z Anlamlı Babalar Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Anlamlı Babalar Günü Hediyeleri
Nihayet, 2014 Babalar Günü için artık geri sayım başladı! Bu özel gün için bazı kişiler, girdikleri hediye sitelerinde karşılarında, özellikle Baba Sevgisini en iyi şekilde yansıtan, Babaya verilen kıymeti en güzel haliyle gösterebilecek, Anlamlı Babalar Günü Hediyeleri bulmak istiyorlar. Biz de bu nedenle, Babanıza duyduğunuz sevgiyi boşa çıkartmayacak, en anlamlı hediyeleri güzel bir liste şeklinde beğeninize sunuyoruz! Aslında sitemiz içerisinde, Babalar Günü Hediyesi başlıklı yazımızda bir çok hediye önerisi bulabilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi, bu yazımızda sadece, üzerine sevginizi katabileceğiniz, mesajınızı yazdırabileceğiniz, fotoğraf yükleyebileceğiniz, Babanızın sizinle gurur duymasını sağlayacak en anlamlı hediyeleri bulacaksınız!
  
Babaların bir tanesi Sevgili Babanızı herkes gibi siz de çok seversiniz! Ama gelin görün ki, içinizde hissettiğiniz devasa sevgiyi, Babanıza söylemek istediğinizde sadece üç kelimeden oluşan "Seni Seviyorum Baba" cümlesinin çok yetersiz kaldığını görürsünüz! Bu durumda kelimelerden başka bir şeye daha ihtiyaç duyarsınız! O da, kollarınızı iki yana açar "Baba, Seni işte bu kadar çok seviyorum" dersiniz. Oysa bazı durumlarda bunun da yetersiz kalabileceğini görürsünüz! Aklınıza, Babanıza sevginizi farklı bir şekilde daha gösterebileceğiniz düşüncesi belirir; Babanız için güzel ve anlamlı bir hediye almak! Çünkü böylece hem Babanıza sevginizi en güzel ve en anlamlı şekli ile gösterebilecek, hem de O'na Babalar Gününde verdiğiniz hediyeye her baktığında, her dokunduğunda, aynı mutluluğu tekrar yaşamasını sağlarsınız! O halde, gevezeliği bir kenara itip, Babalar Günü için anlamlı hediye fikirlerimize giriş yapalım!

Babalar Günü için Anlam Yüklü Hediyeler


Babaya Özel Plaket

Babaya Özel Plaket


Babanıza duyduğunuz kocaman sevgiyi tarif etmek için tüm kelimeleri alt alta, üst üste sıraladınız ama hala tatmin edici bir sonuca ulaşamadınız mı? Hiç merak etmeyin, çünkü bu durum sadece sizin değil, herkesin yaşadığı bir şey! Anne sevgisi gibi Baba sevgisi de sonsuz bir duygudur! Bu duyguyu ne kelimeler, ne cümleler, ne şiirler ne de besteler izah edebilir. Babamıza duyduğumuz sevgi, tıpkı bir matematik işleminde eşittir işaretinin sağındaki sonsuz rakam gibidir. Babaya Özel Plaketi kişiye özel hale getirerek, sonsuz sevginizi en güzel şekilde Babanıza hissettirebilirsiniz! Üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz, göndereceğiniz özel fotoğrafla anlamını ikiye katlayacak olan Babaya Özel Plaket, en anlamlı ve en güzel babalar günü hediyelerinden biri.

Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan


Şayet bir hediyeye anlam yüklemek istiyorsanız, üzerinde size dair izler olmasına dikkat etmelisiniz! İşte bu yüzden bu yazımızda, üzerine sevgi yükleyebileceğiniz kişiye özel hediyelerden bol bol örnekler bulacaksınız! Şimdiki hediyemiz, harçlık almak için her zaman kapısını çaldığımız sevgili Babalarımızı çok mutlu edecek deri cüzdan! Ancak bu cüdan diğer sıradan erkek cüzdanlarından çok farklı. Çünkü bu cüzdan tamamen babalara özel! Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan üzerine Babanızın ismini yazdırabilir ve O'na anlamlı bir hediye hazırlayabilirsiniz! Şuna emin olabilirsiniz ki, artık bu cüzdandan harçlık çok daha kolay çıkacak:)

