z En Romantik Aşk Kitapları | En iyi Hediye Fikirleri

en iyi aşk romanları
Kitap okumak çok güzel bir davranıştır. Kitap okuyarak kültür seviyenizi arttırabilir ve hayata olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Hatta bazı kitaplar, kaybeden umudunuzu yeniden kazanmanızı, aşka olan inancınızı geri kazanmanızı sağlayabilir. Özellikle aşk romanları, sizi yeniden aşka inandırabilir veya aşıksanız da aşkınızı depreştirebilir. Piyasa da aşk temalı pek çok kitap bulunmaktadır. Bunların arasından kendinize en uygun olanı seçebilmek, sizleri bir hayli zorlayacaktır. Fakat sizin işinizi kolaylaştırmak adına en iyi aşk romanlarını sizler için araştırdık ve değerlendirdik. Son yılın trend kitapları, sevgiliye aşk romanları ve en çok beğenilen aşk romanlarını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Her biri ayrı bir güzellikte olan bu aşk romanları, sevdikleriniz için çok güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Bu aşk romanları sayesinde sevginizi karşı tarafa belli etmeniz mümkün. Özellikle kitapsever sevdikleriniz bu aşk romanlarına bayılacaktır. Yılbaşında aileniz için alabileceğiniz hediyelik aşk romanları veya sevgiliye aşk romanları bu sitede yer almaktadır. Sevdikleriniz için en uygun aşk romanlarını seçerek onları mutlu edebilir ve bu güzel kitapları okumasına vesile olabilirsiniz.

Çok Satan AŞK Romanları


en romantik aşk romanları

KÜRK MANTOLU MADONNA


Kürk Mantolu Madonna, Sabahattin Ali’nin en güzel aşk romanlarından birisidir. Her yaş grubunun severek ve ilgiyle okuduğu Kürk Mantolu Madonna, mutlaka sizlerin ve sevdiklerinizin de okuması gereken bir romandır. Kitaba sadece aşk romanı olarak bakmamak gerekir. Size ve sevdiklerinize pek çok şey katacak olan bu edebi eseri mutlaka okumalı ve okutturmalısınız. Bu romantik aşk kitabını sevdiklerinize ister doğum gününde ister yılbaşında isterseniz farklı bir özel gününüzde almayı tercih edebilirsiniz. Bu romantik kitap sayesinde sizler de aşkınızı karşı tarafa aktarabilecek ve duygularınıza tercüman olacak bir araç olarak kullanabileceksiniz. Kitap sitelerinde de en çok beğenilen aşk romanları arasında yer alan bu edebi eseri sakın sevdiklerinizden mahrum etmeyin.

aşk romanları

SENDEN ÖNCE BEN


Jojo Moyes’in en popüler kitaplarından biri olan Senden Önce Ben, okurları tarafından oldukça beğenilmektedir. Okuyan herkesi derinden etkileyen bu aşk romanı, felç kalan bir adam ile ona bakıcılık yapan bir kızın arasındaki saf aşkı anlatmaktadır. Hatta bu kitap o kadar çok beğenilmiştir ki, Jojo Moyes yakın zamanda bu romanın devamı niteliğinde bir roman daha yazmıştır. Bir aşk romanından daha fazlası olan bu müthiş kitabı sevdiklerinize mutlaka okutturmalısınız. Yılbaşı hediyesi olarak da tercih edebileceğiniz bu edebi eser, hediye edeceğiniz kişiyi çok mutlu edecektir. Ayrıca bu kitabı hediye ederek sevgilinize veya eşinize ne kadar romantik olduğunuzu da kanıtlayabilirsiniz. Jojo Moyes’in sözcükleri adeta su gibi akıp giderken kitabın nasıl bittiğini anlayamayacaksınız bile!

aşk romanları

BÖĞÜRTLEN KIŞI


Sarah Jio tam bir aşk romanı yazarı. Bütün kitapları oldukça etkili ve samimi fakat Böğürtlen Kışı herkesin kalbinde ayrı bir taht kurmuştur. Olay döngüsü ve kurgusu ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran bu kitap, okurları tarafından tam not almıştır. Bu kitapla hem aşkı hem de umudu hissedebileceksiniz. Tadı adeta damakta kalacak bu harika kitabı sevdiklerinize mutlaka hediye etmelisiniz. İster yılbaşında ister doğum gününde tercih edebileceğiniz bu kitap, sevdiklerinizi çok mutlu edecek ve kitabı bitirdikten sonra size minnettar olacaktır. Böğürtlen Kışı o kadar akıcı bir kitap ki kitabın ne zaman bittiğini bile asla anlayamayacaklar.  Bu sevgi dolu, samimi ve içten yazılmış kitabı sevdiklerinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

