı yazdırın ve herkesi sevginizden haberdar edin! Bu kupa bardağın dört bir köşesi sevgi sözleri ile işleniyor! Üzerinde aşkı temsil eden kalp figürleri, 15 karakter ile sınırlı olmak kaydı ile isimleriniz, İsimlerin üzerine 30 karakter sınırı ile sevgi mesajınız, kupanın arka yüzüne 50 harf karakterlik sevgi mesajınız gelecek şekilde hazırlanıyor! Kişiye Özel İsim Ve Mesaj Yazılı Sihirli Kupa, kupa bardakların en romantiği ve en anlamlısı!

Sevgiliye alınabilecek güzel hediyeler

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


Aşkı en iyi anlatan ve en iyi temsil eden hediye, şüphesiz ki kırmızı güldür! Çiçeklerin de bir dili vardır. Her çiçek, farklı ve değişik anlamlar taşır. Örneğin; kırmızı gül "Seni Seviyorum" mesajına sahiptir. Evlilik yıl dönümünde veya tanışma yıl dönümünde kız arkadaşınıza kırmızı bir gül kadar etkileyici ve anlamlı bir hediye vermek isterseniz, Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti ideal bir armağan olacaktır. Üzerinde isimleriniz, sizin için önem arz eden tarih ve size özel aşk cümleleri, kalıcı bir baskı teknolojisi ile çikolatalar üzerine işleniyor. 100 adet kalpli kartlar üzerine yazılı sevgi mesajları içeren bu özel hediye sepeti içerisinde İstiridye içinde inci kolye ve sütlü fotoğraf baskılı kare çikolatalar yer alıyor! Aşkın anlamını zamanda arayanlar için bu özel hediye sepeti tasarlandı! Sitemiz içerisinde yer alan diğer: kişiye özel hediyeler

Anlamlı hediye fikirleri sevgiliye

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Şimdi sizlere bir ferman ile mükemmel bir sürpriz nasıl yapılabilir bunu açıklamaya çalışacağım. Bildiğiniz gibi fermanlar, Padişahlar tarafından deri üzerine yazdırılan ve içerisinde Padişahın emir ve buyruklarını taşıyan yazılı belgelerdir. Bu belgenin hemen altına ise, Osmanlı Padişahının gücünü ve kudretini simgeleyen Tuğra Mührü basılırdı. Kişiye Özel Mesajlı Lazer İşleme Ferman, tıpkı Osmanlı Padişahlarının hazırlattığı orijinal fermanlar şeklinde hazırlanıyor. Ancak ve elbette ki, bu ferman içerisinde emir ve yasaklar değil, sizin sevgilinize yapacağınız ilan-ı aşk var! Kişiye Özel Hayatımın Hediye Sepeti içerisindeki Sürpriz Nesaj Şişesine ister "Sevgilinize Sürpriz Evlilik Teklifi" mesajınızı yazdırın, ister sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizden bahsedin, isterseniz sevgilinizin doğum gününü kutlayın! Her şekilde ortaya kusursuz ve son derece anlamlı bir hediye çıkıyor. Sevgilinize yıllarca unutulmayacak özel bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız ve içerisinde "Benimle Evlenir misin?" mesajınızı etkileyici bir şekilde sunmak istiyorsanız, bunun için de Hayatımın Anlamı Sensin Hediye Sepeti düşünülebilir. Sürpriz Şişe içerisindeki mesajın nasıl hazırlanacağını ve içerisinde ne yazılacağını tamamen kendiniz belirliyorsunuz! Özel Kalp Hediye Kutusu içerisinde gönderilen Hediye Sepeti sevgiliye verilebilecek en orijinal hediyelerden biri.

