z Eski Kot Pantolonunuzu Yenileyin | En iyi Hediye Fikirleri

Kot pantolonlar her mevsim en çok tercih edilen kıyafetlerimiz içerisinde yer almakta. Zira çok rahat ve her daim modaya uygun. Ancak kot pantolonların da bir modası var. Devamlı değişen ve yenilenen kot pantolon trendine uyum sağlamanız biraz güç ve maliyetli olabilir. Kot pantolonunuzu aldığınız vakit bir hayli trend olsa da zaman geçtikçe eskimeye ve demode olmaya mahkûm. Bu nedenle evdeki eski kot pantolonları moda haline getirmenin tam sırası. Kotunuza yeni bir soluk getirmek bir hayli basit ve neredeyse bir dakikadan kısa sürüyor. Sizler için bu makalemizde eski kot pantolonlarınızı nasıl değerlendireceğinizi en sıradan biçimde anlatmaya çalışacağız. Her bir tanesi birbirlerinden güzel ve pratik olan bu el yapımı hediye projeleri denemeye değer. Eski kot pantolon yenileme el yapımı hediye projeleri özelliksiz kot pantolonlarınıza her şeyi ile değişik bir şekil vermenize yardımcı olacak. Her yaşa ve her stile yönelik diy projelerin yer aldığı bu sıralamamızda siz de kendinize en doğru kararı vereceğinize inanıyoruz. Sıralamamızda neler var an itibariyle beraberce bir inceleyelim. 

1) Renkli Paçalı Kot Pantolon 

Kot Pantolon Yenileme
Son yıllarda paçası kıvrık pantolonlar bir hayli trend. Şayet bu tip pantolonlardan sizde yoksa hiç tasalanmayın. Bu diy projemiz ile hiç kimsede bulunmayan harika şıklıkta bir pantolona sahipsiniz demektir. Yapılışı ise bir hayli sıradan ve pratik. Tek yapmanız gerekli yenilemek dilediğiniz kot pantolonunuzu dış tarafa doğru kıvırın ve dışa bakan bölümünü dilediğiniz renge boyayın. Bu senenin trend renkleri ise turuncu ve mor. Şayet boyama ile uğraşmak istemiyorsanız değişik renkteki bir kumaşı kot pantolonunuza yapıştırabilirsiniz. Bu da başka bir seçenek. Fark edeceğiniz gibi rengarenk paçalı kot pantolon gören herkesin ilgisini çekecek türden. Yaza damganızı vurmak isterseniz daha neden zaman kaybediyorsunuz. Haydi modası geçmiş pantolonları yenilemeye. 

2) Taş İşlemeli Kot Pantolon

Taş İşlemeli Kot Pantolon
Taşlı modeller her senenin favorisi. Zira kadınlar için bu süslü taşlar olmazsa olmaz. Şıklığa ve süsüne önem gösteren kadınlar için taşlı paçalı kot pantolon el yapımı hediye projesi hakikaten şahane olacaktır. Dahası yapılması bir hayli basit. Istediğiniz renk ve büyüklükteki taşları değerlendirebilirsiniz. Yapmanız gerekli olan şey ise yenilemek dilediğiniz kot pantolonun paçasını kıvırın ve taşları yapıştırın. İsterseniz daha dayanıklı olması için bu taşları pantolon paçasına dikebilirsiniz. Işte bu denli kolay. Modaya eşlik etmek ne kadar da kolaymış öyle değil mi? dışarıdan büyük paralar harcayarak alacağınız pantolonu kendi el emeğiniz ile sıfır maliyet ile yapabilirsiniz. Bundan böyle sokaklarda dolaşmanın ve boy ifade etmenin tam sırası. 

