z Bayana Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

bayanlara hediye

Bayanların kalbine uzanan yol, dikenli güllerle örülüdür. O kalbe yerleşebilmek için, ileri doğru atacağınız her adımınızda bir tarafınızı kanatabilirsiniz!! Ama bir kere o kalbin merkezine ulaştınız mı, kolay kolay kimse sizi oradan çıkartamaz! Özel günlerde bayanlara alınabilecek etkileyici ve güzel hediye fikirleri verebilmek için bayanları, çok iyi tanımak gerekiyor! Şahsen bu yazıyı bir bayan olarak kaleme alıyor olmam, aslında bir nevi kendi iç dünyama da yolculuk yapacağım anlamına geliyor. Bayana en güzel doğum günü hediyeleri nelerdir? Sevgililer gününde bir bayana etkileyici hangi hediyeler alınabilir? Bu yazımızda sizlere bayanları etkileyebilecek ve beğeneceklerini umduğum güzel hediye fikirleri vermeyi amaçlıyorum. 
Konuya girerken, doğru hediye seçmek için bayanları çok iyi tanımak gerekiyor demiştim ya! Gerçekten de hiç beklemediği bir anda küçük bir hediye ile, bir bayanı dünyanın en mutlu kişisi yapabilirsiniz. Ancak, herhangi bir yanlıştan dolayı kalbini kırmışsanız, önüne dünyaları serseniz artık fayda etmez! Bayanların sevgisi kadar, nefreti de büyüktür. Tahminlerin çok daha ötesinde, güçlü bir duygu dünyaları vardır. Sizin için çok sıradan ve önemsiz gibi görünen bir şey, bir bayan için çok şey ifade edebilir. Mesela; bir kere sevgilinizin doğum günü tarihini, evliyseniz evlilik yıl dönümü tarihini, asla aklınızdan çıkarmamalısınız! Çünkü bir kadın için, her an sevgilisinin aklında olduğunu bilmek, inanılmaz derecede mutluluk verici bir şeydir. Bir bayan, hediyenin fiyatı ile veya ne olduğu ile asla ilgilenmez! O'nun için önemli olan, erkek arkadaşı veya eşi tarafından hatırlanıyor olduğunu, özel bulunduğunu bilmektir. Bu yüzden siz siz olun, özel günlerde sevgilinizi asla hediyesiz bırakmayın! Bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa mutlaka bir hediye alın! Bu satın aldığınız bir demet gül olabileceği gibi, dalından kopardığınız bir çiçek tanesi de olabilir.

Aşk küçük tesadüflerle başlasa da, mutlu bir şekilde devam ettirilebilmesi için tesadüflerden çok daha fazlası gerekir! Çünkü, sevgi kırıntılarından kocaman bir "sevgi çığı" yaratmak, sadece küçücük şans faktörleri ile izah edilemez! Devamlılığı olan bir aşk ilişkisinde "Sevgilinizi mutlu etme gayreti" en önemli altın kuraldır. Gerçekten de kendini mutlu hisseden bir bayan, aynı zamanda değerli olduğunu da, özel olduğunu da hisseder! Peki bir bayanın kendisini mutlu hissetmesini nasıl sağlayabilirsiniz? Bunun için madde madde, şöyle edersiniz, böyle edersiniz demek yerine, özetle şunları söyleyebiliriz. Mesela; O'nu ne kadar çok sevdiğinizi her fırsatta belli ederek. İyi anında veya kötü anında, size ihtiyaç duyduğu tüm anlarda, O'nun yanında olabileceğinizi hissettirerek. Elbette ki bir de, hayatınızdaki bayan için alacağınız özel hediyeler ile! Bizim bu yazımızdaki ana konu, bayana hediye olduğu için, yazımızın bundan sonraki bölümleri bayan hediyeleri üzerine olacaktır. Artık daha fazla laf gevezeliği yapmadan hediye önerilerimize geçelim!

Bayanlar İçin Hediye Fikirleri


Bayana Hediye
Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa Bardak


Fotoğraf baskılı sihirli kupa bardak ile, değer verdiğiniz tüm bayanlara güzel bir hediye verebilirsiniz. O, sımsıcak çayını keyifle yudumlarken, sihirli kupa bardak da tüm hünerini konuştursun. Soğuk haldeyken simsiyah bir görünüme sahip olan, ancak içerisine sıcak içecek doldurulduğunda dışındaki fotoğrafı dışarı gösteren sihirli kupa ile sürpriz dolu bir hediye sizi bekliyor.

bayana hediye

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Bayan olur da, romantizme hiç karşı koyabilir mi? İçerisinde 365 adet kalp mesaj kartları bulunan ve her birinin üzeri farklı farklı aşk dolu sözlerle yazılmış özel bir hediye sepetine ne dersiniz? Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ile, eşinize/sevgilinize bir yıl boyunca geçerli olabilecek harikulade bir hediye verebilirsiniz. Kalp kutu içerisinde ayrıca "Seni Seviyorum" yazılı bir yastık ve bayan sevgilinizi sürpriz bir hediye daha bekliyor. İçerisine el yazınızla istediğiniz mesajı yazabileceğiniz mini mesaj şişesi. Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ile ister ilan-ı aşkta bulunun, isterseniz de O'nun gönlünüzde ne kadar özel bir yere sahip olduğunu dolu dolu hissettirin.

bayan eş için hediye

Bayan Eşe Hediye & Mükemmel Eş Sertifikası


O, bu hayatta güzel olan her şeyi fazlasıyla hak ediyor. Çünkü, hastalıkta ve sağlıkta, iyi gününüzde ve kötü gününüzde bir an bile olsun yanınızdan hiç ayrılmadı. İşte bu melek insana layık çok özel bir sertifika var karşınızda. Biricik eşinize, size yaşattığı tüm güzelliklere küçük bir teşekkür etmek istiyorsanız, gururu verici bir hediye seçeneği olan Mükemmel Eş Sertifikası tam size göre. Üzerine eşinizin okuyup mutlu olacağı ya da kendini değerli hissedeceği istediğiniz mesajınızı yazabileceğiniz Mükemmel Eş Sertifikası, isme özel olarak hazırlanıyor.

