z Kişiye Özel Plaj Terlikleri | En iyi Hediye Fikirleri

resimli plaj terliği
Kişiye özel hediye tasarımları sınır tanımıyor diyebiliriz. Bir çok farklı çeşitlerde hazırlanan özel hediyeler, şimdi de yerini plaj terliğine bırakıyor. Plajlarda, kendi adınıza hazırlanmış bir terlik ile yürümek oldukça keyifli görünecektir. Tarz sahibi bir kişiliğiniz var ise, giydikleriniz ve kullandığınız tüm aksesuarlar da tarz olmalı. Stilinize ışık tutacak olan bu kişiye özel plaj terliği modelleri ile fark yaratmayı başaracaksınız. Ayrıca, kendiniz için tercih edebileceğiniz gibi çok yaratıcı bir hediye olarak da hazırlatabilirsiniz. Sevdiğinizin tarzını giydiği terlikte bile yansıtmasını istiyorsanız bu terlik çeşitleri arasından seçim yapmanızı öneririz. Kişiye özel terlik modelleri, özellikle plajlar için tasarlanmıştır ve tatilin tadını çıkarırken, görünümüzle de ilgi odağı olmanız için satışa sunulmaktadır. Kişiye özel plaj terliği modelleri iki farklı tasarımdan oluşmaktadır. Bunlardan biri resim bakılı plaj terlikleri diğeri ise isim yazılı plaj terliği modelleridir.

Resimli Terlik Tasarımları

Resimli olarak hazırlanan plaj terlikleri, tamamen sizin seçtiğiniz fotoğrafın baskı yapılması ile üretilmektedir. Kendi fotoğrafınız veya sevdiğinize hediye edecek iseniz, onun fotoğrafını baskı yaptırabilirsiniz. Resimli terlik modelleri, fotoğraf baskısı ile birlikte yazı da bulundurmaktadır. Terliğin üzerine baskısı yapılacak kişinin fotoğrafı ve yanında da ismini yazdırabilirsiniz. Sıra dışı hediye tasarımı arayanlar için son derece ilgi çekici ve yaratıcı bir eşya. 

İsim Yazılı Terlik Tasarımları

İsim yazılı plaj terlikleri hem fotoğraflı hem de standart görselli olabiliyor. Fotoğraflı isterseniz, sizin seçtiğiniz bir fotoğraf ile yanına isim baskılı hazırlatabilirsiniz. Bununla birlikte, standart resim temalı terlik modelleri de yer almaktadır. Temalı terlik modellerinin üzerine sevdiğinizin veya kendinizin adını yazdırabilirsiniz. İsim yazısı ile birlikte güzel bir söz yazdırabileceğiniz terlik tasarımı da bulunmaktadır.
plaj terliği

Plaj Terliği Hediye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Sevdiğiniz için plaj terliği hediyesi sipariş edecekseniz, dikkat etmeniz gereken önemli hususlar vardır. Öncelikle terlik alacağınız kişinin renk ve desen zevkine önem vermelisiniz. Eğer sevmediği renklerden oluşan bir terlik modeli var ise, bunu değiştirmenizi öneririz. Sonrasında ise yazılacak ismin doğruluğuna dikkat etmeniz gerekiyor. 
  • Sevdiğinizin ismini terlik üzerine yanlış harflerle yazdırırsanız, bunun sonuçlarında hiç hoş şeylerle karşılaşmayabilirsiniz. Diğer bir dikkat etmeniz gereken nokta da terlik numarasıdır. Terlik numaraları ayrı ayrı boyutlardan oluştuğu için, sevdiğinizin kullandığı numarayı iyi bilmeniz gerekiyor. 
  • Numara konusunda plaj terliklerinin şöyle bir avantajı var; plaj terlikleri numaraları genellikle 2 numara birlikte üretilmektedir. Yani 36 numara bir bayan ile 38 numara bir bayan aynı terliği kullanabilme özelliğine sahiptir. Hal böyle olunca bayanlar için terlik hediye seçimi yapmak oldukça kolay olur. Erkekler için ayak numarasının önemi büyüktür. Çünkü, bazı erkekler küçük numaralı olduğu gibi bazıları da aşırı büyük numaraya sahip olabiliyor. 

Kişiye Özel Resimli Parmak Arası Terlik

Kişiye Özel Resimli Parmak Arası Terlik


Bu yaz tatile çıkarken, üzerinizdeki her detayla fark yaratmaya hazır olun. Tatilin olmazsa olmaz ürünleri arasında havlu, plaj giysileri ve plaj terliği gelmektedir. Plaj terliğinin sıradanlıktan tamamen çıkıp sizi etkilemesini istiyor musunuz? O halde kişiye özel olarak hazırlanan resimli parmak arası terlikleri mutlaka incelemelisiniz. Parmak arası kullanım özelliğine sahip bu terlikler üzerine dilediğiniz fotoğrafın baskısını yaptırabiliyorsunuz. Fotoğraf baskısı ile birlikte isminizi veya sevdiğinizin ismini de yazdırma imkanına sahipsiniz. Kişiye özel olarak hazırlatacağınız bu terlikler ile plajın en dikkat çekici tarzına sahip siz olacaksınız.

