z Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye yılbaşı hediyeleri
Yeni yıla mutlulukla girmek, herkesin en büyük hayali. Yanınızda bir de sevgiliniz varsa, mutluluğunuz aşkla birleşir ve bambaşka bir heyecan içinizi sarmaya başlar. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise, havai fişeklerin enfes ışık gösterileri altında, elleriniz Onun sıcacık, sevgi dolu elleri ile kenetlenir ve yeni yıla daha büyük bir aşkla girersiniz. Evet, herkes yeni yılı sevgilisiyle baş başa kutlamak ister ama işin bir de bambaşka bir boyutu daha vardır. O da sevgiliye yılbaşı hediyesinin ne olabileceği konusudur. Gerçekten de tüm diğer özel günlerde olduğu gibi, yılbaşı yaklaştığında da sevgilisi olan herkes, bu özel günün anlamına uygun romantik yılbaşı hediyeleri araştırmaya başlar. 

Kimi sevgilisine alacağı yılbaşı hediye tercihini çiçeklerden yana kullanır; kimisi sevgilisine yeni yıla özel hazırlanmış çikolata yaptırır, kimileri ise yılbaşı için el yapımı hediyelere yönelir. Gerçek olan şu ki, binlerce hediye seçeneğinin kafalarda yarattığı o büyük hengame içerisinde, kimse tam olarak sevgiliye alınabilecek en iyi yılbaşı hediyesinin ne olacağından emin olamaz. Peki siz, sevgilinize vereceğiniz yılbaşı hediyesini seçtiniz mi? Eminiz ki bu konuda müthiş bir şekilde kafanız karışık! Hele hele bizim gibi hediye fikirleri sunan siteleri de gezip dolaştıysanız, düşünceleriniz daha da karmaşık hale gelmiştir. Ancak hiç meraklanmayın, amacımız düşüncelerinizi daha fazla dağıtmak değil. Bilakis, sevgilinize yeni yılda aşkınızı daha güçlü bir şekilde gösterebileceğiniz sevgililere özel yılbaşı hediye önerileri vermek!

Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri


Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Sürpriz Konservesi


İşte bu yazımız da tam olarak bu gerekçeyle hazırlanmış bir yazı. Yılbaşı için sevgilisine ne hediye alabileceğine karar veremeyenler ile romantik yılbaşı hediyeleri ve ilginç karaktere sahip hediyelikler arasında sıkışıp kalanlara yardımcı olmak! Yeni yıl hediye fikirlerimiz ile sizlere, sevgilinizin yeni yılını kutlarken, Ona sevgiyle uzatabileceğiniz güzel yılbaşı hediyeleri sunacağız. İşte birinci hediye önerimiz; Yılbaşında kız arkadaşınıza mutluluk verici ve aynı zamanda sürpriz bir yılbaşı hediyesi vermeyi düşünüyorsanız, Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi tam size göre.



Erotik Bir Oyunla Yeni Yılda Sevgilinize Sürpriz Yapın


50'si erkek, 50'si kadın için olmak üzere toplamda 100 adet erotik oyun kartı içerisinde yer alan Ateşli Görevler Oyunu ile sevgilinize heyecan verici bir yılbaşı gecesi yaşatabilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için resim üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda içerisinde karanlıkta bile parlayabilme özelliğine sahip Kamasutra zarlar da yer alan bu heyecan verici aşk oyununu siz siz olun kaçırmayın. 

Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti

Yeni Yılda Sevgilinize Aşkınızı Gösterecek Romantik Hediye Sepeti


Çünkü Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepetini sevgiliniz daha kucağına aldığı an tüm dünyalar O'nun olacak! Kadınların en favori oyuncaklarından biri olan peluş oyuncak ayıcık, bu sefer üzerine yılbaşı kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz bir formasyonda sunuluyor. Bu durumda da size sevgilinizin yeni yılını romantik cümlelerle kutlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bayan sevgilinize üzerinde yeni yılını aşkla kutlama mesajınızla birlikte bu şirin hediye sepetini armağan etmeye ne dersiniz? Tüm şirinliği ve sempatikliği ile Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti, sadece yılbaşı hediyesi olarak değil, sevgilinize doğum günü hediyesi olarak da verebileceğiniz en romantik armağanlarından biri!

Sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy 


Sevgilinize hem şık bir şekilde "Mutlu Yıllar" dilekleriniz iletmek, hem de 2014 yılı süresince göstermiş olduğu muhteşem bir sevgililik için anlamlı bir teşekkür etmek isterseniz, işte karşınızda Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Oscar Ödülü! Yeni yılda sevgilinize ödül gibi bir yılbaşı hediyesi vererek, 2015 yılına şahane bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz. Kişiye Özel hazırlanan ve alt tarafında yer alan kaidesine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Büyük Boy Oscar Heykeli ile, sevgilinize kendisini bir yıldız gibi hissettirebilirsiniz. 

Sevgiliye romantik yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık


Yan yana kırmızı renkte iki kalp ve tam ortasına fotoğraflarınız eklense ve her şeyi ile size özel bir yastık hazırlansa nasıl olurdu? Muhteşem olurdu öyle değil mi? İşte karşınızda fotoğraf ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık! Kendi isimlerinizi yazdırarak kişiselleştirebileceğiniz bu yastıkla, sevgilinizden çok uzaklarda olsanız bile, her an yanındaymışsınız gibi kendini mutlu ve özel hissedecek! Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık, yılbaşı için sevgilinize en romantik hediye seçeneklerinden biri. 

sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyesi

Canlı Çiçek Kolyeler


Yılbaşını bayan sevgiliniz açısından oldukça anlamlı ve unutulmaz kılacak hediyenize şimdiden merhaba diyebilirsiniz. Olağanüstü şıklığı ve son derece güçlü anlamı ile kız arkadaşınıza duyduğunuz ilgiyi en şahane şekilde gösterecek özel bir yılbaşı hediyesi karşınızda duruyor.  İçerisinde kurutulmuş canlı çiçekler bulunan ve zarafeti ile kusursuz ve büyüleyici bir görünüme sahip Yaşayan Çiçek Kolyelerle, sevgilinize mükemmel bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.  

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler


Özel illüstrasyonlar ve akıl almaz etkileyicilikteki romantik sözleri ile bu kartlar sevgilinize duygularınızı yılbaşında göstermeniz için ideal!  Kutusu içerisinde 50 adet birbirinden dikkat çeken romantik sözler bulunan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartlarını ister tek başına sevgilinize hediye edin, ister romantik yılbaşı sürprizleriniz için kullanın! Kaliteli kuşe kağıda hazırlanmış ve bir avuç içi büyüklüğünde olan bu aşk dolu kartlarla sevgilinizi yılbaşında çok mutlu edeceğinize eminiz! 

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Sevgililere Özel İsim Yazılı I Love You Yastık


Tıpkı gün ışığında olduğu gibi, geceleri de aşkınız dolu dizgin devam etsin! Sevgilinizin büyük bir aşkla sarılıp uyuyabileceği bir yastığı olsun ister misiniz? En romantik kişiye özel yastık modellerinden biri olan Sevgililere Özel İsim Yazılı I Love You Yastık, yılbaşında sevgilinize hediye edilmek üzere sizi bekliyor. 

sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Fotoğraf Baskılı iPhone 5 Telefon Kılıfı


Sevgiliye alınabilecek en güzel yılbaşı hediyesi ne olabilir? Mesela sevgilinizin telefon kılıfını aşkınıza özel hale getirmeye ne dersiniz? Bunun için yapmanız gereken en önemli şey, içerisinde sizin ve sevgilinizin yer aldığı güzel bir fotoğraf seçmek! Bir de tani ki bunun için sevgilinizin de iPhone cep telefonu olması gerekiyor. Sevgilinizin bir iPhone telefonu varsa bu yılbaşı hediyesi kesinlikle en güzel hediye seçeneklerinden biri. 2014 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, bu seneye damgasını vuran en güzel fotoğrafınızı seçerek Fotoğraf Baskılı iPhone 5 Telefon Kılıfı hazırlatabilirsiniz! 

Sevgiliye çok güzel yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Romantik Yılbaşı Hediyesi & Aşk Dolu Kavanoz


2014 yılı içerisinde hediye dünyasında bir ürün var ki, diğer hediyeler arasından oldukça ön plana çıktı ve özellikle sevgililer tarafından en beğenilen hediyelik ürün olmayı başardı. Evet Sayın Okuyucumuz, bahsetmiş olduğumuz bu ürün Aşk Dolu Kavanoz! İçerisinde 365 adet aşk mesajı bulunan ve tam bir yıl boyunca sevgilinizin içerisinden romantik mesajlar çekip okuyacağı, dolayısıyla kendisini inanılmaz derecede mutlu hissedeceği Aşk Dolu Kavanoz karşınızda. 