Kişiye Özel GIF Film Makinesi
Kişiye Özel GIF Film Makinesi

Çok güzel doğum günü hediyelerinin bulunduğu blog sayfalarımızda küçük ama fonksiyonel bir dünya çeşitlilik sizleri bekliyor. Doğum günü için farklı hediye fikirleri isteyenler buraya. Malzemesi ve işçiliği birinci sınıf olarak hazırlanan bu anlamlı hediye, sevgilinizin yüzünden gülücükler oluşmasına vesile olacaktır. En zengin hediye içeriklerini sizlere sunmaya çalışan favori hediye sitenizde çok güzel doğum günü hediyeleri bulunduğu eniyihediyefikirleri'de kişilik sahibi tasarım hediyeler beğeninize sunuluyor. İnternet üzerinden online sevgiliye hediye video gif film makinesi satın almak hiç bu kadar zevkli olmamıştı diyeceğinize eminiz. Kişiye özel yapısı sayesinde bu özel hediye anlamlı olduğu kadar etkileyiciliğiyle de dikkatlerden kaçmıyor.

bayana hediye

Bayana Özel Karakalem Resim Hediye Seti


Daha önce sevgilinizin hiç karakalem portre resmini çizdirmediyseniz, işte size altın bir fırsat! Profesyonel ressam ekibi tarafından çizilen %100 el yapımı bir portre resim! Dahası 25X35 cm. ebatlarında çizilen bu resim, makyaj aynası ve kupa bardak üzerine basılıyor. Bu şekilde inanılmaz orijinallikte muhteşem bir hediye seti ortaya çıkıyor. Bayana orijinal ne hediye alınır diyorsanız, hem kara kalem resmin etkileyiciliği, hem de makyaj aynası gibi bayanların sık kullandığı bir eşya üzerinde bu resmin yer alması ve 1 adet de kupa bardakla tamamlanan bu seti şiddetle tavsiye ederiz.

Bayana hediye fikirleri

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti


Biricik hayat arkadaşınıza, tıpkı birbirinize "Evet" derken yaşadığınız o muhteşem heyecanı Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti ile yeniden yaşatabilirsiniz. Yatak odanıza renk katacak 2'li yastık seti ile eşinizi dünyanın en mutlu insanı olarak görebilirsiniz. Birinde sizi temsilen bir damat, diğerinde ise eşinizi temsilen bir gelin figürü yer alan ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, bayanlara hediye olarak mükemmel bir armağan seçeneği.

Bayana Hediye Fikirleri
Erotik Denge Oyunu


Partnerinize erotik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, Jenga Denge oyununun Ona hediye edebilirsiniz! Üzerinde erotik görevler bulunan ve eminiz ki baş başa keyifli vakit geçirebileceğiniz Erotik Denge oyunu +18 bir oyun çeşididir. Hadi o zaman siz de partnerinize bu kışkırtıcı Oyunu hediye olarak gönderin! Sevgilinizle hafta sonunu baş başa geçirmek istiyor ama birlikte geçirdiğiniz vaktin de kaliteli olmasını istiyorsanız bu oyun tam da size göre. Eşinize hediye olarak alabileceğiniz, sevgilinize hediye edebileceğimiz ya da parterinize hediye olarak verebileceğiniz bu ürün her ikinizi de fazlası ile mutlu edecektir.

bayana hediye ne alınır

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Parlaklığı ile göz kamaştıran doğal bir inci tanesi, adeta kalbinizin sahibi ve gözünüzde gerçek inci tanesi kadar şık! Özel kadife kutusu içerisinde yer alan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, bayan sevgilinize, annenize, eşinize ya da bayan arkadaşlarınıza alınabilecek en özel hediyelerden biri! 925 ayar gümüş kolye zincirine ve kolye ucuna sahip olan İnci Kolye, bir bayana güzel bir hediye vermek istediğiniz tüm özel günler için biçilmiş kaftan!

bayana hediye

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati


O söylemekten, siz ise dinlemekten bıkmadınız! "Söyle bakalım beni seviyor musun?","Aşkım nerede kaldın yaa?","Ne zaman biter işin?","Arkadaşlarını benden daha çok seviyorsun" Sevgilinizin de bu tarz klasik sözleri varsa işte şimdi sizi muhteşem bir hediye seçeneği bekliyor. Sürekli olarak sevgilinizden duymaya alışık olduğunuz, hatta O daha sözlerine başlamadan ezbere ne olduğunu bildiğiniz cümleler, sıra dışı ancak son derece şık bir duvar saati üzerinde yeniden canlanıyor. Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati ile, eşinize, kız arkadaşınıza veya annenize akıl dolu ve son derece sürpriz bir hediye verebilirsiniz.

