z İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

en ilginç öğretmenler günü hediyeleriÖnceki sene olduğu gibi, bu sene de "24 Kasım'da Öğretmenime acaba ne hediye alsam?" stresi yaşıyorsanız, sizi bu sıkıntıdan temelli kurtaracak harika hediyelikler ile tanışmaya hazır olun! Üstelik buradaki hediyeler, mağazalarda, vitrinlerde veya sıradan hediye sitelerinde görmeye alıştığınız klasik hediyelere hiç benzemiyor. Çünkü, daha ilk bakışta görenlerin şaşkına çevirecek, "A aaa! Bu ne böyle?" dedirtecek, çok daha orijinal ve enteresan hediyeler! Her yıl öğretmenler gününde kıymetli öğretmeninize birbirinin kopyası benzer hediyeler vermekten sıkıldıysanız ya da bu yıl fark yaratacak, sınıf arkadaşlarınızın getirdiği hediyeler arasında "Ben buradayım" dedirtecek derecede dikkat çekici, sıra dışı hediyeler istiyorsanız, bu yazımız tam size göre! Hem öğretmeninize olan sevginizi en güzel şekilde gösterecek, hem de siz değerli öğrencisini uzun yıllar hatırlatacak en ilginç öğretmenler günü hediyeleri ile öğretmeninizi çok mutlu edeceksiniz. Öğretmenler Günü için alışılagelmiş hediyelerin çok ötesinde, klasik olmayan ve sevgili öğretmeninizi çok şaşırtacak acayip derecede ilginç öğretmenler günü hediyeleri bu yazımızda sizi bekliyor olacak. Bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Günü geçmiş yıllardakinden çok farklı ve enteresan olacak! Hem tasarım ve hem de geleneksel hediyelere göre şaşırtıcı özellikleri bulunan değişik hediyeler farkınızı ortaya koyma zamanı.

Öğretmenler Günü İçin İlginç Hediyeler


İlginç öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel 2 Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak


Öğretmeninizin çayını veya kahvesini yudumlarken, her zaman sizi keyifle anmasını ve içeceğini mutlulukla yudumlasını ister misiniz? Kişiye Özel 2 Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak ile hem öğretmeninize muhteşem bir sürpriz yapacak, hem de O'na acayip derecede kullanışlı bir armağan vermiş olacaksınız. Öğretmeninize şaşırtıcı bir hediye vermek için çabalıyorsanız, seçiminizi kişiye özel sihirli kupa bardaktan yana yapmanız tavsiyesini sunuyoruz. Yaratıcı hediyeler uzmanı Eniyihediyefikirleri, öğretmenler gününde sizlere yardımcı olmak için sadece parmak uçlarınız kadar uzağınızda duruyor.  

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Öğretmene Özel Retro Gaz Lamba


Hem ekonomik olarak uygun fiyatlı hem de öğretmeninizi çok sevindirecek kadar özel bir tasarım. Aynı zamanda belki de öğretmeninizi en fazla mutlu edecek hediye potansiyeline sahip! Öğretmenler gününde, sürprizin büyüklüğü veya küçüğü değil, unutulmaz olanı en beğenilendir. Öğretmeninize öğretmenler gününde sevginizi en güzel şekilde bu şirin nostaljik gaz lambayla gösterebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve de harika bir tasarımı olan bu nostaljik gaz lambayı öğretmeninize hediye alırken siz de maddi anlamda da zorlanmıyor olacaksınız. Muhteşem tasarımı sayesinde bu İlginç nostaljik gaz led lamba oldukça elit ve şık bir seçim. Dolayısıyla bu orijinal nostaljik gaz led lamba, sevdiklerimize aldığıma gerçekten değdi diyebileceğiniz bir öğretmenler günü hediyesidir. Pratik hediye fikirlerimizle sizleri en uygun öğretmenler günü hediyesi ile buluşturuyoruz. 