anlamlı hediye seçenekleri sevgiliye

Sevgiliye Hem Sürpriz Hem de Çok Anlamlı Bir Hediye Daha


Sevgiliye anlamlı hediyeler kategorisi içerisinde Kitap Okuma Ayracı hediye önerimiz, eminiz ki ilginizi çok çekecektir! Yaşadığımız bu müthiş aşk ancak filmlere konu olur mu diyorsunuz? Ya da kalbinizin yıldızı biricik sevgilinize anlamlı bir hediye arayışında mısınız? O halde bundan sonraki satırları dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz! Dünyaca tanınmış bir yıldız olmayabilirsiniz veya kırmızı halı üzerinde hiç yürümemiş de olabilirsiniz! Bugüne kadar size ve sevgilinize Oscar ödülü de verilmemiş olabilir! Ama bu dolu dizgin yaşadığınız aşkınıza ait özel Film Şeridi Kitap Ayracı olmayacağı anlamına gelmez! Sevgilinize bugüne kadar verip verebileceğiniz en özel, en anlamlı ve en sürpriz dolu hediyeye hazır mısınız? İçerisinde size ait 3 fotoğrafın, isimlerinizin yer alacağı, profesyonel bir ekip tarafından hazırlanacak olan, adeta gerçek bir film posterini andıran Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı orijinal bir hediye seçeneği olarak karşınızda! Kitap Ayracına yazılacak isimleriniz ve fotoğraflarınızla sevgilinize çok anlamlı bir doğum günü hediyesi hazırlayabilirsiniz!

Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Bitanem Yazılı Gümüş Kolye


Çiçekler içerisinde özellikle gül çiçeği, aşka hasredilen en özel çiçeklerden bir tanesi! Bu güne kadar yazılmış, bestelenmiş, söylenmiş tüm edebiyat ürünlerinde "Gül" sevgili ile eş değer kabul edilmiştir. Bu sebeplendir ki, sevgilimize "Bitanem" diye hitap ederiz! Eğer siz de sevgilinize her seslendiğinizde dudaklarınızdan "Bitanem" sözcüğünü eksik etmiyorsanız, size çok anlamlı bir hediye önermekten mutluluk duyuyoruz! 925 Ayar gümüşten hazırlanmış en romantik kolye modellerinden biri Bitanem Kolyesi ile, aşkınıza söylemekten mutluluk duyduğunuz "Bitanem" kelimesi, şık bir kolye olarak kız arkadaşınızın boynunu süsleyecek! Bitanem Kolyesi şık ve göz kamaştırıcı bir hediye kutusuna sahip bir kolyedir. Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü gibi tüm özel günlerin en anlamlı hediyesi olmaya aday!

Anlamlı hediyeler sevgiliye

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Belki de bir tesadüf eseri Onu bir gördünüz ve tüm yaşamınız bir anda değişti! Sevgilinizin yaşamınıza girmesi ile birlikte, her şeye karşı çok daha umutlu ve pozitif bakmayı öğrendiniz! Çünkü O, sizin yaşadığınız her olumsuzlukta sığındığınız fil dişi kulesi! Hayatı size sevdiren ve güzelleştiren biricik sevgilinize şık bir hediye sepeti ile duygularınızı anlatmak ister misiniz? Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti, kız arkadaşınızın kalbini saracak ve mutluluk kaynağı olacak son derece anlamlı bir armağan! Şık ve özel bir hediye sepeti içerisinde sevimli minik peluş ayıcık, Sonsuzluk kolye, 100 adet sevgi mesajlarıi Seni Seviyorum Yazılı yastık ile çok romantik bir sevgililer günü hediyesi!

Erkek sevgiliye anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti


Adını kalbinize yazdığınız sevgilinizi çok şık ve havalı bir hediye sepeti ile mutlu etmek ister misiniz? Kişiye özel olarak hazırlanan Çakmak ve Sigara Tabakası Seti, içerisindeki şıkır şıkır çakmak, sigara tabakası ile harika bir armağan! Kalbinize yazdığınız o değerli ismi gün ışığına çıkarma vakti geldi! Üstelik son derece parlak hediye seti üzerine! Erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu set içerisinde fotoğraf baskılı çakmak ve metal sigara tabakası bulunuyor! Seçeceğiniz modele göre dekor ürünün arka fonu üzerinde bu kelimeler yazılı oluyor! Sevgiliniz son derece anlamlı bu hediye setini her kullandığında kendini inanılmaz mutlu ve özel hissedecektir!

