z Eski Kot Pantolonlardan El Yapımı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

kot pantolon kaplı defterler
Hepimizin gardırobunda en az 3-5 tane kot giysisi mutlaka vardır. Neden olmasın ki? Çünkü hem spor görünümleri, hem de kullanıcısına sunduğu rahatlığıyla kot kıyafetler, günlük yaşamımızın en vazgeçilmezlerinden! Kot ceketler ve kot pantolonlar rahat kullanımlarıyla olduğu kadar, mavi kumaş dokusuyla da son derece zarif ve şık! Ancak bu yazımızı başta sona tamamen okuduktan sonra, eminiz ki bundan böyle yıpranmış, eskimiş veya sökülmüş jeans ceket, gömlek, shirt ya da pantolonlarınızı asla çöpe atmak istemeyeceksiniz:) Çünkü, eskimiş kot kumaşlardan inanılmaz etkileyicilikte dekoratif ev eşyaları ve süsler yapılabiliyor. Örnek vermek gerekirse; eski kotlardan defter kabı, kot pantolonlardan 3 boyutlu tablolar, Mavi Jeans'lerden şık kalemlikler, bayan çantası, kot kumaş kaplı kırlentler, paspaslar, peçetelikler, yatak örtüleri, koltuk ve sandalye döşemeleri ve daha bir çok farklı dekoratif eşyası yapılabiliyor! İşte bu yazımızda sizlere, eskimiş veya artık kullanmadığınız kot pantolonlarınızı veya kot ceketlerinizi nasıl yeniden değerlendirebileceğinizi, eski kotlardan neler yapabileceğinizi, örnek resimleriyle beğeninize sunacağız! Her zaman olduğu gibi el yapımı hediye fikirleri vermek bizden, yapması sizden:) Eski kot pantolonlarınızı yeniden değerlendirerek, hem evinizi istediğiniz gibi dekore edip süsleyebilir, hem de isterseniz sevdiklerinize kendi ellerinizle şahane el emeği hediyeler tasarlayabilirsiniz. O halde eski kot pantolonlardan ne gibi dekoratif el yapımı süsler veya hediyeler yapılabiliyormuş hep birlikte görelim!
konu çizgisi

1- Kot Kumaştan 3D Tablo Yapma




el yapımı kot pantolondan tablo yapma
İşte bu tabloya eminiz ki Siz de bizim gibi bayılacaksınız! Açık ve koyu renk kot kumaşlar kullanılarak hazırlanmış mükemmel bir Şehir manzarası! Eski kotların yeniden değerlendirilerek 3D tabloya dönüştürüldüğü bu harika gece resmi özellikle sevgiliye hediye olarak orijinal el yapımı hediye düşünenler için şahane bir fikir olabilir! 
konu çizgisi

2-Eski Kotlardan Kalemlik Yapmak

el yapımı kalemlik
Eski kot kumaşların yeniden değerlendirilerek masanızı süsleyecek ve içerisine kalemlerinizi, dergilerinizi veya ıvır zıvırlarınızı koyabileceğiniz en moda masaüstü cepler işte karşınızda:) 
konu çizgisi

3-Mavi Kot Pantolonlardan Peçetelik Yapmak

el yapımıı hediyeler
Kot pantolon ceplerinden yapılmış bu peçetelikler yemek masalarına renk katıyor. İster yemek masanıza, isterseniz de ofisinizde çalışma masanızda kalemlik şeklinde kot cepler kullanabilirsiniz.  
konu çizgisi

4-Kot Pantolondan Bayan Çantası

el yapımı bayan çanta
Omzunuzda böyle bir çanta hayal etseniz de! Ne kadar havalı ve şık öyle değil mi? Tüm dikkatleri üzerinize çekeceğiniz ise garanti. Eskimiş kot pantolonunuzdan ister plaj çantası yapın, isterseniz kıyafetlerinize uygun çantalar. Eminiz ki bayan takipçilerimiz özellikle bu modeli çok beğenecek:)
konu çizgisi

5-Eski Kot Pantolondan El Yapımı Günlük Defter Yapmak

el yapımı kot pantolon defter
Sevgilinize hem romantik, hem de şık bir hediye sürprizi yapmak ister misiniz? Eskimiş bir kot pantolonunuzun arkasındaki her iki cep kısımını da keserek defter cilti yapabilirsiniz. Defter içerisini romantik mesajlarınız, aşk şiirleriniz veya fotoğraflarınızdan oluşan mini bir albüm şeklinde hazırlayabilirsiniz. Oldukça şık ve güzel bir görünüme sahip olan el yapımı kot defter, erkek/kız arkadaşınıza en güzel sevgililer günü hediyesi olacak!
konu çizgisi

