z Esprili ve Eğlenceli Güldüren Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

komik hediyeler
Aman! Gülmeyi Yüzünüzden hiç eksik etmeyin... Gülmek, insana komik gelen soyut bir şeyin, vücudumuz tarafından fiziksel bir refleksidir. Bu yazımızda, yüz kaslarınıza hareket kazandıracak, tebessümlere yol olacak, eğlenceli, esprili ve kahkaha dolu çok komik hediyelerden bahsedeceğiz! Gülmek insan hayatında, tıpkı sevgi gibi yaşamı çekilebilir kılan, renklendiren ve cazip hale getiren en önemli şeylerden biri. Her geçen gün, gülmenin insan sağlığına ne kadar faydalı olduğu hakkında bilimsel makalelere ve çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor! Gülmenin sadece psikolojik bir eylem olmadığını, gülme ile birlikte insanların fizyolojisinin de değiştiği, örneğin insanın kendini daha fazla mutlu hissettiği, akciğerlerine daha çok oksijen girdiği, sinirlerinin gevşediği, gülme ile birlikte insanın kendini adeta kuş gibi hafiflemiş hissettiği, bugün bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler! Oysa ki, hem gülmek için, hem de ağlamak için insana en az bir neden lazımdır! Ağlamak için bir neden kolay bulunabilirken, gülmek için o kadar kolay bir neden bulunamayabiliyor! Bunun için, ya esprili bir söz, ya size komik gelebilecek bir hareket, ya da karşınızdakine zarar vermeyecek kaliteli bir şaka! İşte bu yazımızda, siz sevgili dostlarımıza, gülmek için çok sağlam nedenler olabilecek, birbirinden kaliteli esprili hediyeler sunacağız!

Esprili ve Komik Hediye Fikirleri


Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Komik Hediyeler & Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Bir de aşka çare bulunmaz ya da aşkın ilacı yok derlerdi! Üzerinde "Seni çok Seviyorum" yazılı rengarenk ilaç kutusu içerisinde, üstü çikolata ile kaplı draje bademler, kalbinize ilaç gibi gelecek! Orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan ve prospektüsünü kendinizin hazırlayabileceği Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ile kız arkadaşınıza eğlenceli olduğu kadar son derece ilginç bir armağan verebilirsiniz!

ilginç ve komik hediyeler

Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı


Siz de gülmenin büyülü gücüne inanıyor ve sevdiklerinizin yüzünde mutlu tebessümler oluşturmak istiyorsanız, Onlara özel günlerde esprili kişiliğinizi sergileyebilecek eğlenceli ve esprili hediyeler armağan edebilirsiniz! Sevdiğiniz herhangi bir insana komik bir hediye vermekle, aynı anda iki faydalı harekette bulunursunuz! Birincisi, hediye, zaten başlı başına insanı mutlu eden bir şey! İkincisi ise, hediyenizin esprili bir hediye olması sayesinde, insanlarda kahkahalara neden olacak ve bu şekilde sevdiğiniz insanı daha da mutlu edersiniz! Erkeğe ve bayana Bu şekilde hazırlanan eğlenceli hediyelerin unutulmaz ve yıllarca hatırlanacak hediyeler olduğunu düşünüyoruz. 

şaka ürünleri

Çivili Sargı Bezi Şakası & Eğlenceli Şaka Ürünleri


Örneğin; kız ya da erkek arkadaşlarınızdan birinin doğum günü mü var? O halde, bu sefer hediye tercihlerinizde bir değişiklik yapıp, arrkadaşlarınızı çok güldürecek acayip komik hediyeler verebilirsiniz! Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak, eğlenceli ve komik bir hediye seçmek, romantik hediyeler dururken bazıları için hatalı bir hediye seçimi gibi gelebilir. Ancak, bizim fikrimizi soracak olursanız hiç de değil! Çünkü eğer sevgilinize vereceğiniz esprili bir hediye ile, Onu çılgınlar gibi güldürmeyi başarabilirseniz, bu dünyanın en pahalı hediyesinden daha değerli ve daha anlamlı olacaktır.

