z Sevgiliye El Yapımı Sürpriz Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Sürpriz Hediyeler
Bir mağazada ya da herhangi bir hediye sitesinde, sevgiliniz için bir ürünü beğenir, satın alır ve finalde O'na armağan edersiniz. Bu hediye sevgilinize doğum günü hediyesi olabileceği gibi, sevgililer günü ya da yılbaşı hediyesi de olabilir. Elbette ki sevgiliniz, onun için seçtiğiniz herhangi bir hediyeden, inanılmaz derecede büyük bir mutluluk duyacak, kendisini çok özel hissedecektir. Ancak, eğer biraz el becerinize, sürpriz yapma yeteneğinize ve biraz da hayal gücünüze güveniyorsanız, neden sevgilinize daha anlamlı bir hediye tasarlayıp vermeyesiniz ki? Ayrıca hediye almak tam anlamıyla bir bütçe meselesi! Eğer sevgiliniz için beğendiğiniz hediyeleri pahalı buluyor ya da bütçeniz bu hediyeyi satın almaya el vermiyorsa, iş başa düşmüş demektir:) O halde, yeteneğine ve el becerisine güvenenler bir adım öne! Çünkü sizlere, aslında çok da ustalık gerektirmeyen, ufak bir kaç basit malzeme ile hazırlayabileceğiniz, ancak bittikten sonra sevgilinize inanılmaz güzel sürprizler yapabileceğiniz el yapımı sürpriz hediyelerden bahsedeceğiz. Özellikle hazırlanması son derece kolay, sürpriz hediyeler seçmeye özen gösterdik. Mesela; Makas, yapıştırıcı, iplik, karton kutu, meyve gibi bir kaç basit malzeme ile her aşamasını rahatlıkla hazırlayabileceğiniz, romantik el yapımı hediyeler seçtik. Umarız beğendiğimiz sürpriz hediyeleri, siz de beğenirsiniz. Burada önerilen sürpriz el yapımı hediyeleri hazırladığınızda, hem sevgilinize çok güzel bir jest yapmış olacak, hem de parayla satın alınamayacak çok özel bir hediye tasarlamış olacaksınız! Çünkü, bu hediyenin hazırlanmasında geçen tüm aşamalarda, sadece kendi el emeğiniz olacak! Bundan daha kıymetli ya da değerli hediye olabilir mi? Dahası burada yer alan romantik hediyeleri hazırlarken, siz de muhteşem keyifli dakikalar geçirmiş olacaksınız! Hadi bakalım, şimdi yeteneklerinizi konuşturma zamanı!

    Sevgilinizi Mutlu Edecek El Yapımı Sürpriz Hediyeler


    İskambil Kartlarından El Yapımı Sürpriz Hediye

    Sevgiliye sürpriz el yapımı hediyeler
    Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir işte bu anlamlı söz yüzünden  Özdemir Erdoğan!ın "Sevdim Seni Bir kere" şarkısına bayılıyorum. Gerçekten de aşka bir neden bulmak şart mı? İnsan durduk yere ya da ortada bir herhangi bir özel neden yokken de sevip aşık olamaz mı? Bence pek ala olabilir. Hele bir aşık olalım da, daha sonra bolca neden üretiriz nasıl olsa öyle değil mi? :) İskambil Kağıtlarından Sevgilimize hazırlayacağımız bu özel el yapımı hediye, az önce söylediğimizle %100 taban tabana zıt. Çünkü, İskambil Kağıtları üzerine aşkımızın nedenlerini sıralayacağız. "Seni Seviyorum Çünkü....." ile başlayan ve gerisini içinizden nasıl geliyorsa öyle doldurabileceğiniz nokta nokta boşluk! Bence böylesine romantik bir hediyeyi hazırlarken hem inanılmaz bir keyif duyacak, hem de bittiğinde sevgilinize bu denli anlamlı bir sürpriz hediye hazırlamış olduğunuz için kendinizle gurur duyacaksınız. Hadi o zaman hemen başlayalım;

    İskambil Kağıtlarından Romantik El Yapımı Hediye İçin gerekli Malzemeler; 


    Basit romantik el yapımı hediyeler
    • İlk malzememiz iskambil kağıtları. Evinizde fazladan iskambil kağıtlarından yararlanabilirsiniz. Ya da kırtasiyelerden de temin edebilirsiniz. İskambil kart yüzeyi eskitilmiş kağıttan olursa, sonuç çok daha güzel olacaktır.
    • Zımpara kağıdı, cetvel, İskambil Kartlarının içerisine uygulayacağımız yapışkan sticker'lar, cetvel, makas, bant, tutkal, kablo-ip-klips ve son olarak da delgeç.
    Sevgiliye sürprizler

    İskambil Kartlarından Sürpriz El Yapımı Hediye Nasıl Hazırlanır?

    • İskambil destesini kutusundan çıkarttıktan sonra, yan tutun ve beyaz olan kenarlarını (Bu çizgiyi delgeçle deleceğimiz alanları belirlemek için kullanıyoruz) iki noktayı düz çizgi ile belirliyoruz.
    • Delgeç yardımı ile çizmiş olduğumuz noktalar üzerinde İskambil Kartlarını deliyoruz. Yanlız, bunu hazırlarken, kart üzerindeki deliklerin aynı hizada olmasına dikkat edin! Çünkü sonuçta hepsi tıpkı minik bir kitap şeklini alacağı için kayma olmasın! 
    • Yapışkan Sticker'ların üzerine, biricik sevgilinizin desteyi karıştırırken okumasını istediğiniz en romantik mesajlarınızı yazın! Mesela; "Seni Seviyorum Çünkü, beni hayata bağlıyorsun.","Seni Seviyorum Çünkü, nefes almamın tek nedenisin.","Seni Seviyorum Çünkü, hayallerim ancak seninle güzel" gibi.
    • Yazdığınız Sticker!ları iskambil kartları üzerine yapıştırın! 
    • Hazırladığınız tüm iskambil kartlarını delikler hizalı olacak şekilde üstüste koyun ve deliğin içerisinden ip-klips ya da tel geçirin! Hepsi bu kadar...
    Bana göre, İskambil Kartlarından hazırlayacağınız bu romantik hediye ile, sevgilinize muhteşem bir doğum günü hediyesi ya da unutulmayacak çok özel bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız!