Anlamlı Hediye Fikirleri

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Aşk drajeleri ile sevgiliniz hem romantik, hem de en esprili armağanlardan birini verebilirsiniz. Bunun dışında bir diğer anlamlı hediye seçeneği ise, bir ödül! Sevgilinize olan devasa aşkınızı, masa üzerinde sergileyebileceği şık bir akrilik dekor üzerinde göstermek ister misiniz? Ne sevgi ama? Üzerine dilediğiniz sevgi sözcüklerini yazdırabileceğiniz Sevgiliye Özel Mesajlı Akrilik Dekor, kız arkadaşınızı gururlandırırken, görenlerin de bu muhteşem aşka imreneceği özel bir hediye! 150 karaktere kadar istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz kişiye özel akrilik dekor üzerine, ister sevdiğiniz anlamlı bir şiiri, ister en sevdiğiniz şarkıya ait kısa bir bölümü, isterseniz de kendi özel sözlerinizi yazdırabilirsiniz! Yıl dönümü, sevgililer günü veya doğum günü için en romantik hediyelerden birine dönüşecek olan Sevgiliye Özel Mesajlı Akrilik Dekor, şeffaf ve parlak görüntüsüyle de oldukça şık!

sevgiliye anlamlı hediye

Bayan Sevgiliye Anlamlı Hediye Fikirleri


Şimdi önereceğimiz ürün bir hediyeden çok daha fazlası! Hem çok şık ve anlamlı bir hediye, hem de sevgilinize mükemmel bir sürpriz içeriyor! Her aşkın mazisinde anlatılacak çok büyük bir öyküsü vardır! Gelin bu öyküyü bir aşk filmi olarak hazırlatın! Sevgilinize "evlenme teklifi mi yapacaksınız?" bunu, hazırlayacağınız bir aşk filmi ile dile getirin! Böylesine mükemmel bir sürpriz evlilik teklifi karşısında hiçbir bayanın kayıtsız kalacağını düşünemiyorum. Aşk filmi hazırlatma süreci nasıl işliyor? Vermiş olduğum linkten, sevgilinizin ve kendinizin isimlerinizi belirtiyorsunuz! Aşk filminin konusunun (Evlilik Teklifi, Doğum Günü Kutlama, Sevgililer Günü Kutlama, Yıl Dönümü Kutlama gibi) ne ile ilgili olmasını istiyorsanız bunu belirtiyorsunuz! Film içerisinde sevgilinize vermek istediğiniz özel mesajınızı belirtiyorsunuz. Hatta ve hatta film müziği olarak çalmasını istediğiniz şarkıyı bile kendiniz seçiyorsunuz! Mesela bu şarkı sevgilinizin ve sizin en beğendiğiniz favori aşk şarkısı olabilir. Sizin göreviniz buraya kadar. Daha sonra sinema ve yönetmenlik konusunda uzman kadro, 4-5 dakika sürecek olan filmi çekmeye başlıyor. Sizin aşk filminizde hiç tanımadığınız kişiler oynuyor. Ama elbette ki bu kişiler sizi anlatıyor. Hazırlanan DVD üzerine ise fotoğrafınız bastırılıp şık bir film kabına yerleştiriliyor. Daha detaylı bir bilgi almak istiyorsanız, ürün üzerine tıklamanız yeterli.