6-Eski Kotlardan El Yapımı Lamba Süsleri

el yapımı lamba süsü
Kot pantolonları ile hayal gücünüzü sınırsız şekilde kullanarak dilediğiniz şekilde ev dekorasyonunuza özel süsler hazırlayabiliriz. Örneğin, resimde de gördüğünüz üzere lacivert kot pantolonlar kullanılarak dekoratif lamba süsleri yapılmış! Oldukça şık ve etkileiyici.
konu çizgisi

7-Kot Kumaşlardan Koltuk Örtüsü Yapma

kot pantolondan koltuk süsleri
Eski kotlarınızı değerlendirerek hem gardırobunuzda yer açmış olacak, hem de evinizin şıklığına şıklık katacaksınız! Örneğin kot gömlek, ceket veya pantolonlarınızla koltuk kılıfı yapmaya ne dersiniz?
konu çizgisi

8-Kot Ceketten Amerikan Servisi Yapmak

eski kotlar nasıl değerlendirilir
Yemek masanıza eskimiş kot pantolonlarınızla şıklık katmak ister misiniz? İşte bu resim, kot pantolonlardan ne kadar şık bir Amerikan Servis takımı yapılabildiğinin en net kanıtı! Pantolon cebine peçete, kaşık çatal ve bıçak koyulan Amerikan Servisleri hem şık, hem de çok orijinal!
konu çizgisi

9- Kot Kumaştan Parke Yastık Yüzü Yapmak

eski kotlardan el yapımı dekoratif süsler
Kot kumaşlarla evinizi spor ve oldukça şık bir havaya sokabilirsiniz! Misal; farklı tonlardaki Jenas kumaşlardan kırlent veya yastık kılıfı yaparak koltuklarınıza canlılık katabilirsiniz. 
konu çizgisi

10- Eski Kot Pantolonlar Yeniden Nasıl Değerlendirilir?

eski kotları nasıl değerlendirebilirim
Pantolonlar da kazaya kurban gider:) Eminiz ki Sizin de hayatınızın belli bir döneminde mutlaka ama mutlaka en sevdiğiniz ve üstünüze giymekten en çok keyif aldığınız en az bir kot pantolonunuz, çamaşır suyu bulaşmasıyla berbat olmuştur! Bu durumun müsebbibi ise kesinlikle çok belli; titiz ev hanımı annelerimiz! Herhangi bir vesileyle üzerine çamaşır suyu bulaşan ve artık kullanılamaz duruma gelen kor pantolonlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Örneğin sandalyenizi kaplayabilir veya yastıklarınıza kılıf yapabilirsiniz. 
konu çizgisi

11- Kot Kumaşlardan El Yapımı Yatak Örütüsü

kot pantolondan ev yapımı hediyeler
Çocuklarınızın büyümesiyle birlikte üzerine küçük gelen kot pantolonları veya eşinizin birazcık kilo almasıyla beline oturmayan kotlarından güzel bir yatak örtüsü yapabilirsiniz! Çok havalı ve çok şık!
konu çizgisi

12-Kot Kumaşlardan Paspas/Yolluk Yapmak

jeans pantolondan paspas
Eminiz ki el becerisi olan ve sevdikleri için el yapımı hediyeler hazırlamaktan hoşlanan sıkı takipçilerimiz, eski kotlardan hazırlanan bu şık el emeği ürünleri görünce, bir hayli heyecanlanacak ve zaman kaybetmeden işe koyulacaklar. 
konu çizgisi

13- Eskimiş Kot Kumaşlardan El Yapımı Ürünler

kot pantolondan döşeme yapma
Yabancı sitelerden beğendiğimiz kot kumaşlardan el yapımı dekoratif ev süsleri için aslına bakarsanız usta bir zanaatkar olmanıza filan hiç de gerek de yok:) Mahallenize yakın terziden istediğiniz tarzda, dilediğiniz ölçülerde dekoratif ev eşyaları yapabilirsiniz. 
konu çizgisi

14-Kot Ceplerden El Yapımı Kapı - Duvar Süsleri

kot pantolonları nasıl değerlendirilir
konu çizgisi

15- Kot Kumaşlardan Şık Malzeme Cepliği

eski pantolonlar nasıl değerlendirilir

konu çizgisi

16-Şerit Parça Kot Kumaşlardan Bardak Altlığı

bardak altlığı jeans pantolonla
konu çizgisi

17- Kot Kumaşlardan Nihale Yapmak

eski kotlardan nihale yapmak

Yorum Gönder

 
Top