    Fotoğraflarınızdan El Yapımı Anı Albümü Tablosu

    Sevgiliye El Yapımı Hediyeler
    Hatıralarımızı fotoğraflarla ölümsüzleşir. Sevgilimizle geçirdiğimiz ve maziye ışık tutan en somut; en değerli şeylerin başında gelmektedir Fotoğraflarımız. İşte bu el yapımı hediye de, fotoğraflarla hazırlanabilecek hem dekoratif, hem de hatıra dolu çok anlamlı bir armağan! 
    Sevgiliye El Yapımı hediyeler
    Sevgilinize sürpriz ve etkileyici bir el emeği hediye vermek istiyorsanız, ahşap bir çerçeve içerisinde fotoğraflarınızdan oluşan yukarıdaki tabloya benzer bir foto albüm hazırlayabilirsiniz. Eskitilmiş ahşap çerçeve içerisine her iki yandan çamaşır ipi gibi sicim ip geçiriyorsunuz ve üzerine de yine ahşap mandallarla fotoğraflarınızı tutturuyorsunuz! 
    Sevgiliye El Yapımı hediyeler
    Bu projeyi daha anlamlı bir şekilde hazırlamak isterseniz şöyle bir yol da deneyebilirsiniz; Mesela sevgilinizle ilişkinizin en başlarını anlatan fotoğraflar için ayrı, örneğin nişanlıysanız nişan döneminde çektirmiş olduğunu fotoğraflarınız için ayrı, ya da doğum günü - yılbaşı partisinde çektirilen fotoğraflar için konularına göre ayrı ayrı tablo çalışmaları yapabilirsiniz. Nasıl oldukça güzel öyle değil mi? 

    Bayan Sevgilinize El Yapımı Doğum Günü Hediyesi

    el yapımı hediye
    Google'nin bizler için harika bir hizmeti var. Google'a girerek özellikle el yapımı hediyeler konusunda insanlar en fazla ne araştırmış, ne yapmak istiyorlar birbir görebiliyorsunuz. Dünya devi arama motoru Google'nin trend aramaları içerisinde erkekler tarafından özel gün hediyesi olarak aksesuar ve takıların, bayanlar için en fazla düşünülen hediyelerden biri olduğu ortaya çıkmaktadır. Eğer bayan sevgilinize el yapımı doğum günü hediyesi olarak ne yapacağınızı araşırıyorsanız, Ona doğum gününde el yapımı  kalp kolye yapabilirsiniz. Hem şık, hem de romantik bir hediye seçeneği olan kalp kolye, sevgilinize yaş gününde harika bir sürpriz olacaktır. Kalp kolyenin adım adım nasıl yapıldığını resimleri ile anlatan bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: El Yapımı Bayan Kolyesi

    Cıvata ve Somunlardan El Yapımı Doğum Günü Hediyesi

    erjeğe el yapımı doğum günü hediyesi
    El emeği ile yapılan hediyelerin değeri ve anlamı inanılmazdır! Bu yüzden de sevgiliniz, babanız, anneniz, biricik eşiniz, çocuğunuz veya en yakın arkadaşlarınıza kendi ellerinizle hazırlayacağınız hediyenin paha biçilemez değerleri olur. Hayatınızda var olan, nefesini her an yanınızda hissettiğiniz ve varlığı ile mutlu olduğunuz bu güzel insanların doğum günü ise en güzel şekilde kutlanmaya layıktır. Sevdiklerimizin dünyaya merhaba dediği ve aramıza katıldığı gün olan doğum gününün en keyifli yanı ise Onlara hediye almaktır. Hediye ise akıllarda her ne kadar pozitif düşünceler çağırıştırsa da, söz konusu sevdiklerimize doğum günü hediyesi seçimi olunca, insan afallayıp kalıyor. Bir doğum günü hediyesinin sevdiklerimizi özel hissettirmesi ve anlam dolu olması ise, başlı başına çözülmesi gereken bir konudur. 
    Sevgiliye El Yapımı hediyeler
    Ancak, az önce de dediğimiz gibi sevgilimiz veya tüm sevdiklerimizi özel hissettirecek en ideal armağanlar el yapımı doğum günü hediyeleri ile mümkündür. İşte karşınızda özellikle de satranç meraklılarını, bu oyunu oynamayı sevenleri çok mutlu edecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri. Somunlardan ve civatalardan hazırlanmış el yapımı özel bir satranç oyun seti. Resmini gördüğünüz bu satranç tahtası üzerindeki piyonnlar, şah, vezir, fil, kale ve at metal somunlardan hazırlanmış. Satranç tahtasını oluşturan kareler ise renkli fayans taşlarından. Doğum günü hediyesi olarak önerdiğimiz el yapımı satranç tahtasının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazımızda detaylı bir şekilde anlatımını bulabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: El Yapımı Metal Satranç Takımı