Erkek sevgili için anlamlı hediye

Erkek Sevgiliye Anlamlı Hediyeler & Kişiye Özel 3'lü Kalem


Erkek arkadaşınızla seviyeli ve oldukça güzel giden bir ilişkiniz var! Ne var ki, henüz bu ilişkinin bir ismi konulabilmiş değil! Tam anlamı ile sevgili de değilsiniz, normal arkadaş da! İki tarafta birbirinden çok hoşlanıyor, çok belli ediyor ama tüm mesele bunun henüz karşılıklı olarak ifşa edilmemiş olması! Bu belki sizin ya da erkek arkadaşınızın utangaçlığından, belki de henüz duygularınızdan tam olarak emin olmamaktan kaynaklanıyor olabilir! Şurası kesin ki, ikiniz de bir araya geldiğinizde dünyalar sizin oluyor ve kendinizi yeryüzünün en mutlu insanı görüyorsunuz! Eğer adı konulmamış bir sevgililik ilişkiniz var ve erkek arkadaşınızın yaklaşan doğum günü için çok abartılı (Sevgi Temalı) bir hediye almaya çekiniyorsanız, sizin için harika bir hediye seçtik! Siyah Renkte Kişiye Özel İkili Kalem Seti ile hem sevgilinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak, hem de O'na uzun yıllar kullanabileceği çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız! Erkek sevgiliniz, ofisxinde ya da evinde üzerinde kendi isminin yazılı olacağı bu ikili kalem seti ile ne zaman bir işi olsa sizi hatırlayacaktır!

anlamlı hediyeler bayana

Sevgiliye Güzel ve Anlamlı Hediyeler & 925 Ayar 4 Yapraklı Kalp Yonca Kolye


Küresel ısınmayı kendisine dert eden, doğaya karşı hassas ve yeşile aşık bir sevgiliniz mi var? O halde sevgilinizin bu hassasiyetine hediye edebileceğiniz Gerçek Dört Yapraklı Yonca Kolyesi ile destek olabilirsiniz! Ayrıca 4 yapraklı yoncanın kişilere şans getirdiği yönünde ciddi bir inanışın olduğunu da belirtmeden geçmeyelim! Kız arkadaşınıza hem şans getirecek, hem kulağında son derece spor ve zarif gözükecek Gerçek Dört Yapraklı Yonca Küpeleri ucuz fiyatı ile sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Gerçek Dört Yapraklı Yonca Kolyenin tasarımında yonca figürü kullanılmıştır. Son derece şık ve özel bir tasarım olan Gerçek Dört Yapraklı Yoncayı ister sevgilinize, ister kız kardeşinize, evliyseniz eşinize, isterseniz annenize armağan edip Onu çok mutlu edebilirsiniz.

bayan eşe anlamlı hediye

Bayan Sevgilinize Çok Şık ve Anlamlı Bir Kolye Modeli


Sevgiliniz yanınızda yokken bile O'nun ismini sayıklıyorsanız ve gelecekle ilgili hayallerinizin tamamı sadece sevgiliniz üzerine kuruluysa, bunun için söylenebilecek bir tek söz vardır o da; "Fena halde aşıksın Arkadaş!" Eğer sürekli olarak sevgilinizin güzel ismini sayıklıyorsanız, boş zamanlarda O'nun ismini oraya buraya yazıyorsanız o halde gelin bu doğum gününde O'na yazmaktan ve söylemekten mutluluk duyduğunuz Sevgilinizin İsmini armağan edin! Kalpli İsim Yazılı Kolye, şık tasarımı ve göz kamaştırıcı şıklığı ile, sevginize anlam katacak! Gerçekten de çok seven bir erkek için, kız arkadaşının gülüşü, konuşması, kalbi, sevgisi kadar, ismi de özel ve değerlidir! Sevgilinize Kalpli İsim Yazılı Kolye hediye ederek, hem O'nu ne kadar çok sevdiğinizi belli edecek, hem de ismine duyduğunuz sevgiyi de en anlamlı şekilde göstermiş olacaksınız! Sevgilime doğum günü için, yıl dönümü için ya da sevgililer günü için çok değerli ve anlamlı bir hediye arıyorum ama bulamıyorum diyorsanız, Kalpli İsim Yazılı Kolyeyi, kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

erkek arkadaşa anlamlı hediye

Erkek Sevgiliye Mesajlı Kişiye Özel Nakışlı Gömlek


Erkek arkadaşınıza güzel olduğu kadar, aynı zamanda anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel İçerisine mesaj eklenebilen Nakışlı Gömlek düşünebilirsiniz. Erkeklerin en çok tercih ettiği gömlek rengi kuşkusuz mavi renktir. Mavi renk gömlek, hem klasik giyim içerisine rahatlıkla giyilebilen, hem de kot pantolon gibi spor kıyafetler üzerine giyilebilen özel bir renktir. Mavi renk seçeneği ile Kişiye Özel Nakışlı Gömleğin yaka kısmına, erkek arkadaşınızın doğum gününü kutlayan özel mesajınızı yazdırabilirsiniz. Aynı zamanda bu gömleğin kol ve cep bölümlerinde de, erkek sevgilinizin isminin ve soy isminin baş harfleri yazılabiliyor.

