z Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye el emeği hediye
Her hediye değerlidir, ancak duyguları yansıtan hediye kabul edelim ki çok daha değerlidir. Bir de emek verilerek ortaya çıkarılmış bir hediye ise bu amiyane söz ile “Tadından yenmez.” Öyle ya; El yapımı hediyenin ortaya çıkarılmasında herkes için değerli sayılan zamanlar harcanmış, zahmetler edilmiş, terler akıtılmış ve bu şekilde El yapımı bir hediye vücut bulmuştur. Yani kısaca belirtecek olursak; Bir kişinin yapabileceği onca şey varken el emeği ile göz nuruyla, üzerine birde sevgisini katarak ve sizi düşünerek hazırlamış olduğu hediyenin adıdır “El yapımı hediyeler” Eee durum böyle olunca doğal olarak anlamı da değeri de tabii ki de çok farklıdır. Bu sebepledir ki el yapımı hediyeler ile normal bir şekilde satın alınarak temin edilmiş hediyeleri biri biriyle kıyaslamak bile abesle iştigaldir. Siz de biricik sevgilinize yaklaşan doğum gününde, yıldönümlerinizde veya sizler için anlamı olan diğer özel günlerinizde nevi şahsına münhasır hediyeler vermeyi düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Adım adım nasıl yapılacağını anlattığımız el emeği göz nuru yüzlerce el yapımı hediye fikirlerini internet sitemizde beğeninize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlamda Sevgiliye hediye el emeği ile ilgili birçok fikir edinebilirsiniz. Üstelik her biri kolaylıkla hazırlanabilen, etrafınızdaki basit malzemelerle kendinizi kasmadan oluşturabileceğiniz el yapımı hediyeler ile onun kalbini bir kez daha avlayabilir ve O’nu dünyanın en mutlu insanı edebilirsiniz. Bu düşüncelerimiz size mantıklı geldi ise ve düşüncelerimize katılıyorsanız haydi bakalım tembellik etmek yok! İş başına.

Evet, bu günkü el yapımı hediye konusu; sevgiliye el yapımı “Romantik Sevgili Vazosu” hazırlamak olacak. Bu romantik vazonun hazırlanması inanılmaz kolay! Birkaç basit çalışma ile sürpriziniz hazıııır. Üstelikte çoook romantik.
Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır

Gerekli malzemeler

** Kırmızı keçe
** Büyük iğne
** Tutkal veya bant
** Bir kavanoz
** Tercihe göre Beyaz Güller
** Ve uygun kalınlıkta ip
Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır
Kırmızı keçeleri küçük kalpler halinde keserek işe başlayalım. Kavanozun büyüklüğüne göre keçe kumaştan elde edeceğiniz kalp şekillerini ebatlandırabilirsiniz. Büyük kavanoz için büyük Küçük kavanozlar için ise küçük kalp keçe kesebilirsiniz Böylelikle estetik açıdan daha güzel görünürler. Kestiğiniz kumaş kalp keçelerin tam ortasında iğne yardımıyla ipi geçirin ve bu işlemi bütün kalp keçelerin ortasını delerek yapın. 
Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır
Keçe kumaştan elde ettiğiniz kalp kumaşların tamamının tam orta yerinden geçirdiğimiz sicimi simetrik bir şekilde kavanozun etrafına dolayalım. İpler arasındaki mesafenin eşit olmasına dikkat edin. İpin bir ucunu kavanozun dip tarafına, diğer ucunu ise kavanozun üst kısmına bant ya da tutkal yardımıyla sabitleyin. 
Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır
Şimdi artık sıra hazırlamış olduğunuz bu kavanozun içini Sevgilinizin sevdiği çiçeklerle doldurmaya, süslemeye geldi. Sevgilinizin beğenilerine göre oluşturduğunuz çiçekler ile kavanoz içini doldurduğunuzda artık Sevgiliye özel hazırlanmış olan bu romantik kavanozu tamamlamış olacaksınız. 
Romantik Sevgili Vazosu Nasıl Yapılır
Hazırlamış olduğunuz içi güller ve çiçekler ile dolu bu romantik kavanozu küçük bir not eşliğinde yâ da görseldeki gibi anlamlı bir çerçeve ile birlikte sergilemek ekstra bir etki yaratır. Burasını artık sizin hayal gücünüze bırakıyoruz ve final paragrafımıza geçiyoruz.

Aşkın tanımı kişiden kişiye topumdan topluma değişmektedir. Yinede “Aşk nedir?” sorusuna birçok farklı cevaplar verilse de en etkili cevap galiba “Aşk = Emektir” Yani aşk hem seven; hem de sevilen kişi açısından emek isteyen karşılıklı bağlılıktır. Sizi her daim düşünen, biricik sevgilinize büyük ya da küçük hiç fark etmez değişik sürprizlerle ilişkinizi canlandıracak adeta ilişkinize renk katacak, bu el yapımı sürprizleri deneyerek siz de karşılık vermek istiyorsanız işte size bir fırsat. Böyle bir davranışın karşılığında sevgilinizin kalbindeki yeriniz kaya gibi sapasağlam olacaktır. Üstelik yapımını anlattığımız el yapımı hediyeleri hazırlarken de büyük bir keyif duyacağınızı düşünüyoruz. İnsanları en çok mutlu eden şey kendi emekleri ve alın terleri ile kısacası çaba sarf ederek ortaya çıkardıkları şeylerdir. Sizde el yapımı bu sürprizleri hazırlarken, dakikaların nasıl geçtiğini hiç anlamayacak ve tamamlanana kadar sadece sevgilinizi düşünerek bu Romantik el yapımı hediyeler hazırlamaktan müthiş keyif duyacaksınız. Ve bu hediyeleri tamamlandığınızda romantik eserinizle de gurur duyacaksınız ve bu sizin hakkınız! İşin kolayına kaçıp, sevgilinize dışarıdan parayla hediyeler satın alabilecekken, kendi ellerinizle sevgilinize romantik bir hediye yapma fikri sizi de heyecanlandırıyorsa; haydi bakalım iş başına. O her şeye layık. Bir sonraki el yapımı sürprizlerde daha görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

Yorum Gönder

 
Top