z Erkek Sevgiliye Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

Erkek Sevgiliye Hediye

Önce, daha zaman var ve bu geniş zaman içerisinde nasıl olsa sevgilime çok güzel bir doğum günü hediyesi seçeceğim dediniz. Sonra ise, günler çok hızlı bir şekilde ilerledi ve siz, hiçbir hediyeyi erkek sevgilinize layık görmediniz! Dahası, bu durum sizde panik havası oluşturmaya başladı! Çünkü, sevgilinizin doğum günü yaklaştı ve siz hala, erkek arkadaşınıza güzel bir hediye bulamadınız! Kafanızda, "Acaba erkeğe ne hediye alınabilir?", "Erkek sevgiliye hediyeler neler?" şeklinde paranoyaya yol açacak sorular oluşmaya başladı. Derken erkek sevgiliye hediye seçmenin ne denli zor bir şey olduğunu iliklerinize kadar hissetmeye başladınız! Bu zorluk artık sizde önemli bir sıkıntıya neden oldu! Üniversite sınavına tekrar girmeyi bu duruma tercih eder oldunuz! Erkek sevgilinize hediye seçmek için, değim yerindeyse hediye sitelerinin altını üstüne getirdiniz ama, bir türlü doyurucu hediye fikirlerine ulaşamadınız! Böyle egzajere edilmiş bir senaryo sundum sizlere ama gerçekten de böyle anlarla ben de çok kez karşılaştım çünkü! Benzer durum sadece doğum günü hediyeleri için değil, sevgililer günü için de, yılbaşı hediyeleri içinde çok sık karşılaşabilinen durumlar! 

O halde şimdi içinizi rahatlatacak güzel bir haber vermenin sırası! Çünkü, size, erkek arkadaşınıza alabileceğiniz şahane hediye fikirleri veren bir hediye sitesindesiniz şu an! Bu sitenin de amacı zaten hediye kararsızlarına yol gösterecek, düşünce ufuklarını açacak, ayrıntılı ve açıklamalı bol hediye seçenekleri sunmak! Burada yer alan hediyeler ile, erkek sevgilinize, kaliteli, orijinal, romantik ve sürprizlerle dolu doğum günü hediyesi, mükemmel sevgililer günü hediyesi veya etkileyici yıl dönümü hediyesi çeşitleri bulabileceksiniz. Çünkü, bizim de bu konuda söyleyecek sözümüz ve sizler için erkeğe hediye edilebilecek armağan önerilerimiz var! Erkek sevgiliye alınabilecek birbirinden kaliteli hediyeler hazırladık. Bakalım siz beğenecek misiniz?

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri


erkek sevgiliye hediye

İşte Benim Mükemmel Sevgilim Hediye Seti


Onunla ne kadar gurur duysam azdır diyebilecek kadar başarılı bir erkek sevgiliniz mi var? Bu durumda herkese gurur duyarak, övgüyle bahsettiğiniz biricik Sevgilinize ödül gibi bir hediye ile teşekkürlerinizi iletebilirsiniz. Onunla duyduğunuz gururu en güzel şekilde hissettirebileceğiniz özel bir hediye seti İşte Benim Mükemmel Sevgilim, erkek arkadaşınıza en anlamlı hediyelerden biri olacaktır. Oscar, plaket ve kupa bardaktan oluşan 3'lü hediye seti, erkek arkadaşınızın fotoğrafına ve teşekkür mesajınıza özel olarak hazırlanan bir set!

Erotik Ateşli Görevler Kutusu

Erotik Ateşli Görevler Kutusu


Klişe hediyelerden sıkıldınız mı? O halde sevgilinizin kalbini küt küt attıracak heyecan verici bir aşk oyununa var mısınız? Aşk hayatınızı yepyeni erotik oyunlarla çeşitlendirebilir, erkek arkadaşınıza unutulmayacak anlar yaşatabilirsiniz. Tabi bu ayrıcalığa sahip olabilmek için sizin de bir ateşli görevler erotik kutusuna ihtiyacınız olacak. Erkek ve kadın için 50'şer adet erotik görevin içerisinde yer aldığı ve karanlıkta parlayan kamasutra zarların bulunduğu bu oyun kutusu ile gecelerinizi bir hayli heyecan verici kılacağınızdan emin olabilirsiniz.

Roma rakamlı sevgili bileklikleri

Roma Rakamlı Kişiye Özel Sevgili  Bileklileri


Oldukça zarif ve şık bir bileklik modeli olan bu sevgili bilekliklerine, yıldönümü tarihinizi lazar kazırma yöntemi ile işleterek, erkek arkadaşınıza şık bir aksesuar armağan edebilirsiniz. Tabi bilekliklerden biri de sizin için otomatikman hazırlanmış olacak. Siparişiniz halinde 2 adet sevgili bilekliği şeklinde hazırlanacak olan Roma Rakamlı Sevgili Bileklikleri ile bileklerinize aşk tazeliği taşıyabilir, şıklığınızı size özel bilekliklerle pekiştirebilirsiniz.  

Sürpriz Mesaj Konservesi

Erkek Sevgiliye Hediye & Sürpriz Konserve Kutusu


Sevgiliniz için özel olarak yazdığınız bir aşk şiirini, Ona özel bir aşk mektubunuzu veya özür mesajınızı esprili ve aynı zamanda ilginç bir konserve kutusu ile göstermeye var mısınız? Aşkıma Mesaj Konservesi şok edici konserve kutusu ile sevgilinizi büyüleyecek türden. İçerisinde yer alan kırmızı renkteki mesaj kağıdına duygularınızı yazarak erkek sevgilinize bir hayli etkileyici bir hediye verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu konserve kutusu sevgilisi için sürpriz yapmayı düşünenlere harika bir fırsat veriyor. İçerisinde yer almasını istediğiniz mesaj ise sipariş verdiğinizde yazılıyor ve konserve kutusu kapalı olarak sevgilinizin adresine gönderiliyor. Bu sürpriz konserve Kutusu ile sevgilinize bin bir çeşit sürprizler yapılabilir. 