Canım Öğretmenim Hediye Kutusu


İlginç bir tasarıma sahip olan bu konsept hediye kutusu seramik yapısı sayesinde oldukça kalitelidir. Kaçırılmayacak fırsatlarla en güzel tasarım hediye kutular parmaklarınızın ucunda yer alıyor. Biricik öğretmeniniz, bu güzel hediye kutusunun tasarımına aşık olacak. Emin olun özel tasarımı ve kişiye özel detayıyla bu güzel konsept hediye kutusu, her kullanımda öğretmeninize kesinlikle sizi çağrıştıracak. Özel tasarlanmış hediye kutular ile öğretmeninize hayatın tatlı yönünü gösterebilme fırsatına sahip olacaksınız. Şimdiye kadar öğretmeninize bu kadar güzel bir öğretmenler günü hediyesi almadıysanız, öğretmenler gününde ona gerçekten de etkileneceği bu sürprizi yapın ve onu bu hediye kutusuyla hem şaşırtın; hem de sevindirin. 

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Bayan Öğretmene Hediye Makyaj Aynası


Öğretmeniniz için kendin tasarla makyaj aynası hizmetimizden şimdi siz de yararlanabilirsiniz. Öğretmenlere özel makyaj aynası, kendinize yakışacak bir seçim olacak. Bu yıl, öğretmenler günü için, bu güzel tasarımlı makyaj aynasını sevgili öğretmeninize gönderebilirsiniz. Öğretmenler gününde öğretmene alınabilecek en güzel hediyeler arasında öğretmenlere özel makyaj aynası yer alır. Uzun yıllar kullanacağı ve tamamen ona özel olabilecek bir makyaj aynasını öğretmenler günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Zevklerinizi ve tarzınızı yansıtacak en yaratıcı makyaj aynası modellerine Eniyihediyefikirleri ile ulaşabilirsiniz.  

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Kadın Sınıf Öğretmeni Karikatürlü Biblo


Bu İlginç hediyeniz talep etmeniz durumunda oldukça şık bir hediye kutusunda gönderilecek ve öğretmeninize en gösterişli şekilde bu makyaj aynasını sunabilme fırsatı sağlıyor olacak. İster özel günlerde isterseniz de bir günü özel kılmak istediğinizde, öğretmenleriniz için özel olacak bir hediye seçimi yapmayı arzuluyorsanız doğru adrestesiniz. Geniş ürün kataloğumuz içerisinde yer alan kişiye özel biblo ile öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. İddia ediyoruz ki çok ucuz hediyelik fiyatına aynaya çok büyük bir mutluluk sığdırmış olacaksınız. Öğretmenler gününde bu yaratıcı esprili biblo, öğretmeninizle mutlu saatler geçirmenize ve güzel bir anı biriktirmenize sebep olacak. Öğretmenlerinizin bu komik bibloya karşı gösterecekleri reaksiyon inanılmaz güzel olacak. 

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Erkek Sınıf Öğretmeni Karikatürlü Biblo



Karikatürlü biblo veya kişiye özel bibloların en modern modellerini kategorilerimizde bulabileceğiniz Eniyihediyefikirleri, sizlere en estetik ve kaliteli biblo hediyesi seçebilme fırsatlarını sunuyor. Haydi geç kalmadan öğretmenler günü hediyenizi şimdi sipariş edin! Öğretmenlerinizi mutlu etmenin birçok yolu olsa da en prestijli ve kalıcı mutluluklar kişiye özel hediyelerle sağlanır. Karikatürüne özel olması öğretmenini derinden etkileyecek olan bu bibloyla kendisini ne kadar da değerli hissedebileceğine siz bile inanamayacaksınız. Onun için öğretmenler günü bu hediye sayesinde unutulmaz olacaktır. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Keman Şeklinde 3D LED Lamba


Müzik öğretmenine ne hediye alınabilir? Size harika bir hediye önerimiz olacak. Müzik öğretmeniniz için şaşırtıcı bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, 3 boyutlu tasarımıyla olağan üstü bir estetiğe sahip olan bu LED lambayı gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Adeta gerçek bir keman şeklinde tasarıma sahip olan bu LED lamba 50.000 saat gibi çok uzun bir kullanım ömrüne sahip. Dahası Keman Led lamba enteresan görüntüsüyle öğretmeninizin evine de şıklık katacak harika bir dekoratif hediye olacak. Öğretmeninizi en fazla mutlu edecek şey, sizin dudaklarınızdan çıkacak sevgi dolu sözcükler olacaktır. Böylece öğretmeniniz, sizin için ne kadar değerli olduğunu her gün yeniden öğrenecek ve bundan büyük bir mutluluk duyacaktır. Dilerseniz farklı tasarımlar ve içeriklerle hazırlanan diğer 3D Lamba modellerini de kolayca inceleyebilirsiniz. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Ctrl Alt Delete Kupalar


Bilgisayar öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi mi arıyorsunuz? Daha doğrusu bilgisayarla haşır neşir olan tüm öğretmenleri çok şaşırtacak ve kesinlikle çok beğenebilecekleri bir hediye seçeneği. İşte bu kupa bardak tam da aradığınız hediye alternatifi. Bilgisayardan aşina olduğumuz yardımcı tuşlardan Ctrl+Alt+Del kombinasyonu ile hazırlanmış olan Ctrl Alt Delete Kupalar, tam size göre.

