z Kadına Doğum Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Kadına Doğum Günü Mesajları

Kadınlar için doğum günleri oldukça önemlidir. Dolayısı ile onların bu özel gününü en güzel şekilde kutlamak için tüm imkanları seferber etmelisiniz. Kadınlar daha duygusal oldukları için özellikle bu güne çok daha anlam yüklerler. Sevdikleri tarafından kutlanmak onlar için çok önemli olabilir. Bu sebeple sizler için en güzel kadınlara özel doğum günü mesajlarını a6laşmakm istedik. Onların ruhuna hitap eden en güzel mesajlardan birini seçerek onlara dilediğiniz gibi ulaştırabilirsiniz.

Kadınlara doğum günü mesajları olarak birçok farklı konsept düşünebilirsiniz. Alacağınız bir hediyenin yanına ufak bir not ekleyerek onları şaşırtabilir ya da sadece ona bir kısa mesaj olarak harika bir doğum günü mesajı atabilirsiniz. Kadına doğum günü mesajı özellikle bekleyeceği ve mutlaka önem vereceği ayrıntılardan biri olacaktır. Dolayısı ile sizler de özellikle değer verdiğiniz bir kadının doğum gününü kutlayacaksanız en güzel doğum günü mesajlarından birini seçerek ona ulaştırabilirsiniz.

Kadına doğum günü mesajı yaşına, zevklerine göre değişiklikler gösterebilir. Şirin bir mesaj gönderebileceğiniz gibi, anlamlı ve özel bir söz de ekleyebilirsiniz. Dolayısı ile bu tamamen o kişiye özel olabilir. Doğum günü mesajları özellikle o güne anlam kılan detaylardır. Özellikle el yazınız ile yazabilme imkanınız varsa çok daha anlamlaşacaktır.

Uzakta ki kadına doğum günü mesajları göndermek istiyorsanız bunun için mesaj yöntemi çok daha kolay olacaktır. Mesaj ile dilediğiniz kadına iyi ki doğdun mesajını gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra Hediyemen.com aracılığı ile ona göndereceğiniz bir hediyenin içinde de tebrik mesajınızın yer almasını sağlayabilirsiniz. Kısaca yeter ki bir insanın o özel gününü kutlamak isteyin. Birçok imkanı değerlendirebilirsiniz. En güzel kadın doğum günü mesajlarını sizler için derledik. Kısa ya da uzun fark etmez. Hangisi sizin hoşunuza gidiyorsa bir tık ile mesajınızı seçerek ona ulaştırmayı başarabilirsiniz.

Kadınlara Anlamlı Doğum Günü Mesajları

** Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Mutlu yaşlar.

** Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle…

Kadına doğum günü mesajları

** Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

** Beni tanıyan, her anımda yanımda olup beni tamamlayan bir arkadaş olduğun sana ne kadar teşekkür etsem az gelir. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın arkadaşım. Musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.

Kadına doğum günü mesajları

** Sen; en güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin. İyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım!

** Bazen yalnız olduğunu düşünebilirsin. Ancak değilsin, hayatın boyunca yanında olacak biri var. Daha güzel günlerimiz olması dileğiyle, mutlu günler seninle olsun.

Kadına doğum günü mesajları

** Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

** Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun...

Kadına doğum günü mesajları

** Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

konsept hediye kutuları

** Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

** Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin. Her şeyim seni çok seviyorum.

Kadına doğum günü mesajları

** Notalar olmadan müzik, ahenk olmadan şiir olmaz. Hayatın en değerli kavramı arkadaşlık ise sensiz olmaz. İyi ki dünyaya gelmişsin ve birbirimizin arkadaşı olmuşuz. Hayatın istediğin her şey umarım fazlasıyla bu önümüzdeki 365 günde seninle olur.

** Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.

** Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.

Kadına doğum günü mesajları

** Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.

** Sen.. Saç tellerine kadar sevdiğim. Varlığına ne kadar şükretsem az. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!

** Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Kadına doğum günü mesajları

** Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

** Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

Kadına doğum günü mesajları

** Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

** Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Kadına doğum günü mesajları

** Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara…

** Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

** Belki yanında değilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.

Kadına doğum günü mesajları

** Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.

** Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

** Arkadaşlık çiçeklere benzer bazıları solar gider bazıları ise ömür boyu canlı olarak kalır yanımızda. Sen hayatımızdaki solmayan çiçeksin, vakit geçirmeye doyamadığım insansın, umarım çiçekler kadar güzel bir yıl geçirirsin dostum. İyi ki doğdun.

Kadına doğum günü mesajları

** Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

** Doğum günleri, insanların hayatındaki en özel gün olurmuş. Benim için en özel günün senin doğum günün. Nice mutlu, güzel yıllara. Umarım sonsuza kadar her gün beraber oluruz.

Kadına doğum günü mesajları

** Senin ne kadar değerli olduğunu ifade etmek için doğru kelimeyi bulmak belki de dünyadaki en zor şey ama iyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara…

** Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.

** Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

Kadına doğum günü mesajları

** Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

kupa bardak

** Doğum günün kutlu olsun cancağımız. Gökyüzündeki tüm güzel renkler yeni yaşında hayatını aydınlatsın, her zaman güzel günlerin olması dileğiyle, nice mutlu yıllara.

Kadına doğum günü mesajları

** Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

** Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

** Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Kadına doğum günü mesajları

** Keşke kuru bir mesajla değil de, yanı başında gözlerinin içine bakıp kutlayabilseydim. Kocaman, sanki hiç bırakmayacakmış gibi sarılabilseydim sana…

** Yeni yaşın kutlu olsun. Umarım yeni yaşında musmutlu günler seninle olur. Birlikte geçireceğimiz nice güzel yıllara. Her zaman pastanın büyük tarafını sen alabilirsin :)

** Bugün seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Kadına doğum günü mesajları

** Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.

** Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

** Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.

Kadına doğum günü mesajları

** Yeni yaşında da seninle kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmeden pes etmeyeceğiz dostum. Nice güzel yıllara, iyi ki doğdun.

** Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın.

Kadına doğum günü mesajları

** Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

Kişiye Özel Fotoğraflı Led Işıklı Dekor

** En acı günlerimde yanımda, desteğin ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun iyi ki arkadaşımsın iyi ki dostumsun.

** Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun

Kadına doğum günü mesajları

** Sevdiklerin ile birlikte geçereğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.

** Yaşa. Sev. Gül!  Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

** Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Kadına doğum günü mesajları

** Tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun...

** Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…

Kadına doğum günü mesajları

** Aslında düşündüklerim, yazdıklarım belki de çok saçma şeyler ama sana yazınca tüm cümleler, tüm kelimeler, tüm heceler, tüm harfler çok değerli oluyor. Tıpkı hayatımdaki en değersiz ve anlamsız şeylerin seninle anlam bulması gibi. Benim için çok ama çok değerlisin. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!

** Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

** Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

Kadına doğum günü mesajları

** Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.

** Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun...

doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top