z Anneler Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Anneler Günü Mesajları

9 Mayıs 2021 Anneler Günü için etkileyici cep telefonu mesajları ya da Anneler Günü Hediyesi üzerine yazılabilecek anlamlı sözler ister misiniz? Eğer cevabınız "Evet" ise, en güzel Anneleri Günü sözlerinden derlediğimiz bu makalemiz, amiyane tabiri ile size ilaç gibi gelecek! Birbirinden anlamlı ve güzel sözlerden oluşan özlü kısa mesajlar ile, Sevgili Annenizi çok özel hissetreceğinizi şimdiden garanti ediyoruz! Çünkü, Anneler Gününün ruhuna ve anlamına uygun, mümkün mertebe kısa, anlam derinliği olan ve en önemlisi de O'na olan sevginizi en mükemmel şekilde ifade edebileceğiniz, en güzel cep telefonu kutlama mesajlarını bir araya topladık!

anneler günü kutlama mesajları

Gerçekten de Anneler Gününde ihtiyacı en fazla duyulan, şeylerden biri de, değerli Annelerin kalbini saracak, "Anne Sevgisini" en güzel şekilde ifade edebilecek kısa ve özlü sözlerden oluşan Anneler Günü Kutlama Mesajlarıdır. Ancak hali hazırda ne yazık ki, İnternet dediğimiz, bu ucu bucağı belirsiz sanal dünyada, Anneler Günü Mesajları ile ilgili doyurucu bir dokümana ulaşmak, söz konusu değildi! Biz de "Eniyihediyefikirleri.com" ailesi olarak, internetteki bu eksikliği fark ettik ve Anneler Günü için adeta bir başucu kaynağı olabilecek bu özel çalışmayı hazırlama gereği duyduk! Annenize duyduğunuz o özel sevgiye, en güzel şekilde tercüman olabilecek, boynuna sarılıp söyleyebileceğiniz, kısa cep telefonu mesajı olarak gönderebileceğiniz ya da Anneler Günü hediyesi üzerine hediye notu olarak yazabileceğiniz 2015 yılı için onlarca Anneler Günü Kutlama Mesajları şimdi burada ! Sitemizde keyifli bir vakit geçirmenizi diliyoruz!

Anneler Günü için Kısa Kutlama Mesajları

anneler günü kutlama mesajları

 Biricik Annenize, kısa ancak bir o kadar etkileyici mesajlardan bir tanesi! O'nun gururunu okşayan ve evin yegane kraliçesi olduğunu vurgulayan harika bir söz!

anneler günü kutlama mesajları

Anneye olan sevgiyi en yüce hali ile yansıtan ve Anne Sevgisinin ne kadar büyük bir sevgi olduğunu vurgulayan yine çok güzel Anneler Günü Mesajlarından biri!

anneler günü kutlama mesajları

Hüznü sevince dönüştüren, en zor anlarımızda hep yanımızda olmayı düşünen tek varlık Annelere kısa ve güzel sözlerinden bir tane daha! 

anneler günü kutlama mesajları

Annelerimizin gururunu okşayacak en güzel nitelemelerin yer aldığı (Sabırlısın, Sıcaksın, Şefkatlisin, Bağışlayansın) en güzel Anneler Günü Mesajlarından biri! 

anneler günü kutlama mesajları
 
Herkesin Annesi en güzel, en iyi kalpli Annedir! Bu söz de melek kalpli Annelere gönderilebilecek kısa ancak en güzel Anneler Günü Sözlerinden biri!

anneler günü kutlama mesajları

Anneler Gününü duygu seline boğacak, mutluluk gözyaşlarına gark edecek güzel ancak biraz daha uzun sözlerden bir tanesi!

anneler günü kutlama mesajları

Anneler her zaman derler ya hani;"Anne/Baba olduğunda beni daha iyi anlayacaksın, ne demek istediğimi daha iyi kavrayacaksın" diye, işte bu anlamlı Anneler Günü sözü de bunlardan biri!

anneler günü kutlama mesajları

 Annemize olan sevgimizin sadece bir an ya da bir süre ile sınırlı olmayıp, bu sevginin sonsuza kadar süreceğinin ifade edildiği Anlamlı sözlerden biri 

anneler günü kutlama mesajları

Yukarıda yer alan Anneler Günü Sözü ise, Anneye karşı çeşitli sebeplerden dolayı gerekli zamanı ya da ilgiyi gösterememiş bir evladın pişmanlık ama sevgi dolu sözlerinden biri! 