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Öğretmenlere Özel Dekoratif Taş Baskı


Hiç unutulmayacak bir öğretmenler günü kutlaması yapmak artık sizin elinizde. Büyük beğeni toplayan dekoratif tasarımlı doğal taş bloklar, şık formuyla düşünüldüğünde diğer tüm hediyeler arasında bir yıldız gibi parlıyor. Öğretmenler günü için öğretmeninize yapabileceğiniz harika bir taş baskı sürprizi sizi bekliyor. Bu taş baskıyı eğer öğretmeninize veriyorsanız ona duygu katmanız ve özellikle sevginizi yansıtmanız oldukça önem kazanacaktır. Dekoratif olarak kullanıldığında bile bu dekoratif taş baskının çok fazla dikkat çekeceği kesin. Öğretmenlere özel dekoratif taş baskı, özellikle hediye paketi sunumuna da önem verenler için bulunmaz özellikte bir objedir diyebiliriz. Şu ana kadar öğretmenler günü için hep en güzellerini seçtiyseniz, doğal olarak sizden beklentiler epey yüksek olacaktır ki bu bakımdan öğretmeninize seçiminizi oldukça iyi yapmalısınız. 

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
Kişiye Özel Kitap Mührü


Öğretmenler günü teması ile hazırlanan İsim yazılı mühürler, sizlerin beğenisine sunuldu. Güzel bir öğretmenler günü mesajıyla bu mührün birleşimini bir hayal edin. Nasıl da etkilenecektir öğretmeniniz bir düşünün. Sonuç kesinlikle inanılmaz olacak. Siparişinizi vererek girin adres bilgilerinizi, verdiğiniz adrese bu İsim yazılı mührü hemen ulaştıralım. Görün bakın Eniyihediyefikirlerinin kişiye özel ürünleri sayesinde öğretmeniniz nasıl da mutlu olup havalara uçacak. Bu sayfadaki hediye önerilerimiz öğretmeninize 24 Kasım için harika bir jest olacaktır. Öğretmene ne hediye alınır sorusu için bu sayfamızda sizlere önerilen fikirleri not etmenizde yarar vardır. 

İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri
En Mükemmel Öğretmen Yastığı


Bu özel fikirler sayesinde ilham alabilir ve ilham aldığınız hediyeler ile öğretmeninizi sevindirebilirsiniz. Yoğun tempoda okullarda görev yağan öğretmenler, Eniyihediyefikirleri'ndeki kişiye özel biblolarla mesleklerini daha çok sevecekler ve kendilerine vereceğiniz hediyelerinizden oldukça da keyif duyacaklardır. Sizler de şimdi Eniyihediyefikirleri'nde öğretmeniniz için birkaç dakika içerisinde pratik şekilde en yaratıcı öğretmenler günü hediyesini seçebilir ve öğretmeninize hediyenizi saniyeler içerisinde sipariş edebilirsiniz. Öğretmene küçük hediyelikler aradığınızda yararlanabileceğiniz müthiş taş baskı hediyesi tam burada.

öğretmene ilginç hediyeler

Yılın En Başarılı Öğretmeni Hediye Seti


Güzel bir geleceğe ve iyi bir mesleğe sahip olabilmeniz için en az sizin kadar emek veren ve derslerinde olağanüstü performans sergileyen sevgili öğretmeninize şaşırtıcı bir hediye vermek ister misiniz? Şampiyonluk kupası, kupa bardak, madalyon ve mini plaketten oluşan bu hediye seti ile yılın en başarılı öğretmenine sürpriz ve anlamlı bir hediye vererek Onu onore edebilirsiniz.  Set içerisinde bulunan 4 parça ürünün tamamının kişiye özel olarak hazırlandığını ( Yani öğretmeninize söylemek istediğiniz mesajınız ve öğretmeninizin ismine özel ) bir kez daha hatırlatmak isteriz. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Nostaljik Ahşap Radyo


