z Mini Mesaj Şişeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Mesaj şişesi
Sevdiklerimize sıradan veya özel günlerde sürpriz yapmayı hepimiz çok sever ve isteriz. Çoğu zaman da sürpriz yapmak istediğimizde sevdiklerimize süslü ambalajlara sarılmış ya da şık bir hediye kutusuna gizlenmiş özel bir hediye veririz. Normalde herhangi bir atraksiyona veya planlamaya gereksinim duıyulmadan bile hediye, başlı başına sürprizin ta kendisidir. Ancak bir hediyeyi çok daha özel ve anlamlı kılan en önemli yönü de üzerinde taşıdığı hediye notudur! Kendi el yazımızla hediye notumuz üzerine kimi zaman bir dileğimizi, kimi zaman özel bir temennimizi, kimi zamanlarda da yıl dönümü, sevgililer günü veya doğum günü gibi özel günler için kutlama mesajımızı yazarız! Çünkü hediye notu ile karşımızdaki kişiye amacımızı, aşkımızı, sevgimizi ve dileklerimizi iletiriz. Ancak bugünkü yazımızda Sizlere, hediye notunun da bir tık ötesinden, yani hediyenize nasıl daha fazla şekilde sürpriz katabileceğinizin püf noktalarından bahsedeceğiz. İşte bunu gerçekleştirebilmenizin en güzel yolu olan Mini Mesaj Şişeleri ile tanışmanın zamanı geldi.

Üzeri mantar tıpa ile kapalı ve içerisinde mesaj kağıtları taşıyan son derece süslü mini cam şişeler, bugünkü yazımızın konusunu oluşturuyor. Farklı modellerde beğeninize sunacağımız sürpriz mesaj şişeleri, özellikle el yapımı hediyelerin popüler hale geldiği son dönemlerde herkes tarafından çok fazla tercih edilir olmaya başladı! İçerisinde renkli drajeler, kapsül şeklinde notlar veya kalp şeklinde şekerlemelerin yer aldığı mini mesaj şişeleri, boy boy model model karşınızda! Doğum gününde veya yıl dönümü hediyesi olarak sevgilinize hediyenizi daha anlamlı ve özel kılmak için, mini mesaj şişeleri Sizin de bir hayli işinize yarayacak! 

Mini Mesaj Şişesi Modelleri


Kalpli - Nazar Boncuklu - Uğur Böcekli Mesaj Şişesi Modeli

mesaj şişeleri
fiyat bilgisi
En romantik mesajlarınızı mini mesaj şişesi içerisinde rulo halinde sarılı mesaj kağıtlarına yazın ve hediyenizin etkileyiciliğini arttırın! Mantar tıpası üzerinde uğur böceği, kalp ve nazar boncuğu figürleri yer alan bu şişeler hem şık hem de çok şirin!

İlaç Kapsüllü Mini Mesaj Şişeleri 

Mini Mesaj Şişeleri
fiyat bilgisi
Sevgiliniz için özel bir el yapımı hediye yaptığınızı veya Onun için şık bir hediye satın aldığınızı düşünelim! Hediye sepeti veya hediye kutusu içerisine koyacağınız mini mesaj şişeleri ile hediyenizi çok daha sıcak ve samimi hale getirebilirsiniz. Özellikle sevgiliniz için hediye düşünüyorsanız, mini mesaj şişeleri kesinlikle çok işinize yarayacak! Bu modelde, sürpriz şişe içerisinde 10-12 adet ilaç kapsülü şeklinde mini notlar yer alıyor. Her birinin içine, Şans, mutluluk, para, aşk, sağlık gibi güzel dileklerinizi  yazabilirsiniz. 

I LOVE YOU Yazılı Sürpriz Mesaj Şişesi

sürpriz mesaj şişesi
fiyat bilgisi
Sürpriz şişelerin bu modeli, dış yüzeyi kırmızı ve üzerinde "I Love You" mesajı yer lıyor. 4-5 adet rulo şeklinde kırmızı mesaj kağıtlarının yer aldığı mini mesaj şişeleri ile sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak vereceğiniz armağanı daha romantik bir hale getirebilirsiniz. 

Romantik Notlar Yazılı Mesaj Şişesi

hediye şişe
fiyat bilgisi
Etiketli mini mesaj şişeleri de son derece süslü ve şık! "Canım Sevgilim", "İyi ki Varsın", "Seni Çok Seviyorum" etkietli mini mesaj şişelerinden istediğiniz modelle sevgilinize romantik sürprizler yapabilirsiniz. 

Nostaljik Mesaj Şişesi

hediye şişe
fiyat bilgisi
İşte karşınızda, şişelerin en nostaljiği ve en etkileyici modeli! İçerisine uzun bir şekilde mesajlarınızı yazdırabileceğiniz şişede mesaj, tüm özel günler için sevgilinize verebileceğiniz en etkili hediyelerden biri. Deniz kabukları ve deniz süsleri ile son derece zengin ve güzel bir görünüme sahip olan bu şişe pek de mini sayılmaz:) 

Yorum Gönder

 
Top