z Kendin Yap Romantik Resim Çerçevesi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye hediye el yapımı çerçeve
İnanılmaz derecede keyifli ve harikulade bir düğün hediyesi ya da yıldönümü hediyesi yapmaya var mısınız? öyleyse sıkı durun sizlere çok anlamlı bir el emeği hediye ile huzurunuzdayız. Duygulu düğün şarkısı çerçeve hediyesi eş, dost, akrabalarınıza alabileceğiniz en özel armağanlardan bir tanesi. Şayet yakında evlenecek olan akrabalarınız ya da arkadaşlarınız var ise bu diy projesini bir an evvel yapmaya koyulsanız iyi edersiniz. Veya eşiniz için duygulu bir yıl dönümü sürprizi için bu hediye çerçeveden yapabilirsiniz. İlk dans şarkısının kâğıda dökülmesi ile oluşan güzel tablo sizlerin fotoğrafınız ile daha da anlam kazanacak. Soyut duyguların nasıl nesnel hale dönüştüğünün örneğidir bu proje. Hediye edebileceğiniz birçok kimsenin hoşlanacağı garanti olan bu el yapımı hediye projesi dahası bir hayli uygun maliyetli. Ayrıca yalnızca yaşadığınız mekanda yer alan malzemeler bile bu projenin hazırlanması için kafi gelebilir. Azıcık çaba sonucunda somut olarak çıkacak olan tablo sizleri oldukça etkileyecek. Duygulu düğün şarkısı hediye çerçevesi hazırlanması hakkında endişeleriniz varsa hiç olmasın. Zira sizler için en detaylı ve resimli biçimde bu güzel projenin yapılışını anlatmaya çalışacağız. Öyleyse neden zaman kaybediyorsunuz? Haydi bir an evvel duygulu düğün şarkısı çerçeve hediyesi yapımına harekete geçelim. 

Duygulu Düğün Şarkisi Çerçeve Hediyesi İçin Gereken Araç Gereçler

• çerçeve. 
• fotoğraf. 
• beyaz mat kâğıt. 
• kurşun kalem. 
• silgi. 
• cetvel. 
• asetat kalemi.

Kendin Yap Romantik Resim Çerçevesi Nasıl Yapılıyor?

sevgiliye hediye el yapımı çerçeve

Adım 1 : 


İlk ve en mühim adımlardan bir tanesi fotoğrafı yerleştirmek. Çerçeve için beğendiğiniz fotoğrafın çerçevenin ortasında durması çok önemli. Fotoğrafın nasıl yerleştirileceğini cetvel ve kalem suretiyle anlayabilirsiniz. Kurşun kalem ile noktaları hafifçe işaretleyin. El emeği duygulu çerçeve. 
sevgiliye hediye el yapımı çerçeve

2 Adım: 


Noktaları bir rehber olarak kullanarak kalemle her 1 cm’lik ilerlemede yatay olarak hafif bir çizgi çizin. El emeği duygulu çerçeve. 
sevgiliye hediye el yapımı çerçeve

3 Adım:

 
Asetat kalemi kullanarak beyaz kâğıda ilk dans şarkı sözlerini yazın. Yazılarınızı düz tutmanıza destek olması için çizgileri rahber olarak kullanın. Yazının bir tüm olarak akıcı ve güzel durması için noktalama işareti ya da büyük harf kullanmayabilirsiniz. Hatta yazınızın güzelliği de bu hediye de çok önemli. Kendi el yazınızın pek iyi olduğunu düşünmüyorsanız iyi olan bir arkadaşınızdan yardım almayı düşünebilirsiniz. El emeği duygulu çerçeve. 
sevgiliye hediye el yapımı çerçeve

Adım 4:


Bütün yazı yazma uygulaması bittikten sonra geri dönün ve kurşun kalem işaretlerini dikkatlice silin. 
sevgiliye hediye el yapımı çerçeve

Adım 5: 


Fotoğraf için bazı kullanacaksanız o çiftin ilk dans fotoğrafını çerçeve içine yerleştirin. Düğünden önce bu hediye verirseniz çerçeve içine bir yer tutucu olarak bir korelasyon yerleştirebilirsiniz. El emeği duygulu çerçeve. 

FİNAL

sevgiliye hediye el yapımı çerçeve
Ve bitti. Çok duygulu el yapımı hediye projesi burada bitiyor. Gördüğünüz gibi bir hayli sıradan bir proje. Duygulu düğün şarkısı çerçeve hediyesi en güzel zamanlarda bütün ilgileri üzerine toplayacak.

Kendin Yap Romantik Resim Çerçevesi

Yorum Gönder

 
Top