z Hediyelik İlginç Alarm Saatler | En iyi Hediye Fikirleri

Çalar saatler en can sıkıcı dönemlerde kullanılan eşyalar gibi görünse de çoğu zaman hayatımızı kurtaran olmazsa olmazlardır. Alarmlar sayesinde çeşitli randevularımıza ve en önemlisi iş mesailerimize geç kalmadan yetişebiliyoruz. Son zamanlarda kullanılan cep telefonları alarm yerine tercih ediliyor olsa da, alarmlı masa saati yerini hiçbir zaman tutmamaktadırlar. Cep telefonlarımızdaki alarmların en kötü yanı; ertelenebiliyor olmalarıdır. Bu erteleme özelliği çoğu zaman geç kalkmamıza neden olmaktadır. Çalar saatler için aynı durum pek mümkün olmadığından, zamanında kalkarak işimize geç kalmamış oluyoruz.  Alarmlı masa saati seçenekleri son zamanlarda oldukça farklı tasarımlardan oluşmaktadır. Birbirinden yaratıcı tasarımları ile dikkat çeken ilginç çalar saatler, aynı zamanda hediye fikirleri içerisinde iyi bir alternatifidir. Sevdiklerimize hediye almak için çeşitli araştırmalar yaparız. Hem dikkat çekici hem de yaratıcı bir hediye arayanlar için, ilginç alarmlı saatler iyi bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor. İlginç çalar saat satın almak için, hediye alınacak kişiye uygun bir model seçimi yapmanız gerekmektedir. Alarmlı çalar saatler, her yaş için ayrı tasarımlardan oluşmaktadır. Gençler için daha ekstrem modelleri seçmenizi önermekteyiz. Çeşitli ses alternatiflerine de sahip olan yüksek sesli çalar saat ile sabahları uyanmak sizin için keyifli olacaktır. Şık tasarımları ile odalarınızda dekoratif aksesuar görünümünü yansıtması da ekstra avantaj olarak düşünülebilir.
ilginç saatler
Kişisel tarzınıza veya hediye alacağınız kişinin tarzına uygun olarak tasarım seçimi yapabilirsiniz. İlginç çalar saatler, hem bayanların hem de erkeklerin ilgisini çekecek birbirinden yaratıcı tasarımlara sahip. Özel günler için iyi bir hediye seçeneği olan bu çalar saatler ile dikkat çekmeyi başaracaksınız. Yaratıcı hediye arayışında olanlar için bu saatleri özellikle tavsiye edebiliriz. Yatak odalarında çok iyi bir aksesuar olarak göze çarpabilen tasarımları ile kendilerine hayran bıraktıracak. En tatlı uykulardan uyandırdıkları için pek sevilmeyen çalar saatler, yaratıcı tasarımları sayesinde yeniden popüler olmaya başladı. Birbirinden şık ve yaratıcı tasarımlara sahip olan bu saatler sayesinde sabahları uyanmak bir eziyet olmaktan çıkıp eğlenceli bir duruma dönüşmektedir.

En Dikkat Çekici Alarm Saat Modelleri


Koşucu Alarm Saat

Koşucu Alarm Saat


Koşucu alarm saat, sıra dışı hediye arayanlar için kusursuz bir alternatif diyebiliriz. Çünkü bu saat sayesinde her sabah adrenalin dolu bir uyanış gerçekleştireceksiniz. Koşucu alarm saat, her çaldığında oda içinde hareket etmeye başlar. Siz de, odanın her yanında dolanan bu saati susturmak için yatağınızdan kalkmak zorunda olacaksınız. Bu da geç kalmadan uyanmanıza imkan sağlamış olacak. Koşucu alarm saat, çocuklar, gençler veya yetişkinler için rahatlıkla tercih edilebilir. Modern ve yaratıcı bir görünümü olan bu saat, yatak odalar için iyi bir dekoratif detaya sahip olacak.

Sesli Araba Lastiği Alarm Saati

Sesli Araba Lastiği Alarm Saati


Araba tutkunlarının büyük ilgi göstereceği sesli araba lastiği alarm saat, hem tasarımı ile hem de işlevi ile kendisine hayran bırakıyor. Saatin alarmı her çaldığında 180km/s hızla giden bir arabanın sesini duyuyor olursunuz. Her sabah bu sesle uyanmak, araba severlere büyük keyif verecektir. Araba tutkunlarında büyük bir öneme sahip olan motor ve egzos sesini bu çalar saatin içinden duyabilirsiniz. Özellikle erkeklerin ve çocukların yoğun ilgi göstereceği bu saati, doğum günü, yılbaşı gibi özel günler için hediyelik olarak düşünebilirsiniz. 