çift saatleri

Sonsuz Aşk Sevgili Kol Saatleri


Erkek arkadaşınıza günün 24 saatinde aşkınızı fısıldayacak romantik bir hediye vermek ister miydiniz? Cevabınız evet ise, bu kol saatlerini kesinlikle tavsiye ediyoruz. İçinde sonsuzluk sembolü yer alan ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak bu kol saatlerinden biri sizin, diğeri ise sevgiliniz için hazırlanıyor. Spor deri kayışı, estetik görünümü ve mükemmel bir işçilikle hazırlanan sevgili kol saatleri ile erkek arkadaşınıza yıllarca kullanabileceği romantik bir hediye verebilirsiniz. 

erkek arkadaşa hediye

Ray-Ban Güneş Gözlükleri


Erkek sevgilinize alabileceğiniz hediyelerin ucu bucağı sınırsız! Hobilerine, yaşam tarzına, burç özelliklerine, zevklerine veya gündelik hayatta kullanabileceği tarzdaki ürünlere yönelik ürünler içerisinden hediyenizi seçebilirsiniz. Sevgilinize, yazın araba kullanırken, tatilde veya güneşli & karlı havalarda ışığı kıracak kaliteli bir gözlük hediye edebilirsiniz. Size birazcık tuzluya mal olacak ama Ray-Ban gözlük olabilecek en ideal güneş gözlüklerinden biri. Dünyanın en prestijli gözlük markalarından biri olan Ray-Ban, aynı zamanda şahane de bir hediye seçeneği. 

erkek sevgiliye hediye

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı


Erkek sevgilinize bir kitap dolusu aşk ve mutluluk hediye etmeye var mısınız? İçerisinde yer alan sorulara el yazınızla vereceğiniz cevaplarla hazırlayacağınız bu özel kitap, son derece güzel bir sürpriz hediye. Erkek arkadaşınızın en sevdiğiniz özelliklerini içerisine taşıyabileceğiniz bu kitabı, emin olun ki sevgiliniz hiç defalarca okusa bile tadına doyamayacak! Hatıra defteri tadındaki Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabının içeriğini ne şekilde dolduracağınızsa tamamen size kalmış. Romantik resimler, sevimli illustrasyonlar ve çarpıcı sorularla hazırlanmış bu şirin defteri el yazınızla doldurarak, sevgilinize en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz. 

Sevgim Seni Sıcak Tutsun Çakmak

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri & Romantik Çakmak


Erkek arkadaşınıza sevginiz kadar sıcak bir hediyeniz olsun ister misiniz? Kişiye Özel Sevgim Seni Sıcak Tutsun Çakmak, sigara ya da herhangi bir şey yakmak için kullanılan sıradan bir çakmağın nasıl da romantik bir armağana dönüşebildiğinin en büyük kanıtı. Erkeklere çok yakışan siyah renk temel alınarak hazırlanmış olan bu özel çakmağın üzerinde aşk oku, isimleriniz ve Sevgilinizin her an kalbini sımsıcak tutacak özel bir mesajınız yer alıyor. Sevgililer Günü Hediyesi olarak erkek arkadaşınıza hem uygun fiyata, hem de küçük bir armağan düşünüyorsanız, bu özel çakmağı kaçırmamanızı öneririz.

erkek sevgili için hediye önerileri

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Bu Kutuda


Oyun kartları ile hazırlanan Seni Sevmemin 52 nedeni el yapımı hediyesini sanıyoruz ki siz de daha önce biliyor veya bir yerlerde karşılaşmış; belki de bizzat kendiniz yapmışsınızdır. İşte bu romantik hediye kutusu, o el yapımı hediyenin gelişmiş versiyonu:) Sebebine gelince Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartlarından her biri özel tasarım ve içerisinde acayip romantik mesajlar var. Kutusunda 50 adet romantik aşk mesajları bulunan ve her biri özel illüstrasyonlarla hazırlanmış Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları erkek sevgilinize duygularınızı anlatmak için kullanabileceğiniz son derece romantik bir hediye!

Sevgilim ve Ben Kişiye Özel Mousepad

Aşkınıza Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad


Eskiden görücü usulü evlilikler veya tanışmalar nasıl normal karşılanıyor idi ise, bugün de Sosyal medya üzerinden sevgililerin tanışması, kaynaşması veya bir ilişkiye başlaması öyle bir hal aldı. Belki de bu satırları okuyan Siz değerli takipçimiz de sevgilinizle Facebook ya da farklı bir sosyal medya profiline takılarak tanıştınız! O halde Size mutlulukların en güzelini yaşatan teknolojiye kocaman bir teşekkür borçlusunuz! İşte karşınızda erkek sevgilinize; bilgisayar başındayken sizi hatırlatacak özel bir mousepad! Fotoğrafınıza ve isimlerinizle beraber mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu mousepad ile Sevgilinize kucak dolusu sevginizi iletebilirsiniz:)

Erkek sevgiliye hediye ne alınır

Erkek Sevgiliye Özel Fotoğraflı Karizmatik Yastık


Hadi biraz da sevgilinizin koltuklarını kabartalım ne dersiniz? Kişiye özel fotoğraflı bu yastık modeli üzerine sevgilinizi övücü en güzel sıfatları taşıyabilirsiniz. Örnek yastıkta da görüleceği üzere Misal; Yakışıklı, karizmatik, havalı, Tatlı, Şirin, Sevimli, Eğlenceli, Romantik, Neşeli, Esprili, HAVALI gibi. Aklınıza gelen en samimi mesajlarıızı veya sevgilinizle aranızdaki size özel sözleri (Örn. Prensim, Aşkım, Tatlı Eşek gibi:) ) kişiye özel olarak hazırlanan Benim Havalı Sevgilim Yastık üzerine taşıyabilirsiniz. Yıldönümü veya sevgililer günü gibi özel günler için bu hediye yastık, erkek sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek!

Bir Ömür Birlikteyiz 2’li Kupa Bardak

Bir Ömür Seninleyim 2'li Kupa Bardak


Erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz nefes kesen bir diğer hediye seçeneği ise, şipşirin 2'li kupa bardak seti. İsimlerinize özel olarak dizayn edilen kupa bardakların bir tanesinin üzerinde sevgilinizin yaşlandığındaki elinde bastonu ile tonton dede hali; diğerinin üzerinde ise tüm sevimliliği ile nine figürü yer alıyor. İsimlerinizin yazılmasıyla anlamına anlam katan bu ikili kupa ile sevgilinize uzun yıllar aşık kalacağınızın sinyallerini bu sempatik hediye ile gösterebilirsiniz. 

erkek sevgiliye hediyeler

Erkek Sevgilinizi Çok Mutlu Edecek Size Özel Tablo


Erkeklerle, kadınlar arasında hediye algılanışı açısından ciddi farklar vardır. Örneğin bir ilişkide kadınlar her zaman erkekten hediye beklerler. Ama erkekler kendisine hediye alınmadı diye çok da bunu sorun veya münakaşa konusu yapmazlar! Tabi bu söylediğimiz genel geçer bir doğru. Bazı erkekler istisna dışı olabilir. Eğer Sizin de istisna olarak değerlendirlebilecek bir erkek arkadaşınız varsa, işte bu romantik kanvas tablo Onu kesin kez çok mutlu edecektir. Film Şeridi şeklindeki özel tasarımıyla muazzam bir hediyeye dönüşecek olan Kişiye Özel Film Şeridi Kanvas Tablo üzerine 3 fotoğrafınızı ve isimlerinizi taşıyabiliyorsunuz!

erkek sevgiliye hediye

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı


Erkek arkadaşınıza, taş gibi yıkılmaz, devrilmez ve sarsılmaz bir sevgi besliyorsanız, işte bu sapasağlam sevginizi gösterebileceğiniz Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı! Beyaz bir zemin üzerine, kalp içerisinde fotoğrafınızın basılacağı, isimlerinizin yazılacağı bu özel hediye, hem çok dekoratif, hem de son derece anlamlı bir armağan! Doğum günü, sevgililer günü veya yılbaşı gibi tüm özel günlerde sevgilinize en romantik hediyelerden biri.

Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Erkek Sevgiliye Fotoğraf Baskılı Kol Saati


Sevgilinize yaklaşan doğum gününde nasıl etkileyici ve sürpriz bir hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız bir de bilgisayarınıza göz atın deriz. Ya da erkek arkadaşınızın Facebook Profil sayfasına bir bakın deriz! Çünkü orada değim yerindeyse doğum günü hediyesi olabilecek bir hazine saklı! Nasıl mı? Şöyle ki? Yukarıda yer alan sevgili kol saatlerine alternatif ancak bu kez sadece bir saatin olduğu bu ürünü de beğeninize sunmak istedik. İçerisine ister sevgilinizle birlikte bir fotoğrafınızın, ister buluştuğunuz ya da sizin için özel bir anlamlı olan bir mekanın fotoğrafının yer alacağı tamamen aşkınıza özel bir kol saati. 

erkek sevgiliye hediye ne alınır

Erkek Sevgiliye Romantik Bir Sürpriz & Aşk Tapusu


Kendi ellerinizle kalbinizin sevgi hissesini erkek arkadaşınıza devredin! Sonsuza kadar O da mutlu, siz de! Kalbinizin tapusunu parsel parsel, pafta pafta sevgilinize vererek, O'na mutlulukların en büyüğünü yaşatabilirsiniz! Üzerinde esprili bir dille hazırlatabileceğiniz, isimlerinize ve mesajlarınıza özel olarak hazırlanacak Kalbimin Aşk Tapusu hem çok orijinal, hem de oldukça eğlenceli bir hediye. Siz de gurur yapmayı bir kenara bırakarak, hiç zaman kaybetmeden, kalbinizin sahibine böylesine hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kız Arkadaşınızın sizi ne kadar sevdiğini, ne kadar aşık olduğunu merak edenlere "İşte belgesi budur!" diyerek Aşk Tapusunu gösterebilirsiniz.

Erkek sevgilime hediye

Aşkıma Sevgilerimi Sunuyorum Hediye Kutusu


İnsanın güzelliği kadar, şansı da bol olmalı. Bazı insanlar doğuştan şanslı, bazıları ise Garibim ne yaparlarsa yapsınlar şansları bir türlü tutmuyor! Ama bazıları da var ki, hayatınıza girdikten sonra işiniz gücünüz hep rast gider. Peki siz, sevgilinizin size şans getirdiğine inanıyor musunuz? Eğer inanıyorsanız, O'na uğur getirecek tatlı bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Sevgilinize hem uğur getirsin diye, hem de aşkınızı en güzel şekilde göstersin diye hediye kutusu içerisinde şirin ve lezzetli hediyeliklerin yer aldığı özel bir armağan verme ne dersiniz? O'na olan aşkınızı tatlı bir sürprizle göstermiş olacaksınız! İster sevgililer gününde, isterseniz de herhangi bir günde Aşkıma Sevgilerimi Sunuyorum Hediye Kutu ile erkek arkadaşınızı çok şımartacaksınız! Kalp şeklindeki çikolatalar ve Özel hediye kutusu içerisinde yer alan kupa bardak tam size göre.

erkek sevgiliye hediye

Büyük Boy Nostaljik Vosvos Metal Araba


Antika otomobillere merakı olan bir sevgiliniz mi var? O halde Ona masasını süsleyecek hem dekoratşf, hen de nostaljik Vosvos Metal Araba hediye edebilirsiniz. Olağanüstü etkileyici bir görünüme sahip olan Oyuncak Metal Vosvos, tüm ince detayları da dahil olmak üzere adeta tıpkısının aynısı. Farları, lastikleri, jant kısmı ve üzerinde pas lekeleriyle şahane bir duruş sergiliyor. Büyük boy olan Nostaljik araba Vosvos üzerinde içerisine fotoğraf yerleştirilebilen bir de Sört tahtası şeklinde Resim Çerçevesi yer alıyor. Arabalara ilgi duyan sevgilime ne hediye alabilirim diyorsanız Büyük Boy Nostaljik Vosvos tam Size göre.

erkek sevgili hediyesi

Oyuncak Model Arabalar


Model oyuncak arabalara merakı olan erkek sevgilinize, el işçiliği ile hazırlanmış antika oyuncak arabalardan hediye ederek acayip derecede mutlu olmasını sağlamanız mümkün! Kendinizi çok keyif alacağınız, en güzel köprü manzaralarından birinin karşısında bir bardak çay ya da kahve içerken hayal edin! Nasıl kulağa çok hoş geliyor öyle değil mi? Bu sizin için gerçek bir keyif ise, sizi bu hayalinize biraz daha yaklaştırabiliriz. Üzerinde ışıkları yanıp sönen Brooklyn Köprü manzaralı Işıklı Tablo ile bu özel hayaliniz evinizin salonuna geliyor. Bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

Zamana Aşk Katın! Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Zaman aktıkça sevginiz de aşkınız da hep çoğalsın. Erkek sevgilinize, zarif ve romantik olduğu kadar anlamlı da bir hediye seçeneği olan fotoğrafınıza özel bir Kalp Masa Saati hediye edebilirsiniz. Erkek arkadaşınız, üzerinde mutluluğun tablosu olan size özel fotoğrafınızın yer aldığı bu masa saatine bakmaya doyamayacak! Erkek arkadaşınıza sevgililer günü için veya aşkınızın 1. yıl dönümünde hesaplı ve son derece romantik bir armağan vermek isterseniz, Kişiye Özel Kalp Masa Saati ilginizi mutlaka çekecektir.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Erkek Arkadaşınıza 130 Parçadan Oluşacak Puzzle ile Sürpriz Yapın


Sevgilinize aşkınızı bugüne kadar kim bilir kaç kez gösterdiniz. Peki bu büyük aşkı bu sefer çat diye göstermek yerine, daha heyecanlı, tek tek, hatta alıştıra alıştıra göstermeye ne dersiniz? 130 Parçadan oluşan Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Puzzle (Yapboz) ile eğlence dolu bir hediye sizi bekliyor. Size özel hazırlanacak Puzzle ile Erkek arkadaşınız doğru parçaları bir araya getirdiğinde kendisini bulmaca gibi bir sürpriz bekliyor olacak. Böylesi çok daha eğlenceli değil mi sizce de? Fotoğraf ve mesaj baskılı Puzzle, sürpriz ve aynı zamanda romantik hediye arayışında olanlar için güzel bir armağan tercihi.