Babaya Özel Türkiye Ödülü

Babaya Özel Türkiye Ödülü


Herhangi bir konuda Babanızın Türkiye'nin bir numarası olduğunu düşünüyorsanız, hediyeniz şimdiden hazır! Türkiye Haritası şeklinde tasarlanmış olan Babaya Özel Türkiye Ödülü üzerine, istediğiniz sevgi mesajınızı yazdırıp, bir de Babanızın adını - soy adını yazdırdığınızda O'na hediyelerin en anlamlısını vermiş olacaksınız! Babaya Özel Türkiye Ödül anlamlı bir Babalar Günü Hediyesi olmakla birlikte, kristal parlaklığı ile de göz kamaştıran bir güzellikte. "Türkiye'nin En İyi Babası","Türkiye'nin en Yakışıklı Babası" gibi dilediğiniz mesaj bu özel ödül üzerinde hayat buluyor. Babanızın her zaman masasının üzerini süsleyecek olan Babaya Özel Türkiye Ödül, babanızın her zaman sizinle gurur duymasını sağlayacaktır.

Babalar günü için anlamlı hediyeler

Babaya Kişiye Özel Kahverengi Set


Çalışan bir Babanız varsa yaşadı! Çünkü Kişiye Özel Kahverengi Set, ofis yaşamına şıklık katacak çok güzel ürünlerden oluşuyor. Tamamen isme özel olarak hazırlanan bu set, Sevgili Babanızın kendisini acayip derecede özel hissetmesini ve mesai arkadaşlarının kıskançlık krizlerine girmelerini sağlayacaktır. Kişiye Özel Kahverengi Set içerisinde 1 adet defter, 1 adet kalem, 1 adet kartvizitlik ve 1 adet de USB Bellek yer alıyor! Saymış olduğumuz bu ürünlerin tamamı da sevgili babanızın ismine özel ürünler.

Kişiye Özel Babama Dev Çikolata

Kişiye Özel Babama Dev Çikolata


Baba Sevgisi, baba kokusu tıpkı lezzetli bir çikolata gibidir. Hiç bir zaman kendisini bu sevgiye doymuş gibi hissetmezsiniz! Hep bu lezzeti tekrar tekrar tatmak istersiniz! Babama olan sevgimi en iyi çikolatalar gösterir diyorsanız, sizin için dev bir çikolatamız var! Kişiye Özel Babama Dev Çikolata 300 gr. ağırlığında dev bir sürlü çikolatadan oluşuyor! Ambalajı üzerine istediğiniz sevgi mesajınızı yazdırabileceğiniz bu özel çikolata ile, Babalar Gününde hem babanızın ağzını tatlandıracak, hem de çikolata ile sevginizin en tatlı halini O'na sunacaksınız!

Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Babalar Günü Hediyesi Mini Plaketler


Babalar Günü Hediyesi Mini Plaketler, anlamlı olduğu kadar, bu özel güne esprili bir bakış açısı kazandırıyor. Sevgili Babanızın masasında gururla sergileyeceği bu özel plaketin farklı modeli bulunuyor. 1 Model Mini Plakette " En Kral Sensin" yazısı, 2. Plakette "Senden Daha Güçlüsü Yok Babacığım", 3. Plakette "Bildiğim Her şeyi Sen Öğrettiğin için Teşekkürler, ve son olarak 4. plakette ise "Baba dediğin Bıyıklı Olur, Biz seni bıyıklarınla seviyoruz" yazıları yer almakta! Kırmızı ve lacivert renk seçenekleri bulunan bu anlamlı plaketlerle babanızı çok mutlu edebilirsiniz.

