z Babaya Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Babaya Hediye
Sığ hediye seçenekleri arasında erkeklere hediye beğenmenin ne kadar zor bir şey olduğunu "hediye fikirleri" vermeye çalışan bir web sitesi olarak çok iyi biliyoruz. Bu realiteyi bir tarafa koyacak olursak, yaklaşan Babalar Gününün, Babasına hediye seçmeye çalışan kişiler açısından bir hayli zor geçeceğini düşünüyoruz. Çünkü 2014 yılında olmamıza rağmen, erkeğe alınabilecek hediyeler üç aşağı beş yukarı hala aynı! Siz de bir yerde mecburiyetten ve muhtemelen sizinle benzer durumdaki bir çok dostumuzun yapacağı gibi, finalde Babanıza ya bir gömlek, ya bir kravat ya da bir deri kemer hediye etmek durumunda kalacaksınız! Aslında bu hiç de arzu edilen bir şey değil! İnsan istiyor ki, "Bu sefer Babama daha farklı, daha dikkat çekici ve daha özel bir babalar günü hediyeleri alayım..." ama maalesef, sığ hediye seçenekleri yüzünden, hiç istemeyerek bazı ürünleri tercih etmek zorunda kalıyoruz! Her yıl Babaya, değim yerindeyse birbirinin kopyası hediyeler almak, hem sizin açınızdan, hem de Babanız açısından pek de hoş bir duygu olmasa gerek! Bunun yanı sıra, hediyenin en temel prensibi olan "Sürpriz yapma" kısmı da benzer hediyeler nedeni ile otomatikman ortadan kalkmış oluyor. Ama şimdi sıkı durun! Artık Bir Tanecik Babanıza hediye almak için sığ hediyeler arasında kendinizi sıkışmış bulmayacaksınız! Çünkü, bu yazımızda sizlere Babalar Günü Hediyesi veya Babaya doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz farklı kategorilerde yer alan hediye önerilerinde bulunacağız! Hadi o zaman hemen başlayalım.

Babalar Günü için Hediye Fikirleri & Derimod Spor Ayakkabı

Babalar Günü hediyesi
Babalar Günü, Haziran Ayının 15'inde kutlanıyor. Haliyle sıcak yaz aylarının tam içerisinde olacağımız bir dönem! Bu da akıllara yazlık ürünleri getiriyor. Babalar Günü için seçmiş olduğumuz bu ürün Derimod 2014 yaz koleksiyonuna ait şık bir ayakkabı modeli! Şık Derimod spor ayakkabıları ile Babanızın şıklığına yepyeni bir stil kazandırabilirsiniz!

Babaya Hediye Fikirleri & Arçelik Telve Türk Kahve Makinası

Babaya hediye fikirleri
Babanızın evdeki en büyük keyfi, Türk Kahvesi yudumlamak ise, O'na bu keyfi kesintisiz ve en mükemmel şekilde yaşatacak olan Arçelik Telve Türk Kahve Makinası yine Babalara en iyi doğum günü ya da babalar günü hediyelerinden biri! Bu ürün ile ilgili detaylı bilgiyi Bimeks sayfasında bulabilirsiniz. 

Babaya Alınabilecek Hediyeler & Canon Fotoğraf Makinası

Babaya hediyeler
Fotoğraflar, geçmişi geleceğe taşıyan en önemli hatırlatıcılar! Bir fotoğraf bazen o kadar yoğun duyguları bir arada barındırıyor ki, değeri paha biçilemez! Babanıza, doğum günü hediyesi olarak çantasında rahatlıkla taşıyabileceği zarif bir dijital bir fotoğraf makinesi armağan ederek, bütün önemli anlarını fotoğraflamasını sağlayabilirsiniz! Bu fotoğraflar gelecekte sizin için de çok özel anlamlar taşıyacak! 