kondom şeklinde silgi

Güldüren Esprili Hediyeler & Prezervatif Kondom SİLGİ


Sınıf arkadaşlarınıza, esprili bir hediye vermek istiyorsanız, Prezervatif şeklindeki Silgiden daha iyisi düşünülemezdi herhalde Hem şaşırtıcı, hem gülümseten, hem de son derece ilginç hediyelerden biri olarak gördüğümüz Prezervatif Silgi, arkadaşlarınıza en sürpriz dolu hediyelerden biri olacaktır. 14 Şubat sevgililer gününde, insanların düşüncelerinde hediye fikirleri açısından, genellikle romantik ve sevgi mesajları veren hediyeler vardır! Aksi pek de düşünülmez... Muhtemelen siz de, benzer şekilde hediyeler üzerinde düşünüyorsunuz! Elbette ki, sevgilinize romantik hediye vermenin zamanı ve yeri ayrı, komik hediyelerin yeri ayrıdır!

esprili hediye fikirleri

İlginç Hediyeler & Terbiyesiz Orta Parmak Kupa


Bu kupanın ne mesaj verdiğini anlayan çoktan anladı:) Sevdiklerinize her çay veya kahve içerken esprinizi hatırlayabilecekleri şekilli bir kupa hediye etmeye ne dersiniz? İşte karşınızda tüm kupaların en arsızı, en hınzırı Orta Parmak Kupa! Ancak, aşağıda göreceğiniz üzere, içerisinde hem sağlam espriler barındıran, hem de aynı zamanda romantik hediyeler de bulabilmek mümkün! Hali ile, yaklaşan 14 Şubat sevgililer gününde erkek ve bayan sevgililere, birbirinden komik sevgililer günü hediyeleri de eklemeyi uygun bulduk! Komik hediyeler, sadece doğum günü, sevgililer günü için değil, yılbaşı hediyeleri olarak da düşünülebilecek en ideal hediyelerden!

esprili ve eğlenceli hediyeler

Eğlenceli Hediye Fikirleri & Aşka Davet Zili


Kesinlikle kırmızı zilin sesi bundan böyle eğlence ve heyecanın sesi olacak. Partnerinizi çok şaşırtacak fakat kullandıkça eminiz ki duymayı en seveceği ses haline gelecek olan en eğlenceli hediyelerden biri de, Aşka Davet Zili. Otel Resepsiyon zili şeklindeki bu zil artık en cüretkar davetlerin habercisi olacak.

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri


Sevginin boyutlarını göstermek açısından, fiziksel bir ifade şekli olan "İki kolu iki yana açma" durumu, belki de bizlere çocukluktan kalma bir alışkanlıktır. Yaşımız ne kadar ilerlerse ilerlesin, sevgilimize, eşimize, kısacası tüm sevdiklerimize Onlara duyduğumuz kocaman sevgiyi ifade etmek için "İki kolumuzu son raddeye kadar, iki yana açıp","İşte Seni Bu kadar çok seviyorum" deriz. Bu duyguyu şık bir hediye ile göstermek isterseniz Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri sizin için ideal hediyelerden! Konuya girerken belirtiğimiz gibi, eğlenceli olduğu kadar romantik hediye fikirlerine de yer vereceğimizden bahsetmiştik! Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, hem eğlenceli, hem esprili hem de son derece romantik!

Aşkbiyotik Kapsülleri

İlginç Hediyeler & Aşkbiyotik Kapsülleri


Seni içtim bir yudumda,"Sigaramın dumanında sen vardın!" Bu romantik ve aşk dolu sözlere bir çok şarkı sözünde restlamışsınızdır! Ne sigara dumanı, ne de alkol! Aşkınızın gerçek ilacı burada. Aşkbiyotik Kapsülleri, orijinal ilaç şişesi şeklinde tasarlanmış son derece eğlenceli ve romantik bir ürün! Kız arkadaşınıza sürpriz ve eğlenceli bir armağan vermek isterseniz ilginizi çekebilir!

esprili hediye fikirleri

Kişiye Özel En iyi Komedyen Sertifikası


Özel çerçevesi içerisinde bu anlamlı sertifika, arkadaş ortamınızın "Cem Yılmaz'ına" gelsin! Her ortamda yaptığı kaliteli espriler ile, yüzünüzde gülücükler tomurcuklanmasına sebep olan arkadaşınızı güldürme sırası şimdi sizde! Kişiye Özel En iyi Komedyen Sertifikası ile, en baba esprileri üreten dostlarınıza unutamayacakları eğlenceli bir armağan verebilirsiniz!

Vintage Karaoke Mikrofon

İlginç Ürünler & Vintage Karaoke Mikrofon


Şarkı söylemeden duramayanlardan mısınız? Müzik sizin için gerçek bir eğlence ve özel bir yaşam biçimi mi? O halde sizi daha da havaya sokacak, kendinizi bir star gibi hissetmenizi sağlayacak Vintage Karaoke Mikrofon sizlerle! Şıkır şıkır görüntüsü ile Vintage Karaoke Mikrofon, 3,5 mm jack girişi ile tüm bilgisayarlar ile uyumludur! Takın jack kablosunu, müziğin keyfini özgürce çıkarın!

