z Nostaljik Mesaj Şişesi El Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı mini sürpriz mesaj şişesi
Sevgilinize son derece nostaljik ve aynı zamanda da romantik bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Kimse bu soruya "hayır" demez tabi ki. Sevgilisine duygularını sürpriz özelliği bulunan hediyelerle göstermeyi tercih edenlere bu yazıyı kesinlikle okumalarını tavsiye ediyoruz. İçinde sevgiliye özel, en romantik sözleri yazılabileceği minik bir not kağıdı ve bu notun içine konulduğu, süslü mü süslü harika bir mesaj şişesi nasıl hazırlanır? işte yazımızın devamında bunu öğreneceksiniz. Hani orta çağ dönemini yansıtan filmlerde sıkça rastladığımız bir sahne vardır ya. Kahramanımız bir adaya düşer ve kurtarılmak için bir içki şişesi içine not yazara ve denize salar şişeyi. Bu şişeyi sahilde kendi hallinde dolaşan ama nedense o bölgenin en güzel kızı bulur. Neyse ki bizim sürpriz mesaj şişesi içinde imdat notu yer almayacak. Bu mesaj şişesinin içeriği sevgiliye duyulabilecek en aşk dolu ve en romantik cümlelerden oluşacak!. Cümleler derken biraz abarttık galiba. Zaten küçük bir kağıda yazılacak bir not olacağı için en damıtılmış en kısa ama öz duygularınız ne ise onu sevgilinize yazın ve bu el yapımı nostaljik mesaj şişesini Ona iletin. Artık size kalmış bu mini not kağıdına ne yazacağınız. Birçok insan sadece seni seviyorum yazacaktır. Zira o söz zaten yeterli olacaktır. Neyse fazla ukalalık yapmayalım. Ne yazacağınız tamamen size kalmış. Resimleri izlediğinizde zaten nasıl yapıldığını da anlayacağınızdan fazla müdahale etmeden resimleri sizlerle paylaşalım. Ama öncelikle malzemeleri sıralayalım.

Adım Adım Sürpriz Mesaj Şişesi Yapımı

el yapımı mesaj şişesi

Mini Mesaj Şişesi Yapımı İçin Gereken Malzemeler
  • Cam şişe
  • Mantar
  • Deniz kumu ve deniz kabukları
  • Çengelli iğne
  • Kurdele
  • Yan keski
  • İnce zincir
  • Poşet çay
  • Ve kağıt
Bu malzemeler içinde bulamayacağınız bir ürün olduğunu düşünmüyoruz. Sadece mesaj şişesinin ebadını sizlere bırakıyoruz. İstediğiniz büyüklükte bir şişe hazırlayabilirsiniz. Ya da bir şampanya şişesi veya minik bir şişe olabilir. Uzun uzun bir şeyler yazacaksanız damacana bidonu tercih edersiniz J Ama burada makbul olan şişe ebadı ilaç şişeleri büyüklüğü diyebiliriz. Abartmanın lüzumu yok.
şişede mesaj sürprizi el yapımı
Mantarın alt kısmına “C” şeklinde halka yerleştirmeniz gerekiyor. Çünkü ince zinciri bu halkaya yerleştireceksiniz.
mini mesaj şişeleri nasıl yapılır
Mantara zinciri yerleştirdikten sonra sıra şişenin içini süslemeye geldi. Öyle süsle melisiniz ki sanki bu mesaj sevgilinize okyanusun diğer ucundan göndermişsiniz gibi hissetsin. İçine deniz mahsulleri artık Allah ne verdiyse doldurun! Balıkta dahil J Şakaydı bu!, Huni biçiminde herhangi bir kağıdı kıvırarak şişenin ağzından bir miktar içeri doğru itin İstediğiniz miktar deniz kumunu şişenin içine boşaltın. Deniz kabukları ve süslerinin şişenin ağzından geçebilecek büyüklükte olduğuna dikkat ederek satın alın. Ya da seçin.
sevgiliye sürpriz mesaj şişesi hediyesi
Sıra hazırladığınız mesaj şişemizin en özel yerine geldi. İşte bu minik mesaj kağıdına ne yazılabilir? Burası çok özel. İsteyen nasıl aşkından bahis eder, isteyende evlilik teklifinde bulunur. Artık orasını biz bilemeyiz. 
mesaj şişesi nasıl yapılır
Malzemelerimizi sıralarken poşet çay’ da eklemiştik. Bu şaka değildi tabi ki. Poşet çayı not kağıdımıza eskimiş havası katmak için kullanacağız. Not kağıdınızı beş dakika kadar çay suyuna batırıp Daha sonra kurutmaya bırakın. Veya aceleniz varsa saç kurutma makinesi ile kurutabilirsiniz. Kurutma işlemi tamamlanınca kağıdın kenarlarını bir çakmak yardımıyla hafifçe yakın. Dikkat edin kendinizi de not kağıdınızı da tamamen yakmayın!
el yapımı sürpriz mesaj şişesi sevgiliye
Ve işte final… Birbirine aşkla bakan sevgililere özel harika bir hediye! Bir sonraki el yapımı romantik hediye anlatımlarımızda görüşmek dileğiyle hoş çakalın.
el yapımı nostaljik mesaj şişesi

Yorum Gönder

 
Top