z Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyeleri
Erkek ve Bayan Sevgiliye Göz Kamaştırıcı 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri... 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Şüphesiz sevgilileri bu özel günü, nerede, nasıl ve hangi hediyelerle kutlayacağı heyecanı şimdiden sarmış durumda. Bu tatlı heyecanın önemli nedenlerinden biri de, sevgililer günü hediyesi olarak ne alınabileceğine dair kararsızlık durumudur. Sevgiyle gözlerine baktığınız ve büyük bir aşkla bağlı olduğunuz sevgilinize acaba, en özel sevgililer günü hediyeleri hangileri? Dilerseniz ilk önce bayan sevgiliden başlayalım! Hediye fikirlerine geçmeden önce, en sonda söyleyeceğim şeyi en başta söyleyeyim; Bayan sevgiliye, sevgililer günü için düşünülebilecek en güzel hediye; çiçektir! Gerçekten de kız arkadaşa çiçek hediye etmek, bu özel günde birçok kişinin aklına gelen ilk hediye seçeneğidir. Neden bayan sevgiliye çiçek hediye etmek, sevgililer gününün klasiği haline gelmiştir? Çünkü çiçek, sevgiyi ve güzelliği en iyi şekilde temsil eden hediyedir. Yine çiçek, hem aşk ile, hem de kadınlarla özdeşleşmiş bir hediyedir. 2015 Şubat ayında da durum bu söylediklerimden çok farklı olmayacak! 14 Şubatın en çok tercih edilen hediyelerinin başında, çiçek her zamanki gibi birinci sırada olacaktır. Fakat bu geleneği size göre de farklı hediyeler ile çeşitlendirmenin zamanı gelmedi mi artık? Siz dostlarımıza önerimiz; 14 Şubat Sevgililer Gününde ilk önce sevgilinize birbirinden güzel çiçeklerden oluşan demetler hazırlayın! Ancak, bunun yanında bu romantik jestinizi farklı hediyeler ile unutulmaz kılın! Değişik veya farklı hediyeler seçmekle, 14 Şubat Sevgililer Günü tarihini en unutulmaz tarihler arasına sokabilirsiniz. Buraya kadar sadece bayanlardan bahsettik! Peki erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınabilir? Erkek arkadaşa 14 Şubat hediyesi olarak hangi armağanlar düşünülebilir? İşte bu noktada sizin yanınızdayız! Size bu yazımızda, 14 şubat sevgililer günü için hediye fikirleri vermeye çalışacağız. Erkeğe ve bayana alışılmışın dışında, klasik olmaktan çok öte, kaliteli, orijinal, romantik ve çok güzel sevgililer günü hediyeleri seçtik!

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri


Büyük Boy Müzikli Kar Küresi

Sevgililer Günü Hediyeleri & Romantik Kar Küresi


Nostaljik oyuncaklar, dekoratif biblolar, süsler her zaman kadınların ilgisini çeker! Hele ki bu şey bir de içerisinde sevgili aşıkların yer aldığı ve salladıkça içindeki kar tanelerin aheste aheste savrulduğu bir kar küresi ise... Hepimizin çocukluk yıllarımızdan aklımızda kalan en eğlenceli ve karşısına oturup tatlı hayallere daldığımız fantastik bir şeydi kar küreleri. İşte bu zamane nostaljik ürünle 14 Şubat Sevgililer Gününde kız arkadaşınıza süper romantik bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Büyük boy bir kar küresi ve altında yer alan kurma düğmesini çevirdiğinizde müzik çalıyor. Şık ve kaliteli bir malzemeden hazırlanmıi kar küresi tam da 14 Şubat'a yakışır bir şey.

sevgililer günü hediyesiSevgiliye Anı Kutusu Sürpriz Hediyesi


Sevgililer gününün ilk olarak nerede, nasıl ve ne amaçla kutlandığı hakkında tarihsel bir bilgiye sahip olmayabilirsiniz. Bu özel gün, neden sevgililere adandı veya 14 Şubat niçin "Aşk" ve "Sevgi" bayramı olarak kutlanıyor? Aslında bunun bana göre pek de bir önemi yok! Çünkü "Bir insanı sevmekle başlar her şey!

sevgililer günü hediyesiKarakalem Efektli Kanvas Tablo Hediyesi


Önemli olan, sevgililer gününün ruhunu ve önemini kavrayabilmektir! Çünkü, hayatın merkezinde "sevgi ve aşk" vardır. Sevgiyi hayatın içinden çekip çıkarttığınızda geriye kapkaranlık ve asla içinde yaşamak istemeyeceğiniz çırılçıplak bir dünya bırakırsınız! Böyle bir yerde de insanlıktan ve insan olmaktan artık bahsedemeyiz! Dolayısı ile sevgililere adanmış olan 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevginizi en çok hak eden o özel kişiyi, asla sevgisiz bırakmayın ve O'na sahip çıkın!

erkeğe sevgililer günü hediyesi

Erkek Arkadaşınıza Sürpriz Sevgililer Günü Hediyesi


Tüm etkileyici görüntüsü ve şirinliğiyle plakasında isimlerinizin yazılı olacağı Kişiye Özel Vosvos Oyuncak Arabalar, erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde gösterebilecek armağanlardan biri. Kadınların için pembe ve erkekler için lacivert renkteki 2'li hediyelik Vosvos'lar siparişiniz halinde ikili olarak ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için erkeğe ne hediye alınır diye düşünenler için 2'li Vosvos Oyuncaklar harika bir hediye seçeneği!

romantik hediye sepeti

Kız Arkadaşa Romantik Sevgililer Günü Hediye Sepeti


Koyu kahve rengi tonlarda şık bir hediye sepeti düşünün! Öyle ki, içerisinde bayan sevgilinize Onu sevdiğinizi en güzel şekilde ispatlayacak bi dolu romantik hediyelikler olsun! Mesala kucağında kalp kutu bulunan ve içerisinde de kalpli kartlarla hazırlanmış 100 adet "Seni Seviyorum Çünkü...." diye başlayan sözler olsun. Dahası, Sonsuzluk simgeli gümüş kolye, Seni Seviyorum mesajlı mini kalp yastık ve kalp çikolatalar olsun. Tüm bunların göze oldukça hoş gelen hediye sepeti formunda sunulduğunu da söyleyelim! İşte karşınızda Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti. Kız arkadaşınızın hediye olarak almaktan acayip derecede mutluluk duyacağı bir sepet işte:)