Kişiye Özel Aşık Emoji Kupa Bardak

Esprili Hediyeler & İsme Özel Emoji Aşk Kupaları


İsme Özel Emoji Adamlı Aşk Kupaları, kupa bardakların en eğlencelisi ve en romantiği! Üzerinde Emoji figürleri bulunan ve yan yana geldiklerinde gerçek bir anlam kazanan İsme Özel Emoji Suraftlı Aşk Kupaları ile, çay ya da kahve içmek çok daha eğlenceli bir hale geliyor!

Sevgiliye esprili hediyeler

Esprili Hediyeler & Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu


Sevgilinize verebileceğiniz en esprili ve de romantik hediye; Kişiye özel olarak hazırlanan Aşkbiyotik hediyesi olacaktır. İlaç kutusu şeklindeki komik tasarımıyla bir hayli etkileyici olan bu ürünün arkadaşlarınız için geçerli olabilecek bir başka modeli ise Rahatbatıyo ilaç kutusu:) Gerçek bir sıkıntısı olmadığı halde, sürekli olarak hayata dair şikayet edebileceği bir şeyler bulmakta usta olan bir arkadaşınız mı var? O halde bu arkadaş için söylenebilecek tek şey, "Kusura bakmasın ama, Rahat Batıyo..." Arkadaşlarınıza süper esprili bir hediye hazırlamak isterseniz, prospektüsünü kendinizin hazırlayacağı Orijinal İlaç Kutusu şeklindeki Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu, mükemmel bir seçim!

Esprili ve komik hediyeler

Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri


İstemeden de olsa bazen insan, kız arkadaşının kalbini kırabiliyor. Elbette ki bundan dolayı, müthiş de bir pişmanlık duyarız. Bu olumsuz hareket yoğun ve stresli bir iş yaşamından kaynaklanabilir, okul ya da derslerden kaynaklanabilir. Şimdi esprili bir hediye ile sevgilinizin kalbini geri kazanma vakti geldi! Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri ile, sevgilinizden esprili bir şekilde özür dileyebilir ve sizi hatanızdan dolayı affetmesini bekleyebilirsiniz! Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünlerinin hangi hediyeliklerden oluştuğunu görmek için ise "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli...

Hırsız Maskeli Kupa Bardak

Kız Arkadaşa Komik Hediyeler & Haydut Maskeli Kupa Bardak


Kalbinizin hırsızına, çay içerken ellerini yakmayacak maskeli haydut kupa bardak hediye edebilirsiniz. Diğer bir bardak modeli ise ilişki durumu kupa! sevgilinizden ayrıyken bitmek tükenmek bilmeyen kıskançlık krizleri mi yaşıyorsunuz? O halde "Bir sevgiliniz olduğunu" hem cinslere duyurma zamanı geldi! Bunu nasıl mı yapmak gerekecek? Erkek arkadaşınızın çalışma ortamında en çok kullandığı ve masasının üzerinde sürekli olarak bulunacak bir kupa bardak ile! Üzerinde, "Müzmin Bekar", "Kamaşık", "Seviyeli bir ilişkisi var","Evli, mutlu, çocuklu","Şen Dul","Mucize Bekliyor" gibi seçenekler yer alan İlişki Durumu Kupa Bardağın size en uygun seçeneği elbette ki, "Seviyeli bir ilişkisi var"!

 Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü

Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü


Enteresan kostüm ve parti malzemeleriyle kutlamalarınızın en dikkat çeken kişisi Siz olabilirrsiniz. Arkadaşlarınızla evinizde çılgın bir parti mi düzenlemek istiyorsunuz? Çılgın Partilerin vazgeçilmezi çılgın kostümlerdir! Aslan Yelesi Peruk ve İnek Gözlüğü ile, 80'li yılların en moda saç şekli bu eğlenceli ürün ile geri geliyor!

sevgiliye ilginç komik hediyeler

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları


4 farklı modeli ile Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, espriyi ve romantizmi yatak odanıza taşıyor! Üzerinde çöp adam figürleri bulunan bu eğlenceli yastıklar ile, eşinize olan duygularınızı en sade ve anlaşılır şekilde ifade edebileceksiniz!