Bayan Hediye

Bayana Fotoğraf Baskılı Çikolata Hediyesi


Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa, özel kutusu içerisinde 24 adet sevgiliye özel mesajların olduğu Canım Sevgilim çikolatalarının kaç yıl hatırı olacak varın siz hesaplayın! 24 adet enfes lezzette sütlü çikolata son derece şık bir hediye kutusu içerisinde! Doğum gününde, sevgililer gününde ya da yılbaşında beraberinizde götürebileceğiniz şahane bir hediye olacaktır! Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, içi gül yapraklarıyla süslenmiş, üzeri göndereceğiniz fotoğrafın yer alacağı 24 adet çikolatadan oluşmaktadır. Üzerinde "Yerken beni hatırla", "Canım Sevgilim Sen Benim Her Şeyimsin" gibi romantik ve sevgi dolu mesajlar yazdırabileceğiniz fotoğraflı çikolatalar, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz orijinal hediyelerden!

bayanlar için hediye

Sevil Parfümeride Bayanlara Özel Hediyelik Parfümler


Annenize, eşinize veya kız arkadaşınıza belki klasik olacak ama parfüm hediye edebilirsiniz. Her biri dünya markası birbirinden etkileyici kokular ve notalarla hazırlanmış bayan parfüm modelleri Sevil Parfümeride. Bunun dışında makyaj aynaları da kadınlara hediye olabilecek mükemmel ürünlerden. Makyajınızı tazelemek istediğiniz her yerde özel bir havanız olsun ister misiniz? Üzerinde fotoğraf baskısı ile makyaj aynanız size özel! Mükemmel bir tasarıma sahip olan Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası ile çok kıskanılacaksınız! Yukarıda yer alan kırmızı ve isim yazılı makyaj aynasından farklı olarak bu makyaj aynası üzerine fotoğraf baskısı yer alıyor! her iki ürün de, bayanlara harika birer doğum günü hediyesi olabilir! 

bayana ne hediye alınır

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Makyaj Aynası


Bayanlara hediye olarak konuyu makyaj aynalarından açmışken bir başka model ile devam edelim isterseniz! Doğal ahşap görünümlü ve üzerinde isim yazılı makyaj aynası, bayanların çok beğeneceğini düşündüğüm hediyelerden biri! Vaktinin büyük bir bölümünü size daha güzel görünmek adına ayna karşısında makyaj tazelemekle geçiren bayanlara harika bir hediye seçeneği! Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Makyaj Aynası üzerine kız arkadaşınızın ismini yazdırıp, sevgililer günü hediyesi olarak Ona armağan edebilirsiniz!

Bayana güzel hediyeler

Adını Kumlara Yazdım Çerçevesi


Büyük bir özenle ve pür dikkat kuma bir şeyler yazıyorsunuz ama, kız arkadaşınız daha ne yazdığınızı okuyamadan dalgalar tüm yazılanları alıp yutuyor mu? O halde güzel haber; Bundan böyle kuma yazdığınız aşk dolu mesajlarınızı dalgalar süpüremeyecek! Çünkü kuma yazdığınız aşk mesajlarınız sevgilinizin ya duvarında asılı olacak, ya da masasının üzerinde olacak! Eğer aşık olduğunuz özel bir bayan için hediye arıyorsanız, aşkınızı kumlara yazmak ve Ona duygularınızı bu yolla göstermek oldukça romantik bir davranış olacaktır. Görmekte olduğunuz resim çerçevesi içerisinde deniz, kum, dalgalar ve üzerinde de isimleriniz-size özel bir tarih yazılabiliyor.

bayana hediyeler

Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Tüm hanımları kalbini sevgiyle saracak ve romantiklikte rakip tanımayan bu şipşirin romantik hediye sepeti ile sevdiğiniz bayanın kalbini çalabilirsiniz! Kucağında romantik aşk sözleri taşıyan Sevimli peluş ayıcık, sonsuzluk sembolü kolye, seni seviyorum yazılı yastıktan oluşan, şık bir sepet içerisinde satışa sunulan Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti ile kendini özel ve mutlu hissetmeyecek bir bayan herhalde yoktur! Doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü ve yıl dönümü gibi özel günler için mükemmel bir hediye seçeneği!

bayana ne hediye alınır

Bayanlar İçin Oyuncak Peluş Hayvanlar


Her kadının farklı bir karakter özelliği vardır. Örneğin kimi kadınlar sert, şaka kaldırmayan, her zaman ciddi görünen ve duygularını da pek belli etmeyen bir özelliğe sahiptirler. Kimi hanımlar ise gülmeyi seven, esprili erkeklerden hoşlanan, sempatik ve şirin bir yapıya sahiptir. Hani can çıkar huy çıkmaz derler ya! Gerçekten de bazı insanların yaşı ne olursa olsun çocuksu ruhu hiç değişmez! Eğer sizin de hayatınızda hala oyuncak tarzı şirin hediyelerden hoşlanan bir sevgiliniz varsa Ona sevimli peluş ayıcık, tüylü tavşan veya oyuncak kuzu hediye edebilirsiniz. Yatağının baş ucundan asla ayırmayacağı oyuncak peluşlar, bayana ne hediye alınır sorusunun en şirin cevabı:)

bayana güzel hediyeler

Bayana Güzel Hediyeler & Kişiye Özel Instagram Kare Masa Saati


Bayan Sevgilinizin çalışma masasında aşkınızı hatırlatacak özel bir masa saatine var mısınız? Kişiye Özel Instagram Kare Masa Saati, tasarımı ve üzerinde 8 adet fotoğrafınızla son derece değişik bir saat! Instagram logosu etrafında 8 adet size özel fotoğraf yerleştiriliyor! Yalnızca size özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Instagram Kare Masa Saati ile ortaya kusursuz bir armağan çıkıveriyor! Sevgilinize doğum gününde ya da sevgililer gününde romantik bir hediye arayışınız varsa Kişiye Özel Instagram Masa Saati bu heyecanlı arayışa son verebilir.