Sevgiliye özel yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak


Sevgiliniz yeni yılın ilk sabahına sımsıcak ve şirin bir kupa ile başlasın ister misiniz? Üzerinde fotoğrafınızın baskısının bulunacağı Kişiye Özel Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak, sevgiliye alınabilecek hem ucuz, hem de en romantik yılbaşı hediyelerinden biri. Üzerine isimlerinizin gelmesiyle de tamamen size özel olarak hazırlanacak bu kupa ile, sevgilinizi gerçek anlamda çok ama çok mutlu edebilirsiniz. 

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Masa Saati


Yeni yılda sevgilinizin masasında size özel bir masa saati olsun! Sevgilinizin her baktığında içini sımsıcak aşkınızın saracağı Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Masa Saati de yine sevgiliniz için düşünülebilecek en iyi yılbaşı hediyelerinden biri. Üzerine fotoğrafınızın taşınacağı ve size özel hazırlanacak Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Masa Saati, ucuz fiyatıyla bütçenizi pek de rahatsız etmeyecek! 

Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınabilir

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık


Sevgilinize güzel bir yılbaşı hediyesi almak istiyor ama, günün ekonomik koşulları içerisinde satın alacağınız hediye de ayrıca ucuz fiyata sahip olması kriteri arıyorsanız, Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık ilginizi mutlaka çekecektir. Göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanacak iyi bir hediye seçeneği olan Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık sizi bekliyor. 

Yılbaşı hediyeleri

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık


Sevgiliniz için çok orjinal bir yıl başı hediyesi mi istiyorsunuz? Bu öyle bir orijinallikte olmalı ki, kimsenin kolay kolay elde edebileceği bir hediye olmamalı! İşte karşınızda yalnızca Türkiye'de değil, Dünya'da bile eşi ve benzeri olmayan Sevgililere Özel Karakalem Hediye Seti. Profesyonel ressamlar tarafından %100 el yapımı olarak hazırlanan, içerisinde duvar saati, kare taş baskı ve size özel resminizin yer alacağı ahşap çerçeve bulunan bu 3'lü set, 2015 yılına girerken sevgilinize verebileceğiniz en bomba hediyelerden biri. 

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Yılbaşına Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati


Sevgilinize, sade ve net bir şekilde "Mutlu Yıllar" mesajınızı iletmek, ayrıca size özel 2 adet fotoğrafla da süsleyip, ismini de ekleterek kişiselleştirebileceğiniz özel bir yılbaşı hediyesi mi aramıştınız? İşte karşınızda 2015 yılbaşına özel olarak tasarlanmış, sevgilinizi eminiz ki çok memnun edecek Yılbaşına Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati karşınızda. 

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Sevgilinize Çok Esprili Bir Yılbaşı Hediyesi


Yeni yılı kahkahalarla ve eğlenceli dakikalarla geçirmenize neden olacak, sıra dışı ve son derece orijinal bir hediye ile sizi tanıştırabiliriz. İşte karşınızda Çok Seviyorum Aşk Drajeleri! Görmekte olduğunuz bu sıra dışı hediyelik, aşkın ilacı olma iddiasıyla üretilmiş en ilginç ürünlerden biri. İster inanın, ister inanmayın ama gerçekten de aşkın reçetesi Çok Seviyorum Aşk Drajeleri içersinde yazılı. Orijinal ilaç kutusu şeklinde hazırlanmış olan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ile, sevgilinize eğlenceli olduğu kadar, romantik de bir yılbaşı hediyesi vermiş olacaksınız. Kutusu üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı ve içerisindeki prospektüsü de, yılbaşı için esprili mesajlarınızla doldurabileceğiniz Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, benzersiz bir yılbaşı hediyesi olarak karşınızda.