Babaya hediyeler anlamlı

Babalara Şık Babalar Günü Hediyesi


Babalar Günü için hediye sepeti satın almayı düşünenlerdenseniz, size erkekler için hazırlanmış olan harika bir hediye sepeti önereceğiz! Hasır sepet içerisinde üzeri kurdele ile süslenmiş olan bu şık hediye sepeti ile, Babanıza acayip şık bir babalar günü hediyesi vereceksiniz! Bu sevimli hediye sepeti içerisinde, 1 adet şık erkek gömlek, 1 adet deri cüzdan ve 1 adet de anahtarlık seti bulunuyor! Dilerseniz bu ürünlerin hepsini değil, bir kaç tanesini de satın alabiliyorsunuz! Ya da ufak bir fark ücreti ödeyerek deri cüzdna ve anahtarlık üzerine Babanızın isminin yazılmasını da sağlayabiliyorsunuz! Beylere Şık Hediye Sepeti, göze hoş göründüğü gibi, gönülleri de fethedecek özel bir armağan!

Babalar Günü Hediyesi

Babalara Özel Prestijli Hediye Seti


Doğası gereği Babalar duygularından ziyade mantıkları ile hareket ederler. Binlerce yıldır bu hep böyle devam etmiştir. Ancak bu cümleden Babaların duygusuz olduğu sonucu kesinlikle çıkarılmamalıdır. Evlatları söz konusu olduğunda Baba, yeri geldiği zaman en merhametli insana, yeri geldiği zaman da en şefkatli insana dönüşür. Size karşı her zaman sevgi dolu, her zaman cömert ve eli açık Babanıza prestijli ve aynı zamanda anlamlı bir babalar günü hediyesi isterseniz, Babalara Özel Prestijli Set tam aradığınız hediye! Bu set içerisinde son derece şık bir gömlek, üzerinde isim yazılı defter, çakmak ve ikili kalem seti bulunuyor.

Babaya oscar Ödülü Hediyesi

Kişiye Özel Oscar Başarı Ödülü


Öyle ya da böyle herkesin cayır cayır Oscar Ödülü topladığı bir dönemde biz Babamızı Oscar Ödülsüz bırakamazdık herhalde! Babalar Gününün kahramanı tabi ki de Babamız! Bu özel günde günün de gönüllerinde tek yıldızı O! 2014 Babalar Gününde, Babanızın kendisini adeta bir Holywood yıldızı gibi hissetmesini ister misiniz? Kişiye Özel Oscar Başarı Heykeliciği ile Babanıza hem son derece anlamlı bir babalar günü hediyesi vermiş olacak, hem de kendisini çok özel hissetmesini sağlayacaksınız! Altın sarısı renkte ve gerçeğini aratmayacak orjinallikteki Oscar Ödülü ile, Babanızla ne kadar gurur duyduğunuzu O'na en gösterişli şekilde hissettirmiş olacaksınız!   

Dünyanın En Özel Babası Yastık

Dünyanın En Özel Babası Yastık


Babalar biraz da keyiflerine düşkün insanlardır. Bir Babanın en büyük keyfi de, şöyle yastığını arkasına alıp, ayaklarını televizyona karşı uzatıp doyasıya futbol maçı izlemektir. İşte bu keyfi Babanıza kendi ismine özel bir yastıkla yaşatmak ister misiniz? Dünyanın En Özel Babası Yastık, son derece şirin tasarımı ile, gönüllere taht kurmaya geliyor. Bu şirin mi şirin yastık üzerinde yer alan kurdelede "Dünyanın en özel Babası" yazısı ve etrafında da dünya, yapraklar, çiçekler, futbol topu, kupa figürleri yer alıyor. Babanızın ismine özel hale getirebileceğiniz Dünyanın En Özel Babası Yastık ile, O'na acayip şirin bir Babalar Günü Hediyesi verebilirsiniz!

Evimizin Çınarına Özel Plaket

Evimizin Çınarına Özel Plaket


Aileyi bir eve benzetecek olursak, Babayı da bu evin taşıyıcı direklerine ve fırtınalardan koruyan duvarlarına rahatlıkla benzetebiliriz. Gerçekten de Babalar mutlu bir ailenin en önemli unsurudur! Varlığıyla evinizin koruyucu meleği olan sevgili Babanıza anlamlı bir armağan arıyordunuz, işte siz değerli okurlarumuza Evimizin Çınarına Özel Plaket! Üzerinde Babaları temsil eden Çınar Ağacının yer aldığı ve Babanızın isminin eklenmesiyle de anlamına anlam kazandıracak olan Evimizin Çınarına Özel Plaket, anlamlı hediyeler kategorisinde en iyi armağan seçeneklerinden biri!