14 Şubat Hatırası Ürünleri

14 Şubat Sevgililer Günü Hatırası Ürünleri


14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak hazırlanmış olan 14 Şubat hatırası ürünler ile, gelecekte bu özel bugünü daha mutlu ve anlamlı bir şekilde anabilirsiniz. Kişiye özel olarak düzenlenen 14 Şubat Hatırası Ürünleri, MousePad, masa Saati, Kupa Bardak, Magnet ve Puzzle ürünlerden oluşuyor! Aşkın rengi kırmızının yoğun olarak kullanıldığı 14 Şubat Hatırası Ürünleri, sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri! Zevkinize ve beğeninize uygun olan 14 Şubat Hatırası Ürünleri modellerinden birini seçin ve sevgilinize armağan edin! Bu şahane ürünleri kişiye özel hale getirmek için, kendi isminiz ile birlikte sevgilinizin ismini ve sevgililer günü kutlama mesajınızı yazmayı unutmayın! Seçeceğiniz modele göre fiyat değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kişiye Özel Aşkpirin

Kişiye Özel Aşkpirin


Sevgilinizle kahkaha ve neşe içerisinde unutulmayacak bir 14 Şubat günü yaşamak ister misiniz? Hem eğlenceli ve hem de ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, size bir Kişiye Özel Aşkpirin lazım! Piyasada herkesin malumu üzere ağrı kesici olarak satılan bu ilaç kutusu, aşkınıza ilaç gibi gelecek! Kutusu üzerinde isimlerinizin yer alacağı Aşkpirin'in içerisindeki prospektüsünü de kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Sevgilinizin prospektüsünü okurken yüzünde gülücüklerin hiç eksik kalmayacağı Kişiye Özel Aşkpirin ile, O'na heyecan dolu komik anlar yaşatabilirsiniz. 

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Nasıl ki sevgiliniz, yer yüzünde eşi ve bir başka benzeri olmayacak derecede özel biri; hediye fikirlerimiz içerisinde yer alan bu kolye de o değerli insana hak ettiği değeri en güzel şekilde gösterebilecek romantik bir sevgililer günü hediyesi Göz alıcı şıklığı ve özel hediye kutusu içerisindeki İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, bayan sevgiliniz için en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri. Parlak ve son derece şık, doğal inci tanesi ile vücut bulmuş olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye ile kız arkadaşınızı bulutların üzerine taşıyabilirsiniz.  


Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak

Kişiye Özel Sıcak Kalp Kupa Bardak


Kalbinizin en korunaklı ve en sıcacık yerinde sevgilinize yer açtınız! Bu yer öyle ulvi ve öyle yüce ki, sonsuza kadar kimsenin hiçbir şekilde erişemeyeceği bir nokta! Sevgilinize sıcacık kalbinizden, aynı sıcaklıkta bir hediye vermek isterseniz ki bu, Kişiye Özel Sıcak Kalp Kupa Bardaktan başka bir şey olamaz! Sabahları güne, kahve veya çay içmeden asla başlamayan erkek arkadaşınıza, üzerinde isminin yazılı olduğu ve son derece romantik çizgiler taşıyan Kişiye Özel Sıcak Kalp Kupa Bardak armağan edebilirsiniz! Her yudumda sizi hatırlayacağı ve kalbindeki yerinizi sağlamlaştıracağınız bu özel kupa, sevgililer günü için ucuz olduğu kadar romantik bir hediye arayışında olanlar için ideal bir seçim!

sevgiliye 14 Şubat hediyesi

Heyecan Dorukta & Ateşli Görevler Oyunu


Sevgiyi anlatmanın bir çok yolu vardır. Mesela; Sevgilinize güzel bir şiir yazarak ona olan sevginizi çok şık bir şekilde anlatabilirsiniz. Kollarınızı her iki yana açıp "İşte Seni Bu Kadar Çok Seviyorum" diyebilirsiniz. Onun ve sevginiz için güzel bir aşk şarkısı seçebilirsiniz! Avazınız çıktığı kadar haykırıp "Seni Seviyorum" diyebilirsiniz. Bir de Kalplerimiz Bir Olsun Hediye Sepeti ile ifade edebilirsiniz. Sevgililer Gününün Anlamına çok güzel uyabilecek bu romantik hediye sepeti ile, sevginizi gerçek anlamı ile ifade edeceksiniz! 

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Sevgiliye Hediye Sepeti - Kalplerimiz Bir Olsun


Kalplerimiz Bir Olsun Hediye Sepeti içerisinde Kalp şeklindeki kırmızı kağıtlara 100 farklı dilde yazılmış "Seni Seviyorum" mesajları var! 2 Adet Kalp şeklinde kırmızı mum, 2 adet kalp şeklinde sütlü çikolata ve son olarak 1 tane de kuş tüyü Gül bulunuyor! Kalplerimiz Bir Olsun Hediye Sepeti tamamen aşk için tasarlandı! 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi ne alınır? Bu konuda sağlam hediye fikirleri istiyorsanız, bu romantik kalp hediye sepetini kaçırmayın deriz.

Sevgililer gunu hediyeleri

Yılın En İyi Sevgilisi Plaketi - Fotoğraflı


Mükemmel huylarına, muhteşem güzelliğine, romantik jestlerine ve sevgi dolu kalbine aşık olduğunuz sevgilinize unutamayacağı bir sevgililer günü sürprizi yapmak ister misiniz? Tabi ki de dediğinizi duyar gibiyiz. İşte karşınızda hem fotoğraflı, hem mesajlı, hem de sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanacak En İyi Sevgili Plaketi veya Aşk Plaketi. 14 Şubat hediyesi olarak erkeklere de, kızlara da armağan edilebilecek Yılın En İyi Sevgilisi Plaketi ile biricik sevgilinizin gururunu okşayabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi

Aşıklara Özel 14 Şubat Hediyeleri & Sevgili T-Shirtleri


Hazır önümüz de yaz iken, bu yaza sevgilinizle ne kadar harika bir ikili olduğunuzu bu romantik t-shirt modelleri ile gösterebilirsiniz. Aşkınızı tamamlayan diğer yarınıza sevgililer gününde en anlamlı sürprizlerden birini Sevgili T-Shirtleri ile yapabilirsiniz. Görmekte olduğunuz bu t-shirt modelinin adı "Birleşen Kalpler". 2'li olarak satışa sunulan, erkek ve bayan için her boyda bedeni bulunan Sevgili T-Shirtleri, sıra dışı tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. %100 pamuktan hazırlanmış olan sevgili t-shirtleri aynı zamanda olsukça da sağlıklı. Üzerine çöp adam resimleri bulunan sevgili t-shirtleri ile 14 Şubat Sevgililer Gününde farkınızı ve tarzınızı ortaya koyma zamanı!

sevgililer günü hediyesi ne alınır

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık


Aşk, insana karma karışık bir duygu seli gibi geliyor olabilir ama, bu yastığın tasarımda ne bir kargaşa, ne de bir karmaşa var! Aşkı son derece sade ve şık bir şekilde bir şekilde tasarımına taşıyan Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık ile, kız arkadaşınıza romantik bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Üzerine bu yıl ki sevgililer günü tarihini, isimlerinizi ve kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık, 14 Şubat Sevgililer Gününe hoş bir hatıra bırakacak!

sevgililer günü hediyesi erkek için

Konuşan Kalpler Duvar Saati


Erkek arkadaşınıza sevgililer günü için söylemek istediğiniz en romantik mesajları, Konuşan Kalpler Duvar Saati ile O'na söylemeye ne dersiniz? Üzerinde sizi için ayrılmış olan 6 kalp şekli içerisine istediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu duvar saati üzerinde bir de sizin için fotoğraf alını yer bulunmakta. Hem sevgililer günü için, hem de yıl dönümü için sevgilinize hediye etmeyi düşünebileceğiniz Konuşan Kalpler Duvar Saati, aşkınıza özel hazırlanıyor.