Doğum Günü Hediyesi Kişiye Özel Ahşap Çerçeve

Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi


Bilgisayarınızın Sabit Diskinde muhtemelen sevgilinizle çektirdiğiniz bol miktarda size özel fotoğraflar vardır. Eğer henüz yok, çünkü ilişkimize yeni başladık diyorsanız, o halde sevgilinizin Facebook sayfasına girin ve orada kayıtlı olan fotoğraflardan en beğendiğinizi seçin! İşte şimdi erkek arkadaşınız için nasıl sürpriz bir doğum günü hediyesinin hazırlanacağına geçebiliriz artık! Beğendiğiniz fotoğrafı Kişiye Özel hazırlanabilen Doğum Günü Çerçevesi içerisine koyacaksınız! Bu çerçeve üzerine istediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz! İster doğum günü kutlama sözlerinizi, ister O'na olan sevginizi yazın! Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi, üzerindeki doğum günü teması figürleriyle çok şirin ve son derece dekoratif.

Erkek sevgiliye güzel hediyeler

Sevgilinize Anlamlı Bir Hediye & Kişiye Özel Gömlek


Erkek arkadaşınıza, üzerine nakışla mesajınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel bir gömlek armağan etmeye ne dersiniz? Diğer klasik erkek gömleklerinden farklı olarak, kişiye özel olarak hazırlanan bu özel gömleğe, ister sevgilinize "Seni Seviyorum" mesajınızı nakışla yazdırın, isterseniz "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajınızı. Gömleğin manşet bölümünde de sevgilinizin İsim-Soy İsim baş harflerini yine nakışla işletebilirsiniz. S-M-L-XL bedenleri bulunan Beyaz renk Kişiye Özel Gömlek, erkek sevgilinize en güzel hediye seçeneği.

Kişiye Özel Erkek Cüzdanı Model 256

Kaliteli Bir Hediye & Kişiye Erkek Deri Özel Cüzdan


Erkekler için tüm zamanların en çok satan ve bayanlar tarafından sevgililerine en fazla tercih edilen hediyesi nedir derseniz, sayacağımız ilk 10 armağan içerisinde mutlaka erkek deri cüzdanı yer alacaktır. Eğer hala sevgilinize bir cüzdan hediye etmediyseniz şimdi tam zamanı! Üstelik bu cüzdan, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü, tamamen kişiye özel olarak hazırlanıyor. Üzerine erkek arkadaşınızın ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Erkek Deri Cüzdan ile, O'na prestijli ve uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceği çok özel bir armağan verebilirsiniz.  

Erkek sevgiliye hediye fikirleri

Erkek Sevgiliye Romantik Duvar Saati Hediyesi


Kırmızı bir fon üzerinde, birbirine dolanmış parmaklar üzerine, kalemle çizilen erkek-bayan sevgili siluetleri Kişiye Özel Sonsuza Dek Duvar Saatine acayip bir şirinlik ve romantizm katıyor. Erkek arkadaşınıza, üzerinde isimlerinizin ve "Sonsuza Dek" yazısının yer alacağı kişiye özel bu duvar saatini armağan ederek, O'na kalbinizin anahtarını da vermiş olacaksınız! Aşkınız, bu duvar saati üzerinde akan zamanla birlikte sonuza dek sürsün! Erkek sevgilinize romantik hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Sonsuza Dek Saat en güzel tercihlerden biri. NOT: Bu ürün Aynı Gün Kargoya verilir.

Erkek sevgiliye özel hediye seti

Erkeğe Özel Şık Hediye Seti


Özel kutusu içerisinde 2 adet erkek gömlek, 1 adet deri cüzdan (kişiselleştirilebilir) ve 1 adet deri kemer romantik bir armağan olmasa da, bir erkeğin günlük yaşamında rahatlıkla kullanabileceği ürünlerden oluşuyor. Bu hediye setini örneğin çalışan sevgilinize armağan edebilirsiniz. Çünkü çalışan bir erkeklerin en çok kullandığı ve çalışma hayatında en lazım gelen ürünler bu hediye seti içerisinde. Aynı zamanda eşinize, ve erkek kardeşinize de bu hediye setini gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz! NOT: Bu ürün Aynı Gün Kargoya verilir.

erkek sevgiliye hediye

Kişiye Özel Antika Oyuncak Araba


Gelin arabası şeklinde süslenmiş olan antika oyuncak arabayla erkek sevgilinize eminim ki çok beğeneceği romantik bir hediye verebilirsiniz. Plakası mesajınıza veya isimlerinize özel hazırlanıyor. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ve sevgililer tarafından en çok tercih edilen armağanlardan biri de, sihirli kupa bardaklar! Bu bardakların neden çok tercih edildiğini anlamak pek de zor değil! Birincisi, hediye ettiğiniz kişiye muhteşem bir sürpriz yaşatması, ikincisi ise insanların en çok kullandığı eşyalardan biri olan bir kupa bardak olması! Çay&kahve molasına keyif katan sihirli kupa bardaklar, erkek sevgilinize de en güzel hediye çeşidi. Sihirli kupa bardak ile henüz bir tanışıklığınız yoksa, kısaca izah etmemizde yarar var;

Erkek sevgiliye özel kupa bardak

Aynı Gün Kargo & Kişiye Özel Kupa Bardak


Birinci adımda, sihirli kupa bardak üzerine fotoğraf veya mesaj baskısı yapılır. İkinci adımda sihirli kupa bardak içerisine sıcak bir içecek konulmadığı müddetçe siyah bir görünüme sahiptir. Ve son adımda Sürpriz! İçerisine sıcak bir içecek ( Çay ya da kahve gibi) döküldüğü vakit, 2-3 dakika içerisinde üzerindeki baskıyı görünür kılar ve beyaz renge dönüşür. Erkek sevgilinize sürpriz yapmak ve O'nu büyülemek istiyorsanız, fiyatı ile de son derece uygun Sihirli Kupa bardaklardan armağan edebilirsiniz. NOT: Bu ürün Aynı Gün Kargoya verilir.

Erkek sevgiliye ilginç hediye

Sevgilinize Esprili Bir Hediye & Kişiye Özel Aranıyor Çerçeve


Üzerine erkek arkadaşınızın fotoğrafını bastırabileceğiniz ve aynı zamanda aşk dolu esprili sözlerinizle sevgilinizi kahkahalara boğabileceğiniz Kişiye Özel Wanted Çerçeve, tüm özel günlerin en sıra dışı, en eğlenceli hediyesi! Kalbinizi çaldı ve şimdi ortalıklarda yok! Eee, bu kalp hırsızına hak ettiği cezayı vermek yok mu? Erkek sevgilinizi görememekten mi şikayetçisiniz? Ya da sevgilinizin yoğun iş hayatında size yeteri kadar zaman ayıramıyor mu? İşte sevgilinizi görmeyi çok istediğinizi Kişiye Özel Wanted Çerçeve ile O'na eğlenceli bir biçimde gösterebilirsiniz!

erkek sevgiliye güzel hediyeler

Sevgililere Özel Resim Çerçevesi


İşte bu mutluluğun resmidir! İçerisinde sevgilinizle birlikte mutluluğunuzu yansıttığınız en güzel fotoğraf karesini size özel olarak hazırlanacak fotoğraf çerçevesi içerisinde sergileyebilirsiniz. İsimlerinize, mesajınıza ve sizin için anlamlı bir tarihe özel olarak hazırlanacak bu fotoğraf çerçevesi, hem çok romantik, hem de çok şık bir resim çerçevesidir. Sevgilinizin masasında gurur tablosuna dönüşecek olan bu özel resim çerçevesini O'nun için hazırlayacağınız romantik hediye sepeti içerisinde de hediye edebilirsiniz.

