z LED Işıklı Mumlar | En iyi Hediye Fikirleri

Tealight mum
Romantik bir ortam oluşturmak öyle sandınız kadar kolay değil. Özellikle bir kutlama yapmak istiyorsanız ve ortamı aha loş, daha özel bir hale getirmek isterseniz Led Işıklı Mumlar en büyük yardımcınız olacak. Başka hiçbir şeye gereksinim duymadan bile bu mumları varlığı ile en güzel romantik anı yakalayabilirsiniz. İstediğiniz ambiyansa göre dilerseniz bir dilerseniz onlarca mumu yakabilirsiniz. Hiç bitmeyen ve her zaman tekrar tekrar kullanılabilen bir mum. Gerçek ateş olmadığı için etraf yanar mı korkusu da ortadan kalkıyor.
Tealight mum
fiyat
Led Işıklı Mumlar adeta gerçek bir mum gibi yanıyor. Ortamın hemen havasını değiştirmeye hazır. Tek seferlik kullanım ömrüne sahip olmadığı için sürekli satın almak zorunda kalmıyorsunuz. Dilediğiniz adet sipariş edebilir ve ihtiyaç anında her zaman kullanabilirsiniz. İster kalp şeklinde oluşturun, isterseniz geçeceği yolları süsleyin, isterseniz tek başınıza kitap okurken harika bir ambiyans yaratın.
Tealight mum
Çok kullanışlı olan bu bitmeyen mumlar beyaz tasarımı ile de her yere ve her temaya ayak uyduruyor olacak. Doğum günü kutlamalarında, nişan kutlamalarında, yıl dönümü kutlamalarında ya da sadece romantik bir hava oluşturmak istediğiniz her zaman tercih edebilirsiniz. İster tek bir adet sipariş edebilir, isterseniz yüzlerce sipariş verebilirsiniz. Kullanışlı ve çok amaçlı olan bu mumlar aynı gün kargo ile hızlı bir şekilde sizlere ulaşıyor olacak.
Tealight mum

LED Işıklı Mumlar ile İlgili Teknik Bilgiler

1 -) Ürün Tealight mumlar şeklinde tasarlanmıştır. 
2 -) 3,5 x 1,75 cm. ölçülerindedir. 
3 -) LED Işıklı Mumlar, hafta içi saat 14:00'a kadar verilecek siparişler için aynı gün kargoya verilmektedir.

Yorum Gönder

 
Top