z Sihirli Yumurta | En iyi Hediye Fikirleri

Sürpriz hediyeler
Sevdiklerinize "Seni Seviyorum" demek hiç bu kadar sevimli ve şaşırtıcı olmamıştı! Küçük sihirli yumurtalar, kalbinizde sakladığınız o kocaman aşkı, dikkat çekici bir şekilde göstermeye geliyorlar. Bu yumurtaların fiyatı çok ucuz! Etkisi ise inanılmaz derecede büyük! Çünkü, yapraklarında gizledikleri aşk mesajları görenleri adeta büyülüyor. Biricik kız arkadaşınıza sevginizi göstermenin "enteresan ve sürpriz bir başka yolu var mıdır?" diye arıyorsanız, işte karşınızda şaşırtıcı ve aynı zamanda süper de bir buluş olan Sihirli Yumurta

Sevginizi bazen sözlerle anlatmak yerine, davranışlarla veya aşkı anlatan hediyeler ile göstermek çok daha etkili ve akılda kalıcı bir yöntemdir. İşte bu sihirli yumurtalar, aşka dair başka bir söze gerek duymaksızın, kalbinizdeki en güzel duyguları en sevimli ve en sürpriz şekilde tarif ediyor. Neden Sihirli Yumurta! Sihirli yumurta, yapraklarında aşkı sözleri taşıyan ve duygularınıza en güzel şekilde tercümanlık edecek özel bir buluştur. Çünkü tepesini hafifçe kırıp suladığınızda, yumurta içerisinden filizlenen yapraklar, sevgi mesajlarıyla etrafa aşk saçıyor. Büyüleyici ve sürpriz bir şekilde beliren sevgi mesajları ise sevdiklerinizin ayaklarını yerden kesiyor. Sevgilinize duyduğunuz sevgiyi ufak, fakat sürpriz etkisi oldukça büyük bir hediye ile göstermek isterseniz, size Sihirli Yumurta yeter.
incele
Hem çok ucuz, hem de romantik bir sürpriz! Evinizde, iş yerinizde değim yerindeyse yeni nesil bir neşe kaynağı olacak Sihirli Yumurtalar, hesaplı fiyatıyla da bütçeleri üzmüyor. Piyasa da, 4-8 TL arası satış fiyatına sahip Magic Egg-Sihirli Yumurtaları kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 


sihirli yumurtalar
Sihirli Yumurta Nasıl Kullanılır? 

  • Sihirli Yumurta sipariş ettikten ve elinize ulaştıktan sonra üst bölümüne kaşık veya benzeri sert bir cisimle hafifçe vurarak kırınız! Dikkat çok sert bir darbe ile açmayınız tüm yumurta çatlamasın:) Daha sonra üst kısmının hava almasını Sağlayınız.
  • Sihirli Yumurtanın alt tarafında yer alan sızdırma deliğini açın!
  • Yumurtanın içerisinde yer alan minik fasulyenin başı boşluktan dışarı çıkana kadar sallayın!
  • Yumurta içerisinde bulunan toprak üzerine su dökün! Daha sonra toprak nemli kalmak şartıyla bu işlemi 2 gün aralıklarla tekrarlayın! (Ancak sulama işlemini günde bir kereden fazla yapmayın!)
  • Sulama işlemi sonrasında yumurtayı, güneş alan ve havalandırılan örneğin pencere kenarı bir yere koyun!
  • 8-10 gün içerisinde yumurtanızın filizlendiğini, çiçek açmaya başladığını ve içerisinden aşk mesajlarının ortaya çıktığına şahit olacaksınız! 
Sihirli yumurta, bildiğiniz  standart bir yumurta boyutlarındadır. Ürün yaklaşık olarak 8 cm boyutlarındadır.  Yumurta içinden çıkacak olan mesaj tamamen sürprizdir.
Sevgiliye Sürprizler

Yorum Gönder

 
Top