Erkek sevgiliye esprili hediyeler

Erkek Arkadaşınıza Esprili Bir Hediye & Sınavlar ve Evrimleri T-Shirt


İddia ediyoruz ki, sevgiliniz bu T-Shirt'e bayılacak! Bakanların yeniden bakmak isteyeceği bu sıra dışı T-Shirt ile erkek sevgilinize harika bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. Erkekler açısından sıcak yaz günlerinin en vaz geçilmez kıyafetidir T-Shirt. İşte bu durum, sevgilisine hediye arayışında olan sevgili bayanlar için güzel fırsatlar da sunmuyor değil! Örneğin yan tarafta gördüğünüz, Kaslı Vücutlu Adam T-Shirt gibi! Hem sevgilinize yaz süresince rahatlıkla kullanabileceği, hem de son derece esprili ve ilginç bir T-Shirt Modeli arıyorsanız, bu T-Shirt tam size göre.

sevgili cüzdanı

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır? - Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı


Erkek sevgilinize, tıpkı sevginiz kadar doğal bir sevgililer günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Kişiye Özel Doğal Ağaç Plaket üzerine, hem sizin belirleyeceğiniz bir tane fotoğraf, hem de kendi sözleriniz ile yazılmış sevgilinize özel sözler bulunuyor! Masa üstünde, vitrinde, kitaplıkta veya TV Ünitesinde sergilenecek olan bu şahane ve son derece anlamlı dekor ile, erkek arkadaşınıza yıllar yılı unutamayacağı özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Sevgilerin en güzel, kalpten ve samimi olanıdır. Doğal bir sevgide içerisinde leke, yalan dolan ve ihanet barındırmaz! Kişiye Özel Doğal Ağaç Plaket işte sevginizin bu doğallığını ifade edecek mükemmel bir armağan tercihi!

Fotoğraflı En Yakışıklı Erkek Madalyonu

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri - Sevgiliye En Yakışıklı Erkek Madalyonu


Sevgi ne kadar anlamlı ve özel bir duygu öyle değil mi? Hiçbir mecburiyetiniz yok ama, bir bakmışsınız ki, kalbinizi birine vermişsiniz! Daha sonra bu sevgiye nedenler arasınız! Çok anlayışlı biri, çok iyi biri, çok sevimli, çok düşünceli veya çok hassas biri! Aslında aşk denilen bu duyguyu yaşarken beyniniz ile değil, kalbiniz ile karar verirsiniz! Kalbinizi tam anlamı ile teslim ettiğiniz erkek sevgilinize, ister sevgililer gününde, isterseniz sevgilinizin doğum gününde, anlamlı ve yıllarca aşkınızı sizin yerinize ifade edecek özel bir hediye arıyorsanız, Sevgiliye Mesajlı Kalp Kristal harika bir tercih olacaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan kalp şeklindeki kristal hediye üzerine ne yazılmasını istiyorsanız, o özel cümleler yazılıyor!

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Kare Kol Düğmesi

Erkek Sevgiliye Hediye Önerileri - Özel Kol Düğmeleri


Dış görüntüsüne önem veren erkeğin şıklığını tamamlayacak son derece şık bir aksesuar var karşımızda! İsme özel olarak hazırlanmış olan Gümüş Gömlek Kol Düğmeleri! Erkek arkadaşınız, bu son derece zarif kol düğmeleri ile her zamankinden daha şık görünecek! Kişiye özel hazırlanan Gümüş kol düğmeleri üzerine ne isim yazılmasını istiyorsanız onu yazdırabiliyorsunuz! İsme Özel Gümüş Kol Düğmeleri size çok klasik bir armağan olarak gelebilir ancak, erkeğe çok fazla hediye aksesuar ürün olmadığının altını çizmek isterim.

erkek sevgiliye hediye önerileri

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati


Hem zamanı gösteren ve hem de size ait minik bir foto albüm olabilecek bir duvar saatiniz olsun ister miydiniz? Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati üzerine 3 adet en güzel fotoğraflarınızı yansıtabiliyorsunuz! Bununla birlikte Fotoblog Duvar Saati üzerine isimleriniz de ekleniyor. Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saatine ister kutlama mesajınızı, ister sevgi sözlerinizi, isterseniz de ilanı aşkınızı yazdırabiliyorsunuz! Sevgilinize sürpriz bir yıl dönümü hediyesi isterseniz, bu duvar saati fazlası ile beklentilerinizi karşılayacak kişiye özel bir hediye!

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 1

Erkek Arkadaşa Hediye - Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan


Farklı tonlardaki renk kombinasyonları ile Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, erkekler için düşünülebilecek en güzel aksesuar hediyelerinden biri! Sevgiliniz sizden kendisine armağan edilmiş bu hediyeyi her an yanında taşıyacak! Nakit para bölmesi, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi gibi bir çok fonksiyonu bulunan Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan aynı zamanda sahibinin isminin ve soy isminin baş harflerine özel olarak hazırlanıyor. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek alternatif hediyeler arasında!

sevgiliye sürpriz hediye

Erkeğe Anlamlı Hediyeler - Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket


Şiir veya edebiyat yönünüz çok mu güçlü? Gelin bu sevgililer gününde sevgiliniz için hazırladığınız şiirinizi Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket ,içerisine yazdırın! Muhteşem bir dekoratif ürün olan Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket ile, mutluluktan erkek sevgilinizin ayaklarını yerden kesin! Duvara asılabilme özelliği ya da istendiği takdirde destek arka ayakları sayesinde masa üzerine sergilenebilen Sevgiliye Özel Çerçeve Plaket, erkeğe hediye kategorisi içerisinde değerlendirildiğinde çok özel ve çok anlamlı bir hediye! Sevgiliniz kişiye özel olarak hazırlanan bu şahane dekora, baktıkça sizi hatırlatacak çok özel bir armağan!

Sevgiliye Romantik Kalpler Duvar Saati

Erkeğe Hediye Tavsiyeleri - Mesajlı Kalp Rakamlı Duvar Saati


Öyle bir duvar saati hayal edin ki, her rakamında buram buram aşk olsun! Mesajlı Kalp Rakamlı Duvar Saati işte böylesine romantik ve anlamlı bir duvar saati! Duvar saatinin ana gövdesinde sizin göndereceğiniz bir adet fotoğraf yer alıyor, ayrıca saatin rakamları yerine kalp olarak tasarlanmış alanlarına ise 12 adet sevgilinizin okumasını istediğiniz kısa mesajlarınız yer alıyor! Eşinize, erkek arkadaşınıza sıra dışı ve son derece anlamlı bir armağan daha!