ilginç ve komik hediyeler

İlginç ve Komik Hediyeler & Kamasutra Oyun Kartları


Üzerinde yer alan farklı cinsel pozisyonlarla heyecan verici en eğlenceli hediyelerden biri de Kamasutra Oyun Kartları. Kalan Ömrünüzü Onunla paylaşmak istiyor ama, bu duygunuzu ona esprili bir şekilde mi ifade etmek istiyorsunuz? İşte bu fırsat tam ayağınıza kadar geldi! Üzerinde kırmızı erkek-bayan don ve çorap modelleri bulunan Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık, bir yerde esprili bir dille "Evlilik Teklifi" anlamına da geliyor! Kız arkadaşınıza unutamayacağı komik bir hediye vermek isterseniz Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık iyi bir armağan tercihi olabilir!

İlginç ve komik hediyeler

Komik Hediye Fikirleri & Kot Pantolon Kupa Bardak


Sürekli şansızlığın yakasını bırakmadığını düşünen bir arkadaşınız mı var? O halde bu şansız arkadaşınıza "Bol Şans","İyi Şanslar" dileklerinizi Şanslı Kupa Bardak armağanı ile iletebilirsiniz. Tersi durumda, her yaptı işte adeta "Dört Ayağı Üzerine Düşen" çok şanslı bir arkadaşınız için de Şanslı Kupa Bardak armağan edilebilir.

Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri

Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri


Amacınız, sevgilinizin yüzünde mutlu gülücükler oluşturmaksa, O halde Onu kendi sözleri ile güldürmeyi deneyebilirsiniz mesela! Bunu nasıl mı yapabilirsiniz? Elbette ki üzerine sevgilinizin en çok kullandığı ve artık klasik haline gelmiş 6 cümleyi Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri üzerine yazdırarak! Bu şahane ürün, sihirli kupa bardaki duvar saati, masa saati, MousePad ve Puzzle'dan oluşmaktadır. Bayan sevgilinize, erkek arkadaşınıza unutamayacağı esprili bir hediye için Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri düşünülebilir.

dikkat arabada bebek var

Dikkat Arabada Bebek Var Komik Araba Süsü


Erkek arkadaşınız arabasına çok düşkün biriyse, işte bu komik hediyeyi çok sevecek! Üzerinde seksi bir kadın figürü yer alan ve "Dikkat Arabada Bebek Var" mesajıyla da trafikte oldukça dikkat çekecek bu esprili ürünü Ona hediye edebilirsiniz:) Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak Kimin haklı olduğunun ne önemi var ki? Önemli olan gönüller bir olsun! Üzerinde Bay ve Bayan Her Zaman Haklı yazısı bulunan bu şirin Kupa Bardak, her zaman haklı olduğunu düşünen sevgilinize, inceden inceye bir anlamlı da bir mesaj veriyor.

sevgiliye komik hediyeler

Sevgiliye Komik Hediye & Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası


O, fütursuzca kalbinizi çalıp, geri vermeyi de asla aklından geçirmeyen sevimli kalp hırsızına dersini verme zamanı geldi! Son derece şık ve orijinal bir hediye olan Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası, sevgililer günü, doğum günü, yılbaşı gibi gibi özel günlerde kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en sıra dışı ürünlerden biri! Kişiye Özel Aranıyor Sertifikası, adeta Western filmlerinden fırlamış gibi orijinal ve çok esprili!

komik hediyeler

Erkek Arkadaşa Komik Hediyeler & LED Meme Lamba


Biraz asi, biraz yaramaz ve biraz da cin fikirli erkek arkadaşınıza aklına parlak fikirler getirmesini sağlayacak, sıradanlıktan uzak, orijinal bir armağan vermek isterseniz, Bayan göğsü şeklinde tasarlanmış olan LED Meme Lamba ideal! Gecenin karanlığında, çalışma masanızın üzerinde LED Meme Lamba ile çalışmak pek de kolay olmasa gerek! Unutmadan söyleyelim, bu lambayı açmak ve kapatmak için meme ucuna dokunmak gerekiyor! Böylesine ilginç ve eğlenceli bir hediye verdiğiniz dostlarınıza, LED Meme Lamba sebebi ile yaşayacakları konsantrasyon eksikliğinin tek sorumlusunun da siz olmadığınızı söylemeniz lazım!