Bayana anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Sonsuz Aşk 2'li Kupa Bardak


Bayan arkadaşınızın çay veya kahve keyfini romantik bir hale sokacak şık bir hediye ister misiniz? Kalpli Seramik Kupa Bardak ile her yudumda içilen sadece çay değil, aynı zamanda aşk da olacak! Duygularınızı henüz açamadığınız bir kız arkadaşınız mı var? O halde ilk adım olarak sevginizi kalp şeklindeki seramik kupa ile O'na hissettirebilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan, sonsuzluk sembolü etrafında isimlerinizin ve size özel bir tarihin yazılacağı bu özel kupa, diğer sıradan kupa bardakların en romantiği! Sevgililer günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza ucuz ve kullanışlı bir armağan düşünürseniz, bu ürün ucuz fiyatı ile dikkatinizi mutlaka çekecektir!

bayana hediye

Konuşan Kalpler Duvar Saati


Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati, adeta bir papatya çiçeğini andırıyor! Bu son derece romantik duvar saati ile sevgilinize bir fal açmak isterseniz har saatte "Seviyor" sonucuna ulaşırsınız! Kalp şeklinde tasarlanmış olan duvar saatinin rakamlarının her birinde yine fotoğrafınız yer alıyor! Üzerine sevgilinizin her saat başında okumasını istediğiniz sevgi sözlerinizi de yazdırabileceğiniz Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati ile, asla unutulmayacak bir armağan hazırlayabilirsiniz! Yaşamınız boyunca hiçbir duvar saatini, size özel hazırlanan Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati kadar sevmeyeceğinizi garanti ediyorum!

bayana hediye

Bayana Romantik Hediye Sepeti


Erkeklerin tümü için söylemiyoruz ama, nedir bu bayanların şiddet uygulayan erkeklerden çektiği? Her yerde, her tarafta "Kadına Şiddete Hayır!" kampanyaları var ama, yine de haber bültenlerinde her gün Canım Memeleketimin bir köşesinde "Kadın Cinayetleri" Ya da "Kadına Şiddet" haberleri gelmeye devam ediyor hala! Bu hayatın gerçek çiçekleri olan kadınlara, aklı ve düşünceleri yetmediği için sadece fiziksel güç kullanmayı düşünebilen tüm erkekleri nefretle kınıyoruz!  

bayana el yapımı küpe hediyesi

El Yapımı ETSY Küpe Modelleri


Bu konuya nereden girdik? Bildiğiniz gibi 8 Mart Dünya Kadınlar günü! Ülkemizde maalesef 8 Mart'ta, güzellikler, jestler, tatlılıklar konuşmak yerine yine sadece kadına şiddet konuşulacak! Artık, mağdur edilen ve şiddet uygulanan kadına bu eziyet, bu işkence bitsin! Çok can sıkıcı ama, gelelim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili hediye önerimize! Şirin mi şirin bir pasta kutusu içerisinde, nakışlı el havlusu bulunan ve şık bir kese içerisinde mis gibi kokan kalp sabunların olduğu Pasta Kutusunda Bayan Butik Hediye Seti, tüm kadınların beğenebileceği bir ürün!

bayana hediye

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi


Sevdiğiniz bayana nostaljik olduğu kadar eski ve klasik bir hediye ile sürpriz yapmaya ne dersiniz? Kraft kutu içerisinde zarif bir şişe ve bu şişe içerisinde kendi mesajınız yazılı! İçi süslerle, deniz kabukları ile süslenmiş olan Nostalji mesaj şişesi ile, ister evlilik teklifinde bulunun, isterseniz bayan sevgilinizin doğum gününü kutlayın!

Bayana Hediye

4 Kalp Kutudan Oluşan Aşk Dolu Bir Hediye Sepeti


İçerisinde aşka dair en güzel hediyelerin yer aldığı 4 kırmızı kalp kutudan oluşan Aşk Kulesi ile, duygularınıza tercüman olabilecek bir hediyeye sahip olabilirsiniz. 365 Adet aşk dolu sözler, seni seviyorum yazılı çikolatalar, süsler, kalp kutular ve kısacası aşk dolu bir hediye sizi bekliyor. Romantik biriyseniz ve hayatınızdaki Bayana hediye olarak aşk dolu bir hediye arıyorsanız, seni her şeyden çok seviyorum aşk kulesi muhteşem bir seçenek!

bayana değişik hediyeler

Ruj Şeklinde İç Çamaşırı


Sevgilinize, eşinize hem erotik, hem de son derece ilginç bir hediye vermek isterseniz, İşte karşınızda Ruj Tasarımlı Kırmızı İç Çamaşırı. Çantada kolaylıkla taşınabilen Ruj Şeklinde Çamaşır ile tatilde, seyahatlerde ve hatta iş yerinde bile her an seksi olmak mümkün! Üzerinde Love yazılı kırmızı seksi iç çamaşırı, ruj başlığı ve kapağı şeklinde enteresan bir kutu içerisinde Sıra dışı tasarımı ile Ruj Çamaşır, bir bayana verilebilecek en ilginç hediyelerden biri.

bayana ne hediye alınabilir

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı


Romantik ve şık tasarımıyla Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı, özellikle çalışan bayanların masalarını süsleyecek en güzel hediyelerden biri. Film şeridi şeklindeki özel tasarım içerisine göndereceğiniz 3 adet fotoğraf, mükemmel kalitede basılıyor, isimlerinizin yazılmasıyla da harika bir kişiselleştirilmiş hediye ortaya çıkıyor. Bayana kalıcı ve güzel ne hediye alınabilir diyorsanız, işte karşınızda taş gibi sapasağlam Kişiye Özel Film Şeridi Taş Baskı!