Erkek sevgiliye ilginç hediyeler

Erkeğe Orjinal Hediyeler - Gülen Ağlayan Dekoratif Ayna


Tiyatro oyunculuğu ile özdeşleşmiş olan Gülen Ağlayan Adam figürü, şimdi şık bir duvar aynası olarak karşımızda! Sinema ve tiyatro seven sanatçı ruhlu erkek sevgilinize sıra dışı veya ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünürseniz, Gülen Ağlayan Dekoratif Ayna mükemmel bir seçim! Duvarlara harika bir estetik kazandıracak ve aynı zamanda görenlerin çok beğeneceğini düşündüğüm Gülen Ağlayan Dekoratif Aynayı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Erkek sevgilime hediye

Erkeğe Güzel Hediyeler - Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli


Erkekler için hediyelik aksesuar sayısı tabiri caiz ise, bir elin beş parmağını geçmez! Bu ya bir deri kemer, ya bir kravat, ya kol düğmeleri ya da bir deri cüzdan olur! Bunun ötesine geçmek ve farklı aksesuar ürünler araştırmak nafile! Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır? Bu soru ile yatıp kalkıyorsanız ve illa da erkek arkadaşınıza bir aksesuar hediye etmek istiyorsanız, Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli son derece şık ve kişiye özel bir ürün!

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Erkek Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri


Otomobil bir çok erkek için bir aşk ve tutkudur! Hatta çoğu zaman kadınların bu durumdan şikayetçi olduklarını ve sevgilisinin otomobilini kendisinden bile çok sevdiğini düşündüretecek kadar büyük bir sevgidir. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati, sadece arabalara meraklısı erkeklerin değil, kendisini gören tüm gözlerin şaşkınlıkla ve hayranlıkla tekrar tekrar bakmak isteyecekleri çok özel bir duvar saati! Erkek sevgilinize ilginç hediye almayı düşünüyorsanız, Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati benim en favori hediyelerden biri!

Kişiye Özel İsim Yazılı Aksesuar Seti

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi


Göz kamaştıran deri hediye kutusu ile Kişiye Özel İsim Yazılı Aksesuar Seti, tüm erkeklerin çok beğeneceği harika hediyeliklerden oluşuyor. İçerisinde deri cüzdan ve deri kemer yer alan bu hediye seti, erkek arkadaşına etkileyici sevgililer günü hediyesi araştıranlar için iyi bir tercih olacaktır. Özel hediye kutusu ile bile büyük bir beğeni toplayan Kişiye Özel İsim Yazılı Aksesuar Seti içerisindeki deri cüzdanın üzerine isim yazdırılabiliyor.

erkek sevgiliye ne hediye alınır

Kıskanç Sevgiliye Kalp Kutuda Mesajlı Çikolatalar


Sizi çok seven ancak, olur olmadık zamanlarda ve yerlerde kıskançlık krizleri geçiren bir sevgiliniz mi var? Belki de erkek sevgilinizin kalbini okşayacak ve kendisini sizin gözünüzde çok değerli olduğunu hissettirecek özel bir hediyeye ihtiyacı vardır? Kalp Kutuda Mesajlı Çikolatalar işte bu beklentinize cevap verebilecek çok özel bir armağan! Kalp kutusu şeklinde tasarlanmış olan ve içerisinde yer alan çikolataların üstünün ise mesajlarınızla ile süslenmiş olduğu bu harika ürün, kıskanç sevgilinize alınabilecek en güzel hediye!

erkek sevgili için hediye

Erkek Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kanvas Tablolar


Size özel olarak hazırlanacak kişiye özel kanvas tablola birbirinden romantik fotoğraflarınızla kendinizi geçmişin tatlı anıları içinde bulacaksınız! Tablo içerisinde yanan fotoğraflar, capcanlı renkleri ve aşkınızın yansımalarıyla kendinizi bulacaksınız! Bunun dışında piyasada üç boyutlu tabloların da olduğunu söylemek isteriz. Mesela Köy Manzaralı Işıklı Tablosu, Yanıp Sönen Mumlar Işıklı Tablosu ve Köy Manzarası Işıklı Tablosundan istediğiniz modeli seçin ve bu hayalinize bir adım daha yaklaşın! Işıklı Tablolar, erkeğe sevgililer gününde armağan edilebilecek çok sıra dışı ve çok orijinal bir sevgililer günü hediyesi!

erkeğe hediye ne alınabilir

Kişiye Özel Üçgen Ödül


Biraz üşütüp hasta olduğunuzda, her an dakika dakika sizden haber almaya çalışan ve sizi ne kadar çok önemsediğini gösteren kişi! Her türlü sıkıntılı anlarınızda O'nun teselli verici ve rahatlatıcı sesini duyarak kendinizi daha iyi hissetmeye başladınız. Her an ve her koşulda onu yanınızda buldunuz! Çünkü O, size tüm kalbi ile bağlı olan biricik erkek arkadaşınız! Şimdi sevgilinizi gurur verici bir hediye ile ödüllendirmenin zamanı geldi! Kişiye Özel Üçgen Ödül üzerine, tarih ve isimlerinizi yazdırarak, sevgilinize yıllarca unutamayacağı özel bir armağan verebilirsiniz! Kişiye Özel Üçgen Ödül, hem pırıl pırıl parlak tasarımı ile hem de sizden özel bir hatıra olması sebebi ile erkek arkadaşınızın masasında, kitaplığında gururla bakacağı çok özel bir armağan!

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Sinema Film Şeridi Yastık


Ortalama bir sinema filminin süresi 90 - 120 dakika arasıdır! Bizler izleyici olarak o filmde verilmek istenen mesajı, anlatılmak istenen konuyu veya inanılmaz zahmetlerle oluşturulan görsel efektleri en fazla 120 dakika süresince izleriz. Ancak, sinema perdesine aktarılan 120 dakikalık bir film, binlerce insanın aylarca beraber çalışmasının ortaya çıkardığı ürünüdür! Sinema denilince insanların aklına ilk gelen şeyler, sahne ve sinema klaketidir! Sinemaya meraklı erkek arkadaşınıza, etkileyici ve orijinal bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati bunun için mükemmel bir seçim olacaktır! Kişiye özel olarak hazırlanan masa saati üzerine, Film adını dilediğiniz gibi kendiniz yazın. Yönetmen olarak erkek arkadaşınızın ismini yazın ve son olarak bu filmde oynayan oyuncular için ise, kendi isminizi yazıp erkek arkadaşınıza doğum gününde armağan edin!

