z En Pahalı 10 Bayan Çanta Modeli | En iyi Hediye Fikirleri

En Pahalı lüks çantalar
Baharın parlak ve renkli yüzü nihayet kendini göstermeye başladı! Sıcak yazın müjdeleyicisi bu günler, kadınlar için de en fazla alış veriş yapılan dönemlerden! Söz konusu alışveriş olunca elbette ki, kadınların ilgi odağında en çok 2014 bayan çanta modelleri yer alıyor. 

Peki, içiniz eriyerek baktığınız, görüntüsüne çarpıldığınız ve inanılmaz derecede çok beğendiğiniz bir çantaya en fazla ne kadar ödeme yapardınız? Sizi bilemeyiz ama, burada yer alan 2014 bahar bayan çanta modellerine sahip olmak istiyorsanız hatırı sayılır bir servet ödemeyi göze almanız gerekiyor. Dünya'nın en pahalı 10 Bayan çanta modelini beğeninize sunuyoruz! Daha öncesinde, eşinizin umarız ki bir kalp problemi yoktur, şayet aşırı heyecana gelemeyen biriyse ekrandan uzak tutmaya çalışın:) 

Gucci Yumuşak Timsah Derisi Omuz Çantası & Fiyatı : 32.500 $ 

Gucci Yumuşak Timsah Derisi Omuz Çantası
Bu çantanın fiyatı gerçek mi diye gözlerinizi ovuşturuyorsanız beyhude! Gördüğünüz fiyat aynen 32.500 Dolar! Hatta yazı ile de yazabiliriz (Yazı ile; Otuzikibinbeşyüz Amerikan Doları) Dünya'nın en prestijli markalarından biri olan Ünlü İtalyan ve Fransız Moda evi Gucci tarafından tasarlanmış olan yumuşak timsah derisi 2014 Bahar kreasyonu bayan çanta modeli!

Marchesa Valentino Bayan Çanta Modeli & Fiyat: 8.595 $

En pahalı Bayan Çantaları
Eminiz ki, bir çok kadın gibi, siz de bu çanta modelini katıldığınız bir davette üzerinizde hayal edenlerdensiniz. Bu şıklık ve bu cezbedicilik çok az çantaya nasip olmuştur! Ama gelin görün ki fiyatı yine dudak uçuklatacak cinsten! Türk Lirası ile hesap ettiğimizde 20.000 TL'ye yakın bir fiyat etiketi bulunuyor. 

Bottega Veneta Crocodile En Flap Akordeon Omuz Çantası & Fiyatı: 15.750 $

Bottega Veneta Crocodile En Flap Akordeon Omuz Çantası
Erkeklere sesleniyoruz! Sevgilinize doğum gününde böyle bir çanta hediye etmek ister miydiniz? Şaka şaka! Ne biz söyledik ne de siz duydunuz:) Göz kamaştırıcı tasarıma sahip bir diğer Lüks sınıf 2014 model bayan çantası Bottega Venata Crocodile! 

Prada 2014 Bahar Çanta Modeli & Fiyatı: 9.600 $

2014 bahar çanta modelleri
"Bu çantaya 9.600 dolar verilir mi? Allah Aşkında bunun neresi 9.600 dolar yapıyor... Kızım ben sana MERTER'de daha iyisini bulurum!" Elçiye zeval olmaz şimdi ki çanta modeli ister beğenin ister beğenmeyin tamı tamına 9.600 Amerikan Doları.

Valextra Alligator Çanta & Fiyatı: 11.700 $

Bayan çantaları
Konumuza giriş yaparken bu çantaların servet değerinde olduğunu söylemiştik ya! Hiç de şaka değildi! Basit bir hesapla, bu çantadan 3-5 tane Ağaoğlu'na götürürsek çok rahat 2+1 daire sahibi olabiliriz:) Vay be! 3 tane çantaya bir ev!

Zagliani Bayan Çanta & Fiyatı : 23.000 $

bayanlara pahalı hediyeler
Marka yaratmada, etiket oluşturmada ve kadınları etkilemede gerçekten de İtalyanlar işlerini çok iyi yapıyorlar. Dünya'nın en pahalı ürünlerini bu şekilde Dünya'ya pazarlamasını beceriyorlar. Görmekte olduğunuz Bayan Çanta modeli tam 23.000 Amerikan Doları.

Moreau Timsah Derisi Çanta & Fiyatı: 24.000 $

En pahalı çantalar
Yeri gelmişken şunu da söylemeden geçemeyeceğim: Lütfen zavallı hayvanları rahat bırakın! Hayvanların yaşama hakkını ellerinden almayın! Birileri şık görünecek diye binlerce hayvan derisi yüzülmesin. 

Saint Laurent Timsah Derisi Çanta Modeli & Fiyatı: 12.550 $

en pahalı Bayan Çantaları

Proenza Schouler Bayan Çanta & Fiyatı: 22.000 $

2014 Çanta modelleri

Yorum Gönder

 
Top