bayana hediyeler

Bayana Hediye - Meleğim Yazılı Kolye


Kolye, bayanlara alınabilecek en güzel hediyeler içerisindedir. Ancak kolye derken, sıradan kolyeleri kast etmiyorum. Daha çok özel anlamları olan ve sevgilinize verdiğiniz değeri yansıtacak kolyelerden bahsediyorum. Örneğin yukarıda görmüş olduğunuz Meleğim Yazılı Kolye gibi. Gülüşü ile, konuşmasıyla, davranışlarıyla, adeta bir meleği andıran sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, üzerinde sembolik melek kanatları da bulunan 14 ayar Meleğim Yazılı Altın Kolye tam size göre!

bayana hediye

Bayanlara Özel Hediyeler - Fantezi Seti


Duygularınıza hareket katın! Kırmızı hediye kutusundaki Fantezi Seti, partnerinize ve size inanılmaz özel dakikalar yaşamayı vaat ediyor! İçerisindeki birbirinden kışkırtıcı ürünler ile, hem göze hem de kalbe hitap ediyor! Kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile 6 farklı modelde satışa sunulan Fantezi Ürünleri, romantizm dolu anlarınızda en büyük yardımcınız olmaya aday!

bayana hediyeler

Bayana Hediye Önerileri - Bebeğim Yazılı Kolye


Erkek ve bayan sevgililer arasında kıskanılacak derecede çok güçlü bir bağ vardır! Neden kıskanılacak derecede dediğimi hemen açıklayayım. Çünkü, sevgililerin aşkını çekemeyen kötü niyetli kişiler tarafından bu ilişki koparılmaya ve sabote edilmeye çalışılır. Ancak sevgi, her zaman tüm güçlüklerin üstesinden gelmeyi başarır. Nazar boncuklu Bebeğim Altın Kolye, hem ilişkinizi, hem de sevgilinizi kötü gözlerden koruyacak! Gözünüz gibi sakındığınız ve adeta bir bebek kadar masum gördüğünüz sevgilinize özel bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız, Bebeğim Kolye ideal bir hediye tercihi olacaktır.

Bayana alınabilecek hediyeler

Bayan Sevgiliye Hediye - Aşkım Yazılı Gümüş Kolye


Bayana hediye fikirlerimize hazır kolyeler ile başlamışken, yine benzer ürünler ile devam edelim! "Aşkım" sözünü siz söylemekten, sevgiliniz ise duymaktan asla bıkmayacak! Çünkü bu özel sözün çok güzel ve mutluluk verici anlamları vardır. Sevgilinize "Aşkım" dediğinizde, O'nu diğer insanlardan farklı gördüğünüzü, kalbinizi O'na açtığınızı, O'nu sahiplendiğinizi ve Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi, bu beş harfli küçücük kelime içerisine sıkıştırırsınız! "Aşkım" sözünün belki de siz de daha başka ve özel bir anlamı vardır. Mesela kız arkadaşınız ile ilişkinizi başlatan ilk söz bu olmuş olabilir. Sözü çok uzatmadan bu şirin ve son derece romantik sözü şık bir kolye üzerinde görmek sizi heyecanlandırıyorsa, sevgilinizi de fazlası ile heyecanlandıracaktır.

bayana esprili hediyeler

Sevgili Tişörtleri - Tencere ve Kapak


Erkekler için futbol aşkı ne ise, bayanlar için de "alış veriş" aşkı öyle bir şey. Bir bayan, erkek sevgilisi veya eşi ile alış verişe çıkmayı pek sevmez! Çünkü erkekler kapalı bir mağaza içerisinde en fazla 10 dakika tahammül edebilir. Bu yüzden bayanlar genellikle, alış verişe en yakın arkadaşı ile çıkmayı tercih eder. Gerçi iki kadın da baş başa bir alış verişe çıktı mı, kendilerinden bir daha haber alınamaz! Bayanlar için o günü akşam etmeden kesinlikle eve dönmek yok! Çünkü, daha gezilecek ayakkabıcılar var, 2014 çanta modellerine bakılmadı, yeni makyaj malzemeleri çıkmış onları da görmek lazım! Derken saatler nasıl geçmiş bilinmez! 

Bayana Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Yastık Modelleri


Gerçekten bayanlar alış veriş esnasında adeta kendilerini kaybeder! Normalde evden çıkarken kafalarında herhangi bir şey satın alma düşüncesi yoktur! Ama bir mağaza içerisinde görülen her şey aslında bayanlar için çok elzemdir ve çok büyük bir ihtiyaçtır! Bu ürün ne yapılıp ne edilip kesinlikle satın alınmalıdır! Daha anlatılacak çok şey var ama kısaca bayanlar için alış veriş böyle bir şeydir. Şimdi gelelim alış veriş meraklısı bayanlar için özel günlerde alınabilecek hediye önerimize. Kişiye Özel Yastık Modelleri tüm bayanların çok beğeneceği şahane armağanlardan biri. Bayan sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın, mesajınızın veya isimlerinizin yazılı olacağı orijinal bir hediye vermek istiyorsanız, Kişiye Özel Yastıklar harika bir armağan tercihi olacaktır!

bayanlar için hediye

Bayana Hediye - Sonsuz Aşkımız Gümüş Kolye


Kalp tasarımı ve Melek kanatları, olağan üstü tasarımla, Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolyede bir araya geldi! Kalp şeklinin her iki yanında melek kanatları ve kalbin hemen ucunda ise bir pırlantası bulunuyor. Melek Kanatlı Kalp, sevgilinizin kalbinin ne kadar iyi olduğunu, kalbin ucundaki pırlanta ise, Onun, sizin kalbinizdeki değerini gösteriyor. Bir kolye içerisine ne kadar özel anlamlar yüklenmiş öyle değil mi? Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye özel günlerde bayana hediye edilebilecek son derece anlamlı bir hediye!  Dolayısı ile sevgilinize özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, sonsuzluk kolye, beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak özel bir hediye! Üzerindeki sonsuzluk işareti ile sevgilinize, aşkınızın büyüklüğü hakkında ip uçları vermiş olacaksınız!