Kama Sutra Dice - Parlayan KamaSutra Zarları

Eğlenceli Ürünler & Parlayan Kamasutra Zarları


Ne zarlar ama? Partneriniz ile aşk oyunları oynamak için bir neden arıyorsanız o neden tam da karşınızda duruyor! Parlayan Kama Sutra Zarları 2 adet parlak zardan oluşuyor! Birinci zarda, üzerinde erkek ve bayan pozisyonlarını gösteren şekiller yer alıyor, ikincisinde ise, bu pozisyonların evin içerisindeki hangi mekanda geçeceğini söylüyor! Artık şansınıza ne denk geldiyse!

Masaüstü Vakumlu Boks Torbası

Masaüstü Vakumlu Boks Torbası


Ofiste stres atmak hiç bu kadar eğlenceli ve kolay olmamıştı. Canınız bir şeye mi kızdı, hıncınızı masanızdan değil, masanızın üzerindeki vakumlu boks torbasından çıkartabilirsiniz. Erkeğe alınabilecek en ilginç ve en komik hediyelerden biri olan boks torbası karşınızda:) Ayrıca bir diğer hediye önerimiz de esprili terlikler. Karikatür ya da çizgi mizah denildiğinde, Türkiye'de aklan gelen ilk 5 kişi arasında onun adı mutlaka yazılır! Kimden bahsettiğimizi anlamışsınızıdır. Bu isim Erdil Yaşaroğlu! Yarattığı çizgi karikatür kahramanları artık fenomen haline Erdil Yaşaroğlu sevimli hayvan karakterleri, şimdi Ev Patikleri Özel Kreasyonu ile karşınızda! Kız arkadaşınıza sevimli bir hediye düşünüyorsanız, Erdil Yaşaroğlu Özel Kreasyonu Ev Patikleri tam size göre! Bu sevimli patiklerin 35-40 ayak numarasına göre modellerinin olduğunu da belirtmekte yarar var!

Seksi Mousepad

Esprili ve Komik Ürünler & Seksi MousePad


Dikkat; Bu ürünü kalbi olanlara hediye etmeyiniz! Yan etkileri: İş yaparken konsantrasyon kaybı yapabilir! Kışkırtıcı, yaramaz ve baştan çıkartıcı Seksi Mouse Pad'ler! Sıradan Mouse Pad'lar ile çalışırken bilekleriniz mi sızlıyor? O halde siz bir de Seksi Mousepad'leri deneyin! Bilek destek kısmına yerleştirilen "Ped" ile hem bilekleriniz rahat, manzaranıza ise diyecek yok!

El Baskılı Peştamal

Erkeğe Komik Hediyeler & El Baskılı Peştamal


Banyonuza espri katmak ister misiniz? Vücudunuza sardığınızda, üzerinde el resmi bulunan, El Baskılı Peştamal, eşinize veya erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en esprili armağanlardan biri!

Esprili ve güldüren hediyeler

Komik Parti Aksesuarları


Ev sahipliğini kendinizin yaptığı partinin, en sıra dışı, en ilgi çekici kişisi de siz olmalısınız! Bunun için eğer parti aksesuarlarına ihtiyacınız varsa, takma dişlerden, pala bıyıklara, sarı ve siyah kaşlara kadar Komik Parti Aksesuarları sizi bekliyor!

100 Dolar Cüzdan

Komik Ürünler & 100 Dolar Cüzdan 


Cömertlikte ve bonkörlükte eline kimselerin su dökemediği erkek arkadaşlarınıza doğum gününde esprili bir armağan vermek isterseniz 100 Dolar Cüzdan ilginizi çekebilir. Elini cebine atmayan kişiler için "Cebinde Akrep" var tabiri kullanılır. Bu tabir cimri kişiler için en çok kullanılan sözlerden biridir! Eğer sizin de böyle cimri bir arkadaşınıza varsa, Ona içerisinde kendi resminin olduğu 100 Dolar Fotoğraf Çerçevesi armağan edebilirsiniz!

sahte kaka

İlginç Hediyeler & Sahta Dışkı 


Eyvah eyvah! Lütfen sahte kaka şakasını arkadaşlarınıza yaparken bir daha hatta bir kaç kez daha düşünün! Çünkü sahte kaka, o kadar gerçekçi ve o kadar kötü bir görünüme sahip ki, bunun adına ancak eşek şakası denilebilir:) İlginç ve komik hediye fikirlerimiz içerisinde bir ürün daha var. Evinizi çok zengin gösterecek, dekoratif olduğu kadar aynı zamanda da sıra dışı bir ürün; 50 Euro Şeklinde Kapı Tutucu! Bundan böyle kapılarınızın çarpmaması için kapı önlerine, terlik ya da benzeri şeyler koymak istemeyeceksiniz! Çünkü görenleri şakına çevirecek 50 Euro Şeklinde Kapı Stoperi var!