anneler günü kutlama mesajları

Annesi ile gurur duyduğunu en güzel şekilde ifade etmek isteyenlerin seçebileceği güzel mesajlardan biri! 

anneler günü kutlama mesajları

Yine kısa ve sevgi mesajı içeren, güzel dilekleri ve Anneler Günü Kutlama mesajını en sade hali ile veren mesajlardan bir tanesi!

anneler günü kutlama mesajları

Anneye olan bağlılığı, sadakati ve en önemlisi de sevgiyi en güzel şekilde taşıyan ve bizim de favori gördüğümüz en Anlamlı Anneler Günü Sözlerinden biri!

anneler günü kutlama mesajları

 İş, eğitim, evlilik gibi çeşitli nedenlerle Annesinden uzağa, farklı bir şehir ya da ülkeye gitmek durumunda kalan çocukların, uzaktaki Annelerine gönderebilecekleri, özlem dolu, sevgi dolu en güzel tebrik mesajlarından biri!

anneler günü kutlama mesajları

Yukarıda yer alan mesaj, Annelerimizin önemini ve değerini en güzel şekilde yansıtan yine çok özel mesajlardan biri daha!

anneler günü kutlama mesajları

Anneler Günü için Anlamlı ve etkileyici sözlerden sonra, bu özel gün için güzel hediyeler almayı düşünüyorsanız, aşağıda sadece bir bölümünü gördüğünüz Anneler Günü Hediye Fikirleri işinize yarayabilir...

anneler günü kutlama mesajları

* Seni müthiş bir anneye dönüştüren şey, seni en iyi abla yapan şey ile tam olarak aynı. Anneler Günün kutlu olsun!

* Gül yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeyen biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

* Bugüne kadar gördüğüm en güzel anne olduğun için teşekkür ederim! Anneler Günün kutlu olsun!

anneler günü kutlama mesajları

* Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

anneler günü kutlama mesajları

* Sen evimizin Sultanı, başımızın tacısın. Hüznümüzü sevince dönüştüren harika kadın, Anneler Günü'n kutlu olsun.

* Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

anneler günü kutlama mesajları

* Nur yüzlü, kalbi çocukları için çarpan güzeller güzeli kadın seni çok ama çok seviyorum. Anneler Günün Kutlu Olsun biricik annem.

Kısa Anneler Günü Mesajları

anneler günü hediyeleri

* Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

* Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun!

anneler günü kutlama mesajları

* Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim. Anneler günün kutlu olsun dünyanın en güzel ve özel annesi...

* Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de, sonra da basımın tacı annem. Seni hep seveceğim benim canım annem.

* Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!

anneler günü kutlama mesajları

* Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum Annem.

* Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

* Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

anneler günü kutlama mesajları

* Annelerimizin bizi en mükemmel şekilde yetiştirme çabaları olmasaydı bu dünya asla harika olmazdı. Anneler Günün kutlu olsun!

* Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

* Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

anneler günü kutlama mesajları

* Hayatım boyunca beni hep destekledin ve teşvik ettin. Anneler Günün kutlu olsun!

* Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

* Sen benim kalbimin içinde tuttuğum en güzel şeysin, Anneler Günün kutlu olsun!

* Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.. Seni çok seviyorum.

anneler günü kutlama mesajları

* Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Gökyüzünden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim anneciğim.

* Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Annem anneler günün kutlu olsun…

anneler günü kutlama mesajları

* Sen mutlulukların en büyüğünü, her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Seni çok seviyorum. Anneler Günü'n kutlu olsun.

* Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

* Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem…Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

* Dün, bugün ve yarın.. daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

anneler günü kutlama mesajları

* Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

* Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. En aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Eğer bana gözlerınle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın... Anneler günün kutlu olsun...

anneler günü kutlama mesajları

* Umut etmekten vazgeçmememin nedeni senin bir gülümsemeni yakalamaktır. Anneler Günü'n kutlu olsun anneciğim.

* Söyleyeceğim hiç bir söz, sevgine ve desteğine teşekkür edemeyecek biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

* Sığınabileceğim tek limansın sen anneciğim. Saygıyla ellerinden öpüyorum.

anneler günü kutlama mesajları

* Senin kucağın, merhametin ve sevgi dolu bakışların beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim, Anneler Günü'n kutlu olsun.

* Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

anneye hediye

* Benim bir tanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Hep birlikte olmak dileğiyle...

* Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem. Anneler günün kutlu olsun.
Anneler Günü için Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top