  Babaya Hediye Ne Alınır? & Kişiye Özel Deri Cüzdan

Babalar günü hediyesi
Sizi asla harçlıksız bırakmayan Babanıza, şık bir cüzdan hediye etmeye ne dersiniz? Kişiye özel deri cüzdan üzerine sevgili Babanızın ismini yazdırarak O'na hoş bir babalar günü hediyesi verebilirsiniz! Siyah, kahverengi seçenekleri bulunan bu ürünü satın almak istiyorsanız, siparişiniz esnasında bu ürünü kişiye özel hale getirmeyi unutmayınız! 
detay

Üzerinde İsim Yazılı 2'li Kalem Seti

Üzerinde İsim Yazılı 2'li Kalem Seti
Babanıza hediye seçmekte zorlanıyorsanız, üzerinde saygı değer babanızın isminin yer alacağı Kişiye Özel 2'li Kalem Seti iyi bir hediye tercihi olabilir. Yazı yazmayı gerçek bir keyfe dönüştürecek olan kişiye özel kalemler, prestijli Babalar Günü hediyelerinden. Bu ürünü satın almak isterseniz, 
detay

iPad Tablet Bilgisayar

iPad Tablet Bilgisayar
Babanıza Babalar Gününde güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, teknolojinin 7 harikasından biri ve artık bir efsane olmuş olan iPad Tablet Bilgisayar en muhteşem fikirlerden biri! Ancak iddia ediyoruz ki, babanız hediye edeceğiniz iPad bilgisayar en çok da sizin elinizde gezecek! Bu durumda iPad babanıza mı, size mi hediye:)

Casio Kol Saati
Şıklığına özen gösteren Babaların asla yanlarından ayırmak istemeyeceği ve her zaman sizi hatırlatacak güzel bir kol saati! Casio Marka, siyah deri kayışa sahip bu kol saati de, Babaya hediye edilebilecek en iyi armağan seçeneklerinden biri! Satın Almak istiyorsanız;
detay

Babanıza Sağlık Hediye Edin & Check Up

En güzel baba hediyeler
Babanıza sağlığını hediye edebilirsiniz! Bilirsiniz, babalar sürekli iş güç koşturmaca halindedirler. Bu yüzden de diş, kalp, damar sağlığı gibi konuları hep ertelemek isterler. Sağlığını ikinci plana atan ve sürekli işlerini bahane edip detaylı bir sağlık kontrolü yaptırmayan Babanıza tüm kontrollerini en iyi şekilde yapabileceği bir hastanede Check Up armağan edebilirsiniz!  

Kişiye Özel Babalar Günü Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Kişiye Özel Babalar Günü Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve
En güzel fotoğraf karesinden, en anlamlı Babalar Günü hediyesine! Babanıza aile albümünüz içerisinden en değerli fotoğrafı seçerek, masasının üzerinde her an karşısında görebileceği Kişiye Özel Ahşap Babalar Günü Ahşap Çerçeve içerisinde hediye edebilirsiniz. Bu ürünü sipariş etmek istiyorsanız;
detay

Eğlence ve Şıklığı Bir Arada Sunan Tavlalı Hediye Seti

Babaya Özel Tavlalı Hediye Seti
Sevgili Babanız tavlada kendine rakip tanımayan biri mi? En büyük keyfi, tavla zaferi sonrası sevdiklerini kızdırmak mı? O halde, Babalar Günü hediyeniz çoktan hazır! O'na bu babalar gününde acayip derecede keyif duyacağı ve aynı zamanda içerisinde Damat marka kravat ve çorap bulunan bu tavlalı hediye setini armağan edin! Bu ürünü sipariş etmek istiyorsanız;
detay

Babanızın İsmine Özel 4 GB USB Bellek

Teknolojiden kurtuluş yok! İstesek de istemesek de kıyısından ucundan mutlaka bilgisayarlar ile haşır neşir oluyor! Babanızın işlerinde kullanabileceği, önemli elektronik verilerini transfer edebileceği  kendi ismine özel 4 GB USB Bellek de yine hediye olarak düşünülebilecek en iyi seçeneklerden!
detay

Babalar Günü için Hediye

Yorum Gönder

 
Top