komik ve eğlenceli hediyeler

Komik Ürünler & Karayip Korsanı Kafatası Kupa Bardak


Size sürekli olarak aynı esprileri yapmaktan sıkılmayan can ciğer bir arkadaşlarınız mı var? O halde arkadaşınızın artık klasik hale gelmiş esprilerini Bizimkilerin 2014 Geyikleri Ürünleri üzerine yazdırıp O'na armağan edin! Çok iyi tanıdığınız tüm dostlarınıza, bu şirin kupa bardağı armağan edebilirsiniz! Mesai arkadaşınıza, çocukluk arkadaşınıza, mahallenizdeki sevdiklerinize...

Sevgiliye esprili Hediyeler

İlginç Ürünler & Sevgililere Özel 2'li Aşk Yastıkları


Bıyıklı ve kalpli tasarımı, fotoğraf baskılı özelliğiyle sevgilinize verebileceğiniz en şahane hediye yastıklardan biri . Ayrıca farklı ve oldukça ilginç modellerde yastık da bulabilmek mümkün! Söyleyin bakalım Cinayet Saatinde neredeydiniz? Elimizde cinayetin işlendiği saatlerde sizin bu evde olduğunuza dair güçlü kanıtlar var! Ayrıca, yastık kılıfları üzerinde size ait kan izlerine rastladık! Cinayet aleti baltayı ise, evinizin bahçesine gömülü olarak bulduk! Şaka bir yana, sevdiklerinize son derece orijinal ve süper komik bir armağan vermek isterseniz adresiniz Ölü Gibi Yorgun 2 'li Yastık Seti! Üzerinde adeta vahşice işlenmiş bir cinayetin izlerini taşıyan, kan ve balta şekilleri yer alan Ölü Gibi Yorgun 2 'li Yastık Seti, bu tip armağanlardan hoşlanan erkekler için son derece komik!

Dinamit Alarm Saat

Esprili Hediye Fikirleri & Dinamit Alarm Saat


Bol aksiyonlu ve bol heyecanlı bir sabaha Dinamit Alarm Saatle merhaba diyebilirsiniz. Tıpkı Polisiye AKsiyon filmlerinden fırlamış gibi orijinal bir tasarımı bulunan dinamit alarm saat, erkeklere alınabilecek esprili ve ilginç hediyelerden biri. Sigara içilmez duvar saati de keza sıra dışı saatlerden. Siz ve eşiniz, kesinlikle ne evinizin balkonda, ne mutfakta ne de evinizin başka bir yerinde asla sigara içmiyorsunuz! Dolayısı ile evinize gelen misafirlerinizin de bu kurala dikkat etmesini istiyorsunuz! O halde, bu nezaketsizliğe sahip misafirlerinizi uyarmak için evinize No Smoking Duvar Saati asabilirsiniz! Hem bir etkili bir ikaz, hem de bir duvar saati!

Palyaço Burnu

Eğlenceli Parti Malzemeleri & Palyaço Burnu


Birbirinden renkli parti ürünleriyle eğlencenizin dozajını arttırabilirsiniz. Kral tacı, palyaço burnu, takma dişler, konfetiler, mesajlı balonlarla bu ürünler bir harika! Google'da arattığınız takdirde Hastalık hastası ürünler de sevdiklerinize en esprili hediyelerden biri olacaktır. Oram, buram ağrıyor diye sürekli ilgiyi üzerine toplamak, işlerden kaytarmak, ders çalışmaktan kurtulmak, tembellik yapıp randevusunu ekmek isteyenlere, son derece esprili bir ürün olan Hastalık Hastası Ürünleri Eniyihediyefikirleri.com ayrıcalığı ile! Kişiye özel olarak hazırlanan Hastalık Hastası Ürünleri, kupa barda, magnet ve mouse pad ürünlerden oluşmaktadır. beğendiğiniz modeli seçip, sevdiklerinize armağan edin ve hastalık hastası durumlarına esprili bir bakış açısı kazandırın!