Bayana güzel hediye fikirleri

Bayana Hediye Fikirleri - İncili Kolye


Yukarıda yer alan kolye modeli, kişiye özel hazırlanan İncili Harf Kolye. Kişiye özel hediye, bana göre hediyelerin en anlamlısı ve en özeli! Bu tipte hediyeler, sahibinin özel hazırlandığı için, hem etkileyici , hem de çok anlamlı hediyelerdir. Görmekte olduğunuz bu özel kolye, isme özel hediyelere en güzel örneklerden biri. İncili Harf Kolye ucu, bayan arkadaşınızın ya da sevgilinizin isminin baş harfine özel düzenleniyor! Üzerindeki inci tanesi ile muhteşem bir bütünlük sağlayan İncili Harf Kolye, Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak mükemmel bir seçim. Keza sevgilinize, dopdolu ve romantik bir sevgililer günü hediyesi.

bayana hediye fikirleri

925 Ayar Love Yazılı Gümüş Kolye


Size sevgisini son damlasına kadar veren bayan sevgilinize, hem güzel bir jest, hem de sevginizi sunmanın romantik yollarını araştırıyorsanız, alın size Pırlanta Love yazılı kolye. Bu kolye üzerine hem aşk ve aynı zamanda hem de şıklık yatıyor. Pırlantalı Love Kolye, şıklığı ve zarafeti ile bayanların hayranlıklarını gizleyemeyeceği en etkileyici hediye seçeneği. Üzerinde yer alan 0,01 karatlık pırlantası ile şıklığına değer katan Pırlantalı Love Kolye, Ona olan duygularınızı göstermekte kullanabileceğiniz en özel kolye modellerinden biri. Üzeri 14 ayar altın kaplama olan bu özel kolye sertifikalıdır. Özel hediye kutusu içerisinde 42 cm uzunluğunda bir kolye zincirine sahiptir. Bayanlara ne hediye alınır diye fellik fellik hediye bakıyorsanız, bu ürün tam da aradığınız armağan! 

bayana ne hediye alınabilir

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Sevdiğiniz kadına Google Kupa Bardakla da sürpriz bir hediye verebilirsiniz. Aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçeneği bulunan bu kupa bardak, tüm özel günler için bayanlara verilebilecek en güzel hediyelerden biri. Tüm şirinliği ve çekiciliği ile Pırlanta Fiyonk Bileklik, bayanların şıklığını tamamlayacak yeni nesil aksesuarlardan biri. Hem son derece şık, hem düzenli bir yaşam süren bayan arkadaşıma ne hediye alsam diye kara kara düşünüyorsanız, Pırlantalı Fiyonk Bileklik ile muhtemelen daha evvel hiç tanışmamışsınız demektir. Olağanüstü tasarımı ile bu şirin ve cezbedici ürünün, bayan sevgiliniz tarafından çokça beğenileceğini düşünüyoruz. Bileklik üzerinde bulunan 0,01 karat pırlanta, bu aksesuara şıklık kazandırırken, aynı zamanda da cazibesini arttırıyor. Ürün 14 ayar altın kaplama olup, gümüştür. Özel hediye kutsu içerisinde mücevher sertifikası da çıkmaktadır. Bayana hediye olarak alınabilecek en şık takı armağanlarından biri. Bu ürünü aşağıda bulabilirsiniz. 

bayana ne hediye alınabilir

Bayana Hediye - Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu


Kılı kırk yararcasına hesap kitap yapan ve parasal konularda tutumlu bir davranış sergileyen hanımlara, ödül niteliğinde bir hediye seçeneği ile karşınızdayız. Üzerine, hediye edeceğiniz bayanın ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Bayan Cüzdanı, birbirinden şık 3 farklı renk seçeneği ile hemen, şu anda karşınızda duruyor. Yumuşacık ve kaliteli deriden imal edilmiş olan Kişiye Özel Bayan Cüzdanı, 15x11 cm. boyutlarındadır. Siyah, Taba, ve kahverengi renk alternatifleri bulunan bu özel cüzdanı, ister sevgilinize, ister eşinize, isterseniz de annenize hediye edip, uzun yıllar kullanabileceği bir cüzdanın olmasını sağlayabilirsiniz. Bu harika ürünü bir bayana hediye etmek istiyorsanız, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız. 

bayana hediye seçenekleri

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Kalp kutu içerisinde 365 adet romantik aşk mesajları ile yılın sadece bir tek günü değil, geriye kalan tüm günleri için sevdiğiniz bayanı özel hissettirecek romantik bir hediyeye ne dersiniz? Bayana romantik hediyeler dışında klasik bir armağan vermeyi düşünüyorsanız, cüzdan da harika bir fikir olabilir. farklı Bazı bayanlar parayı çok sever. Bazıları ise elimin kiri deyip yüzüne bile bakmaz! Aslına bakarsanız ikinci şıktaki hanımlara rastlamak pek de mümkün değil:) İster paraya aşık olsun, ister parayı har vurup harman savursun, tüm hanımların severek kullanacağı Kişiye Özel Bayan Cüzdan Modellerinden biriyle daha hediye dağarcığınıza bir katkı daha sunacağız. Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 524, şık görüntüsü, hakiki derisi ve siyah-taba renk seçenekleri ile her bayanın sahip olmak isteyeceği bir cüzdan! 