Anlamlı Babalar Günü Hediyeleri

Babasının Çocukları Beyaz Kupa


Çocuklar en nihayetinde genlerini Anne-Babalarından almışlardır. Özellikle erkek çocukları daha küçük yaşlardan itibaren Babalarını taklit ederek büyürler. Babası gibi konuşmaya, Babası gibi kalem tutmaya veya Babası nasıl araba kullanıyorsa O'nun gibi oyuncak arabalarıyla oynamaya çalışırlar. Ergenlik veya gençlik çağları geldiğinde ise, çocukların artık kendi karakterleri oluşur. Bu vakitten sonra ise çocuklarda amaç, Anne ve Babasının yaptıkları ile gurur duymasını sağlamak olur. Çevrenizdekilere "Kimin Çocukları" dedirtecek anlamlı bir Babalar Günü hediyesi düşünüyorsanız, Babasının Çocukları Beyaz Kupa hem son derece kullanışlı, hem de Babanızı çok gururlandıracak bir ürün!   

Anlamlı Babalar Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi


Anneye de, Babaya da çocukları tarafından verilebilecek en güzel hediye; Onlara duyulan sonsuz sevgi ve saygıdır. Her Anne-Baba çocuklarına verdikleri emeğin, sevginin takdir edilmesini, çocukları tarafından bunun fark edilmesini bekler. Siz bunu bir adım daha ileriye taşıyarak, sevginizi sonsuza kadar somut bir armağanla göstermek isteyebilirsiniz ki, bu olabilecek en şık, en güzel yollardan biridir! Bunu nasıl mı yaparım diyorsunuz? Son derece anlamlı ve kalıcı Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi ile! Üzerine, Babanıza dair duygu yüklü mesajınızı yazdırıp, bir de size özel fotoğrafınızı bastırdığınızda, Kişiye Özel Babalar Günü Plaketiine hayat vermiş olacak, Babanıza en ölümsüz armağanlardan birini takdim etmiş olacaksınız!  

Anlamlı babalar Günü Hediyesi

Babalar Gününe Özel Babalık Tescil Belgesi


Bir Baba olarak bugüne kadar tüm sorumluluklarını eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yerine getiren Babanıza, Bu Babalar Gününde teşekkür etmek boynumun borcu mu diyorsunuz? O halde hem çok esprili ve hem de bir o kadar anlamlı Babalar Gününe Özel Babalık Tescil Belgesi ile tanışmanızı istiyoruz! Bu Tescil Belgesi, sadece mükemmel Babalara özel hazırlanıyor. Zaten Benim babam Dünya'nın en iyi kalpli Babası diyorsanız, bu belgeyi O'na hiç zaman kaybetmeden hemen verin! Babalar Gününe Özel Babalık Tescil Belgesi, babanızın Kalbini fethedecek, yüreğini onurlandıracak ve O'na teşekkürlerinizi sunabileceğiniz en özel armağanlardan biri!     

Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati


Tamamen bana ve babama özel bir babalar günü hediyesi istiyorum diyorsanız, Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati bu isteğinize adeta itaat ediyor. Sıradan bir duvar saati üzerinde sadece zamanı gösteren saniye, dakika, saat, yelkovan-akrep gibi saate dair objeler bulunur. Oysaki Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati üzerinde sizin göndereceğiniz fotoğraf baskısı yer alıyor! Bu şekilde hediyenize sevgi katabileceğiniz fotoğraf baskılı saat, en anlamlı babalar günü hediyesine dönüşüyor. 

