z Sevgiliye Çikolatalı Dondurma Sürprizi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye tatlı sürprizler
Evde sevgilinize/eşinize yapacağınız küçük sürprizler ile ilişkinizi renklendirebilir ve aşkınıza romantik heyecanlar katabilirsiniz. İşte size sevgilinize hem özel günlerde, hem de sıradan günlerde yapabileceğiniz minik, ancak son derece lezzetli sürpriz önerilerinden bir tanesi daha. Birkaç kolay adımla sevgilinize sürprizlerin en tatlısını kendi el emeğiniz ile hazırlamaya var mısınız? Eğer cevabınız evet ise bugünkü yazımızda size dondurmadan, çikolatadan ve kekten oluşan hazırlanması ise son derece Pratik Çikolatalı Dondurma yapmayı anlatacağız. Bu enfes lezzeti hazırlamak için gerekli olan malzemeler ise son derece basit. Her an buzdolabınızda elinizin altına bulunan malzemeler; Dondurma, Kakaolu Kek, Süt ve Çikolatalı Rolukat (Payet). O halde hazırsanız, sevgilinize bu akşam güzel ve enfes bir sürpriz yapmak için kolları sıvayalım.

1. Adım:

Sevgiliye sürprizler
Blender içerisine yaklaşık olarak 8 gram kadar süt koyun.

2. Adım:

Sevgiliye sürpriz yapmak
Blender içerisine 2 yemek kaşığı dondurma ekleyin. Dondurma tercihinizi zevkinize göre belirleyebilirsiniz. İster kakaolu, ister sütlü, isterseniz limonlu, çilekli ya da muzlu dondurma koyabilirsiniz. 

3. Adım:

Sevgiliye tatlı sürprizler
Süt ve dondurmadan oluşan malzemeleri Blender'da bir güzel çırpıp karıştırın.

4. Adım:

Sevgiliye evde sürpriz nasıl yapılır
Blender içerisine 2 dilim ufalanmış kek koyun ve az evvel karışım haline getirdiğiniz süt-dondurma ile birlikte yeniden çırpın. Kek tercihinizi de ister üzümlü, ister sade isterseniz de kakaolu olarak kullanabilirsiniz. Bu noktada sevgilinizin damak zevkini göz önünde bulundurmanızda yarar var.

5. Adım:

Sevgiliye evde tatlı sürprizler
Blender'da elde ettiğiniz karışımı bir bardak içerisine boşaltın. Bardak tercihi de tamamen sizin inisiyatifiniz de! İster kadeh içerisine boşaltın (Ki, bu şekilde daha estetik bir görüntü elde edersiniz.) isterseniz de şık ve bombeli bir dondurma bardağı içerisine dökün. Karışımı bardağa döktükten sonra, arzu ettiğiniz ölçüde üzerine krem şanti ekleyin. Krem Sevgiliye Çikolatalı Dondurma evde sevgilime ne gibi sürprizler yapabilirim? sorusunun en lezzetli cevabı.

6. Adım:

Erkek sevgiliye ne sürpriz yapılabilir
Ve geldik son adıma. Bardağın üzerine son olarak krem şanti eklemiştik. Şimdi ise bu katmanın üzerinde çikolata sosu dolaştıracağız. Daha romantik bir tatlı elde etmek istiyorsanız, krem şanti üzerine sıkacağınız çikolata sosuna "Kalp Şekli" verebilir ve bu şekilde erkek arkadaşınıza aynı zamanda aşkınızı da gösterebilirsiniz. Son olarak bu hafif ve son derece lezzetli tatlı içerisine bir tane Rulo Kat koyacağız. İşte hepsi bu kadar! 
Sevgiliye el yapımı hediyeler

Yorum Gönder

 
Top