bayan için hediye fikirleri

Sevgilim Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve


Bayan şıklığına çok zarif bileklikler eşlik ediyor! Kişiye Özel isimlerin baş harflerinden oluşan ve ortasında sonsuzluk sembolü bulunan İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik ile, kız arkadaşınızın bileklerini zarafet donatın! Sonsuzluk sembolü genellikle insanların matematikten aşina olduğu bir semboldür! Sonsuzluk Sembolü ne anlama gelir? Matematikte sonu olmayan uzayı simgeleyen bir semboldür. Ancak İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik, üzerindeki sonsuzluk sembolü sadece ama sadece sonsuz aşkı ifade ediyor! Zinciri üzerinde yer alan nazar boncuğu da, sevgilinizi her türlü beladan ve kem gözlerden koruyor! Kız arkadaşınıza orijinal ve etkileyici bir sevgililer günü hediyesi isterseniz, İki Harfli Sonsuzluk Nazar Bileklik güzel bir hediye tercihi olacaktır. 14 Ayar altın kaplama bileklik, özel hediye kutusu içerisinde gönderilir.

Bayana farklı hediyeler

Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası


Bayan sevdiklerinize farklı bir hediye vermek istiyorsanız, işte bu gece lambası tam size göre. İngilizlerin meşhur telefon kulübesi şeklindeki tasarımıyla dekoratif bir görünüme sahip olan gece lambası, dokunmatik özelliğiyle de dikkat çekiyor. Bayan bileklik modelleri ile devam edelim! Yukarıda yer alan iki harfli ve üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan bilekliğe alternatif olarak, tek harfli ve yine üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan bir bileklik modeli daha! Bu harika ürün de 14 Ayar altından üretilmiş ve kişiye özel bir bilekliktir. Özel mücevher sertifikası ile birlikte adresinize gönderilecek olan Harfli Sonsuzluk Bileklik, bayan sevgiliye verilebilecek en güzel hediyeler arasında! Bahsettiğimiz bileklik modeline ise aşağıda ulaşabilirsiniz.

Bayana farklı hediyeler

Bayanlara Farklı Hediyeler -  Tava Şeklinde Duvar Saati


Mutfaklarda acayip şekilde dikkat çekecek Tava Şeklinde Duvar Saati, ev hanımı bayanların çok beğeneceği cinsten bir hediye seçeneği. Aman, Cep telefonunuzu üşütmeyin! Günümüzde cep telefonlarında adeta devrim niteliğinde yenilikler ve hayatımızı kolaylaştıran değişimler oluyor! Ancak böylesine çok özellikli telefonlara sahip olmak için de, hatırı sayılır miktarlarda paralar ödüyoruz. Şimdi önereceğimiz ürün, hem görenleri hayretlere düşürecek ilginçlikte, hem de cep telefonunuza koruyacak harika bir kılıf! Orijinal Mont Şeklinde tasarlanmış olan Telefon Kılıfı! Mont Şeklinde Kilitli Askılı Telefon Kılıfı ve Cüzdan ile cep telefonunuzu ister boynunuza asıp rahatça dolaşın, isterseniz içerisine para cüzdanınızı koyun! Farklı renklerdeki seçenekleri ile Mont Tasarımlı Kılıflar çok beğenilecek! Mont Telefon Koruyucuya aşağıda ulaşabilirsiniz.

bayana hediye

Bayana Farklı Hediyeler - Kalp Su Küresi


O ne asil duruştur öyle? Bana göre dansların en estetik olanı ve bayanlara en çok yakışanı "Bale" dansıdır. Mükemmel bir vücut disiplini ve kontrolü gerektiren, müzik ile adeta bir bütün olan bu dans, kesinlikle çok asil ve çok özel! Doğru ya, konumuz bale eğitimi ya da dans dersi değil hediye fikirleri vermekti! Balerin Mücevher Askısı, bayan arkadaşına farklı ve sıra dışı hediye arayanlar için şık hediyelerden biri! Birbirinden zarif kolye, küpe ya da yüzük gibi mücevherler Balerin Mücevher Askısı üzerinde çok şık duracak!

Bayanlara Hediye

Bayan Özel Fotoğraf ve İsim Yazılı Mutfak Önlüğü


Çanta, bayanlar için sadece şıklıklarını tamamlayan bir aksesuar olmayıp, aynı zamanda günlük yaşamlarında da ihtiyaç duydukları araç gereçleri taşıdıkları önemli de bir yardımcıdır! Şimdi önereceğimiz ürün, tamamen el yapımı olan ve doğal (Naturel) dana derisi kullanılarak imal edilmiş özel bir omuz çantası! Bu özel çantanın üretilmesinde kesinlikle, kumaş, mukavva, salpa kullanılmamış olup sadece dana derisi ve mumlu el saraç ipi kullanılmıştır. Bayan arkadaşınıza orijinal ve aynı zamanda son derece şık bir doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek bir armağan! Çanta Modeline bakmak için aşağıdaki ürünlere göz atabilirsiniz.

bayana hediyeler

Nostaljik Ahşap Radyo


Sevgilinize, eşinize, annenize, iş yerinden bayan arkadaşlarınıza veya kız kardeşinize nostaljik radyo hediye edebilirsiniz. Harika bir tasarımla yeniden aramıza dönen nostaljik radyolar, hem nostaljik görünümleri ile masaları renklendiriyor hem de çok eğlenceli bir armağan! Uygulaması son derece pratik ve kolay olan Büyük Boy Damla Şeklinde Dekoratif Ayna ile, bayan arkadaşınıza sıra dışı ve orijinal bir hediye verebilirsiniz! Normal cam aynalardan farklı olarak akrilik malzemeden yapılmıştır ve klasik cam aynalar gibi çatlama ya da kırılması söz konusu değildir. Bu özelliği sayesinde çocukların-bebeklerin güvenliği açısından her hangi bir risk taşımaz! Su damlası şeklindeki tasarımı ile bu orijinal ayna, bulunduğu mekana çok güzel bir dekoratif etki kazandıracak! Bu ürünü aşağıda bulabilirsiniz.