Babalara Özel Ahşap Çerçeve

Babalara Özel Ahşap Çerçeve


Babanızla geçmişte kim bilir ne güzel hatıralarınız vardır. Babanızla başbaşa geçirdiğiniz, kendinizi o an dünyanın en mutlu kişisi olarak hissettiğiniz ve en unutamadığınız gün hangisi? Eğer sizin için bu değerli günü fotoğraflamayı başardıysanız, bu anlamlı fotoğraf ile mükemmel ve son derece anlamlı bir babalar günü hediyesi oluşturacağız. Örneğin Baba-Oğul birlikte balığa çıkmış olabilirsiniz, birlikte güzel bir piknik geirmiş olabilirsiniz. Ya da Bebekken sizi göğsünde uyuturken çekilmiş olan bir fotoğraf da olabilir! Babanızın da içinde bulunduğu en sevdiğiniz fotoğrafı Babalara Özel Ahşap Çerçeve içerisine yerleştirerek, O'na hediyelerin en anlamlısını vermiş olacaksınız! Belki de Babanıza İlk Babalar Günü Hediyesi almak istiyorsunuz ve bu konuda etrafınızdan hediye fikirleri araştırıyorsunuzdur. Babalara Özel Ahşap Çerçeve ilk Babalar Günü Hediyesi olarak düşünülebilecek en anlamlı hediyelerden biri!

Babalar Günü Hediyeleri

Babalar Günü Cam Duvar Saati


Her şey yolunda olsun da, geriye tek derdimiz Babalar Günü için anlamlı bir hediye seçmek olsun! Hayatı boyunca, bir şeyleri başarmak adına bir an bile olsun yanımızdan asla ayrılmayan Babanız için anlam yönü kuvvetli bir hediye daha! Yanda gördüğünüz cam duvar saati Babalar Günü için hazırlanmış olan kişiye özel bir hediye! Üzerine Babanızla çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafı, sevgi mesajınızı ve Babanızın ismini yazdırabileceğiniz Babalar Günü Cam Duvar Saati, şıklığıyla da göz kamaştırıyor!

Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül

Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül


Bu Babalar Gününde, fedakar Babanıza sevginizi göstermenin en zarif yolunu mu arıyorsunuz? Bu öyle özel bir şey olmalı ki, Babanız ona her baktığında, kendisine duyduğunuz o kocaman sevgiyi görebilsin! Aynı zamanda da bu şey özel bir ödül olsun ve Babanız kendisi ile gurur duyulduğunu bilsin. Pırıl pırıl şeffaf ve dekoratif görüntüsü Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül, sadece Baba Sevgisi ile hazırlanan özel bir ürün! İçerisine istediğiniz özel sözlerinizi yazdırabileceğiniz, Babanızın adı-soy adı ile anlamına anlam katacak olan Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül bu durumda en iyi hediye seçeneği!   

İki Harfli Kesimli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

İki Harfli Kesimli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi


Babanızın kendisine olduğu gibi ismine de aşık mısınız? O halde sizin için Babanıza Babalar Gününde verebileceğiniz harika ve son derece anlamlı bir armağanımız var! Babanızın kendi isim baş harfine özel 925 ayar gümüş kol düğmeleri. Çünkü şık olmak Babaların da hakkı! Her zaman şık ve bakımlı görmeye alışkın olduğunuz Babanıza, kol düğmeleri ile çok prestijli bir armağan vermiş olacaksınız! İki Harfli Kesimli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi, 2014 Babalar Günü için Babanıza muhteşem bir hatıra olacaktır. İsminin ve soy isminin baş harflerine özel olarak düzenlenecek olan İki Harfli Kesimli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi, el emeği-göz nuru ile hazırlanıyor ve son derece şık bir hediye kutusu içerisinde konulup, adresinize gönderiliyor.

Babalar Gününe Özel Akrilik Plaket

Babalar Gününe Özel Akrilik Plaket


Maddi veya manevi anlamda ne zaman başımız sıkışsa, ilk baş vuracağımız kişi, fikrini ilk alacağımız kişi Babamız olur. Çünkü Babalar, Annelere göre olaylara daha objektif ve daha doğru bakma eğilimindedirler. Elbette ki bu, Babaların duygusuz olduğu anlamına asla gelmez. Bilakis, bir çok konuda Babaların aşırı derecede merhametli ve sevgi dolu olduklarına şahit oluruz! Örneğin kızını kocaya veren bir Babanın gizlice içine akıttığı göz yaşları gibi. Bu Babalar Gününde, O'na öyle bir hediye verin ki, üzerinden değil günler, asırlar bile geçse hiç unutmasın! Eğer böyle anlamlı bir hediye isterseniz Babalar Gününe Özel Akrilik Plaket sizin için biçilmiş kaftan!