Sevgililer günü hediyesi

Sevgiliye Özel Romantik Aşıklar Hediye Sepeti


Şirinlikte kimsenin yanına gölge bile olamayacağı kız arkadaşınıza ancak böylesine sevimli ve romantik bir hediye sepeti yakışırdı. İçi gül yaprakları, kalp süsler ve romantik bir dolu hediyelikten oluşan Sevgiliye Özel Romantik Aşıklar Hediye Sepeti ile, bayan sevgilinize dolu bir aşk sepeti hediye edebilirsiniz. Üzeri tül ve kurdele ile sarılı beyaz renk hasır sepet içerisinde "Seni Seviyorum" yazılı aşk dolu ürünler sevgililer gününün en güzel hediyelerinden biri. Sevgiliye Özel Romantik Aşıklar Hediye Sepeti içerisinde, 2 adet peluş ayıcık anahtarlık, "Seni Seviyorum" yazılı kırmızı renk yastık, "Seni Seviyorum" yazılı 5 adet sütlü çikolata, kırmızı LOVE ayıcık Mum ve daha bir çok romantik ürün yer alıyor.

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı


Sevgi dediğin taş gibi sapasağlam olmalı diye düşünenler için işte karşınızda Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı! Beyaz renk bir zemin üzerinde kalp ağacı bulunan ve sağındaki alana kalp içerisinde fotoğrafınız, hemden altına da isimlerinizin yazılacağı Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı ile, sevgilinize kalıcı ve ömürlük bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Destek ayakları sayesinde düz olan her yerde sergilenebilecek olan Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı, taş gibi sağlam aşkınızı gözler önüne seriyor.

Erkekler İçin Vazgeçilmez Kahverengi Hediye Sepeti

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi - Erkek Aksesuarları


Genellikle romantizm, daha çok bayanların erkeklerden bekledikleri bir şey! Yani bir yerde kadınlar zaten doğuştan romantik oldukları için, romantik olmaları beklenen cins erkekler! Ancak şurası da bir gerçek ki, kadınlar her ne kadar erkekleri istedikleri şekilde biçimlendirmeye uğraşsalar da, erkeğin doğası buna engeldir. Lafı uzatmadan, erkek arkadaşınıza sevgililer gününde romantik hediyeler dışında, klasik bir hediye almayı düşünüyorsanız, özel deri hediye kutusu içerisindeki bu hediye sepeti çok hoşunuza gidecektir! Kişiye özel gömlek, kişiye özel deri cüzdan ve bir tane deri kemer bu hediye sepetinin baş aktörleri!

sürpriz sevgililer günü hediyesiKişiye Özel Fotoğraflı Sevgililik Cüzdanı


Bütçenize göre sevgilinize dünyanın en pahalı hediyesini verebilirsiniz! Örneğin, etrafı değerli taşlarla süslenmiş binlerce liralık şık bir yüzük gibi. Ya da hatırı sayılır bir meblağı gözden çıkararak Ona pahalı bir parfüm hediye edebilirsiniz! Ancak sizce de bu tip hediyeler, güzel, kaliteli ve kullanışlı olmaları haricinde duygularınızı tam olarak yansıtabiliyor mu? Elbette ki, bu hediyelerin de bir zamanı ve sırası vardır! Zamanı geldiğinde bütçeniz ölçüsünde, bayan sevgilinize hediyelerin en kralını alırsınız! Ama 14 Şubat Sevgililer Gününün ruhu bu demek değildir! Bunun için size farklı bir hediye önerisi sunmak istiyoruz! 

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek


Üzerinde şirin kurdelesi, aşk dolu mesajı ve kendine özel göz alıcı saksısı ile bu sihirli çiçeği çok seveceksiniz. Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçeğin romantik ve sevgililer günü için sevgilinize yapabileceği harika bir sürprizi var! Ne mi? Bu çiçeğin yapraklarında aşk açıyor. Saksı içerisindeki toprağı bir kaç gün suluyorsunuz ve mucizevi bir şekilde saksı içerisinde "Seni Seviyorum" Yazısı filizleniyor. Size sevgililer günü için bir sürpriz önerisi verelim mi? 14 Şubat tarihinden en az bir hafta önce bu sıra dışı hediyeyi satın alın ve kendiniz sulamaya başlayın. Yazısı belirdikten sonra ise güzel bir hediye paketi haline getirip erkek arkadaşınıza hediye edin! Kesinlikle çok etkileyici bir hediye olacaktır. 

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi & Kişiye Özel Deri Hediye Seti


Belki de sevgiliniz ile daha yeni tanıştınız ve iyi giden bir ilişkinin henüz başındasınız! 2015 yılı içerisindeki 14 Şubat, sizin ilk sevgililer günü deneyiminiz olacak! Böyle bir özel günü ilk defa birlikte geçiriyor olmanın da üzerinizde apayrı bir heyecanı var! Erkek arkadaşınıza güzel ve etkileyici bir hediye satın almak istiyorsunuz ama bu hediye acaba ne olmalı? Size bu noktada tavsiyemiz; içerisinde erkeğin en temel deri aksesuar ürünlerinden oluşan ve son derece şık siyah deri bir hediye kutusuna sahip bu hediye setidir! Kişiye Özel Deri Hediye Seti, erkek arkadaşınızı, daha içerisinde ne olduğunu görmeden bile heyecanlandıracak çok özel bir hediye! Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisinde 1 tane hakiki deriden erkek kemer ve 1 tane de deri cüzdandan oluşuyor. %100 gerçek deriden üretilmiş deri cüzdan ise, kişiye özel (üzerinde isim yazılı) şekilde hazırlanıyor. Kişiye Özel Deri Hediye Seti, erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri içerisinde, favori olarak gördüğüm armağanlardan biri!