Balloon Animals - Balon Hayvancıklar

İlginç Esprili Ürünler & Balon Hayvancıklar


Çocuklarınız için hoş vakit geçirebilecekleri zevkli ve eğlenceli oyunlar mı arıyorsunuz? İçerisinde farklı renklerde 24 neşeli balonun yer aldığı bu set tam size göre. Çocukların en büyük eğlencelerinden biri olan renkli balonlar bu kez balondan hayvan tasarımı yapmak için varlar. Renkli balonlardan ister kedi, ister köpek, ister tavşan yaparak çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Bunun dışında bir de futbolculara özel bir fotoğraf çerçevesi önerimiz var. Google'dan aratarak bulabilirsiniz. Futbol meraklısı erkeklere, şahane bir resim çerçevesi! Ayağının altında futbol topu bulunan, futbolcu adam figürünün içerisine 3 adet fotoğraf yerleştirilebiliyor!

Küçük Hanım Bebek Önlüğü

Komik Bebek Hediyeleri & Küçük Hanım Bebek Önlüğü


Erkek ve kız bebekler için çok sevimli bebek önlükleri sizi bekliyor! Bebek sağlığı açısından olumsuz herhangi materyal taşımayan sevimli bebek önlükleri, Cırt cırtlı özelliği ile de annelerin çok beğeneceği bir ürün!

esprili ve ilginç hediyeler

İlginç Ürünler & Ayakkabı Kalemlik


Masanızın üzeri çok mu klasik duruyor? O halde biraz renklendirip hareketlendirmeye ve daha çok da spor görünmesine ne dersiniz? İlginç tasarımları ile rengarenk Spor Ayakkabı kalemlikler, masanızın üzerini şenlendirecek! Spor Ayakkabı Kalemlikler, kırmızı, sarı, siyah, yeşil, mavi renkleri ile masanızın üzerinde fark edilmemeleri neredeyse imkansız! Ofis masanızda tarz ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız, masanıza yepyeni bir stil katacak Spor Ayakkabı Kalemliklerden mutlaka bir kaç tane edinmelisiniz.

komik ve eğlenceli hediyeler

Komik Hediyelik Ürünler & Dudak Kalem


Sınıftaki kız arkadaşlarınıza dudak kalem edebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde önereceğimiz şeye hiç kimsenin itirazının olacağını sanmıyoruz. Ne mi? Elbette ki, üzerinde buz damlacıkları bulunan soğuk kola, gazoz, fanta gibi cam içeceklere! Daha kapağını açar açmaz çıkan o özel seste bile, asi bir kışkırtıcılık veya bir davet söz konusu! Hele bir de çok susadıysanız, bir dikişte o şişeyi bitirmeye başlarsınız! Bu arada eminiz ki, bu yazıyı okuyan bir çok kişinin canı şu an böyle bir şey yapmak istemiştir! Eğer buzdolabınızda varsa sakın yeltenmeyin! Mazallah soğuk soğuk hasta filan olmayın! Yukarıda gördüğünüz seksi bayan figürü ve kaslı adam figürü metal şişe kapak açacakları, en hararetli anlarınızda şişe kapaklarını daha eğlenceli bir şekilde açmanıza yardımcı oluyor.

 Bıyık Gözlük Tutucu

Gülümseten İlginç Hediyeler & Bıyık Gözlük Tutucu


Gözlüğünüz, pala bıyık gözlük tutucunun merhametli ellerine emanet! İlk etapta görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemeyeceği, ardındansa muhteşem bir kahkaha patlatacakları Bıyık Gözlük Tutucu ev veya ofisinizin yeni neşe kaynağı! Eğlenceli pala bıyıkları ile Gözlük Tutucu bir yandan gözlüğünüzü korurken, diğer yandan da sabahları gözlük arama derdinize son veriyor. Bundan böyle gözlüğünüzün de kendine ait bir yeri olacak ve ihtiyacınızın olduğu her an o ,oturduğu yerde sizi bekliyor olacak! Bıyık Gözlük Tutucu, gözlüklü dostlarınıza armağan edebileceğiniz esprili ve ilginç hediyelerden biri!

ilginç hediyeler

Komik Hediyeler & Silah Şeklinde Tuvalet Fırçası


Banyo ve tuvaletteki mikroplara esaslı bir savaş açtıysanız, sizin bu savaşta çok ciddi şekilde moral-motivasyona ihtiyacınız var demektir! Size bu morali verecek ve mikropların üstesinden gelmenizi sağlayacak olan şey ise, sapı silah şeklinde tasarlanmış olan Tabanca Tuvalet Fırçası! Elinizde neşe kaynağınız Tuvalet Fırçası varken, hiçbir mikrobun banyonuza ya da tuvaletinize girme cesareti göstereceğini sanmıyoruz. En güzel şarkılarınızı neşeli bir şekilde ve tam da temizlik esnasında söyleyip, zamanın nasıl aktığını ve işlerin nasıl bittiğine inanamayacaksınız!