3) Zımba Metalli Kot Pantolon 

Zımba Metalli Kot Pantolon
Bu yazın favori parçalarından bir tanesi de zımbalı modeller. Zımba trendine uyum sağlamak sizlere oldukça kolay olacak. Dahası bir hayli düşük bir maliyet ile. Bundan böyle dışarıdan yüksek meblağlar ödeyerek kot pantolon almaya son. Modaya uyum sağlayarak kendi el emeğiniz ile zımba paçalı kot pantolon yapmanız çok sıradan. Dahası bir tek sizde olacaktır bu pantolonu kullanmak çok daha keyifli olacaktır. Yapılışına geçecek olursak ilk önce yenilemek dilediğiniz pantolonun paçasını kıvırın ve zımbaları yapıştırın. Işte bu denli kolay. Bitirdikten sonra göreceğiniz netice hakikaten şahane olacaktır. Gören herkesin hoşlanacağı ve dikkatini çekeceği de kesin. Bu sezon bütün gözler üstünüzde olacaktır var mısınız?. 

4) Deniz Kabuğu Aksesuarlı Pantolon 

Deniz Kabuğu Aksesuarlı Pantolon
Bu seferki el yapımı projemiz bir hayli farklı. Bu güne kadar kot pantolon yenileme ile uğraşıyordunuz ancak bu el yapımı hediye projesi bambaşka. Kot pantolonu paçasından bir aksesuar yapmak kulağa bir hayli etkileyici geliyor öyle değil mi? dahası aynen yaz aylarına uygun bir proje. Deniz kabuğundan pantolon aksesuar yapmaktan ve kullanmaktan bir hayli zevk alacağınız bir aksesuar olacaktır. Sahillerde bütün gözlerin üstünüzde olmasını isterseniz bu yazdıklarımızı çok iyi okuyun. Deniz kabuğundan pantolon paçası aksesuarı yapmak için kullanmadığınız bir pantolonun paça bölümünü kesin ve üstüne deniz kabuğu deniz midyesi gibi süsler yerleştirin. Iyi bir yapıştırıcı ile bu işi başarabilirsiniz. Ve netice hakikaten şahane. Gören herkesin hayran kalacağı bu aksesuarı kendi el emeğiniz ile yapmış olmanın sevinci çok fakat çok başka. Yaz tükenmeden bir an evvel yapmaya başlayın. 

5) Paçası Dantel İşlemeli Kot Pantolon 

Paçası Dantel İşlemeli Kot Pantolon
Danteller bundan böyle demode gibi görünüyor olsa da gerçekte her dönem şıklığı yansıtmaktadır. Geriye dönük moda olan retro şeklinde bu dantelli modeller bir hayli rövaşta. Sizler de bu modaya uyum sağlamak isterseniz aynen doğru yerdenisini. Eski demode pantolonunuzu son moda bir pantolon haline çevirmek çok basit. Dantelli kot pantolon favori parçalarınızdan bir tanesi olacaktır. Dahası sıfır maliyet ile yapacağınız bu proje gören birçok kimseyi hayretlere düşürecek. Yaşadığınız mekanda muhakkak kullanılmayan bir dantel söz konusudur. Bu dantel parçasını kot pantolonuna uygun olacaktır biçimde kesin ve pantolonun paçasına dikin. Ve bundan böyle dantelli kot pantolonunuz kullanıma hazır. Yepyeni pantolonunuz ile en özel kombinleri yapmaya hazırlıklı olun. Bundan böyle sokaklarda boy ifade etmenin tam zamanı. 

6) Paçası Puantiye Desenli Kot Pantolon 

Paçası Puantiye Desenli Kot Pantolon
Listemizin sonunda puantiyeli bir model yer almakta. Eski ya da kullanmak istemediğiniz kot pantolonunuza renk katmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Puantiyeli kot pantolon yapılışı her ne kadar sıradan olsa da neticesi bir o kadar etkili. Pantolon paçalarınızda yer alacak ufak puantiyeler gören herkesin dikkatini mutlaka çekecek. Siz de el emeğiniz ile yaptığınız bu parçayı onurla anlatacaksınız. Yapmanız gerekli tek şey ise kot pantolonunun paçasını kıvırın ve değişik renkteki bir boya ile yuvarlak puantiye baskı yapın. Bunun için yuvarlak uçlu bir sünger değerlendirebilirsiniz. İşte bu denli kolay.

Yorum Gönder

 
Top