sevgiliye hediye aşk romanı

YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ


O yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni… Ve işte harika bir aşk romanı ile sizlerleyiz. Aşk romanları deyince akla ilk gelen yazarlardan biri kesinlikle Canan Tan’dır. Yazdığı her kitabı ile okurlarını büyüleyen Canan Tan, Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabı ile de gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Aslı ile Murat’ın yaşadığı fedakârlıklarla dolu aşk hikayesinde sizler de kendinizden bir parça bulacaksınız. Kitapta yer alan şiirler de bu aşk romanına ayrı bir anlam katmaktadır. Muhteşem kurguya sahip olan bu kitabı okumaya asla doyamayacaksınız. Oldukça duygu yüklü olan Yüreğim Seni Çok Sevdi, sevdiklerinize verilecek en güzel armağanlardan biri. Sevgilinize veya eşinize bu eşsiz aşk romanını hediye etmeyi sakın ihmal etmeyin!

hediye aşk romanları

ANNA KARENINA


Anna Karenina dışarıdan bakıldığında oldukça kusursuz bir hayata sahiptir. Asil ve güzel, zengin bir koca ve yakışıklı bir erkek evlat… Fakat Anna’nın hayatı hiç de dışarıdan görüldüğü gibi değildir. İçinde büyük bir aşkın eksikliğini hissetmektedir, ta ki yakışıklı subay Kont ile tanışana kadar. Karşı konulamaz bir aşkı anlatan Lev Tolstoy, mutlaka okunması gereken aşk romanlarından biridir. Oldukça romantik ve sürükleyici bir dile sahip olan bu kitabı sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Yasak aşkı çok güze bir şekilde anlatan ve kendisine hayran bıraktıracak olan bu kitabı başucunuzdan eksik etmeyeceksiniz. Beyaz perdeye de aktarılan bu enfes aşk romanını okumayı ve sevdikleriniz ile paylaşmayı sakın unutmayın!

en güzel aşk romanları

ÖMÜR BOYU SÜRECEK


Aşk romanı seven herkes mutlaka Sabrina Jeffries’in kitaplarını okumalıdır. Oldukça etkileyici ve sürükleyici bir anlatıma sahip bu kitap, okurları tarafından yüksek not almayı başarmıştır. İnternet sitelerinde de en çok okunulan aşk romanları arasında yer alan Ömür Boyu Sürecek, sosyetenin başka bir yönünü ele almaktadır. Pek çok entrika ve oyunun yer aldığı bu aşk romanının nasıl bittiğini bile anlamayacaksınız. Sürükleyici bir dile sahip bu enfes kitap epsilon yayınlarına aittir. Daha kitabın kapağını incelerken bile merak içinde kalacağınız bu kitap, hediye edilebilecek en güzel kitaplardan biridir. Ömür Boyu Sürecek adlı kitabı sevdikleriniz ile paylaşmayı sakın ihmal etmeyin!

AŞK VE GURUR


Bu kitapta taşralı bir beyefendinin kızı olan Elizabeth ile varlıklı ve soylu toprak sahibi Firzwilliam arasındaki çatışmayı anlatmaktadır. Gurur ve önyargının hakim olduğu bu romanı bir çırpıda okuyuvereceksiniz. Jane Austen’in kaleminden yazılmış olan bu roman tabiri caizse muazzam. Okumaktan keyif alacağınız bu aşk romanını mutlaka okumalı ve okutturmalısınız. Sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz bu aşk romanı, eminim ki karşı tarafı oldukça memnun edecektir. Beyaz perdeye de aktarılan bu romanı defalarca okumaktan kendinizi alamayacaksınız. Ayrıca romanın baş bayan kahramanı olan Elizabeth, en çok ilgi uyandıran kadın roman kişiliklerinden biridir. Bu eşsiz ve harika edebi eseri sevdiklerinizden sakın mahrum etmeyin!

aşk romanları

SEVGİLİMDEN SON MEKTUP


Jojo Moyes’in eşsiz eserlerinden biri daha karşımızda. Sevgilimden Son Mektup, okurları tarafından oldukça beğenilmekte ve tam puan almayı başarmaktadır. Modern fakat tüm zamanları aşan bir aşkı anlatan bu kitapta kendinizden bir şeyler mutlaka bulacaksınız. Geçmiş gelecek ve günümüz ile şekillenen aşkı okumaya doyamayacak ve tekrar tekrar okumak isteyeceksiniz. Tutku dolu anlat yaşamak istiyorsanız Sevgilimden Son Mektup kitabı hem kendinize hem de sevdiklerinize çok güzel bir hediye olacak. Ellie ve Jennifer’ın hikayesini anlatan bu kitapta aşkın gözü nasıl kör ettiğini daha iyi anlayacaksınız. Bir solukta bitecek olan bu kitap sayesinde hayal gücünüz daha bir genişleyecektir. Bu harika aşk romanını sevdiklerinizden ve kendinizden sakın mahrum bırakmayın!