Alarmlı 3D Ev Masa Saati

Alarmlı 3D Ev Masa Saati


Pembe renk ev dekorasyonları son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Alarmlı 3D ev masa saati, evin her yerini pembe renk dekore eden bayanlar için harika bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Bu çalar saat, ev dekorasyonuna ve dekoratif eşyalara önem verenler için yatak odalarında çok şık bir görünüm sunmaktadır. Bayanların hoşnut olduğu zarif bir tasarıma sahip olan bu saat, pembe rengi ile ekstra dikkat çekici bir görünüm yansıtıyor. 

ilginç çalar saatler

Dinamit Lokumu Şeklinde Alarm Saat


Yaratıcı tasarıma sahip hediyelik ürün seçeneklerinde bir diğeri de dinamit lokumu şeklindeki alarm saati. Oldukça sıradışı bir görünüme sahip olan bu hediyeyi, erkeklerin çok beğeneceğinden eminiz. Dinamit lokumu şeklindeki bu çalar saat, genç odalarında ve beylerin başucundaki komodinde çok farklı, ilgi çekici bir görünüm yansıtacaktır. Çalar saatin üzerindeki mekanizması heyecan verici bir tasarıma sahip. Adrenalini ve heyecanı seven erkekler için ideal bir hediye seçeneği olarak düşünülebilir.

Fotoğraf Makinesi Görünümlü Çalar Saat

Fotoğraf Makinesi Görünümlü Çalar Saat


Fotoğraf makinesi görünümlü çalar saat, fotoğraf çekmeye ilgi duyan bay ve bayanlar için çok iyi bir hediye seçimi yapmanıza imkan sağlıyor. Sosyal medya fenomenliği sayesinde bir çok kişi fotoğraf makine kullanımına ve yaratıcı fotoğraflar çekmeye önem vermektedir. Fotoğraf makinesi görünümlü çalar saat, fotoğrafçılık ruhuna sahip kişilerin odalarında çok şık bir dekoratif eşya olarak göze çarpacaktır. 

Renkli LED Işıklı Alarm Saat

Renkli LED Işıklı Alarm Saat


Farklı dekoratif eşyalar ile yatak odanıza ilgi çekici bir hava katmak istiyorsanız, renkli lef ışıklı alarm saat tam size göre bir ürün. Renki ışıkları sayesinde hem bir gece lambası hem de sabahları geç kalmadan uyanmanızı sağlayacak bir yardımcı. Bu özelliklerinin yanı sıra, oda ısısına da gösterebilen şık bir detaya sahip. Renkli LED ışık özelliğine sahip olan bu saati, çocuk odalarında gece lambası olarak kullanabilirsiniz.

Bomb Alarm Clock - Bomba Saat

Bomb Alarm Clock - Bomba Saat


Bomba saat ile yaratıcı hediye fikirlerini önermeye devam ediyoruz. Bu saat tasarımı, tüm sıradanlıkları ortadan kaldırıyor. Çizgi filmlerde görmeye alışkın olduğumuz bomba tasarımın saate uyarlanmış halini düşünün. Gençlerin odalarında çok dikkat çekici bir hava yaratan bu saat ile uyanmak, hem heyecanlı hem de keyifli olacaktır. Bomba tasarıma sahip olan bu saat, özellikle aksiyon dolu filmleri izlemeyi seven gençlere hitap edebilecek bir tasarımdadır.

Alarmlı 3D Elma Masa Saati

Alarmlı 3D Elma Masa Saati


Alarmlı 3D elma masa saati için şıklığı seven bayanlar için en güzel hediye alternatiflerinden biri diyebiliriz. Zarif görünümü ile vintage renk tasarıma sahip olan bu saat, yatak odalarda çok şık bir dekoratif ürün olarak kullanılabilir. Genç kız odalarında da şık bir görünüm yansıtabilme imkanına sahip. Bayanlar ve genç kızlar için en uygun hediye seçenekleri listesine bu saati de eklemenizi öneririz. 

Melting Clock- Eriyen Saat

Melting Clock- Eriyen Saat


Sanki sıcaktan erimiş bir görünüme sahip olan bu saat, görenleri kendisine hayran bırakacak tasarıma sahip. Eriyen saat olarak satışa sunulmuş olan bu ürün, hem bayanlar için hem de erkekler için çok iyi bir hediye alternatifidir. Gençlerin ve yetişkinlerin ilgi göstereceği bir tasarımdan oluşmaktadır. Görenlerin ilgisini çekip kendisine tekrar baktıracak bir tasarıma sahip olan eriyen saat, ilgi çekmeyi seven kişiler için uygun bir hediyedir. 

Dynamite Alarm Clock - Dinamit Saat

Dynamite Alarm Clock - Dinamit Saat


Aksiyon dolu filmleri seven birisi için hediye araştırması mı yapıyorsunuz? O halde bu saati mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Dinamit tasarımına sahip olan bu saat, aksiyonu ve adrenalini sevenler için iyi bir seçim olacaktır. Orjinal dinamit lokumu tasarımına sahip olan bu saati, başucunuzda görmek size heyecan verecektir. Hem kendiniz için hem de sevdiklerinize hediye olarak bu saati tercih edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top