Kişiye Özel Damat Gömlek

Mesaj ve İsim Baş Harf Yazılabilen Kişiye Özel Gömlek


Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınabilir? Bu soruya parlak hediye fikirleri istiyorsanız, işte karşınızda erkek arkadaşınıza özel olarak hazırlatabileceğiniz çeşit çeşit gömlek modelleri. Ancak bu gömlekler az sonra göreceğiniz üzere, diğer klasik gömlekler ile kıyaslandığında çok fazla özel! Kişiye Özel Gömlek, erkek gömlekleri içerisinde en havalı ve en özel olanı. Beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleri ile, Kişiye Özel Gömlek yakasına sevgililer günü ile ilgili erkek arkadaşınıza sevgi mesajları yazıdırabilirsiniz!

Şık Beylere Hediye Sepeti

Sevgililer Günü İçin Erkeklere Özel Hediye Sepeti 


Sevgililer günü için erkeğe hediye alternatifleri çok fazla değildir. Erkeğe hediye kıtlığı, sadece sevgililer günü için değil, erkeğe doğum günü hediyesi seçerken de, yıl dönümü hediyesi seçerken de hanımların sıkça yaşadıkları bir durumdur. Biz burada, erkek için olabilecek en güzel hediyeleri seçmeye çalıştık. Umarız siz de beğenmişsinizdir. Şimdi önereceğim ürün, Baylara Özel Hediye Sepeti! Bu özel hasır sepet içerisinde Gömlek, Cüzdan ve Anahtarlık Seti bulunuyor. Sipariş etmeniz halinde bu hasır sepet tül ve kurdele ile süsleniyor!


Taşlı USB Bellekler

Kalp Tasarımlı ve Taşlı USB Bellekler


Sevgililer günü hediyelerinden seçkin örnekler verdiğimiz bu yazımızda teknolojik ürünleri bu hediyeler içerisinden çok da ayrı tutamazdık! Çünkü teknoloji hayatımızın içine bu kadar sokulmuşken, bu ürünlerin içerisinde yer almadığı bir hediye rehberinin eksik kalacağını düşündük! Görmekte olduğunuz ürün aslında bir Taşınabilir USB Bellek! Ancak, tasarımcıları bu olaya o kadar güzel bir çözüm getirmişler ki, hem çok şık bir kolye olarak kullanılabiliyor, hem de veri depolamak için bir USB Bellek görevi görüyor! Sevgililer gününde kız arkadaşınıza ilginç olduğu kadar şık bir armağan düşünürseniz, farklı modelleri bulunan 4 GB veri depolama kapasitesine sahip Taşlı USB Bellekler düşünülebilir. Diğer modelleri görmek için Lütfen "Satın Al" butonuna tıklayınız!

Aşkım Kolye

Aşkım Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Özel Kolye


Aşkım Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Sonsuzluk Sembolü Kolye ile, 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilinize mutlulukların en güzelini yaşatacaksınız! Neden derseniz, birincisi bu kolyenin üzerinde "Aşkım" yazılı! Bu sevgilinizin sizden duyduğunda kendisini zaten çok mutlu hissettiren özel bir kelime! İkincisi ise, bu kolye gerçekten de her kadının kesinlikle çok beğeneceği şık ve zarif bir kolye!

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Sevgilinize, O'nunla geçen zamanının ne kadar güzel ve unutulmaz olduğunu Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati ile hissettirin. Sevgililer günü için alınabilecek en güzel ve en kalıcı hediyelerden bir diğeri de, kişiye özel olarak hazırlanan bu özel kalp masa saati. Kalp şeklindeki özel tasarımı ile büyük bir beğeni toplayan Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati, 14 Şubat Sevgililer gününü romantizm atmosferinde geçirmenizi sağlayacak.

İsimli Pırlanta İki Kalp Kolye

Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi & Pırlantalı Kalp Kolye


Dikkat ederseniz, sevgililer günü için hem erkeğe, hem de bayana özellikle romantik hediyeler önermeye çalışıyoruz. Gerçi son üç hediye önerim de bayanlar içindi! Şimdiki ürün ise yine bir kolye! Ama bu kolyenin kalbinde de aşk var! İçerisine iç içe geçmiş kalp tasarımlı bu gümüş kolye, kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi olarak takdim edilebilecek en zarif hediyelerden biri. 0,01 karat pırlantası bulunan Kalp Kolye içerisine bir kendinizin, bir de sevgilinizin isimlerini yazdırarak kız arkadaşınıza unutulmaz bir sevgililer günü sürprizi yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Instagram Yastık

Kişiye Özel Instagram Yastık


14 Şubat Sevgililer Günü de, sosyal medyadan fazlasıyla nasibini almışa benziyor. İşte size bunun kanıtı. Kız arkadaşıma daha yaratıcı, daha orijinal nasıl bir sevgililer günü hediyesi alabilirim diyorsanız, 8 ayrı fotoğrafla hazırlanan Instagram Yastık ilginizi çekebilir. Dekoratif ve özellikle bayanlar için oldukça güzel bir hediye alternatifi olan Kişiye Özel Instagram Yastık koltuk üzerine çok yakışacak! 

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kız Arkadaşa Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyesi &  Film Şeridi Yastık


Sinemaya romantik aşk filmlerine gitmek, sevgililerin birlikteyken gerçekleştirdikleri en önemli aktivitelerinden biridir. Peki 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilinize kendi aşk filminizi siz tasarlamak ister misiniz? Aşkınıza en iyi şekilde özet olabilecek ve duygularınızı en zarif şekilde yansıtabilecek 3 adet fotoğrafınızla nasıl harika bir hediye tasarlayabileceğinize Kişiye Özel Film Şeridi Yastık ile şahitlik edebilirsiniz. Hem fotoğraflarınıza ve hem de isimlerinize özel olarak hazırlanacak Film Şeridi Yastık, adeta bir sinema filmi tadında!

Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi

Sürpriz Sevgililer Günü Hediyesi - Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi


14 Şubat Sevgililer Gününde, Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi üzerinde hiç siyaset olmayacak, moral bozucu haberler olmayacak, spor, magazin ya da ekonomi haberleri de olmayacak! Ne olacak peki? Sadece ama sadece, siz ve kalbinizdeki aşk olacak! Çünkü, Sevgiliye Özel Aşk Gazetesinin yazarlığını da, editörlüğünü de, muhabirliğini de kendiniz yapıyorsunuz! Hazırlanması son derece kolay olan Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi ile, sevgilinizi inanılmaz güzel bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz! Bu özel gazetenin manşetini şimdiden hayal edebiliyorum; "Seni Seviyorum Aşkım" ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve gazetenin nasıl hazırlandığını görmek için lütfen resim üzerine tıklayın!

İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye

İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye


Kişiye özel hazırlanan İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye ile sevginiz sonsuzluk etrafında birleşiyor! Bu özel kolyenin anlatmak istediği çok anlamlı bir mesajı var! Kalbinizde taşıdığınız aşkın sonsuza kadar sürmesi mesajı! Kolye zinciri üzerindeki nazar boncuğu da, gözünüz gibi koruduğunuz sevgilinizi kem gözlerden koruyacak özel bir kalkan! İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolye ucunda yer alan isim baş harflerini siz belirliyorsunuz! Sonsuzluk sembolünün bir ucunda sizin isminizin baş harfi, diğer ucunda da kız arkadaşınızın isim baş harfi geliyor! 14 Şubat Sevgililer Gününde özel kutusu içerisinde İki Harfli Sonsuzluk Nazar Kolyeyi kendi elleriniz ile sevgilinizin boynuna asın ve Ona unutamayacağı özel bir hediye verin!

Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti

Aşkımız Bir Gün Değil Sonsuza Kadar


Seni Son Nefesime Kadar Seveceğim Aşkın ne denli büyük olduğunu anlatan çok özel bir söz! Aslında bu sözde bile bir "Son" ifade ediliyor! Oysa ki Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti ile, aşk sonsuza kadar! Sevgilinize hem çağrıştırdığı özel anlam itibari ile romantik, hem de gelecekte de hatırası olabilecek anlamlı ve özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti ideal bir hediye seçimi olabilir!

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta


Sevgilinize romantizmi dolu dolu yaşatacak Kırmızı Deri Cilt Kutusu içerisinde, elinde "Love" yazılı Bayaz Sevimli Ayıcık ve yılın tüm günleri için 365 adet kalp şeklinde kesilmiş sevgi mesajları bu özel hediye kutusu içerisinde! Aşkınızı sevgilinize ilan ettiniz ve üzerinizdeki bu tatlı baskı azaldı! Oysaki sevgiliniz bu duyguyu yılın diğer günleri için de tekrar yaşamayı isteyebilir! Yılın 365 günü için içerisinde sevgi mesajları yazan Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta ile Ona bu duyguyu tüm yıl süresince her gün yaşatabilirsiniz! Son derece romantik çanta içerisinde ayrıca kızların zaten çok beğendiği sevimli peluş ayıcık da yer alıyor! Sevgililer günü için romantik bir sevgililer günü hediyesi istiyorsanız, Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta sizin için biçilmiş kaftan!

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati

Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati


Belki bir tesadüf eseri başladı aşkınız, belki de Ona aşık olacağınızı aklınızın ucundan bile hiç geçirmemiştiniz. Gerçek olan şu ki; sevginizin ilk kıvılcımı çok doğal bir şekilde başladı! Aşk zaten bu yüzden güzel ve çekici! Hiç beklemediğiniz bir anda kendinizi aşk denizinin içerisinde bulu verirsiniz! 14 Şubat Sevgililer gününde, doğal başlayan sevginizi doğal bir hediye ile pekiştirmek isterseniz Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati tercih edilebilir! Kişiye özel bir hediye olan Kişiye Özel Kare Ahşap Duvar Saati üzerine isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz!

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık


Birlikte yaşlanmayı, birlikte uyumayı birlikte kalkmayı istediğiniz biricik sevgilinizin ayaklarının altına değil, başının altına güller serebilirsiniz! Kişiye Özel Sevgililer İçin Yastık, kalplerle bezenmiş son derece romantik bir yastık! Üzerine fotoğraf baskısı ve isimlerinizi yazdırabileceğiniz Sevgililere Özel Kalp desenli yastık, sevgililer günü için çok iddialı hediyelerden biri! 14 Şubat Sevgililer gününe iz bırakacak ve bu tarihi unutulmazlar arasına sokacak özel bir hediye için, Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Yastık ideal!

Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası

İlginç Sevgililer Günü Hediyesi & Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası


Duygularınız dile gelir; "Kalbimi çalan ve bir daha geri getirmeyen" azılı sevgi hırsızına sesleniyorum. Dünya'nın neresine gidersen git, seni mutlaka bulacağım. Benden kurtuluş yok!","Azılı Sevgi hırsızını bulanlara 1 milyon dolar nakit veriyorum" Birlikteyken size her gülüşünde ve her size baktığında yüreğinizin hop oturup, hop kalkmasına sebep olan azılı sevgi hırsızına, özel ve eğlenceli bir sevgililer günü hediyesi vermek isterseniz, Kişiye Özel "Aranıyor" Sertifikası mükemmel! Daha çok Kovboy filmlerinden şahit olduğumuz "Aranıyor" ilanı, şimdi kişiye özel eğlenceli bir sertifika olarak karşımızda! Sevgilinize ister sevgililer gününde, isterseniz sevgilinizin doğum günü gibi diğer özel günlerde, eğlenceli, romantik ve matrak bir hediye için Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası düşünülebilir!

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak

Kişiye Özel Dünya'nın En Güzel Kızı Google Kupa Bardak


Google'a şu soruyu sorun; Dünya'nın en güzel kızı kim?" cevap da sevgiliniz olsun! Sizlere, son derece eğlenceli ve esprili bir kupa bardak tanıtalım! Sevgilinize unutamayacağı derece esprili, kendisini oldukça özel hissettirecek ve aynı zamanda da kullanışlı bir hediye olan Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak karşınızda. Kişiye özel hazırlanan, göndereceğiniz 4 özel fotoğraf ve sevgilinizin ismi ile kişiye özel hazırlanan Fotoğraflı Google Bardak 14 Şubat Sevgililer günü için en romantik hediyelerden biri. Bu kupa bardakla sevgilinize hem güzel olduğunu hissettirecek, hem de aşkınızı esprili bir dille gösterebileceksiniz. İşte size şahane bir sevgililer günü hediyesi.

Yılın En İyi Sevgili Sertifikası

14 Şubat Sevgililer Gününün En iyi Sevgilisine Sertifika


Ona ne kadar değer verdiğinizi ve ne kadar çok sevdiğinizi kendi sözleriniz ile hazırlayacağınız 2015 Yılın En İyi Sevgili Sertifikası ile gösterin! Altın sarısı harfler ile hazırlanmış olan ve son derece şık bir çerçeveye sahip 2015 Yılın En İyi Sevgili Sertifikasını siz hazırlıyorsunuz! Üstelik tamamen kız arkadaşınıza vereceğiniz özel mesajlar ile! Bu özel sertifika, sevgiliye alınabilecek en anlamlı hediyelerden biri!