bayana hediyeler

Kadınlar için Hediyeler & Kişiye Özel Instagram Spor Çanta


Görmekte olduğunuz bu çanta, fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'dan ilham alınarak tasarlanmış özel bir spor çanta! Üzerine 8 farklı fotoğraf taşınabilen bu çanta ile sevdiğiniz bayana bugüne kadar hiç almadığı en sıra dışı hediyelerden birini verebilirsiniz. Bayanların en temel aksesuarlarından biridir çanta! İçerisinde makyaj malzemelerinden tutun da, cüzdan, deodorant ve daha bir çok şeyi yanlarında taşırlar! Bayanların bu tercihleri, erkeklere de aynı zamanda güzel hediye fikirleri verir! Görmekte olduğunuz spor görünüme sahip bayan çanta, uygun ve hesaplı fiyatı ile bayan arkadaşınıza armağan edebileceğiniz şık hediyelerden biri!

bayana alınabilecek hediyeler

Fotoğraflı Sigara Tabakası Slim Kısa Paketler İçin


Kişiye özel çakmak ve sigara tabakasından oluşan bu hediye seti sigara kullanıcısı bayanlar için özel bir hediye seçeneği. Şık ve gösterişli metal yüzeyi, mıknatıslı kapağı ile Slim sigara paketlerinin içerisinde taşınabileceği Alüminyum Sigara Kutusu! Siyah, gri ve mavi renk seçenekleri bulunan metal sigara kutuları içerisine ister paket halinde sigaranızı yerleştirin, ister paketin içerisinden çıkarttığınız sigara dallarını bu özel kutu içerisine koyun! Metal kapağı sayesinde açıp kapaması son derece kolay!

bayana hediye

Bayanlara Romantik Hediye & Kelebek Gümüş Kolye


Kelebeğin narin görüntüsü ve sevgilinizin isminin asaleti zarif bir kolye üzerinde buluşuyor. İsim Yazılı Kelebek Kolye, değer verdiğiniz ve gönlünüzde O'nun için yer açtığınız özel bayana verilebilecek en anlamlı hediye! Kelebeklerin ömrünün 24 saat ile sınırlı olduğu düşünüldüğünde, üzerinde kelebek figürü bulunan İsim Yazılı Kolyenin anlamı bir kat daha artıyor! O'nunla geçirdiğiniz her an, her dakika sizin için çok değerli ve özel ise, bu duygunuzu aynı zamanda şık bir hediye ile göstermek isterseniz, İsim Yazılı Kelebek Kolye bunun için ideal!

bayana hediye aksesuar

Koton'dan Bayanlara Özel Hediyelik Kolye Aksesuarlar


Giyimine-kuşamına her zaman özen gösteren kız arkadaşınıza, şıklığınızı tamamlayacak anlamlı bir aksesuar düşünüyorsanız, 14 ayar altın kaplama olan ve şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu özel kolye bayan sevgilinize armağan edilebilir!

bayana hediye fikirleri

Kişiye Özel Oval Metal Makyaj Aynası


Bayanlara hediye olarak konuyu makyaj aynalarından açmışken bir başka model ile devam edelim isterseniz! Kişiye Özel Oval Metal Makyaj Aynası bayanların çok beğeneceğini düşündüğüm hediyelerden biri! Vaktinin büyük bir bölümünü size daha güzel görünmek adına ayna karşısında makyaj tazelemekle geçiren bayanlara harika bir hediye seçeneği! Kişiye Özel Oval Metal Makyaj Aynası üzerine kız arkadaşınızın ismini yazdırıp, sevgililer günü hediyesi olarak Ona armağan edebilirsiniz! Ne kadar güzel göründüğünüzü isminize özel hazırlanmış Kırmızı Makyaj Aynasına sorun! Cep ya da makyaj aynası olarak nitelendirilen aynalar, gün içerisinde hanımların en büyük yardımcılarıdır! Bayanlar için güzel olmak, bakımlı olmak kadar, nasıl göründüğü de son derece önemlidir! Sevgilinize veya eşinize sürekli olarak çantasında taşıyabileceği ve ihtiyaç duyduğu anlarda çıkartıp bakabileceği, kendi ismine özel çok şık bir makyaj aynası armağan etmek ister misiniz? Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası, son derece şık tasarlanmış, kırmızı bir kapa üzerinde sahibinin ismi yazılı! İsme Özel Makyaj Aynası, özellikle şehrin hareketli temposu içerisinde çalışan hanımların çok işine yarayacak bir ürün!

My name is - Meleğim KolyeBayana ne hediye alınırAşkım Kolye
Pırlanta Melek Kanatlı Kalp KolyeBayana hediye fikirleriİsim Yazılı Kelebek Kolye
Alüminyum Sigara KutusuFantezi SetleriBayan Çanta
Atölye Bayan Deri Yandan Askılı ÇantaDamla Şeklinde Dekoratif AynaBalerin Mücevher Askısı
Harfli Sonsuzluk BileklikKişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 524İki Harfli Sonsuzluk Nazar BileklikKişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 532Pırlantalı Love KolyeKişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan CüzdanıKişiye Özel Ahşap Kaplamalı Makyaj Aynasıbayana hediye fikirleriKişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası
sevgililer günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top