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Bu Yılbaşını Unutulmaz Kılacak Prestijli Bir Cüzdan


Yeni yılı erkek arkadaşınızla birlikte geçireceğiniz için kim bilir içiniz nasıl da kıpır kıpır! Daha günler öncesinden belki de sevgiliniz için, olabilecek en iyi yılbaşı hediyesini arıyorsunuz. Hem bütçenize hitap edecek türden bir şey, hem de birlikte geçirdiğiniz bu yılbaşını sevgilinize uzun yıllar hatırlatacak bir şey. Bunun için size muhteşem bir yılbaşı hediye önerimiz olacak. Sevgilinize, üzerinde isminin yazılı olacağı kaliteli bir cüzdan hediye etmeye ne dersiniz? Erkek arkadaşınızın çok beğeneceğini umduğumuz Kişiye Özel Cüzdan, erkeklere alınabilecek çok şık ve prestijli bir yılbaşı hediyesi.

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Sevgilinize Yılbaşı İçin Havalı Bir Çakmak


Sevgiliniz belki de ağzına sigara bile hiç sürmemiş biri. Ancak öyle bile olsa sizi bu şık ve havalı yılbaşı hediyesini satın almaktan alı koymamalı. Bunun nedenini merak ediyorsanız, hemen açıklayalım; Hem arkasında, hem de ön tarafında göndereceğiniz fotoğrafların baskısıyla hazırlanacak olan Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak, sevgilinizin yılbaşı hatırası olarak uzun yıllar saklayacağı son derece romantik bir hediye. En beğendiğiniz 2 fotoğrafı seçip gönderin, Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak üzerine işlensin ve kusursuz bir armağan olarak yılbaşında elinizde olsun. Ancak belirtmeden de geçmeyelim; çakmak üzerindeki baskı kalitesinin mükemmel olabilmesi için, seçeceğiniz fotoğrafların kaliteli olmasına özen göstermelisiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Kalbinizin Bir tanesine Özel Bir Yılbaşı Hediyesi


Gerçek bir inci tanesinin hazırlanmış İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, sevgilinizin her zaman üzerinde mutlulukla taşıyabileceği şık bir kolye! İstiridyelerin doğal şekilde ve bin bir zorluklara göğüs gererek meydana getirdikleri İnci Taneleri, parlaklığı ve doğallığı ile her zaman hanımların ilgi odağı olmayı başarmıştır. İşte kadınların göz bebeği İnci taneleri bu sefer sizin yeni yıl hediyenizin tam da kaynağı olacak! İçerisinde gerçek inci bulunan bu özel kolye ile kız arkadaşınıza mutlulukların en güzeli yaşatacaksınız. Sitemiz içerisinde yer alan ve sevgilinize alabileceğiniz diğer hediyelere bu linkten ulaşabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Sevgiliye Hediyeler.

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Sevgilinizin Yeni Yılını Esprili ve Romantik Bir Hediye ile Kutlayın


Sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri içerisinde bu sefer romantik olduğu kadar şirin de sayılabilecek güzel bir armağan önerimiz var. Geceleri uykusuz geçirmenize neden olan, hayalini kurmaktan bir an olsun geri adım atmadığınız biricik sevgilinize birbiri ile uyum içinde Kişiye Özel Çöp Adam Yastığı hediye edebilirsiniz. Üzerinde aşkınızı sevimli bir şekilde dile getirecek erkek ve kadın çöp adamları bulunan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları 4 farklı modeli ile tamamen isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Sevgilime romantik yılbaşı hediyesi bulabilmek çok zor diyenler için, rüya gibi bir hediye alternatifi Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları karşınızda. Yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek diğer hediye önerilerine şu linkten de ulaşabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Yılbaşı Hediyeleri

Kişiye Özel Şişede Mesaj

Kişiye Özel Şişede Mesaj


Sevgilinizin 2015 yeni yılını sözlü bir şekilde kutlamak yerine, neden daha romantik ve de nostaljik bir hediye ile kutlamayasınız ki! O halde size, tıpkı macera filmlerinde rastladığımız şekilde ve içerisine mesajınızı barındıracak nostaljik hediyeden bahsedelim. Kişiye Özel Şişede Mesaj ile, sevgilinize yılbaşı için unutmasının çok zor olduğu nostaljik ve romantik bir hediye vereceksiniz. İçerisine yılbaşı ile ilgili istediğiniz kutlama sözlerinizi yazabileceğiniz Kişiye Özel Şişede Mesaj, ağzı mantar tıpa ile kapalı deniz kabukları ve deniz kumları ile süslenmiş şekilde. Sevgilinize aldığınız yılbaşı hediye kutusu içerisine Mesaj Şişeleri koyarak, hem hediyenize değer katacak, hem de kutlama türlerinin en romantiğini bu şekilde yapmış olacaksınız. 