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti

Sevgililer Gününe Özel Hazırlanmış Hediye Kutusu


Sevgililer arasında en beğenilen ve en çok satan hediyelerin bir arada olduğu, şık bir hediye kutusu ister misiniz? Kurumsal hediye sitelerinin bir çoğu, en çok satılan hediyelerin istatistiğini hazırlar ve ana sayfa bölümünde "Top 10" başlığı altında, ziyaretçilerine bu ürünlerin neler olduğunu bildirirler! Elbette ki, başkalarının beğenip de satın aldığı hediyeleri beğenmek zorunda değilsiniz! Ancak, genel eğilimleri göstermesi açısından "Top 10 Hediyeler" son derece önemlidir! Peki sevgililer arasında en çok tercih edilen ve en fazla satılan hediyeler neler? Hemen bunları sıralayalım; Romantik Kalp, İnci Kolye, Büyüyen Kristal, Kalp Şeklinde Su Küresi, Seramik Kalp Kupa, Romantik Aşk Ölçer ve Kırmızı Gül Yaprakları bulunuyor! Tüm bu ürünlerin tamamı oldukça da makul bir fiyata satışta! 14 Şubat sevgililer günü için, romantik ve göze hoş görünen bir hediye için Sevgililer Gününe Özel Aşk Kutusu kesinlikle çok doğru bir karar!

Altın Kolyeli Sevgili Sepeti

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi & Altın Kolyeli Sevgiliye Hediye Sepeti


Sevgilime hediyem, şık bir hediye sepeti içerisinde olsun diyenler, bu özel ürün sizin için! Kırmızı tüller ve çubuk süslerle mükemmel şıklıktaki Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, hem gözlere, hem de kalplere çok iyi gelecek! Bu hediye sepeti hazırlanırken, içerisine romantik hangi ürünler konulabilir diye düşünüldü ve ortaya göz kamaştırıcı ve kalplere hitap eden özel bir hediyelik çıktı! Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, sevginizi en şık hali ile sunabilmeniz için içine "aşk" katıldı. Sepet içerisinde; 1 adet kırmızı kadife kutusu içerisinde altın kaplama kolye, 1 adet üzerinde mükemmel motiflerle kalp baskısı kupa bardak, "Seni Seviyorum" yazılı bir adet kalp yastık, ağzınızdan bal aksın diye 2 adet kalp şeklinde tasarlanmış çikolata ve 20 santim uzunluğunda sevimli bir oyuncak ayıcık! Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, bayan sevgilinize alınabilecek en romantik, en güzel sevgililer günü hediyesi!

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Kişiye Özel Cüzdan


Erkek arkadaşınıza öyle bir sevgililer günü hediyesi vereceksiniz ki, bu hediyeniz çok uzun yıllar sevgiliniz tarafından kullanılabilecek! Hangi üründen mi bahsediyoruz? %100 hakiki deriden yapılmış, son derece kaliteli ve en önemlisi üzerinde erkek arkadaşınızın isminin ve isim baş harfinin yazılı olduğu Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan! Siyah ve kahve rengi seçenekleri ile isim yazılı deri cüzdan erkek için en güzel armağanlardan biri!

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Romantik Sevgililer Günü Hediyesi & Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


14 Şubatın soğuk günlerinde, kız arkadaşınızın içini ısıtacak sımsıcak bir hediyeye var mısınız? Sıcacık Aşk Dolu Çanta, içerisindeki aşkı anlatan hediyelikler ile sevgilinizin kalbini ısıtıyor. Romantik "Love" yazılı çanta içinde 1 adet el emeği göz nuru ayıcıklı keçe süsü, "Seni seviyorum" işlemeli polar yastık, 1 Adet termos bardak bulunmaktadır. Ürün kırmızı tülle sarılara ve üzerinde kalp çubuk süsü ile birlikte en ihtişamlı ve en romantik hali ile size sunulmaktadır.

Aşk Dolu Kavanoz

İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kavanozu


Sırf, seviyor olmak için sevmediğinize göre, sevgilinize duyduğunuz o yüce aşkın illa ki çeşitli nedenleri vardır! Peki , hiç düşündünüz mü, neden Onu bu kadar çok seviyorsunuz? Çok güzel olduğu için mi sadece? Çok iyi gülümsediği için mi? Size karşı çok cömert ve anlayışlı olduğu için mi? Belki de bunların hepsi veya daha sayamadığımız bir çok nedenden dolayı sevgilinize aşıksınız! Bunun ne önemi var ki? "Seviyorum işte! Önemli olan da bu!" da diyebilirsiniz. Peki o halde sevginin nedenlerini anlatan 365 farklı aşk mesajı taşıyan bir hediye kutusu ilginizi çeker mi? Evet! İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu içerisinde tam 365 aşk nedeni romantik cümleleri var! Özel şık deri hediye kutusu içerisinde satışa sunulan İçimden Geldi Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu içerisinde ayrıca, üzerinde bu mesajı taşıyan butik kurabiye de yer alıyor! Kız arkadaşınıza sevgililer gününde armağan edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak


Bakmaya asla doyamadığınız ve tekrar tekrar gözlerinin içine bakmak istediğiniz sevgilinizi, gün içerisinde en çok kullandığınız çay veya kahve kupası üzerinde görmek sizi heyecanlandırıyorsa, Kişiye Özel Tek Fotoğraf Baskılı Kupa Bardak tam size göre bir hediyelik! 14 Şubat Sevgililer gününde sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın olduğu bu romantik kupa bardaktan hediye edebilirsiniz!

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

14 Şubat Sevgililer Gününe Özel Çikolatalı Hediye Sepeti


Bu özel hediye sepeti, daha sevgilinizin eline ulaşır ulaşmaz, en başta cezbedici ve hayranlık uyandıracak görüntüsü ile büyük bir beğeni toplayacak! Çünkü üzeri flok kaplı desenli siyah hediye kutusu, son derece göz alıcı ve şık! Kutusu üzerindeki "Canım Sevgilim" yazılı turuncu renkli kurdelesini açtıktan sonra ise, hem bu özel hediyeye, hem de size karşı hayranlığı bir kat daha artmış olacak! İçerisinde sevgilinizi mutlu edecek çok romantik ürünler yer alıyor! 1 adet kırmızı renk lale, 1 adet baston şeklinde çikolata, "Seni Seviyorum" baskılı sabun ve diğer romantik ürünler! Bu özel ürün, sevgililer günü hediyeleri içerisinde en romantik armağanlardan biri!