İsme Özel Tatil Havası Plaj Terliği

İsme Özel Tatil Havası Plaj Terliği


Tatil havasının en sıcak halini tarzınızla da yaşayabilirsiniz. Tatile çıkarken özenle hazırladığınız giysi ve aksesuarlara, çok farklı ve dikkat çekici bir tasarım eklemeye ne dersiniz? Plajların olmazsa olmazı plaj terlikleridir. Bir çok kişi plaj terliğini tarzına uygun olarak seçmektedir. Plaj giysisi ile birlikte terliğinin de dikkat çekici olmasını isteyenler için çok şık bir terlik tasarımı yaratılmış. İsminize özel olarak hazırlanan bu terlik ile plajın en dikkat çekici tarzına sahip olabilirsiniz. Kendiniz için sipariş edebileceğiniz bu terliği, sevdiğinizi şaşırtmak için hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz. Oldukça farklı ve özel bir görünüme sahip olan isimli terlik ile sevdiğinize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz.

İsme Özel Canım Aşkım Plaj Terliği

İsme Özel Canım Aşkım Plaj Terliği


Aşkınızı tüm eşyalarınıza yazmak istemeniz çok normal. Bütün aşıklar içindeki duyguları yazacağı hediyeler almak ister. İşte bu durumda da kişiye özel hediye tasarımları adeta bir kurtarıcı olarak karşımıza çıkmaktadır. Sevgililerin, nişanlıların ve eşlerin birbirine söylemek istediği aşk dolu cümleler, çeşitli hediye tasarımları üzerine baskı yapılmaktadır. Son zamanlarda popüler olarak karşımıza çıkan bir hediye seçeneği de isme özel olarak hazırlanan plaj terlikleridir. Oldukça şaşırtıcı bir görünüme sahip olan bu terlikler üzerine fotoğrafınızı, isminizi ve aşk dolu cümlelerinizi yazdırabilirsiniz. İsme özel olarak hazırlanan plaj terlikleri hem kendiniz için hem de sevdiğiniz için çok iyi bir hediye seçimi olacaktır.

Kişiye Özel Deniz ve Kum Plaj Terliği

Kişiye Özel Deniz ve Kum Plaj Terliği


Deniz, kum, güneş üçlüsü yaz tatillerimizin tüm aksesuarlarında tema olarak kullanılmaktadır. Çeşitli plaj giysileri, plaj havluları, plaj çantaları derken şimdi de plaj terlikleri ile karşımıza çıkmaktadır. Plaj terliklerine bambaşka bir boyut kazandıran isme özel terlikler ile plajın en sıradışı ismi siz olun. Standart markaların yazdığı plaj terliklerini kullanmaktan sıkıldıysanız, kendi isminizin yer aldığı özel bir terlik seçimi yapabilirsiniz. Deniz ve kum temasının yer aldığı terlik üzerine istediğiniz bir ismi yazdırarak farklılık katabilirsiniz. Kendiniz için rahatlıkla kullanabileceğiniz bu terlikleri, sevdiğiniz için hediye olarak da düşünebilirsiniz. Yaratıcı tasarıma sahip hediyeleri seviyorsanız bu plaj terlikleri de mutlaka ilginizi çekecektir.

İnternetten Plaj Terliği Siparişi

İnternet kullanımın yaygınlaşmasıyla hayatımıza bir çok kolaylıkta girmeye başladı. En büyük kolaylıklardan biri; internet üzerinden alışveriş yapılmasıdır. İnternet üzerinden çeşitli ihtiyaçlarımıza göre siparişler verebiliyoruz. Bunların en yaygın olarak kullanılanı hediye siparişleridir. Hediye siparişi vermenin en kolay ve hızlı yöntemidir internet siteleri. Bir çok internet sitesi üzerinde yer alan ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarıyla ilgili karşılaştırmalar yapabilir ve sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

İnternet üzerinden sipariş verilen hediyeliklere yepyeni bir tasarım eklendi. Kişiye özel olarak hazırlanan plaj terlikleri, yaz mevsiminin en popüler hediyeleri arasında yer alıyor. Sevdiğiniz kişinin ismi ve fotoğrafı baskı yapılarak hazırlanan bu terlikleri, internet üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. İnternet üzerinden plaj terliği siparişi verirken, üzerine yazılacak ismin ve baskı yapılacak fotoğrafın doğru olarak gönderilmesi gerekiyor. Siparişi aşamasında bu detayları girmeniz sizden istenecektir. Terlik üzerine yazılacak ismi ve baskısı yapılacak fotoğrafı sisteme tanımladıktan sonra terlik numarasını da seçip akabinde ödeme ekranına yönlendirilirsiniz. Ödeme bölümünde ister kapıda ödeme sistemini kullanarak isterseniz de kredi kartınızla güvenli bir biçimde siparişinizi verebilirsiniz. İnternet üzerinden hediye siparişi verirken, ister kendi adresinize isterseniz de sevdiğinizin adresine kargo yaptırabilirsiniz. Eğer hediye edeceğiniz kişinin adresine kargo yapılsın isterseniz, ödeme yöntemi olarak kredi kartını kullanmanız gerekiyor. Kapıda ödeme seçeneğini tercih ederseniz, paket sevdiğinizin evine gittiğinde kargo görevlisi ürün bedelini almadan hediyeyi teslim etmeyecektir.

Yorum Gönder

 
Top