z El Yapımı Boyalı Ahşap Bilezik | En iyi Hediye Fikirleri

Hediyelik el yapımı bileklik
El emeği ile hazırlanan, zaman harcanan, çaba gösterilen tüm hediyelerin tadı da, anlamı da bir başka oluyor. İşte karşınızda kendi ellerinizle kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu hediye ile biricik annenizi çok mutlu edeceksiniz. El yapımı Renkli ahşap bilezik yapımı... Yaklaşan Anneler günü için, en güzel el yapımı anneler günü hediyeleri anlatımlarımız devam ediyor. En Anlamlı Anneler Günü Hediyelerinin nasıl yapıldığını anlattığımız yazı serimizde bu defa size “El Yapımı Boyalı Ahşap Bilezik” yapımını adım adım resimler eşliğinde anlatacağız. Annelere verilecek el yapımı hediyeler içinde hep en anlamlı ve en kullanışlı anneler günü hediyelerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. Yapımını anlatacağımız bu anneler günü hediyesini hazırlamak çok kolay ve çok eğlenceli.

Bu proje için gereken malzemeler:

  • Ahşap bilezik
  • Ahşap boyası
  • Bant
  • Pamuklu çubuk
  • Fırça

el yapımı bileklik
Öncelikle ahşap bilezik yüzeyini iki renk boya yapılacak. Boyaların bir birine karışmaması ve ayrıca boyalanın cetvelle çizilmiş gibi düz sonlanması için bantlama yapmalısınız.
el yapımı bileklik
Önce kırmızı renk boya fırça yardımıyla sürülür. Bantlı alan gelene kadar boyama işlemi yapılır. Bileziğin dış çevresi boşluk kalmayacak şekilde dikkatlice boyanır. İlk sürüdüğünüz boya kuruduktan sonra diğer renk boyayı yüzeye uygulayın.
el yapımı bileklik
Sarı renk boyayı uyguladıktan sonra sıra sürdüğünüz boyanın üzerini süslemeye geldi. Burada iki yöntem sunacağız size ilki; Ekendi parmak izlerinizle ya da evin en küçük bireyinin parmak izleriyle rengârenk süslersiniz.(Bizim de önerimiz bu olacak) Ya da pamuklu çubukları kullanarak süsleme yaparsınız artık tercih sizin.
el yapımı bileklik
Bu şekilde minik kardeşinizin parmak izleri Annenizin el yapımı ahşap bileziğine ayrı bir anlam katacaktır.
el yapımı bileklik
Oldukça eğlenceli bir hediye hazırlanır. Ancak evi de kirletmeden tabi...
el yapımı bileklik
Veya da Pamuklu çubukları kullanarak bilezik üzerinde renk renk, benek benek desenler oluşturabilirisiniz. Burada dikkat etmeniz gerekn tek şey, Hangi rengi ilk kullanacaksanız bu rengin kurumasını öncelikle bekleyin. Aksi takdirde renkler birbirine karışabilir.
el yapımı bileklik
Resimde gördünüz gibi ilk olarak yeşil renk kullanıldı.
anneye el yapımı hediye önerisi
Sırayla diğer renkler ahşap bilezik üzerine uygulandı.
bileklik yapımı
Uygulama tamamlandıktan sonra işte sonuç… Tam annenize göre harika bir el yapımı hediye hazırlamış oldunuz. Anneler gününde anneme ne hediye almalıyım sorusunun cevabına bakıyorsunuz:) Bir sonraki anneler günü el yapımı hediyelerinde daha buluşmak dileğiyle hoşça kalın.
anneler günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top