    Ahşap Dondurma Çubukları ile Resimli Puzzle Yapma

    sevgiliye el yapımı puzzle
    Şeker veya dondurmalardan çıkan tahta çubuklarla ile sevgilinize inanılmaz güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Şöyle ki, Birinci adımda düz yüzeye sahip olan tahta dondurma çubuklarını yan yana diziyorsunuz. 2. adımda ise yazıcıdan sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz herhangi bir fotoğrafınızın çıktısını alıyorsunuz. Ancak kaç adet tahta kullanacak iseniz, o ölçüde bir fotoğraf yazıcınızdan alın. 3. adımda, fotoğrafınızı yan yana dizdiğiniz ahşap üzerine yapıştırıyorsunuz.
    Sevgiliye El Yapımı hediyeler
    Son adımda ise bir maket bıçağı veya jilet yardımı ile fotoğrafınızı yapıştırdığını tahtaları keserek birbirinden ayırıyorsunuz. Bu şekilde sevgilinize harika bir puzzle yapabilirsiniz. Fotoğaflarınızın üzerine dilerseniz romantik figürler çizerek veya güzel mesajlar yazarak da sürprizinizi taçlandırabilirsiniz. 
    dondurma çubukları ile el yapımı puzzle
    Dondurma çubuklarından el yapımı resimli puzzle sevgilinize verebileceğiniz oldukça eğlenceli bir hediye. Klasik anlamdaki puzzle'lardansa, sevgilinize bu şekilde bir puzzle sürprizi yapabilirsiniz. Ancak bu hediyeden etkilendiyseniz, size son bir tavsiyede bulunalım; hediyenizi hazırladıktan sonra şık bir şekilde sunum yapmaya da özen göstermelisiniz. Şöyle ki; mesela el yapımı puzzl'yi kalpli bir kurdele ile bağlayın ve mümkünse kalp tasarımlı bir hediye kutusu ile sevgilinize armağan edin! 

    Kavanoz İçinde Her Gün için 365 Aşk Mesajı

    El Yapımı Sürpriz Hediye fikirleri
    Reçel ve marmelat kavanozlarıyla sevdikleriniz için inanılmaz etkileyicilikte hediyeler yapabilirsiniz. O yüzden artık evde kullanmadığınız kavanozları çöp kutusuna atmamanızı tavsiye ediyoruz. Biraz keçe kumaşlarla, düğmelerle, sicim iplerle, desenli kumaşlarla süslendiğinde kavanozlar son derece şık hediyelere dönüşebiliyor. Üstelik kavanozla hazırlanabilecek el yapımı hediyeler sadece sevgililere yönelik de değil; isterseniz kavanozlarla Annenize, babanıza, arkadaşlarınıza, eşinize, dostlarınıza, öğretmeninize yönelik armağanlar da yapabilirsiniz. Dahası kavanozlarla sevdiklerinizi mutu edebileceğiniz yüzlerce farklı hediye seçeneği de sayabiliriz size. Mesela; rengarenk drajeler ve şekerlemelerden hazırlanmış kavanozlar, çikolata dolu kavanozlar, el yapımı kar küresi, aş mesajlarından oluşan kavanozlar bunlardan bazıları...
    Sevgiliye el yapımı hediyeler
    Bir yıl 365 günden oluşuyor. Bunu bilemeyecek ne var ki:) Ee, o zaman sevgilinize yılın 365 günü yani her günü için sevginizi göstermek istemez miydiniz? İşte karşınızda sevgilinize aşkınızı 365 gün süresince dolu dolu sevgilerinizi sunacağınız Aşk Kavanozu! Tabi ki de konumuz sevgiliye özel el emeği hediyeler olunca, sevgilinize kavanozla ne gibi hediyeler hazırlayabileceğinizden bahsetmemiz daha yerinde olacaktır:) Şimdi sıkı durun! Sevgilinize kocaman bir kavanoz dolusu 365 adet aşk mesajları içeren bir kavanoz yapmak ister misiniz? Onu özel hissettirecek, sevginizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz EL Yapımı 365 Adet Aşk Mesajı Kavanozu! 
    • Kavanoz içerisinde neden 365 Adet Aşk Mesajı var? Esprisi şu: Sevgiliniz yılın her günü için kavanoz içerisinde 1 aşk mesajı çekip okuyacak... Nasıl? İlkbahar, son bahar, yaz, kış yanı bir yılın tüm günleri için 1 mesaj! Dahası bu mesajların her biri sizin ellerinizle yazılmış. İşte bu muhteşem bir emek ve mükemmel bir şey... Gerçekten de sevgilinize uzun yıllar asla unutamayacağı sürpriz ve romantik bir hediye vermek istiyorsanız, Aşk Dolu Kavanozu kendi ellerinizle mutlaka hazırlayın.
    • El Yapımı Aşk Kavanozu için öncelikle aynı boyutlarda ve mümkünse kırmızı renk kalp şeklinde kesilmiş kağıtlar temin edin. Hazır şekilde satın almak istiyorsanız şu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Kalp Mesaj Kartları
    • 365 adet mesaj kartları üzerine Sevgilinizi düşünürken aklınıza gelen en samimi mesajlarınızı yazın. Mesela aşkınızı anlatın. Ona nasıl aşık olduğunuzu, kalbinizden neler geçtiğini, hangi huylarını sevdiğinizi, en beğendiğiniz yönünü hatta sevgilinizle ilişkinizin düzeyine bağlı olarak hafif erotizm içeren mesajlar da yazabilirsiniz. Yazdığınız her mesaj için bir numara vermeyi de unutmayın.
    • Tüm mesajlarınızı yazdıktan sonra kavanozun içine doldurun! Daha sonrasında da kavanozu zevkinize göre süsleyin. İşte size kendi ellerinizle çok kolay diyemeyeceğim ama en azından keyif alarak yapabileceğiniz en romantik hediye!