Gömlek Çantası

Erkek Sevgiliye Farklı Hediyeler - Gömlek Çantası


Erkekler ve bayanlar açısından uzun seyahatlerin bir takım olumsuz yanları vardır! Bunlardan biri de özellikle davetler, iş toplantıları, düğün gibi özel organizasyonlarda uzun yolculuktan dolayı, ütülü kıyafetlerin buruşup bozulmasıdır! Şimdi vereceğimiz haber, uzun seyahat yapmak zorunda olan erkekleri çok sevindirecek! Gömlek Çantası ile bundan böyle yolculuk esnasında buruşan gömlekler tarih oluyor! Gömlek Çantası, özel tasarımı sayesinde içerisinde muhafaza ettiği gömleği ütülenmiş hali ile koruyor! Erkek sevgilinize farklı bir hediye seçeneği düşünüyorsanız Gömlek Çantası düşünülebilecek ideal hediyelerden biri!

Ters Kol Saati

Erkek Sevgiliye İlginç Hediyeler - Ters Kol Saati


Ters Kol Saati, klasik bir kol saati ile ilgili tüm bildiklerinizi ters düz ediyor! Çünkü bu saat üzerinde saati gösteren rakamlar, klasik bir saatte olması gerekenin tam tersi yönde dizilmiş! Normal bir saatte soldan dağa doğru (12, 1,2,3) diye başlayan rakamlar, Ters Kol Saati üzerinde ( 12,11,10,9) şeklinde dizilmiş! Ters Kol Saati üzerinde hareket eden, saniye, yelkovan ve akrep yine ters şekilde işliyor! Ters Kol Saati sınıflandırırken sadece ilginç kelimesi kullanmak bile yetersiz kalıyor! Erkek sevgilinize sevgililer günü için sıra dışı ve aynı zamanda kullanışlı bir hediye vermek isterseniz, görenleri şaşkına çevirecek Ters Kol Saati hediye edebilirsiniz!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Dostları tarafından erkek arkadaşınızın kıskanılmasını isterseniz, Ona, üzerinde birlikte olduğunuz bir fotoğrafın yer alacağı kişiye özel fotoğraf baskılı bir çakmak hediye edebilirsiniz! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, çakmakların en havalısı ve en karizmatiği! Sevgiliniz böylesine anlamlı ve üzerinde birlikte fotoğrafınızın yer alacağı bu çakmağı, diğer sıradan çakmaklar gibi orada burada unutmayacak! Ucuz fiyatı ile bütçenizi sarsmayacak, etkileyiciliği ile de beğeni toplayacak bu çakmak, özellikle sevgiliniz sigara kullanıyorsa, çok beğeneceğini düşündüğümüz bir hediye alternatifi.

Erkeğe güzel hediyeler

Tasarım Fotoğraf Albümleri


En güzel fotoğraflar Tasarım Fotoğraf Albümleri ile daha şık ve daha dikkat çekici bir hale geliyor! Benzersiz tasarımları ve farklı modelleri ile bu sıra dışı albümleri çok beğeneceksiniz! Sinema klaketi albüm kapağı, Mektup zarfı şeklindeki albüm kapağı ve sevgililer gününe özel kapağı ile, Tasarım Fotoğraf Albümleri, içerisindeki size özel fotoğraflar kadar şık ve orijinal! Erkek sevgilime değişik ve sıra dışı bir hediye arıyorum diye düşünüyorsanız, bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

Erkeğe özel hediyeler

Erkeğe Özel Tıraş Seti Hediye Sepeti


Dış görünümüne özen gösteren erkeğe, hasarı sepet içerisinde birbirinden kaliteli bakım ürünleri ile özel hediye Sepeti! Erkeklere özel üretmiş olduğu kaliteli tıraş ürünleri ile "Gillette" markası bu alanda bir dünya devi! Erkeğe Özel Traş Seti Hediye Sepeti içerisinde bu kaliteli markaya ait "Mach 3" tıraş bıçağı ve tıraş köpüğü bulunuyor! Özellikle TV reklamları ile adından çok söz ettiren erkek kokusu "AXE" Deodorant, tıraş sonrası ferahlık etkisi yaratan "Gibbs" marka tıraş kolonyası ve "Özdilek" marka havlu bu özel hediye sepeti içerisinde yer alıyor! Tüm bu ürünler, şık bir hediye sepeti halinde satışa sunuluyor! Sevgilinizin jilet gibi bir görünüme kavuşmasını isterseniz, Erkeğe Özel Traş Seti Hediye Sepeti mükemmel bir hediye seçeneği!

Erkek sevgiliye hediye

Erkeğe Kişiye Özel Mıknatıslı Deri USB Bellek 4 GB


Teknolojinin bu kadar ilerlediği günümüzde, teknoloji ile ilintili hediyelerden bahsetmesek olmazdı her halde! Cebimizde akıllı cep telefonlar, masamızda tablet bilgisayarlar, PC'ler, çantamızda dijital fotoğraf makineleri kısacası hayatımızın her alanında dijital ürünler! Elbette ki bu ürünlerin belirli bir kapasitesi var ve o kapasiteye ulaşıldığında, söz konusu cihazlarda artık veri depolamak mümkün olmaz! Dijital yedekleme yapmak için, bu ürünlerden bağımsız olarak harici depolama aygıtları geliştirildi! Şimdi önereceğimiz ürün işte bu teknoloji ile alakalı bir ürün! Üzerine 4 GB dijital veri kaydedilebilen Kişiye Özel Mıknatıslı Deri USB Bellek ile, erkek arkadaşınıza çok kullanışlı ve güzel bir armağan verebilirsiniz! Kişiye Özel Mıknatıslı Deri USB Bellek üzerine erkek sevgilinizin isminin yazılacak olması da bu ürünü daha değerli ve anlamlı kılıyor! Bu ürünün aynı zamanda bir anahtarlık olarak da kullanılabildiğini hatırlatmak isteriz.

erkek sevgiliye sürpriz hediye

Sürpriz Kişiye Özel Google Sertifikası Hediyesi


Erkek arkadaşınıza Google sertifika ile harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Hiç erkek arkadaşınızın halı saha maçı var diye, sizinle olan randevusunu ertelediği oldu mu? Ya da en sevdiği bilgisayar oyununa kendini gereğinden fazla kaptırıp, sizi aramayı unuttuğu? Muhtemelen bu sıraladığımız şeyler sevgililik ilişkinizden sık sık başınıza gelen durumlardandır! Hatta eminiz ki bazen, sevgilinizin bu yapmaktan hoşlandığı hobilerinin sevginizin önüne geçtiği düşüncesine bile kapılmışsınızdır zaman zaman! Ama meraklanmayın! Bu durumu yaşayan tek bayan sevgili siz değilsiniz! Şimdi erkek arkadaşınıza almanız yönünde önereceğimiz hediye, sevgilinizin hobilerine yönelik bir sertifika! Sevgilinize hoş bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, örneğin halı sahada arkadaşları ile top oynarken bir fotoğrafını çekin ve bu sürpriz fotoğraf Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası içerisinde hayat bulsun! Ürün ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz "Satın Al" butonuna tıklayın lütfen!

erkek sevgiliye hediye ne alınır

Orijinal Futbol Topu Şeklinde Cam Duvar Saati


Erkeklerin futbola olan abartılı sevgilerine, kadınların büyük bir bölümü hiçbir zaman anlam veremedikleri gibi, bu spor dalını anlamayı da düşünmezler! Ancak, futbolun "F" sinden bile haz etmeyen kadınlar da şunu çok iyi bilirler ki, "Ne kadar uğraş verirlerse versinler erkekler hem futbola ayırdıkları zamandan, hem de tuttukları takıma olan sevdalarından asla vazgeçmezler!" Siz de sevgilinizin gerçek bir futbol fanatiği olduğunuzu düşünüyorsanız, bu sevgisine yönelik bir armağan seçebilirsiniz! Örneğin yukarıda yer alan Futbol Topu Cam Duvar Saati gibi! İlginç olduğu kadar, son derece de orijinal kabul etmemiz gereken bu özel ürün, belki de aktif olarak top oynamayı bırakmış sevgilinizi geçmişe (Mahallesinde top oynadığı dönemlere) götürecek nostaljik bir hediye de olabilir!