İnci Kolye

Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri - Gerçek İnci Kolye


Size aslında hiç yabancı olmadığınız bir duygudan bahsetmek istiyorum. Örneğin bir otomobil satın almak istiyorsunuz! Almak istediğiniz otomobil ile ilgili şöyle bir bütçenizin olduğunu düşünelim. En az 25 bin ve en fazla 30 bin TL arasında, ayaklarınızı yerden kesecek ve mümkünse biraz da konforlu olabilecek bir otomobil! Sonra yetkili bir satıcıya gidersiniz ve mükemmel şekilde ışıklandırılmış otomobiller içerisinde kalbinizi bir otomobile kaptırırsınız! Fiyatını sorduğunuzda 29,5 bin TL cevabını alırsınız! Evet tam da sizin bütçenizin sınırı sayılabilecek bir fiyat bu! Sonra satıcı size, araç ile ilgili opsiyonel bir takım ek özelliklerden bahseder. Yok yağmur sensörü, metalik boya, çelik cant, karartılmış camlar v.s. den bahseder. Siz de hazır bir otomobil sahibi oluyorum, almışken bari bu özelliklerde bir otomobil alayım dersiniz! Sonra bir bakmışsınız ki, en fazla 30 bin TL'ye kadar bir otomobil satın almak isterken, ek özellikleri ile 40 bin TL'ye yakın bir araba sahibi olmuşsunuz! Yani evdeki hesap çarşıya uymadı! Bu söylediğimin aşağıdaki Taşlı Sonsuzluk Kolye ile ne ilgisi var derseniz?

Taşlı Sonsuzluk Kolye

Kız arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi - Taşlı Sonsuzluk Kolye


Belki siz de, kız arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak en fazla 100 TL'ye kadar bir hediye almak istediniz. Ama hediye siteleri arasında gezinip durduğunuzda, birbirinden güzel hediyelere rastladınız! Araba satın alırken ki duyguya benzer bir his kendini göstermeye başladı bile! Hazır kız arkadaşıma sevgililer günü hediyesi alacağım, almışken bari en güzel hediyeyi alayım! İşte Taşlı Sonsuzluk Kolye böyle bir kolye! Bu arada bu kolyenin fiyatı ile ilgili olarak gözünüzü korkutmuş olmayayım. Bana göre böyle anlamlı ve özel bir kolye için kesinlikle ideal bir rakam aralığında! Kız arkadaşınıza unutulmaz ve yıllarca hatırlanacak özel bir sevgililer günü hediyesi düşünürseniz Taşlı Sonsuzluk Kolye tam size göre!

Sevgiliye Hediye Sepeti - Sen Bir Meleksin Sevgilim

Sevgiliye Hediye Sepeti - Sevgililer Günü Hediyeleri


Kız arkadaşıma 14 Şubat hediyem zengin dursun ve göz kamaştırsın istiyorsanız, sizin için seçtiğim bu romantik hediye sepetine bayılacaksınız. Kocaman bir hasır sepet içerisinde hemen hemen her bayanın mutlulukla sahip olmak isteyeceği şirin ve kullanışlı hediyelikler var! Sevgiliye Hediye Sepeti, sevgililer gününde "Seni Seviyorum" demenin en anlamlı ve şık yolu! Hasır Sepet içerisinde "8 Ayar Altın Melek Kolye","Seni Çok Seviyorum Kupa Bardak","Kalp Şeklinde Çikolatalar" ile biricik aşkınıza sevgilerden bir demet sunacaksınız! Sevgiliniz bu hediye sepeti ile kendi hemcinslerini çok kıskandıracak ve baya bir hava atacak.

romantik sevgililer günü hediyesi

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi - Romantik Love Gece Lambası


Sevgiliye hediye almak sadece sevgililer gününe özel bir şey mi? Sevgilinizin hiç aklında yokken, ona sürpriz yapıp bir hediye almanız bana göre mutlulukların en büyüğü! Çünkü bu şekilde gerçek bir sürpriz yapmış olursunuz! Diğer türlü zaten herkesin kafasında bir hediye beklentisi oluşuyor zaten. Aslında ben, sevgililer gününün bir dayatma olduğunu düşünenlerdenim. Sanki yılın geriye kalan günleri özel değilmiş gibi! Bana göre kalan 364 gün de her insan için çok özeldir. Sevgililer gününü özel kılan bir şey yok aslında! Kapitalist düşünce, sevgililer günü de dahil, her özel günü kendi lehine kullanmayı başarıyor! Örneğin yılbaşı, doğum günü, yıl dönümü gibi!

Bitanem Kolye

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi - Bitanem Kolye


İnsan özel günlerde sevgilisine veya eşine hediye almadığı zaman kendini inanılmaz derecede kötü hissediyor! Bu düşünceyi kim nasıl aklımıza soktu acaba? Cevabı aslında çok basit! Birileri tarafından böyle şartlandırıldığımız için! Elbette ki sevgilinize hediye alın! Ama bunu birilerinin size dayattığı günlerde değil de, sizin için özel olan bir günde yapın mesela! Neyse, amacım bir tartışma filan başlatmak değildi! Sevgililer gününde bayan sevgilinize, son derece anlamlı ve üzerinde "Bitanem" yazılı bir kolye hediye etmek ister misiniz? Zincirinde kalp sembolü bulunan bu kolye, sevgilinizin boynunda gururla taşıyabileceği özel bir kolye!

Harf Kolye

Kız Arkadaşınızın İsim Baş Harfine Özel Altın Kaplama Kolye


Sevgililer günü için düşünülebilecek en anlamlı ve etkileyici armağanlar, hiç kuşkusuz ki, Kişiye Özel Hediyeler! Altın Kaplama Harf Kolye de, isme özel hediyelere en seçkin örneklerden biri! Mükemmel bir yazı karakteri ile hazırlanan Harf Kolye, altın suyu olmayıp, 14 Ayar Altın Kaplama bir kolyedir! Sade ve şık tasarımı ile kız arkadaşınızın çok beğeneceğini düşündüğüm özel bir sevgililer günü hediyesi!


Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi

Metal Kutulu Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi


İçerisinde romantizm ve aşk temalı şirin hediyeliklerin yer aldığı bu hediye sepeti de yine kız arkadaşınıza bu sevgililer günü için alabileceğiniz anlamlı hediyelerden biri. Hele hele içerisindeki şirin peluş oyuncak anahtarlığa ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Eminim ki sevgiliniz çantasından bu anahtarlığı asla ayırmak istemeyecek. Şık ve parlak metal kutusu içerisinde kalp desenli el havlusu, 7,5 santim boyutlarında Ayıcıklı anahtarlık, "Happy Valentines'day" çubuk süs ve kalp mum bulunmaktadır. Kutunun yaklaşık çapı 17 santimdir.