hediye aşk romanı

BİR GÜN


Harika bir aşk romanı ile karşınızdayız. Dexter ve Emma’nın enfes aşk hikayesini okudukça kendinizden bir şeyler bulacağınız kesin. Neredeyse okuyan herkesin beğenisini kazanan Bir Gün kitabına resmen aşık olacaksınız. Emma ve Dexter 15 Temmuz 1988 yılında henüz tanışmamıştır. Fakat birlikte geçirdikleri tek bir gün, sürekli birbirlerini düşünmeye yetecektir. Bu kitap adeta kendisine bağımlı edecek türden! Hayatımız boyunca yaşadığımız tüm duygular sürükleyici ve özgün anlatım tarzı ile Emma ve Dexter’ın hayatları üzerinden işlenmiştir. Aşk, hüzün, umut, başarı… Aradığınız ne varsa bu kitapta mevcut. Emma ve Dexter yılın bir günü buluşarak neler yaşadıklarını birbirlerine anlatmaktadır. İki ayrı hayat yaşasalar da onları birbirine bağlı tutan yılın bir günü olmaktadır… Kitabın sonu ise oldukça hazin! Bu inanılmaz aşk romanını mutlaka okumalı ve sevdiklerinizin de okumasına vesile olmalısınız. 

çok satan aşk kitapları

AYNI YILDIZIN ALTINDA


Son zamanların popüler aşk kitabı Aynı Yıldızın Altında. Bu kitap sayesinde hayatın anlamına varacak ve her nefesin ne kadar önemli olduğunun farkına varacaksınız. Kanser hastası olan Hazel Grace ve Augustus Waters’ın inanılmaz ve karşı koyulmaz bir aşk hikayesi. Cesaret ve hüznün yer aldığı bu roman hem çok komik hem de çok yürek burkucu. Her açıdan mükemmel olan bu kitabı hiç bitirmek istemeyecek ve sonsuza dek sürmesini isteyeceksiniz. Sayılı günler içinde sonsuzca yaşamayı başarabilen bu iki aşığın hikayesini okudukça adeta mest olacaksınız. Beyaz perdeye de aktarılan bu inanılmaz aşk romanı mutlaka okunması ve okutturulması gereken romanlardan biridir. John Green’in kaleminden ele alınan bu aşk romanı, son dönem edebiyatının en içten ve en dokunaklı romanı.

Çok Satan Aşk Romanları

YÜZYILIN AŞKLARI


Yaşanmış aşk hikayeleri ile dolu bir kitap okumak istemez misiniz? Can Dündar’ın kaleme aldığı bu kitapta geçtiğimiz yüzyılda yaşanmış 10 hikaye yer almaktadır. Ayrıca bu aşk hikayeleri oldukça tanınmış kişilere ait. Nazım ile Piraye, Mustafa Kemal ile Latife, Selahattin Pınar ile Afife Jale ve daha pek çoğu bu kitapta yer almaktadır. Tabi bu aşk hikayeleri kişilerin fazla mahremine girmeden anlatılmıştır. Can Dündar bu kitap ile hayatımızda önemli yerlere sahip kadın ve erkeklerin yaşadıkları derin duyguları, acıları ve sevdalarını ele almıştır. Hayretle ve coşku ile okuyacağınız bu aşk hikayelerini eminim ki çok beğeneceksiniz. Her bir aşk hikayesini okuduğunuzda kendinizden bir şeyler bulacak ve keyif ve hüznü bir arada yaşayacaksınız. Bir döneme damgasını vuran aşklar, gün ışığına çıkmakta ve okurların ilgisine sunulmuştur. Bu hüzünlü aşk hikayelerini mutlaka okumalı ve sevdiklerinize e okutturmalısınız. 

çok satan aşk romanları

RÜZGAR GİBİ GEÇTİ


Harika ve eşsiz bir aşk romanı ile karşınızdayız. Kitabın kalınlığı sizi sakın korkutmasın. Bir solukta durmaksızın okuyacağınız harika bir aşk romanı! Margaret Mitchell tarafından kaleme alınan Rüzgar Gibi Geçti, 20. Yüzyılın en popüler romanlarından biridir. Pulitzer ödülü alan bu roman kitabın ne kadar iyi ve kaliteli olduğunun ispatıdır. Bu romanda güzelliği ile dikkatleri çeken Scarlett, etkileyici Rhett ve son derece yakışıklı Ashley’in içinde yer aldığı bir aşk üçgenine tanıklık edeceksiniz. Aşk, entrika, savaş, hırs… Aradığınız ne varsa bu kitabın içerisinde yer almakta. Beyaz perdeye de aktarılan bu romanı mutlaka okumalı ve okutturmalısınız. Amerika kültürünün de esintisinin yer aldığı bu kitap gerçekten rüzgar gibi gelip geçecek…

Yorum Gönder

 
Top