    Kavanozla yapılan el yapımı hediyelerin ne kadar şık ve göze hoş geldiğinden bahsetmiştik. Çocuklarınıza şipşirin bir yılbaşı hediyesi yapmak isterseniz bu video tam size göre. Yeni yılın en klasik ve en şirin hediyelerinden biridir kar küresi. Yukarıda yer alan videoda, yılbaşı kar küresinin en basit şekilde nasıl yapıldığını anlatan harika bir video var! 

    Sevgiliye Küçük el Yapımı Romantik Sürprizler

    Sevgiliye Sürpriz
    Kalbinizde ne kadar özel bir yere sahip olduğunu sevgilinize göstermenin zamanı! Oldukça basit, ancak sevgilinizin gördüğünde eminiz ki çok beğeneceği minik bir sürprize hazır mısınız? O halde hemen başlayalım! Öncelikle makas yardımıyla kırmızı bir kartonu kalp şeklinde kesin. Bu şimdilik bir kenarda kalsın! Daha sonra, sevgilinizin yüz hatlarını çok iyi gösteren güzel bir fotoğrafını bulun. Eğer yazıcınız varsa bilgisayarınızdan seçtiğiniz bir resmini de A4 kağıdına basabilirsiniz.
    sevgiliye el yapımı sürprizler
    Sonra, beyaz bir kağıdı, basmış olduğunuz sevgilinize ait fotoğrafın üzerine koyun! Her iki kağıdı da, güneş ışığı alan bir cama dayayın. Neden mi? Çünkü kopya çekeceğiz:) Elinizden geldiğince sevgilinizin resmini güzel çizmeye çalışın. Daha sonra ise, dilerseniz sevgilinizin yüzüne maske çizin, dilerseniz başka bir şey! Çizmiş olduğunuz bu resmi de kesmiş olduğunuz kalp kağıt üzerine yapıştırın! Nasıl oldukça minik ama etkileyici bir sürpriz öyle değili mi? 

    Sevgiliye Romantik Aşk Kavanozları

    Sevgiliye romantik hediyeler
    Sevgilinize romantik hediyeler vermek sizi mutlu ediyorsa, bu hediyeyi hazırlamak da, sunmak da inanılmaz keyifli ve romantik! Sevgilinizi şımartacak, ne kadar sevildiğini gösterecek yine romantik, yine sürprizlerle dolu güzel bir el yapımı hediye daha! Romantik Aşk Kavanozları. Hiç gözünüzde büyütmeyin çünkü bu sürpriz hediyenin hazırlanması da oldukça kolay. 
    Aşk Kavanozları
    1. Tutkal ile kavanozun içini kalp şeklinde boyayın. Sonra istediğiniz yaldızı rengini kalp tutkal üzerine dökün. 
    Romantik aşk kavanozu hazırlama
    2. Sağa sola taşmış yaldızları kaldırmak için, kavanozu ters çevirin ve tepesine bir kaç kez dokunun! .
    Romantik Aşk Kavanozu
    3.İster tek kalp motifi, isterseniz birden fazla kalp motifi yapabilirsiniz! Ancak kavanozun geri kalanına diğer renklerdeki yaldızları boşaltmak için acele etmeyin! Kavanoz içerisindeki tutkalın kurumasını bekleyin! Aksi durumda farklı renkteki yaldızlar birbirine karışabilir. Tutkalın tam anlamıyla kuruduğundan emin olmalısınız!
    Sevgiliye sürpriz hediyeler
    4..Daha sonra, kavanozun tüm yüzeyi için beğendiğiniz diğer farklı renkteki yaldızları kavanoz içerisine döküp yapıştırabilirsiniz. Boş alan kaldıysa, resim fırçası ile kavanozun boş yüzeylerine yaldızları dağıtabilirsiniz.
    sevgiliye el yapımı sürprizler
    5. Şimdi geldik en romantik kısma! Kavanozlar tam anlamıyla kuruduktan sonra, içerisine sevgilinizin en beğendiği çikolatalardan, şekerlemelerden koyabilirsiniz. Nasıl harika bir sürpriz öyle değil mi?

    Sevgilinize El Yapımı Romantik Kupa Bardak Hazırlayın

    el yapımı hediyeler
    Erkek arkadaşınıza üzerine kendi el yazınızla O'nu ne kadar sevdiğinizi gösteren romantik mesajlar yazabileceğiniz kupa bardaklar hazırlayalım mı? Herhangi bir mağazadan, tasarımını beğendiğiniz beyaz renkte 2 kupa porselen bardak satın alın! Daha sonra kırtasiyeden boyası çıkmayan istediğiniz renkte bir kalem alın! Kupa bardak üzerine sevgilinize özel mesajınızı yazın! El yapımı romantik kupa bardaklar, sevgilinize harika bir doğum günü hediyesi olacaktır.  

    Sevgilinize El Yapımı Fotoğraf Albümü Hazırlayın

    el yapımı fotoğraf albümü
    Bir çoğumuz Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya kanallarında aynı zamanda fotoğraflarımızı da saklıyoruz. Bu gibi sosyal paylaşım platformlarının güvenliği de ayrıca bir tartışma konusu. Sevgilinize kendi ellerinizle yapabileceğiniz cep fotoğraf albümüne ne dersiniz? Cüzdan boyutlarında yapabileceğiniz cep albümü ile erkek arkadaşınıza etkileyici bir armağan verebilirsiniz. 

