z Hediyelik Nostaljik Arabalar | En iyi Hediye Fikirleri

Nostaljik Oyuncak Arabalar
Bilmem bana katılır mısınız? Şöyle ki; Her gün yollarda, gıcır gıcır (hani tabiri caiz ise, cillop gibi) son model spor arabalar görürüz! Ancak; hiçbiri klasik otomobillerin yerini kesinlikle tutamaz öyle değil mi? Motor gücü ne kadar arttırılmış olursa olsun, elektronik donanımı ne kadar geliştirilirse geliştirilsin, antika arabaların o estetiğini, o şirinliğini yeni nesil otomobillerde görmek söz konusu bile değil! Örneğin, eski model Vosvos arabalar kadar şirin bir otomobil söyleyebilir misiniz. Benim gibi düşünen illa ki vardır diye düşünüyorum:) Neyse, konumuza giriş yapacak olursak; çocukluğumuzun, gençliğimizin efsane olmuş klasik arabaları bu kez, dekoratif süs eşyaları olarak yeniden karşımızdalar. Klasik arabalara merakı olanlar veya ofis/ev için dekoratif süs eşyası arayanlar için işte karşınızda el yapımı hediyelik metal oyuncak arabalar! Boyaması ve üzerinde yer alan tüm parçaları müthiş bir ustalıkla el yapımı olarak hazırlanmış olan Nostaljik arabalar içerisinde ne ararsanız var; Örneğin Nostaljik Vosvos'lar; Klasik Vosvos Minibüsler, Metal oyuncak Motosikletler, Bisikletler, Nostaljik Taksim-Tünel Tramvayı ve daha neler neler. Nostaljik Arabaları ister kendiniz için sipariş edin, isterseniz de özellikler erkek arkadaşlarınıza hediye edin. Bulunduğu ortama tarz ve hava katacak olan Nostaljik Metal Arabalar orijinallerini aratmayacak derecede birebir kopyalanmış gibiler. Bu arabaların tek farkı, minyatür ölçülerde olması ve süs eşyası olarak kullanılıyor olmaları:) İşte karşınızda sizin için seçtiğimiz Nostaljik Metal Araba Modelleri

Nostaljik Dekoratif Araba Modelleri

konu çizgisi
hediyelik nostaljik arabalar
incele
NOSTALJİK METAL VOSVOS: Tüm detayları şahane bir şekilde el işçiliğiyle hazırlanmış olan Nostaljik Vosvos Araba üzerindeki pas lekelerine bakar mısınız? Eskitilmiş görüntüsüyle ne kadar da orijinal duruyor öyle değil mi? Tüm parçaları metal malzemeden hazırlanmış olan Nostaljik Vosvos (Tosbağa) Araba üzerinde, aynı zamanda içerisine 4x4 cm. ölçülerinde mini bir resim yerleştirebileceğiniz küçük bir resim çerçevesi bulunuyor. Ofisinizdeki çalışma masanıza hareket ve estetik kazandıracak olan Büyük Boy BEJ Vosvos Oyuncak Araba 20x2x8 cm. ölçülerine sahip. Klasik ve antika görüntüsüyle herkesi büyüleyecek olan bu efsane oyuncak otomobili erkeklere hediye olarak gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz. 
konu çizgisi
nostaljik oyuncak arabalar
incele
NOSTALJİK VOSVOS MİNİBÜS: Karavanla Türkiye turu yapmak, hele ki yanınızda en sevdiğiniz kişi (sevgiliniz/eşiniz) dilediğiniz yerleri gezmek görmek hayallerin en güzeli.  Üzerinde bisiklet maketi yer alan ve son derece sempatik bir görünüme sahip Nostaljik Vosvos Minibüs, baktıkça insana böyle güzel hayaller kurdurtan özel bir tasarım. Erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak ilginç ve nostalkik bir armağan düşünüyorsanız, Metal Vosvos Minibüs ilginizi çekebilir. 
konu çizgisi
hediye vosvos araba
incele
SEVGİLİYE HEDİYE VOSVOS: Kişiye özel olarak hazırlanan Çiftli Vosvos Arabalarla sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Plakasına isimlerinizin yazılı olacağı bu şirin otomobiller, hem dekoratif, hem de çok romantik! 
konu çizgisi
hediyelik nostaljik arabalar
incele
DEKORATİF NOSTALJİK MOTOR: Motosiklete binmekten korkabilirsiniz ancak, masanızı süsleyecek metal motosiklete bakmaya doyamayacaksınız! Tüm detayları şahane bir şekilde hazırlanmış olan Nostaljik Metal Motosiklet, motor sporlerına meraklı babanıza, eşinize, patronunuza verebileceğiniz yine en güzel nostaljik ürünlerden biri. 
konu çizgisi
oyuncak arabalar
incele
NOSTALJİK OYUNCAK SCOOTER: İster kitaplığınız için, isterseniz de masanızı süslemek için eski model klasik otomobiller veya motosikletler (Scooter) harika bir tercih olacaktır. Bulunduğu mekana dikkat çekici bir hava katacak olan dekoratif nostaljik oyuncak arabaların birbirinden güzel modelleri içerisinden seçim yapmak bir hayli zor olacak:)
konu çizgisi
hediye oyuncaklar
incele
NOSTALJİK TAKSİM TÜNEL TRAMVAYI: İstanbul'un en gözde mekanlarından biri Beyoğlu. Eğlencenin 24 saat boyunca yaşandığı İstiklal Caddesi'indeki Nostaljik Taksim-Tünel Tramvayı ise en çok dikkat çekici figürlerden biri. Günde 3.000'e yakın yolcuya hizmet veren Taksim Tramvayı minyatür boyutlarıyla işte karşınızda. Tüm parçaları metalden ve el yapımı bir şekilde hazırlanan Nostaljik Taksim-Tünel Tramvayı ile evinizi/ofisinizi süsleyebilirsiniz. 
konu çizgisi
dekoratif oyuncaklar
incele
NOSTALJİK MAVİ OYUNCAK BİSİKLET: Hepimizin çocukluk hayallerinde mavi renk bisiklet muhakkak ki (erkekler için) vardır. İşte karşınızda Sizi çocukluk yıllarınıza güzel  bir yolculuğa çıkartacak Nostaljik Mavi Bisiklet. Önünde ekmek sepeti de bulunan nostaljik bisiklet, çocukluk arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz hoş ve nostaljik ürünlerden biri.  
konu çizgisi

Yorum Gönder

 
Top