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Yılbaşında Aşkınızı Birleştirecek Özel Bir Hediye Seçeneği


Yılbaşı gecesi için eğlenceli bir hediye mi arıyorsunuz sevgilinize? O halde yapboz oyunu tam size göre. Üstelik üzerinde kendi fotoğrafınız olacak şekilde. Aşkınızı önce parçalara ayırın, sonra bir araya toplayın. Canınız yeniden oynamak istediğinde yine parça parça olsun, sonra tekrar bir araya toplansın! Eğlenceli olduğu kadar, aşk dolu bir hediye alternatifi olan Kişiye Özel Puzzle ile sevgilinize yeni yılın en sürpriz hediyesini verebilirsiniz. Göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanan ve tamı tamına 130 parçadan oluşan 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle'yi parçalara ayırıp yeninden birleştirmek müthiş bir keyif olacak.

Maggic Egg & Sihirli Yumurta Sürprizi

Yılbaşı İçin Sevgiliye Sihirli Yumurta Sürprizi


Bu Yumurta size, yılbaşı için sevgilinize müthiş bir sürpriz yapma ve Onu derinden etkileme sözü veriyor. Satış rekortmeni, görenlerin ağzını açıkta bırakan  ve en unutulmaz sürprizlerin mimarı Sihirli Yumurta karşınızda. Sevgilinize olan aşkınızı yılbaşında şirin ve aynı zamanda sempatik bir hediye ile göstermeye ne dersiniz? Yapraklarında aşk dolu mesajların fışkırdığı Sihirli Yumurta ile sevgilinizin ayaklarını yerden keseceksiniz: Bu ilginç hediyenin nasıl hazırlandığını merak ediyor musunuz? Şöyle; Yumurtanın tepesindeki kabuğunu hafifçe kırıyorsunuz, yaklaşık olarak 7-8 gün kadar suladıktan sonra aşk dolu bir mucize gerçekleşmeye başlıyor. Yumurtadan filizlenen yapraklardan sevgi dolu mesajlar çıkmaya başlıyor. Sevgilisine Sürpriz Yılbaşı Hediyesi düşünenlerin asla kaçırmaması gereken Magic Egg-Sihirli Yumurta ucuz fiyatı ile de beğeni topluyor.

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri

Yılbaşında Onu Çok Sevdiğinizi Gösterecek Yazılı Kalpli Kartlar


Hiç bir hediye, sevgiden daha değerli olamaz. Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız, 2015 yılbaşında sevgilinize sevginizi hediye edin. Kırmızı renk hediye kutusu içerisinde 100 adet sevgi mesajları taşıyan Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri sevgilinize alınabilecek en romantik yılbaşı hediyesi. Seni seviyorum çünkü ile başlayan romantik aşk sözlerinden oluşan bu kartlarla, sevgilinize manevi yönü oldukça ağır basan çok etkileyici bir armağan vereceksiniz. İşte karşınızda sevginizi en romantik bir biçimde gösterebileceğiniz "SENİ SEVME NEDENLERİM" yazılı kalp mesajlar. Özel kutusu içerisinde bulunan kalp mesajları ile sevgilinize tam 100 farklı şekilde O'nu ne kadar sevdiğinizi belli edeceksiniz.

Kişiye Özel Kalp Mouse Pad

Sevgilinize Küçük ve Romantik Bir Yılbaşı Hediyesi


Sevgilinize, üzerinde fotoğrafınızın ve yılbaşı kutlama mesajınızın da birlikte yer alacağı, ve 2015 yeni yılı unutulmaz kılacak Kalpli Bir Mouse Pad armağan edebilirsiniz. Sevgilinize sevgi gösterisinde bulanabilmek için yılbaşında illa da pahalı hediyeler şart da değil! Küçük ve fiyatı ucuz hediyelerle de bunu pek ala gösterebilmeniz mümkün! Zaten önemli olan ne olduğu hiç de önemli olmayan ancak kalpten verdiğiniz bir hediye ile sevgilinizi hatırladığınızı göstermek değil mi? Üzerinde kendi göndereceğiniz fotoğraf ve yılbaşı kutlama mesajınızla birlikte hazırlanan bu mosepad ile, Yılbaşı hatırası özel bir hediye olacak. Sevgiliniz bilgisayar başında olduğu her an hem sizi, hem de 2015 yeni yılı hep hatırlayacak. Kişiye Özel Kalp Mouse Pad, bilgisayar başında zaman geçiren bir sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır sorusuna verilebilecek en güzel hediye seçeneği.

