z İlham Verici Yılbaşı Hediye Kutuları | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı yılbaşı hediye kutuları
Yeni yıl yaklaşıyor. Eğer sevdiklerinize etkileyici bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, bu yazımızda size ne hediye almanız gerektiğinden değil; hediye kutunuzu şıklık katabileceğiniz yaratıcı ve ilham verici hediye kutularından örnekler vereceğiz. Çünkü özel bir hediyeyi bir bütün olarak değerlendirdiğimizde, A'dan Z'ye her şey mükemmel olmalıdır diye düşünüyoruz. Bu yüzden de hediye kutusu içerisinde yer alan armağanın ne olduğu elbette ki önemlidir; ama en az hediyenin kendisi kadar hediye kutusunun şık sunumu da bir o kadar önemlidir. Hem hediyenizin kendisi, hem de o hediyeyi çepeçevre saran ve sürpriz havasına sokan hediye kutusu güzel bir ahenk içerisinde olmalıdır. Sevdiklerinize aldığınız yılbaşı hediyelerinin sunumuna önem veriyorsanız, aşağıda yer alan el yapımı yaratıcı yılbaşı hediye kutuları ilginizi muhakkak ki çekecektir. Ufak bir kaç dokunuşla yılbaşı hediyenizin tüm çehresini acayip derece değiştirebilir ve hediyenizin albenisini arttırabilirsiniz. İşte karşınızda kaynağı countryliving sitesi olan en güzel yılbaşı hediye kutuları!
etkileyici yılbaşı hediye kutuları
Kraft kağıtlarla sarabileceğiniz rustik tarzda ve adeta festival kadar renkli bir hediye ambalajına ne dersiniz? Klasik renkteki kahverengi kese kağıdı rengi ile hazırlanmış ama üzeri kuru yemişli yiyeceklerle süslenmiş harikulade lüks bir hediye kutusu! Yan tarafında yer alan kurdele ile sarılı ve kravat bağlama şeklinde dekoratif bir etki kazndırılmış bu hediye kutusu da denenebilecek ve ilham verecek hediye kutularından. Tüm yaratıcılığınızı kullanarak, sevdiklerinize özel olarak hazırlayacağınız hediye kutularına siz de kendinizden dokunuşlar katarak, hediyenizi deha da özel ve anlamlı kılabilirsiniz. Çünkü hediye kutusu tasarlamak için istediğiniz süslü malzemeler, dantel veya kurdelelerle harika alternatifler oluşturabilirsiniz. Ya da sulu boya, pastel veya mat boyama teknikleri kullanarak hediye kutusu ambalaj kağıdına sıra dışı bir hava verebilirsiniz. 
el yapımı yılbaşı hediye kutuları
Bu örnekte ise kraft ambalaj kağıt üzeri kızılcık ve tarçın sopası gibi sıra dışı figürler yer alıyor. Oldukça havalı ve nostaljik bir etkisi var! Bir diğer harika süsleme önerisi ise fırında kurutulmuş dilimli portakallarla hediye kutunuzu süsleyebilirsiniz. 
el yapımı yılbaşı hediye kutuları
Açık tonlardaki bir ambalaj kağıdı üzerine kırmızı renkte kurdele bağlayabilir ve üzerini de sahte meyvelerle fantastik bir şekilde dekore edebilirsiniz. Ladin, okaliptüs, ya da lüks kurdele ile taze yeşillik ekleyerek hediye kutunuza göz alıcı bir özellik katabilirsiniz. Bunun dışında büyük defne veya sarmaşık yaprağı veya peçetlerle büyük bir hediye etiketleri yapabilirsiniz. 
yılbaşı hediye kutusu el emeği
Kurutulmuş lavanta veya küçük demetleri de fantastik bezemeler yapmak idealdir. Hediye kutunuzu ne şekilde hazırlamış olursanız olun, üzerine mutlaka kendi el yazınızla bir hediye notu eklemeyi unutmayın! Ayrıca süslediğiniz hediyenizin üzerine oda spreyi ya da sevdiğiniz parfümünüzden sıkmayı da unutmayın! 
el yapımı hediye kutusu

Yorum Gönder

 
Top