Babalara Özel Dekor Hediye

Babalara Özel Dekor Hediye


Babalar Günü için şimdiden oturup O'na çok güzel ve bir o kadar da anlamlı bir şiir yazdığınızı düşünelim! Bu özel şiiri kağıda yazmış olduğunuz için, bir zaman sonra kağıtta eskime ve sararma meydana gelecektir. Oysa ki, şiiriniz kristal parlaklığındaki Babalara Özel Dekor Hediye üzerine yazılmış olsa sonsuza kadar hiçbir şey olmadan korunmuş olacak! Sevgili Babanıza en güzel hediyenin, güzel sözleriniz olduğunu düşünüyorsanız, bu anlamlı sözleri Kişiye Özel hazırlanan Babalara Özel Dekor Hediye üzerine yazdırabilirsiniz. Düz olan tüm yüzeylerde rahatlıkla sergilenebilecek olan Babalara Özel Dekor Hediye, en anlamlı babalar günü hediyelerinden biri!

Babaya Hediye

Babaya Özel Lazer İşlemeli Metal Çerçeve


Siz de fotoğrafların kıymetini bilenlerdenseniz, babalar günü için şimdi önereceğimiz hediyelik ürün, içerisinde fotoğrafınız ile anlam kazanacak bir armağan! Babanıza, şık bir çerçeve içerisinde her an karşısında duracak özel bir fotoğraf hediye etmek, olabilecek en anlamlı babalar günü hediyesi olsa gerek! Bir Baba için, kendi soy adını ve kanını taşıyan mutlu bir aileden daha önemli ne olabilir ki? İçerisine istediğiniz fotoğrafı yerleştirebileceğiniz, Babanıza özel mesajınız ile anlamlandırabileceğiniz Babaya Özel Lazer İşlemeli Metal Çerçeveyi şimdi hemen sipariş edebilirsiniz! 

Babaya Özel film Şeridi Ürünleri

Babaya Özel film Şeridi Ürünleri


Çocuğun mu var, derdin var! Bir kere Baba oldunuz mu, sadece çalışmak ve çabalamakla geçen bir ömrünüz olur! Besle, büyüt, yedir, içir, okut, evlendir derken bir bakmışsınız ki ömür geçmiş! Tıpkı, içerisinde bol aksiyonu, bol heyecanı olan bir film gibi! Şimdi önereceğimiz hediye, hiç bir zaman ailesi ve çocukları için yaptığı fedakarlıklardan bir kere bile "Of!" demeyen Sevgili Babalara ithaf olunur! Babanıza bu babalar gününde Babaya Özel film Şeridi Ürünlerinden birini armağan ederek, inanılmaz derecede mutlu olmasını sağlayabilirsiniz! Üzerine mesajınızın ve göndereceğiniz fotoğrafların yer alacağı Babaya Özel film Şeridi Ürünleri, HDF Çerçeve ve Duvar Saatinden oluşuyor!  

Babaya Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik

Babaya Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik


Evinizin maliye ve ekonomi bakanı Sevgili Babanıza, işlerinde kullanmak üzere kendi ismine özel şık bir kartvizitlik hediye etmek ister misiniz? Babaya Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik, babanızın cebinde eğilip bükülen tüm zavallı kartvizitlerini kurtarmaya geliyor! Üstelik bu kartvizitlik hem ahşap, hem de kendi ismine özel! Üzerine 30 karakteri geçmeyecek şekilde kısa istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Babaya Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik, küçük ama oldukça kullanışlı bir babalar günü hediyesi.  

Babalar Günü için Hediye

Yorum Gönder

 
Top