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Sevgiliye Sevimli Yılbaşı Hediye


Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir?" İşte bu soru kime sorulursa sorulsun düşüncelere ilk olarak gelen şey ve en fazla önerilen şey içerisinde çeşit çeşit hediyeliklerin yer aldığı yılbaşı hediye sepetleridir. Yılbaşı sepetleri içerisinde bir çok ürünü bir araya topladığından ve göze de dopdolu bir hediye olarak geldiğinden yılbaşı hediyesi olarak en fazla tercih edilen armağanlar içerisinde gelmektedir. Eğer sevgilinize ne hediye alabileceğinize emin değilseniz, ve hediyenizin göz doldurmasını ve bir sepet halinde olmasını istiyorsanız, Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu ilginizi çekecektir. İçerisinde yer alan ürünlerin her biri başlı başına bir doğum günü hediyesi. Havlu, resim çerçevesi, kurabiye, oyuncak ayıcık gbi sevgi dolu hediyeliklerden oluşan ve kırmızı renk hediye kutusu ile baş döndürücü bir romantizme sahip Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu, en romantik doğum günü hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Mini Mesaj Şişeleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesini Anlamlı Kılacak Mini Mesaj Şişeleri


İster sevgilinize yılbaşında el yapımı bir hediye hazırlayın, isterseniz de Ona gönlünüze, beğeninize en fazla uygun gelen hediyeyi satın alın. Eğer sevgilinize vereceğiniz o özel yılbaşı hediyesine kendinizden bir şeyler katmak isterseniz, Mini Mesaj Şişeleri tam size göre. Bu şişelerin içerisine O'na özel hazırladığınız yeni yıl mesajınızı koyup, yılbaşı hediyenize daha fazla sürpriz ve romantizm katabilirsiniz. Kırmızı renkteki mesaj kağıtlarına yılbaşı kutlama mesajınızı, O'na olan aşkınızı, O'nunla ilgili yeni yıldan beklentilerinizi ya da en güzel hayalinizi yazıp hediyenize anlam katabilirsiniz. Mesela erkek arkadaşınıza, yılbaşı hediyesi olarak bir cüzdan aldığınızı var sayalım. Cüzdanı şık bir hediye kutusuna Mini Mesaj Şişeleri ile birlikte koyarak, sevgilinize yılbaşı hediyenizin anlamını, değerini daha da yüceltebilirsiniz!

Kişiye Özel D'S Damat Gömlek

Erkeğe Yılbaşı Hatırası Kişiye Özel Gömlek


Erkeğe alınabilecek yılbaşı hediyeleri oldukça sınırlı sayıdadır. Ancak şimdi önereceğimiz bir tane ürün var ki, bu yılbaşını unutulmaz kılacak cinsten. Üzerine yılbaşı mesajınızı nakışla işletebileceğiniz, sevgilinizin isminin baş harfine özel olarak hazırlanacak şık bir gömleğe ne dersiniz? D'S Damat Kalitesi ile hazırlanmış olan Kişiye Özel Gömlekler, belirteceğiniz isim ve mesajlarla size özel olarak hazırlanıyor. Erkek için en temel kıyafetlerden biri gömlek ise, o halde bu gömleği daha özel ve değim yerindeyse yılbaşına özel bir hale getirmeye ne dersiniz? Özel Kutusunda Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, erkek arkadaşınıza, eşinize yılbaşında alınabilecek çok güzel hediyelerden biri.

Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı

Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı


Yeni yılda sevgilinize aşk mesajları taşıyan hediyeler düşünüyorsanız, işte karşınızda hem Ona olan sevginizi sunabileceğiniz, hem de son derece dekoratif Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Taş . Üzerine istediğiniz fotoğrafı ekleterek hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı, sevgilinize sarsılmaz aşkınızı sunuyor. sevgilinize hem kalıcı hem de sürpriz bir yılbaşı hediyesi hazırlamaya var mısınız? Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabiliyorsunuz! Sevgilinizin masasında yıllarca hem bir süs eşyası, hem bir dekor, hem de sizden özel bir hatıra bırakmak isterseniz Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı ürününün kaçırmamalısınız!

sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır

Romantik Bir Yılbaşı Gecesi İçin Kırmızı Gül Yaprakları


Yılbaşı gecesini muhteşem bir sofra, mum ışıkları ve büyüleyici bir atmosferde çok daha romantik geçirebilmeniz için işte karşınızda Kırmızı Gül Yaprakları! Özel kırmızı kutusu içerisinde gül yaprakları ile ister salonunuzdan yatak odasına sevgilinizin yolunu gül yaprakları ile donatın, isterseniz Onun için hazırladığınız el yapımı yılbaşı hediyesinin etrafını süsleyin! Kaldırıp tekrar kutusuna koyabileceğiniz Kırmızı Gül Yaprakları, romantik anlar geçirmeniz için ihtiyacınızın olabileceği en romantik ürünlerden biri.

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Odanıza Romantik Yıldız Işıkları & Projeksiyonlu Gece Lambası


Herkes, yılbaşı gecesi çılgınca partilere akarken, siz evinizde huzurlu, sakin ve huşu içerisinde kendi gösterinizi kendiniz yapabileceksiniz. Nasıl mı? Mesela yılbaşı gecesi odanızı galaksinin ışıl ışıl yıldız ışıklarıyla donatılmasını ister misiniz? Projeksiyonlu Gece Lambası ile bu fırsat ayağınıza kadar gelmiş durumda. Ortama yansıtacağı yıldız ışıklarıyla sevgilinizle birlikte, el ele, omuz omuza, kalp kalbe yeni yıla adımınızı atın.

sevgiliye romantik yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi Hediyesi


Dünyanın en şeker, en tatlı sevgilisine, Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi yakışır. Üst üste 4 kalp kutudan oluşan ve etrafı çepeçevre kırmızı tüllerle sarılı olan bu kulede, aşkınızı temsilen minik ve romantik hediyelikler bulunuyor. Üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı çikolatalar, 2015 yılının 365 gününe yetecek kadar kalpli aşk mesajı kağıtları, renkli draje şekerlemeler ve daha bir çok sürpriz hediye! Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır diyorsanız Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesini kesinlikle, mutlak surette almanızı tavsiye ediyoruz.

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak


2015 yılında da en güzel sohbetler, size özel bardaklardan içilen çaylarla olsun! Yılbaşının en narin, en kibar ve en kullanışlı hediyesi karşınızda. Üzerine ikinizin yer alacağı fotoğrafın taşınacağı ve kendi yazacağınız mesajla kalıcı bir yılbaşı hediyesine dönüşecek olan Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak, hem ucuz, hem de en güzel armağan seçeneklerinden biri.

Sevgiliye güzel yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati


Tik tak, tik tak zaman aşkla geçiyor. Ömrünüzü birlikte geçirmeyi arzuladığınız sevgilinize, Onunla geçen zamanının ne kadar güzel olduğunu hatırlatmak için işte karşınızda harika bir fırsat! Üzerinde iki adet kalp şekli olan ve içerisine göndereceğiniz fotoğrafların yerleştirileceği, bunlara ek olarak en güzel sevgi sözlerinizle hazırlatabileceğiniz Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati, yılbaşı için sevgiliye verilebilecek en romantik hediyelerden biri.

Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Biricik sevgilinize duyduğunuz müthiş sevgiyi ifade etmek için, türlü türlü, farklı farklı yollar denenebilir. Varsa yeteneğiniz alırsınız elinize bir gitar, sevgilinizin oturduğu muhite gider, penceresinin altına geçip, avazınızın çıktığı kadar aşk şarkıları söylersiniz! Siz, sevgiliniz perdelerini açacak diye beklerken, o da ne? Sert bakışlı, anlayışsız ağabeyi ile karşılaşırsınız. Daha risksiz, daha etkileyici bir yol yok mu? İşte karşınızda yılbaşı için sevgilinize verebilceğiniz harika bir yılbaşı hediyesi. Gözünüz gibi sakındığınız sevgilinize, 2015 yılı süresince masasının üzerinde yer alacak ve üzerinde fotoğrafınızın bulunacağı Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati verebilirsiniz.

Sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık


Aşkınızı şık ve zarif bir yastıkla sevgilinize göstermek ister miydiniz? Hem dekoratif, hem oldukça anlamlı bir yılbaşı hediye alternatifi olan Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık, göndereceğiniz size özel fotoğrafla hazırlanıyor. Sevgilinizin geceleri hep baş ucunda olacak olan bu özel yastıkla, hem yılbaşı hatırası, unutulmayacak bir armağanınız olacak.

Sevgiliye romantik yılbaşı hediyeleri

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


Sekil olarak bir sevgiliye verilebilecek en romantik hediye kutusu nasıl bir şey olabilir? Muhtemelen herkes gibi siz de "Kalp Hediye Kutusu" diyeceksiniz. Çünkü başka yolu yok bunun! Kare, üçgen ya da dikdörtgen diyecek haliniz yok ya:) İşte karşınızda kalp kutulu bir yılbaşı hediyesi. Durun daha bitmedi. Bu kutunun içerisinde ise, yine bayan sevgilinizin inanılmaz derecede hoşuna gidecek romantik hediyelikler var! Kalpli çikolatalar, kırmızı güller ve yine kalp şeklinde üzerinde 100 farklı aşk mesajı taşıyan kartlar. Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti, sevgilinize verebileceğiniz en romantik yılbaşı hediyesi.

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata


Kırmızı kurdele ile sarılı altın sarısı renginde bir hediye kutusu içerisinde, üzerinde size özel fotoğrafın yer alacağı 16 adet eşsiz çikolata lezzetine ne dersiniz? Yılbaşı için erkek arkadaşınıza çikolata hediye etmeyi düşünüyorsanız, bu çikolatalar kişiye özel olursa çok daha anlamlı ve değerli olacaktır. Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata, sevgilinize sadece yılbaşı için değil, tüm özel günler için en güzel hediye seçeneği. Sevgiliye alınabilecek diğer hediye seçeneklerine göz atmak isterseniz bu adrese de bakabilirsiniz.

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları


Aşklarını şirin kupa bardak üzerinde pekiştiren bu çöp adamlara bayılacaksınız. Biri sizi, diğeri ise sevgilinizi temsil eden erkek ve kız çöp adamlar, şirin tasarımı ile İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupalarına ilham kaynağı oldular. Sevgilinize yılbaşının en şirin hediyesini bu kupa bardaklar ile vermeniz mümkün! Kulp kısmı kalp şeklinde tasarlanmış İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları üzerine isimlerinizi de yazdırarak, kız arkadaşınıza en romantik yılbaşı hediyesini hazırlatabilirsiniz.

Sevgiliye güzel yılbaşı hediyeleri

Çikolata Dolu Yılbaşı Kovaları


Çikolatalardan hoşlanan bir sevgiliniz varsa, O'nu yılbaşı gecesi bu zevkten mahrum bırakmazsınız her halde! İşte 3 adet kırmızı kova, içerisinde yer alan çikolatalarla birlikte sevgilinize lezzetli bir yılbaşı hediyesi olabilecek güzellikte karşınızda duruyor. Şirin ve oldukça şık bir hediye alternatifi olan Çikolata Dolu Yılbaşı Kovaları, kaçırılmayacak en güzel çikolata armağanı.

Sevgiliye yılbaşı hediyeleri

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar


İster 16'lı, iste 24'lü, isterseniz de 32'li olarak satın alabileceğiniz Kalp kutu içerisinde fotoğraf baskılı çikolatalar sizi bekliyor. Dahası, kırmızı kalp kutunun, kalp kapağı üzerine en romantik yılbaşı mesajınızı da yazdırabiliyorsunuz. Mesela "Seni Seviyorum Aşkım" benzeri romantik bir mesaj yazabilir, ya da "Birlikte Nice Yıllara" sözüyle yılbaşına uygun size özl bir mesaj yazdırabiliyorsunuz. Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar, sevgiliye hediye edilebilecek en güzel yılbaşı hediye seçeneklerinden biri. Aynı zamanda sevgililer günü için de oldukça cazip bir ürün.

yeni yıl hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top