sevgiliye komik hediyeler

Sevgiliye Komik Hediyeler & Aşk Tapusu


Aşk Tapusu ile sevgilinizin yüzünü kesinlikle çok güldüreceksiniz. Bir de arkadaşlarınız için en iyi tavlacı sertifikası. Totem yaptınız olmadı! "O'nun oturduğu sandalye uğurlu, bu sefer ben oturayım..." dediniz yine olmadı. "Arkadaş zar tutuyor" dediniz maalesef yine olmadı! Aslında iyisi mi siz, bükemediğiniz bir bilekle karşı karşıya olduğunuzu kabul etmelisiniz! Tavlanın kralının artık kim olduğunu kabul etme zamanı geldi. Tavla ustası sevdiklerinize, şaşırtıcı ve aynı zamanda esprili bir hediye hazırlayarak, O'nlara hayranlığınızı sunabilirsiniz. Tavla oynama konusunda beceriksiz olan arkadaşlarınıza ise, Kişiye Özel En Baba Tavla Ustası Sertifikası vererek güzel şakalar yapabilirsiniz. Kişiye Özel En Baba Tavla Ustası Sertifikası, ahşap çerçevesi içerisinde isme özel düzenlenir.

esprili ilginç hediyeler

İlginç ve Komik Hediyeler & El Bombası Kupa Bardak


Sabahçı olan öğrencilerin hepsi yıl içerisinde en az 3-5 kez derse geç gelir ama öğretmen asla derse geç gelmez! Dakiktir ve sabah ilk ders zili çaldığında, o sınıftadır. "Ya öğretmenimiz derse hiç geç kalmaz mı?". Öğretmen, bir gün öncesinden hastalanma emareleri gösterir ve bir çok öğrenci öğretmenin bu durumunu gördüklerinde şöyle düşünmeye başlar; "Kesin yarın ders boş! Çünkü öğretmenimiz başını tutuyordu" Ancak, yine hayal kırıklığı yaşanır çünkü, sonraki gün de öğretmen derse gelir! Aslında iyisi mi siz dersin boş geçeceğinden, ya da öğretmeninizin sabahları derse geç geleceğinden umudu kesin! Çünkü bir Süpermen ile karşı karşıyasınız! İşin şakası bir yana, Dünya'nın en süper kalpli, en yardım sever öğretmeninize sıra dışı ve esprili bir armağan vermek isterseniz, O'na isme özel olarak düzenlenen Dünyanın En Süper Öğretmeni Kupa Bardağı hediye edebilirsiniz.

Sevgili Tişörtleri - Tencere ve Kapak

Esprili Hediyeler & Tencere ve Kapak Sevgili Tişörtleri


Sevgilinizle harika uyumunuzu kıyafetlerinizle de dışarı göstermek ister misiniz? İşte karşınızda birbirinden eğlenceli ve renkli sevgili tişörtleri. Birleşen kalpler, tencere tava tişöertleri bunlardan bazıları. Ayrıca anneler için de esprili bir çok hediye bulabilmek mümkün! Börekleri, çörekleri, tatlıları ve tuzluları ile mutfakta nefis yemekler yapan annenize, sıra dışı bir hediye vermek ister misiniz? 3 farklı model seçeneği bulunan Kişiye Özel Mutfak Önlüğü üzerine istediğiniz esprili mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz! İster eşinize, ister annenize ve hatta isterseniz de babanıza Kişiye Özel Mutfak Önlüğü armağan edebilirsiniz!

Sesli Hamburger Anahtarlık

İlginç Ürünler & Hamburger Anahtarlık


Esprili anahtarlık modelleri, ilginç kupa bardaklar, değişik saatler, kişiye özel gülümseten ürünler. Hediyeler dünyasında Sizin de mutlaka ilginizi çekecek bir ürün mutlaka vardır. Çiçekler en çok da Seramik Ayakkabı Saksıda bulunmak istiyor. Neden derseniz, kendilerini herhalde çok fazla havalı buluyorlar! Ayakkabı şeklindeki bu saksı, bulunduğu evde en çok konuşulacak ürünlerden biri! Saksının ilginçliği ile çiçeklerin güzelliği bir araya geldiğinde takdir edersiniz ki ortaya inanılmaz hoş bir görüntü çıkıyor! Ev hediyesi olarak sevdiklerinize ilginç bir ürün satın almak istiyorsanız, Seramik Ayakkabı Saksı bu iş için biçilmiş kaftan!

Kişiye özel hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top