80'li yıllar öncesinde evlerdeki en önemli eğlence aracı radyolar idi. İşte bu sihirli kutu bu kez kişiye özel versiyonu ile yeniden karşımızda. Eski ahşap radyolarla birebir benzerlik gösteren ve üzerine öğretmeninize özel dilediğiniz mesajınızı yazdırabileceğiniz nostaljik ahşap radyo, sevgili öğretmeninizin evine şıklık katarken dinleyeceği müziklerde de her zaman sizi hatırlatacak en ilginç öğretmenler günü hediyelerinden biri.  

öğretmene ev hediyesi

Dekoratif ve Nostaljik Daktilo


Öğretmenlerimiz bizlerin adeta ailesi gibidir. Çok sevdiğimiz öğretmenimizde kimi zaman bir baba şefkati görür, kimi zamansa bir anne merhameti hissederiz.  Yaklaşmakta olan 24 Kasım Öğretmenler Günü için Ona sevginizi hissettirecek değişik bir hediye düşünüyorsanız bu konuda size harika hediye fikirlerimiz var! Öğretmeninize kalem, kravat, çiçek veya çikolata dışında farklı bir hediye vererek, hediyenizle heyecan duymasını sağlayabilirsiniz. Mesela bu nostaljik temalı daktilo sevgili öğretmeninizin evinde hoş bir dekoratif aksesuar olarak dururken, aynı zamanda da sizi hatırlatacak eşsiz güzellikte parlak bir hediye fikridir.

ilginç öğretmenler günü hediyesi

Şırınga Şeklinde Kalem


Şırınga şeklindeki tasarımıyla büyük endişe sebebi olan bu obje aslında bir tükenmez kalem! İçerisinde kan şeklinde bir sıvı bulunan bu kalemle, sevgili öğretmeninize acayip etkileyici bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Ucuz fiyatıyla da bütçenizi sarmayacağını düşündüğümüz bu kaleme kapıda ödeme ile de sahip olabilirsiniz. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Erkek Öğretmen Biblosu


El yapımı olarak hazırlanmış olan bu erkek öğretmen biblosu ile sevgili öğretmeninizin yüzünde hoş bir gülümseme oluşturabilirsiniz. Tüm detayları ile harika bir sunuma sahip olan erkek öğretmen biblosu öğretmeninizin masasına güzel bir hava katacak. Evinde veya öğretmenler odasında tüm öğretmen arkadaşlarına gururla göstereceği bu şık biblo, sert akrilik malzemeden yapılmıştır. 

ilginç öğretmenler günü hediyeleri

Çiçek Desenli İsme Özel Kolye


Kabul edelim ki öğretmenize vereceğimiz hiçbir hediye Onun emeklerinin bir karşılığı olamayacaktır. Ancak önemli olan Öğretmenlere adanmış olan 24 Kasım'da Onu hatırladığımıza ve mesleğine olan saygımızı gösterebilmektir. Bu nedenle hediyenizin ucuz veya pahalı olması değil; öğretmeninize kendisini değerli hissettirmektir önemli olan! Kadın sınıf öğretmeninize hem anlamlı, hem de zarif bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde kendi isminin yazılı olacağı bu çiçek desenli kolye modelini Ona armağan etmeyi pak ala düşünebilirsiniz.  

öğretmene ilginç hediyeler

Atatürk Temalı Powerbank


Son zamanların en popüler hediyelerinden biri olan Powerbank'lar, Atatürk silueti ve imzasıyla oldukça anlamlı ve şık bir hediyeye dönüşüyor. Öğretmeninize kesintisiz güç kaynağı olacak ve cep telefonuna istediği yerden şarj temin edebileceği bu powerbank, Ona hem sıra dışı, hem de oldukça kullanışlı bir hediye olacak.


Kişiye Özel Manyetik Kum Saati

Kişiye Özel Manyetik Kum Saati


Öğretmenler gününde, biricik öğretmeninizle geçirdiğiniz o güzel anların kıymetini en güzel şekilde yansıtacak Kişiye Özel Manyetik Kum Saati karşınızda. Üzerine öğretmeninizin ismini ve özel mesajınızı yazdırabileceğiniz bu nostaljik saat, hem dekoratif bir hediye alternatifi, hem de öğretmeninizi çok şaşırtacak en ilginç hediyelerden biri. 