    Parmak İzi El Yapımı Düğün Davetiyesi Hazırlama

    Sevgilinizle başlayacağınız ortak bir yaşamın en önemli ve özel günüdür düğününüz! Söz, nişan veya evliliğe ilk adımlarınızı atacağınız en mutlu gününüzde elbette ki sevdikleriniz de yanınızda görmek istersiniz. İşte bu güzel günün habercisi olan düğün davetiyeleri de, heyecanımızın habercisi olan en özel belgelerden biridir. Haliyle de düğün davetiyenizin sıradan, sığ veya kişiliksiz olmasını asla istemezsiniz. O halde tamamen karakterinizi yansıtacak, sadece size özel bir düğün davetiyesi yapmak istemez misiniz? El yapımı parmak izi düğün davetiyesi ile en özel gününüzün haberini size özel bir davetiye ile sevdiklerinize iletebilirsiniz. Göze oldukça hoş gelen ve parmak isinizi taşıyacak olan el emeği davetiyeler, birazcık zahmetli olacak ancak tamamlandığında yalnızca size özel bir davetiye olacak. Dolayısıyla da en özel gününüz için bu zahmete girmeye fazlasıyla değer:) DÜğün davetiyenizi nasıl yapacağınızı tüm detaylarını görmek için TIKLAYIN: El Yapımı Düğün Davetiyesi

    Eski Kot Kumaşlardan El Yapımı Hediyeler

    el yapımı hediyeler
    Eki kotlarınızı atmayı düşünüyorsanız, birbirinden şık el yapımı kot kumaştan yapılan hediyeleri görünce bir kez daha düşüneceğinze eminim. Eskimiş kotlardan el yapımı duvar tabloları, defter kabı, peçetelik, kalemlik, yastık kılıfı, minder yüzü, koltuk kılıfı ve daha bir çok el emeğin,zle yapabileceğiniz ürünler yer alıyor. Hem göze son derece hoş gelen, hem de yaşam alanlarınıza renk katacak kot kumaşlardan yapabileceğiniz ürünleri görmek için bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Eski kotlardan Hediye Yapımı 

    El Emeği Emoji Surat İfadeleri Yastık

    sevgiliye şirin el yapımı hediyeler
    Dijital ortamda tüm duygularımızı ifade etmek için kullandığımız EMOJI karakterleri olmadan bu yazımızı sonlandıramazdık her halde. Cep telefonumuzun mesaj kısmında, WhatsApp yazışmalarımızda ya da Facebook Messenger mesajlaşmalarımızda onlardan bir hayli istifade ediyoruz. Şöyle ki; aşkımızı, sevgimizi, mutluluğumuzu, neşemizi, üzüntümüzü ve gülümsememizi emoji karakterleri ile sevdiklerimize iletiyoruz.
    el yapımı sürpriz hediyeler
    El yapımı emoji karakteri yastıklar da işte bu referans noktasından hareketle hazırlanmış olan son derece sevimli şeyler. Oldukça sempatik ve pozitif enerjileri olan emoji yastıklarla, sevgilinize aşk yastığı yapabilir, kız/erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi tasarlayabilir veya annenize anneler gününde sevgi dolu bir yastık yapabilirsiniz. Polar veya sarı renk keçe kumaştan yapabileceğiniz gülen yüz emojilerle yaşadığınız mekana pozitif bir enerji katabilirsiniz. El yapımı hediyeler içerisinde emoji yastıklar, en çok keyif alarak yapabileceğiniz armağanlardan. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, TIKLAYIN: El Yapımı Emoji Yastıklar

    Jelibon ve Çubuk Kraker Aşk Okları

    Sevgilinize el yapımı sürprizler
    Sevgilinize, hem lezzetli, hem de romantik bir el yapımı hediye düşünüyorsanız bu aşk okları tam size göre! Şimdi yapım aşamalarına geçebiliriz. Gerekli malzemelerimiz; Kalp şeklinde jelibon (lokum da olabilir), 1 adet çubuk kraker, 1 adet kürdan, hazırladığımız romantik aşk oklarını koyabileceğimiz küçük jelatin poşetler ve üzerine aşk mesajınızı yazabileceğiniz kartlar! Kalp şeklindeki jelibonları kürden yardımı ile delip içerisine çubuk krakerleri yerleştirin! İstediğiniz sayıda hazırlayacağınız bu lezzetli ürünleri, üzerinde mesajınızın yer aldığı ambalaj içerisine koyun! Hepsi bu kadar... 

    Sevgilinizin Beyaz Atlı Prensi Olun & Aşk Lolipopu

    Aşk lolipop
    Ne Süpermen, ne Zorro, ne de Spiderman sevgilinizin gerçek kahramanı sizsiniz! Hadi bakalım, şimdi de biraz kahramanlık zamanı! Sevgilinize lezzetli olduğu kadar aşk mesajları da veren kolay bir el yapımı hediye olan Aşk Lolipopunu birlikte hazırlayalım! Malzemeler oldukça basit; 1 Adet Lolipop, 1 pembe karton, 1 adet siyah karton,  tutkal ve bant! Kahramanımızın pelerinini siyah kartondan kesin! Üzerine istediğiniz sevgi mesajını yazın! Örnekte olduğu gibi bir kaç tane küçük kalp figürleri kesip yapıştırdığınızda etkisi daha yüksek olacaktır. Lolipop'un şeker kısmına, maske kesmemiz gerekiyor. Bunu da kestikten sonra tutkalla yapıştırabilirsiniz! Hepsi bu kadar!