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi


Özel siyah kadife kutusu içerisinde, son derece zarif gömlek kol düğmeleri ile sevgilinizin şıklığına gümüş parlaklığı katın! İsim ve soy isim baş harflerine özel, metal üzeri nikel gümüş kaplama Kol Düğmeleri! Sunumu ile, içerisindeki kol düğmelerinin şıklığı ile, son derece güzel bir tercih! Bu ürünü, özellikle spor giyimden hoşlanan erkeklere hediye edilmesini pek tavsiye etmiyoruz. Daha çok, 30-35 yaş üstü çalışan ve takım elbise gibi resmi giyinen erkeklere hediye edilmesinin daha doğru olacağını düşünüyoruz. Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi, erkeğe yaş günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilir.

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Oval Kol Düğmesi

Kişiye Özel İşlemeli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi


Erkeğe hediye alternatiflerinin sığ ve zor olduğu bir ortamda, zannediyoruz ki bu hediye seçeneği size ilaç gibi gelecek! Erkek sevgilinize, kare şeklinde tasarlanmış, kenarları desenli ve üzerinde sevgilinizin isim ve soy isimine özel olarak hazırlanacak 925 ayar gümüş kol düğmesi armağan etmek ister misiniz? Hem sevgilinizin uzun yıllar kullanabileceği, hem de her dokunduğunda, her gömleğinin koluna geçirdiğinde bakıp mutlulukla, aşkla, sevgiyle sizi bir kez daha hatırlayabileceği çok özel bir hediye tercihi! 

erkeğe hediyeler

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Şapka


Şapka kullanan bir sevgiliniz varsa yaşadı! Spor giyimden hoşlanan erkek arkadaşınıza şık bir aksesuar hediyesi! Yazın bunaltıcı güneş ışığından, kışın ise kar ve yağmurdan koruyacak kendi isminin baş harflerine özel şapka! Siyah, beyaz, kırmızı ve lacivert renk seçenekleri ile karşınızda... Doğum günü yaz aylarına rastlayan bir sevgiliniz varsa, kişiye özel spor şapka, O'na ne hediye alabilirim diye sizi kara kara düşünmekten adeta kurtarıyor. 

Erkek sevgiliye ne hediye alınır

Erkek Sevgiliye Orijinal Bir Hediye Kişiye Özel Matara Seti


Erkek arkadaşınız için orijinal bir hediye önerisi isterseniz, bu hediye hiç kuşkusuz Kişiye Özel Matara Setinden başka bir şey olamazdı! Pırıl pırıl parlak metal yüzeyi üzerinde sevgilinizin ismi yazıyor! paslanmaz çelikten yapılmış olan ve özellikle alkollü içeceklerin taşınması için tasarlanmış olan Kişiye Özel Matara Seti, şık bir hediye kutusuna sahiptir! Hediye seti içerisinde aynı zamanda matara ile birlikte 2 adet de shot bardağı bulunmaktadır! Ürünlerin tamamı paslanmaz çelikten üretilmiş olup, yıllarca kullanılabilir! Erkek sevgilinize ya da eşinize armağan edebileceğiniz Kişiye Özel Matara Seti, hem sürpriz bir hediye, hem de son derece orijinal bir ürün!

Erkek sevgiliye güzel hediyeler

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası


Sevgilinizi hem mutlu edecek, hem de çok özel hissettirecek özel bir deri çanta modeli ile karşınızdayız. Erkeğe alınabilecek bir diğer orijinal hediye fikirlerinden biri de, %100 hakiki deriden yapılmış ve üzerinde isim ve soy isim yazılı el çantası! Kaliteli olduğu kadar, aynı zamanda çalışan erkek için, son derece yararlı bir ürün! Bu şahane ürünü sevgilinizin ismine özel hale getirebiliyorsunuz! Erkek arkadaşınız Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çanta içerisine, günlük yaşamında yanında taşımak zorunda kaldığı bir çok şeyi sığdırabilecek! Cep telefonunun şarj cihazını, cüzdanını, kalemini, kartvizitlerini, sigarasını, anahtarlarını, araç ruhsatını ve daha bir çok özel eşyasını!
sevgiliye hediyeler
Sevgiliye Hediye Fikirleri
Sevgilinize alacağınız hediyeler ile ilgili daha fazla kafanızı karıştırmamızı ister misiniz? :) İşte size, erkeğe alınabilecek birbirinden güzel bir çok hediye seçeneği daha! Yukarıda bazı hediye örneklerini gördüğünüz bu pencereyi tıkladığınızda, erkek sevgilinize özel günlerde alabileceğiniz farklı bir çok hediye seçeneği ile karşılaşacaksınız! Sevgililer için hazırladığımız hediye fikirlerimiz İçerisinde, kişiye özel, romantik, ilginç ve özel bir çok armağan yer almakta! Doğum günü için, sevgililer günü ve yıl dönümü için benzersiz nitelikte hediye yelpazesi sizi bekliyor.

Erkek için hediye
Erkeğe Hediye Sepetleri
Bu pencereyi tıklamanız halinde, üzeri deri kaplı şık hediye kutuları, tüllerle süslenmiş üzerine sevgi mesajınızı iliştirebileceğiniz size özel hediye notları ile anlam kazanacak çeşit çeşit erkek hediye sepetleri ile karşılaşacaksınız! Bakışına, gülüşüne, konuşmasına gözlerine kısacası tüm yönlerine aşık olduğunuz erkek arkadaşınıza bu hediye sepetleri çok yakışacak! İçerisinde birbiri ile uyumlu bir çok hediyelik ürünün yer aldığı bu hediye sepetleri çok ama çok beğenilecek! Erkek gömleklerinden, sürpriz hediyelere, bakım ürünlerinden, aksesuar ürünlerine kadar birbirinden güzel hediye sepetleri sizi bekliyor! Bu hediye sepetleri; "Doğum günü için erkeğe ne hediye alınır?", "Sevgilime romantik ve göz kamaştırıcı hediyeler arıyorum" sorularına en güzel cevaplar içeriyor!

Yorum Gönder

 
Top