öğretmene ilginç hediyeler

Kişiye Özel Termos Bardak


Teneffüs zili çaldığında, öğrenciler bahçeye, öğretmenler ise doğruca öğretmenler odasına yönelir... İşte bu anlarda öğretmenler arasında koyu bir muhabbet başlar. Tabi bu sohbetler kahvesiz çaysız olmaz! İşte Kişiye Özel Termos Bardak burada devreye girecek harika bir hediyelik ürün! Öğretmeninizin çayı veya kahvesi Kişiye Özel Termos Bardak ile artık hiç soğumayacak! Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırabileceğiniz bu termos ile hem sıra dışı bir öğretmenler günü hediyesi verecek, hem de klasik hediyelere alışmış olan öğretmenizi çok şaşırtacaksınız.

Kişiye Özel Metal Büyüteç

Kişiye Özel Metal Büyüteç


Bilimin gelişmesi, özellikle sorgulayan, araştıran ve en önemlisi de meraklı bilim adamların  sayesinde olmuştur. Yan tarafta resmini gördüğünüz bu büyüteç evet bir teleskop değil veya aman aman önemli keşifler yapılabilecek bir obje değil ancak öğretmeninize kendisini çok kıymetli hissettirecek ismine özel en ilginç hediyelerden biridir diyebiliriz. Şık hediye kutusu içerisinde ismine özel olarak hazırlanacak bu sıra dışı büyüteçle, fen bilimleri öğretmeninize veya biyoloji öğretmeninize en ilginç öğretmenler günü hediyesini verebilirsiniz. 

Çatal Kaşık Duvar Saati

Çatal Kaşık Duvar Saati


Ne kalem, ne parfüm, ne kravat, ne de çiçekler... Öğretmenler gününde en çok konuşulacak ve arkadaşlarınız arasında "Kimin hediyesi bu?" dedirtecek en ilginç hediyelerden biri olan Çatal Kaşık Duvar Saati karşınızda. Çatal ve kaşıklar bu saatin tasarımına hava katan unsurlardan biri. Mutfaklarda son derece dekoratif duracak bu özel hediye ile öğretmeninize en ilginç öğretmenler günü hediyesini siz verin. 

Kitap Kasa

Öğretmene İlginç Hediyeler & Kitap Görünümlü Kasa


Başta öğretmeninizin, ardındansa sınıf arkadaşlarınızın ne olduğu hakkında şaşkınlık yaşayacakları Kitap Kasa karşınızda. Durun bu hediye sizin! Hemen siz de şaşırmayın öyle:) Normal kitap görünümünde olan bu ilginç ürün aslında öğretmeninizin içinde değerli eşyalarını saklayabileceği bir kasa. İçerisinde mücevher, takı, para ve benzeri kıymetli eşyalarını koyabileceği Kitap kasa, yine en ilginç öğretmenler günü hediye adayı.

İlginç öğretmenler günü hediyesi

Papatya Şeklinde Rengarenk Kalem


Kim ne derse desin, söz konusu öğretmenler günü hediyesi olunca, herkesin aklına ilk olarak öğretmene kalem hediye etme düşüncesi gelir. Ama herkes bıkmadı mı şu renksiz ruhsuz kalemleri görmekten? Şöyle renkli, adeta bahar havası getiren, insanın keyifli bir şekilde yazı yazmasını sağlayacak eğlenceli kalemler yok mudur? Böyle düşünüyorsanız işte karşınızda Papatya Kalem! Öğretmenler gününde herkes sıradan ve düz kalemler getirirken, sizin kaleminiz içlerinde en iç açıcı, en rengarenk olanı! 

Büyüyen Kristal

Öğretmeninize Büyüyen Kristal Armağan Edin


Öğretmeninize olan sevginizi sıra dışı bir hediye ile göstermek isterseniz, 8 farklı sevgi mesajı veren Büyüyen Kristaller tam size göre. Ortalama 15 günde gelişimini tamamlayan ve sevgi mesajını dışarı vuran Büyüyen Kristal Kavanozu, ortama yaydığı LED ışıkları ile FENG SHUI etkisi yaratıyor. Kavanoz içerisinde yer alan renkli kristaller, ortamda hem dekoratif etki yaratıyor hem de muhteşem bir ambiyans oluşturuyor. Öğretmenler günü için sevginizi taşıyan ilginç bir hediye düşünüyorsanız, Sihirli Büyüyen Kristaller kaçırmamanız gereken hediyeliklerden biri. 