    Sevgiliye El Yapımı Aşk Kavanozu Hediyesi

    Sevgiliye El Yapımı Hediyeler
    İçerisinde kendi el yazınız ile yazacağınız romantik sözlerin yer alacağı bu aşk kavanozu, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri! Pek de pahalı olmayan kilitli kavanozu herhangi bir zücaciyeciden satın alabileceğiniz gibi, hediyelik eşya satan mağazalarda da bulabilirsiniz! Hazırlanması son derece kolay olan EL Yapımı Sürpriz Aşk Kavanozu, doğum günlerinde, sevgililer gününde, yıl dönümü hediyesi olarak sevgilinize romantik sürprizler yapabileceğiniz harika bir armağan tercihi! İçerisinde ister aşk kağıtları koyun, isterseniz sevgilinizin en sevdiği çikolata kaplı bademler koyun. Tercih tamamen sizin!

    Sevgiliye El Yapımı Kitap Anahtarlık

    Sevgiliye sürprizler
    Erkek arkadaşınıza, aşağıdaki adımları uygulayarak şık bir kitap anahtarlık tasarlayabilir, O'na uzun yıllar kullanabileceği en anlamlı hediyelerden birini hazırlayabilirsiniz. 
    sevgiliye el yapımı sürprizler
    Bunun için biraz sabır ve el becerisi gerekiyor. Elbette ki bu hediyenin hazırlanmasının sonucunda sevgilinizden alacağınız aşk dolu bir öpücük, tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atmaya yetecektir. 
    El Yapımı Hediyeler

    El Yapımı Romantik Aşk Mesajı Şişeleri

    Sevgiliye romantik hediyeler
    İçerisinde ister özenle hazırladığınız romantik evlilik teklifini, ister sevgilinizin doğum gününü kutlamak için hazırladığınız sevgi dolu aşk mesajınızı koyun! Her şeyi ile bu şişe çok romantik! Üstü mantar tıpa ile kapalı olan bu ürünü nasıl temin edebilirim diyorsanız, bu linke tıklayıp satın alabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Mini Mesaj Şişeleri   

    Keçe Kumaştan El Yapımı Kalp Çorap

    Sevgiliye romantik el yapımı Hediyeler
    Soğuk kış günlerinde kız arkadaşınızın hem ayaklarını hem de kalbini ısıtacak şipşirin bir diğer el emeği hediye önerisi de, Kalp Şeklinde keseceğiniz Keçe kumaşlardan hazırlanan kalpli çoraplar. İster siyah, isterseniz de beyaz renk çorap üzerine kırmızı renk keçe kumaşlardan uygulama yaparak sevgilinize aşkınızı son derece kullanışlı bir armağanla gösterebilirsiniz. 

    Dal Parçalarından Resim Çerçevesi

    El Yapımı Sürpriz Hediyeler
    Galiba insanın el emeği hediyelere yönelmek istemesinin en önemli nedenlerinden biri de, sevgilisine Onun için uğraştığını, bir şeyler yapmaya çalıştığını yani kısacası O'na ne kadar çok değer verdiğini kanıtlama arzusudur! Bu nedenle de el yapımı hediyeler insanın gözünde çok daha kıymetli bir hale gelir. Çünkü içinde emek, sevgi, zaman ve çaba bulunmaktadır. Güzel Sevgilinize sürpriz bir hediye önerimiz daha var. Sevgilinizi şoke edecek ve inanılmaz derecede mutlu olmasını sağlayacak olağanüstü güzellikte otantik resim çerçevesi! Biraz işçilik ve emek gerektirecek bu çalışmanın finali ise oldukça şık bir hediyeye çıkıyor. Kız arkadaşınıza, içerisinde en beğendiğiniz fotoğrafın yer alacağı kırık-ince dal parçalarından şık bir resim çerçevesi de yapabilirsiniz. Tıpkı bir kuşun yuvasını hazırlaması gibi siz de tek tek aynı uzunluğa sahip ağaç dallarını bir araya getirecek ve dallardan sevgilinize şık bir resim çerçevesi hazırlayacaksınız! İsterseniz dal parçalarından ayna da yapabilirsiniz. 
    sevgiliye el yapımı hediye fikirleri
    Romantik anlar için mum ışığı en ideal ışık türüdür. Yukarıda dal parçalarından el yapımı resim çerçevesi hazırlama önerisi sunmuştuk. Bir de buna alternatif olabilecek dal parçalarından el yapımı mumluk modelinden de bahsedelim. Doğal görüntüsüyle son derece el yapımı mumlukla da sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Ama hemen belirtelim ki, dalları cam-metal mumluk üzerine tutturabilmeniz için sıcak tutkal ya da güçlü bir yapıştırıcı ile uygulama yapmanız gerekiyor. 

    Elbise Düğmelerden İsim Baş Harfleri Tablosu

    Sevgiliye El Yapımı Hediyeler
    Kıyafetlerimizi iliklemekte kullandığımız düğmelerden nasıl oluyor da böylesine renkli, böylesine romantik bir hediye çıkıyor? Eminiz ki Siz de çok şaşırdınız değil mi? İsmi de en az kendisi kadar güzel olan sevgilinize, isminin baş harflerini düğmelerle yazacağınız şık bir tablo yapabilirsiniz. İster yalnızca sevgilinizin ismine özel, isterseniz de her ikinizin isim baş harflerinden el yapımı harf tablolar hazırlayın! Bunun için ikea, Bauhause gibi online tablo satışı yapan yerlerden boş bir resim çerçevesi ve rengarenk irili ufaklı elbise düğmeleri satın alın ve bu hafta sonu sevgilinize bu sürpriz hediyeyi hemen hazırlayın! 