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu


En romantik anlarda ve genellikle sözün bittiği yerde sevgilinizden şu soruyu işitirsiniz; "Aşkım beni ne kadar seviyorsun?" ya da "Beni seviyorsun değil mi?" Sevgilinizin sizden duyduğunda kendisini inanılmaz derecede mutlu hissettiği "Seni Seviyorum" sözleri, şimdi çok şık bir hediye kutusu içerisinde! Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu; 19 santim boyutlarında sevimli ayıcık oyuncak, 30 x 50 cm boyutlarında "Seni Seviyorum" işlemeli el havlusu, 6,5 santim boyutlarında "Seni seviyorum" etiketli kalp kadife, ışıltılı kalp çubuk "Seni bu kadar çok seviyorum" baskılı esprili butik kurabiye bulunmaktadır.

Büyüyen Kristal Kavanozu

Gözlerinize İnanamayacağınız Süper Bir Sürpriz Hediye


Bu özel kavanozun marifetlerini gördüğünüzde gözlerinize inanmakta zorluk yaşayacaksınız! Kavanoz içerisinde ortalama 15 gün içerisinde büyüyen kristaller, bulundukları mekana yaydıkları renkli LED ışıkları ile hem büyülü bir atmosfer yaratıyor, hem de sevdiklerinize sevgi mesajlarınızı iletiyor!

Ahşap Fotoğraf Albümü

14 Şubat Hediyeleri - Ahşap Fotoğraf Albümü


Mükemmel fotoğraflar, ancak böylesine şık bir fotoğraf albümünde sergilenebilir! Ahşap Fotoğraf Albümü ile, sevgililer gününde nişanlınıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz mesela! Sevgiliniz (Nişanlınız) ile birlikte çektirmiş olduğunuz ve bilgisayarınızda tutuğunuz fotoğrafların artık gün yüzüne çıkmaz zamanı geldi! Bu şahane ahşap albümün ön ve arka kapağına mükemmel bir fotoğraf karesi yerleştirip, içerisine ise, hatıralarınızın olduğu güzel fotoğraflar yerleştirebilirsiniz. Sevgililer günü için olabilecek en güzel hediyelerden biri bu olsa gerek!

Pırlanta Kelebek Kolye

Divas Pırlanta Gümüş Kelebek Kolye


Allah geçinden versin ama, size 24 saat ömrünüz olduğu söylenseydi son 24 saatinizi kiminle geçirmek isterdiniz? Hiç kuşkusuz ki cevabınız "Sevgilimin yanında tabi ki" demek olacaktı! Peki bunun olmayacağının bir garantisi var mı sizce? Aslında insan hayatının, gerçekte ömrü sadece bir kaç gün olan bir kelebeğin hayatından hiçbir farkı yok! Bu yüzden her anın, her dakikanın ve sevdiklerimizin değerini çok iyi bilmek gerek! Sevgililer günü için hem anlamlı ve hem de bir o kadar değerli bir armağan isterseniz, Divas Pırlanta Gümüş Kelebek Kolye mükemmel bir tercih olacaktır! Ucunda 0,01 karat pırlantası bulunan Divas Pırlanta Kelebek Kolye ile bayan sevgilinize kalbinizdeki değerini göstermiş olacaksınız!

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük


İyilik ve güzellikle aş anlamlı sayılan meleklerin de tıpkı kuşlar gibi kanatlarının olduğuna inanılır! Pırlanta Melek Kanadı Yüzük, meleklerden ilham alınarak tasarlanmış olan sıra dışı bir yüzük! Klasik yuvarlak yüzük tasarımından farklı olarak, kanatlı pırlanta yüzük tam bir halka şeklinde tasarlanmamış! Bunun yerine halkanın iki ucunda melek kanadı tasarımı bulunuyor! Böylesine değerli ve anlamlı bir yüzüğün, sevgilinizin yüzük parmağında oldukça dikkat çekici duracağını düşünüyorum.

Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve

Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve


Duvarlar aşkınıza şahitlik ediyor! Eşinize veya sevgilinize sıra dışı ve orijinal bir hediye mi istiyorsunuz? Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve, bu beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak çok özel bir armağan! İçerisine isim yazılan ve her harf içine ise, fotoğraflarınızın yerleştirildiği Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve ile aşk, ölümsüz bir armağana dönüşüyor. 100 cm. eni - 30 cm. yüksekliği ve lamine çerçeveli Fotoblog Çerçeve, sevgililer gününün en iddialı hediyelerinden biri!

Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve - 2’li

Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve - 2'li


Yukarıda isme özel hazırlanmış olan Kişiye Özel Fotoblok çerçevenin şimdi 2'li halini görüyorsunuz! Birinci çerçevede içerisinde size özel fotoğrafların yer aldığı ve "Seni" kelimesi var. İkinci çerçevede ise yine fotoğraflarınız ile bezenmiş "Seviyorum" çerçevesi. Kıyaslama yapabilmeniz için her iki ürünü de alt alta eklemeyi uygun buldum. Zevkinize ve beğeninize uygun bir model mutlaka vardır!

Kişiye Özel Canvas Duvar Tablosu

Kişiye Özel Canvas Duvar Tablosu


Eşinize güzel bir sevgililer günü sürprizi nasıl yapılır, şimdi bunun detaylarını vermeye çalışacağım. Düğün fotoğraflarınızdan veya eşiniz ile sevgili iken, gezip dolaşmış olduğunuz ve sizde hatırası olan bir fotoğrafınızı seçiyorsunuz! Genelde sevgiliyken çekilmiş olan fotoğraflar üzerinden zaman geçince kısmen de olsa unutuluyor! Bu yüzden eminim ki, bu özel fotoğraf eşinize çok hoş bir sürpriz olacaktır. Daha sonra seçmiş olduğunuz fotoğrafı ulaşmış olduğunuz siteden yüklüyorsunuz! Bu fotoğraf Kişiye Özel Canvas Duvar Tablosuna dönüştürülüyor! Bana kalırsa muhteşem ötesi bir sevgililer günü hediyesi. Ürün ile ilgili detay ve fiyat bilgisi almak için resim üzerine tıklamanız gerekiyor.

Diğer 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiliye hediye fikirleri
Yukarıda görmüş olduğunuz hediyelikler, Sevgiliye hediye fikirleri sayfasından bazı hediyelere ait örneklerdir. Daha fazla hediye önerisi görmek için lütfen resim üzerine tıklayınız!

Bayan Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiliye hediye fikirleri
Sadece bayanlara özel hediye fikirleri görmek isterseniz, 14 Şubat sevgililer günü için yukarıda yer alan hediyelerden hediyenizi seçebilirsiniz!

Erkek Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyeleri

erkek sevgiliye hediyeler
Erkek arkadaşınızı sevgililer gününde mest edecek, kişiye özel hediyeler, ilginç ve sıra dışı hediyelikler ve daha fazlasını bulabileceğiniz şahane bir sayfaya sizi bekliyor! 

Yorum Gönder

 
Top