Objektif Bardak

Fotoğraf Makinesi Objektifi Bardak


Fotoğraf çekmeye meraklı öğretmeninize Objektif görünümlü bir bardak hediye etmeye ne dersiniz? %100 profesyonel Fotoğraf Makinesi objektifi şeklinde tasarlanmış bu bardağı öğretmeniniz ister kalemlik olarak kullansın, ister içeceklerini bu ilginç kupa bardakla içsin! Hediye ettiğinizde öğretmeninizin şaşkınlığını gizleyemeyeceği Objektif Bardak, en ilginç öğretmenler günü hediyelerinden biri! 

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu


Tüm sınıf arkadaşlarınızın öğretmeninize olan sevgisini sözlü olarak dile getirdiği 24 Kasım Öğretmenler Gününde, farkınızı ortaya koymak istiyorsanız alın size 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu! İçerisinde tam 100 farklı lisanda "Seni Seviyorum" yazılı bu kavanoz, hem en romantik ve aynı zamanda Öğretmenler günü için en farklı hediye alternatiflerinden biri. 

öğretmene ilginç hediyeler

Milli Eğitim Logolu Ceviz Ağacından Plaket


Gelin bu kez öğretmeninize klasik olan hediyelerden hiç bakmadan, tamamen kendisine özel olarak hazırlanacak ve eminiz ki mutluluğunu gözlerinden okuyabileceğiniz bu kaliteli plaketten yaptırın! Öğretmeninizi gururlandırmak için bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Öğretmenler Gününü müthiş bir fırsata çevirerek sevgili öğretmeninize üzerinde Onunla ne kadar çok gurur duyduğunuzu ifade edecek mesajınızı bu özel plaket ile Ona gösterin. Kaliteli ceviz ağacından yapılmış olan bu harika plaket Milli Eğitim Logolu sunumuyla tam da öğretmenlere özel bir konsept taşımaktadır.

Matematik Sınav Saati

Matematik Sınav Saati


Matematik diğer bilim dalları içerisinde anlaşılması ve hatta anlatılması en zor branşlardan biri. Ama öğretmeniniz bu karmaşık bilim dalını o kadar sadeleştirip, o kadar anlaşılabilir anlatıyor ki, bu yönüyle tüm sınıfın takdirini kazanıyor. İşte bu ilginç hediye, zor olanı, kolaylaştıran sevgili öğretmeninize... Özellikle matematik öğretmeniniz için son derece etkileyici olabilecek bir hediye önerisi ile karşınızdayız. Üzerinde matematiksel ifadelerin yer aldığı Matematik Duvar Saati, kara tahta üzerine beyaz tebeşir ile yazılmış denklemleri ile olağanüstü bir görünüme sahip. 24 Kasım Öğretmenler Gününde matematik öğretmenime ne hediye alabilirim diye kara kara düşünmenize son verecek ve rahat bir nefes almanızı sağlayacak matematik duvar saati, en sıra dışı hediye alternatiflerinden biri.

ilginç öğretmenler günü hediyesi

Dekoratif Metal Arabalar


Tüm zamanların en meşhur, en sevilen ve en çok beğenilen nostaljik arabaları, farklı modelleri ile yaşadığınız mekana süs katmaya geliyor. Otobüs, motor, itfaiye aracı, tren, uçak, minibüs, üstü açık araba, tramvay! Hepsi son derece orijinal ve çok etkileyici! Öğretmeninize, evinde veya öğretmenler odasında bir süs eşyası olarak kullanabileceği, diğer hediyelikler arasında fark yaratacak nostaljik antika metal arabalar armağan edebilirsiniz. Seçeceğiniz modele bağlı olarak bazısı kumbara, bazısı kalemlik, bazısı ise resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor. Fiyatı ile de oldukça ucuz bulduğumuz Dekoratif Metal Arabalar, hem erkek, hem de bayan öğretmene verilebilecek en ilginç öğretmenler günü hediyelerinden. 

öğretmene hediye
Öğretmene İlginç Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top