    CD Parçalarından Dekoratif Tepsi Yapımı

    Cd'lerin parlak olan yüzeylerinin ışıkta nasıl rengarenk parladıklarını bilirsiniz. Peki hem parlak ayna vazifesi gören, hem de rengarenk ışıldayan CD parçalarıyla ne şekilde bir hediye tasarlayabiliriz? Cevabı yukarıda yer alan dekoratif ve son derece şık tepside yatıyor! Evinizde,, iş yerinizde artık kullanmadınız, çekmecenizde çürümeye yüz tutmuş CD'lerden sevgilinize dekoratif bir tepsi hazırlayabilirsiniz. 
    Öncelikle eski CD'leri makas yardımıyla dikkatlice parçalara ayırıyorsunuz! Ancak bu noktada bir kaza yaşanmaması için lütfen ucu sivri CD parçalarıyla çalışırken son derece dikkatli davranın! Zira, uygulama yapacağınız parçaların her biri neredeyse kırık cam kadar tehlikeli olacaktır. Parçalara böldüğünüz Cd'leri, tepsi yüzeyinin tamamını dolduracak şekilde tek tek üzerine güçlü bir yapıştırıcı sürerek yapıştırıyorsunuz! Sevgilinizin evinde gururla sergileyeceği, soranlara da göğsünü gere gere "Sevgilim Benim İçin Yaptı" diyerek mutlu olacağı bu sürprizi kesin kez yapmalısınız!  

    Sevgilinize Şirin Bir Sürpriz & El Yapımı Çim Adam

    Sevgiliye Sürpriz El Yapımı Hediyeler
    Yaparken eminiz ki çok keyif alacağınız el yapımı çim adamlar, şirinlikte bir numara! Sevgilinize eğlenceli bir hediye hazırlamak istiyorsanız, uzayan yemyeşil çim saçlarıyla bu sempatik adamlar tam size göre. Biraz çim tohumu, biraz saksı toprağı ve bir kaç tane ten rengi külotlu çoraplarla hazırlayacağınız çim adamlarla sevgilinizi gülmekten kırıp geçireceksiniz. İster sadece 1 tane hazırlayın, isterseniz biri sizi, diğeri de sevgilinizi temsil edecek şekilde "Edi-Büdü" çim admalar yapın! Eminiz ki sevgiliniz çim adamların saçlarını sularken sizi mutlulukla anacak! Çim Adam Nasıl Yapılır diye merak ediyorsanız, bu yazımızda detaylı anlatım bulabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: El Yapımı Çim Adamlar

    En İyi Bildiğim Şey Kek Yapmak Diyorsanız

    Yemek yapmayı çok iyi bilemem ama, harika cupcake yaparım diyorsanız, işte bu sürpriz el yapımı hediye önerisi de sizin için! Erkeğin kalbine girmek için öncesinde midesini de fethetmek gerekiyor galiba. Sizin de boğazına düşkün bir erkek arkadaşınız varsa, Onun için hazırlayacağınız lezzetli cupcake'ler ile unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunun için keklerinizin sunumuna özellikle dikkat edin! Porselen demlik, porselen çay tabakları ve fincanlarla etkileyici bir sunum yapın! Tercihinize bağlı olarak hazırlayacağınız meyveli, kakaolu cupcak'ler üzerine kalp şeklinde keseceğiniz kağıtları kürdanlarla tutturarak süslemeyi unutmayın! 

    Sevgilinize El Yapımı Kalpli Yastık Kılıfları

    El Yapımı hediyeler
    O'nu ne kadar çok sevdiğinizi yastık üzerine işlemek olabilecek en iyi hediye fikirlerinden biri! Aşağıdak numaralandırılmış adımları izleyerek bir kaç basit adımla, evinizdeki yastıklara romantik yastık kılıflarına dönüştürebilirsiniz. 
    Romantik yastık kılıfları
    Bu romantik sürprizi hazırlamak için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları; 
    • Yastık kılıfı, kırmızı ve beyaz pamuklu kumaş, yapışkan harfler. Bununla birlikte makas, dikiş iğnesi ve dikiş makinesi gerekiyor.
    • Beyaz kumaştan bir büyük kalp kesin. Ancak keseceğiniz kalp şekli, yastığın enine boyutlarından büyük olmasın.  
    • Daha sonra, ne yazmak istiyorsanız yapışkan harflerle O'nu kestiğiniz kalp şekli üzerine yapıştırın. Kırtasiyeden yapışkan harflerden satın alabileceğiniz gibi, dilerseniz kendiniz de kumaştan kesip hazırlayabilirsiniz. 
    • Aşağı bakacak şekilde kalbi ters çevirin. Arkasında kırmızı renkteki kumaşı iğneleyerek tutturun. Yapışkan tüm harflerin kırmızı kumaş üzerinde olduğundan emin olun! 
    • Dikiş makinesi ile yapışkan harfleri düzgün bir şekilde dikin. 