Sevgili için anlamlı hediye fikirleri

Kişiye Özel Kalpli Gümüş Kaplama Kol Düğmesi


Prestij ve şıklık bazen küçük detaylarda gizlidir! Her zaman şık ve havalı olmaya özen gösteren erkekler için kol düğmeleri küçük ama, son derece önemli aksesuarlardan biridir. Tepeden tırnağa gösterişli giyinmeyi seven erkek sevgilinize şık olduğu kadar, anlamlı bir hediye arayışınız varsa, 925 ayar gümüşten imal edilmiş, üzerinde kalp figürü bulunan ve isim-soy isim baş harflerine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Kalpli Gümüş Kaplama Kol Düğmesi armağan edebilirsiniz! Uzun yıllar kullanabileceği, üzerinde aksesuar olarak taşımaktan gurur ve mutluluk duyabileceği Kişiye Özel Kalpli Gümüş Kaplama Kol Düğmesi, prestijle romantizmi harmanlayan çok özel bir ürün!

Erkeğe anlamlı hediye

Erkek Sevgilinize Anlamlı Hediyeler & İsimli Cüzdan


Her buluşmanızda ya da sizinle baş başa güzel bir hafta sonu geçirmek için günler öncesinden plan yapan bir sevgiliniz varsa çok şanslısınız! Bu, hem sizi mutlu etmeyi düşünen bir sevgilinizin olduğunu, hem de aşkınıza ne kadar önem verdiğinin somut bir örneği! Söz konusu hesap ödemeye geldiğinde, size hesap ödetmeyi asla erkeklik gururuna yediremeyen ve her daim aşkını sahiplenen bir erkek arkadaşınız varsa, onun için çok özel bir hediye seçtik! Kişiye özel olarak hazırlanan ve son derece kaliteli bir deriye sahip, üzerinde sevgilinizin isminin yer alacağı Kişiye özel deri cüzdan! Aklınızda sevgilinize bir cüzdan hediye etmek belki de hiç yoktu ama, neden deri cüzdan almanın bir erkeğe en iyi hediye tercihi olacağını izah edelim. Eminiz ki, şu dakikaya kadar sevgilinize bir çok farklı hediye sitesinde çeşitli hediyeler baktınız ve erkeğe hediye seçeneklerinin aslında ne kadar da sınırlı olduğunu muhtemelen siz de fark ettiniz! Bu sebeple, hem sevgilinizin her zaman kullanabileceği, hem de her kullandığında sizi hatırlayabileceği anlamlı bir doğum günü hediyesi isterseniz, kişiye özel cüzdan kesinlikle en güzel hediyelerden biri!

bayana anlamlı hediye

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük


Aşkınızı kalbinize yazdınız ama bunu bir tek ve sadece siz görebilirsiniz! Aşkınızı suya da yazamazsınız, havaya da! Üzerine herkesin anlayabileceği şekilde aşkınızı sergileyebileceğiniz özel ve anlamlı hediye fikirleri istiyorsanız, size mükemmel bir yüzük önerebiliriz! Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük ile, aşkınız sevgilinizin yüzük parmağında kaldığı sürece katlanarak çoğalacak ve sonsuza kadar hep korunacak! Bayan sevgilinizin isminin baş harfine özel olarak düzenlenen Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük, aynı zamanda üzerinde taşıdığı kalp sembolü ile de son derece romantik! Sipariş etmeniz halinde mücevher sertifikası ile birlikte gönderilecek olan Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük, özel günlerde kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz hem çok değerli, hem de çok anlamlı bir hediye!

isme özel hediye

Yorum Gönder

 
Top