    Sevgiliye El Yapımı hediyeler
    Söz konusu yılbaşı olunca, insan o günü sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmek istiyor. Genellikle mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirilen yılbaşlarında bir de sevdikleriniz için özel yemekler, aktiviteler, sürprizler ve hediyeler de hazırladıysanız o gün sizin için daha keyifli olabilir. Yılın ilk hediyesini sevdiklerinize sizler vermek istiyorsanız şimdiden el yapımı yılbaşı hediyeleri hakkında araştırma yapmaya başlamış olabilirsiniz. Bizlerde sizler için kısa bir araştırma yaptık ve sevdikleriniz için düşük maliyete yapacağınız çok özel ve güzel hediyeler bulduk!
    Sevgiliye El Yapımı sürpriz hediyeler
    Yeni yıl kutlaması yaparken, sevdiklerimiz için bir kutlama hazırlarken oldukça şık ve eğlenceli bir gece hayal ederiz. Bu anne-baba olsa da kız ya da erkek arkadaşlarınız olsa da aynıdır. Hele ki eşinizle geçireceğiniz ya da sevgilinizle geçireceğiniz ilk yılbaşı günüyse daha da anlam kazanacaktır. Bugünü taçlandırmak adına sevdiklerinize özel bir hediye de yapmak isteyebilirsiniz.  Her ne kadar insanlar bu tip özel günlerde sevdiklerine istedikleri pahalı hediyeleri satın almaya yönelse de manevi hediyeler daha anlamlıdır. Bir ömür boyu saklanabilecek ya da hafızalardan silinmeyecek bir hediye yapmaya hazırsanız, gelin birlikte yılbaşı hediyesi olarak sizler için bulduğumuz hediye fikirlerine bir göz atalım. İşte karşınızda yeni yıla özel baş döndürücü güzellikte olan ve dikkatleri üzerine toplayan hediye fikirleri!

    Yılbaşı Terlikleri

    el yapımı hediyeler
    Yılbaşı gecesi genellikle hava oldukça soğuk olur. Kışın tam ortasına gelen bir tarih olduğu için kalın kalın kazaklar, çoraplar, terlikler giyen sevdikleriniz için el yapımı terlik hediyesini yapabilirsiniz. Dışarıdan satın alacağınız bir çift pamuklu ya da yünlü terlik içerisine sevdiğiniz kişinin hoşuna gidecek sürprizleri yerleştirebilirsiniz. Şekerlemeler, çikolatalar ile dolu bir terlik hayal edin. Kim böyle bir hediye almak istemez ki? Dilerseniz terlik içerisine duygularınızın yazılı olduğu bir özel mesaj da ekleyebilirsiniz.

    Kozalaktan Renkli Kokulu Mumlar

    el yapımı hediyeler
    Çam kozalaklarının mum olabileceğini düşünmüş müydünüz? Eğer düşünmediyseniz işte size oldukça hoş kokan çam kozalaklarından mumlar! Hoş kokularıyla tüm odayı sarıp sarmalayacak olan bu kozalakları hazırlamak ise oldukça basittir. En başta çok zahmetli gibi gözükse de düşük maliyeti ve görünümüyle sevdiklerinizin gönlünü çalacaktır. Bu hediyeyi yapmak için evinizde var olan ve kullanılmayan mumları kullanabilirsiniz. Her kişi için bir adet mum tasarlayabilirsiniz. Derin bir tencerede mumları kısık ateşte kaynatmanız gerekiyor. Eğer renkli kozalaklar yapacaksanız mumlar eridikten sonra içerisine istediğiniz renk pastel boyayı atabilir ve mumunuzu renklendirebilirsiniz. Eğer mumlarınız kokulu ise esans yağ eklemenize gerek yok. Fakat değilse esans yağ ekleyebilirsiniz. 2-3 damla esans yağ yeterli olacaktır. Bir yağlı kağıt alın ve kozalaklarınızı eriyen mumun içerisine batırın. Ardından çıkartıp yağlı kağıt üzerine koyun. Mum kurumadan fitili de kozalağın ucuna yapıştırın. Tüm yapmanız gereken bu! Bu işlemden sonra kozalakların kurumasını bekleyin. 

    Kavanozdan Kar Küreleri

    el yapımı hediyeler
    Yılbaşı denilince akla ilk gelen şeylerden birisi Noel Baba ve kar yağmasıdır. Sizler de sevdikleriniz için Noel Baba’nın ve kar efektinin yer aldığı kar kürelerini hazırlayabilirsiniz. Üstelik kar küresi herkesin hoşuna giden bir hediyedir. El yapımı kar küresi ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve onlar için böylesine güzel bir hediyeyi yaparak onların ne kadar özel bir insan olduğunu hatırlatabilirsiniz. 
    İhtiyacınız olan malzemeler birkaç süs eşyası, boş kavanozlar, koli köpükleri, maket bıçağı ve jelatinden hazırlayacağınız su olacaktır. Koli köpükleri un ufak hale getirin. Süs eşyalarını kavanoz kapağına yapıştırın. Kavanoz içerisine jelatinli su hazırlayın. Dilerseniz simde dökebilirsiniz. Koli köpüklerini içine atın ve kavanoz kapağınızı kapatın. Ardından kar kürenizi çalkalayıp, kürenizi izleyebilirsiniz! Detaylı şekilde kar küresi yapımı bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. Lütfen Tıklayınız: Kar Küresi Nasıl Yapılır

    Seramik Taşlara Fotoğraf Baskısı

    el yapımı hediyeler
    Birkaç parça karo seramik üzerine tutkal yardımıyla uygulayacağınız baskı ile seramik taştan çerçeveler elde edebilirsiniz. Mükemmel ve hoş bir görünüme sahip olan bu hediye için ihtiyacınız olan malzemeler seramik karolar, karo sayısı kadar fotoğraf çıktısı, tutkal ve fırça olacaktır. Fotoğraflarınızın üzerinden tutkalla geçerek seramik üzerine yapıştırın. Seramik karodan fotoğraflarınız hazır! Dilerseniz fotoğraf çıktısı yerine desenli şablonlar çıkartabilir ve kahve altlığı olarak da hediyenizi verebilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze bağlı olan bu fikri geliştirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz hediyeleri de bizimle paylaşabilirsiniz.
    Sevgiliye hediye fikirleri

    Yorum Gönder

     
    Top